Sziasztok!
hangulatom a béka feneke alatt mostanság, a szombat-vasárnapi fáradtság nagyon rányomta a bélyegét a tejcsi mennyiségre. szerintem ezért vagyok olyan amilyen. de nincs lelkem abbahagyni az önsanyargatást. szal míg félre nem értitek, nem magammal szemben vagyok lélektelen üzemmódközelben, hanem Grétivel szembeni lelkifurdancsom ne legyen
két napja nyomjuk az almát, hatalmasakat fintorog neki, de míg tátja a száját, addig kapja. sosem bírtam az elmélettel azonosulni, hogy egy kiskanál, két kiskanál és így tovább. első nap lecsúszott vagy 4 kiskanál, tegnap meg több mint fél alma. ja, nincs kedvem facsargatni az alma levét, így direktbe pépet kap, mint anno nővérei. úgy tett a tegnap mint aki a kanalas kajálás tudományával jött a világra. tátotta a száját, s forgatta a szájában picikét, majd nyelte. alig jött vissza valami. kis ügyike.
anno Edót nagyon zavarta ha koszos volt a szája. addig nem tátott szájat új falatnak míg a maszatot le nem töröltem.
Borsunk legyen erős, rázza le azt a fránya oltás utána rossz hangulatot.
Panka cukker (hogy is lehetne másképp?), lakás már félkészen is mutatós. tehát kék tetős lakosztályt keresünk ha Szigetszentmiklósra megyünk
Kakasjelmez: sajna az én aranykezű nagymamám már szűk 21 éve nem él, így nálam kizárólag a kölcsönzés marad. ihletem nem szok lenni, hacsak a világháló nem bír alaposan inspirálni.
BCG nálunk sincs semmi nyom. ráadásul múlt héten ugyi önszántamból elhalasztottam az 5 hós mérlegelést, ma pedig elfelejtettem. ellenben a gyarapodást lennebb adtuk: 300 gr.
Emi kis fürtücskéit kissé hiányolom, nem mintha a kisasszony így is nem lenne aranyos.
Szücsi: adjál Sára babának Stodal nevű homeóst. Tuti jó lesz neki. Mi nem bukunk a teára, szal passz. Hipp nevű van itthon különben.
Enikő: fiad nem reklamál? Szombatos izével nyomatja? Vagy a fotót késve osztottad meg velünk
Amúgy tökre élvezem még mindig a fiatalúr séróját.
Járóka: Gréti ritkán értékeli, reménykedem a helyzet javulásán a későbbiekben. Amúgy nekünk is bükkfából vagyon, 120x120-as emelhető aljú és szintén gurul.
Apa megérkezett a messzi idegenből. Kati: nem tom láttad-e, ismét integetett nektek az ótópályáról.
A licitált etetőszék télleg szuper, a kosz ütött ki rajta becsületesen, de azon kívül tökéletes az állapota.
Lidikóka: Boti legénynek még az alvókája is kitűnő. Ez igen.
Aláírásomban mindig ott van az aktuális Lurkoldal elérhetősége, most is módosítva vala, de mire olvastam a sirámaitokat, addigra Andi megelőzött a rejtály felfedésével.
Emma: sajnálom, hogy a rossz épp ennyire csüstül zúdult rád. Bíztosítás volt az anyósék járgányán?
Kariajándékok vadászata még áll, a lányok uncsitesóinak löketem sincs mit veszünk. Az ma derült ki, hogy anyósék nem jönnek, így ismét az én szüleim várhatóak Brassóba. Az nálam elv, hogy szenteste itthon. Bárkit szívesen látok (na jó, kis túlzással, hisz jobb szeressem anyósék ha aznap otthon ülnek, bár ez lesz a 9-ik karácsonyom itt, s egyszer jöttek, ergó bírható), de én aznap nem megyek sehova.
Így idén ismét Anyukám lesz a fő segédem, azaz pontosítás: ő csinálja, s én segítek. Töltött káposzta tuti befigyel, másra még nincs ihletem. Apával még kell konzultálnom.
Na, most döntsétek el, hogy jobb ha sűrűbben írok, s rövideket, vagy könnyebb engem eccer így egészben átugrani