Sziasztok!
Tegnap elkezdtem írni ide, de sajnos a 3. mondat után lefagyott a rendszer, és nem tudtam után visszalépni. Nem tudom, hogy nálam volt-e gond, vagy a babanet-en.
Mamac!
Szuper napotok lehetett, tényleg. Néha ezért tudom irigyelni a nagyvárosban élőket, mert ott annyi program van családoknak
Nálunk is vannak ilyen advent körüli rendezvények, de nem túl színvonalasak, és inkább felnőtteknek valók. Gyerekeknek maximum játszóház, de azt azért előbb utóbb megunják.
Most pl. a héten lesznek gyerekkoncertek délelőttönként, de az óvodából nem viszik ki a gyerkeket.
Pedig direkt ovis csoportoknak van meghirdetve.
Elvinném a lányzómat, de készülök a vizsgáimra, és ha nem viszem reggel oviba, koncert után ugyebár már nem vihetem be
Mondjuk most azt sem értettem, hogy az adventi gyertyagyújtást a templomban szombat estére tették, vasárnap helyett. új papunk van, lehet, hogy újított egy kicsit ??:-)
ÉJjel nagyon szarul aludtam. Úgy kezdődött, hogy tegnap reggel mindkét lábam begörcsölt lábujjamtól a térdemig, fél órát szenvedtem, mire elmúlt. Nem győztem kapkodni a magnéziumot.
Aztán napközben is néha éreztem, hogy fáj a helye, de nem volt gond. Éjjel meg lezsibbadt az egész bal lábam, nem tudtam megtalálni a megfelelő alvó-pózt, kínlódtam vele folyamatosan, közben be is görcsölt a vádlim. Kb. 6-szor voltam pisilni, és ráadásként az én kis babucim hajnali 2-4-ig rugdosódott össze-vissza.
Nem tudom mi lehetett velem/vele, mindenesetre úgy érzem, mintha egy szemet sem aludtam volna.
Még szerencse, hogy az anyósomhoz megyünk ebédre, így legalább nem kellett a főzéssel bíbelődnöm.
Jövő héten ablakpucolás....
Mellette tanulhatok mint güzü, mert 15-én két jó kemény tantárgyból lesz zárthelyim. Szóval nem fogok unatkozni így karácsony előtt....
A C&A-ban én is néztem gatyókat, és rendkívül előnytelen fazonúak, kényelmetlenek, az ára jó lenne, csak a fazona hordhatatlan.
Én Győrben szoktam egy kismama-boltban vásárolni, nem túl olcsó- igaz, hogy csak két gatyóm meg két blúzom van onnan- de magyar termék, és nagyon jó minőség. Egy gatyó kb. 7000 Ft, a felsők 5-6ezer.
Még az a szerencse, hogy a régi felsőim nagy része mind rám jön, az anyag alakul hozzám
Csak a gatyákkal vagyok bajban.
Most majd még egyre beruházok, aztán befejeztem. 3 nadrád untig elég. A szoknyáim meg mind gumis derekúak, úgyhogy azokat simán fel tudom venni.
Egy dologgal vagyok bajban, a kismama harisnyával. Egyszerűen nem tudom hordani, annyira szorítja a hasam. Pedig direkt kismamáknak csinálják, de olyan szoros a gumirozása, hogy majdnem megfulladok benne. Úgyhogy marad a térdzokni, vagy a vastag pamut harisnya, mert azoknak puha a gumija. Ti hogy vagytok ezzel?
Megyek, mert már kész az ebéd anyuéknál.
Advent első vasárnapja nem igazán akar derűs lenni, olyan borult nálunk az ég, tegnap még ónos eső is esett. Talán délutánra kisüt kicsit a nap!
Szép napot mindenkinek!
Kata