Új privát üzeneted érkezett!

Nekem nagyon tetszik a halálfejes hinta. :oops: Szerintem uramnak is tetszene, mi bírjuk ezt a fekete humort. Sokáig poénkodtunk azon, hogy ha fiunk lesz, akkor Lúciusznak fogjuk nevezni. :P AMúgy először asszem a Luciferen gondolkodtunk. 8) Pedig nem vagyunk ám "halálfalók".

Trixi: ábrándozunk egy sort a lakásotokon. Nem akarjátok elcserélni a mienkre? :wink: 49 nm, két szoba, majdnem teljesen felújított (fürdőszobához nem nyúltunk, legalábbis a csempéhez nem, a padlót kicseréltük).

Réka: szerintem is botorság ez a gézmaszk. :roll:

Kép
Kép
tinu

Ja, maszkot én sem vennék fel, de én amúgy sem parázom túl az ilyesmi dolgokat, pl sapka sem nagyon volt még Fruzsi fején :roll:
Vendég

Jó reggelt!

A férjem kb. úgy viselkedik reggel, mint elefánt a porcelánboltban. :? 7-kor kelt, össze-vissza borogatott mindent, minek következtében én is (ez még semmi), de AndrisMarci is felébredt hajnali fél8-kor. :evil: A férjemnek 2 testvére is van, nem értem hogy nem tanította meg az anyukája, hogy nem verjük fel a többieket... Érdekes, rán nem kel fel sem ő, sem AM. Más férje is csinálja ezt vagy csak én vagyok kitüntetve? :evil:

Nóri, nagyon király Vilike hintája és az a fürdőlepedős kép! :D

Szofi, mit vettél annyi pénzért? Én hamarosan a férjem segítségét fogom kérni, mert amikor kapcsolom be az ámítógépet, a levelezőprogram és a babanet után automatikusan nyitom meg a teszveszt és vásárolok is rendszeresen, pedig nincs olyan, ami most azonnal kellene. Mentségemre legyen mondva, csak AM-nak vásárolok... :lol:

A tegnapi alma valami nagyon jó féle lehetett, AM nem vágott citromba harapott fejet és egy cseppet sem tolt ki a nyelvével. :shock:

Annus, szerintem nagyon-nagyon jól áll a smink és hihhetetlen mekkorát változtat az amúgy is bájos arcodon!

Lányok, ma este Debrecen-Lyon! :lol: :lol: :lol:

Trixi, gyönyörű napos-világos a lakásotok!

Kép

Kép
adraci

Panndi :lol: :lol: :lol: a taskas dolgon jot nevettem :lol: csak az a gond,h gyerekek melle orias taska dukal :D

Adraci,Gabi se tud semmit halkan csinalni.. de mentsegere szol,h Boro is fel8 korul ebred,szoval igy nem zavaro,de 9kor alszik kb vissza,akkor mar nincs itthon.. amugy nem is tudna tole :roll:

jajj ez a teszvesz.... mindekit utoler. en is nezem mindket oldalt. es rendszeresen vasarolok is. a ferjem elvezi :roll:

Panndi, Zsofi mekkora meretet hord? es mekkora overallt kap Fruzsi?

Netti
Kép
maumau

a lenyeg: Boro napok ota ugy alszik el este is napkozben is, h leteszem kap puszit.. pislog es alszik :roll: tegnap apja letette aludni,mire megpuszilta volna,Boro megforditotta befele a fejet es elaludt..... :shock:

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Tegnap este 10 óta most lett csak áramunk... :twisted: A gyereknek lemondtam az ovit, erre meggyógyult a dolog...

Gyöngyi!
Igen, labrador a szentem, most fogadták örökbe Anyumék.

Akartam még valamit, de elfelejtettem! :(
Majd ha eszembe jut, sikítok! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Jó reggelt!

Trixi,
tényleg nagyon szép lakásotok van!!! Tegnap el is felejtettem írni...

Réka,
értem, akkor reméljük, Lilla hamar kinövi ezt :wink:
szedjél sok C vitamint, ahogy Gyöngyi is írta!

Bogi ma kelt 6-kor, tök sötét volt még :( Aztán 7 körül még aludt egy hnegyed órát, utána ettünk csak. Most ölbebabázunk, a járóka már uncsi volt...

na teszveszt ne is mondjátok, vettem 1 téli szettet meg 2 vékonyan bélelt hálózsákot... igaz, a 3 dolog együtt 2800 ft.
Majd még overallt akarok.

Annus,
Te megcsináltad már Izussal a rossmannos kéz-meg tappancs lenyomat-készítőt?

emese1979

Emese!
Áhh,még nem4Holnap lesz nagyapám szülinapja,pénteken küldeném haza öcsémmel.Csak egyedül nem fogok hozzá.Remélem ma v holnap segít majd vki...ennyi kezem nincs,hogy kutyuljak,meg Izát közben fogjam stb.

Adraci!
Én uram is ilyen!Amúgy nem ébredek rá fel,csak ha nem alszom mélyen.Amikor ideköltöztünk azt csinálta h felkelt,előszobában villany fel,ajtó tárva nyitva,és elkezdett pakolászni,mert hogy a focicuccát mindig reggel teszi el stb.Mondtam neki hogy mi lenne ha becsukná az ajtót legalább????(előtte 1 szobában laktunk,akkor érthető módon mellettem pakolászott)szóval van hogy felébredek...csak ugye én hajnali 4kor.Ja meg ő ilyenkor szokott mosogatni is...és van h nem csukja be az ajtót...ÁÁÁÁÁ

annus11

Jól van csajok, megnyugtattatok!
Akkor nem veszem elő emiatt. Úgy látszik, pasik. Néhol kihagy a gondolkodásuk. Nem ismerik a halkan szó jelentését, én meg miről is álmodozom? Hogy bezárja a hálószoba ajtót? :lol: Amikor még a szekrényajtó se mindig megy neki... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
adraci

az en ferjem akkor mosogatott utoljara mikor meg gurultam 8) amugy nem tenne soha :lol:

Netti
Kép
maumau

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

Gyöngyi, a következőket vettem: téli kabát, 3 hosszúujjú felső, 2 vastag kapucnis pulcsi meg egy gatya. Sajnos nextek...

3 problémát szeretnék felvetni:
1. mi van, ha befújsz a gyerekd orrába orcseppet, utána kiporszívózod (vagy jön valami vagy nem), és a gyerek orra továbbra is szortyog???
2. Miért van az, hogy Csanit néhány napja ötször kell visszaaltatni? Eddig elaludt, max egyszer kelt 10 perc múlva böfire. Most meg van, hogy egy óra múlva is megébred, ráadásul sírva néha...
3. Elkezdett nyavalyogni. Eddig halál jól elvolt egyedül, most megnyaforászik!!! Tinu, ez már valami szeparációs válság, vagy mi?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Adraci, ismeros :lol: :lol: a szennyesbe se talal bele.. de ha mar a kozelebe teszi boldog vagyok!!!!!!!!! :D

Netti
Kép
maumau

szofi, lehet viszket az inye :P

Netti
Kép
maumau

Szofi,
Bogi nappal alszik el nagyon-nagyon nehezen... eddig ha láttam, hogy fáradt, kiságyba be, cumi, és 2 percen belül aludt... most előtte 20perc műsor, sír, ölben is, aztán nagy nehezen cumival elalszik...
Nem lehet, h jön Csani foga???

Annus,
na ez az, néztem én is annak a cuccnak a leírását, hogy kell megcsinálni... hát majd holnap én is, mikor a férjem itthon lesz...

Ő amúgy halkan közlekedik, sokszor reggel fel sem ébredek arra, hogy elmegy :)

emese1979

Szofikám: a gyerekek változnak. :lol: Meg az is lehet, hogy Csani majd visszapofázik neked serdülőkorában. :wink:
Amúgy meg én azért nem használok orrcseppet, hanem orrsprayt, mert abból akármennyit lőhetsz a gyerek orrába. Mondjuk nem tudom, milyen orrcsepit használsz, de azt csak akkor cseppentek, ha náthás. De akkor állítólag érdemes úgy, hogy először kiszívod, aztán becsepi és feloldja a dolgokat. Nem tudom, nekem az orrcseppek sose váltak be. :roll:

Kép
Kép
tinu

Szofi!
Igen,ez olyan fogzás féle lesz!Az összes tünet erre utal!!!Ez az orrszörcsögés is normális.A száraz fikát amúgy is nehéz kiszedni....Esetleg a száraz levegő is lehet baj!Ha nagyon száraz a levegő.akkor Iza is szörcsög,de csak reggel.
Kösd fel a gatyádat akkor,sok sikert a fogzáshoz.... :roll:

Netti,Adraci :lol: :lol: :lol:

annus11

Szofi, tényleg lehet, hogy a fogzás indult el nálatok is... Az együtt szokott sokszor járni ismeretlen eredetű szörcsögéssel is... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Bogi cumit kiköpte, és így alszik:
Kép

emese1979

Jó reggelt amúgy mindenkinek!

Milyen jó, én csak nézelődni szoktam Vaterán, Teszveszen, mindig le kell győznöm a vásárlási ingert, mert tulajdonképpen mindenük van a fiúknak. És nekünk meg nagy adósságunk van. Szóval kiadó pénzünk nincs... De (és ezt most csak azért írom, mert sztem kilátástalan helyzetekből is van menekvés) úgy tűnik, hogy a 7. házassági évfordulónkra ki tudjuk fizetni a kölcsönünket. Viszont Apa nem tudja, egész évben rakosgattam a pénzeket félre, hogy meg tudjam örvendeztetni. Igaz, most egy kicsit rosszabb neki, mert még nem tudja, mi az ábra, azt hiszi, még sokáig fog húzódni a dolog, de ez lesz az ajándékom neki. Persze, csak akkor lesz így, ha nem jön közbe semmi váratlan dolog...

Amúgy nálunk Öcsém és Apa is nagy csörtetők. Hiába mondom, hogy HALKAN... Mintha nem tudnák, mi az. Apa már fejlődik - ő tudja, milyen, amikor felébrednek a gyerekek kialvatlanul..., Öcsém meg szerencsére leköltözött a pincébe... :lol: Persze változatlanul nem értem, miért ne lehetne egy ajtót halkan csukni be... Meg én a nagy tstemmel tudok nesztelenül járni. Ők vajon miért nem? Na, nem haragszom, ez csak egy olyan dolog, amit nem értek. :)

Biztos szupik a dolgok, amiket szereztetek! :)

Réka, én is akartam írni a C-vitamint, mindkettőtöknek hasznos. :)

Halálfejes hinta... :? Mi, Tinuval ellentétben, nem szeretjük az ilyen "humort". Elég meredek egy babával közös képen a halálfej... Talán jobb lenne vmi "életfej"! :lol:

Nagyon szeretném látni a Debrecen-Lyon mérkőzést. Ez sem lesz a TV-n? Mert akkor vmi hiperkorán fel kell menni vhova a netre, ahol közvetítik, akkor még nem leterhelt annyira a hálózat. Akkor dob ki, vagy nem jeleníti meg, ha nagyon sokan akarják nézni, és már nincs kapacitás.

Gyöngy, bocsi, de hány csomag??? Mert Kitty még nem talált ide, szóval nem tudom... :) Írtam neki, ráér, majd hozza csak, lesz még itthon Dani után is nem szobatiszta gyerek. :)

Ja, Apa tegnap már arról beszélt, hogy jó lenne a gyerekek közé másfél év korkülönbség, eddig min. 2 évről volt szó a következő babánál. Ez azt jelenti, ő is úgy szeretné, ahogy én, csak tényleg nem vállalhatok olyan hamar babát megint.... Jajj... Na, nem írogatom folyton ezt, csak folyton ez jár az agyamban... :roll:

Na, kisregény vége, átmenetileg. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

jaj de drága!!!Iza mostanában a rácsvédőre van felkenődve...most is ott kucorog..lábát meg felteszi a rácsvédőre....

Amúgy ezek a babák egyre cukibbak!!!!Tök sokat fejlődtek,olyan kis értelmesek már :lol:

annus11

Emese, :lol: ! Danó is így szokott eljárni. Addig nem nyugszik, amíg vmit nem húzkodott a fejére, vagy tömködött az arcához. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Bogi :lol: :lol: :lol:

Dóri, lesz a meccs a TV2-n!

Szofi, Sterimar mér nem jó orrcsepp helyett?

Kép

Kép
adraci

Dori, remelem nem jon kozbe semmi, biztos orulne neki, addig meg had "idegeskedjen" :D

Bogi nagyon edes :D :D rovidebb a haja??

Netti
Kép
maumau

Még az utcsó minta otrivint használtam el, András ma vesz sterimart, meglátjuk...

Neeeem, nem fogzás, megbeszéltem Csanival, hogy az 7 hónapos kora előtt nem lesz! De ha lehetséges, hogy mejd visszapofázik, akkor az is, hogy nem tartja be a megállapodást??? :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

szofi, elofordulhat :wink: nekem a doki azt mondta h attol h nem feheres az inye meg viszkedhet neki es attol tud nyugi lenni!! meg a szorcsoges..

Netti
Kép
maumau

Szofi!
Igen,sterimart próbáljátok,az felazítja szépen!

Amúgy mi Iza 3 hós kora óta küzdünk a foggal..és még mindig nincs kinn.....egyszerre több is versenyben van 8) Szóval ha így haladunk,lehet neki is csak 7 hónaposan lesz kinn...

annus11

Ismét itt egy órácska visszaalvás után.

Annus: Olyan kár, hogy az angol turkálók vagy mind a belvárosban vannak, vagy jó messze tőlünk. Itt Óbudán nincs semmi. A Flóriánban van egy Humana, de eléggé lepattant, és gyerekruha sosincs benne.

Nátha: Akkor megnyugtattatok maszk-ügyben. :) Még ha újszülött lenne, vagy valami nagyon dühöngő extra vírus, akkor persze feltenném, de nem akarom burokban tartani. Persze nem örülnék, ha elkapná, de ez az a környezet, ahol élünk, előbb-utóbb szembesülnie kell a vírusokkal is. Próbálok C-vitamint szedni, vettem citromot, egyebet nem merek. Én is szoptatok, tehát ha akarnám se tudnám elkerülni, hogy közel legyen hozzám. Állítólag a szoptatással kap a baba némi ellenanyagot is... kíváncsian várom, mi lesz belőle.

Tinu: A mi lakásunk is hasonló, 51 m2, akkor ezek szerint el lehet férni ekkora területen 2 babával is. :)

Adraci: Az én férjem úgy alszik, mint a bunda, végigalussza az éjszakai etetéseket, a reggeli ébrenlétet, és valamikor 9-10-kor kel, amikor én visszafekszem kicsit, bevonul a dolgozószobába, és az ajtót is magára csukja. Én tőle nagyon tudnék aludni, csak Babóka nem hagyja. :)
Annus: A kulcsszó itt szerintem a "szokott mosogatni". :D Az én párom nemhogy nem szokott, de az egyik kezemen meg tudom számolni, hogy a 8 év alatt, amióta együtt élünk, hányszor pakolta be a mosogatógépet.... :roll: Egyszer elmentem céges tréningre a Balatonra 3 napra, és amikor hazajöttem, ott várt a nagy kupac mosatlan. :?

Szofi: a porszívós kérdéshez nem tudok hozzászólni, nekünk is van, de még nem kellett használni. Ébredés, nyafogás: nem jön a foga? Akkor is jöhet, ha nem látszik semmi. :? Most látom, mások is erre gondoltak. Üdv. az annyira nem egyszerűen kezelhető babák klubjában! :lol: :?

rekap

Netti,
nem rövidebb, csak a "lobonc" elől van :)

most kapcsoltattam ki az Erste-nél az sms szolgáltatást... havi szinten 400 ft-kat legombolnak rólam azzal, ha pl. kártyával fiezetek, ésküldik az sms-t... persze mindemelett van a havi borsos kis számlavezetési díj is...

emese1979

Netti: Zsófi 92-es ruhákat hord, Fruzsinak most 80-as overált vettem, meg van tavalyról egy 86-os, amit nem tudom, hogy eladjak-e, vagy ne. Csak nem lesz ekkora ezen a télen Fruzsi :shock: De ha meg eladom, akkor tuti belenőne :roll:
Vendég

Hali!

Nálatok is ilyen hideg lett?????????????????
Miben viszitek ki a babákat??????
Babakocsival+autóval mennénk bevásárlóközpontba....mi a tököt adjak Lilire????????????
Body+ naci+hosszúujjú felső+pufimellény?
Vagy: body+naci+hosszúujjú+ kardigán????????????????
HELP!!!!!!!!!!!
(olyan kell, amit könnyen le tudok venni róla a bankban, ahova megyünk és ált. vagy 1/2 órát mindig várakozunk.....)

Nóri!
Nekem is tetszik a halálfejes hinta! :roll:
Lilinek anno rendeltem kancsi-kalózos-halálfejes cumit (rózsaszín)...de nem cumizik.... :lol:
Sztem kispasiknál nagyon vagesz tud lenni!
Hogy van felszerelve ez a 'hinta'???? Ajtóra?

Adraci!
Nyugi...ez genetikus.....Lilit is folyton felébreszti az apja reggel, ha megy....ajtó ki-be, szekrények csapdosva, víz ezerrel folyik, közben telefon stb. stb.
És maga után pedig káoszt hagy....kb. 30 perc mire elpakolok....jól ellát feladatokkal....nem uncsizok :roll:

Kép
mozza

ja, és a hálózsákokat és a téli szetkót mástól vettem, de mindkettő férje Varga Attila :)

emese1979

Réka,
anyum épp ma hívott, h a Vörösvárin tegnap nyílt egy használtruhás, szép babaholmikkal, de még elég kevés cucc van. Pontosan nem tudta megmondani a ponots házszámot, de a Körte u. és a Vörösvári sarkánál van a Czabán Samu (vagy asszem most Első Óbudai Ált. iskola), ő onnan sétált a Flórián felé, bal oldalon, és ott van vhol.

emese1979

Mozza, mi pufi mellényben nyomulunk, azt tök gyorsan le lehet venni.

Hosszú ujjú body+póló/h. ujjú póló+h. nadrág (én tegnap harisnyát is adtam!)

1/3 adag 3in 1-gyel próbálom túlélni a f8-as kelést. Szerintetek sikerülni fog? :lol:

Kép

Kép
adraci

Adraci,
fél8-as kelést túlélni?? Ezért a kijelentésért sztm többen lincselni fognak :lol: :lol:

emese1979

Sziasztok!
Hanna sokat forgolódott,megébredt.Tök olyan mintha a foga lenne,de nem látszik semmi az ínyén.Most is tele a hasa,és nincs el,nem érdekli a játék.Ha a rágókát elejti,ordít.
Annus,nagyon jól csináltad!!!
Mozza,én naci,body,felső,ara meg egy termo kocsikabát,vagy valami kis melegebb.Na meg sapi.Esetleg kiscipő.Meg takaró.De én mindig túl öltöztetem,vagyis nálunk így jó.De pl Hanna most is body+plüssrugiban nyomja. :roll: Sokat segítettem mi?
Esztó:Hanna a krumplit nem akarta elfogadni.Aztán csak sütőtökkel ette meg.NA de mindig nem ehet azt!Ezért 2 napja meggyes krumplit kap!Imádja!!!!Próbáld ki.A meggy egészséges és hazai!
Bogi édesen alszik!
Nóri,tetszik a hinta!De a kismanód még jobban!Jó kis hosszú baba!
Mit is akartam még....Ja,Szofi!Már le ég a pofámról a .....de,Apukával beszélünk is meg nem is.Szóval így ez most necces.De küldöm amint tudom.Olyan hülyén jön ki,Te akarsz segíteni mi meg itt kínlódunk!
:oops:
Megyek még ezer a dolgom...
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Hát lányok.....
Az előbb túl csend volt.Ugye Hanna a játszószőnyegen,Grétike meg tudtommal Barbizott.
Erre benézek és játék ollóval vágja Hanna körmeit!!!!!Az meg vigyorog!!!!Komolyan ezek a nők.....

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

itt nagyon hideg van :shock: en most futok,mert fazok :lol:

Panndi: na en is 80asat veszek, 70centi!!!!!! :lol: sztem varj az eladassal egy kicsit, bar ha meg eladod es beleno,akkor a 80asat is el lehet adni utana :D

en siman beletennem overalba a gyereket ha kivinnem most,de en eleg fazos szoktam lenni, szegenykem :D

Netti
Kép
maumau

Hááát, mi voltunk játszótéren, most értünk haza, Fruzsin egy rövidujjú body, egy nadrág, egy zokni, és egy kardigán volt, illetve rádobtam egy takarót. Ja, meg fújt a szél, ezért a kapucnit a fejére húztam :)
Vendég

Nettiiiiii :D 19,5 fok van kinn, azért az nem olyan hideg :wink: Én ilyenkor mindig arra gondolok, ha most beöltöztetem, miben lesz télen? :shock:
Vendég

tenyleg csak annyi van ??? :shock: hat en ugyereztem magam mintha 5 fok lenne.. mondjuk lehet zokni is kene vagy vmi magamra a felson kivul akkor :D

Netti
Kép
maumau

Én is fázós vagyok.Itt is hideg van,meg fúj a szél.Most ha menni kéne valahova,akkor a kis Benetton kabit adnám rá :roll:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita

Nálunk is hideg lett tegnaphoz képest.

Na, megyek, mert szobatisztaságot tanuló gyermekemet tanítani kell... :lol:

Ja, bocs, Mozza, nem becsmérelni akartam más ízlését, csak nekünk nem tetszik. Ennyi.

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi,ferjed is szokott menni jatszoterezni veletek? Zsofinak van energiaja, koran reggel jatszoter :lol:

Netti
Kép
maumau

Na itt!
Iza még mindig alszik...reggel 7kor keltünk kb,evett,aztán fél9 kor elaludt,és azóta alszik...2szer kb megéberdt,de cumi a szájába és aludt tovább...
Amúgy az éjszaka is jobb volt mint amire számítottam.Szopizni nem szopizott,néha megébredt sírva,cumi be és aludt tovább.....

Szóval 3 mosást kimostam,vasaltam,halacska kinn olvadozik,még salit dobok össze hozzá!Kifőzve minden,illetve fejtem is! :lol: 12 körül meg mennénk át Lócihoz,még nem is taliztunk Ancsival,itt lakik ugye egy saroknyira :lol: csak telón értekeztünk eddig :lol: Lusta banda 8) :lol:

Na ezt elküldöm és visszaolvasok!

annus11

Szokott esténként, aham! Tegnap este ők játszótereztek, én Fruzsival Auchanoztam :)

Na megyek, Zsófi a dohányzóasztal tetején énekel és táncol :roll:
Vendég

Zsofi :D vmelyik delelott talizhatnank, elmennek jatszoterezni is :D

Netti
Kép
maumau

Anita!
Most lemaradtam...összevesztetek a férjeddel??Munak miatt?Pénz miatt?vagy miért?Totál lemaradtam...

Hát mikor ide költöztünk közöltem az urammal,hogy nem vagyok hajlandó egyedül takarítania lakást...úgy h meg se próbálja megtartani a rendet,tisztaságot.Vállaljon át vmit.Erre ő azt mondtah akkor minden reggel elmosogat!Így este nem szoktam mosogatni! :wink: Nekünk nincs mosogató gépünk.Ja és előző héten ő tette fel a ruhákat is mosni.Igaz az első adagot a kímélő mosószerrel mosta.De szerencse h modószert tett bele és nem mást :lol: :lol:

Itt is hüvi van.Idebenn Iza hosszú újjú bodíban +harisnyában van.Vagy tegnap body+ rugiban volt.Mostanában mindig adok rá bodyt és harosnyát,és akkor erre rá nacit,amiből van vékonyabb,vastagabb is.Illetve felsőt,szintén van vékonyabb vastagabb.És akkor egy pulcsi v kiskabát megy rá.Igazság szerint én úgy öltöztetem mint magamat,csak +body van rajta.Na meg pléd.Igaz ha süt a nap akkor azt le szoktam venni!

Dóri!
jaj ez tök jó!!!Én is gondolkozom h kéne félretennem...és jövő nyáron elmenni vhova külföldre belőle...el is kezdem köv hónapban!!!Ez olyan szép ajándék!A férjem még nem látta a tengert élőben :(

annus11

nah, Petya produkciózott... Visszabukott egy jó nagy adagot, amit okos anyája nem vett észre (hason van a földön) és mire odanéztem, azzal játszott. Jó móka!
Egyébként Petya a szilárd, kanalas kajákkal úgy van, mintha nem evett volna semmit. Bezabál egy teljes adagot, és egy óra múlva kéri a tápot! :(
Szofi!
A fülész doki azt mondta, hogy sterimar, szívás, orrspray. A csepp nem jó, mert az lefolyik a garatba, a spray viszont a nyálkahártyán marad.
Marci egész kis kora óta szörcsögött, horkolt. Minden létező vizsgálatot megcsináltak, majd azt mondták kinövi. Most nyáron kivették az orrmanduláját, azóta semmi baja! :shock:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Zsófi :lol: :lol:

Iza még mindig alszik...

annus11

Emese!
Köszi a turis tippet, majd megnézem, az tényleg megközelíthető távolságban van. :D

Öltözés:
Lehet, hogy megköveztek, de én ugyanabban a szerelésben vinném ki, amiben itt bent van, hosszú ujjú body+nadrág+zokni. Vinnék magammal egy takarót, egy sapit és egy kardigánt, aztán igénytől függően valamelyiket ráadnám. Itt 20.5 fok van, szerintem az nem vészes, úgy tűnik, a szél sem fúj. Az én lányom mindig beleizzad az autósülésbe, akkor is, ha csak egy rövid ujjú body van rajta, ezért inkább takarót szoktam rádobni, ha kint hűvös van, az nem olyan macerás.

Annus: nagyon aktív vagy. :D Nekem a mai nap eseményei: elaltattam Lillát a hátamon a kendőben, leszedtem a mosott ruhát és felhívtam a védőnőt. Holnap délre megyünk fülbevalót tetetni a védőnőhöz. Eddig vacilláltam azon, hogy legyen-e vagy ne, de csak belövetem. Sajnálom szegénykét. :?

Most járt itt a postás, hozta a Gyed igényléséhez a papírokat, a munkahelyem küldte. Nem is gondoltam, hogy már itt tartunk, nagyon megy az idő... :shock:

Réka

rekap

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?