Új privát üzeneted érkezett!

Enikő! Az orrmandula műtéte óta Petinek most van először problémája a fülével. De ez sem lenne, ha az iskolában is többször fújna orrot. Most már lényegesen jobban. Tényleg az orrfújás a kritikus nála.
Gulyásleves, süti......Köszi az ötletet holnapra. :lol: A hsz-eket néha én is nagyon sokáig írom.

Emma! Nehezebb esti elalvás nálunk is van egy ideje. De nem ringatom, max. újból cicire veszem Gábort.
Ilyen orvos tényleg ritka manapság. Meg kell nagyon becsülni! :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Melinda! Nektek is cuppanós gyógypuszikat küldök! Jobbulást a betegeidnek! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emma - aranyos vagy. S valahol most már azért olyan rettenet nem zavar a dolog, hisz ugyi egy lórúgásra van az a 6 hónap amiről az elején álmodoztam. Ma már úgy vagyok, hogy ez a nap is sikerült. S leszarom azt a 2,5 hetet míg pótlás kellett. Ha meg újból kell, hát az lesz, ha csak tápi, akkor meg amaz. Bár tuti a bacikat jobban visszaverné az anyatej, ergó jó lenne még március végéig, de az oly messze van, hogy nem is gondolok rá.

Enikő: honnan a fenéből van neked annyi energiád, hogy ilyen variált és nem pikk-pakk kajákat csinálsz nap mint nap?

Tücsi: Adria sem mindig fújja ki az orrát, meg nem annyiszor ahogy kéne (bár ez az elmúlt téli szezon műsora volt), ezért néha erőszakkal befigyeltettem nála az orrszívót. Inkább ő ordítson azért, mert útálja ama hadműveletet, mintse nekem legyen lelkifurdancsom, hogy fülgyuszivá fejlesztett egy síma takonykórságot.

Hemej: huss tőletek is a bacikórság.

Na, keresek almás képet, bár eléggé cépen ettük, sok nem maradt szájon kívül.

Kép
kissmanó

hamm alma, bekaplak:

Kép

itthoni "Pekip" - színesek a szívószálak

Kép

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Enikő! Zalánnak tutkó a sérója! Nagyon aranyos! Gulyásleves nyami, kedvet kaptam én is :wink:

Kormi! Gréta tényleg szépen eszik nem pazarolja az almát :D

Beteg babáknak jobulást! +anyáknak is

Borsnak gyógypuszi az oltás helyére

Mi ma voltunk a dokinál Lilla 7820g 66cm, minden ok, bár ahogy a védőnéni elvitte hogy megmérje elkezdett üvölteni, gyorsan vissza is adta.

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Voltunk neurológián, nagy baj nincs, azt írták rá, testszerte kissé fokozott izomtóus (ezt eddig is tudtuk).
MAsszírozni kell a tenyerét, meg felhúzni ülésbe, sokat hason tartani és fitneszlabdára téve (hason) kicsit mozgatni.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok,
mi még mindig köhögük, szárazon, a vége kicsit fulladásos, eléggé megrémültem, de a tüdeje, torka tiszta. Egyenlőre kanalast kapunk, meg homeós bogyókat, mert van hőemelkedés is.

Mindenkinek jobbúlást, ajándékokat én is a netről rendelem meg nagyrészt.

Szücsi: én sem adok teát, inkább babavíz ha nagyon szomjas.

Andrea
Kép
kindernay

Nálunk is volt dokinéni, Zalán sokkal jobban. Viszont megnézte, és 6 fogacska úton van :shock: 4 felül, 2 alul, nem csoda, hogy fáj neki, és még a chamomilla sem old meg mindent... Tényleg, ha 5-nél többet adok, at segíthet?

Kép
Kép
emma1976

Emma: ártani nem ártasz vele ha többet, azaz többször adsz mint akár egy alkalommal is 5 golyó. De nem tuti, hogy használ. Azért nem mindenkinél főnyeremény a kamilla

Kép
kissmanó

SZücsi: Nyugtatásra (mellkímélésre :) )vagy szomjoltásra szeretnéd a teát? Ha az előbbi, és tényleg nem bírod már, hogy rajtad lóg, akkor sztem inkább sima cumit adj neki, ha elfogadja. Ha utóbbi, akkor inkább baba v. forralt vizet adj, vagy a HIPP instant is jó ha nem félsz annyira a cukortól, csak a javasoltnál 2-3x jobban hígítva (épp csak egy kis íze legyen), vagy icipici almalé hígítva. Nekem is rojtos már az egyik cici, remélem csak átmeneti hogy 2 óránként van használatban :?
Enikőköszi, böngésztem... Voltunk már fül-orr-gégésznél, kimosta a fülét és szerintem magában h...e aggodalmaskodó anyukának titulált, de mivel mindenkitól azt hallom hogy ő jó doki (pl. nem akarja rögtön kikapni az orrmanduláját, mint ahogy a körzeti doki kilátásba helyezte) asszem visszamegyek hozzá és kérek beutalót.
Kormi: Nagyon szépen eszik a lánykád és helyes kis széke van :) És én is mindig elolvaslak (ahogy a többieket is kivétel nélkül, ha van időm).

Kép
Kép
tjuditot

Uxi: Whááááá dejóóóóóóóó hír, hogy nincs nagy gond Benivel! Húúú nagyon örülök :D :D :D Tornázzatok lelkesen, sztem a masszírozás is nagyon jót tesz az izmoknak... Babaúszást nem javallotta a doki?

Judit: vagy nézesd meg másik fül orr gégésszel is!!? Én azt csinálnám, ha nem lennék biztos a doki véleményében... :wink:

Emi: Hú Lilla jól belehúzott a gyarapodásba :lol: Nem semmi súlya van :shock: :D

Manó: Nagyon édes Gréta, milyen ügyesen eszik :P
Enyim Boginak is könyörögnöm kell, hogy orrot fújjon. Mondjuk azért is, hogy reggel felöltözzön, elmenjen pisilni, este fogatmosson, vagy fürödni menjen...szal mindenért :lol: :lol:

Emma: Kép Zalánodról???

KinderAndi: Milyen kanalast kaptatok??? Nagyon gyors gyógyulást nektek!!!
Még én is köhécselek, de az antibigyóm már elfogyott, vissza kéne mennem kontrollra de visszatart a röpke 2-3 órácskás várakozás... :evil: :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Most már képpel is alátámasztva, hogy Grétánk is csatlakozott az almaevők klubjába. :lol: Milyen klassz előkéje van a kisasszonynak!És milyen szépen üldögél a színes szívószálgyűjteményével a pihiszékben. Nem szokott dühös lenni, ha leejti a zacskót? Előkéink nekünk is Zalánéhoz hasonlóak. Holnap mi is csatlakozunk a klubba, elkezdjük az almaevést, pontosabban csak almalé fogyasztást. :D

Szücsi! A korábbi hsz-mben csak a neked való váladékoldásra írtam a javaslataimat. A fiúknak én is HIPP-es gyermek teát és gyümölcs teát adtam. Kellemes melegre melegítettem amikor megfázás miatt kínáltam nekik. A gyümölcsösben C-vitamin is van, legalábbis 4-5 éve még volt. Gondolom ezen nem változtattak.

Uxi! Örülök, hogy nincsen komolyabb, szakembert igénylő teendőtök Benivel.

Judit! Mi Somi Ildikónál jártunk a nyáron. Talán érdemes hozzá is elmenni vagy a www.gyogysapka. hu-n olvasni a módszeréről. Ő sem mindenáron műt, éppen ellenkezőleg. Komplex kezelésekkel igazán jó eredményeket ér el. Éppen ma gondoltam rá, hogy ha nem tudunk kilábalni a hétvégéig a takonykórságunkból, ismét felkeressük őt.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Enikő! És nem tudod megbeszélni a doktorral, hogy neked a szoptatás miatt sietned kell és nem tudod kivárni a sorodat? Nálunk mindig így működött a dolog. A háziorvosom mindig előre vett, soron kívül behívott az asszisztensnője, miközben hangosan mondta a többieknek, hogy nekem picibabához kell sietnem.

Andrea! Döndikének is jobbulást kívánok. Hogyan viseli a betegséget? Étvágya, kedve milyen? És te hogyan viseled ezt az egészet, ami mostanság veletek, körülöttetek történik? Nekem leginkább a gyerekek betegségei vették ki az erőmet. Aggódós típus vagyok, még éjszakánként is felkelek hozzájuk. Megnézem őket, hogy lázuk van-e, bevannak-e takarózva vagy sem, stb. De talán nem én vagyok ezzel egyedül.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Szép jó estét!

Tücsi!
Samu pár csinálja ezt az alig alszik napközbent..
Ma pl. aludt 2.15 percet a cicin, aztán fél órát, aztán egy órát az ölemben (közben sorozatomat néztem) aztán fogtam magam és elmentem vele a Pólusba.
Ma mindössze 3x szívtam le az orrát. Reggel alig volt vmi, aztán picit több lett, aztán megint szinte semmi. Szerencsére már nem köhög.
Szal vettem ezt-azt, ajándékokat. Nézelődött jó sokáig, aztán aludt fél órát, aztán megint nézelődött.

Enikő!!
Jaja, intézkedek, pecsételek-aláírok, úgyahogy írod :lol: :lol:
Mindent félbe kell hagynom mert Sameszom ragaszkodik hozzám veszettül. Játszik is egyedül de el kezd nyüszizni, anya felveszi és nagy csend és vigyorgás megy..hm :wink:

Emma!
Simán adhatsz 10 golyót is..vagy negyed óra múlva még 5 golycit..
Én ma reggel adtam neki 5 golycit de sztem nulla hatás. Dentinox úgy szintén.
Van egy gyanúm, hogy a fog miatt nem alszanak napközben ill. nehezebben. Ugyanakkor szombaton 4 órát aludt az öcsibogyó..
Ki érti ezt?? :lol:

Megjöttek a játékok amiket rendeltem..sálálá..szuper..Andrejja szuper a sütifaló!!!!!!!!!!!!!

Gyógyuljanak a beteg babók!!

Manó!!
Almaevők klubbja, tetszik :lol:

Holnap is befigyel egy kis levecske..nyamika

Jó éjt!
(bezabáltam mini szenyókból :oops: , csináltam egy nagy tálcával mindenfélét)
torolve_20131003125716

javítás: pár napja csinálja
torolve_20131003125716

Tücsi :)
Rántott csirkemell párolt krumplival, husileves, torta-ez utóbbi nem saját alkotás. :)
Szegény Peti. :?

Ckat :)
Borsnak jobbulást! Kicsi csillag. :?

Manó :)
Gréti ügyeske az evéssel. :D Nagyon szép kiscsaj. :wink:

Hemej :)
Benikének puszi! :? Jan jobban van már?

Emi :)
Lilla majdnem 8 kila? :shock: Szerintem Bence nincs annyi, ha felébred megmérem. :)

Kinderke :)
Nektek is jobbulást! :?

Uxi :)
Örülök a jó hírnek. :wink:

Éjszakánk elég vacak volt, kb. 623X keltünk. :roll: 2X szopi a többi nyüszi. :? Kezdek vágyni egy átaludt éjszakára. :?
Ma úgy néz ki elég lesz a tejcsi. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Emma: nekünk is 4 fönt, 2 lent, de nem jön még, csak be van duzzadva és fehéredve, a chamomilla nekem nem jött be. VIBURCOL (most jól írtam?) kúp nekünk nagyon bevált.

Enikő: gyógynövényes kanalas HEDEX, (?) a STODAL (nekem jó, gyereknek nem jött be) plusz belladonna homeós bogyó a hőemelkedésre és még egy szirupot felírt majd megnézem a nevét, ha nem válna be a gyógynövényes. Tudsz jobbat? Mondjuk még csak 2 napja adom neki, azt mondják 10 napig kell. Nem próbálod ki magadnak a STODALT recept nélküli és szuper jó homeós nekem tényleg segített egy nap alatt jobb lett!

Tücsi: hát én sem alszom, mert köhécsel utána meg figyelek, hogy minden rendben van-e, valamikor felkelek megnézem, hogy minden okés, rendben veszi a levegőt, nem öklendezett fel valamit stb. én zsákban altatom, plusz egy takaró, de nem nagyon rúgja le ha hason fekszik. Megvettük a párologatót, kíváncsi leszek, hogy milyen, jobb lesz -e az éjszaka, ill. a köhécselés. Nagyon fura lehet érezni, hogy teljesen más a levegő a gyerekszobába, nem is gondoltam volna. Mintha üvegházba mennék be.
Gyermeked jobban van már? Mi van a kakas jelmezzel, jót vidultam rajta, eszembe jutott a saját gyerekkorom, és a farsang, de jó is volt!

Gurgi: nem bírtad mi, hogy ne nézd meg! háháhá tudtam! :lol: Szerintem is szuper! Miniszendó, van izlésed anyukám, sajt is volt rajta?! :lol: :lol: :lol:

Nagyon köszönöm Botond nevében mindenkinek a gyógypuszikat, jókívánságokat édesek vagytok, remélem hamar célbaér!

Puszantás, és a szokásos: GUDNÁJT

Kép

Andrea
Kép
kindernay

andrejja!
ja, meg is nyomtam :lol: :lol: állat..az elefántos is..
mini jah, vót rajta sajt, meg pirosarany, majonéz, zödhajma, 4 félét csináátam.

mi jól aludtunk. 2x ébredt (5-5 perc, cicike, kortyol egyet-kettőt, kis komfortozás)

tücsi!!
gáborkád nemcsak cicin alszik el? mármint, másképp is el tud ugye? szal leteszed és szpátty van.

bízom benne, hogy ecce nálunk is bekövetkezik ez.
torolve_20131003125716

Jó Reggelt!

Brutál éjszakán túl. Rájöttem Marci nem éhes, csak szórakozik velünk. :( Negyed egykor felébredt, sírt, na adtam neki vizet itta, majd ismét sírt, Apja felvette, abbahagyta, letette elkezdte, felvette abbahagyta. (ja és azért nem cicit adtam, mert 11 óta fél óránként cicin volt) Ez ment egy órán keresztül, mígnem letettük közénk, és megegyeztünk abban, nem vesszük fel. Nem tettük, a szívem megszakadt úgy sírt, és láss csodát, minden nélkül abbahagyta egy 15 perc után (na az kemény volt). Többször nem is kelt (mint az elmúlt napokban), fél hétkor kajcsizott egy jóóóóó adagot és még mindig nyomja a szundit. muszály volt valamit tenni, mert én napok óta alig aludtam. Először a fogára fogtuk, de feltűnt, ha felvettük akkor nem fáj semmilye??? :roll:

Rita nem mész délután Pólus? Délelőtt akartam, de szerelik a liftet, így csak délután tudok menni.
Viburcolt nem próbáltad még?

Andi, Botinak továbbra is jobbulást. Tök jó, hogy a ti dokitok ilyen homeopárti.

MAnó édes Gréti, ahogy az almát eszi.

MArcival megint megnyalattam egy brutál édes almát, de elutasítja. Mindenki írta, hogy rácuppan, hát a mi fiúcskánk nem. Sőt olyan arcot vág, mintha Konakiont adnék neki. Egy apró darabka a szájába került és tolta ki a nyelvével. Lehet, később kezdjük el a kóstoltatást.

Marci az egyik nagyitól ezt kapja, tök jó a zenéje:
Kép

kispiskóta

Jó reggelt!

Legénység még az ágyban, talán már ébredeznek. Ill. csak egy legény van talpon a vidéken, nem más mint Gáborom. Nagyon elfoglalt a járókában. :D

Gurgi! Mostanában ritkábban fordul elő, hogy magától elalszik. Hétvégén volt legutóbb, hogy beraktam az ágyába a délelőtti alvásidejében szopi után és eccercsak elaludt.

Andrea! Ez az aggódás már csak ilyen marad. A párologtatótok kiírja a páratartalmat? Pont tegnap beszéltem a barátnőmmel, aki elmesélte, hogy most kísérleti fázisban vannak. Eddig a gyerekeknél mindig bekapcsolták a hideg párologtatót, de a gyerekek ennek ellenére elég csúnyán köhögtek. Több éjszakájuk is virrasztással telt emiatt. Egyik este elfelejtették bekapcsolni és láss csodát! nem volt éjszakai köhögés. Ennek még néhány napja ugyan, de meglepődtek maguk is rajta.

Egcsi! Ilyen menüt én is el tudnék képzelni. De nem szülinapi köszöntés van a háttérben? Csak onnan gondolom, hogy tortát hétköznap csak úgy nem biztos, hogy desszertként kínálunk (mi legalábbis :roll: ). Hány gyertya volt (lett volna) rajta, ha nem vagyok indiszkrét?

Kakaska taraja mostanság fog elkészülni, már csak gumi kell a rögzítéséhez. Ezt venni kell sajnos. A tanító néni felbátorított, hogy ennyi is elég, ne törjem magam. (Nem kellett kétszer mondania. Így színes tollseprű marad ahol van, nem vetődik be.)

Na, most már menni kell, nem sokára reggeliznek a gyerekek az óvodában. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsu!!
Nemtom..ha nagyon nem akar aludni Samu akkor megyek talán de inkább sétálni..aztán ki tudja, ma süt a nap végre bár hideg van.
torolve_20131003125716

vibucolt még nem próbáltam
torolve_20131003125716

burcol
torolve_20131003125716

Zsú :)
Marci kitapasztalta hol a határ. :roll: A kis huncut. :) Néha keménynek kell lenni, még akkor is ha nehéz. :wink:
Az ajándék nagyon kafa! :D

Tücsi :)
Nem szülinapi torta volt. :wink: Welcome Back torta anyósék tiszteletére. :roll: Az én szüleimnek is rendeltem, nem lehet kivételezni. :wink: Ez volt az utolsó bevetésem a konyhában, ezentúl csak a mosogatógép ki és bepakolásában veszek részt, na meg a takarmány elpusztításában. :D
Érdekesek a férjem szülei, ma este Bence nyügi volt, cipelni kellett a sejhaját, de nem vették volna át, pedig mást is kellett csinálnom, így egykezeztem. :roll: Pedig mondtam nekik, hogy nyugodtan vegyék fel, mert elrontani nem tudják, azt már anyám megtette. 8)
Anyós áll a nyöszörgő gyerek ágya felett és nézi. :shock: Szerencsére a nagyfiam lelkesen nyúzza őket. :D
Ma megint ettünk almát, ez üveges fajta volt és jobban bejött. Megevett 4-5 kanálkával. Holnap folyt. köv. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi
na, mi is detto. Beduzzadva ezerrel :shock: Én azért lelkesen adok a chamomillát - rosszat nem tesz alapon :D Viburcol is természetes alapanyagú? hogy adagolod?

Gurgi
nálunk is 1kor 4kor kelés volt. De ez már nagyon megy. "a" nap ennyi, "b" nap + egy felsírás.... átaludt éjszaka.... én már félek, hogy 1 éves koráig csak vágyálom marad

Egcsi
623x :( :( sajnálom :(

Kép
Kép
emma1976

Nyunyinak Boldog 5. Hófordulót!!!!

kispiskóta

Szép napot!

Errefele az éccaka havazott. Üvegesnek hanyattesés.

Zsú: fiad nem sámli, no de azért jó, hogy végre alukáltál valamit.
Tod, vannak elveink, oszt utána kiderül, hogy a gyerek felülnő azokon.
Ez aztán járgány, nem semmi ajándék. A Mercédes-t mikorra szánják a legénynek :?: :wink:

Egcsi: titta szerencse, hogy én nem csináltam sosem tortát mikor a nagyszülők jöttek. Máskülönben sűrűn lehetne, anyámat elég gyakran kérjük meg, hogy jöjjön kicsi segítségnyújtásra.
Szal aszondod Bencét már nem lehet elrontani?

Jelentem mi tegnap egy mokkáskanál híjján lenyeltünk egy almát. Tudnám honnan műveli ezt az evést ilyen profi szinten.....
Vagy pedig tudja, hogy meg kell kapaszkodnia, mint legkisebbnek, ha nem akar aprónép maradni.

Tücsi: az anyám is vót 3-ikos korában kakas, s mesélte neki is csak taraja volt.

Kép
kissmanó

emma!
nálunk 1-kor és 5-kor
torolve_20131003125716

Zsú! Ez nagyon klassz járgány. Ki gyártja? Én is gondolkodom benti használatú hasonló járgányon. Mindegyik fiúnak volt pelenkás korában, meg még kicsit nagyobbacska korában is. Télen a kinti rohangálás, motorozás, biciklizés helyett itthon kerekeztek a házban. Kilóméter hiányuk éppen ezért szerencsére nem sűrűn volt. :D

Kormi! Peti évvesztes, most másodikos. :D És következő évben milyen jelmezre volt szüksége a mamádnak? (Hátha szerzek így némi előnyt a következő évre. :wink:)
Egy alma szép teljesítmény. És mennyivel később kért enni Grétuska? Bukásokkal hogyan álltok? Van változás?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi, Fisher Price-igazából nem tudta mit vegyen, és tőlünk kérdezte. Nekem se sok ötletem volt, így az árzuhanáson néztem körül. Ruhája van dögivel, korosztályos játéka is van elég, így jó lesz ez későbbre.

Képzeljétek az egyik barátnőm most szül. Annyira izgulok értük, toxémiás és tegnap a 36. héten elfolyt a magzatvize. Ja és az apósomnál. :lol:

kispiskóta

Zsú! Apósod mint anesztes vagy szülészként működik közre? Nagyon drukkolok én is, hogy minden jó menjen! Majd írjál a fejleményekről!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsú
hát igen... én sem tudom néha eldönteni, hogy éhség, fog, vagy velünk is szórakozik a drága :roll:

Kép
Kép
emma1976

Tücsi most, mint szülész.

Emma, szerintem is nagyon nehéz, de most éjjel teljesen egyértelmű volt. Viszont, amit észrevettem, hogy egy-két pukikor, míg ki nem jön elkezd sírni, majd abbahagyja. Nem hosszú, de sajnálom, úgyhogy főztem neki mecsek baby teát, kiváncsi vagyok. Meg olyan nagyokat nyög, mint egy öreg ember.

kispiskóta

Tücsi: ettől nem leszel okosabb: nem volt jelmezesdi, székelyruhás ünneplés volt a következő.

Grétinek kb. 30 perccel ha meghosszabbította a kaják közti szünetet az egész alma. Na, kíváncsi leszek majd ma.

Nekünk is szült az egyik barátnénk tegnapelőtt este. Épp pénteken mondtam az akkor még apukajelöltnek (aki mellesleg munkatárs, apának szok a segédpilótája, navigátora lenni versenyeken), azt hallva, hogy kedden befektetik, s szerdán indítanak (ma lett volna határidős, 40 hetes) hogy majd ha megérik a 3-ik gyereket, tuti nem kéri majd az asszony a szülésindítást. Erre kicsilány úgy döntött, hogy kedd délután elindítja az akciót önmagától, s este 10:40-re megszületett 3400 grammal, 51 centivel és hatalmas hosszú fekete hajjal.

Kép
kissmanó

Juppidúúúú

Ma reggel a húgom megírta az igénylőlapot mit is kér a brassói nagyszakállútól: Néra völgyi útikalauzt, útleírást. Ez a Bánságban van, egy nagyon klassz vidék, jó lenne egyszer nekünk is eljutni oda, hisz mégiscsak itt van nálunk az országban.
Nyomoztam a neten, végül a húgom adott egy linket, egy temesvári kiadó jóvoltából tavaly látott napvilágot egy ilyen kiadvány. Persze a kiadónál letört a lelkesedésem, az összes példányt a szerző vitte el, nem került könyvesboltba semmi.
Szerencsére megvolt a szerző elektronikus címe, írtam neki, hogy karácsonyi ajándékot nyomozok, s az előbb jött a válasz, hogy még a tavaly elfogytak a kiadványok, de egyetlen példányát ami neki még megvan, felajánlja nekem.
Nekem már ez is egy kész ajándék, most ebben a decemberi ajándékozási lázban.
Remélem nem haragusztok meg, de ezt le kellett írjam, apa tárgyaláson van, neki nem tudom elmondani.

Kép
kissmanó

Zsú köszönjük!!

voltunk a védőnőnél 7,5 kg és 69,5 cm.
végre nem kell 2 hetente mennünk napi 1 tápival szépen gyarapodik!
szerinte hamarosan felül mert mindenen felhúzza magát.most a rendelőben a pelenkázó szélén próbálta.
1 hónap múlva kezdjük a kostólást!

januártól a védőnő nem kérhet nekünk receptet a dokitól,azért is be kell menni...

nagyon jó ez FP játék (tőlünk persze nem kérdezik mi is kéne Nyunyinak...)

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, Nyunyinak is szép méretei vannak!!!!

Marci megduplázta a születési súlyát, legalábbis az itthoni mérleg szerint. :D Pedig azt mondják a nagysúlyú babák, később duplázódnak. :roll:

Manó, elhiszem, hogy boldog vagy. Azért ez nagy dolog! Ügyi!!!!

Nézegettem a bebietel.lap.hu-t, tájékozódtam a lehetőségekről.

kispiskóta

Megszületett barátnőm kislánya Réka 2060 gramm és 47 centi :D

kispiskóta

Zsú gratulálok Réka babához ,milyen kis pindurka.

tényleg Nyunyi is duplázott 3700 született!

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi, köszi.

hú, csajok, hol vagytok? Mindenki eltűnt, vagy csak nekem lett sok szabadidőm? :roll: Na akkor megyek takarítok.

kispiskóta

Én is itt vagyok! :D

Zsú! Gratula a babácskához! Minden rendben van a babával? Említetted a barátnőd toxémiáját.

Bridzsi! Nyunyika szépen fejlődik. És az éjszakáitok nyugisabbak már? Ezek szerint ti megvárjátok a 6 hónapot a kóstolásig. Gratula az 5. hófordulóhoz!

Kormi! Tényleg nagyon ügyes vagy, feltalálod magad. És szerencsés is egyben. 30 perccel későbbre tolódott ki a következő kaja ideje? A mennyiségét ismerve az almának nem csoda. Kíváncsi vagyok a mai folytatásra.

Egcsi! És ti még milyen gyümölcsöket próbáltatok ki az almán kívül?
A torta nagyon figyelmes dolog így is. Végső soron nem minden hónapban látogatnak meg benneteket a szüleitek. Viszont lehet, hogy anyósodék még kicsit bátorításra várnak a gyerekeket illetően. Nem? Csak belerázódnak ők is! És akkor egy kérdésem lenne (megint): a Whirlpool márka mennyire elismert nálatok? Nálunk inkább -meglátásom szerint- a német márkák a preferáltabbak a konyhagépeket, mosógépeket illetően. De úgy hallottam, hogy ez az óceán túlpartján nem így van.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

kóstolásig=kóstolással

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hahó! Tücsi, most nézem ezt a kakaska dolgot. Hogy állsz vele? Ej haj, csibekas, kevély volt a kiskakas... :lol: UNokaöcsém is volt kiskakas, neki is csak taraja volt. De ott a színjátszókörben évek óta meglévő fejdíszeket használtak. Nekem meg most angyalszárnyat kell varrnom unokahúgomnak. Hmmm, hogy is néz ki egy angyalszárny? Na persze csak akkor, ha még lesz hozzá anyagom, mert a tv-újság után most a kikészített fehér bélésselyemre vetette magát rá gyerekem. Lehet, hogy nekem is meg kéne kezdenem a hozzátáplálást, mielőtt minden mást elfogyaszt? :lol: Képzeljétek, tegnap a babaúszáson kérdeztem egy másik anyukát, akinek 6 hónapos a csemetéje, hogy már elkezdte a hozzátáplálást? Azt mondja, ó, már régen, mert 2 hónaposan apadni kezdett a teje, úgyhogy már csak szilárdat eszik a baba. Tudjátok mit eszik reggelire? tejet vagy kakaót darált keksszel. :roll: Szóhoz sem jutottam. Annyi prospektust, tájékoztató füzetecskét, könyvecskét kaptunk, még ha valaki nem is néz utána máshol, akkor is mindenhol le van írva, hogy 1 évig tehéntejet ne, kerüljük a cukrosat, a lisztet, és mi egészséges van egy kekszben?

Tegnap megvolt az első merülés!!! Ha minden jól megy, jövő héten tudok hozni képet, mert profi fotós örökítette meg az első merülést. Víz alatt. jaj, olyan kíváncsi vagyok. Monccs, Lidikóka, Ti hogy álltok vele?

Tücsi, sajnos nekem is közbejött egy családi program, úgyhogy nem tudok menni a Pólusba, mert jönnek anyósomék. Mielőtt bárki is sajnálna, nekem tök jófej anyósom van, úgyhogy örülök neki. :lol:

Na, jó hosszú lettem, pedig még nem is reagáltam igazán a dolgokra, de még ahhoz kicsit vissza kell olvasnom.

Kép
nenoke

Üdv!

Végre megkapta Ádám a 3 hós oltást, másnap kicsit többet aludt tőle.

Lábujjam begyulladt, de ma már elégedett volt a dokinő a sebbel.

Visszaolvasok.

Köszi a járókás válaszokat!

Kicsit off, de a nagyok miatt mégsem:
http://ingyenkifestokonyv.lap.hu/
itt találtam foglalkoztatókat is: dot-to-dot, color by number, labirintus

Visszaolvasni nem tudok. És mindenkitől bocs, ahol el vagyok tűnve!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors életjel! Samu tegnap este óta ordít :cry: A fogát néztem, de semmit nem látok, láza nincs, fogalmam sincs róla mi lehet a baja. Éjszaka alig aludtunk, meg ma sem sokat :cry: Teljesen kivagyok! És ráadásul Máté is hisztis.

Zsú, ez a járgány szuper :wink:

Nyunyinak boldog hófordulót!

Almaevős babók édesek! Mi még kivárunk, csak 6hónapos kora után kezdjük a kóstolgatást.

Kariajándékokkal nagyjából megvagyok. Marcikám babát kért :shock: :lol: Máté Fisher Price zenélő bilit kap, hátha meghozza a szobatisztaságot nála, meg közösen kapnak egy farmos játékot. Ez csak tőlünk, de lesz még legó, szerelhető autó, kirakóskönyv, fürdőköppeny :lol: Samunak végülis egy Chicco tornáztatót vettünk ami zenél is és hasonfekve is tud vele játszani-nyomogatni :P
Az ünnepi menü: rántotthal, sűlt kacsa, pároltkápi, krumplipüre és görögsali. És persze bejgli :lol: Éljen a diéta! Most először karácsonyozunk itthon és csak mi leszünk. Már alig várom!

Na lépek mert megint reklamál. Nyügimentes éjszakát mindenkinek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Lányok! Halasszuk el a talit máskorra? Mi a meglátásotok?

Klári! Már megvarrtam a taraját a kiskakasomnak. :lol: Volt idehaza piros anyagom még a huszáros jelmezből (ezt is én csináltam, kézzel vartam). Nem egy mestermunka, de a célnak megfelel. Szerencsére minden volt itthon, nem kellett lejárnom a lábamat és pénzt költenem. :D Majd holnap kiderül, hogy milyen a sikere a piros tarajú kiskakaskának. Holnap már jelmezes próba lesz!
Anyósért irígykedem rendesen. :wink:

Brigi! Nem jó hír, hogy nálatok is problémás az esti, éjszakai pihenés. Nekem tényleg szerencsém van, le is kopogom gyorsan.

Ma adtam Gáboromnak 3 kanálnyi almalevet több részletben. Nagyon ízlett neki. Amikor közelítettem a kanállal a szája felé, Bécsi-kapu méretűre nyitotta a száját, kezecskéivel, karjaival össze-vissza kalimpált és felült az ölemben. Egyszer csak megragadta a kezemet és a szájához húzta a kanalat. Rávetette magát a kanálra. Olyan aranyos volt, jókat derültünk rajta. :lol:

Ági! Jobbulást neked is!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hellóka,

már jobban vagyunk HEDEX a szirup Enikő, tegnap rosszul írtam, annyira hülye vagyok! :shock: Úgy néz ki, hogy hat.

Zsú: Botond is hisztizik, de nálunk az esti lefekvésnél van hiszti, próbálom hagyni sírni, hát elég kemény, de megnyugszik, nekem meg lelkiismeret furdalásom van, ha így alszik el, úgyhogy azt csinálom, hogy mikor lenyugszik megyek be hozzá, és simizem, meg puszilgatom így megnyugszik és elalszik hamar utána már.

Nenoke: nagyon kíváncsi vagyok a fotóra, küldjed minél előbb.

Nyunyinak boldog hófordulót, Milyen ügyes Nyunyi, mindjárt felül! :shock: :lol:
méreteink nekünk is ilyenek, azt hiszem mi is duplázunk!

jó éjt mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

Klári! Döbbenetes volt olvasni amit írtál a babaúszásos kis ismerősötökről. Az anyukája saját maga döntött vagy valaki tanácsát követte a baba táplálását illetően? Szegény kisbaba! :(

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?