Új privát üzeneted érkezett!

Még egy dolog, illetve kérdés: Ugye mászik a gyerek a földön. Bence rendszeresen eldobja a cumiját, majd visszateszi. Lehetetlenség mindig elvenni és lemosni... Keze sem lesz így igazán "szájba való", mert ugye lemászik a habtapiról, hiába porszívóztam fel, mielőtt letettem a földre a gyereket, az mégsem annyira tiszta... Ti mit csináltok? Hagyjátok, egy kis kosz "jót tesz az immunrendszerüknek"?

Kép

Kép
bettica

Betti: SALUS a márkája, és kimondottan az a neve,hogy a baba első cipője! Meg van emelve a boka része. Itt van Aquincumon.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem lehet mit tenni Betti! Lesz ott még cifrább is, amikor homokot esznek, meg ezt azt amit találnak és épp nem látjuk egy pillanatra! :lol: :lol: :lol: Anyum azt mondta Én mindig csikket rágtam! :lol: :lol:

A tesómék az első szülött fiukat annyira féltették, nem lehetett mégcsak a szobába sem bemenni, csak ha kezet mostunk neomagnolos vízben. Most a fiú olyan finnyás hogy rosszul vagyok tőle! Talán a himbilimbijét is gumikesztyűben mossa! Szerintem lehet benne valami hogy azért mert ennyire óvták! :shock: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

brigi én ma voltam ott!! :lol: :lol: mármint a corában.

egyébként nálunk ma nyügi van,szerintem még egy két ilyen éjszaka és földobom a talpam,na mind1 nem kár értem :lol:

pri jó kis súlyban vagytok,gondolom a dokinéni is mondta ,hogy 1 éves méreteitek vannak :lol:

csajok:szerintetek ha nyitnék egy topikot "8hónapos és nem kúszik nem mászik" akadna aki ír nekem...már kezdem magam itt kakukktojásnak érezni... :oops:
barika2008

Bari van egy ilyen topik= Gyermekek - betegségek, gondok » KÉSÕI MOZGÁSFEJLÕDÉS!

Jó rég nem írtak ide, de próbáld meg hátha válaszolnak!

Itt olvastam ezt is, valami katona módszer:

"egy vasalódeszka egyik végét megemeled, így a gravitáció hatását ki lehet használni. elvileg, ugye nem fog 4kézlábra feltámaszkodni, mert nem elég széles, meg talán tart is tőle, úgyhogy jó esetben marad hason és úgy indul lefelé. ha meg sem moccan, emelni kell a lejtő dőlésszögét-szép fokozatosan persze. és a célhoz érdemes vmi motiváló játékot odatenni, h legyen, ami inspirálja."

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

majd beleolvasok,köszke :lol:
barika2008

Ettől függetlenül nem hiszem hogy Dávidnak bármi baja lenne, egyszerűen csak lusti! :lol: :lol: :lol:

Már Én is parázok hogy ha olyan sprintelve kúszik Levim, akkor hogy nem jön rá hogy kell mászni?? Itt loholok előtte négykézláb nap mint nap, de nem jön rá hogy mászni könnyebb! :shock: :shock: Hogy vezessem rá?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

viki:ááá persze hogy nincs semmi baja csak azért olvastam bele mert jó olyanokkal beszélni akikkel egy cipőben jár az ember :lol:

de itt csak olvasok olyan eseteket mint mi vagyunk mert írni évek óta senki nem ír :(
barika2008

Ezt találtam ha valakinek még aktuális esetleg rajtam kívül:

"Miért nem akar még kúszni-mászni a gyerek? Ez a fentiekből következik: nincs még itt az ideje:

* Nem elég fejlettek még a szükséges izmok (talán már nem volt elég lehetősége gyakorolni, mennyit volt-van hasonfektetve a baba?)
* Nem elég fejlett még az idegrendszer (ez a gyakorláson és öröklött tényezőkön is múlhat)

Kúszik már, de még nem mászik, miért? A fejlődés szempontjából tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy kúszik-e a baba, vagy mászik. A mászás praktikusabbnak tűnik: a kicsi nem törli fel a padlót a ruhájával és csak a térdét koptatja le, míg a kúszásnál az egész test állandóan dolgozik, így sokkal fárasztóbb. Mégis vannak babák, akik a mászás helyett ezt választják. A fejlődés szempontjából teljesen mindegy, hogy a baba

* csak kúszik és szinte teljesen kihagyja a mászást,
* rövid ideig kúszik, aztán megtanul mászni

A kúszás formája is mindegy: sok baba először körbe-körbe vagy hátrafelé indul el, majd később jön rá az előrehaladás fortélyaira. Az ügyesebbek azonban köszönik szépen, nem haladnak előre, őket inkább a mászás érdekli.

Ha kimarad a mászás, akkor nem marad ki egy mozgásfejlődési lépcsőfok? Nem lesz diszlexiás a gyermekem? Nem. A kúszás és a mászás egyenértékű, mindegy mennyi ideig műveli a baba a mászást, hogy csak 1-2 napig kúszik-e, esetleg a kettő közül valamelyik szinte teljesen kimarad: ha bármelyiket gyakorolja a baba, már elsajátítja azokat a fogásokat, megerősödnek azok az izmai, megtanulja azokat az egyensúlyi helyzeteket, amik az álláshoz és majd később a járáshoz szükségesek.
Tudni kell, hogy a látszólag kimaradt mozgásformák sem maradnak ki teljesen. Ha a kicsi tud kúszni, és elkezd felkapaszkodni, hogy fel tudjon állni, 1-1 alkalommal négykézláb is van, csak éppen ez nem érdekli annyira, ezért szépen visszafekszik a megszokott pózba, tehát ilyenkor is képes a mászásra, csak éppen nem érdekli - ez egyáltalán nem baj."

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

ez tök jó Anna!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari, én is voltam :lol: :lol: :lol: Meg is vettem Marci első autóját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Próbáltam rá kis szandált is. Ami hosszra jó lett volna, abba nem fért bele a lába. Amibe belefért, az meg óriási volt. Ha jól néztem, akkor kb 21-s lesz az induló :? Nem baj, hétvégén elmegyünk az Aréna Plazaba, ott talán találok, van egy csomó cipőbolt...

Ha lenne hason Dávid, mondanám, hogy én hogyan tanítgattam kúszni-mászni Marcit, de ahhoz tényleg hasonfekvés kell. Ha elvan pár másodpercig hason, told fel a lábát a talpánál fogva úgy, hogy a térde kifelé mutasson. A talpa legyen a tenyeredben, és feszítsd meg az izmaidat, mert hamarosan kirúgja magát Dávid előre. Aztán jöhet a másik láb. Kittinek csak 3-4x mutattam meg, most meg rohangál, ugye, Andi? :wink: :lol: :lol: :lol: na jó, nem biztos, hogy ettől, de Kitti már ráérzett az ízére :lol:

Nyűgösség nálunk délelőtt volt, a 2 órás altatás alatt. Együtt bőgtünk :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi:ezt én is kipróbálom a mászással kapcs.Bár Máté már próbálgatja csak a kezét nem rakja és orra esik. :lol:

Nagyon zűrös napunk volt,majd holnap elmesélem. :shock:
A barátnőmről (kórházban lévő)is érdekes híreket kaptam. :cry:

Kép
melike

ja és nem is meséltem ma voltunk játszón és hintáztunk!

Kitti hintázik a játszón: Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="hékás"]
írta:
hékásHa lenne hason Dávid, mondanám, hogy én hogyan tanítgattam kúszni-mászni Marcit, de ahhoz tényleg hasonfekvés kell. Ha elvan pár másodpercig hason, told fel a lábát a talpánál fogva úgy, hogy a térde kifelé mutasson. A talpa legyen a tenyeredben, és feszítsd meg az izmaidat, mert hamarosan kirúgja magát Dávid előre. Aztán jöhet a másik láb. Kittinek csak 3-4x mutattam meg, most meg rohangál, ugye, Andi? :wink: :lol: :lol: :lol: na jó, nem biztos, hogy ettől, de Kitti már ráérzett az ízére :lol:

igaz, igaz. :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Édes Kitti!!!!
Amit írt Brigi, én is kipróbálom holnap.
Szép súlya van Csonginak!!!!
Melike: mesélj holnap!!!!!
Betti: én nem foglalkozom vele, úgyis a cumival szinte csak játszik (amikor nem alszik) - szóval nyalogassa csak.
Nincs itt kosz.
bszilvi25

na sziasztok!

Megvettem a cipellőt :P :P Sajna, ez a típus, csak ebben a színben volt, de nekem nagyon tetszik :P És Kristófnak is tetszik :P Tök jó cipők vannak ott, és nem a wink-ben vettem, hanem nem is tudom mi a cipőbolt neve, de prego cipők vannak és a kifutó széria természetesen leárazva, 3000 Ft-ra :wink: Megnéztem az oldalukat, tök jók :wink:

www.prego.hu

Kép

Kép

Kép
bluebox

márti drága.igérd meg,hogy nem haragszol meg ha azt mondom ez a szandi csajos
mint tudjuk ez nálam nem szokott probléma lenni de ez a szandi már határeset lenne hogy utcán ráadjam dávidra.
mindezek ellenére szép meg minden :oops: :oops: :oops: :oops:
barika2008

Bari, ezt itthonra vettem :P :P Egyébként meg, ma pont olyan gatyát adtam rá, amit ha visszahajtasz, ugyanilyen színű, szóval még ment is hozzá :wink:
bluebox

Márti nekem nem gáz,ne aggódj!

Kép
melike

De én nem a színe miatt raktam fel Nektek megmutatni :shock: Kb 3 hét, és kinövi, és most még rohadt hideg van kint, szóval tuti senki nem fogja rajtam kívűl látni a szandit :wink: Na meg persze rajtatok, és még azon a pár millió emberen kívűl, aki esetleg még olvas minket :D :D :D :D No, szóval kényelmes, könnyű, varrott, emelt cipellő, ami nagyon jó lesz neki első cipőnek :lol: Nagyon jó cipők vannak ám fiús színben, amibe ki lehet vinni, mert az évszaknak megfelelő, de olyat még nem vettem, mert az utcán még nem használ cipőt :wink: Megvárom, míg megnő, és akkor veszek neki szépet :wink: Addig pedig próbálgassa itthon ezt :wink:

Nem sértődtem meg, olyannak ismersz?????? :wink:
bluebox

Ja, Kata: egyébként eszembe jutottál, mert Kristóf is feláll alvás helyett :cry: :cry: Megy a szenvedés ezerrel :? :? Egyszer csak kifárad :D :D
bluebox

Na, jócccccakát mindenkinek :wink:
bluebox

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:27-kor.
pironya

Halihó :lol: :lol: :lol: :lol:

Van valami tippetek arra, hogy hogy értessem meg a gyerekkel, hogy éjjel van? :twisted: Éjfélkor felébredt, felkelt hozzá az apja etetni. Hallottam én, hogy sír a gyerek elég sokat. kb 3/4 órája keltett fel engem, hogy nem tudja visszaaltatni. Én kiraktam már a szőnyegre játszani, mert annyira éber :twisted: Esély nincs arra, hogy aludjunk a közeljövőben... Pedig már a hintát is kipróbáltam, azzal sokszor álomba tudom ringatni...

Márti, jó a cipő :wink: Én végülis nem megyek a hétvégén venni cipellőt. Annyira nem SOS, én aludni nem tudok a saját köhögésemtől, még Marci sem gyógyult meg teljesen, nem megyünk tömegbe influenza-járvány közepén :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na mi van, ha én jövök, mindenki eltűnik? :wink: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!
bszilvi25

Jó reggelt!

Brigi: igazad van, hogy nem viszed Marcit tömegbe. Én nem tömegbe vittem, mert a Lurdy Házban állandóan pangás van, de sokkal jobban köhög, vagyis egyre több dzsuva szakadozik fel neki.

Alvás: hát most lehet, hogy leköpködtök, és rossz anyának leszek kikiáltva, de Kristóf ma éjszaka aludt előszőr a kiságyában :lol: És képzeljétek, teljesen végigaludta az egész éjszakát, reggel 4:30-kor kelt fel előszőr, ivott egy pici teát, visszakapta a cumiját és 7:30-ig aludt. Én meg attól nem tudtam aludni, hogy nem fekszik mellettem, és úgy összehúztam magam, mintha mellettem feküdne :shock: :D Sebaj, remélem ezt a jó szokását megőrzi :lol:
Piri: látod, erre nem is gondoltam, hogy megy a hajához :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Milyen igazad van, hát csajszik, akkor innen közelítsük a témát. Ugye milyen jó cipőt vettem, mennyire megy a hajához :lol: :lol:
bluebox

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ most nézem csak Brigi, hajnali fél háorm????????????????????????????????????????????????????????????????????? Bakker, akkor Te most nagyon kilehetsz :?
bluebox

jó reggelt!
márti bentre tökéletes.nekünk is van egy benti szandi 18-as,de szerintem majd jó lesz kintinek is nyárra,tök jó kaptuk!!

ma bababörzére megyek,de csak körülnézni mert tuti tök drága!!!

majd jövök megmutatom ha esetleg veszek valamit...és a kakaóscsigát is ha sütök :lol: :lol: :lol:
barika2008

Márti: aha :lol: :lol: :lol:

Nem hinném, hogy bárki is "leköpköd" ezért.
Velem még soha nem aludt éjjel Merci :oops:
és nem is nagyon fog, mert az apja mindig azt mondja, hogy ne szoktasd ide, mert akkor még 10 évesen is itt akar majd aludni. Szerintem ez egy nagy f....ság, de nem szállok síkra vele. Végülis Merci úgysem ezt szokta meg, de multkor látni kellett volna. 10 után kirinyálta magát az ágyából , bevittem hozzánk, és nevetve nézte a tv-t. olyan édi volt!!! :P
bszilvi25

Sziasztok!

Hékás: Hű, remélem most még alszotok az éjszakai buliért cserébe...

Márti: Tök jó a szandi. Nekem nagyon tetszik, még a színe is ;) Jó áron vetted :)
Leköpni senki nem fog azért :D Nálunk sem volt együtt alvás. Illetve nap közben volt 1-2 alkalom, mikor apával elbóbiskoltak az ágyban, de éjjel mindig a saját ágyában alszik Bence. A szokásos félelmek miatt: ráfekszünk, ő foglalja el az egész ágyat, nem fog a sajátjában rendesen aludni. Na meg a legfőbb ok, hogy én nem tudok úgy aludni, hogy ott van mellettem, mert minden moccanására felébredek. Volt hogy nála aludtam a kanapén, de inkább csak éberen és nagyon fáradt voltam reggel...

Ma akciós az Interspárban a Nesquick golyócska. Megyünk sztem veszünk apának egy jó pár dobozzal. Szereti, de alapból elég drágosz, most viszont fél áron van ;)
A Tescóba is menni kéne, ott meg a Tide 5kg mosópor van féláron, asszem 2000Ft. Nekem bejött a múltkor, így veszünk abból 2 csomaggal. Ráadásul van belőle Sensitive is ;) No meg olivaolaj is féláron van, azt is veszünk 2-3 üveggel :)

Nem is igazán leszek ma, fürcsi, aztán megyünk Apuékhoz, uszi majd vissza hozzájuk, 7-re jövünk csak haza :)

SZép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok
Padlón vagyok. Aludtam ugyebár 11-12 között. Éjféltől apja próbálta vigasztalni, nem sok sikerrel. Keltem fél 2-kor, 3 után aludt el. Lefeküdtem, de úgy köhögtem, hogy fél 5-ig nem tudtam aludni. És 7-kor kelt, most pörög ezerrel. Mi hulla fáradtan csak morgunk egymásra. Egy jó van benne: mindjárt kész a bablevesem... Inkább nekiálltam korán főzni, hátha délelőtt még tudunk aludni egyet. Remélem nem megint délben fog visszaaludni :twisted:

Márti, Te tényleg együtt aludtál eddig Kristóffal? Elismerésem!!! Én csak a kórházban aludtam vele, meg az első éjszaka itthon. Annyira fájt a varratom, hogy nem bírtam volna felkelni hozzá...

Szilvi, szerintem igaza van apának. A családban elég sok kisgyerek aludt a szülőkkel, és nagyon nehéz volt leszoktatni róla. Ahol meg nem aludtak együtt, nem volt ilyen gond.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na igen, én is ettől féltem, hogy nem tudjuk majd leszoktatni, de ugye Kristóf csk mostanában tudta végigaludni az éjszakákat. Ha felébredt éjszaka enni: 1x, 2x, vagy akár 3x is, akkor nem tudott elaludni, hanem altatni kellett, ami időnként volt hogy 1 órát vett igénybe. Na ezt tudtam lecsökkenteni úgy, hogy mellettem aludt, így hozzámbújt és hamarabb ment az elalvás és én is tudtam így éjszaka aludni 3-4 órát is. (persze ha összeadom a perceket).

Most, hogy majdnem 1 hónapja hellyel közzel de átaludta már az éjszakát, elkezdtük a kiságyába szoktatni. De ami igazán segített, az az, hgoy a kiságyában állt fel előszőr, ezért most a kedvenc helyének tartja és szívesen alszik benne. Most is azt csinálja. Eddig nem lehetett elaltatni a kiságyba még nappalra sem. Szóval remélem megtartja jó szokását :wink:
bluebox

Jó Reggelt Sziasztok!

Márti ari a szandi, nekem is tetszik! És kezet foghatunk, Levi is velünk alszik! :oops: :oops: Meg akartam már próbálni kirakni a szobájába, de még nem vitt rá a lélek! Annyira imádnivaló hogy bújik, éjjel is úgy aludt hogy fogta a kezem! :lol: Eddig úgy gondoltam akkor rakom ki ha már átalussza az éjszakát, de nem gondoltam hogy ez még 8 hónapos koráig nem történik meg! Az a baj hogyha kirakom és ha hagynám is sírni, nem akarom hogy Vikit is felébressze, mert Ő is pocsék alvó mostanság!

Brigi: részvétem az éjszakáért! Az enyém hasonlóan szar volt, de nem Levi miatt.

Baromira fáj a mellem, szerintem eldugult egy-két csatorna, vagy csak megnyomta Levi ahogy az ölemben volt nem tudom, de ha hozzáérek üvölteni tudnék! Tegnap éreztem hogy nagyon tele van, de pont akkor mentünk sétálni, és nem fejtem belőle, itt lehetett a baj. Aztán hazajöttünk és úgy voltam vele, mindjárt úgy is fekvés majd Levi elintézi! Evett is belőle, de nagyon fáj, pedig szinte üres.
Aztán arra ébredtem éjjel hogy baromira ráz a hideg, és minden egyes porcikám fáj, úgy hogy feküdtem és meg sem moccantam! Nagyon rossz volt, 4-től fél 6-ig csak forgolódtam, takaróztam, szenvedtem! Aztán reggelre eltűnt minden, kivéve a fejfájást ami már 3 napja gyötör! :cry: :cry:

Megyek gyorsan brassóit csinálok a családnak!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Aha, hogy Kristóf már ügyesen végigalussza az éjszakát, na igen! Erre várok Én is, egyre gondoltunk! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna! :cry: :cry: :cry: sajnálom!!!!!

KÉRDÉS!
Az normális, ha Merci talpa jóindulattal épphogy 11 cm? Alig nőtt!
bszilvi25

Helló!

Nos,nagyvonalakban a tegnapi nap:
elmentünka barátnőmmel séta gyanánt a Tescoba meg a mellette lévő Colosseum nevű butikba.Az utóbbiba csak ő ment be,én kint maradtam a gyerkőcökkel.Itthon vette észre,hogy nincs meg a pénztárcája!Az összes papírja és a gyereké is benne+ huszonezer forint!
Mivel a férje nem volt itthon,így Apát kértem meg szaladjon vissza vele.Nagyon rendesek voltak az eladók és visszanézték a videófelvételt és látták,hogy a kosárban felejtette a tárcáját és azt is,hogy egy 50-es házaspár vette el azt a kosarat és elvitték belőle a pénztárcát.
Addig én a ház előtt a két babakocsival.Mindkét gyerek kezdett éhes lenni,aztán kb. egy óra elteltével megjöttek,de akkor már a kislánya sírt és persze anya is mikor meghallotta meg ideges is volt szegény.
Mindketten haza,megettetük a gyerkőcöket és ők (barinőm és Apa) visszamentek (ekkor fél 6)a boltba,rendőrségre stb
Este fél 8kor jöttek haza és igazából nem sok mindent intéztek. :cry:
A rádióba is bemondatták,hátha.
Még bízunk benne,hogy meglesz,mert hát csak ott van a felvétel.

A kórházban lévő barátnőm pedig nincs valami jól,nem is Gyöngyösön van és 3-4 hétig is bent lesz,telefont nem használhat.
A férje írta,hogy majd szól,ha tudom hívni. :cry:

Azt hiszem ennyi.
Megyünk el.

Kép
melike

Uff Meli ez durva! Én is mindig ettől rettegek hogy elhagyom a tárcám, nekem is benne van minden irat! :oops: Kívánom hogy meglegyen!

Ez az a barátnőd akit megcsalt a férje és idegösszeomlást kapott? Sajnálom! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jajj ezt szeretem. Levit letettem aludni kb 2 perce! Most benéztem hozzá és már húzza is a lóbőrt! :lol: :lol: Tűz a konyha! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!
melike,nem semmi...de kkor meg lehet találni aki elvitte nem??

voltam börzésn vettem egy nike21-es(sose járt benne senki)
és vettem egy csajtól egy új cipőt de ő rendes árus volt nem használt,hanem doboz bolti cuccok,méret minden,na a lényeg tőle meg egy kis utcai cipőt,ami tök ari a szine GÁÁÁÁZ!!

és babykat 100-ért.ha már a pénteki turi fölemelte az árait 200-ra,muszály volt kárpótolnom magam.
majd dobok képeket ha valakit érdekel
barika2008

márti:az én nevelési elveim szerint addig alszik egy gyerek a szülei ágyában amíg akar!!engem nem érdekel,a két nagy is leszokott magától.
dávid ennek ellenére a kiságyban alszik,de ha velünk akar majd később ám legyen engem nem zavar!!
barika2008

Sziasztok!
Brigi, csatlakozom a f.s éjszakások táborához. :( Boni éjféltől nem igazán aludt, de legalább tudom mitől. :( A változatosság kedvéért újból folyik az orra, meg szarul van. Valószínű most azt kapta el amiben én vagyok.
Márti, én is kivettem magamhoz, úgy legalább valamennyit szunyókáltam mellette, ha itatni kellett, mindjárt ott volt.
Boni a kiságyában alszik nappal is és éjszaka is, csak akkor veszem oda, ha nagyon sűrűn ébred, de ha nincs baja nem is igényli.
Egyébként pl. a hugoméknál egészen pár hónappal ezelőttig, mindkét gyerek saját ágyában aludt, 14 hónapos és 2,5 évesek, most meg csak a szülőkkel hajlandóak aludni. Úgyhogy ez folyamatosan változhat, ahogy a gyerek igényli.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, kár, hogy nem laktok közelebb. Mi is éjféltől voltunk fent, váltottuk volna egymást, és legalább egy picit aludhattunk volna. Bár ezzel Annán még nem segítettünk volna...

Most picit jobban vagyok. Aludtunk 2 és fél órát. Már elviselhetőnek értékelem a tragikus helyett mai napot.

Jaj, Márti, még akartam írni, hogy akkor megint jobbulást Kristófnak. mint ahogy Nektek is, Stella.

Brigi

Kép

Kép
hékás

szilvi elfelejtettem neked írni dávidnak kereken 10 centia lába(talpa)és fiú :lol: :lol: annyira édes ici pici rózsaszín!!
valamelyik nap úgy megharaptam 10 percig üvöltött.tegnap meg a szomszéd néni adott neki egy puszit na attól meg annyira üvöltött,hogy megvigasztalni alig lehetett.
kicsit "anyámasszony katronája" a gyerek?
barika2008

Brigi, ezen már én is szomorkodtam, hogy milyen kár, hogy nem lakunk közelebb :) Bár én Budapestre nem szívesen költöznék :) DE "Never say never"
Bari, ez az idegenektől sírás a korral jár :D Boni is bömbölt múltkor a nagynénjénél amíg vissza nem rohantunk a bevásárlásból. 1 hónapja nem látta, most meg ott hagytuk nála, régebbi szokás szerint. Úgy rohantunk vissza, csak a legfontosabbakat vettük meg, tuti valami nagy baja van, erre visszaérünk és teli szájjal vigyorog ránk meg magyaráz.

Kép

Kép
[/url]
stella40

köszi Bari, hogy válaszoltál!
kaptam képeket a rucikról! ezek már jók lesznek sztem.....(ha érdekel valakit, feltehetem....)
Ja? a cipőt muti Bari!!!!!
bszilvi25

Szilvi! Hát persze, hogy érdekel, felteszed?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kép Kép
barika2008

Ok, Stella! (jobbulást Nektek)
sok lesz egy kicsit bocsi
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
bszilvi25

Bari: nekem tetszenek amiket vettél!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?