Sziasztok!!
Zalányom nincs valami nagy formában. Gyakice reggel óta nyekereg, vagy ordít vagy csak lájtosan kajabál....front lehet vagy miszösz? Tegnap még jó gyerek volt!
Elaludt olyan fél 12 fele, persze Viola felébresztette 20 perc szunya után
Míg én kint készítettem a rétesnekvalót a konyhába, addig Viola lerántotta Zalánról a takarót és ráfeküdt a mázsájával
Persze Zalán felriadt, üvöltés, Viola legszidás, szobájába zavarás elgondolkodásra utasírással (reménytelen
)
Aztán Zalánnak adtam egy kis almát, az almásrétes almáját csavartam ki és a levét kapta Husigombóc, Viola evett levest és most letettem aludni.
Zalán pihiszékezik....
Hja tegnap adtam neki répát
hát mit mondjak, nem volt odáig az ötletért
Úgyhogy most egy darabig nem erőltetem. Maradunk az almánál egyelőre....
Manó: Hát perszehogy nem vittem fényképezőt a szánkázáshoz.
Amit bánok is mint a kutya, bár még most is esik (eseget) a hó, de ahogy leér olvadozik és a járdán, utcába már csak latyak van, hó nincs
Én meg nem tudom levinni most őket, mert egyedül vokk, apa dógoz. Nem tudom egyszerre a Zalánt bébjárgányba tolni, Viust meg szánkón húzni
Ez még az én képességeimet is meghaladja!
Hova voltatok meghívva? Melyik városba/településre? És melyik gyár volt idén 17? Hát asszem a Délvidék szépségében Erdély kis lábaujjáig sem ér fel (persze ettől még én imádom ) de pl Szabadka meg Palics (ott lakunk ) nagyon szép helyek!
Meg még vannak kincsek vannak, de attól függ merre jártok???
ÚrIsten
Lilkó már fél éves???
Aztaaaaa, isten éltesse a félévest meg az 5 hós hóforulós topikbabákat is
KinderAndi: Jobbulást nektek! A leghatékonyabb ha felváltva használod a homeós köhögésgyogyókat! Pl egyszer Stodal, máskor Sinupret. Hátha így jobban segítenek!
Zsú: Én is úgy tudom ahogy Nenőke írta, ilyenkor még csak háttal szabad őket szállítani ótóban! Persze Zalánom is már alig fér be a kocsiba háttal, pedig ő nem egy óriásbébi! De ha a hordozón rajta van a lábzsák is alig tudom már berakni (márpedig rajta van, mert hideg van). Pedig tavaszig muszáj lesz kihúzni valahogy, mert még nem merem rendes ülésbe rakni menetiránynak szembe.....
Akció van mennem kell....