Új privát üzeneted érkezett!

Na, mégis, Kutyafüle, mennyi popsitörlő van otthon??? :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

adraci, szívesen :)
anyag :lol:
Vendég

Panndi!

Lemaradtam. Kinek, és mit varrsz? Valamint miért ülsz folyton a varrógép előtt? :oops: :oops: :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Réka,
anyum átküldte e bababolt címét: Lurkó Bababolt, Vörösvári út 35.

emese1979

trixiiii, ééééén? Én sajnos nem varrok senkinek semmit, ugyanis sajnos nem tudok :(

Na megyek, mert Zsófi Sparos újságot olvasgat, meglátta benne a kekszet, és most eszébe jutott, hogyha nem adok neki kekszet moströgtönazonnal, ő menten éhen hal. Fruzsi meg mindjárt ébred, ugyanezen igénnyel, csak ő még nem kekszet kér. Legalábbis remélem...
Vendég

Annus,hát csak vitázunk.Hol imádjuk egymást hol nem.....már szinte mindenen.Majd elmúlik!
Nálunk tuti a fog.Ugye reggel még semmi nem volt az ínyével.Mostanra meg duzzadt és látszik a 2 kis csík.Éjjel sokszor ébred,nyugtalan.Enni nem eszik annyit üvegből.Nappal is sír,max kézben picit megnyugszik,de sokszor ott is sír.Ugye ez az?Mert nekünk Grétike soká kezdte,és Ő már mutatta.
Miket lehet a dentinoxon kívül fogzáskor???
Lili és Marci baba is édesek beöltözve!
Kutyafüle mennyi van otthon???Szépek a zsákok!
Gyöngyi jót nevettem!De tényleg elgondolkodtató.Még jó h lányaim vannak.
:lol:

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Na, megtaláltam a frufrut, ami tetszene.....
Vélemény???????
Még mindig dilemma...legyen, ne legyen....
Kép

Kép
mozza

Mozza,nekem tetszik!Szerintem próbáld ki.Ha nem jön be,meg feltűzöd míg nem nő meg.Tuti jól állna!Hajrá!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

LEGYEN 8) nekem most van frufrum,rendesen es van par hosszabb tincs benne, kivasalva imadooooom :D

Netti
Kép
maumau

Ja, ez nekem is nagyon bejön....főleg oldalt a pár hosszabb tincs...kb. ilyen hosszú a hajam is...hmmmmm.....
Na, felhívom a fodrászomat, hogy mit gondol..... :roll:

Kép
mozza

hajrahajra! jelentkezz is be :)

Netti
Kép
maumau

Mozza
próbáld ki! Ha ennyit agyalsz rajta. :-)
Nekem tuti nem lesz soha.
pumuklii

Azért agyalok rajta annyit, mert én is ezt mondtam amit te Pumukli....hogy soha...
Szóval soha ne mondd hogy soha.
A fodrászomnak nem tetszett az ötlet....azt mondta, hogy 2 hetente kellene járnom igazítani....húúúú, azt nem nagyon tudom, hogy fogom kivitelezni...
Férjem sem akarja....
Fasza, hogy egy ilyen apró hülyeséget is képtelen vagyok eldönteni...
Na azonnal keresek valami frizkós-fotós oldalt és virtuálisan csekkolom jól állna e....

Kép
mozza

EZ nem apró hülyeség, azért nehéz. Bazi sok idő míg visszanő.
De látjuk Nettinek milyen jól áll, szóvalpróbálgasd csak.
pumuklii

mondtam,h surun kell igazgatni jarni! en 3 hetente megyek, igaz 5perc lenne egy igazitas.. de ha mar ott vagyok, akkor mossa meg szaritsa meg es vasalja ki Ő :oops: amugy kb ket honap alatt visszano annyira h ha vki megunta akkor eltudja "tuntetni"
De pl szemuveg,copf es nem latszik milyen KO vagyok :lol:

Netti
Kép
maumau

Zsófival bementünk Fruzsihoz, kivettem a kiságyból, de volt valami szösz a nadrágján. Zsófi szólt, hogy "Anya, Fruzsi feneke!" Mondtam neki, hogy nem tudom mi van rajta, valami szösz. Zsófi megint szólt: "Anyaaa, Fruzsi feneke!" Mondtam neki megint, hogy nem tudom mi az. Zsófi rám nézett, elkezdte rázni a fejét, és így szólt: "Kár, hogy nem tudod, anya..."

:lol:
Vendég

Nekem sosem lesz frufrum, mert nagy kerek fejem van 8)
Vendég

Zsofi nagyon vicces lany :D

en tok meg vagyok lepodve........... Boro par napja ugy alszik el,h letesszuk es pislog parat majd alvas.. de ma is egesz vegig.. ketszet tettem le eddig aludni es mind ketto alkalommal el is aludt szo nelkul.. most is.. meg se varta a puszimat, befordult es alszik :shock: mondjuk ilyenkor mar en csak fel orat hagyom szunditani.. igy tud aludni 8 korul es nincs hiszti se h almos :)

Netti
Kép
maumau

Panndi,nincs is nagy kerek fejed :lol:

Netti
Kép
maumau

Nem is mondtam, h ma kimenőm lesz. Megyek sörözni (mentes) 2 baráttal :-)
pumuklii

őőőő....jól elszórakoztam....szőke tuti nem leszek soha....vicces ez a virtual hairdesign :lol:
Kép Kép Kép

Kép
mozza

Ügyes Boró! :)

Na, akkor szokás szerint a másik vélemény, Mozza, neeee! Tudom, vajmi kis közöm van hozzá, de olyan szép az arcod, kár lenne sztem kitakarni a homlokod. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja, persze, Zsófi ismét :lol: .

Kép
Kép
Kép
zdori

Na, ez az, sztem még szebb vagy homlokkal, nem hajjal ott az arcod tetején. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Most olvastam Zsófit! :lol: :lol: :lol:
Haláli ez a csajszi! :lol:

Kép
mozza

Ja, és tök jól elviháncolok itt :oops: ....Lili alszik....nekem teregetnem kéne....erre hajazok...megint.... :oops: :lol:

Dóri ari vagy....csak olyan uncsi már....20 éve u.az....(vsz. nem véletlen, de akkoris....lehet hogy inkább vennem kellene pár rucit és azzal jól kielégíteném az újdonság iránti vágyamat.. :lol: )
na, én mihaszna...mentem robotra.... :arrow:

Kép
mozza

nekem nagyon tetszik a frufrud!!! sztem nagyon dogos 8)

Netti
Kép
maumau

Sziasztok! :D

dobok egy képet Lillácskáról :P

Kép

Mozza!
sztem tök jó a frufru.én is pont ezen filózok manapság :lol:

Zsófi szövege haláli :lol:

én ma bevásároltam fogzásilag:dologél,dentinox,viburcol vagy mi a szösz 8)

ja, és Ő rengeteget iszik.vizet.imádja.volt h kínáltam csecsemőteával meg hipes gyümilével, de nem kellett neki. :P
Vendég

Lányok, lányok... egész nap a visszaolvasással kínlódtam, részletekben, ugye. :lol:

Babócák édesek, úgy megnőtt mindenki! :lol:

Mozza, nekem a középső variáció jön be. Bár én most növesztem vissza a frufrum, már jó régóta van- kb. 6 éve.

Míg Ti teszveszeltek, én ebay-en vertem el egy "kis" lóvét... :oops:

Dóri, olyan szép az ajándékod a férjednek!

Betegek gyógyulgassanak!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Na Bogi elvan, magyaráz... a kis energiavámpír.

Délután 3-kor bealudt cicin, előtte még délelőtt aludt vmennyit, most a járókában garázdálkodik.
2-kor leraktam, mert már hulla fáradt volt, kiságyba be, szenderedik el. 5 perc múlva benéztem, mivan... hát kisasszony kommandózott, esze ágában nem volt aludni...

Kép

Na egy darabig nem rakok több képet...

Mozza,
én sem vágatnék a helyedben frufrut :) és sztm jól áll a szőke!

Netti,
Boró nagyin kis ügyeske :)

emese1979

Emese, nagyon szuper ez a kép! Falra való!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Lilacska nagyon nagy lanyooos :D

Netti
Kép
maumau

Lilla nagyon aranyos! :)

Bogi meg kis zsivány, de milyen szép! És mennyit "idősödött"! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vicuska,
nagyon szép a kislányod! És milyen nagy szőke haja van neki is!!

Na Steve lenyúlta Bogi Nuk-os rágókáját. Még jó, h Bogi nem szerette...

emese1979

Sziasztok,
én ma se nagyon voltam net közelben, csak ezt az oldalt sikerült, majd este visszaolvasok, úgyis meccs lesz és a pasik programoznak...

Édesek a babák.

Mozza
olyan szép hajad van, én nem vágatnám le, bár bizti jól állna a frufru is.

Boro tényleg ügyi :)

óó én teljesen depis lettem...hazajött Zoli és közölte, hogy szombaton segít költöztetni az egyik kollégájának, és hogy miatta tették át délre, merthogy délelött uszi van...de eszébe se jutott, hogy szülinapom van, és ez olyan rosszul esik...néha olyan figyelmetlen... :cry: :evil: :evil:
én meg most jól letörtem...
nah mindegy,

Esztó
Kép
sz.eszter

Anikó! Akkor, hogy teljes legyen a kép, hajlandó vagy majd kisminkelni az évfordulónkra? Trixi megígérte, hogy megcsinálja a hajam, meglesz ez a nagy-kő-leesős ajándék, és a szolíd (de tényleg szolíd) smink. Ha benne vagy... :?:

Kép
Kép
Kép
zdori

jól elküldtem mielött befejeztem volna...

Panndi,
Zsófi haláli :) édes lehetett.

Emese,
neked francia vagy angol bulldogod van? az exemnek francia volt, hogy én hogy utáltam :) mindíg akkor f*ngott amikor ettem, és állandóan horkolt...furcsa egy eb volt...miatta nem tudtam aludni, bár az is miatta volt, hogy a 2 év alatt csak egyszer aludtam az exnél :D

Esztó
Kép
sz.eszter

Dóri,
ha meglesz a smink és a haj, ugye dobsz majd képet? nagyon kiváncsi vagyok :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Jaj, Esztó, sajnálom... Ezek szerint te is októberi vagy? De lehet, hogy ezt már tavaly megbeszéltük... :oops: Nálunk a fele család (Dani+Apa) áprilisi, a másik fele októberi. :lol: Azért remélem, még eszébe jut szombatig. Még van idő... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Majd dobok, de remélem, addig még ráveszem magam, és legalább nektek küldök képet a blogra másikat is (hiszen csak decemberben lesz a nagy nap...). Csak kicsit üldözési mániám lett... Na jó, nem vészes, csak nem szívesen töltök fel képet a netre...

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, mikor lesz? Ezer örömmel amúgy! :D (Csak ne akkorra essen, amikor anyuékhoz megyek vidékre.)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

December 14.

Kép
Kép
Kép
zdori

Na, már látom, h megírtad! Decemberben még szabad vagyok! :wink:

Esztó, majd eszébe jut! Még a végén lehet, h meglepit szervez!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Dóri,
igen októberi :)
nem baj, decemberig mondogatom hogy kérünk képet, nehogy elfelejtsd :)

Anikó,
már eszébe juttattam...nem is jutott eszébe...

Esztó
Kép
sz.eszter

Esztó,
pasiból van, ne haragudj rá! :wink:

franciánk van... és ő is csinálja az általad felsorolt dolgokat (kiefészítve a hatalmas büffentésekkel...). Régebben, mikor még a hálóban aludhatott, sokszor én is felébredtem a szörnyű horkolására...

emese1979

Nnnnnnna! Most visszacsináltam a pingvinünket és a kisautónkat. Eddig nem volt rá szabd fél percem... :) Na jó, nem így van, de most nagyon unatkoztam. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

És mit mondott, Esztó?

Na, most megyek, mert most már mind a kettőnek szüksége van rám... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Hát hogy jé tényleg, bocsi...stb...

Emese,
ja, Lidike (vagy hogy a tökömbe hívták) is böfögött...
jól bírod :D

Esztó
Kép
sz.eszter

Esztó, most kerestem vissza Álmi képeit! Olyan szép fiad van, kedvet kapok én is egy kukishoz, ahogy nézegetem! :D

Szofi, ti is nagyon szép szerelmesek vagytok a fotókon! Nagyon kíváncsi lettem, milyen megríkatós képösszeállítást csináltál!
Ja, nálunk az van tánc ügyben, h én szeretek, de a férjem egyszerűen imád! Bulikban ált. ő folyamatosan nyomja, míg én pihegek...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Anikó,
aranyos vagy, köszi :) hajrá hajrá kiskukis :D

Esztó
Kép
sz.eszter

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: