Sziasztok!
Zsú! Marcikánknak is boldog 5. hónapot!
Nagyon szépek vagytok (még mindig) a képeken (is).
Biztonsági üléssel kapcsolatban pedig sztem sok teendő nincsen abban az esetben, ha az autó biztonsági öve rövid. 1. kicseréltetni hosszabbra- nem tudom, hogy lehetséges-e 2. egészen a vízszinteshez közeli állásban utaztatni a babát- mi ezt választottuk, így utazunk. Egyébként 9 kilótól már utazhatnak így menetirányba ültetve a babák.
Gurgi! Kukucskálós Samuka télleg huncut. Jól sikerült a fotó!
Pelenkázókkal nekem is fentartásaim voltak/vannak és vszínűleg lesznek is.
Nem takarítják, tisztítják le az anyukák sem használat után és a takarító személyzet sem jeleskedik benne. Nálam a csúcs a Bricostore pelenkázója. Hányingerem lett mikor jobban szemügyre vettem.
Emi! Lilla még mindig nagyon szép és valóban kiscsinos a rózsaszín ruhájában.
Nekem abban a rózsaszín csíkos szerkóban is nagyon tetszett. (Tudod, amelyiket a párod lerabruházta.
)
Kormi! A tejpép is és az alma is nálunk fordítva működött a fiúkban. Viszont tejpép után egy kis teát ők is elfogadtak.
Kiskakas: ma lesz az előadás (műsor) az iskolában, így igazi fotókat csak utána rakok fel. Köszönöm a fiúk dícséretét.
Egcsi! Még torta készítés közben is gondoltam rád! Az elfogyasztásál már nem emlékszem, mivel ez sokkal rövidebb ideig tartott.
Nagyon finom volt a túrós-tejszínes krém. És nagyon egyszerű elkészíteni, ezért mindenkinek merem ajánlani karácsonyi tortához is. Ha valakit érdekel, szívesen leírom a receptjét.
Emma! Ilyen jólfésült, szép kisemberes karácsonyi üdvözlő lapot hol lehet kapni?
Mi ma voltunk méricskélésen. Gabókám szűk 2 napi termést alaposan kipakolt előtte. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy ebben a hónapban is többet gyarapszik, mint fél kg.
Most megint nem jut eszembe, hogy még mit is akartam írni.
[/b]