Új privát üzeneted érkezett!

Csatlakozom a hányingeresekhez....

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Vikci!
nagyon remélem, hogy anyukád rendbe jön, gondolok rátok, nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok :-( VIgyázz magatokra, próbálj egy kicsit megnyugodni - könnyű mondani -, nehogy neked is valami bajod essen!
Egyébként nagyon szép lett a koszorú! :-)

Lituka!
Az Árkádban van, ha a nagyparkolónál mész be, akkor jobb oldalon a játékbolt utáni üzlet, Modesta a neve. Nagyon igényes cuccok vannak, nagy a választék. Mondom, nem olcsó, de tényleg jó:-)
A szuri dologhoz annyit, hogy a sógornőm most 34 hetes, a 20. hét óta böki a hasát, mert trombózisa volt régebben, és a véreredményei alapján adnia kell magának mindennap egy szurkát. De bírja, azt mondja, hogy már egészen megszokta. /az öcsém nehezebben viseli, a jelenlétében nem is adhatja be a szurit, mert rosszul van a látványtól :-) :D /

Shellcat!
Üdv itt közöttünk, gratula a kis utódhoz.

Most a napokban szült itt egy kismama, végig úgy volt, hogy lánya lesz, aztán kibújt egy kis kukacos.....:-) Érdekes lehet az ilyen "tévedés" :shock: :D

Úgy látom, hogy nemcsak nekem volt rossz éjszakám. Úgy látszik lehet valami front féle, meg Verának igaza van, az alváspózok csökkenése is eredményezhet kialvatlanságot. Na meg a pisilni járás. Meg én is arra gondoltam, hogy a baba nyomhat valami ideget, amitől fáj a lábam, meg begörcsöl.
Vigyázok az ablakpucolásnál, az anyósom fog segíteni, úgyhogy a nagy és nehezen elérhető ablakokat ő fogja csinálni. Én csak azt, amit max. székről elérek. A létrára nem vállalkozom... :D :D

Most már megyek, nagyon fáradt lettem, muszáj kipihennem a tegnapi ki nem pihent éjszakát :-)

Jó éjt mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Vikcy! Jobbulást anyudnak! Nálunk a dédipapa (az én nagypapám) volt nagyon beteg, mikor Barnust vártam, mondjuk, neki megmondták, hogy kb. egy éve van hátra (tüdő- és prosztatarák előrehaladott, nem müthető). Sokat volt kórházban, de mikor jobban lett, hazaengedték, igy volt, mikor Barnus született, aznap rosszabbul lett reggel, de hazafelé a kórházból mondtam anyunak, menjünk be a picivel, mert biztos jólesne azért neki. Meglátott (mondjuk, én voltam az 5 unokája közül a kedvenc, valószinü, mert én látogattam a legtöbbet a többiek még a kórházba sem mentek be hozzá) és rögtön kikelt az ágyból, pedig előtte már a mentőt akarta hivatni, kikapta Barnust a kezemből és vagy fél órát sétált vele fel-le és beszélt hozzá, lehetett látni rajta, hogy hirtelenjében mindent elfelejtett, mentőt, kórházat. Pedig még egyedül igazándiból a fürdőszobáig nem tudott elmenni. Furcsa dolgok ezek.... de olyan jó volt látni, hogy a déduncsi minden fájdalmát feledtette egy kis időre. Pár hétig tartott sajnos ez a jobbulás, aztán kórház és kórház, egy évre rá sajnos elment... de tudtuk és azért hálát adtunk a jóistennek, hogy megérhette és élvezhette az első évét Barninak. Sajnos, őt nem lehetett megmenteni.....
De nálatok ez máshogy van/lesz, biztos!!!! És hidd el, ha megszületik a pici, az gyógyitó hatással lesz rá....

A hányinger normális az utolsó két-három hónapban :) nekem is volt a fiúkkal. Nyomja a gyomrot a kismanó, egyre kevesebb hely van a kajának. Nekem még kemény gyomorégésem is volt.... fúj, az aztán a kellemetlen..... De most már kitartás lányok, nem sok van hátra!!!!!!!

Ági
Vendég

Sziasztok!

Vikci

Jobbulást anyukádnak, szorítunk érte, hogy minden jól alakuljon.

Köszi a bolt tippet én is ellátogattam a hétvégén és sikerült pár szép dolgot beszerezni a karácsonyi céges vacsorára :)

Sokan panaszkodtok az alvásra. Már kezdtem azt hinni, hogy velem van a gond, hogy nem tudok. De sajnos szomorúan hallom, hogy mindenki igy van vele. :(

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Sziasztok!

Panda!
Igen van undorodás is, főként a zsírosabb kajáktól. Tegnap kínomban már krumplis pogácsát csináltam, hátha az felszívja a gyomorsavat...

Vikci!
Szép lett a koszorú!

Pumpóka!
Gyomorégés még nincs, de szerintem azt sem fogom megúszni...

Pati!
Hát így a végén sem ússzuk meg a róka dolgot? Pedig milyen jó volt az a pár hó nélküle....

Ti vettetek már mellszívót? Van valakinek tapasztalata ezekről a kütyükről, hogy milyet érdemes venni?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Krisz!

Jössz holnap a szülőszoba látogatásra?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Szia Vera!

Igen megyünk, férjecském is jön :)

Kriszti

bchris

Krisz!

Én is megyek, de előtte az alagsorban (úgy 11 óra körül) UH-om lesz, így én előbb ott leszek.

Honnan ismerhetlek majd fel?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Katuci: köszi a tippet...tudom melyik az a bolt..multkor nézegettem is a kirakatot.
Nekem ugyanezért megy a szuri..de nekem a hasamba nem engedi az orvos a terhesség miatt..csak combba vagy karba.

Csatlakozom a nemjól alvók közé...szörnyüek az éjszakáim pedig csak a 17. hetet tiporjuk...valamint az állandó fejfájás..meg ezek a frontok..:S :S

mindenkinek szép napot.
Vendég

Sziasztok!

Ti készülődtök már a mikulásra? :-)
Én napok óta azon gondolkodom, hogy mivel lepjem meg a férjemet. Csokit nem veszünk, mert amióta terhes vagyok állandóan csak édességet ennék, úgyhogy megtiltottam mindenkinek, hogy ezzel lepjenek meg :-)

Ötleteket várnék tőletek, hogy mivel kedveskedjek apucinak!

köszi

Csilla
kiscsillag1

Szia Vera!

Hosszú barna hajam van, szemüveget hordok.

Ha nem felejtem el, küldök át este egy pocakos képet.

Mi a helyzet a férjed állássával kapcsolatban? Mikor derül ki hogy kell-e mennie külföldre, vagy sem.

Kriszti

bchris

Chris!

Hát kb. én is így nézek ki, meg van egy nagy pocakom is :lol:
Majd az apukás kismamákat figyelem akkor!

Szerintem a héten derülnek ki a dolgok....

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!

Mellszívó..... mindenkinek más jön be, de az ismeretségi körömben mindenki egyetért a kézivel. Barátnőm vett egy marha drága elektromosat és egy hónap elteltével vett inkább egy kézit, mert a másik nagyon nem jött be neki. Én is elektromossal kezdtem, sajnos Atisnál nem volt sokáig szivnivaló :( de Barnusnál már készültem egy kézivel, nekem Medela volt, az ára is egész türhető és nem is tudom, asszem 7 fokozatba (vagy többe) lehetett állitani, mennyire szivjon hosszan. Nagyon sokáig használtam és nagyon meg voltam elégedve vele. Az elektromossal az volt a bajom, hogy ha nagyon levettem a sziváserősséget, semmi nem jött, ha meg feltettem akkor baromira fájt. Nem volt középút. Én most egy Avent kéziben gondolkodom, nem tudom lehet-e még kapni azt a fajtát, ami egy táskában van és mellé cumisüveg meg tejeszacsi, anno 5 éve volt 13ezer az ára, most gondolom még több, de majd megnézem. Ha nem, maradok a Medelánál megint. :) Nekem ezek a tapasztalatok.....

Ági
Vendég

Pumpóka,
Lehet itt nézzed meg http://www.avent.hu/fomenu_elemei/isis125.htm
Vendég

Sziasztok!

Vikci:Nagyon sajnálom anyudat, remélem rendeződik az állapota!!Ne idegeskedj, tudom hogy ilyenkor könnyű mondani, de próbálj meg nyugodt maradni!!!És írj hogy mi van veletek!!!

Én ma egész nap a párommal voltam, a mikulás díszeket tettük ki, nagyon szép lett!!!Manócskám nagyokat rugdos, már egyre jobban közeledik a nagy nap!!Ti nem féltek csajok??

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Zsu!
Jelen, én kicsit igen. Már most, bár nagyon várom már a végét. Nem tudom, mi jött rám a harmadik babánál, hogy félek a szüléstől, amikor már kettőt végigcsináltam. Talán pont azért, mert tudom, mire számitsak, mit kell végigcsinálni. Remélem, mire odaérünk, hogy szülünk, elmúlik ez az érzés....

Ági
Vendég

Én is nagyon remélem!!Vagy hogy olyan gyorsan fog történni minden, hogy nem lesz időm aggódni, és félni!!!

szemokzsu

Sziasztok!

Ági!
Kösz a tippeket. Én is az Avent és a Medela közt vacilálok, de a Medelának jobb az ára.
Kicsit olyan dolog ez, mintha zsákba macskát venne az ember (mint ahogy írtad, nem bizti, h. bejön az elektromos vagy a kézi.)

Zsu!
Én még nem tartok a szüléstől, mert nem tudom milyen lesz (elképzeléseim vannak, dehát az nem ugyanaz mintha már szültem volna).
Én inkább (ne kövezzetek meg ezért) attól félek, h. elég jó anya leszek-e, hogy eltudom-e jól látni a picit, félek a megváltozott helyzettől is, mert fura lesz, h. 12 év együttélés után (ennyi éve vagyunk együtt a párommal) hárman leszünk...
Persze már most imádom a kicsit, de honnan fogom például kitalálni azt, h. ha sír, hogy miért sír, vagy mi a baja...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Krisz!

Privi ment!Írtam privit!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!

Ez teljesen normális érzés, szerintem ezen a kismamák 90%-a átmegy, hogy a vége felé elkezd azon gondolkodni, jó anya lesz-e, stb. Nekem is volt a fiúknál, mindkettőnél. És biztos vagyok benne, hogy most is lesz, mert most még nagyobb változás áll be az életünkbe, nem édestesó lesz a fiúknak....
Nekem meg olyan gondolataim vannak mostanában, hogy biztosan jól döntöttünk-e hogy közös babát akartunk, néha úgy érzem, megingok, talán még nem kellett volna... de aztán ez elmúlik, bár vissza-visszajáró gondolat. Talán azért van, mert rengeteget csalódtam a pasikban, lásd itt a két fiú, válás, közte jópár kapcsolat, akik mind csak kihasználtak...... nagyon nehéz ennyi csalódás után megbizni százszázalákosan valakiben, mégha a nyakamat merném is rá tenni, hogy nem csalna meg soha és ugyanúgy szeret, ahogy én őt és ugyanúgy várja a babát mint én. Remélem, ezek a gondolatok is elmúlnak idővel.

Egyébként arra szerintem jóval kevesebb az esély, hogy a kézi mellszivó nem jön be, minthogy a másik igen. :) Én mindenképp a kézi mellett tenném le a voksomat.

Most vettem egy szopipárnát, ez az első, amit a babának veszek (egyenlőre magamnak), persze, nem újat, harmadiknak már nem akarok annyi kiadást, hisz utána úgysem igen lesz használva, de nagyon jó áron, 2300 ft-ért. És teljesen új állapotban van, se folt, se szakadás. Szerintem nagyon jól kifogtam, csak huzat egy db van hozzá (bár úgy tudom, hogy az újakhoz is csak egy van), de anyósommal varratok még tavaszig vagy kettőt, keresek valami szép rózsaszin méterárut, ami kifejezetten kislányos! :)

Rakok új pocisképet, gyerekestül. Ezt most csináltuk... :)

Kép
Attilával

Kép
Barnussal
Vendég

Sziasztok, ma voltunk 4d uh-on, a képeket feltettem:
http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... 945&page=1

illetve ízelítőül:
Kép

Pandika, tudom, hogy most ezerrel irígykedsz, de (bibibiiii :P ) a 4dgenesisben voltunk, ahol ismét Királynői elbánásban volt részem, fantasztikus volt!!! A gyerkőcöm nem éppen egy kooperatív darab (pasi :roll: :lol: ) szerencsére azonban még így is sikerült klassz képeket csináljanak.
Barna Csillának, a szonográfus hölgynek még egyszer köszönet!!!!!
Továbbra is meleg szívvel ajánlom a helyet mindannyiotoknak: színvonalas helyszín, profi készülék, kismama-szívet melengető hozzáállás, profi, hozzáértő vizsgálat.

A csöpp már 1 kg-ot mázsál, minden rendben vele, csak a csúnya gonosz lepény nekiállt I. fokban meszesedni, a kis aljas... :? Reméljük, itt meg is áll a folyamat.
Pandi, kedves, valami irodalmi adat, tudnivaló, no-para a témában? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok

Vera
Mellszívóból szerintem a legegyszerűbb legolcsóbbat érdemes venni ha nem akarsz tejleadással foglalkozni, akkor bőven elég rásegítésnek a kórházba és ha nagyon bedurran kicsit lefejni... épp annyit, hogy ne serkentsd túlzott termelésre, de ne is gyulladjon be... ez tulképp egy dupla cső amit huzogatni kell vákummal működik... én jó hasznát vettem a kórházban...

Töltök pár fotót... koszorúkötéssel kezdtem a napot... már megint nem sikerült időben elkészülni... aztán védőnő, tök aranyos volt összevissza dícsért, hogy szép a pocakom meg csinos vagyok... ilyen kellene minden kismaminak... majd játékkiállítás ami szuper volt, olyan gyönyörű fajátékok voltak (teszek képet), utána elmentünk a Deáktéri karácsonyi vásárba... ittam forralt bort és ettünk kenyér lángost... ezután 2 in 1 megvettük az el tetetett szoknyát és pólót... anyumtól kapom karácsonyra... ez lesz a fotókon is...
Áronom majdnem kitörte a nyakát ugyanis kiborult a kocsiból, bennem megállt egy pillanatra az ütő... este apóst ünnepeltük szülinapján... Áronom is ünnepelt... ma 20 hónapos... pocakpacni ma 18 hetes...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

nagyon jók az uhu képek és a tesós pocakos is zseniális...
mentem alukálni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Kösz mindenkinek a tippeket mellszívó ügyben, most már biztos, h. kézi lesz....

Pati!
A fotók tényleg jók!!!! Reméljük a meszesedés megáll itt...

Jó hogy írtál erről, mert épp ma megyek UH-ra a kórházba és megkérdezem én is, hogy mi hogy állunk e téren.

Mamacka!
Nagyon szépek a játékok, a fiad meg egyszerűen már most kész szívtipró...

Ági!
Nálatok is szépen növöget a poci....
:lol:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Pumpóka,
Szép poci :lol:

Zsu,
Érdekes hogy nem félek a szüléstől inkábbb nagyon nagyon várom. Pedig egész életembe rettegtem tőle de most ez elmúlt.

Pati,
Hihetetlen édes na és ezek a szép hosszú lábak :lol: :lol: látom nem takargatta hogy kukacos :wink: :lol: Az első fokban érett lepény még nem baj most szépen itt álljon meg egy jó pár hétig ez parancs!!
Méhlepény érettsége:
0: sima magzati felszín, homogén szerkezet
1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez
2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak
3: érett lepény, fészkes mészlerakódások
Vendég

[quote] írta:rdekes hogy nem félek a szüléstől inkábbb nagyon nagyon várom. Pedig egész életembe rettegtem tőle de most ez elmúlt.

De jó! :)

Vera
Köszönjük... szerintünk is... a portrén épp kacsint de csak két szemmmel megy... :) és így olyan kis huncut képe lesz! :)

A játékban meg szinte alig vannak szögek... mindent facsapokkal oldott meg félelmetes... és állítólag ahhoz képest nem is drága...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hoztam pocakképet...
17 hetes poci
Kép

18 hetes poci
Kép

és a gatyók
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én már megint elbújhatok a pocimmal még egy 18 hetes poci mellett is! :lol: No nem baj, a derekamnak úgyis jobb, ha nem terhelődik annyira! Ez vigasztal, meg az, hogy talán ebből is gyerek bújik ki. :lol:

Pati! Nagyon szép ez a baba! Olyan drága kis pofija van!

Lassan énis ráveszem a páromat, menjünk el 4D-sre, de most meg itt a karácsony a nyakunkon, annyi a kiadás..... :( lehet, hogy január lesz belőle, pedig úgy szeretném látni a kis pofikáját, milyen, meg egy tuti nunit 4D-ben!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Hiszek én a dokinak, és láttam, hogy nem láttam semmit a lába közt, de mégiscsak azért a biztire mennék! Megpróbálom ismételten anyu tudomására hozni, hogy nem kérek karácsonyi ajándékot, csak egy uh-ot fizessen be nekünk, vagy csak szálljon bele..... megyek hozzá most úgyis, célozgatok kicsit neki..... :)

Ági
Vendég

Szépek a képek Lányok mind a Uhs mind a játékos és apucis és a kisfiú is tündéri és Mamacka pocija is édes.........az enyém ugyanezen időben még nem láccik ennyire...pedig belül minden rendben de a pocakosodás még várat magára :)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan pár sor.....

Mellszívó: jól szopó babánál bőven elég egy egyszerű kézi. Ha viszont tartósan fejni kell, akkor jobb a gépi. (Márknál sajnos kénytelen voltam elektromosat kölcsönözni, olyat, ami a kórházakban szokott lenni.)

Alvás: szintén :(

Ági!
Érdekes, és én sem féltem az első kettőnél, most egy kicsit igen. De szerencsére nem vészes. Lehet, hogy csak azért van, mert másik kórházba megyek, és még nem ismerem a "terepet."

Vigyázzatok Magatokra!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

mamik
Megjelent a verseskönyv!

http://www.ujkonyvpiac.hu/ujkonyvek.asp?p=1

Cartaphilus Kiadó
2143 Kistarcsa, Bem u. 13.

Ukulele
Kaláka verseskönyv gyerekeknek

Ár: 2200 Ft
56 oldal

A Kaláka együttes Ukulele címû
lemezének versei. Lipovszky-Drescher Mária különlegesen kedves, vidám rajzaival. Többek között: Weöres Sándor, Keszeli Ferenc, Tandori Dezsõ, Nemes Nagy Ágnes verseivel.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Kérdés!!! Kicsit intim, de annál inkább nem mellőzhető!
Egy-két hete, hogy nem kivánom a szexet. Pedig ezelőtt le se lehetett lőni, szegény párom már inkább tv-zett, meg számitógépezett, mintsemhogy mellém feküdjön időben, mert másodpercek alatt megtámadtam és egyszer nem volt elég. Most meg a két hét alatt össz kétszer volt kedvem hozzá, másodszorra nem is igazán volt kedvem sem, csak úgy gondoltam, neki azért egy hét után biztos hiányzik. De még jónak sem mondhatom, hogy legalább azt éreztem volna, hogy jólesett azért, mert nem. És tuti, nem a párommal van baj, hiszen semmit nem csinál másképp, mint eddig. Ez normális??????? Ez most már igy marad????
A fiúkkal nemtom összehasonlitani, mert Atissal nem lehetett, veszélyeztetett voltam, Barnussal meg már a hátam közepére nem kivántam az exet, nemhogy az ágyba. Most meg tanácstalan vagyok, 5 hónapig megőrültem érte, most meg semmi????? Ugye ez csak átmeneti állapot???? Valaki, tudom, hogy kényes téma (mondjuk én nem szégyellem), de azért ha válaszoltok..... köszi!!!!!! :oops:

Ági
Vendég

Pumpóka!

Szerintem nem kell aggódnod.Csakúgy,ahogy hullámzik a hormonok hatására a kismamák kedélyállapota,a szexuális étvágyunk is ugyanígy ingadozhat.Szerintem a legtöbb amit tehetsz,hogy nem tulajdonítasz neki jelentőséget.Ha kívánod a párod,akkor jó,ha pedig nem,akkor ne erőltesd magadra a dolgot,hiszen nem gondolom,hogy egy szerető férjnek elvárásai volnának a várandós feleségükkel szemben.Főként nem egy hét kihagyás miatt.Én is gyakran küzdök erős vágyakkal,amiknek sajnos nem merünk annyiszor engedni,mint szeretnénk,mert sajna veszélyeztetett terhes vagyok és van ezer ok,ami óvatosságra int,de azért nem állunk ellen mindíg a kísértésnek.Máskor viszont eszembe sem jut és jókat alszom a párommal az oldalamon.A terhesség vége felé amúgy a szakkönyvek is azt írják,hogy csappan az étvágy,de addíg is mondom olyan egyedi ez is,mint a hányinger, a hízás,vagy a ki mit kíván vacsira.Jól működsz,úgy,ahogy mi is. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Megmutassam a pocakomat?Ja és van már plusz 6 kg-om is,aminek szívből örülök. :D Kép

Kép

Kép
anubias

Mamacka!

Nagyon tetszettek a képek,amiket feltettél,jó a szoknyád is és csini a pocakod. :wink:

Lányok,én is csatlakoznék a hányingeresekhez,ha van még egy szabad hely. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, pont most akartam Neked írni a másikba: én csak ámulok, mekkora pocakod van!!!! Gyönyörű!!! Ha nem érezném én is azt, hogy előbb jön Bius, azt kérdezném, egyszerre fogunk szülni? :lol:

meri

Köszi a dicséretet, a pocakom nevében is. :lol: Te is mutathatnál már egy fotót.Fura,mert én sokáig azt éreztem,hogy te is,Pandi is sokkal hamarabb szültök.Aztán rájöttem,hogy nem is olyan sok a külömbség.Úgyhogy akár egyszerre is szülhetünk. :wink:

Lányok,tessék többen mutatni pocakfotókat,had gyönyörködjünk egymás babáiban! :D

Kép

Kép
anubias

Köszi Eszter, nem görcsölök akkor, csak tudod, azt sem akarom, hogy esetleg ő szenvedjen "hiányt"....... de majd beszélek vele erről.... :)

Megmutatom, mekkora volt a pocim Atissal a szülés előtt egy nappal:

Kép

Barnussal nem volt pociképem, de születés utáni félperces gyermekem:

Kép

És a kedvenc képem, amelyiknek csak azt a nevet adtam, hogy "a nagyember és a kisember" :) az Öcsém és Barnus egy hetesen:

Kép

Sajnos nem túl jók a képek, mert fényképről fényképeztem, ráadásul a mobilom sem az a többszázezres modell és nem olyan tiszta képeket csinál.... de azért látható....

A mi adventi koszorúnk:

Kép

Nem igazi, Barnus kicsiként felkajálta a tűleveleket, azóta nem merek igazi fenyőt venni még koszorúnak sem, bár nagyon hiányzik az illata!!!!!!!

Na, befejezem a képezést!

Ági
Vendég

Pumpóka!

Nem semmi pocakod volt! :lol: És nagyon édi a kicsi fiad is. :wink: Én is imádom a fenyőt,de mi műfenyőzünk,mert sajnálom a sok kivágott kidobott fát és bevallom takarítási szempontból sem utolsó.Te készítetted a koszorút? Szép.Én is csináltam,mindjárt mutatom. Kép

Szerintem is az a legjobb,ha beszéltek róla a pároddal,mennyire más most benned a vágy szerepe,mennyire szélsőséges érzéesid vannak e téren,de csak óvatosan,mert a pasik hajlamosak magukat okolni.Aztán ha átbeszéltétek valóban nem kell ezzel törődnöd,majd magától alakul. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Dejó, az narancs meg fahéj rajta? Ez nagyon jó ötlet, jövőre azzal diszitem énis, idén már nem szedem szét még egyszer. Én vettem egy szalmakoszorút arra tekertem a műfenyőgirlandot, rögzitettem. Az alapot mindig elteszem, persze a diszeket is, csak minden évben más szinü és más diszitésü koszorút kreálok. A gyertya még tavalyi, azt addig szoktam tárolni, mig le nem égnek, ált. két évet kitart. :)
De nagyon tetszik ez a narancsos-fahéjas-aranymasnis megoldás. :) Ügyi vagy, ha te csináltad :) Fenyő nekünk is mü (az is) :) a fentebb leirt parák miatt (vacsi lesz belőle) :lol: meg általában a gyerekeknél van és ott meg fetrengés felsőfokon a földön, takaritás szempont nálam is fennáll. :) De nagyon szerencsések voltunk, 4 éve vettük a müfát és az exem az utsó pillanatban az utsó fát szedte el egy nyanya elől (2méter előnnyel), aki erőteljes k---a anyázások közepette Boldog Karácsonyt kivánt nekünk a fával együtt. Nem jött be az átkozódás, azóta is boldog minden karácsonyunk (mostmár az ex nélkül). :)
Vendég

Sziasztok!

Újabb gyönyörű poci és babaképeket raktatok fel!

Pumpóka!
Szerintem is a hormonok miatt változott meg keksz terén a kívánósságod, ez normális, ne aggódj, biztos visszajön majd.. :oops:
Nálunk sajna szinte az elejétől tilalom van, amit az elején egy kicsit nehezen viseltem, most már én is ott vagyok, h. nem kívánom már úgy. (Szerintem az agyunk is lehet, h. így van programozva, vagy egyszerűen annyi minden jár már a fejünkben, h. nem tudunk igazán ellazulni...)

Voltam ma UH-on és egy kicsit megilyesztett a szonográfus, mert azt mondta, h. kissé lent tapad a méhlepény.
Én ezt nem értem, én úgy tudtam, h. a terhesség előrehaladtával ahogy nő a méh ez csak egyre feljebb kerül.
Eddig legalább 10 UH-on voltam (ebből 3-szor 4D-n), és egyszer sem mondták hogy lent van. Olyan van szerintetek, h. idővel "lefelé" vándorol a tapadási hely? (Pati te mint doki néni hogy látod ezt, úgyis akkora nagy állat vagyok....)

Egyébként minden rendben volt vele, pont 30 hetesnek, 1.5 kg-nak adta ki a gép a méreteit...
Ja és lefejelte a UH fejet (gondolom így jelezte, h. ne macerálják már...)

Boeske!
Kösz az infókat, reméljük a fiad névrokona (a mi Márkunk :) ) azért rendesen szopizik majd.
Mizujs egyébként veled? Rég nem írtál ide...

Lituka!
Lesz még akkora pocakod, h. féloldalasan tudsz majd csak beférni bizonyos helyekre, ne aggódj... :wink:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

anubias
Hű mekkora!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Jó rég voltam, ne haragudjatok érte :oops: :oops: :oops:

Eszter!

Szép pocak! :D

Pumpóka!

A pocak sem semmi, de a fél perces gyerkőc nagyon édi! :D

Voltam ma dokinál, minden rendben van odalent. legközelebb dec.27-én kell mennem. Tegnap voltam cukros lötyit inni, de nincs még meg az eredmény, azt mondták, pár nap, telefonálgassak :( De szerintem nincs vele baj.

Nagyvera!

Nem tudom én is úgy tudtam, hogy idővel csak feljebb kerülhet a lepény! Nem értem, ha lent van, akkor eddig miért nem szóltak róla Neked.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Eszter,
Hűha óriási a pocakod :lol: :lol:

Vera,
A lepény felfelé vándorol nagyon érdekes hogy eddig nem mondták hogy lent van :roll:
Vendég

Jó reggelt!!Én ma sem tudtam aludni!!!Ti hogy vagytok ezzel???

szemokzsu

Vera!

Köszönöm az érdeklődést. Remekül vagyok, rengeteg a dolgom, készülök a vizsgámra, közben a lakást rendezgetem, mert még mindig egyetlen szoba használható csak, és jó lenne a többit is birtokba venni, mire a kicsi megszületik.

Tegnap bosszankodtam, egyszer sem segített senki a babakocsit emelgeteni a buszra. Remek. És még Barnának is segíteni kell a le- és felszállásnál. Csak bámultak, mint egy kétfejű borjúra, én meg szenvedtem a két gyerkőccel. Grrrrr.

Megyek tanulni, meg főzni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vera, szerintem ahogy fogalmaztad, "kissé" lent tapad. Lehet, hogy a többi doki azért is nem szólt, mert nem gázos helyen, csak ez egy buzgómócsing típus....

Szerintem is felfelé vándorol...

Javaslatom (receptre!!): just nyugi, no para, a következő vizsgálaton kérdezz rá.

Kép
Kép

mpatr

Vera!

A terhesség elején és közepén van igazán jelentősége ennek a tapadásnak,most már szerintem ezen nem kell aggódni.Nekem a 12. héten még a belső méhszájon tapadt a lepény.Az lefele nem tud menni,csak felfele a méh növekedésével.Márpedig a legnagyobb növekedés most jön,hiszen a baba ebben a 2 hónapban kb megkétszerezi a súlyát,így a méh is nő,szóval ne aggódj.Ez magyarázza a korábbi vérezgetéseidet is.Lent tapadt és ezért volt az a sok barnázgatás.Nyugi,most már nincs miért aggódnod. :wink:

Boeske!

Ritka bunkó emberek vannak.Én mondjuk már nem tolom ki az orrom csak kocsival,de amíg pár hónapja BKV-ztam is,rémes mennyi taplóval futottam össze.Mondjuk én simán szólok ilyen esetben.Ne hagyd magad.Hiába bunkó,ha odaszólsz mondjuk egy pasinak,hogy jöjjön segíteni,nincs más választása, :lol: bár ettől még figyelmetlen marad. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Boeske!
Igen, sajna ez jellemző az emberekre. Nekem a legdurvább élményem az volt, amikor pár évvel ezelőtt utaztam a 7-es buszon és felszállt egy vak kismami (elég nagy pocakja volt már) és vele volt a kisgyereke is, aki 2-3 körüli lehetett...
Senki nem adta át nekik a helyet, erre én úgy kiakadtam, hogy jó hangosan beszóltam, h. senki nem képes átadni a kismaminak a helyet? A sok 40-es/ 50-es pasi és nő! meg csak bámult ki az ablakon, de senki nem mozdult meg. Ez a közöny akkor engem nagyon megrázott...

Volt már úgy, h. épp felszabadult egy hely a villamoson (akkor már bőven látszódott a pocakom), és készültem leülni, de a tizen-huszonéves srác gyorsabb volt nálam. Erre én "pofátlanul" beszóltam neki, h. ne haragaudj átadnád a helyed egy kismamának? A gyerek feje pillanatok alatt rákvörös lett, én meg hazáig ezen kuncogtam magamban.

Olyat is sokat látok, h. kismamák egymásnak adják át a helyet, mert az egyik idősebb terhes már mint a másik, és az is gyakori sajnos, h. ahogy írtad a babakocsi felcipelésénélsem segítenek az emberek...

Zsu!
Alvásról: nálam mostanában gyakori, h. hajnali 3 körül felkelek rendszerint arra, h. be van dagadva a kezem, meghogy zsibbad, és utána alig tudok visszaaludni...

Pati!
Ma megyek a dokimhoz, mindenképp megbeszélem vele ezt, meg a vizesedést is (úgy érzem magam időnként, h. uszodát tudnának velem megtölteni, ha kiböknének).

Vikci!
Mizujs veled?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Szaisztok Kedveskéim!

Rengeteget írtatok.

Szép pocakokat láttam. Mondjuk szerintem nem létezik csúnya poci.
Mindenkinek köszönöm e drukkokat.

Most rehabot keresünk anyumnak. De képzeljétek, jobban van. Ma már végre 5 nap után evett, ivott. Bár magától nem tudja ezeket megcsinálni. És az a víz amit elvitt egy hete hétfőn az ma került felbontásra. Ezek szerint csepelen nem adtak neki inni. És az a műtét amit neki csináltak rengeteg folyadékot igényelne. Napi minimum 2-3 litert. Na de most jó kezekben van. Bár ki tudja meddig.

:idea: Mindenki nagyon vigyázzon most magára állítólag terjedőben van egy nagy kiterjedésú influenza vírus. :idea: Én nem is pusziszkodom senkivel. Csak a párommal de az természetes. :)

Lituka,

a felfájásodra homeopátiás bogyót nem próbáltál meg szedni? Az nagyon jó tud lenni. :)

Kiscsillag,

a férjemnek és egy Spongya Bobot vettem nem tudom jól írtam-e le. Holnap reggel becsempészem a cipőjébe. Nagyon cuki.

Zsu,

ne programozz be rossz dolgokat a kis agyadba!!! Én nem félek tőle egyenlőre. Még most tör rám a fészekrakóm ösztön. De ma annyira fáj a derekam, hogy alig bírtam magam haza vonszolni. Ma nem kezdek bele a takarításba. Kitartás már csak 8 hét. :wink:
Választottál már szülésznőt, mert amikor ott voltam nekem az egyik kismami ajánlott egyet. Ha gondolod megadom a nevét és a telefonszámát priviben.

Vera,

nagyon örülök neki, hogy már ekkora a babód. Remélem semmi komoly nem származik ebből a méhlepény dologból. Most mondjuk Pati megilyesztett, mert bizony Máté nem egy nyugodt gyerek úgy szintén és én sem. És sokszor görcsöl a hasam alja. Na mindegy majd jövőhéten szerdán én is megtudom, hogy mi a helyzet.
De te addig is vigyázz magadra!!!

Katuci,

ez a kislányos történet nagyon cuki. Gondolom mekkora meglepi volt. Egyébbként hideg front volt azt mondták legalábis a hírekben.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?