Új privát üzeneted érkezett!

Gyors bekukk.
Köszönjük mindenkinek!!!

kellett bevennem 1 gyógyszert annyira szarul voltam már de azóta jó,nem fáj a fejem!

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi! Jobbulást neked is! Én is tartok tőle, hogy a fiúktól elkapom a betegséget. Bár már kifelé mennek a kórságból, de én még mindig tartok tőle. És elsősorban nem magamat, hanem Gábort féltem.
Hogy látod? A betegség a tejcsi mennyiségén nem érződik?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Megvolt Beni csípőszűrése, midnen rendben, picit kötött, tisztába tevéskor tornáztatni kell. Röhögött, miközben ultrahangozták.

Tegnap a gyerekneurológián is, meg most itt az ortopédián is olyan kedves dokinénik voltak, nem győztek Benivel babázni. Én még ilyet nem is láttam, az általam ismert gyerekorvosok nem nagyon nyúltak a gyerekhez, csak vizsgálat közben.
A tegnapi gyerekneurológus meg fogta, ölelgette, miközben nekem magyarázott, hogy mi a helyzet, Beni meg játszott a hajával. Azt hittem, vissza sem adja. :D :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Jaj Tücsi, én is úgy szeretném, ha Beni valahogy úgy reagálna majd a kanalas ételre, mint Gábor.
Eminél sokat szenvedtünk, jó szorosra összezárta a szját, nem akart semmit elfogadni 9 hós koráig. Nem erőltettem, de nem volt egy kellemes program a hozzáátáplálást próbálgatni. :shock:

Magától először 10 -11 hónaposan nyitotta ki a száját, addig bele kellett udvarolni.

KépKépKépKépKép
uxi

Tücsi :)
Whirpool itt gyakori, nekünk is olyan van-nem a miénk a tulajé, mosogatógép, mosó- és szárítógép-nekem bejön. :wink:
Még csak almát ettünk, holnap megpróbálom a banánt is. Almából ma elfogyott 8 kiskanál, több nem volt a tegnap megkezdett üvegben, de szerintem ennyi elég is volt. Fél óra múlva a pelenkában is volt eredmény, hátközépig. :D
Anyósékat bátorítom,ma elmentem a boltba, közben felébredt Bence, úgyhogy kénytelenek voltak kezelésbe venni. :wink:
Bence is húzza a kanalat a szájához. :D

Esztora :)
Nyunyinak gratula az 5 hóhoz! :)

Brigi :)
Sírós Samu. :? Remélem jobb lesz a ma éjszakátok! :)

Mindenkinek üdv, most mennem kell, após sorban áll a géphez.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gyorsba még egy kép az almaevésről:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Uxi, tök jó, hogy minden rendben találtak. Nagyon édes az avatarod!!!!

Egcsi, Bence és az alma tündéri!!!

Nos hát az éjszaka semmit sem változott. Talán annyit, hogy most nem volt hiszti, de kétszer evett. Ennek csak egy pozitív oldala van, hogy annyit tejem lett, hogy át kellett húznom az ágyat. :roll:

Annyira szédülök, megmértem a vérnyomim és 102/63, csoda, hogy rosszul érzem magam. :?

kispiskóta

Zsú
nekünk kaja volt 00.15-kor, 3.15-kor, 6.15kor :shock: a kis bélpoklos gyermekem állandóan enne, nem számít, hogy éjszaka van :) Aztán 8 ig a nagyágyban együtt szunyáltunk.... n7kor képtelen lettem volna felkelni.................

Tegnap az almába kevertem 2 kanál hipp sárgabarackot, és ma akkora rottyantás volt :) Zalánnál nagyon kell az ilyennek örülni :)

Férjemnek holnap délig haverozós kimenője van... de jó neki...

Kép
Kép
emma1976

Hahó!

Egcsi!
Bencus nagyon édike, milyen nagyfiú! :lol:

Emma!
Kaki+barack :lol:

Mi jól aludtunk. 2x ébredt. 3/4 9-ig nyomtuk.

Majdnem elütöttek bennünket tegnap a zebrán..ne tudjátok meg..sírógörcsöt kaptam :( egy hülye picsa! ki voltak akadva akik látták..és még neki állt feljebb, mindkét oldalról megállt minden autó ez a hülyepicsa meg kihajtott..súrolta a babakocsit és még félre is kellett tolnom...durva volt
torolve_20131003125716

nyunyinak boldog 5 hót!
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Gurgula, ez nagyon durva! :shock:

Emma, nekünk is így vannak kb a szopik, 1 körül, 3 körül, 6 körül. Aztán 7 óra tájban kelnek mindketten.

Vajon tényleg éhesek, vagy csak megszokták? Van egy olyan érzésem, hogy akor is megmarad az éjjeli szopi, ha már esznek majd egyebet is.

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi, ez rettenetes! Nem csodálom, hogy sírtál!

Egcsi! Bence mindig vigyorog? Annyira édes, múltkor az a fürdetős, most meg ez. Olyan elégedett a kis képe, meg kell zabálni!

Uxi, ez nagyon jó hír! Gratulálok!

Amúgy nekünk is szuper éjszakánk volt, csak kétszer szopott, és fél hatig aludt! :lol: Pedig épp elszántam magam, hogy megnevelem, és ezentől cici helyett ringatást kap, hogy leszoktassam az óránkénti szopásról. De az altatással is ugyanez volt, próbálkozhattunk, hogy ne csak karban, ringatva aludjon el, hanem a kiságyban, hiába dajkáltuk ott, nem volt hajlandó. Aztán vagy egy hónapja úgy döntött, hogy ő már nagyfiú, és el tud aludni egyedül, és azóta az esetek felében egyedül alszik el, a másik felében kicsit ringatni kell, vagy az esti szopiba belaszik, de a korábbi nagy üvöltéseknek teljesen vége. Szerintem itt is az lesz: egyszercsak beleun az éjszakai bulikba. Remélem, minél hamarabb, mert a hétvége és ez a hét egész a ma éjszakáig kriminális volt.

Tücsi, Kiskakasról kérünk képet!!!!! Tali ügyben sajnos szerintem nekem már csak január lesz jó, mert most már nagyon közel a karácsony, rengeteg a teendő, és szerdától Apu is itthon lesz szabin!!! :lol: Amúgy nem tudom, honnan szedte ANyuka azt a darált kekszes, tejes dolgot. Azt mondta, a védőnővel meg a dokival döntöttek a korai hozzátáplálásról, hogy ennyire elapadt a teje, de csodálkoznék, ha ők javasoltál volna ezt a menüt. Mindenesetre örülök, hogy nem a körzeti dokimat választottam, mert akkor nekem is ez a doki lenne...

Kép
nenoke

Igen lányok az, rettenetes..nagyon kell figyelni de még annál is jobban.

Nenőke+Uxi+Emma+Zsu+Kinderke és akinek vannak éjszakai szopik.
Én most azt vettem észre, hogy alig eszek, sztem max. iszik..és inkább megszokás vagy egyszerűen csak simán felébred ahogy mi felnőttek is csak ők még picik és keresik a védelmet..bár az alváslaboros oldalon azt olvastam, hogy ugyanazt a helyzetet keresi amikor felébred éjszaka, mint ahogy elaludt..

Nenőke!
Dávid nagyon ügyi, hogy már el tud aludni egyedül is!!

Én most takarítok, közben gyors hajmosás. Samu pihiszékezik de megyek megprábálom elaltatni.

Jön a zimankóóóóóóóóóóó!!
torolve_20131003125716

bocsi, nem én eszek éjszaka hanem samu...hehe
torolve_20131003125716

huuu de helytelenül fogalmazok..sorry :oops:
torolve_20131003125716

Gurgi, az biztos, hogy nagyon kell figyelni. És amire szerintem még nagyon oda kell figyelni, hogy sokszor az anyukák előretolják a sarkon a babakocsit le az úttestre, és úgy néznek körbe, hogy lássanak a parkoló autókról. Én mindig a babakocsi mellé állok, és úgy nézek körbe, sosem hagyom, hogy előttem legyen a babakocsi.

Igen, igazad van, ebben az éjszakai védelem-keresésben. A védőnőnk azt mondta, hogy nincs is ezzel semmi baj, csak ha már nagyon kivagyok akadva, akkor kell leszoktatni róla. De nem tudom, akarom-e. :oops: Ma hajnalban is egyszerűen annyira fantasztikus érzés töltött el, amikor a kis puha meleg szája ott szivornyázott, tényleg kimondhatatlan érzés volt, Kinderandit bízom meg, hogy próbálja megfogalmazni, én úgysem tudom. :wink: Igaz, ma Dávid csak kétszer ébredt, amikor óránként szokott, akkor inkább a fáradtság tölt el, és nem a fantasztikus érzés. :lol:

Kép
nenoke

Igen Nenőke!!
Nálunk szerencsére nincsen ilyen úttest, mármint, hogy ne lássak a parkoló autóktól. Én mindig 1 méterre hátrébb állok a zebránál, pocakosan is így vártam, sőt!! Amióta mindenféle csúnya dolgok történnek..
Na de ez az autós bige nem ott fordult ki, hanem amikor már majdnem átértem a zebrán. Láthatta volna a hülyéje, hogy állnak az autók..ökör!! :twisted:

Éjszakai cicihez: hát igen, jó érzés ez a közelség az biztos.
Pont a barinőmmel beszéltük, akinek már elmúlt 1 éves a kislánya és még mindig soxor ébred éjszaka és csak cicin alszik el, lehet, hogy Ő nem akarja, hogy ne cicizzen..érdekes ez.. :roll: :wink:

Anyuéknál a szomszéd csajszi mesélte, hogy az ő kisfia fél éves koráig csak cicin aludt el, persze vele aludt. 4-5 hósan kapott már más kajcsit is és fél évesen a kiscsákó leszokott a ciciről, ő maga.
Utána ringatni kellett de 9 évig még anyucival aludt..hááát, ezt azért nem kéne.
torolve_20131003125716

Gurgi: szegény te. Szerencse ennyivel megúsztátok.
De az tuti, hogy az a hülye ...csa megérdemelte volna, hogy benyomjon neki valaki egyet. Gyalogátjárónál ilyent tenni.
Én meg azokra a kismamikra vagyok kibukva (s nemcsak én), akik rohangásznak bébjárgánnyal esztelenül az úttesten, persze közelről sem a gyalogátjárón, s ezzel balesetnek teszik ki saját gyermeküket. S ha beszólok, én vagyok a galád.

Alvás: na, mi nappal csak lopva hunyunk kicsit, ellenben este leteszem, az esetek 95 %-ban saját maga alszik el egy rövid idő után. Éccaka egyszer vagy egyszer sem ébred.

S eldöntetett: többet nem csinálok bolondot magamból ezzel a fejéssel. Eddig volt, kész pont pá. Persze reggel meg este kifejem, meg ha úgy adódik napközben is, hogy maradjon még valami, de kész gáz, hogy nem lehet jóformán kimoccanni sehova (haverok, vásárlás), mert elmarad a mellszívózás.

Kép
kissmanó

Gurgi: szegénykém, jól megijedhettél. Az ilyennek jogsit sem lenne szabad adni :twisted:
Éjszakai ébredések nálunk is vannak, voltak és még lesznek is. Szerencsés az akinek a gyereke átalussza az éjszakát! Nekem még a Máté is sokxor ébred, jön, hogy takarjam be. Néha még Marci is ébred :roll: Samu melettem alszik, nekem így kényelmes :oops: , nem tudom hányszor ébred és hányszor szopizik, de engem ez a része nem zavar már, majdcsak egyszer átalszom én is az éjszakákat

Manó: eddig is túlteljesítettél. nekem szerintem nem lett volna ilyen kitartásom, le a kalappal előtted. Nekem példakép vagy a kitartásban:wink:

Uxi: ez nagyon jó! Gratula!

Egcsi: Bence édes és olyan nagyfiús!

Emma: kaki :lol:

Samu ma megint kisangyal. Fogalmam sincs róla mi volt vele tegnap, de már nagyon kivoltam, egész nap alig bírtam letenni. Reggel megmértem,8130gr :P

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Na jah Manó vannak nagyon felelőtlen kismamák, anyukák..
:roll:

Gréti mintababa! :lol:

Brigi!!
Te Samud csak cicin alszik el vagy el tud másképp is?? Mármint otthon?

Lehet, hogy front van ill. biztos. Befolyásolja a gyerkőcöket nagyon.
Én Samum is tegnap kicsit szenvedősre vette a figurát délután, ma majdnem 2 órát aludt..a többi játék+szopi.

Lassan útrakelünk megint.
torolve_20131003125716

Gurgi: simán elalszik egyedül is! Ez nekem is meglepő, mert se Marci se Máté nem tudott cici nélkül elaludni :shock: Este álltalába belealszik a szopizásba, de napközben ha elálmosodik simán elalszik mondjuk kéri a cumit hozzá

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgi, Beni éjszaka sokat ezsik. Ált. 2-3 szopi van, de ha ébren tudok közben maradni, azt tapasztalom, eszik mint gép.
Viszont ő nappal 2-3 perc alatt elintézi, szerintem egész nap csak nassol, aztán éjjel pótol, mikor van elég tej.

Engem nem zavar (még), attól félek kicsit, mikor már mászkál majd, le ne essen.

Úgy nézem a barna hajú barna szemű lánykám után jött egy szőke kékszemű herceg.:wink:
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

SZiasztok!

Na mi is túl vagyunk a 4 hós oltáson, nem sírt Petrus, túlságosan lefoglata a boci amit nézett. Azóta viszont nagyon sírós lett, kis ölbebaba, viszont ölben nem tud elaludni, a kiságyba ha leteszem meg marja magát fáradt, áááá ördögi kör. Két napja napközben úgy alszik hogy alváshoz be kell tekreni a takaróba. úgy nyugszik meg ha elaludt meg kibontom (harmadik gyerek még is tud újat mutatni). BCG heg negatív újraoltás jön (Grétinél is ez volt anno).

Esti alvás Petra még velünk alszik egy ágyban, bár ki is rakhatnám lassan mert az éjszakákat stabilan végigalussza. csak nálunk az a gond hogy este a nappaliban az utlsó szopi után a kiságyban elalszik, és mikor én megyek lefeküdni viszem a hálóba akkor még egy szopi amibe én szoktam bealudni. Így marad mindig mellettem. Reggel mikor meg csörög nekem az óra akkor jön megint cicire (amibe szintén bealszom, ezért örülök hog a telefonban több ébresztést is be lehet állítani)

Nadine
KépKépKép
nadine

Ma nálunk alvássztrájk van. Képes volt fél órát aludni egész délután. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Na, ehhez képest Gréti nem aludt napközben ennyit szerintem mióta Németországból hazajöttünk.

Kép
kissmanó

Üdv!

Ádám sem alszik sokat napközban. Igaz, nálunk úgy van, h reggel 7-kor és 10-kor szopi, közben még alszik. Aztán kb 3 óránként szopi, de közben már szinte semmit sem alszik. Este 11-fél 12 körül utolsó szopi, aztán kiságyba be, és alvás reggelig :P

Taknyos lettem, nem tom, h allergia-e vagy nátha. Igaz, kötözésre papucsban mentem több zoknival. Jó lenne, ha a baba nem kapná el.

Gurgi: érdeklődtél, hogy van-e hó nálunk.
Nos, akkor egy tegnap esti brassói fotó, eléggé meg volt bénulva a forgalom, színegyenes, nem lejtős úton is félő volt, hogy 1-esben összecsúsznak az autók. Tuti volt melójuk a rendőröknek.
Kép

Gréti traktorista továbbképzőn ezt tanulta:
Kép

Kép
kissmanó

Alvás. Ádámnak is erősen elromlott az alvókája... Már vagy 1,5 hónapja. először csak 1x ébredt 4kor, de most a nátha miatt soxor kelt. Hiába tiszta már az orra, azért még van 4-5 bejelentkezés. Én már nem bírom, de nem vagyok a leszoktatás híve. (nem is tudom, mit kéne tenni) Remélem, magától visszatér a korábbi átaludt éjszaka.
Viszont így nappal is alszik!!! 3-4x fél-1 órát.
Vendég

ja, almaevés kicsit stornó, székrekedésünk lett tőle, apró mogyoró sikerült ma, 2 külön pelusba 1-1 darab, s oly rettenet büdös, hogy bárki megirigyelhetné a felnőttek közül is fonnyasztott hagyma vagy babfőzelék evés után.
cserébe kapott pár kanálka tejpépet. rajongás ezen alkalommal elmaradt. most jó lenne a gyerekkorombeli nagyváradi nagyszülők kertjéből a jó kis barack.

Kép
kissmanó

amúgy az igaz, hogy Gréti keveset alszik nappal, de este olyan 10 órától alszik 1-2 tankolással egész délelőtt 10-11-ig.

Kép
kissmanó

Manó
micsoda hó! és micsoda Gréti :D a kis berregő! Te már így is fejőbajnoknő vagy :D

Alvás:
2 tankolással este fél8tól 7ig, napközben 3x alszik, 1x hosszabban (másfél óra körül), 2x csak fél-háromnegyed órát

Elaltattam a kincsemet... biztos hiányzik neki apa... azon mosolyogtam, hogy ha igaz, hogy abban a helyzetben akarja magát tudni a gyermek, ahol elaludt, akkor apa vállának meg a kiságynak örülne legjobban éjszaka :) ehelyett csak a cici kell
Fog-téma egyre brutálabb: a ruhája a nyaka körül csurom nyál :shock: és annyira tömköd mindent és nyüszög, és úgy ráharap sz ujjamra, hogy törésveszély van

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Borzalmas napunk volt, egyszerűen nem aludt semmit, egyfolytában hisztizett. Nem tudtam már, mit kezdjek vele. Most alszik... Én egész nap nem ettem semmit. Olyan nagyon rossz a kedvem is, hogy legszívesebben csak sírnék. :( :cry:

Bocsi, hogy most nem reagálok, de kivagyok.

Gurgika: Azért ez szörnyűű! Szegénykém!

Kép
zsuzsi**

Brigi!!
Hogy szoktak le a fiúk a cicin elalvásról és mikor??? (szal nem a szopiról)

Emma!!
Jaja, mindent a szájába töm durván..Tegnap a Pólusban a lába fel a fejéhez és nyamnyogta a harisnyáját, csúrom nyál volt :lol:

Manó!
Köszi a képet! Ma itt is havazott picit.

UXi!
Na ez az mi van akkor amikor már jön-megy :roll: ..meg felül stb..Ugyi mi is együtt alszunk..

Nadine!
Tsók Petrának! Egyem meg biztos kell neki a védelem, biztonság..bugyolálva

Ági!
Gyógyulj!

Boriboriii!
Jah, sztem sem kell leszoktani, ha neki így jó, majd változik ez is..
Én paráztattam magam amikor Samuból egyszer csak "rossz alvó" lett..aztán mostanában meg jól alszik...minden változik és ez így van jól. lájf rulez!! :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gyógy puszikat ide értek.Jan mondjuk még nem igazán egészséges így jövö héten még itthon marad.Vagyis ebben az évben már nem megy dolgozni.:-)Tök jó!Itt nálunk hatalmas járvány van hasmenéssel és fosival jár. Különösen veszélyes babákra Idős emberekre így Benivel nem merünk ki mozdulni.Tegnap amikor vásárolni voltunk nem vicc elöször le fertötlenitettem a bev.kocsit vagyis ahol meg lell fogni.Van nekem még a kórházból pár kis üveg fertötlenitö szerem.Nagyon jó be fér a táskába így bev. után egyből fertötlenitünk a kezecskénket.Lehet hülyén hangzik de jobb félni mint meg ijedni.

Gurgi:Ne semmi ami veletek történt.Hülye picsa én lehet meg téptem volna.

Pár kép az elös múlt heti Pekip.A második répa evés..... Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Egcsi! Almaevők klubjának egyik oszlopos tagja Bence. :D Nagyon nagyon elégedett lehetett a tegnapi (vagy mai, hogy is van?) almácskával. Nagyon édesen, elégedetten mosolyog!

Uxi! Nem csoda, hogy Beni tegnap az ujja köré csavarta a doktornéniket. (Lehet, hogy magukban azt mondták, hogy én is ilyen kisbabát akarooook! :lol:) És mi lesz itt 20 év múlva? A lányok sorban állnak majd a kegyeiért? :D

Gurgi! Én is voltam hasonló helyzetben babakocsival. Csak én a zebrán a zöldlámpánál mentem volna át. Az éppen ott áthajtó autó vezetője lassítás nélkül áthajtott a zebrán nem sokkal előttünk. Kicsit később kapott észbe és már a zebrán jóval túlhaladt, mikor fékcsikorgással lefékezett. Ráztam is az öklöm rendesen. És sűrűn emlegettem a felmenőjét. Ha egy kicsit gyorsabban, sietősebben indulok a zebrán át...... most nem ülnék itt én sem és Ádikám sem lenne.

Kormi! Szegény Grétus. Az almácska pedig pont az ellenkező hatásáról híres. És ha a reszelt almához több almalevet keversz? Vagy esetleg már keverni kell bébiételes őszibarackkal. Sztem a tejpép mégjobban fog. De majd meglátjátok, hogy mi a jó. Mindenesetre tegnap nálunk is csak pisis pelusok gyártódtak. Mára már nem csak pisis volt. Traktorista :lol: És milyen jó az alvókája! Hagyja anyát pihenni, dolgozni. Nagyon rendes kislány. :D

Ági! Jobbulást neked! Remélhetőleg Ádám nem lesz beteg.

Mi ma voltunk Petivel kontrol vizsgálaton. Minden rendben, nincsen aggódni valónk sőt, meg lettünk dícsérve. :D
Kiskakasos fotót a zongorista fotóval együtt fogok feltenni. Nem felejtettem el. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hemej!
Édes a kis répaevő kisiparosod! :lol:
Nem semmi, mozgő fertőtlenítő..na jah.

Tücsi!
Basszus nem semmi. A lényeg, hogy itt vagytok!!
Petivel minden ok, ez szupi.

Samu alszik én meg asszem filmet fogok nézni.
5 hónapja először fog megtörténni, hogy este filmet nézek..nem semmi :wink:

Jó éjt!
torolve_20131003125716

Gurgi lehet hogy én is követlek (tv), bár én a múltkor már "néztem" valami focimeccset félkómában, mert nem tudtam elaludni.
darált keksz nem hiszem el! Persze elhiszem, de ezt Bp.-en, 2007-ben???? Felfoghatalan. :roll:
Mindkét Beni gyönyörű, egyik husibb mint a másik.
Jankó mostanában 2-3x kel éjszaka, eszik is, szerintem kevés neki este a tej..., de nem akarok pótlást adni, bízom benne hogy beáll a termelés pár napon belül. Kicsit többet (valamicskét legalább) kellene pihenni napközben :? Mi nem alszunk egy ágyban, kelek hozzá és kornyadozok a fotelban, félek hogy nem tudnám majd később beszoktatni az ágyába. Így evés után forgolódik egy kicsit, és aztán elalszik (KOPP-KOPP-KOPP). Az esték már változatosabbak, mostanában a forgatókönyv a következő.
7 körül elkezd nyüglőni, fürdik, felélénkül, tündéri, rúgkapál, játszik kicsit, aztán fél-háromnegyed 8 körül beleájul a szopiba, mintha reggelig akarna aludni. DE NEM! Kb. 1 óra múlva felébred, és csak újboli cici után alszik el (szerintem nem eszik sokat)akkor már kicsit sírdogálva. Kb. 1 hete így megy... Ez tejhiány lehet? Utána eszik kb. 1-kor, 4-kor, 7-kor, és kb. 8-kor van reggel.
nadine a "marja magát" az jelenti, hogy a két öklével, körmével dörzsöli az orra-homloka-szeme környékét? A fáradtságtól lehet? Jankó néhány napja csinálja, már kezdtem parázni, hogy nem vmi arc-homloküreg gyulladás-e???
Gréti derekas traktoristalyány lesz, ha ilyen szépen gyakorol. :D
Szép éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
tjuditot

Gurgi: mindketten akkor szoktak le a cicin elelvásról mikor a ciciről. Marci 1éves korában, akkor töltöttem be a 16. hetet a Mátéval, Máté mrg 25hónaposan. Marci még kicsi volt őt utána még egy ideig ringatni kellett Máténál már simán ment, lefeküdt az ágyába és aludt. De még most is sokszor ébred éjszaka.

Hemej: nagyon édes Beni, kis hurkás!

Zücsi: örülök, hogy Peti jobban van!

Ági: jobbulást! Sajnos tudom milyen, gyerekkoromban én is sokat szenvedtem. Egyszer le is vették a körmömet, de megint benőtt, végül apu hozta rendbe!

Manó: próbálj inkább barackot adni grétinek, a tejpép nálunk szorulást okozott. De aztán lehet, hogy nálatok semmi ilyen nem lesz!

Megyek elteszem magamat holnapra! Jó éjt minden babának és mamának!

brigi73

Zsú :)
Nekem a múltkor 9O/56 volt a vérnyomim. :shock:

Gurgi :)
Ez tényleg durva volt! :shock: Még jó, hogy nem lett bajotok! :roll:

Nenoke :)
Általában jó kedve van, ritka áldott jó baba. :)

Brigi :)
Szép súly! :wink:

Uxi :)
Nagyon ari a kis herceged! :D

:)
Jobbulást! :? Ujjad jobban?

Kormi :)
Bence is porlaszt. Együtt jártak alahova tanulni. :D
:shock:

Bori :)
Te is pihenj nappal. :)

Zsuzsi :)
Szegény te! :? Holnapra jobbakat!

Hemej :)
Benike, kis cukker. :D A fertőtlenítés nem hülyeség, a bevásárló kocsi tolókáján több kórság van, mint a nyilvános W.C.-ben :shock:

Tücsi :)
Fotókat várjuk! :wink: Minden szempontból ügyesek vagytok! :)

Judit :)
Bence is dörzsöli a szemét, amikor álmos. Előfordul, hogy ő is felkel a 8 órási szopi után 1 órával és akkor fent van egy-másfél órát, játszik. :)

Ma megkóstoltuk a banánt, nem volt nagy sikere. Holnap megint megpróbálom, de ha nem szereti, akkor maradunk az almánál egy darabig. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Megnéztem a hőmérőt az ablaknál, mínusz 6 fok. Kemény hideg tél.

Na persze filmnézés közben elálmosodtam, kicsit uncsi is volt.

Brigi!
Köszi az infot. Sejtettem, hogy ez együtt fog megtörténni. No szopi, no cicin elalvás. Szal Máté 2 évesen... :roll: Akkor még van időm. :lol:

Samu ma megy élete első szülinapi zsúrjára.. :lol:

Kellemes Hétvégét!!
torolve_20131003125716

Brigi!!
Még az érdekelne, hogy ez hogy történt meg??
torolve_20131003125716

Jóóóóóóóó reggelt!
Szokásos 2 evéses éjszakánk volt, le se írom, mindig ugyanazok az időpontok...
Érdekes ez a forgolódós időszak: nem hagyhatom Zalánt 5 percig se magára (régebben a reggeli szopi után egy zuhanyzás belefért úgy ,hogy ő a kiságyában játszott), mert pörög- forog, és olyan pózokba kerül, amiből egyedül nem bír kikeveredni, és segítségért kiállt... édesem........

Uram még nem idult haza :? bírom az ilyen kiruccanásokat, mikor kérdéses a hazaérkezés.............

Kép
Kép
emma1976

Jó az ilyen hapsiknak. Emma párja, enyimé: ki sorol be közéjük?
Jövő hét pénteken céges évzáró buli, az idén kihagyom, 3 gyerek nem fér bele. Aznap délután lesz Adriám télapó fogadó előadása is az oviban, szal nagyszülőkhöz sem lehet elvinni.

Ja, s megvan a tejcsi apadás bűnöse. Megyek az előbb a klotyóra, s ismét pirosbetűs ünnep a mai. Hátam közepére kívánom. S ezt harmadszorra játssza el velem. Most ismét meginogtam a tegnapi elhatározásomban. Szerintem már unjátok, de kb. annyira én is.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Hahó, hóhahóóóóóóó, Szakad a hóóóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek tegnap este beraktam a kiságyába Marcit, hogy elalszik-e egyedül. Dumált 5-10percet, egyszer csak nagy csend és aludt. Olyan drága volt, mint a nagyok az oldalán. :lol:

Samunak jó szórakozást!!!!

Manó, sajnálom Mikit!

Fáj a fogam. Vagyis a számban valami (nem félreérteni). :? Csudijó lesz, ha jövőhéten mehetek fogászatra.

kispiskóta

Ma a reggeli családi hancúrozásban Gréti is résztvett, kurjongatott, traktorozott, s most meg alszik már 2,5 órája. Máskor is szokott délelőtt aludni, de előtte a reggeli kaja után nincs hancúrozás, tehát ilyenkor már ébren van.
Kéne menni üzletekbe, s nem tunk indulni

Kép
kissmanó

Hali!

Köszönjük a gyógypusszancsokat! csütörtökön mosolyka volt reggel, péntekre pedig már mosoly volt :D .

Nenőke: keksz és kakao: nesze neki hozzátáplálási szakkönyv :?

Cenikő: :lol: ari vagy, nem csalódtál volna bennem péntek este, bevetettem (a maradék) nehéztüzérséget is :wink:

Tücsi: már nagyon várom a fotókat!!!!

Manó: együttérzek, menszizni szar dolog. Más: szimpi hogy írtad, hogy addig adod az almát -vagy ami épp a kanálon van- ameddig tátja a száját a gyermek. Meg az is tetszett, hogy addig nem ette Edó a cuccost a kanálról, míg nem törölted meg a száját. Aranyosak mikor fülük hegyéig kajásak, de jobb szeretem, mikor nem kell kihámozni a gyereket a kajapépből....hozzátáplálás második napjátó megtanulom mi a dörgés, onnantól más lesz a véleményem :wink:

Gurgi: Basszus, nagyon sajnálom ami Veletek történt! (Apa így mondta, mikor elmeséltem neki mi történt veletek: rücskösödjön a lófasz a seggibe az ilyen autósnak :evil: )

Borsról: nekünk is rosszabbak az éjszakáink :shock: , ez is biztos életkori sajátosság, mint eleinte mikor mindannyiunk gyereke reggel 5kor elkezdett sírni. Más: :oops: :oops: :oops: tegnap tesóm vigyázott a gyerekre míg leléptünk itthonról, észrevette, hogy lejárt a szavatossága a kúptam, amit tömköttem bele két napig :oops: :oops: :oops: ha van még valaki rajta kívül, aki nem ellenőrzi az ilyesmit, azt kérem tegye meg: iszonyú lelkifurim van. Van még egy okosságosság amit írni akartam: néztem a láblenyomat készítő pakkokat a boltban, legjobb áron is 4ezerért találtam, de aztán egy ügyes ismerősöm ajánlotta a levegőn száradó gyurmát, amit meg is vettem 700-Ft-ért kreatív boltban.
És egy nagy hír:elkészült az első családi fotónk, amin mindhárman rajta vagyunk :D erre tegnap jöttem rá, hogy nekünk még nincs ilyen :shock: , (persze tesóm gépében van)

Szép hétvégét!
ckat

Manó
nekem csak akkor durran el az agyam, mikor a pénteki mulatozás miatt a szombati ebéd is ugrott :x fél 3 körül lesz itthon, én meg addig nem várok az ebéddel... most tényleg pipa vagyok... pedig egy évben 3x pipulok be uramra, mert áldott jó ember, én meg türelmes vagyok, de most kész vagyok... kemény 4 órát lesz itthon és indul céges vacsira
bocs, hogy nektek puffogok.......... de sírhatnékom van

Kép
Kép
emma1976

na csajok: nem vált be a tipp a tejpéppel.
most kelt fel a jány, s éppencsak a tojtojtól nem durrant szét a pelus. ergó nem lett rosszabb.
tegnap nyomott erővel, de mikor harmadszorra is csak egy mogyorót sikerült produkáljon, hát bevetettem a szélcsövet. az jól megmozgatta majd közös erővel (én dögönyöltem a pocót) kijött egy terebélyes kiskígyó.

Egcsi: a banán a ti klímátokon terem?

Kép
kissmanó

Emma: hát az idén már nem, de jövőre rendezz te is januárban egy görbe estét, oszt ígérjed, hogy 11-re otthon leszel, s hazaérsz majd 1-re. tuti veszi a lapot.

Kép
kissmanó

az tuti, hogy nem vagyok normális, de hogy mennyire, eldönthetitek. már eldöntöttem Gréti mit kap majd szülinapjára. barátaink gyermekének volt egy ilyen, s a társaság minden gyereke hülyére nyúzta.
Kép

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?