Új privát üzeneted érkezett!

Marcinak, Dávidnak Boldog Hófordulót!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

és megkésve kicsikét
Ná Ádámnak is boldog hófordulót!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Köszönjük!!!

kispiskóta

Hiii tényleg Nenőke!! Boldog Hófordulót Dávidnak!!!!!!!!!!

Basszus Samu 2 órája alszik a kanapén..durva :shock:
Biztos K.O. lehetett..na asszem későn lesz ma az igazi alvás.
Evvan.

Zsu!!
Gyógyuljon meg mihamarabb Marcikád bőre!!

Erzsikét üdvözlöm almailag!

Nem mentem le a rendelőbe, nem volt kedvem. Majd szerdán délelőtt..

Móni!
Bálintnak is szép súlya van!
Gratula a vizsgákhoz! Ügyi vagy!

Sztem Samu még nincs 7 kg..
6.5 talán elhagyta..
:roll:
torolve_20131003125716

Hoppá!
Ná Ádámjának is Boldog 5 hót!!
torolve_20131003125716

KÖszi a köszöntést! Ná Ádijának is boldog hófordulót!

Móni, Neked meg gratula a befejezett vizsgákhoz! legalábbis idénre!
:wink:

Kép
nenoke

Gratula az 5. hófordulóhoz Dávidnak és Ádámnak is. :D

Andrea! Megkaptam az üzit és már válaszoltam is.

Zsú! Marcikának jobbulást kívánok én is. A nyáron nálunk is volt bőrkipálás az ágyékhajlatokban, de én szappannal mostam meg kaki után, a tisztába tevésekkor. Egy nap többször is sor került rá. Súlya nem semmi Marcikának. Így nem csoda, hogy az alma nem kell neki. Az anya tejcsijétől nagyobbra nő. :lol:

Móni! Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Nekem a vizsgaidőszakban nem egyszer karácsony és újév között legalább 2 vagy több vizsgám volt, de már karácsony előtt kezdtem a vizsgázgatást. Így nem igazán volt felhőtlen a karácsonyom, de már ez is szépnek, jónak tűnik ennyi év távlatából.
Balázs 4 hónaposan volt akkora, mint most az 5 hónapos Gáborom. (Bár nálunk a hossz 71 cm.)Mennyi lesz 5 hónaposan?

És akkor a mai képek. (Előljáróban annyit, hogy a kiskakas taraja volt az egyedüli dolog, amit én készítettem. Elegendő volt a szerephez, nem egy nagy durranás. Sokkal többre gondoltam az elején.) Kép Kiskakas és a királylány
Kép Nyakkendős kakaska
Kép A legjobb barát már a babakocsiban is ő volt (a képen j.oldalon látható a sakk, amit karácsonyra kapott az osztály más ajándékokkal egyetemben)
Kép Kicsiknél szintúgy már a babakocsiban kezdődött a barátság
Kép Gábor is ott volt Kép Almalé bevitel, ahol nem tudtam elég gyors lenni :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Egcsi! Túrós-tejszínes torta krémjének receptjét küldöm!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ági :)
Hanyatt alszik Ádám? Nem próbáltad még hasra tenni?

Nenőke :)
Dávidnak boldog hófordulót! :)

Emma :)
Azért a 45O is nagyon szép! :D

Móni :)
Szép méretek 4 hónaposan! :shock: Jó karácsonyi készülődést! :wink:

Tücsi :)
Ügyes vagy a tarajocskával. :wink: Gábor és az almalé. :D
Receptet köszi! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Grrr. Reggel jókor mérges vok.
Az este megvettem magamnak a karácsonyi ajándékot, egy kávéfőzőt. Mivel a kölkek még nem aludtak, doboz maradt az előszobában, a szaloncukrokkal egyetemben. Kértem apát miután a kölkek lefexenek, rakja el. Nem csekkoltam le, azt tudom, hogy pakolászott. Erre ma reggel jön, hogy ottmaradt a kávéfőző az előszobában. Ihh.... picit sem kaptam fel a vizet. Húgyagyú.

Nenőke: kicsit lemaradtam, de azért nőjjön nagyra az 5 hós Dávid is.

Tücsi: klasszak a fotók, milyen elegáns csemetéid vannak. Jó lett az a kis kakastaréj, én nem tuti megbírkóznék vele (ha muszáj, akkor mégis :?: ). Még a végén kiderül, hogy Gáborka csak nem lett elcsípve, de neki is van frakkja és nyakkendője.
S miért is nem tudtál elég gyors lenni? Ő hamarabb nyelte avagy kiütötte a kanalat a kezedből?
Receptet én is szívesen fogadom.

Egcsi: mán közkinccsé tettem, valószínű elkerülte a figyelmed.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Kormi! Hasonló dolog nálunk is megtörtént már párszor. Szerencsére a gyerekek figyelmét eddig elkerülte a dolog. (De bennem is hirtelen megemelkedett az adrenalinszint.)
Karácsonyi ünnepségre úgy akartak már évekkel ezelőtt kiöltözni, mint apa szokott. Apa nem szívesen köt nyakkendőt, csak ha muszáj, de ez az apa utánzás nagyon tetszik neki mind a mai napig. Ádikámnak pedig tavaly hozott a Mikulás bácsi piros nyakkendőt, mert ilyet kért. Bízom benne, hogy a nemi identitásában nem okoz problémát a későbbiekben sem. :roll:
A fotó Gáborom almalevezéséről pedig azért készült, mert kezébe vette az irányítást. Amint elérhető távolságban volt a kezem a kanállal, megragadta és a szájába tolta. Attól féltem, hogy túl hátra szalad a kanálka és baj lesz belőle. :D Receptet küldöm.

Off
Tegnap olyan jó élményben volt részem. Ádikámnak az óvodában éppen a váltó ruháit vettem ki a szekrényből, mikor az angol tanár néni -aki egyébként általános iskolában tanít- mellém lépett (nagykabátban, felöltözve) és úgy megdícsérte Ádit -persze halkan, mert a többi szülő is ott volt-, hogy én csak lestem. Elmondta, hogy milyen okoska, hogy a hiányzások (legutóbb 2x nem voltunk) ellenére is megelőzve a többieket elsőként tudott mindent, nagyon ügyes, jól emlékszik a korábban tanultakra és gratulált (!) hozzá. Már korábban is megdícsérte nekem Ádit, de ez most valahogyan mégjobban esett.
On

Móni! Üdögélés már nálunk is ölben kötelező. Sőt, annyira hozzászokott a babahordozóban való ücsörgéshez a sétánál, hogy fekve a babakocsiban nincsen el, kénytelenek vagyunk hordozóban sétálni vinni. Ennek megvan az előnye is, de az autóba így be- és kipakolni a babakocsit nem olyan egyszerű.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó :)
Bocsi, akkor visszakeresem. :roll:

A piros nyakkendőből nem lesz identitászavar. A piros nem(csak) lányszín. :wink:
Ádi :D Okos fiaid vannak, jó a génállomány. :D

Megyek aludni, cső csajszik, szép napot! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tücsi: tuti semmi baj nem lesz attól a piros nyakkendőtől. Apa imádja a piros pólókat, eleinte én is kicsit furán néztem rá, próbáltam a halom legaljára tenni mosás után, hisz pasiból van, azt veszi fel ami az összehajtott ruhastóc legtetején van. De volt mikor kivételezett, képes volt a pirosat kitúrni. Mára már elmúlt nekem ez a "bajom", már beleegyezem ha piros cuccot vásárol. Ettől semmi identitászavara nincs.
Meg szerintem azért a nyakkendő igencsak férfias dolog, még akkor is, ha manapság a "szebbik nem" ruhatárában is fellelni ilyensmit.

Angol zsenikédhez gratula, ügyes gyermekeid vannak. Zongorázás, angolozás, nem semmi.
Ismerős az érzés, nekem is dícsérik Adriámat, hogy milyen ügyesen halad a román közösségben a szószátyárkodással.

Szal Gáborka a pocija védelmére kel, nemár anya másfele tolja a finomságot. Bíztos ami tuti, jobb ha ő is cselekszik. :wink:

Tegnap reggel Adria nem akarta, hogy délután menjen síedzésre. Valahogy rádumáltam. Aztán semmi gond nem volt, bár este mikor hazajött, panaszkodott, hogy megszidták. Az ok állítólag, hogy sokat esett el. De mikor megtudta, hogy apának nem meséltek erről, ergó nem kellett "árulkodni" róla, már nem is volt olyan tragédia. Kicsi aranyom, néha igen megterhelő neki ez a sízés dolog, bízom abban, hogy majd ha a karácsonyi ajándékukat birtokba veszik, s itthon is próbálgatja szárnyait, nagyobb lesz az önbizalma. Bár a holnapi edzés elmarad, Edinának lesz az ünnepélye, amit szülőkül mindketten megszeretnénk tekinteni, tehát nem volna aki Adriámat várja a kis mikróbusznál este.

Móni: gratula az eddigi eredményekhez.Mindig is útáltam ezért az anyaországi tanrendszert, hogy lehet ennyire kilőni a diákokkal, hogy ünnepek alatt, előtt vizsgázni kényszerüljenek. Itt leghamarabb január 10 körül szok az ilyen kezdődni, az mégiscsak emberkímélőbb. Pl. anno a barátnőm volt, hogy nem bírt Egerből hazajönni Csíkszeredába karácsonyra s szilveszterre, mert vizsgái voltak, s nem fért volna bele a hosszú vonatozás.
Bálintról fotó?

Kép
kissmanó

Tücsi
Szuper képek!!! A kedvencem a nagy barátságos! Mennyire szeretik egymást! Nagyon ügyes, a gyermeked, elhiszem, hogy a legnagyobb öröm ilyet hallani! Piros . hát határeset :D Nekem a halálom az új divat, a rózsaszín ing pasiknak! Cégemnél az összes külfölsről jött abban virított, nekem az nem férfias..........

Kormi
anyaorszás -ez olyan szép szó! Ja, a legútálatosabb az volt a fősuliban, hogy az embernek nem volt se karácsonya se szilvesztere - mármint nyugisan

Egcsi
igen, 450re nem lehet panaszom :D

Na már várom a 6 hós adatokat!!! Elkezdhetem lassan a gyűjtögetést! Kíváncsi leszek, mert még jobban széthúzódott a mezőny :)

Kép
Kép
emma1976

Jányom rikoltozik a hálószobában.

Bori: Ádi-Főninek cuppantás.
Akkor kezdhetitek Szilvivel nyomatni Emmának az adatokat.
Pár nap, csatlakozhat Egon béb is.

Kép
kissmanó

Emma! Te nagyon szorgalmas vagy.:D És apropó! Apa mi szépet és jót tudott hozni N.o.-ból?

Piros színnel kapcsolatban talán már írtam, hogy Ádi tudja, hogy ez is lányos szín, meg a rózsaszín is, de mindkettő nagyon tetszik neki. Most már a narancssárga is besorolt közéjük. :lol:

Kormi! Odahaza gyakorolni a legjobb az önbizalom növelése tekintetében sztem is. Biztosan örülni fog az ajándéknak Adriád is. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Bori, Ádámnak Boldog Féléves Szülinapot kívánok!!!!

kispiskóta

Sziasztok!

Csak életjel, anyóséknál voltunk a hétvégén, Emit otthagytuk, majd csütörtökön hozzá. LEgalább utólérem magam, takarítok, mosok, s most kivételesen rend is marad a laksában, nincs aki szétpakoljon.
Viszont hoztam tőlük jó kis megfázást is, fáj a torkom ezerrel. :cry:

Beni még mindig nem nagyon csinál semmi újdonságot, nem forog.
Erős oldala továbbra is az evés. :wink:
Ugye ti is úgy tudjátok, igény szerint szoptatott babát nem lehet elhizlalani?

KépKépKépKépKép
uxi

Hű, gépelési hibákban bajnok vagyok :oops: :oops: :oops: szokás szerint...

KépKépKépKépKép
uxi

OFF

Hali!

Van valami szomorú a karácsonyban. Így indult ma a reggelem:

Kép Kép Kép Kép

:cry: :cry: :cry:

Még annyit mondott a szembeszomszéd, hogy Ő is sajnálja :cry:

ON....majd
ckat

Sziasztok!

Köszönlük a hófordulós gratukat, és mi is gratulálunk minden 5. és 6. hónapos babónak és szüleinek!

Nagyon édesek a képek, Samu csúcs a kukucskálással :lol:

Tücsi: ügyes-okos fiad van, Büszke lehetsz rá! Én imádom a piros színt a fiaimon is :lol: Nekem egyébbként a halálom, hogy fiúknak nincs vagy csak nagyon kevés szines ruha van :shock: Minden kék vagy szürke esetleg még zöld :? Én simán adok rájuk pirosat és narancssárgát is :lol: És, hogy teljes legyen a kép, Marci babát kért karácsonyra :lol:
Receptet nekem is küldheted!

Mi jól vagyunk. 5 hónaposan Samu 8150gr és 65cm saját mérés szerint. Dokinénihez csak 3-án megyünk. Az estéink az elmúlt napokban katasztrófálisak. Nem tudom miért, de minden esate levág egy 1.5-2órás üvöltést, de mint akit gyílkolnak :cry: Napközben semmi baja, vigyorog 1000-el, játszik, a hangját sem hallani.
Most megyek takarítok egy picit meg ebédetfőzök és közben Mátézok :lol: Szép napot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ckat! Én is sajnálom. :( (Nekünk az első közös karácsonyfánk egy ezüst fenyő volt. Mind a mai napig megvan, csak azóta már kb. 10-szeresére nőtt kint az előkertben. :lol: Az idén is műfát díszítünk főleg praktikus okoknál fogva, de a gyerekeknek később biztos, hogy igényük lesz az igazira.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Bori!!
Ádámnak Boldog FélÉvet!!!!!!!!!!!!!sálálá :lol:

Uxi!
Igyál hársfa teát, hagyma teát, stb..nehogy lerobbanj karira.
Vettem észre, hogy nem lehet elhízlalni.. :D de azért genetika is van benne sztem, bár az összes barinőm gyerkőce igényszerint szopizik (már nagyobbacskák) és vékonykák.

Ckat!
Basszuskulacs..szegény fák :( Te sem késlekedtél látom a fotózással.

Nekem meg megrándult a derekam, tegnap séta közben megcsúsztam a jégen..kafa..sportkrémmel kenegetem. Ati megmaszírozta..tisztára olyanok vagyunk, mint az öregek, Ati ma harisnyát húzott, :lol: mert bent az újságos cégnél lefagyott a lába..nem volt fűtés ott ahol az íróasztala van..

Na megyek vizes a séróm..uff
torolve_20131003125716

Brigi!
Köszi a dicset.

Hm..lehet, hogy Samud nem akar aludniiiiiiiiii :wink: fogacska jön már nálatok?? készülődik..
torolve_20131003125716

Lányok! Köszönöm szépen a dícséreteket. :wink:

Brigi! Sajnálom, hogy még mindig nincsen jó éjszakátok. Vajon mi lehet a baj? :roll: Küldöm a receptet.

Ádámnak gratula a 6. hónaphoz!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Egy másik topikra szoktam írni, de titeket is olvaslak, mert júliusi a kislányom. Csak az eccéma témához, ami sajnos minket is érint:

Homeopátiásan állítólag jól kezelhető, de hozzáértőnek kell személyre szabottan összeállítania a kúrát.

Mi egy ismerős ajánlatára kezdtük el az Eucerin olajos fürdetőjét + a gyulladt helyekre a 12%-os omega krémet használni. A kettő együtt kb. 5000Ft, ami nem olcsó, de amíg megtehetem én inkább ezzel kenem, mint a szteroiddal. Nekünk ezzel+ az én tejfehérjementes (ez elég sz*r dolog amúgy) diétámmal nagyrészt rendbe jött. A hozzátáplálásnál pedig lehetőleg kerülni kell a tejalapú tápszereket/pépeket+ minél tovább szoptatni. Remélem segített.

Egyébként gyönyörűek a babák, nagy élvezettel olvasom a történeteket róluk. Mindenkinek Boldog Babás Karácsonyt kívánok!

nyusziful

nyusziful76

Féléves a fiam. Hú, nagyon megdöbbentő!!! Puszigyáros lett.
Esténként az az új dili, hogy cicivel először nem alszik el, hanem lerakom a nagyágyba, nekiáll mászkálni, odabújik hozzám, aztán az apjához (ha itthon van), és felváltva osztja az óriási puszikat. Megható! (puszi=tátott száj odaszorítása)
Ma már csak 2x kelt éjjel!

Adatok nem tudom, hogy lesznek. Ma bekéredzkedek a dokihoz (vírusidényben + időpont nélkül necces lesz....) tüdőt hallgatni, meg persze a szokásos piros popsi rulez miatt. Megpróbálom leméretni is.

Hüje védőnő szerint a 26-a körül esedékes találkozónkat nem erre a hétre, hanem január 7 utánra logikus eltolni. Brrr. Nagyon bosszantó ez az új csaj.

Uxi! Ádám mostanában ált 2 óránként kér szopit. Ahogy a napi programok engedik, de ehetőség szerint az ő igényei alapján kap enni. Amióta beindult a mozgásfejlődési roham, alig hízik. Számokat nem tudok, és a ruhákat azért kinőjjük (most kengurusból 74es kell), de az eddigiekhez képest ropi.
Vendég

És akkor képek. Blogra szerintem enm lesz időm kari előtt:

Kapaszkodva fürdős piros kukis
Kép
Kép

Kanállal a levét, mi? Persze... Majd azt én tudom!
(kanálból a leve nem ízlett, de így egyben elszopogatta pár percig....)
Kép
Vendég

Gurgi: Nem hiszem, hogy az alvás ellen hadakozna, mert kézben is üvölt. Mintha nagyon fájna valamije :cry: Fogacskára tippelek én is, de semmi változást nem látok a szájában :shock: Lehet, hogy nagyon méjen dolgozik még :cry:

Tücsi: köszi, megfogom csinálni :wink:

Bori: gratula a fél évhez! Nqagyon édi Főni, és milyen ügyesen ül! Kész nagyfiú és nagyon szép!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Főninek gratula az első félévéhez!
Nagyon sokat nőtt, már kész nagyfiú lett! Lilla is puszilja a vőlegényét!

Móni! Ügyi vagy! Grat a vizsgákhoz!

Uxi! Gyógyulgass, szegénykém :(

Tücsi! NAgyon büszke lehetsz a fiadra! Jók a képek! Nagyon szépek a gyerekeid!

Ckat! Egyetértek vele! Én is sajnálom a kivágott fákat!
Emi

Kép Kép
emi_25

vele=veled :oops:
emi_25

Sziasztok!

Vagyok ám én is csak itthon van apa így nincs sok idöm jönni.Jól vagyunk ma voltunk Pekip-en apa is volt velünk jó volt sütiztünk teáztunk.Benike jól van lassan két órája alszik kiváncsi vagyok az éjszakára.Nálunk is lassan be indul a kari hangulat bár nálunk nem lesz nagy ajándékozás.Barátok jönnek majd 26.án kajálni.Éppen a menüt állítottam össze.Cukkini burgonya krémleves.Pulyka sült lila káposztával salátával meg valami köret is.Desszert túró vagyis túrókrém gombóc mangó krémmel lesz.Ezt a túros receptet most találtam a netten.Majd kíváncsi vagyok milyen lesz.

Tücsi:Recept nekem is.

Na megyek ébredezik a kis herceg.:-)

Hó fordulosoknak gratula.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Nálam a piros nem kifejezetten lányos szín.A múltkor vettem a fiamnak egy csomag zoknit, abban volt egy, amin 2 piros csík díszelgett. apa egyből meg is jegyezte, hogy fiúszínben nem volt? Ő konzervatív. :D Tegnap láttam egy piros csíkos hosszú újjú body-t, hát ha nem lenne aptyuk ilyen, megvettem volna Bencének, nagyon cuki volt, olyan matróz stílus. 8)

Bori :)
Ádámnak boldog 6.-at! :D
Nagyon cuki Főni a képeken. :D Jó nagy! :wink:

Uxi :)
Biztos hiányzik azért a tündérlány. :wink:
Gyógyulj meg gyorsan! :)

Brigi :)
Gratu a méretekhez! :wink:

Ckat :)
Nekünk műfánk van, mert én is sajnálom. :?

Gurgi :)
Derekadnak rohamos javulást! :)

Bence 2 óránként kelt enni. Próbáltam leszerelni cumival, de kitört a parasztlázadás, csak cici kellett és evett is rendesen. Nem tom hova igyekszik a hízással. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori!!
Főni nagyon édes, ügyesen ül!! Nagyfiús nagyon.

Egcsi!
Köszike, kenegetem..ráadásra vettem ma ezt-azt és úgy cipeltem fel Samut..pfuu..igaz csak az elsőre de akkor is 3 lépcsősor..ilyenkor mindig mondogatok magamban vmit, hogy ezért meg ezért meg kell csinálnod Rita..túlélőzök :lol:

Brigi!!
Te anno mit adtál a gyerkőcöknek fogzásra? Ha egyáltalán megviselte őket...
Puszi Samudnak!
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Tücsi hogy kell a fekete retken átcsurgatni a mézet?ma láttam a tvben de nem értem hogy kell kivájni hogy csurgatott legyen :lol:

Minden hófordulósnak gratulálok!!

Bridzsi

Kép
esztora

Kormi nem csodálom hogy kislánykád igy nem akar síelni. (én az első nap után bőgtem és mindent eldobtam hogy soha többet nem megyek sípálya közelébe) viszont nem letörni kéne az oktatónak hanem bátorítani!nekem nagyon jó oktatóm volt csak miatta nem adtam fel.

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi! A közepébe egy mélyedést kell vájni és azt teletölteni mézzel. A mézzel után lehet tölteni. (Előtte én a retket a mosogató szivacs durvábbik felével alaposan lesikálom és hogy megálljon, levágom a végét.) Nyunyika jobban van már? Most Gábor köhög csúnyán, de tegnap a doktor nem hallott semmit a tüdején. Holnap visszamegyünk hozzá kontrollra. Így beszéltük meg az orvossal.

Bori! Fél éves Főnike nagyon szépen ücsörög, adoniszi habtestét jó látni is. Almaevők klubjának immár ő is oszlopos tagja. :lol: Védőöltözet hozzá ismerős. :D
Védőnőhöz pedig miért ne lehetne elmenni? Én csak úgy az egészséges tanácsadás idejében elmennék súlyt mérni. Ennyi idős babáknál is még havonta kell súlyt mérni. (De talán mostanra már túl is vagytok rajta.)

Gurgi! Ez a gerinc dolog nagy pech amúgy is, de most karácsony előtt senkinek sem hiányzik. Mozogni kell, de csak óvatosan. A maszírozás jót tesz. (Kinek nem?:D) Gyors gyógyulást kívánok. Halászléhez már mindent vettetek? (A halászléturmixról jutott eszembe.... :wink: )

Egcsi! 2 óránkénti etetés elég strapás lehet, ha éjjel is folytatódik. És így mennyit eszik egy nap Bence? Méred?

Melinda! Nagyon ínycsiklandó a menüsor. Cukkinis burgonya krémlevest még sehol sem olvastam. Cseréljünk receptet! Én már küldöm is az enyémet.

(Továbbra is köszönöm a dícséreteket. Aranyosak vagytok.:D )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nyusziful! Üdv itt a topikban! :D Köszi szépen, hogy megosztottad a tapasztalataidat velünk. És mióta használjátok a krémet+fürdetőt?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Na sziasztok,
végre itt, és tudok írni...

Nagyon szép minden gyermek, anyukáknak gratulálok hozzá!

Ckat a szomszéd fáját miért is vágták ki? Itt szemben is volt ilyen akció 2 millió (igen jól olvassátok) 2 millió forintért vette meg a parlament a fát.. úgyhogy nem sajnálkozni szegény szomszédon... 8)

Bori: piros popsira OTKIS popsikrémet, plusz én gyógyszertári hintőporral is beszórom estére.

Móni: nagyon gratulálok a vizsgákhoz, le a kalappal előtted anyukám!

Nyuszifül: nektek is nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Gurgikám: harinnya + masszázs - Mikulás satyek + piros zokni = Samumiki? :lol:

Bridzsi: hogy vagytok? A síelés dettó én azzal a különbséggel, hogy el is dobtam és duzzogtam a szobában két napit, végiggondoltam hogy is kéne síelni és másnap kimentem és sikerült (na jó ez azért túlzás - de az oktató is csodálkozott) :shock: Te azért úgy olvasom a sí szerelmese vagy nem?

Főninek nagyon boldog féléves születésnapot kívánunk!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Helló Lányok!

Sajnos még nem olvastam vissza, most gyorsan nagyjából átfutottam az utolsó oldalt.

Épp házidolgozatot gyártok, és gondoltam pihenésül benézek hozzátok. Köszönöm a gratulációkat, de sajnos, még a két kemény vizsga hátra van, januárban lesz mindkettő, szóval csak ezévben nincs több vizsgám :-( De azért jól estek a dícséretek :D

Ekcéma: sajnos Bálintnak is volt, a füle mögötti területen. Doktornéni szerint, nem töröltük ki kellően a vizet pancsi után, ( mi erősen állítottuk, hogy pedig mi mindig szárazra töröljük a hajlatokat) és ez okozta. Kaptunk rá krémet, nagyon gyorsan meggyógyult ( a neve most nem ugrik be, de ha valakit érdekel, holnap megírom) . Ezek után mégjobban odafigyeltünk, hogy ne maradjon sehol nedves Bálint bőre, de sajnos visszatért a bőrpír, illetve hámlás. Gondolkodóba estem, hogy mi lehet a baj, mire rájöttem, hogy az éjszakai szopizások alkalmával folyik a tej "orrba-szájba", helyesebben fül mögé (is) :lol: Én mindig gondosan Bálint nyakához tettem a pelust, hogy a ruhája ne legyen tejcsis, őszintén szólva, ez meg sem fordult a fejemben, hogy a füle mögé is folyhat. Azóta bármilyen kómás vagyok is, mindig ellenőrzöm szopizás után, hogy került-é tejci fül mögé?! És lám, azóta nincs eféle problémánk :D

Huuuuú b@sszus elfelejtettem, hogy mit szerettem volna még írni. lehet, hogy kissé fáradt vagyok?!

na mindegy, holnap folytatom, illetve igyekszem folytatni.

Manó, képet is teszek majd fel, de ahhoz le kell fotózzam a gyermekeimet, mert mostanság arra sem jutott időm. Holnap pótolom.

Tücsi, Bori: gratulálok a gyerkőcökhöz, nagyon szépek

Beteg babáknak, tesóknak, szülőknek jobbulást!

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Még nem tudtam teljesen visszaolvasni, inkább megyek aludni.

Köszi a hófordulós köszöntőket.

Egcsi:
teszem én Ádámot hasra, de vagy szépen kiemeli magát és nézelődik, vagy a hátára fordul és kész. :lol: Régen pedig hason aludt el napközben.

Napközben 3-4 óránként eszik, éjszaka általában 2X kel. Tegnap kivételezett. :wink: Egyébként nem mérem az evéseket. :)

Ági :)
Akkor passz. :roll: Azt nem merem javasolni, hogy ölben altasd, mert később aztán szidni fogsz. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nagyot nőtt Ádám, és milyen szépen ül tényleg!!!!!!!! Nagyon ügyi! Felül magától, vagy ha ülteted ül meg így? Nekem a középső kép tetszik nagyon, ééédes ahogy koncentrál!

Tücsi, szépek a gyerkőceid, és a kakastaréj szerintem tök profi lett!!!! Nagyon az édesapjukra hasonlítanak, legalábbis a nagy tutira!

Andi, két milla???? Húhhhh, akkor szólok nekik, hogy a telkünkön lévő ezüst fenyő is eladó.

Bridzsi, csak nem Reggelit néztél az RTL-n???? :lol: Na, de ha kikaparom a közepét, bele méz akkor hol jön ki a lé? Lefolyik az oldalán?

Ja a 68-asokat, mi is kinőttük.

És akkor a tegnapi almaevés képekben, azt hiszem tényleg hanyagolni kéne:

Kép

Kép

kispiskóta

Sziasztok!

Zsú hogy találtad ki?igen azt néztem aztán eszembe jutott hogy Tücsi is mondta.

Jól vagyunk Nyunyi néha köhög de elég ritkán így kapja a stodalt nem voltunk dokinál.

imádok síelni más kérdés hogy annyira még nem megy (térdműtét miatt kevésbe bírom de nem érdekel )na meg utána a buli sícipőben táncolni nem semmi alakformálás
Nyunyi is 3 éves csatolja első léceit a terveim szerint aztán indulás.
Andi akkor jól kijöttünk volna tanulás közben ha én valamit eldöntök tuti nem lesz másként (utáltam a felvonot 3napig gyalogoltam a pályán felfelé a közepéig szerinted normális vagyok?)

Bridzsi

Kép
esztora

Zsú de édes Marci ugy várom már hogy Nyunyi is kostolgasson!

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi, kismama lévén, hogy ennyi időm van én is azt néztem. :lol: :lol: :lol:

Nagyon édes, csak nem eszi. Úgyhogy napolva.

Én Marcival egy időben fogok megtanulni síelni. Na az nem lesz semmi. :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Nos feketeretek mézzel télleg jó. DE mivel a méz allergizáló hatása miatt nem ajánlott 1 éves kor alatt, akkor azért ördögi háromszög. Ezen natúurista megoldás köhögés ellen, bevállalva az allergizáló rizikót, avagy ha nem más homeó, akkor a chemikálék?
Mézet beleteszed a kikapart retek belsejébe, hagyod 24 órát, s teljesen cseppfolyós lesz a méz benne, kioldja a retekből a jót, s ezzel hígul. A retek is tökre képlékeny lesz, nem olyan kemény, merev. Ezért is jó, ha picit tényleg le van vágva a retek alja, hogy egyenesen álljon, s nem árt egy kistányérra helyezni, ha netán az alján szivárogni kezdene, akkor ne a konyhabútor, asztal legyen enyhén ragacsos. Tavaly télen pocakosan ezt nyomattam magamnak. Kölkeim nem rajonganak érte, nekik a Stodal bigyó teljesen nyerő.
Most Grétim szörcsög ismét, elég jól. S hun még a tél vége. Egyáltalán nem csipázom, hogy hosszú szörcsögős hetek után 5 nap szünettel ismét dugul az orrocska.

Kép
kissmanó

Zsú: Marcikád tényleg nem a leglelkesebb formáját hozta ezen kajálás közben. Zsiráfnak juttatott belőle?
Látom Aventes pohárka rulez.

Kép
kissmanó

Bacca nyúl: telefonom lent aludt a kocsiban, most gyorsan fel kell öltöznöm s lemenjek, nehogy hívtak volna a boltból: megérkezett a számlájukra az átutalt píz, mehetünk az anyámék ajándéka után.
S az este is már mínusz 15 fóka volt, semmi ingerenciám kimenni.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Zsú! Marcinál tényleg nem nyerő (még) az alma. De ha nem is rögtön, egyszer csak ő is klubtag lesz. :lol:
Hasonlóság van a nagyfiam és a árom között. Olyanníira, hogy a 3 éves korban készült fotóikat úgy tudjuk megkülönböztetni, hogy Petikémről már csak színes fotók készültek. Apa még fekete-fehér fotókon van megörökítve kisgyerekként.
Méz átcsurog a retken. Olyan, mintha kiizzadná. :D Érdekes valóban.

Bridzsi! Nagyon kitartó vagy. Ennyit gyalogolni....nem semmi. És micsoda kardiotréning!? Sztem én a punnyadt testemmel az első 10 perc után kidőlnék és nem a saját lábamon mennék, hanem vinnének. :lol: Lehet, hogy az intenzívre. :wink:

Móni! Örülök, hogy benézel hozzánk. :D És milyen vizsgák várnak még rád? (Mert hogy valószínűleg te nem várod őket.:lol:)

Egcsi! Na így már más! Nálunk is kb. ilyen időközönként éhezik meg a manócska. Így már programokat is tudunk szervezni. A párod szülei bátrabbak a babák "kényeztetése" terén? Fiúk mennek horgászni? Petikém az idén ment először pecázni. Komoly fogásai voltak. 4 db törpeharcsa a mélyhűtőben didereg már nyár óta. Valószínű, hogy a halászlé alapját fogják gazdagítani. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?