Tücsi: tuti semmi baj nem lesz attól a piros nyakkendőtől. Apa imádja a piros pólókat, eleinte én is kicsit furán néztem rá, próbáltam a halom legaljára tenni mosás után, hisz pasiból van, azt veszi fel ami az összehajtott ruhastóc legtetején van. De volt mikor kivételezett, képes volt a pirosat kitúrni. Mára már elmúlt nekem ez a "bajom", már beleegyezem ha piros cuccot vásárol. Ettől semmi identitászavara nincs.
Meg szerintem azért a nyakkendő igencsak férfias dolog, még akkor is, ha manapság a "szebbik nem" ruhatárában is fellelni ilyensmit.
Angol zsenikédhez gratula, ügyes gyermekeid vannak. Zongorázás, angolozás, nem semmi.
Ismerős az érzés, nekem is dícsérik Adriámat, hogy milyen ügyesen halad a román közösségben a szószátyárkodással.
Szal Gáborka a pocija védelmére kel, nemár anya másfele tolja a finomságot. Bíztos ami tuti, jobb ha ő is cselekszik.
Tegnap reggel Adria nem akarta, hogy délután menjen síedzésre. Valahogy rádumáltam. Aztán semmi gond nem volt, bár este mikor hazajött, panaszkodott, hogy megszidták. Az ok állítólag, hogy sokat esett el. De mikor megtudta, hogy apának nem meséltek erről, ergó nem kellett "árulkodni" róla, már nem is volt olyan tragédia. Kicsi aranyom, néha igen megterhelő neki ez a sízés dolog, bízom abban, hogy majd ha a karácsonyi ajándékukat birtokba veszik, s itthon is próbálgatja szárnyait, nagyobb lesz az önbizalma. Bár a holnapi edzés elmarad, Edinának lesz az ünnepélye, amit szülőkül mindketten megszeretnénk tekinteni, tehát nem volna aki Adriámat várja a kis mikróbusznál este.
Móni: gratula az eddigi eredményekhez.Mindig is útáltam ezért az anyaországi tanrendszert, hogy lehet ennyire kilőni a diákokkal, hogy ünnepek alatt, előtt vizsgázni kényszerüljenek. Itt leghamarabb január 10 körül szok az ilyen kezdődni, az mégiscsak emberkímélőbb. Pl. anno a barátnőm volt, hogy nem bírt Egerből hazajönni Csíkszeredába karácsonyra s szilveszterre, mert vizsgái voltak, s nem fért volna bele a hosszú vonatozás.
Bálintról fotó?