Jó reggelt amúgy mindenkinek!
Milyen jó, én csak nézelődni szoktam Vaterán, Teszveszen, mindig le kell győznöm a vásárlási ingert, mert tulajdonképpen mindenük van a fiúknak. És nekünk meg nagy adósságunk van. Szóval kiadó pénzünk nincs... De (és ezt most csak azért írom, mert sztem kilátástalan helyzetekből is van menekvés) úgy tűnik, hogy a 7. házassági évfordulónkra ki tudjuk fizetni a kölcsönünket. Viszont Apa nem tudja, egész évben rakosgattam a pénzeket félre, hogy meg tudjam örvendeztetni. Igaz, most egy kicsit rosszabb neki, mert még nem tudja, mi az ábra, azt hiszi, még sokáig fog húzódni a dolog, de ez lesz az ajándékom neki. Persze, csak akkor lesz így, ha nem jön közbe semmi váratlan dolog...
Amúgy nálunk Öcsém és Apa is nagy csörtetők. Hiába mondom, hogy HALKAN... Mintha nem tudnák, mi az. Apa már fejlődik - ő tudja, milyen, amikor felébrednek a gyerekek kialvatlanul..., Öcsém meg szerencsére leköltözött a pincébe...
Persze változatlanul nem értem, miért ne lehetne egy ajtót halkan csukni be... Meg én a nagy tstemmel tudok nesztelenül járni. Ők vajon miért nem? Na, nem haragszom, ez csak egy olyan dolog, amit nem értek.
Biztos szupik a dolgok, amiket szereztetek!
Réka, én is akartam írni a C-vitamint, mindkettőtöknek hasznos.
Halálfejes hinta...
Mi, Tinuval ellentétben, nem szeretjük az ilyen "humort". Elég meredek egy babával közös képen a halálfej... Talán jobb lenne vmi "életfej"!
Nagyon szeretném látni a Debrecen-Lyon mérkőzést. Ez sem lesz a TV-n? Mert akkor vmi hiperkorán fel kell menni vhova a netre, ahol közvetítik, akkor még nem leterhelt annyira a hálózat. Akkor dob ki, vagy nem jeleníti meg, ha nagyon sokan akarják nézni, és már nincs kapacitás.
Gyöngy, bocsi, de hány csomag??? Mert Kitty még nem talált ide, szóval nem tudom...
Írtam neki, ráér, majd hozza csak, lesz még itthon Dani után is nem szobatiszta gyerek.
Ja, Apa tegnap már arról beszélt, hogy jó lenne a gyerekek közé másfél év korkülönbség, eddig min. 2 évről volt szó a következő babánál. Ez azt jelenti, ő is úgy szeretné, ahogy én, csak tényleg nem vállalhatok olyan hamar babát megint.... Jajj... Na, nem írogatom folyton ezt, csak folyton ez jár az agyamban...
Na, kisregény vége, átmenetileg.