Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,
olyan édik a bébek, Királylány egy tünemény....
Ringató utazunk nagyihoz,így ez kimarad, de a péntek még jó lehet, ha akkor lesz a tali... csütörtökön este leszek netközelben legközelebb...
Gyógytorna kell járnunk sajnos a bal csípő kötöttsége miatt, Emma ugye ti is jártok? Boti sírdogál, amikor azt az oldalát masszírozzák... egy esetleges későbbi gerincferdülést megúszhatunk ezzel... hetente egyszer fél óra... és nincs különös vész... néhány alkalomra van szükség..
gyógyulást a betegeknek!!!
nátha: utánaolvastam és ha egy évben kb hatszor kialakul, no para... minden óvintézkedés ellenére is nehéz elkerülni....
Boti! tegnap este 8 órától ma reggel fél 9-ig aludt... ügyes, jó baba... IMÁDJUK!!!
jó éjt,
Ildi

Kép
lidikoka

Zsuzsi: nagyon édes Panka királylány!
Lidikóka: még meg sem dícsértem fiam névrokonát, nagyon szépek vagytok, erős legény Botond fiad, de hát a Botondokat ilyen fából faragták! :wink: Biztosan megjavul az a fránya csipő is!

Andrea
Kép
kindernay

Zsuzsi :)
Panka nagyon hurkás! Cuki. :D Jó étvágya is van. :lol:
A ház szupi! :wink:

Hemej :)
Anyóshoz no comment, apósom dettó, talán nem fakad sírva. :roll:
Beni apunak gyógyulást!

Ckat :)
Bence még soha nem evett meg 17O-et egyszerre. :shock: Most szopizna a drágám, de nagyon kevés lett a tejem, délután már a fagyóból kell előszednem. :(

Emma :)
Egy szót sem szólok, te nyertél! Szarabb napod volt mint az enyém. :roll:

Esztora :)
Jobbulást! :?

Uxi :)
Fürtök :( Miért vágott le ennyit. :roll:

Ági :)
3hós oltáshoz megy a drukk. Nekünk nem volt semmi, kicsit érzékeny volt a lába. :?

Brigi :)
Felmosás :roll: :lol:

Hulla vagyok. egész nap főztemmostamtakarítottam. :? Vettem bioalmát, holnap kipróbáljuk. Láttam, itt van bio üveges bébikaja is, ezzel is könnyebb a lelkiismeretem, hogy én nem főzőcskézek. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

náthás vagyok szerencsére csak ennyi.

Panka királylány nagyon édes tényleg kis husi!

Nyunyi 1/4 7kor ébredt ma de nem lehet rá haragudni mert mindig mosolyog mikor meglát.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Kis betegek, hogy vannak?

Ocsmány egy idő van, pedig kellene mennem patikába, közértbe, de nem sok hangulatom van így elindulni.

Ma is 3szor keltünk. Most már azért kíváncsi lennék, mitől van. :roll:

Zsuzsi, Panka nagyon cuki, kishusimusi. És mekkora szemei vannak!!!! :D

Tegnap itt volt a büdi védőnőtanonc. Hogy lehet valaki ennyire igénytelen, és durva, hogy még senki nem szólt neki. Lehet szólok a védőnőnknek, hogy többet azért ne küldje ide. Fél órát szellőztettünk utána. :roll:

Dorka, Dmben van Bio almalé 0,33as kiszerelésben.
Mi kaptunk keresztanyuméktól a hétvégén bioalmát. Nevetett, hogy a kukacok csak úgy táncolnak körülötte. :lol:

Tegnap kariajándékokat vadásztunk és holnap is ezt tesszük. Tényleg kihol tart e téren, és ha nem nagyon off akkor, mi lesz a menü nálatok?

Lurkoldallal, mi történt? Mintha Emma kérdezte volna tegnap, én is rámentem és tényleg nem jön be.

kispiskóta

Zsú :)
Anyós főz karácsonykor, én a lábamat akkor teszem be a konyhába most, mikor enni kell. :D Bizti lesz töltöttkápi, ha a férjem és após eljut pecázni, akkor hal is. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsuzsi
cuki a királylány

Egcsi
és a tegnap betetőzése: anyósék hazafelé totálkárra törték a kocsijukat :( szerencsére nincs semmi komoly bajuk

Andi
tényleg van kb. 2-3 havonta egy napom, mikor legalább4-5 szarság történik... még szerencse, hogy túlsúlyban vannak a jó napok :lol:

Tegnap nagyon szenvedéses volt az altatás a nátha miatt, szokásos 5 perc helyett 50 perc :shock: Éjszaka viszont aranyos volt, fél2kor meg fél 5kor evett, de tudott aludni annak ellenére, hogy teli volt a kis orra... Én nagyon gondolkodom, hogy hívjak-e dokit.... Láz szerencsére nincs, gyógyszert meg nem is akarok egy kis náthára

Kép
Kép
emma1976

KARI
ajándék - félig vagyunk kész, és amíg Zalán meg nem gyógyul, nem is fogunk jobban állni
Menü: 24.e délben halászlé, Este rántotthal, sülthús, salátát (kukorica, krumpli, tojás, zöldsaláta) 25. ére lazacot akarok venni-kis citromos-tejszínes mártással megcsinálom - nyamminyammi
Ez lesz az első karink itthon, kíváncsi leszek :lol:

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok,
csajok szerintem nektek még a régi oldal címe van meg Lurkóoldal:
http://lurkoldal.extra.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Zsú! Almázni fogtok ti is? :D Karácsonyi menü nálunk még nem végleges. Halászlé az 1000%, hogy lesz. Talán még rántott hal, miegyebek. Töltött káposzta is lesz, sült kacsa párolt lilakáposztával is esélyes. Ez a banda édesszájú, úgyhogy ezt is szem előtt kell tartani. Sütiket sütünk, a fiúk is kuktáim lesznek. :D Imádnak tüsténkedni a sütemény sütés közben is. Lényeg, hogy fogukra való készítődjön. A favorit a mézes sütik készítése és kiszaggatása kül. formákkal. Ajándékok terén még van lemaradásunk, de majd a jövő héten, ha apa itthon lesz iparkodunk bevásárolni és becsomagolni.

Emma! Még jó, hogy anyósodéknak nem történt bajuk!

Tali: többeknek a péntek lenne jó. Én 13 óra utántól tudok menni. Kinek mikortól jó a péntek délután?

Ádit még holnap is itthon tartom. Szerencsére éjjel már egyáltalán nem köhög, de nem sietünk vissza az oviba. Orrot még gyakran kell fújnia.
Minden betegnek jobbulást kívánok! És cuppanós gyógypuszikat is küldök. (Tegnap Brigié a fiúknak is nagyon tetszett. Lehet, hogy ezért lettek jobban. :wink: )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Szomszédasszonyom -a déli országrészből- régen voltál!!! Mizújs veletek? :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Köszike Zsu!
Jól vagyunk, még picit szipog-köhigcsél de nem vészes. Nagyon jól aludt, alig lehetett felébreszteni mert mentünk 8-ra csipőszűrés kontrollra..de vidámkodott Samesz. Most alszik. A kontrollon minden rendben volt.

Karimenű:
Mi nagyszülőknél leszünk..Nálunk mindig amióta az eszemet tudom halászlé, rántott hal, majonézes krumpli (szenteste) anyum főz a halászlét, apué a majomméz
Másnap vendégek gyünnek, akkor lesz marhahusi leves, töltött dagadó, köretek és természetesen az elmaradhatatlan töltöttkáposzta nyami-nyami...és persze beigli hegyek!

Kariaji: naptár+fotóalbum (netről intézem) könyvek stb..
Játékot Samunak netről rendelem asszem.
Atival 1 napunk van, hogy vásároljunk..slussszpassz.

Tsók
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Még csak reggel van de már fáradt vagyok, lehet az idő, mert Petrus is horpaszt.

Pár napja írtam nektek a TGYS Gyed kérdéskörröl, hát most én is megszívtam mint a tokos boci. Ma még a novemberi TGYS nincs a számlámon, kicsit idegesen hívtam fel az előadót, aki az én ügyemet intézi az OEP-nél, hát elsőre csak hebegett habogott, majd kinyögte hogy visszatartották a 26 nap TGYS-t számfejtették a 4 nap GYED-em és a 12-e azaz holnapi utalással fog elmenni tehát jó esetben 14-én a számlámon lesz a pénz, ha nincs akkor csak pénteken. Kicsit voltam morcos, ülnek a pénzen, kamatoztatják maguknak, én meg szívok. olnap akartam nagybevásárlást csinálni karácsonyra, CORA, Metro, meg még ki tudja merre vettem volna az irányt. NA uff kimorogtam magam

Zsuzsi
Nagyon aranyos dundi Panka :) A házatok is nagyon klassz :)

Hozátáplálás
Én úgymond kivárok, Petra is kinézi a szánkból a kaját sőt ő ahogy néz minket rág is. Irtó édes, de még feleslegesnek tartom terhelni a gyomrát vele. A nagyoknak se lett gond hogy csak fél év után kaptak szilárd kaját, sőt Grétikém mereven elutasított 7 hónapig mindent kivéve a leveket azokat kóstolgatta de szerintem több ment mellé mint belé. Petra is kapott már pici őszibrack, meg almalevet. De én most az ejráérünkarramég állásponton vagyok, ehet még épp elég kaját ha nagyobb lesz most szopizzon még inkább.

Ckat
nektek a doktornőtök nem írt fel calcimuscot? jobb mint a kálcium pezsgőtabletta, 1 ml kell adni ilyen piciknek könnyebb adagolni, meg ez íztelen ami a pezsgőtablettáról nem mondható el. Nálunk 5 doboznyi van most felhalmozva, igaz én a nagyoknak is adok ha kicsit taknyosak a c vitamin mellé. Tavasszal meg a férjem szedi, mert iszonyat allergiás a bodzára, én meg nyáron a parlagfű miatt...

Karácsonyi ajándkok
A nagyoknak már félig megvan (nagy dominokészlet, a dominiday-en Zsaninak nagyon tetszett hogy dőlnek a dominok ezt kaosgathatja, rózsaszín pónis pizsama, barbi ház /baba már van egy pár darab/ még egy nag társasjáék hiányzik - azt holnap akartam megvenni :evil: ) Petrának még semmit nem vettünk, neki valószínűleg a Frischer price tanulókutyust fogjuk, lehet még kicsi hozzá, de egyéb csörgő zörgő dolgoból van annyi, etetőszéke, autósülése van... A férjemmel idén egymásnak semmit nem veszünk, megbeszéltük hogy egy LCD tv-t akarunk csak nem most vesszük meg hanem február március környékén (most minden drágább lett mint volt az ősszel, igaz most mindent megvesznek sokan nem nézik hogy esetleg emeltek e az áron a karácsony miatt)

Karácsonyi menü
Nálunk húsleves, töltött káposzta, sült húsok, majonézes krumplisláta tuti lesz, lehet rántok ki egy kis halat,a férjem még a szagát se nagon szereti. Mondjuk én úgy főzök hogy legalább 27-éig kitartson a kaja, mondjuk könnyű nekem, mert 25-én anyósomékhoz, 26-án keresztanyumékhoz megyünk.

Ja és tegnap megvettem a fát, most egy vedér vízben álldogál, kíváncsi leszek mit szólnak hozzá a csajok, idén már tényleg tudnak segíteni, tavaly még Gérti lefele szedte a díszeket.

Nadine
KépKépKép
nadine

Menű nálunk soha nem volt itthon, amihez éppen kedvünk van csak ne hal legyen azt nem szeretjük.volt hogy rántott húsi,vagy tintahal (azt persze nagyon szeretem)
Ricsiéknél leszünk ott aztán van minden húsleves,kápi,sült hús halászlé...
Ajándékok:Nyunyi FP sütifalót,meg csigát kap meg még v-mit,Ricsi LCD monitort,én meg nem tudom mit kérjek illetve az új Braun csodagép jól jönne.
Anyu mp3 lejátszót szeretne.
Ricsiéknél hatalmas a család 11 unoka 9 testvér és a többiek.kisebbek barbie-s meg hasonló apróságokat kapnak,nagyobbak csomagot mindenféle hasznos dologgal.családok képkeretet (amiket én csinálok)
meg dvd-t.Anyós szintén általam gyártott kaspót kap.após meg v.mi nívós italt.(tavaly zsindelyes pálinkát)hú de hosszú lett.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Most csak gyors életjel! Megpróbálok visszaolvasni!

Zsuzsi! Panka gyönyörű és a házatok is szupi!

Beteg babáknak jobbulást!

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Fodrász: nem volt semmi különös, jól bírta Emi, testületileg vonult az egész család. (Mer tugy eBEnit vinni kell mindenhova, hátha éhes lesz, egyedül meg nem jó a két gyerekkel, így ment midnenki.)

BEni még nem kapott semmit, de úgyis ő itt a legfiatalabb. Mintha az jobb lenne az étvágya, vagy csak ennek a nagytestűnek már kezd kevés lenni a tej,mert 2 napja este már 2 mellből vacsizik, eddig ilyet nem csináltunk. Hízik szépen, 8020g volt legutóbb. Ha nem durvul el nagyon az étvágya, megvárjuk a féléves kort az egyebekkel.Nincs nagy kedvem pepecselni a pépesítéssel még.

Sajnos a BCG heg nem látszik , újra kell oltani. Ezt mikor szokták beadni?

KépKépKépKépKép
uxi

Köszi az oltásos infókat!

Karácsony: örülök, ha addig cipőt tudok húzni :cry: :cry: Így nem tom, mi lesz az ajándékokkal.

Ádám az elmúlt héten 20 dekát hízott :P :P :P :P És már tud hangosan kacagni. Most éppen hangosan sír. :wink:

Jah, lehet veszünk egy járókát. Kinek mi és hogyan vált be ezügyben?

Uxi
BCG oltás Petrának se látszik, Grétinek se látszott meg és 6 hósan kapott egy másodikat, azzal lett egy pici piros pöttye. Az a baj a bcg-vel hogyha nem annyit adnak amennyi kell hanam egy picit kevesebbet nem pont a bőr alá megy már nem tudja kifejteni a hatását. A mi gyerekorvosunk azt mondta hogy nehezebb beadni ezt a fajta oltást mint a DPT-ket. A hozzátápinál nekem is fontos szempont hogy nincs kedvem pepecselni még, így is örülök hogy mostmár csak estére kell megfőznöm, mert eddig mindig rohanás volt a nap a két kicsivel.

Gyors gyógyulást a lábadnak! Ádám hízása meg nagyon jó, csak így tovább. A hangos kacagás már nálunk is megy főleg ha a nagyok bohóckodnak neki. járóka ügyben nem tudok nyilatkozni, nekünk olyan nem volt, és már nem is lesz.

Na megyek kisütöm a palacsintát a töltelékek már készen vannak nyami...

Nadine
KépKépKép
nadine

Ági, nekünk egy emelhető aljú gurulós bükkfa járókánk van, nem volt olcsó, 28ezer volt 2006 februárjában, de nagyon jó. Bár Beni nem sokat van benne, Emi abban "élt" 8 hós koráig.

KépKépKépKépKép
uxi

Ági nekünk Brendon Texas járókánk van._Nyunyi elvan benne ha van kedve.most éppen nincs...

Bridzsi

Kép
esztora

Ági: jobbulást! Nekünk emelhető aljú gurulósjárókánk van 1mX1m-es. 19900-ért vettük kb 1hónapja éa Samu nagyon szereti. Simán elvan benne. A Marcinak és a Máténak még nem emelhetős volt, utálták. Talán ketten 3órát voltak benne összesen :shock:

Uxi: A BCG oltásnak ha jól tudom 6hós korában kell látszódnia, vagyis addig van ideje kifakadni. Ha nem akkor újraoltják!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!

PANKA HASRAFORDULT!!!!!
Ez a mai nap óriási történése. A mellett, hogy megevett háromnegyed almát uzsonnára... :D
Az ebéd sütőtök répával... nagyon ízlett neki, az egészet megette (kb egy almányi sütőtök és egy kisebb répa). Komoly, mi?

Megyek teregetni.

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!!
Bocsika, nem tudok visszaolvasni, ne haragudjatok, el vagyok foglalva nagyon!!

Zsuzsi: Nagyon ügyi Panka, gratula :D :D :D

Röviden rólunk: Violának a hallásával minden oké, és ami a legjobb nem kellett altatni, szuperügyes asszisztensnőnek köszönhetően, akivel sikerült 2x20 percig elszórakoztatunk, úgy hogy viszonylag nyugiba tudott maradni :D :D :D A számítógép kiértékelte és mindkét fülével tökéletesen hall! :D :D

Zalánom ma átfordult hátról hasra is :lol: Eddig csak fordítva ment, hasról hátra! Nagyon ügyike :wink:
Zalán almát evett:
Kép Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Már hiányoltalak. Örülök, hogy Violával minden rendben. Remélhetőleg csak jó dolgok történnek innentől kezdve vele, veletek. Zalán már mennyi mindent tud! Tényleg nagyon ügyike! :D

És most egy kis segítséget, ötletet szeretnék kérni. Petikém a karácsonyi műsorban a kakas szerepét kapta. (Úgy látszik nem tudunk kilépni a kakas bűvköréből. :D ) Jelmezt kellene neki készítenem, de nem tudom, hogy a kölcsönzéssel vagy a varrással járok jobban. Ha megveszem a hozzávalókat lehet, hogy ott tartok, mint egy díszesebb jelmez kölcsönzésénél és még varrhatok is. Ebben kérem a tanácsotokat. Még a héten el kell, hogy készüljön a jelmez. Bevallom őszintén, hogy púp a hátamon, de muszáj, meg kell csinálnom. HELP PLÍÍÍÍÍÍZ!!!!!!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

SZiasztok! Ádámnak (és anyájának) gratula a gyarapodáshoz, ha így halad egy hónap alatt hízik egy kilót :D A jarókát mi 9-12 hónapos kor között használtuk főleg, afféle vésztartaléknak, amikor már "közlekedett" Boldizsár, és veszélyes lett volna egyedül hagyni a szobában (pl. amíg zuhanyoztam...stb., ajtót nyitottam, telefonáltam stb.) egyébként nem maradt meg benne nagyon. De szerintem már ennyire is megéri venni, a biztonság kedvéért (az emelhetős aljú fajáróka a legjobb szerintem, azt már most használhatja hempergőnek, és később is stabil, biztonságos).
Panka nagyon husi, formás baba, Zalán pedig olyan nagyfiúnak tűnik az előkéjével :D
Enikő megnyugtató hogy Violának rendben a hallása. Én már egy ideje figyelem Boldizsárt, pl. tévézés közben mintha kicsit elfordítaná a fejét oldalra, meg elég sokszor visszakérdez, "félrehallja" a szövegeket a CD-n, ilyesmik. Mondtam a dokinak, de azt mondta ilyen korban még nem megbízható a hallásvizsgálat eredménye, mert a gyerek együttműködésén múlik, meg meg kéne várni, amikor nem náthás (ja, majd talán nyáron???). Ti v.milyen műszeres vizsgálaton voltatok? A háziorvos adott beutalót?
Kakas ügyben lövésem sincs.

Kép
Kép
tjuditot

Hali!

Tücsi: kakas....hmmm :roll: , nos.... gondolatban is csak a tarajáig jutottam és még ahhoz sincs ötletem...nem akarod rábeszélni, hogy öltözzön pl. focistának???
ckat

Ckat! Ezt a szerepet kapta, szöveg is tartozik hozzá. Egyébként én is a tarajáig jutottam, meg a faroktolláig. Eddig egy piros textil bevásárlós táskát néztem ki taréjnak. Fekete lesz a kakaska teste, a faroktolla pedig egy tollseprű szivárvány színű tollazata. (Most ezen itt ülök és hahotázok. :lol: ) Kínomban nem tudok mást kitalálni. Holnap elkészítem és a színház előtt (oda is mennek holnap este ezek a gyerekek) felpróbáljuk. Kép csak akkor lesz, ha jól sikerül. 8)

Ági! Nekünk összecsukhatós hálós ikerjárókánk van. Nagyon ki tudtuk használni eddig a fiúknál. Kölcsönben is volt és még mindig nagyon jó állapotban van. Gábor is szeret benne lenni.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Hehe Bogim farsangkor épp kimenőben volt a bárányhimlőből és én stílusosan himlős gyereknek öltöztettem :lol: :lol: :lol: Kakashoz gőzöm sincs, valami puha vastagabb anyagból varrnék olyan "űrhajós sapka" szerű fejfedőt amire tarajat heggesztnék :wink: De szvsz ha kölcsönzöl jobban jársz, sőt a Rossmannba, Tecsóba farsangkor szoktak lenni jelmezek, 2-4 ezr ft-ért, bár nektek most kéne karácsony előtt...hát nemtom :oops:

Judit: BERA vizsgálaton voltunk, ha beírod a gugliba kidob csomó infót. Sok féle hallásvizsgálat van amúgy,és ez az egyik legmegbízhatóbb... Mi azért nézettük meg Viust, mert megkésett a beszédfejlődése (és a nagyothallás lehet ennek oka), meg mert apai nagyszülei (anyósék) hallásérültek (siketnémák). Mondjuk én nem vettem észre nála semmit, pedig gondolhatjátok, az előzmények ismeretében mennyire figyeltem...
És ez igaz, hogy minden kisgyerek kicsit nagyothall, ezért is beszélnek picit hangosabban, mint a felnőttek...De nem igaz, hogy nem ad megbízható eredményt a vizsgálat. Meg tudja pontosan mondani, hogy hány decibel a gyerek hallásküszöbe!!!!! Valóban kell a gyerek együttműködése, ha nem megy akkor altatják :roll: Ez van! Amúgy a megnagyobbodott orrmandulától is lehetnek hallásproblémái ( és még csomó más baja is, pl folyamatosan visszatérő fülgyula, orrfolyás, horkolás...stb) a gyereknek. Szal ha valami gyanús neked feltétlen nézesd meg SZAKorvossal. Egyébként nálatok,ahogy leírtad -szerény véleményem szerint (mint laikus)- orrmandula gond lehet :wink: Vidd el egy fül orr gégészhez, veszíteni valód nincs :wink:
Igen a házi gyerekorvosunk adott beutalót az audiológiára!

ceniko
Szeged

Enikő! Igen, a farsangi jelmez még hátra van. Olyan messzire még nem is merek gondolni, most ez a kakaska nyomaszt a határidejével. Piros zokni lesz a lábán ...... Na, majd holnap beszámolok az eredményről.

Puszi, jó éjt mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emma :)
Na már csak ez hiányzott a tegnapodból. :roll: Remélem ma jobb napod volt. :)

Zsuzsi :)
Panka :D Embernyi mennyiségeket eszik. :shock: Gratu a forduláshoz! :wink:

Enikő :)
Viola :D Örülök! :) Zalán is ügyeske! :)

Tücsi :)
Hajrá kakas! :D

Ági :)
2O dkg! Hurrá! :D

Uxi :)
BCG :? Itt nem adnak. :roll:

Csak röviden, mert főznöm kell, aptyuk elvitte a szüleit vásárolni én meg itthon vagyok a két gyerekkel.
Ma kipróbáltuk az almát. A leve okés volt, azt szerette, a sűrűje porlasztva jött vissza. :D Tücsi, gondoltam a hsz-dra. :lol:
Azt hiszem én maradok az üveges változatnál, ha már az is bio, akkor nem reszelgetek, már csak azért sem, mert egy csomó a reszelőben marad. :?
Ma vettem tápit,mert lejárnak a kuponok dec. végén, nem akarnám, hogy kárba vesszen. Előbb-utóbb úgyis kell. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gratula mindenkinek mindenhez!

No tájm visszaolvasni..sorry

Pólus tali, nem fog menni, ugyan megyeke a Pólusba de vásárolni..hogy mikor passz. Kegyetlen rossz az idő de most már jó lenne kimozdulni..péntek óta nem sétáltunk..csak ki a kocsiból, be a kocsiba...

Tsók
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Tücsi halad ez a kakas!!(szerencsére Apósom szabó így sok mindent megcsinál,olyan súlytásos öltönyöket varr meg simát is hogy fél fehérvár abban házasodik :lol: )

jó éjszakánk volt kivétel hogy Nyunyi 4kor gondolta hogy most bizony játszunk.1/4 6kor aludtunk vissza.

jó lenne ha ma már nem esne mert csomó mindent kéne elintéznem ma..

Bridzsi

Kép
esztora

Halihó!

Bocsi nem tudok visszaolvasni, szervezési lázban égek. Tegnapra derült ki véglegesen hogy 26-án lesz Sára keresztelője, így meghívót gyártok, éttermet keresek amelyik nyitva van és még nincs lefoglalva, menüt taktikázok, templomba virág, stb, stb, stb.

Manóka félig jól van, nagyon hörög, de az orrából nem jön semmi még orrspay után sem, csak a spay. Vacilálok, hogy vigyem-e dokihoz?! Én nem bírok kimenni a náthából, igaz már csak nem bírom felköhögni a váladékot, de nem tudom mit lehet bevenni, a dokihoz meg most elég macerás elmenni.

Szeretném a segítségeteket kérni! Eddig Sára csak és kizárólag szopizott, ha éhes ha szomjas, ha nyűgös, mindig. :roll:
Szeretnék egy kis teát adni neki, főleg kora este két szopi között, ha szomjas (már tropára vannak a cickóim, szét vannak szívva) kis pihiként. Ti milyen teát, mennyit, mikor adtok a picinek? Mivel ízesítitek? És pohárból vagy cumisüvegből, ha szopik?

Előre is köszike

Kép
szücsi

Sziasztok!

Kakaska készülőben. :lol:

Esztora! Majd ha Nyunyika öltözik be, akkor adva van a kíváló jelmezkészítő a nagypapa személyében. Most nagyon tudnám én is értékelni. :D

Egcsi! Néhány almafajtát nem lehet rendesen lereszelni. Ki kell próbálni őket. Én azért adtam mindig az üveges gyümölcsök mellé frisset, mert az üveges hőkezeléssel van tartósítva, a vitamintartalma így kevesebb. De a lényeg sztem, hogy legyen keletje a gyümölcsnek, elfogadja a baba mindegy, hogy üveges vagy friss. A bio bébiétel pedig nagyon jól hangzik. :wink: Maszatolás nálatok is volt ezek szerint. Nincsen evés maszat nélkül. :lol: És mi jót főztél?

A betegség még mindig szervezi az életünket. :? Hajnali 3/4 2 -kor Petikém jött át sírva hozzánk, hogy fáj a füle. Ma reggel fülészetre mentek apával. A diagnózis: kezdődő középfül gyulladás. A héten nem megy iskolába.

Szücsi! Hagymatea és feketeretken átcsurgatott méz nagyon jól feloldja a váladékot. (Én kanalazom a mézesfokhagymát és lekopogom, eddig még semmi bajom. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Még annyi, hogy népi gyógyászatban leírt "orvosság", nem én találtam ki.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Most ébredtem, Panka még nyomja. Éjjel egyig altattam, sehogy sem tudott elaludni. Most is alszik :shock: :shock:
Sok minden történt vele tegnap és front is volt! Biztos ezért.

Szücsi: Én is rákérdeztem a teatémára a dokinéninél. Azt mondta, hogy akármilyen gyümitea adható nekik, még a felnőtt filteres is, csak az a lényeg, hogy csak gyümi legyen. Én Gárdonyi Teaházas teát adok neki, párszor megáztatom a vízben és lehűtöm. Nem ízesítem semmivel, nagyon fini gyümölcsös így is. Panka nagyon szereti. Szerintem Sára is fogja...

Kép
zsuzsi**

Hali!

Zsuzsi: édi Panka! Ház is király. Bevallom az izgalmadat átérzem, örülök a lelkesedésednek. Tényleg feldob, mert bevallom engem kiráz a hideg ha azt a szót hallom: gipszkarton, meg vakolat, glettelés...stb. Mi még mindig nem vagyunk 100%-ig kész, de én már beletörődtem, hogy ez így lesz örökké.

Zalántól mindig jókedvre derülök, ez a haj...! :lol:

Uxi: (ma igencsak átérző hangulatban) teljesen megértem a sírást a fodrász után. Engem mindig úgy kellett rábeszélni a hajvágásra, persze akkor tövig levágták a hajam, majd este Apukám Pistikatinak csúfólt...na ezért van nekem mindig hosszú hajam.

Tücsi: ügyes vagy!!! Tollsöprű :lol: Fotót mindenképp!!!!

Sajna nálunk dráma van: Oltás utáni rosszkedv hőemelkedéssel. Végülis tegnap kapta meg -még jó hogy leellenőriztem a naptárban, különben lemaradtunk volna- prevenart kapta. Ringatót lefújtam reggel (mosoly nélküli ébredés után :( ). Pénteki talit is visszamondom, bocsánat érte, aznap este -ha Bors rendeződik addig- céges puccos vacsi lesz, délben fodrászkodom VÉGRE. Persze ezt már fenemód várom, rég kellett kiöltözzek és azt bevallom nagyon szeretek. (OFF: merthát régen sokszor kellett a koncertek miatt, és most nem fekete ruha lesz rajtam jippijé-jippijú ON) csak jöjjön rendbe a kicsi Borsbabám.

üdvike!
ckat

OFF
Ckat: Szerencsére nálunk az a helyzet, hogy nem mi építjük, azaz nem kell állandóan azzal foglalkoznunk, hogy mi nincs kész, stb. Csak a kész munkát látjuk mindig, ami nagyon jó. Szerencsére az is majdnem mindegy, hogy mikorra készül el a ház, mert addig itt az albérletünk. Még nem szóltunk a tulajdonosoknak, mert nagyon sajnáljuk őket. Nagyon idős házaspár, megszerettük egymást. Addig nem akarunk szólni, amíg nem kapjuk meg a banktól a hiteligérvényt. Ez kb két hét.... Szerintem sírni fogunk. :cry: De ez az élet menete.

ON

Kép
zsuzsi**

Szegényke kis Bors baba... puszikák mennek xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
zsuzsi**

Enikő: Zalán tök édi! :D Tényleg mindig jókedvere derít mindenkit! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!
hangulatom a béka feneke alatt mostanság, a szombat-vasárnapi fáradtság nagyon rányomta a bélyegét a tejcsi mennyiségre. szerintem ezért vagyok olyan amilyen. de nincs lelkem abbahagyni az önsanyargatást. szal míg félre nem értitek, nem magammal szemben vagyok lélektelen üzemmódközelben, hanem Grétivel szembeni lelkifurdancsom ne legyen
két napja nyomjuk az almát, hatalmasakat fintorog neki, de míg tátja a száját, addig kapja. sosem bírtam az elmélettel azonosulni, hogy egy kiskanál, két kiskanál és így tovább. első nap lecsúszott vagy 4 kiskanál, tegnap meg több mint fél alma. ja, nincs kedvem facsargatni az alma levét, így direktbe pépet kap, mint anno nővérei. úgy tett a tegnap mint aki a kanalas kajálás tudományával jött a világra. tátotta a száját, s forgatta a szájában picikét, majd nyelte. alig jött vissza valami. kis ügyike.
anno Edót nagyon zavarta ha koszos volt a szája. addig nem tátott szájat új falatnak míg a maszatot le nem töröltem.

Borsunk legyen erős, rázza le azt a fránya oltás utána rossz hangulatot.

Panka cukker (hogy is lehetne másképp?), lakás már félkészen is mutatós. tehát kék tetős lakosztályt keresünk ha Szigetszentmiklósra megyünk :wink:

Kakasjelmez: sajna az én aranykezű nagymamám már szűk 21 éve nem él, így nálam kizárólag a kölcsönzés marad. ihletem nem szok lenni, hacsak a világháló nem bír alaposan inspirálni.

BCG nálunk sincs semmi nyom. ráadásul múlt héten ugyi önszántamból elhalasztottam az 5 hós mérlegelést, ma pedig elfelejtettem. ellenben a gyarapodást lennebb adtuk: 300 gr.

Emi kis fürtücskéit kissé hiányolom, nem mintha a kisasszony így is nem lenne aranyos.

Szücsi: adjál Sára babának Stodal nevű homeóst. Tuti jó lesz neki. Mi nem bukunk a teára, szal passz. Hipp nevű van itthon különben.

Enikő: fiad nem reklamál? Szombatos izével nyomatja? Vagy a fotót késve osztottad meg velünk :?: :wink: Amúgy tökre élvezem még mindig a fiatalúr séróját.

Járóka: Gréti ritkán értékeli, reménykedem a helyzet javulásán a későbbiekben. Amúgy nekünk is bükkfából vagyon, 120x120-as emelhető aljú és szintén gurul.

Apa megérkezett a messzi idegenből. Kati: nem tom láttad-e, ismét integetett nektek az ótópályáról.
A licitált etetőszék télleg szuper, a kosz ütött ki rajta becsületesen, de azon kívül tökéletes az állapota.

Lidikóka: Boti legénynek még az alvókája is kitűnő. Ez igen.

Aláírásomban mindig ott van az aktuális Lurkoldal elérhetősége, most is módosítva vala, de mire olvastam a sirámaitokat, addigra Andi megelőzött a rejtály felfedésével.

Emma: sajnálom, hogy a rossz épp ennyire csüstül zúdult rád. Bíztosítás volt az anyósék járgányán?

Kariajándékok vadászata még áll, a lányok uncsitesóinak löketem sincs mit veszünk. Az ma derült ki, hogy anyósék nem jönnek, így ismét az én szüleim várhatóak Brassóba. Az nálam elv, hogy szenteste itthon. Bárkit szívesen látok (na jó, kis túlzással, hisz jobb szeressem anyósék ha aznap otthon ülnek, bár ez lesz a 9-ik karácsonyom itt, s egyszer jöttek, ergó bírható), de én aznap nem megyek sehova.
Így idén ismét Anyukám lesz a fő segédem, azaz pontosítás: ő csinálja, s én segítek. Töltött káposzta tuti befigyel, másra még nincs ihletem. Apával még kell konzultálnom.

Na, most döntsétek el, hogy jobb ha sűrűbben írok, s rövideket, vagy könnyebb engem eccer így egészben átugrani :roll:

Kép
kissmanó

Ja, az lemaradt: betegeknek mihamarabbi jobbulást.
Tücsiéktől most már aztán tényleg húzhatna a sunyiba az a fránya kórság.

Kép
kissmanó

Sziasztok!
A lurkoldal minden féle formában bejön, tehát hiába változoot a címe a régi is bejön, Robi úgy csinálta meg, szal nem értem miért nem jött be, nekem mindíg bejön, pedig én nem írtam át a címet, a wcps-ről át van irányítva az extrára.
Vendég

Nálunk is járt a büdi védőnő de szerencsére csak 5 percet töltött el..utána nagyüzemi szellőztetés volt. Az izzadtság szaggal egy kis bagó is párosult.

Samu is lenyomott ma pár kanál almalevet, imádja. A poharat ki akarta venni a kezemből, hogy abból nyomja..az előkéjét rágcsikálja :lol:

Manó!
Ne legyél nyomika, energy megy!!
Van még hó?? Gondolom igen..

Ckat!
Borsnak gyógypusszancs

Nálunk a legújabb, hogy Samu napközben nem akar aludni, elalszik a cicin de amint leteszem fej felemel vagy max. fél órát nyom a kisöreg.

Betegeknek gyógyulást!
Tücsi!
Szegény Petid, fülgyuszi az annyira rossz lehet..jajj (apukámnak állandóan az volt kiskorában) :(

Almalé rulez! :lol:
torolve_20131003125716

Szivvi!
Sokat jártok az eszembe! Lilkó mindjárt fél éves!!
torolve_20131003125716

Kormi! Egyetértek veled. Húzhatna a csudába ez a nyavalya kórság! És sajnos hiába teszek én az ügy érdekében bármit, ha gyermekem iskolás kora dacára nem fúj orrot úgy, ahogyan kellene. Takonypócok még ebben a korban a gyerekek, mert minden más előrébb való, mint az orrfújás. Mérges is vagyok emiatt, de az orvos -telefonon, mert ha már én nem tudtam menni, legalább személyesen tőle is halljam a dolgok állását- valahol megnyugtatott, hogy ez ennek a korosztálynak a hanyagsága és nincsen olyan nagyon nagy baj.
A hsz-ed számomra mindegy, hogy több kicsi vagy egy nagy formájában íródik. Mindegyiket elolvasom. :D
Gyarapodás: a nátha miatt sztem eleve minden baba kevesebbet gyarapszik, de innentől egyébként is lelassul a tempó. Tejcsivel pedig igenis jól gazdálkodtál.
Grétusról almázás közbeni fotót kérek szépen. :D Van aki nem aprózza el, hamar a lényegre tér. Holnap már egy egész alma is lecsúszik ilyen huzat mellett. :lol:

Ckat! Tollseprű kilőve. Nem kakasos. Krepp papírból lesz megoldva. Borsunknak jobbulást kívánok én is. Még Brigi féle cuppanós gyógypuszikat is küldök. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Gurgi! Köszi a jókívánságot. Peti már sokkal jobban van. Állandóan fújatom vele az orrát, már lámpáztunk és folyadékkal is tömöm.
Samuka nagyon ki fog dőlni így estére. Egyébként hányszor alszik napközben mostanság, hogy náthás? Sok váladékot szívsz az orrocskájából?

Zsú sem volt még ma. Vajon milyen volt az éjszakájuk?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hááááj!

Tücsi: gyakran van fülgyulája Petinek?? Csatlakozom Kormihoz, betegségfelhő hess mindenki feje fölül.....Most!
Jó munkát a jelmezhez, nagyon fel nézek az ilyen ügyes kezű anyukákra akiknek még arra is van energiájuk, hogy kreatívkodjanak :lol:

Kormi: Én is el szok tégedet olvasni, ha rövidet írsz, ha hosszút (ha van időm :oops: )
Magam sem aprózom el az almaevészetet!! Egyetlen egyszer sikerült friss reszelt alma levet adnom neki, amikor almás rétest sütöttem, és megmaradt a leve, összehoztam a kellemest a hasznossal és kanalaztam be neki. Nem volt ellenvetése :lol: Mostmár ő is üvegreszelőn pépesítve nyomja :lol:

Ckat: (((((((((((((((((((((((Bors))))))))))))))))))))))))) Gyógypuszik mennek++++++++++++++++++++++++
Aztán péntekre céééép legyél ám :wink:

Gurgi: még mindig pörögsz, ügyintézel, teszel-veszel, pecsételsz, aláírsz.....???? Vagy már lájtosabbak a napjaid? karácsonyi ajándékokkal hogy állsz?
Nálunk a családban az a szokás, hogy csak a gyerekeknek vásárolunk nagyobb dolgot (azt is a netről rendeltem meg :lol: ), így nem kell órákat vásárlással töltenem, helyette kézmíveskedünk a gyerekekkel. Ugyanis mi kézzel legyártott kis csekélységet szoktunk mamáéknak adni karira. Igazából a fa alá tesszük, kis karácsonyi dekoráció meg ilyesmi...

Sikerült egy röpke óra alatt megírni a hsz. :lol: közbe féllábbal a konyhába voltam..gulyásleves lesz a mai ebéd meg sütöttem kiflit kelt tésztából, fincsike lett! :D Párom éjszakás még alszik, majd olyan 4 fele eszünk...

ceniko
Szeged

Manó
Tudom, már írtam sokszor, de próbálj meg nem szomorkodni, így is messze erődön felül teljesítettél tejcsi-ügyben

Zalán is almázik! És ő sem a fokozatosság híve :lol: addig nyomja, amíg adom neki :lol:

Gurgi
Nálunk is 1-2 napja nehezebb a nappali altatás... már majdnem feladom, de aztán csak elalszik... a régi 5-10 perc helyett 15-20 perc... aztán 40 perc múlva felébred :shock: Lehet, hogy ritkábban kellene letennem? de tök álmos, nyűgös, akkor minek húzzam az időt?

Zalán sokkal jobban náthailag. Azért kinéz hozzánk a dokinéni, de mindenképpen jött volna egyszer decemberben. Nagyon ari, 1 éves koráig havonta kijön, és mikor kérdezed, mivel tartozol, azt mondja semmivel! Ilyet a mai világban! csoda!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Gyors leszek.Nálunk mindenki beteg Voltunk dokinál adtak neki láz csillapító kúpot sajna használni is kellet mert be lázasodott szegénykém.Éjszaka nálunk senki sem aludt.Na megyek babám sír.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?