Vikci!
nagyon remélem, hogy anyukád rendbe jön, gondolok rátok, nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok
VIgyázz magatokra, próbálj egy kicsit megnyugodni - könnyű mondani -, nehogy neked is valami bajod essen!
Egyébként nagyon szép lett a koszorú!
Lituka!
Az Árkádban van, ha a nagyparkolónál mész be, akkor jobb oldalon a játékbolt utáni üzlet, Modesta a neve. Nagyon igényes cuccok vannak, nagy a választék. Mondom, nem olcsó, de tényleg jó:-)
A szuri dologhoz annyit, hogy a sógornőm most 34 hetes, a 20. hét óta böki a hasát, mert trombózisa volt régebben, és a véreredményei alapján adnia kell magának mindennap egy szurkát. De bírja, azt mondja, hogy már egészen megszokta. /az öcsém nehezebben viseli, a jelenlétében nem is adhatja be a szurit, mert rosszul van a látványtól
/
Shellcat!
Üdv itt közöttünk, gratula a kis utódhoz.
Most a napokban szült itt egy kismama, végig úgy volt, hogy lánya lesz, aztán kibújt egy kis kukacos.....
Érdekes lehet az ilyen "tévedés"
Úgy látom, hogy nemcsak nekem volt rossz éjszakám. Úgy látszik lehet valami front féle, meg Verának igaza van, az alváspózok csökkenése is eredményezhet kialvatlanságot. Na meg a pisilni járás. Meg én is arra gondoltam, hogy a baba nyomhat valami ideget, amitől fáj a lábam, meg begörcsöl.
Vigyázok az ablakpucolásnál, az anyósom fog segíteni, úgyhogy a nagy és nehezen elérhető ablakokat ő fogja csinálni. Én csak azt, amit max. székről elérek. A létrára nem vállalkozom...
Most már megyek, nagyon fáradt lettem, muszáj kipihennem a tegnapi ki nem pihent éjszakát
Jó éjt mindenkinek!
Kata