Új privát üzeneted érkezett!

Ckat :)
Duplázás nálunk is letudva, de az utolsó hónapban csak 2O dekát hízott a mérlegem szerint. :?
Éjszaka :?

Szivvi :)
Ennyi alvással én is kilennék. :?

Manó :)
Legalább valaki kényeztet. :wink:
Elég nagy Grétu, nem mindenkire érvényes a szakirodalom. :)

Tücsi :)
Tényleg jó hangulat lehetett. :) Remélem a tortaevés közben gondoltál rám. :wink:
A kis zongorista nagyon édes, kis komoly. Nagyon büszke lehetsz rá. :)

Ági :)
Lábbujjad :? Simi-simi
Babavíz? Azt nem kell forralni csak melegíteni. Ha jól emlékszem van egy másik ásványvíz is, amit lehet adni babáknak, de már nem emlékszem a nevére. :roll:
Nálunk még van rácsvédő, amíg nem tépi le, vagy nem akadályoz addig marad is. Szereti nézegetni. :)

Ma lesz a napja, hogy elteszem a trapézt, már megint betakarózott vele. :roll: Még jó, hogy nem olyan nehéz, hogy megüsse. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ági: most míg még nem rendszeres a pótlás, addig nem igazán csinálom, de a nagyokkal a következőt tettem: több víz lett téve először forralni. Miután egy ideig főtt, utána csak az egyik részét használtam el, a maradékot egy plussz cumisüvegbe tettem. Következőkor a forralt vizet kevertem a félretett vízzel, így épp jó lett a hőmérséklet. A félretett vizet így cseréltem, mindig volt hideg, s nem igazán kellett hűteni a forró tápit.

Tücsi: tuti jó lehetett a buli, a torta, hangulat, minden.
Kis komoly fiacskád van, tud zongorázni. Büszke is lehetsz rá.
Ellenben hol van a kiskakas?

Rácsvédő nálunk sosem volt. Tehát nem kellett levenni. :wink:

Egcsi: trapéz takaró :?: S nem ijedt meg tőle :?: Grétuc ha pl. az ágyon van trapézostól s lerugja, úgy megijed, hogy ihajj.

Kép
kissmanó

Haliho!

Tök korán jött (7-kor)
a kajás csákó, jól felébresztett bennünket. :evil:

Tücsi!
Édes a kis családod. A kis zongorista Peti milyen aranyos.

Ági!
Nálunk van rácsvédő de Samu nem alszik az ágyában csak napközben de akkor sem mindig..reggel szoktuk betenni amikor ágyazunk+fürcsizünk+reggelit csinálok..persze amint látod néha leszedi az öcsisajt :lol: többször fejelte már le a rácsot egyébként, kilóg a keze-lába is néha

Béna egy idő van odakünn..
:?
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Tücsi! Kpek nagyon jók lettek jó kis parti lehetett! Torta bizti fincsi volt!

Gurgi! Samu a kis hamis :D Tényleg csini vagy a képen! Kajásfiú :evil:

Ági! Remélem minél hamarabb rendbejön a lábujjad, szegénykém :(
Enikő! Gyerkőcök halálian édesek! Egyre jobban hasonlítanak egymásra!

Szivvi! Lili igazi nagylány már, remélem hamar jobbra fordulnak az éjszakáitok!

Egcsi! Jó hogy Bence ennyit alszik még!

Velünk minden ok! uplázás letudva nálunk is. Dobok egy képet róla!
Kép

Hemej! A többi képet is mutizd meg! Naptár biztosan szupi lett!

Kép Kép
emi_25

Emi: lillának továbbra is szuperül áll a rózsaszín. Kis tündér.

Kép
kissmanó

Emi!!
Köszike de azért még a hasamon van egy kis úszógumesz :?
Nagyon aranyos Lilla, mekkora nagy barna szemek :lol:

Mi biztos, hogy nem duplázunk, sőt! Ma leviszem megméretni..sztem ebben a hónapban nagyon kevesett hízott ha hízott egyáltalán :roll:
Mérlegünk már 1 hónapja nincsen..és a rendes mérlegen mérve velünk..szal együtt és utána külön..nem igazán mutat a mérleg hízást..max. 10-20 dkg..nemtom..majd a rendelőben kiderűl.
torolve_20131003125716

Gurgi: nálunk is 30 deka volt, szal no para.
De ahogy most nézem soraid, a kezdeti parád már sehun sincs, szal jól kezeled a dolgokat (vagy jól álcázod :roll: :?: ) :!:

Kép
kissmanó

Na, megalkottam a vasas történésünk elmesélését. Akit érdekel, az szóljon, Ckatinak már elküldtem.
Pusszanat

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Rita, akkor nem én voltam ma az egyedüli aki kiesett az ágyból a kaputelefon csörgésére. :? Nagyon jó a kép!!!! És a kiságyas fantasztikus, így elkapni a pillanatot! :lol:
Mikor mentek? Mi 4re megyünk oltásra.

Manó engem érdekelne, de szerintem ide is berakhatod nyugodtan még ha hosszú is!

Szivvi, miért keltek ennyire sokszor? Kajcsi, fog, vagy jó kérdés? Nagyon szép Lilkó!!!

Emi, Lillának mennyi haja van!!! Szépséges!

Tücsi, kakasos kép, hol leledzik? :D

Már csak egy ajándékot kell beszerezni, Dani el is kezdte a többit csomagolni. Valahogy abban az egyben nagyon béna vagyok.

Volt valaki az Aréna plázában? Milyen?

Kép Anyával Kép Hát ez nem anyatejcsi

kispiskóta

Zsú: és mit kínáltál a fiadnak cumósüvegből?

Na, akkor a vasas történet: 1197879870.2528.doc

Kép
kissmanó

Két napig nem volt kaki, ami nála nagy szó, mert egy nap több is szokott lenni. Így gondoltam egy kis Mecsek baby tea jól jön. De se pohárból, se cumisüvegből nem kellett neki.

kispiskóta

Grétinek sem szokott soha "csak úgy " kelleni a tea.
Tegnap azért a tejpép után jól jött.

Kép
kissmanó

manó!
jó ideje már nem parázom, főleg a kaján nem.
kakis-pisis pelus van bőven+genetika..
anyukám azt mondta mi is pont ilyenek voltunk a hugommal..
meg ugye samu komfort királyfi :lol:

zsu!
a szemetek nagyon hasonlít marcival.. :lol: Kép

jaja, ati szólt, hogy gyere gyorsan samu leskelődik..csináltam még párat de vaku nélkül, sajnos bemozdultak
torolve_20131003125716

Csajok!
Nálatok mennyit alszanak napközben a lurkók?
Nálunk egyre kevesebbet alszik Samu de nem nyüglődik..hm..érdekes
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Tücsi
Jól néznek ki a hapsijaid!!
Zsú
Marcinak boldog hófordulót!! Nagyon jók a fotók!!!
Nem tudom a nemalvást, már mindenfélét kipróbáltunk, chamomilla, panadol, dentinox, nem segítenek. De nem is fájósan sír sztem..
Gurgi
Nagyon jól elkaptad a pillanatot!!! Édes picike Samesz!
Egcsi
:shock: magáraborítja a trapézt??

Én megcsinálom a tápot forróra és beleteszem a termoszba!!

Voltunk Aréna plázában. Elég jó boltok vannak, de a lényeg NINCS PELENKÁZÓ!!!!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsu!
Waze ti már csomagoltok?? Nem semmi..
Nálunk még hiányzik néhány dolog+ csomipapír is..egyedül Samunak van meg a csomipapír..
Amiket láttam egyszerűen nem tetszettek..a csilivililagzilajcsis nem az esetem..natúrt meg sehol nem láttam..ill. igen de az sem olyan amilyet elképzeltem :wink:
torolve_20131003125716

Jajj, Marcinak Boldog 5 hót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Szivvi!!
Próbáljátok ki a Viburcolt!! /homeos kúp/

Én beszereztem de még nem volt rá szükség.

Azért gáz, hogy egy ekkora bevásárlóközpontban nincsen pelenkázó.

Én tegnap akadtam ki az Auchan-ben.
Ki van írva, hogy pelenkázó is van ott ahol a mosdó, stb..persze nincsen.. :evil: Én szoptatni szerettem volna, aztán kimentünk a kocsiba, kabátostul mindenestül, lehet, hogy jobb is mert néhány helyen nincs is gusztusom..(higiénia nulla)
torolve_20131003125716

Télleg: Marci legénynek is gratula a betöltött 5 hójához.

Kép
kissmanó

Jó hetet! Gyönyörű szépek-nagyok-huncutok már a "lurkóink"!
Tücsi gyönyörű a családod, nemtom eldönteni, hogy a 4 pasis képen Gáborka v. apája néz büszkébben. :D
Mi addig használtunk rácsvédőt, amíg kiságyban aludt Boldizsár, szeretett hozzábújni :) , jobb érzés lehet forgolódáskor mint a kemény rács. Jankóval is így gondolom.
Tejellátás helyreállt, sőt túlcsordul, ezt játsszuk folyton ide-oda, szegény cicit nem irigylem. (Ismét jól fogok kinézni ha leállunk a szopival, nembaj kezdek gyűjteni plasztikára :lol: ).
Szegény Jankónak egyre csúnyább az arcán az ekcémája, már vakarássza is, főleg alvás előtt, ami így(+takony) elég keserves művelet, tegnap pl. 3-4 szeri (repicici) nekifutással 1,5 óráig tartott, közben vakarászás-üvöltés-nyüglődés. Nemtom micsináljak, szteroidos krémet nem szeretnék, más, ami eddig használt (sudocrem, zsírozó, fürdetőkrém) mintha csak rontana a helyzeten. Nincs tippetek? Valami homeos????

Kép
Kép
tjuditot

Egcsi: jut eszembe: szal trapézt elteszed. Aha.... értem. Gyúrsz majd még egy 3-ik lurkóra, egy kisebb tesóra. Jó lesz. :wink: :lol:

Kép
kissmanó

Judit! Nagy szteroid ellenes vagyok, de az ekcémára nekünk csak az jött be...
Vendég

ekcémára nekünk nyerő a Nidoflor. De annak épp van egy cépséghibája: román termék (ha jól tudom)
kissmanó

sziasztok!

húúú, csomagolás? mi még csak majd a 7en megyünk ajándékot venni! :shock:

nálunk minden oké, van 2 kis fogacska, de még nőnek!
súlya tuti 8 felett, szóval duplázás már jócskán összejött! majd csütörtökön elviszem megmérni

nagyon arik a gyerkőcök egytől egyig!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hú, nekünk is csak a gyerekek ajándékai vannak meg (mert ugyi mi a legfontosabb :) ), ha Boldizsár lerobban (már köhög) és nem tud oviba menni, akkor érdekes lesz a vásárlás... Délután beszabadulok a Kódexbe, lehet hogy minden (kb. 10) családtag könyvet-CD-t-DVD-t kap? Asszem ez lesz, reménytelen (meg emberkínzás) két krahácsoló gyerekkel vánszorogni az üzletekben.

Kép
Kép
tjuditot

Gurgi
samu kukucskál :D behalok :D

Szivvi
gyönyörű a kiscsaj!
Sajnálom, hogy ennyire rosszak az éccakák :?

Zsú
Szépek vagytok!
Mondták már, hogy hasonlítasz Bódy szilvire? :D

Manó
kiscsajszidnak nem is kell duplázódni :D
fiam ezt jó hamar letudta... nem várt 4 hónapig sem

És akkor egy kis karácsonyi hangulat :D

Kép

Kép
Kép
emma1976

Háhá Emma, hát Bódy Szilvihez még nem hasonlítottak. Főleg, ha nyaktól lefelé nézem magam, no akkor pláne nem. :lol: :lol: :lol:

Igen, mi már csomizunk. :wink: Idén tök gyorsak voltunk.

Köszönjük a köszöntéseket!!!!!!!

Rácsvédő nálunk is van, de csak a fejénél, gondoltam végig kéne, mert ahogy forog a kiságyban mindig beveri. :?

Trapéz, nos azt most már nálunk is csak úgy van használatban, ha ott vagyunk, mert múltkor a fejére ejtette, és félek a szemére ejti. Plussz múltkor felemelte és elkezdte a lábát szopizni a trapéznak. :lol: Kis erőemelő.

Rita ezek a kukucsos képek, oda vagyok.

Alvás: nos kozmetikusnál voltam most, és tiszta lelkiismifurim volt, hogy biztos sír, mert biztos éhes (bár jóllakattam mielőtt elmentem, de nála ezt soha nem lehet tudni) meg ilyenek. Két óra múlva, mikor végeztem, felhívtam Danit, mi a helyzet és közli, hogy Marci abból a két órából egy óra tíz percet aludt. :lol: De ritka az ilyen, ámbár szoktatom, hogy délelőtt délután aludjon egy picikét.

kispiskóta

Emma, Zalán is tündéri!!! :D

kispiskóta

zsú
:lol: természetesen nyaktól lefelé nem tudom milyen vagy, de a szemeid hasonlítanak. Legalábbis már régebben is gondoltam, hogy vkire úgy emlékeztetsz, és most ugrott be kire :lol:

Kép
Kép
emma1976

Lenne egykérdésem: Tegnap este Marci már aludt, amikor odamentem ellenőrizni vesz-e levegőt (kéz rá mellkasra). És annyira szaporán vette, majd megsimiztem lelassult. A kis pulzusa is tök gyors volt. Ez természetes? Ma megkérdem a gyerekdokit róla, de azért titeket is szeretnélek, hogy előfordult e már valakinél ilyen. Ugye azt tudjuk, hogy magzati korukba gyors a szívverésük, de vajon csecsemőkorban is?

kispiskóta

Sziasztok!

Zsú! Marcikánknak is boldog 5. hónapot!
Nagyon szépek vagytok (még mindig) a képeken (is). :D Biztonsági üléssel kapcsolatban pedig sztem sok teendő nincsen abban az esetben, ha az autó biztonsági öve rövid. 1. kicseréltetni hosszabbra- nem tudom, hogy lehetséges-e 2. egészen a vízszinteshez közeli állásban utaztatni a babát- mi ezt választottuk, így utazunk. Egyébként 9 kilótól már utazhatnak így menetirányba ültetve a babák.

Gurgi! Kukucskálós Samuka télleg huncut. Jól sikerült a fotó!
Pelenkázókkal nekem is fentartásaim voltak/vannak és vszínűleg lesznek is.:? Nem takarítják, tisztítják le az anyukák sem használat után és a takarító személyzet sem jeleskedik benne. Nálam a csúcs a Bricostore pelenkázója. Hányingerem lett mikor jobban szemügyre vettem.

Emi! Lilla még mindig nagyon szép és valóban kiscsinos a rózsaszín ruhájában. :wink: Nekem abban a rózsaszín csíkos szerkóban is nagyon tetszett. (Tudod, amelyiket a párod lerabruházta.:lol:)

Kormi! A tejpép is és az alma is nálunk fordítva működött a fiúkban. Viszont tejpép után egy kis teát ők is elfogadtak.

Kiskakas: ma lesz az előadás (műsor) az iskolában, így igazi fotókat csak utána rakok fel. Köszönöm a fiúk dícséretét.

Egcsi! Még torta készítés közben is gondoltam rád! Az elfogyasztásál már nem emlékszem, mivel ez sokkal rövidebb ideig tartott.:D Nagyon finom volt a túrós-tejszínes krém. És nagyon egyszerű elkészíteni, ezért mindenkinek merem ajánlani karácsonyi tortához is. Ha valakit érdekel, szívesen leírom a receptjét.

Emma! Ilyen jólfésült, szép kisemberes karácsonyi üdvözlő lapot hol lehet kapni? :D

Mi ma voltunk méricskélésen. Gabókám szűk 2 napi termést alaposan kipakolt előtte. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ebben a hónapban is többet gyarapszik, mint fél kg.

Most megint nem jut eszembe, hogy még mit is akartam írni. :roll: [/b]

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsu!
Sztem normális. Én úgy tudom, hogy kb. 1 év alatt áll be a pulzusuk. Aztán lehet, hogy rosszul tom..

Képzeljétek, csoda történt!!!!!
Samu délután egyedül elaludt a kiságyában. Ilyen még nem volt.
Egyszer a nagyszülőknél hajnalban elaludt már egyedül de itthon még sosem.
Hát ez nekem baromi nagy öröm.
Betettem mert céges ügyeket intéztem, először kicsit hisztizett, aztán játszadozott egy fél órát, bementem el kezdett sírni, kijöttem megsimiztem..2-3 perc után nagy csend..hát oldalra fordulva durmolt. Igaz fél órát..de akkor is..ezt nem gondoltam volna..hálelujja!! Kép ezekszerint mégis el tud aludni a kis rafkós ha nagyon álmos..

Tücsi!
Akkor várjuk a kiskakast ! :lol:
torolve_20131003125716

Zsú! Gratula Marcinak az 5. hónapjához! Nagyon jók a képek!

Gurgi! Samesz ügyes fiú, éljenéljen!

Kép Kép
emi_25

Hu Emi köszi, annyira örülök ennek..tényleg nem gondoltam volna, hogy ez eccer megtörténik..és mégcsak nem is ordított vagy sírt..pár perc hisztinyügi...sálálá :lol:
torolve_20131003125716

Hahó! Gurgi, ez nagy hír, bár nem tudom, helyes-e, hogy megírtad. :wink: Én ugye a múltkor elbüszkélkedtem vele, hogy Dávid egyre többször elalszik egyedül, na azóta, kicsit belassított, és kicsit visszatért a karban alváshoz. :lol: Viszont csúcs a kukucskálós kép!

Nagyon tutik ezek a kaarcsányi képeslapok, Hemejé és Emmáé is! ILyenekhez hol találtok keretet? Mármint milyen képszerkesztőt használtok? Köszi!

Valaki kérdezte, ki mennyit alszik napközben, Dávid általában 3 órát mindezt 3 1 órás részletben.

Ma voltam gyedet intézni, közben Kölköt lepasszoltam anyósékhoz, Apósom rögtön el is rabolta, és megsétáltatta az Állatkertben. :lol: Délután meg megkapta a második Meningitecjét, és utána olyan mosolyt küldött a dokira, hogy még az is elolvadt tőle, hátha még doktor néni lett volna! Kis hősöm. :lol:

Boldog hófordulót Marcinak! Olyan szépek vagytok azon a képen mindketten!

Rácsvédő nálunk is van, bár pont most olvastam a Suttogókban, hogy milyen balesetveszélyes, mert a mozgékony bbák (és ugye most már eljutottunk ebbe a korba) beszorulhatnak alá és megfulladhatnak.

Kép
nenoke

Nenőke!
Tsók a hős Dávidnak!! :lol:

Nemtom, én nem gondolom, hogy megfulladhat a rácsvédőtől el sem tudom képzelni, hogyan tud oda beszorulni :roll: ..hisz olyan lazára van kötve, hogy a gyerek simán szétszedi..inkább a kötözőjét rágcsikálja..na azt le ne egye..
Múltkor én papír darabokat vettem ki Samu szájából, :oops: szétrágta a bevárárló listámat :lol:
torolve_20131003125716

Dávid meg a kedd-szerdát ette ki a tv-újságból, mire észbekaptam. :lol:

Kép
nenoke

Nenoke, mi is most vagyunk túl a Meningitecen. Csak az elsőn. :lol:

Éééééés zöld utat kaptunk Erzsikétől az alma evésre!!! :lol: Amúgy 8550 gramm és 68,5 centi (750 grammot hízott egy hónap alatt).

Viszont a füle mögött és az ágyékában bepálott (vérzett) és gombás, úgyhogy leecsetelte ilyen piros valamivel itthon meg annyit kell szellőztetni amennyit tudjuk. Kata, mintha nektek is ilyen lett volna. Mennyi idő alatt múlt el? Mennyit szellőztettéttek? GYere és segíts!!!

Rita ez NAGYSZERŰ!!!!!!!! Rafkós kis Samud van. :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Fú, Zsú, 750 gramm ebben korban nem semmi, gratula! Dávid meg már 3 hete 7,5 körül van, de a dokim ma azt mondta, valószínű most kompenzálja az eddigi gyors növekedést, úgyhogy ne aggódjak. Mindig eszembe kell vésni, hogy ez az óriásbébik topikja, és nem szabad megijedni, hogy a sok 8-8,5 kilós csemete mellett Dávid soványság. :lol:

Kép
nenoke

Ha már megtanulni nem tudta, hát megette.....
Gratula a kisöcseknek a mai teljesítményéhez. Csak fejébe ne szálljon a dícsőség.

Kép
kissmanó

Klári: mennyit mázsál most a fiad, hogy soványságnak tűnik? Na jó, tudom, csak arányítva, de akkor is kíváncsi vagyok.

Kép
kissmanó

Manó :)
Nem ijedt meg tőle, mondjuk szerencsére nem a fejére borult,hanem a lába felé. :)
3. gyerekre gyúrnék, egyenlőre apa ellenáll az ötletnek. :? A sógórnőmék még terveznek gyerkőcöt, nekik jó lesz. :wink:
Történetet tedd be ide!

Emi :)
Lilla a kis hajasbaba. :)

Zsú :)
Nagyon cuki. :D Boldog hófordulót! :)
Szerintem most is gyorsabban ver a szívük, mint a miénk. Ez nem hivatalos álláspont, csak magánvélemény. Kivi vagyok, mit mond a doki. :)
A füle mögött! :shock: Még az ágyékban csak haggyján. Szegény :? Nekünk a nyakica volt gázos, de mindig hintőporoztam. Kencét nem kaptatok? Ha gombás, magától nem nagyon fog helyrejönni. :?
Marci a kis zabagép :D Jó sokat hízott. :)

Gurgi :)
Samucica :D
Szerintem 6 órát alszik 3 felvonásban. :)
Csomipapír van, ajándék még nincs. :roll: várom, hogy a nagyszülők szóljanak, hogy esetleg akarnak venni valamit a gyerekeknek karácsonyra. :roll: Ha csütörtökig nem szólnak, majd még veszek valamit, mert részünkről már van pár dolog. :?
Egyedülelalvás. :wink:

Judit :)
Ekcéma :? Tippem sajna nincs. :(

Lynia :) Bori :)
Sziasztok! :D

Emma :)
Nagyon jó a karácsonyi lap! Zalán ari! :D

Tücsi :)
Recept jöhet! :)

Megyek,mert após sorban áll a géphez... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Leecsetelte neki és azt mondta sokat szellőztessük és Sudocremmel vékonyan kenjük. Csúúúnya neki, de nem veszem észre hogy fájna.

Viszont az alma nem jön be, úgyhogy most hanyagoljuk pár napig.

kispiskóta

Köszi a válaszokat!

Ádám napközbeni alvása nem a régi. 3 óránként etetem, eddig ennek a végén elaludt kb fél órára. Most már alig van alvás, nyüszi annál inkább. Látom, h fáradt, de nem alszik el (csak nagyon ritkán). Aztán elérkezik az evés ideje, és bealszik a cicin. Mit javasoltok, mit tegyek :?: :?:
És egyre többet sír napközben. A fogát még nem látom jönni.

Hol van Kata, Enikő?

Kormi, 7,55-t mért ma a védőnő. De szerintem nem az abszolút súly érdekes, hanem a hozzá képest viszonyított. És már 3 hete nagyjából e körül mozog. Bár ugye Nálatok is 1 hónap alatt "csak" 300 volt a gyarapodás, és tudom, hogy normlis a lassulás, csak olyan hirtelen következett be, azért aggódtam kicsit.

Kép
nenoke

Tücsi írtam privit!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Be vagyok havazva rndesen bár itt idén még olyan hó ami megmaradt volna nem esett....

Zsú
Gomba Petrának volt sokáig, mikro pici volt meg most mikor antibiotikumot kapott. Ha van otthon nizoral krém (receptköteles), vagy canesten azt kend vékonyan a sudocrem "alá". Én bekentem megmártam míg azt beszívja a bőre majd rá a sudocrem és úgy pelusba. és a tüntetek elmúlte után is célszerű pár napig kezelni még.

A képekete megnéztem minden baba nagyon édes. az 5. és a 6. hófordulósoknak meg gratula.

megyek eldőlök 10 percre szétszakad a fejem

Nadine
KépKépKép
nadine

Jaj, de dinka vagyok!!!

Nenőke, Dávidnak is Boldog 5. hófordulót!!!! :D

kispiskóta

Zalán 67 cm és 7200 volt tegnap :D
Nála belassult a hízás: 450 g-ot szedett fel az 5. hóban

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Jöttem egy kicsit....visszaolvasni esélyem sincs, így megnézegettem a képeket. Gratulálok a gyerkőcökhöz, édesek! Samesz :D :D nagyon jók ezek a képek!

Mi jól vagyunk, helyzet változatlan. Bálintnak még nem bújt ki a fogacskája, nyűgi viszont van ezerrel...no és persze éjszakai kelés is 2x-3x. nappal viszont bepótolja, és nagyokat alszik.
Folyamatosan ülni akar, a fekvés már nem pálya...
Evett már almát is ( 1-2 kanállal) nem mondom hogy abszolút nem ízlett, no de azért nem is rajongott érte. Na de majd szépen lassan.

December 5-én voltunk a 4 hónapos oltáson, akkor 7990 gramm, és 64 cm volt. Legközelebb 6 hónaposan megyünk a védő- és dokinénihez.

Képzeljétek, idén már nincs több vizsgám, ( "csak" 3 házidolgozatot kell még megírnom) . Úgyhogy mostantól karácsonyi készülődés van 1000-rel. Gondolom jól le vagyok maradva, ez van sajna....
Így időm továbbra sincs nagyon, de azért próbálok egy kicsit többet jönni. Igyekszem egy kicsit visszaolvasni is, hogy képbe kerüljek.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?