Új privát üzeneted érkezett!

Manó: Mi ez???????????? nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

OFF

Hali!

Lenne valakinek iwiwes meghívója, amit nekem tudna adni? Bors mamájának szeretnék kedveskedni karácsonyra vele, ezzel is megszerettetni vele a net-ezést. köszike!

ON lesz, ha elkészült az ebéd!
ckat

Ckati: emil ment

Kép
kissmanó

Enikő: az a nagy büdös igazság, hogy nem tom a magyar nevét.
valami sofőr meg kormány vagy mi a frász neve van románul, meg jártam a Chicco olasz honlapján is, azon is rajta van. Magyar honlap nem müx eme márkának, tehát nem tom a nevét.
Egyébként haverok talán tecsóból szerezték be vagy 2-3 éve.

Kép
kissmanó

Azzal a zöld kulcsformával bal oldalt indítani lehet a "járgányt", rendesen burrog mint egy jó dízel.
Aztán morrog a motor, mintha menne az autó. Lehet tülkölni, kanyart jelezni, villogni a lámpákkal, szal klassz fény és hangeffektusok vannak (s nem gagyi zene, szerintem ezt még Ckat és az ígényesebbek sem ítélnék el).
Ha ócsóbban nem kapok, tuti megveszem itten, apjuk mán bele is egyezett.
Sőőőőt, ha nagyon piszok leszek, megveszem még most, s beteszem cégre a számlát, az én cégemen csak apjuk kaphat ilyen pénzköltési lehetőséget, neki vannak kiskorú gyerekei, s karácsonyra lehet ilyen költségeket eszközölni.
Hmm... még gondolkodom ezen. Megvenni megtudnám most, aztán nem muszáj nekem oda is adni.

Kép
kissmanó

http://cgi.ebay.de/Chicco-Lenkrad-mit-L ... dZViewItem

Enikő: itt olvashatsz róla, ha értesz dajcsul

Kép
kissmanó

Kormi: kösziköszi én csak szerbül meg angolul sprehhelek, dajcsul sajna nem :oops: de asszem nem kell hozzá egyetem, hogy nagyjából kikövetkeztessem mire való ez a játék :lol: tecc nagyon, felvillanyztál vele :wink:

várom apát most csörefonozott, előbb elengedték a melóból, megyünk szánkózni 8) hátha ez az utcsó lehetőség már ami a havat illeti :roll: pusssz :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nyunyika is náthás lett.kezelgetem homeos bogyóval meg orrszívóval.
Anyutól meg kaptunk Bioptron lámpát színterápiával meg még pár hasznos dologgal.(karácsonyra akarta közös használatra de mivel Nyunyi beteg így megkaptuk előbb) azóta mindent lámpázok
mondjuk Nyunyit nem egyszerű dolog!

Ricsi már csak ma dolgozik aztán januárig itthon lesz.

Cenikő jó szánkózást nektek!mi is sétáltunk egy jót délelőtt olyan jó levegő van ilyenkor.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nálunk még mindig nem ért véget a betegség. Most Gáborom köhécsel és kicsit folyik az orra. :? Bízom benne, hogy csak ennyi. Én szerencsére nem kaptam el, ellenanyagokat gyártok Gábornak is. :wink:

Kormi! Tényleg jó a játék! Az én érdeklődésemet is felkeltette.
És melyik tejpépet kóstolgatta Grétus?

Enikő! De jó is lenne nekünk is egyet szánkózni! :lol:

Bridzsi! Nyunyikának is gyors gyógyulást!

Nem tudok sűrűn jönni az elkövetkezendő néhány napban. Apa itthon, karácsonyi készülődés -főleg vásárlás- az első számú teendőnk. De gondolom, hogy ez nem csak nálunk van /lesz így. Holnap apácskának szülinapja van. Vendégeket hívtam, barátokat. Virslizünk és persze tortát is készítek. Még most este megsütöm a tésztáját. Holnap már csak a tölteléket (tejszínes-kókuszos-túrós-epres) kell összeállítanom és a hűtőbe tenni. :D Holnap beszámolok a sikeréről. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Gurgi :)
Milyen volt a zsúr?

Emma :)
Hapsik :roll:

Manó :)
Piros napok :? Nem irigyellek.... Tejpép :wink: Hát kinek ez, kinek az válik be hashajtónak. :D
Banán külföldről érkezik. :)
A játék kafa! :D

Enikő :)
Szánkózás :D Nekünk fel kellene menni a hegyekbe hozzá... :?

Bridzsi :)
Apatúltengés :D Jó nektek! :wink: Nyunyinak jobbulást! :?

Tücsi :)
Happy Birthday apának! :) A torta jól hangzik, nem akarsz meghívni? 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Apának minden megbocsájtva... annyira édibédi volt délután kisfiával meg velem is, hogy teljesen levett a lábamról :D Csibém alszik, azt hiszem én sem bírom már sokáig :)

Kép
Kép
emma1976

Egcsi! Apa köszöni a köszöntést. Igen, gyertek! Apa most mondja, hogy fontos a pontos érkezés, mert a torta pillanatok alatt el szokott fogyni. :lol: Ez a siserehad édesszájú. :D Lehet, hogy a virslit is inkább a torta után ennék szívük szerint. De én betartatom a sorrendet. :wink:

Emma! Látod, felesleges volt bosszankodni. Én már 6 éve szokom, hogy apa külföldre utazik több napra. A szerencsés hazaérkezést tartom csak szem előtt. Jön amikor jön, csak épségben a saját lábán tegye. A fiúk pedig kíváncsian várják, hogy milyen ajándékot hoz nekik. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Emma, Tücsi: enyim Apjuk is utazós, múlt héten volt 4 nap mikor nem volt. Régen úgy hívtam "szellőzik a kapcsolat", (nálunk azért elég sűrűn szellőzött, mert én is sokat utaztam), de most mint a messiást vártam haza. Borsnak először nem esett le, ki ez a manus, aki itt gügyörészik neki, kellett egy kis idő mire haver lett, igazából reggelre beugrott neki az ismerős fickó. Nálatok mennyi kellett? Mikortól ismerik fel egyből Aput ha lepattan pár napra?

Kispiskóta: én nem hallottam ilyesmit, hogy a nagyob súllyal született babák később duplázzák születési súlyukat. Én azt vallom, hogy előbb utőbb ugyanarra a súlyra érkeznek meg. Jöttök hétfőn "ringani?" Gőzerővel nézzük az autósüléseket, végülis megvettétek? -bocsi ha már írtad, lemaradtam róla- Azt vettük észre, hogy bedrágultak így kari előtt :roll:, lehet január lesz belőle (januári Jézuska lesz belőle).

üdv,
ckat
ckat

Ckat! Nálunk Gabóka eddig reggelente látta meg apát. Tudta, hogy ki ő. Széles mosollyal fogadta, mint mindig. Nagyon szereti apát (is), de Petikémért is odavan. Peti pedig nagyon boldog, hogy a kisöccse hozzá is beszél.
Én is úgy tudom, hogy a nagyobb súlyú babák később duplázzák meg a súlyukat. Kivételt persze én is tudok, ismerek. :lol: Bors most hol tart súlyban?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi! Heppi börszdéj apának. Csak egy félév van közte s Lilkó között (a többit most elhanyagoljuk).
Tortáról, kiskakasról, zongoraművészről kép rulez.

Adriám rengeteget panaszkodik mostanság a pocifájásra. Próbálgattam kicsit egyen kevesebbet, mert nagyon zabálósra fogta mostanság a tempót, de nem jött be. Asszem befigyel egy dokilátogatás. Bár Edónak is volt egy időben ilyen, aztán kimaradt.

Emma: milyen jó, hogy ilyen hamar meg is bocsátottál. Így akkor következőkor nem keserű szájízzel engeded el.

Tegnap reggel Gréti a nagyágyban képes volt hosszú perceken át szemezni az apjával, miközben pillája sem rebbent. Rendesen élvezte mindkettő.

Játékra apa zöld utat adott, megpályázhatom. Bár inkább németül beszéljen az a kormány mintse románul (azt millió ideje van megtanulni, mert úgy is kötelező).

Enikő: szánkózós képet kérünk. Cserébe majd küldünk mi is, remélem nem jön semmi közbe, s ma mi is elmegyünk (hja, a saját terep unalmas, pedig itthon is lehetne ám a domboldalon). Ja, volt meghívónk Szerbiába tegnapra és mára. Szombat reggel itteni idő szerint 9-kor kellett volna Temesváron lenni. Hát valahogy most nem volt humorom hozzá, pedig máskor imádom ha általam nem látott helyekre invitálnak. A poén az, hogy egy cég a gyárának 17-ik fennállási évfordulójára hítt meg minket (cégtől 2 személy, s most az eccer senki nem élt a lehetőséggel, asszem a közelgő ünnepek másnál az ok), bár röhögtem egy jót, hogy tuti kerek az a 17-es szám. Télleg, mesélj majd eccer picit az ottaniakról. Ha elvetődne oda az ember, mit és hol lenne érdemes megnézni?

Hí Adriám, sziasztok.

Kép
kissmanó

Ckat, nem tudom, hol hallottam ezt, de végülis mindegy szerintem. Nem megyünk ringani, mert félek, nehogy elkapjon valami bacit, vírust, annyira sok gyermek beteg körülöttünk. Plussz, kozmetikushoz megyek még így kari előtt.

Megvettük még Brendon kupon akcióban és nagyon bejött nekünk. Igaz menetiránnyal megegyezően tudjuk csak bekötni, mert nem elég hosszú a biztonsági övünk ahhot, hogy ellentétesen tegyük meg. De így is tök jó!

A baby outletben is akciós volt, amikor néztük.

Tücsi, párodnak Boldog Születésnapot!!!

Emma, milyen jó is nem haragudni ugye? Erre mindig a mosolyszünet után jövök rá. :D

És van karifánk. 2 méteres normann. Nem lesz pite feldíszíteni.

Nyunyinak jobbulást.

kispiskóta

Rita Samunak, Brigi Samunak, Ádámnak, Zalának és Gábornak Nagyon Boldog 5. Hófordulót!!!

kispiskóta

Sziasztok!

Köszönjük jól vagyunk igaz az orrom alatt és a számon is herpesz lett amitől nem vagyok túl boldog!vajon hol lehet az immunrendszerem ki tudja....
és megint megjött hurrrááá!!

Zsú de jó hogy már meg van a fátok!ma mi is elmegyünk megnézni nekünk is ekkora kellene vagy még +40cm.

Boldog hófordulót a kis Lurkóknak!

Bridzsi

Kép
esztora

NAgyon boldog hófordulót Samuknak, Zalánnak, Gábornak!

Andrea
Kép
kindernay

Esztora a +40 cm nálunk is bejátszott és ügyesek voltunk, mint Zsú, már a talpban díszeleg. Apukám faragta mert az én férjuram semmilyen férfi munkában nem járatos (vagy csak utálja).

Tücsi párodnak boldog születésnapot kívánunk!

Mi még mindig köhögünk, ma áttértem egy másik cseppre hátha. Megyünk ma karácsonyi ajándékokat vásárolni, Döndös nagyszülőkkel lesz, már most hiányzik.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andi, nálunk Apu készítti a talpat és tesóm párja faragja. :lol: Jobbulást nektek is.

Nekünk már csak két embernek kell ajándékpot venni, de lövésünk sincs. De, mit lehet egy olyan 16 évesnek venni, aki utálja a könyveket és csak a számítógépnek él? :?

kispiskóta

Lilkónak Boldog Féléves Szülinapot!!!!

kispiskóta

Köszönjük!!!
A kis 5 hónapos babakocsiját mélymózesről sportra cseréltük + alma után sütőtököt is megkóstolta :lol:
Nagyon jó napunk van, édestündérbögyörő

Kép
Kép
emma1976

Zsú, biztos, hogy nem elég hosszú a biztonsági öv? Én úgy tudom, nagyon fontos, hogy ilyenkor még háttal legyenek, mert gyenge a nyakuk, és nem kell ahhoz baleset sem, hogyegy erős fékezésnél megsérülhessen a nyakuk. A kisautónál a bekötés nekünk is macerás, mert elég rövid a biztonsági öv, de kis trükkel megoldható, mert bekapcsolt állapotában már elég hosszú, csak pont a bekapcsolás műveletéhez kéne még vagy 20 centi.

Boldog hófordulót a fiúknak!

Kép
nenoke

Jázmin, Ilka, Samu, Samu, Ádám, Zalán és nem utolsósorban Gábor babóknak boldog hófordulót.
Hogy telik az idő.... Már van féléveskénk is, s már a legapróbb nép is 4,5 hós.

Kép
kissmanó

Sziasztok!!

Zalányom nincs valami nagy formában. Gyakice reggel óta nyekereg, vagy ordít vagy csak lájtosan kajabál....front lehet vagy miszösz? Tegnap még jó gyerek volt!
Elaludt olyan fél 12 fele, persze Viola felébresztette 20 perc szunya után :evil: Míg én kint készítettem a rétesnekvalót a konyhába, addig Viola lerántotta Zalánról a takarót és ráfeküdt a mázsájával :evil: :roll: Persze Zalán felriadt, üvöltés, Viola legszidás, szobájába zavarás elgondolkodásra utasírással (reménytelen :lol: )
Aztán Zalánnak adtam egy kis almát, az almásrétes almáját csavartam ki és a levét kapta Husigombóc, Viola evett levest és most letettem aludni.
Zalán pihiszékezik....

Hja tegnap adtam neki répát :lol: hát mit mondjak, nem volt odáig az ötletért :lol: Úgyhogy most egy darabig nem erőltetem. Maradunk az almánál egyelőre....

Manó: Hát perszehogy nem vittem fényképezőt a szánkázáshoz. :( Amit bánok is mint a kutya, bár még most is esik (eseget) a hó, de ahogy leér olvadozik és a járdán, utcába már csak latyak van, hó nincs :cry: Én meg nem tudom levinni most őket, mert egyedül vokk, apa dógoz. Nem tudom egyszerre a Zalánt bébjárgányba tolni, Viust meg szánkón húzni :shock: Ez még az én képességeimet is meghaladja!
Hova voltatok meghívva? Melyik városba/településre? És melyik gyár volt idén 17? :? Hát asszem a Délvidék szépségében Erdély kis lábaujjáig sem ér fel (persze ettől még én imádom :D 8) ) de pl Szabadka meg Palics (ott lakunk :oops: ) nagyon szép helyek!
Meg még vannak kincsek vannak, de attól függ merre jártok???

ÚrIsten Lilkó már fél éves??? :shock: Aztaaaaa, isten éltesse a félévest meg az 5 hós hóforulós topikbabákat is :wink:

KinderAndi: Jobbulást nektek! A leghatékonyabb ha felváltva használod a homeós köhögésgyogyókat! Pl egyszer Stodal, máskor Sinupret. Hátha így jobban segítenek!

Zsú: Én is úgy tudom ahogy Nenőke írta, ilyenkor még csak háttal szabad őket szállítani ótóban! Persze Zalánom is már alig fér be a kocsiba háttal, pedig ő nem egy óriásbébi! De ha a hordozón rajta van a lábzsák is alig tudom már berakni (márpedig rajta van, mert hideg van). Pedig tavaszig muszáj lesz kihúzni valahogy, mert még nem merem rendes ülésbe rakni menetiránynak szembe..... :roll:

Akció van mennem kell....

ceniko
Szeged

Enikő:
http://www.pestan.co.yu/ - no s mert én az ilyen nyelvet nem bírom, hát lokalizálni sem tom őket.
Vagy talán valami Bukovik, ha jól lesem? Mi a temesváriakon keresztül kapjuk az árut, bár van, hogy direktbe nekünk rakják a szerbek az árut egész tir-rel.

Kép
kissmanó

Manó: hú az egész dél szerbiában van...nem ösmerem azt az országrészt. :oops:

Képek a csimotákról:
Kép Kép
Kép

ennyi van már csak a hóból :cry: :cry: :cry:
Kép

ceniko
Szeged

Jó napot vagy estét vagy nem is tudom!Nálunk olyan sz@r idö van mintha egésznap este lenne.Valaki küldjön már napot talán Egcsi tud küldeni.

Benike még mindig nagyon csúnyán köhög úgy hogy holnap megint doki.Remélem keddre minden o.k lesz mert a Pekipben karácsony buli lesz.Persze csak lightosan a forralt bor kimarad.Helyette lesz forró puncs süti.Végre sikerült össze állítanom a naptárt ami a nagy szülőké lesz.Végre de olyan nehéz volt a jobbnál jobb képekből válogatni.Na megyek valami vacsit össze állítani.Ma ki sem mozdultunk olyan kaki az idö.

Boldog hó fordulót minden babának.
Kép

Tücsi párjának: Boldog Szülinapot Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Enikö:Szépek a gyerkeid. :P :P :P :P :wink: :wink:

Egy kép a naptárból: Kép

hemej

Boldog hófordulót az érintetteknek! :D

Lilkónak boldog 6.-at! :D

Zsú :)
Vásárlási utalvány, számítógépes játék?

Enikő :)
El sem tudom képzelni,milyen lehet 2 gyerektől óvni a kicsit, nálunk Berci egymaga is elég veszélyes. Nem direkt, de kis szeleburdi. :roll:
Csimoták édesek! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hemej :)
Biztos klassz lett a naptár, jó az alapanyag. :wink:
Napsütést küldhetek, meleget már nem annyira, itt is csak 1O fok van napközben. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali!

Kispiskóta: Nenoke jót ír, nem szabad még menetiránnyal szemben lenniük!!! Próbáljátok megoldani, nem tudják megtartani fékezésnél a fejüket.
ckat

Aranyosak vagytok, de sajna nem tudjuk megoldani. A hordozóba nem fér bele, abszolút. Egy módon tudjuk, ha nem visszük autóval sehova. Illetve megkérdeztem Tücsit, mint szakembert és ő azt mondta, ha nem tudjuk megoldani akkor lehet így. Amúgy ülésbe megtartja magát. Ja és 0-18 as az ülés, tehát valamennyire fektetve van.

Megkostóltuk az almalevet. Hát azt az arcot, amit vágott. Kb. egy mokkáskanyálnyi csúszott le, de nem igazán tudom eldönteni, hogy ízlett e vagy sem. Nem igazán izgatta, hogy nem kap többet.

kispiskóta

Hello!!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket és a többi 5 hós babának is sok puszit küldünk, na és első fél éves Lilkókának meg aztán végképp!!!
:lol:

A zsúr jó volt, beszélgettem régen látott ismerős anyukákkal. Samu volt a legkisebb ugrifüles, utána következő bébi 13 hónapos..végig kézben volt mert a földön nagy volt a járás, gyerekhegyek+játékhegyek..természetesen vigyorgott a hangját sem lehetett hallani, addig amíg a házigazda a kislánya ölébe ültette, aki jól magához szorította és megharapta a fülét Samunak :shock: :lol:

a gyerekek egyrésze
Kép

Ringatóra mi sem megyünk már idén.

Tücsi!
Apának boldog szülcsinapcsit. Éljenek a nyilasok!! :wink:
torolve_20131003125716

A zöld szerkós kisfiúnak volt a 3-ik szülinapja és a rózsaszín szerkós a kishuga aki rávetette magát Samura :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi:Jó a kép.Te meg nagyon csini vagy. :wink: Na megyek fürcsi van :P

hemej

Köszi Hemej! (fekete felső ápol és eltakar) :oops:

Tsók a satyekos Beninek!
torolve_20131003125716

Kép
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!!
Ha megengeditek dobtam egy képet a kis 6 hósról!
Saját mérés alapján 70 cm, súlyt nem tudok, kedden megyünk majd. Pörög-forog, pár centit kúszik, jobbára hátrafelé...Az éjszakáink megabrutálok, nem részletezem. Fog még nem látszik.
Puszi a többi ünneplőnek!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!!
Puszi a tündér lilinek, kis piros szájúú :lol:
torolve_20131003125716

egy kép sumáksamuról :lol: Kép
torolve_20131003125716

Szivvi:Nos köszike a képet de nem gondolod,hogy ennyivel be érjük???Mi az megabrutál éjszaka?Amúgy meg tündéri Lili

Samesz nagyon cuki-muki!

Henchy?Móni?Kata?ès a többi hiányzó?

hemej

Gurgi :)
Harapás :shock: Nem akadtál ki? A kép télleg jó és télleg csini vagy. :wink:
Kukucska. :D

Szivvi :)
Lilkó annyira szép! Éjszakák :? Túléled! Hajrá! :wink:

A kisebbik 2 órája alszik. Már kellene ennie... Ilyen ritmusunk van jobb napokon, 2 óra fentlét, 2 óra alvás. Bírható :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali!

Lilkónak boldog fél éves szülinapot! Milyen komoly már! :D

Cenikőgyerkőcök arik!

Samesz hogy kukkol már :wink: .

Hemej: mutatod a többi fotót is? Ez a kép nagyon o.k. :lol: ! Napsütést borítékoltam, küldöm, kb. márciusra ott is lesz :wink: .

Kinderandi: Köhögés HUSSS!!! Siker volt vásárlásnál?

Tücsi: Bors 3720g-al született, most 8100g. Duplázás letudva
:lol: . Ti sem ringatóztok már? Utolsó reményem maradtatok.

Nekünk most volt először igazán [/b]rossz éjszakánk. Vigasztalhatatlanul sírt, se cici, se kézben dajkálás, se egymás mellett fekvés nem segített, fél egy fele "beájulással" aludt el (máskor 7kor mindig elalszik). Előtte dentinox-szal beketem az ínyét, nem tudom annak köszönhető e a megnyugvás. Ma nem hagytam aludni 4 óra után (5től szokott egy picit aludni), nehogy megismétlődjön a tegnap...majd kiderül. Szegénykét annyira sajnáltam, borzasztó hogy nem tudtam semmit sem tenni :( .

üdv.: ckat
ckat

[/b]ezzel a vastagítással én mindig beégek, bocsi :oops: :oops: :oops:
ckat

Na tessék
ckat

Köszi a dícséreteket, de jól tudjuk, hogy itt minden bébike szépséges és okos! :lol:
Brutál éjjelek, tegnap 40 percenként felsírt :cry: Mi még egy éjszakát sem aludtunk át, mostanában max 2 órákat alhatunk a zurammal..Kicsit kivagyok. :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Hát jelentem nekünk nem tuti, hogy a duplázás befér a 6 hónapba. Ugyanis a születési ugyi 3800, 4 hós 7000, míg 5 hós 7300. Ha nem segít be valamicskét az alma meg a tejpép, akkor télleg lőttek. De leszarom. Meg a gyerekem is, aki most, hogy se pénteken, se szombaton nem kapott almát, ma három toj-toj pelussal díjjazta. Erre ma kapott Milupa tejpépet, eccerűen kikövetelte belőle a repetát. Nem mondom, jobb mint a Hipp, de azért nem ennyire. Szerintem.

Samu gyerek fifikás, ötletes volt így elcsípni a kukucskát. Harapás: grrr... bár az a lány sem épp óriás, tuti nem akarattal csinálta. Az még olyan reflex náluk.

Egcsi: kissé elkényeztet téged a család 3-ik férfitagja. Mi az a rengeteg alvás?

Dorka is régen volt. Lidikóka szintén, vajon fotót mikor láthatunk Botiról? A ragya verné le a tolvajok kezét.

Enikő: kűggyem a havat? Most is nyomatja. S ja, ma elsumákoltuk a szánkózást. Mire Grétuval féldélben felkeltünk, addig apa feküdt vissza hunyni. Mire felkelt, ebédelés, majd ismét lustizás, s el is szaladt a nap.

Melinda: télleg többi fotó?

Amúgy hiszem ezt a bekötős cirkuszt. Nekem enyém autómba a mostani bébülést is alig lehet bekötni, tuti az olyan Zsúék félét én sem tudnám. Mi azért reménykedünk, hogy még vagy 3 hónapig jó lesz ez. Azalatt apjuk be kell szerezze a 3-ik széket a 3-ik gyereknek.

Móni és Dikó igazoltan vannak távol, inkább adom nekik az igazolást mintse a bőrükbe bújjak. Hja, 12+6+5 év tanulással a hátam mögött ugyi érthető, ha útálok mán tanulni, vizsgázni?
De akik nem vizsgára tanulnak, azokat hogy mentsem ki? Kérdés egyáltalán akarom-e?
Szal ez felszólítás: tessék írni.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Apa szülinapi buliján túl vagyunk.(Ismételten köszöni a köszöntéseket. :D ) Nagyon jól sikerült, de a képek talán még többet mondanak róla: Kép Mezőkék
Kép Ananászos-szőlős szülinapi torta lett az epres helyett. Pillanatok alatt elfogyott. A társaság hölgytagjai először csak egy karcsú (diétásnak még így sem nevezhető :lol: ) szeletkét kértek. Második szelet már nagyobb volt, de nem mindenkinek jutott. Én is csak egy szeletkét ettem.
És végül:
Kép Zongorista fiacskám

Minden 5. hónapos babának és mamájuknak gratulálok én is és mi is nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket. Még annyi mindent szerettem volna írni, de nagyon fáradt vagyok. Holnap folytatom. :wink:
Mindenkinek nyugodalmas, jó éjszakát kívánok!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Üdv!

Kösz a hófordulós köszöntést, én is gratulálok a többi kisbabának!

Szerencsére csak fél napig voltam taknyos. A lábujjam nagyon lassan gyógyul :cry:

Néhány kérdés:
Ti tesztek még a kiságyra kiságyvédőt?
Akik tápszert adnak, hogyan készítik el a vizet. Én mindig cicit adok előbb, és ha nem eszik eleget, melegítem a vizet, aminek vissza kell hülni. Ez így elég macerás szinte minden alkalommal. Tipp :?:

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?