Új privát üzeneted érkezett!

Nézd meg: zora71
98727F feltenni nem tudom és elküldeni sem sikerül

Zora
Kép
zora7

Zora görbéje:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Zora, ha az én görbém lenne, akkor nagyon tetszene nekem - persze mert én sokkal alacsonyabb hőn működök, mint te..... Ha jól emlékszem, eddig a te DPO-s hőid magasabbak szoktak lenni.

A pecsétről: csak 1x volt?

KépKépKép
ildiko74

Szia Ági!
Lehet, hogy tökre unsz már és a Te problémád sokkal nagyobb, mint az enyém, de akkor sem hagy nyugodni egy-két dolog!
Elkezdtem a 9. napon Lh tesztet csinálni. Olyan negatív volt, hogy még az árnyéka sem látszott a csíknak, ma a 11. napon, már finoman előtűnik a csík. Tudom, hogy ez még messze van a pozitívtól, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy nincs peteérésem! Biztos vagyok abban, hogy az Utrogestannal szúrtam el! Eddig soha sem volt olyan, hogy ne lett volna tüszőrepedésem! Egyetlen hónapban sem, csak a szoptatás idején!
Olyan tojásfehérjém van, mint még soha és még csak kezdemények sincsenek a petefészkemben? :shock: A hőm még lent van, mint ilyenkor normálisan.
Tudom, hogy kár ezen agyalni, de egyszerűen beleőrülök! Ja és görcsölget a hasam, mint máskor, amikor kezd nőni a tüsző! :roll:
Most várjak a HSG-re, amikor tudom, hogy nem ott lesz a baj? Nem hiszem el, hogy ez az orvosomnak nem tűnik fel! Nekem tiszta sor: nincs rendes peteérés, nincs elég progeszteron, serkenteni kell a peteérést! 8)

Kíváncsi vagyok, hogy döntöttél a saját dolgodban! Helyes, hogy nem tetted közszemlére, mert kapnál annyi agyas ötletet, hogy csak na! 8)

Ne haragudj, hogy csak így Rád borítottam a "bilit"!
Puszi!

Éva

Kép
balimama

Bocs Lányok!
Persze, hogy nem csak Zorának, de egyszerűen annyira kétségbe vagyok esve, hogy SOS tanácsra van szükségem!
Zora!
Kezdhetem az én agyas ötletemmel? Aztán majd válogatsz!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Na én is itt vagyok! Ma már jobban vagyok este kifeküdtem magam, apa meg szorgalmasan ellátott fincsi teával.
Már a piacon is voltunk Manóval.

Éva! Nagyon sajnálom a kicsifiadat, remélem nem fog neki nagyon fájni. Nekünk szerencsére lazulgat, de még nem az igazai, a dokinéni azt mondja ne húzogassuk neki.

Mo! A férjecském lába már jól van, már csaka vágások és a szúrós lába, olyan mint a kaktusz, árulkodik a műtétről. Tegnap már focizni is volt.

Zora! De jó, hgy minden oké veled! Akkor remélhetőleg hamar beköltözik az a babóca a pocakodba!!!

Nekem szerencsére nem zavarta meg az esti láz a hőmet, mert tegnap is meg ma is 36,8 volt.

Nagyon szép Napot Mindenkinek! és végre péntek van!!!
Vendég

Éva! Mi a baj!? Írjad nyugidtan! Tudod, hogy meghallgatunk és ha tudunk segítünk!!!!
Vendég

Szerintem az lehetetlen Éva, hogy nincs érésben levő tüsző, hiszen az érő tüszők termelik az ösztrogént, amitől lesz a váladék. Ha nincs peteérés, nincs tojásfehérje, max. a legrosszabb esetben nem reped meg, de van, kell lennie, nem is egynek. A domináns meg most húz bele igazán, úgyhogy csak szex ezerrel, a reménytelen hónapok néha fura fordulatot vesznek! :lol: :lol: Nézd az Lh tesztet és mindent bele! A legerősebb tojásf. utáni napon szokott pozitívvá válni. Higgy nekem!

Zora
Kép
zora7

Lányok!
Az előbbi hozzászólásom mutatja, hogy teljesen elborult az elmém, amikor ma megtudtam, hogy egy fél petesejtem sem érik! Ez rosszabb, mint amikor megjön.

Krisztinka!
Akkor már túl vagy a tüszőrepedésen, remélem a betegségen is!
Na ez a fütyi dolog a másik, amitől rosszul vagyok! Pontosan egy éve voltunk lázgörccsel kórházban és nagyon frissek az emlékek! Még jó, hogy ott lehetek majd mellette!

Ildikó!
Gyere gyakrabban, annyira megnyugtatsz! Olyan hihetetlen kiegyensúlyozottság árad az írásaidból!

Éva

Kép
balimama

Ezerszer köszönöm Lányok, hogy vagytok Nekem!
Megyek homokozni! Az legalább megnyugtat! Helyes kis sütik a homokban....

Éva

Kép
balimama

Éva, miből gondolod, hogy nincs/ nem lesz pé-d? Szerintem tesztelj holnap és holnap után is, hisz rendes körülmények között jó is, hogy még nem volt meg.
Úgy látszik ez olyan hónap, amikor mindenki valamiért parázik :roll: :roll:

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!
Ezt most reggel nézték meg UH-al! :cry:

Éva

Kép
balimama

Ja, igy értem.... és nem mondott semmit a doki?

KépKépKép
ildiko74

Sajnos csak annyit, hogy a következő lépés a HSG. Nem tudom, hogy van-e értelme vállalnom, amikor egyértelmű, hogy rendes peteérésem sincs, így nem mindegy, hogy átjárhatóak-e a petevezetők?
Másnak csak kérnie kell a Closty-t, nekem meg még hónapokat szenvedni addig. :cry:

Éva

Kép
balimama

Éva, azért mert most nem látnak semmit, az még nem jelent semmit!!! A múltkor te magad mondtad nekem, hogy ebben a korban már megtörténhet a pé. nélküli hónap!
Az egyedüli dolog amit tehetsz, ha megbizol a dokidban, csináld azt amit mond. Ha pedig nem vagy biztos benne, hogy jól dönt, akkor kérdezz véleményt más dokitól is....

KépKépKép
ildiko74

Éva,
Azért a hsg hasznos vizsgálat ártani nem árt de ha feleslegesnek érzed akkor ne menj bele.
Vendég

Pandácska!
Ha arra gondolok, hogy Te mi mindenen mentél keresztül, komolyan
elszégyenlem magam! Igazából csak nagyon csalódott vagyok és egyszerűen nem hiszek az UH-nak. Meg talán egy kicsit siettetném már a dolgokat!

Ildikó!
Minden hónapban éreztem a tüszőrepedést. A múlt hónapban iderült, hogy mintha nem is nőnének meg akkorára a tüszőim, amekkorára kellene. Egyszerűen azt érzem, amit már az elején is, hogy rajtam csak a peteérés serkentése segít, de akkor a többi csak időhúzás!
Clostival jó esetben is legalább 3 hónap, amíg sikerül és akkor még várjam meg előtte a HSG-t is. Karácsony előtt esélyem sincs egy pozitív tesztre!

Éva

Kép
balimama

Tudod Éva mindenkinek az a legrosszabb amin ő megy keresztül szerintem ez természetes nincs miért szégyelned magad!!!
Vendég

Kép
Vendég

Pandácska!
Gyönyörű az új táblázat! Már nagyon szeretném, ha kicserélhetnénk a címét! Mondjuk: Babára várnak!

Lányok!
Micsoda pangás!!!!

Sheila! Molli! Andi! Olyan régen voltatok!

Éva

Kép
balimama

Jó estét mindenkinek!

Zora
Kép
zora7

Neked is Zora!
Vendég

Már úgy várom Panda a hétfőt! Ja és nekem is akkor lesz kész a leletem, megtudom végre mannyi a progim.

Zora
Kép
zora7

Zora,
Akkor izgulhatunk együtt én már totál kivagyok de jó értelemben :lol:
Vendég

Hát, hétfőn egy nagyon-nagyon hosszú beszámolót kérek!

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!
Csak néhány pillanatra tudok ma este jönni, mert a férjecském már itthon van és nem szereti, ha a gép előtt ücsörgök.
Pandácska!!!! Nagyon-nagyon szorítok neked!!!!! Küldök gyorsan még 2 napra elegendő nyugalmat és kitartást!!!! Megy a drukkkkk+++++++++++++
Éva! Nagyon megértelek. Sajnálom. Most minden úgy összejött nálatok. :cry: Szerintem egy kis nyugi hiányzik az életedből. Egy kis kikapcsolódás, édes kettes a pároddal....... nem tudnád megoldani valahogy?! Talán segítene..... és megnyugtatna. Sok ez a családi gond, ami a vállaidra nehezül......
Krisz! Örülök, hogy jobban vagy már! A 21. napon 36.8??? Pé. után vagy? :shock: Ez jó rövid ciklus lesz. :wink:
Zora! A hétfői eredményekre nagyon kíváncsi vagyok.
Ildi! Köszi a filmet! Mosolyt csaltál a fáradt fejemre :)
Lányok! Én ma hulla vagyok. Sőőőt, inkább két hulla együttvéve. Egy perc és már alszok is. Holnap munkanap... :cry: :cry: :cry:

Jó éjszakát!!!
Vendég

Pandácska!
Én is borzasztóan kíváncsi vagyok, hogyan zajlik egy ilyen konzultáció és hogyan megy majd a felkészítés! Nagyon jól leplezed az izgalmadat, talán csak csendesebb vagy egy picit!

Mo!
Sajnos nicsen lehetőségünk kettesben lenni még jó néhány évig!
Ráadásul ez csak a problémáknak egy nagyon pici töredéke!
Nem baj, erős vagyok!
Pihenj és foglalkozz a pároddal jó sokat!

Zora!
Gyanúsan csendes vagy!

Lányok!
Nekem nagyon hiányoznak azok a pörgős esték, amikor 2 oldalt írtatok!
Tudom, hogy hülyeség, de voltak az életemben olyan időszakok, amiket nem tudom hogyan viseltem át ép elmével. Az biztos, hogy a legtöbbet a barátaimnak és a humorérzékemnek köszönhettem.
Bocsánat! Egy kicsit filozofikus hangulatban vagyok! Talán nem is ide tartozik!

Szép estét kívánok mindenkinek!

Éva

Kép
balimama

Hát én többször is benéztem Éva, de csak Panda volt itt, nem mintha Ő nem volna elég, de a pörgéshez azért kéne még pár ember.

Zora
Kép
zora7

Egyébként most inkább csendben vagyok, ketten vagyunk, én és a barna, mint első számú közellenség. Szar helyzet.

Zora
Kép
zora7

Éva,
Azt már most is eltudom mondani. Bemegyek a dokihoz és beülök a kényelmes fotelbe ő velem szemben és elkezdi mondani a dolgokat. Én kérdezgetek csodálkozok néha nevetünk meg ilyenek. Írkál a papírokra számítógépre és a végén kapok recepteket. Szerintem ez most is így lesz. Csak most elmeséli mi vár rám mikor mit szúrjak mikor kell uh-ra menni mire kellfigyelni milyen veszélyek vannak. Inkább az az izgi hogy hétfön derül ki hogy mikor kezdhetem a szurit s abból kb. lehet tudni mikor lesz a punkció meg a beültetés.
Vendég

Na jó! Megint lemaradtam!

Pandácska!
Ugye mesélsz majd a konkrétumokról is! Minden érdeke! Mit, mikor, miért, hová!
Jaj, ne haragudj! Csak annyira szeretném megérteni, hogy pontosan mi is történik majd Veled! Lőj le nyugodtan, ha túl kívácsi vagyok!

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt! Ma leesett a hőm és megjött a mensim. Mindez tök jó, csak tegnap meg egy pozitív tesztem volt. Ami azt jelenti, hogy ha a vérvétel miatt nem hagyom el a progipótlást, akkor ma kismama vagyok. :cry: Egyébként nem lett volna jó érzés ilyen hőkkel kezdeni a terhességet, viszont nagyon várom a hétfői progivizsgálat eredményét, ha már ilyen áldozatot hoztam érte. :evil: És végképp nem tudom, hogy kinek higgyek, de jövő csütörtökön megyek a Radványi doktornőhöz és talán eldöntöm végre mi legyen. Mert az világos számomra, hogy a dokik mindenről különböző módon gondolkodnak, nincs két egyforma vélemény. És ki a fene fog engem meggyőzni, hogy mi a helyes az én esetemben, amikor nincs is egységes vélemény! :evil: :evil: :evil:

Zora
Kép
zora7

Na csá csajok, köszönöm az érdeklődést, most megyek dolgozni, munka után még benézek! :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Sziasztok!

Zora!Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: Remélhetőleg megtalálod végre azt az orvost, aki igazán tud orvoslást a bajodra.
De tuti már hogy így nem maradt meg???
Lányok ez annyira szerencsételn hónap. Egyébként én utálom az áprilist!!
De meglátjátok, hogy a május lesz a mi hónapunk!!!!!

Éva! Tudod, hogy nyugodtan kiírhatod magadból bármi bánt, mert mi azért vagyunk itt hogy jóban rosszban együtt legyünk. Jókat nevessünk, néha meg együtt sírjunk.
Remélhetőleg túl jutsz ezena letargikus szakaszon mihamrabb s aztán együtt töltjük meg a babás táblát. Meglátod nincs is olyan messze már!!!!

Panda! Már csak két nap!!!! :lol:

Na az én hőm az érdekes, mert leesett, de tuti volt pé-m, mert volt tojásfehérjém. Így a ferti még nem rakta be a pé-t, de ha 1 tizeddelé többet írok akkor berakja. Szóval nem tom mi van, de azért feldobom:

Kép

Na most lépek, mert várnak az ablakok, hogy megpucolhassam őket!

Pusza mindenkinek és szép napot!
Vendég

Zora,
Jesszusom nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Panda, tudsz segíteni? Milyen hormonértékek normálisak a ciklus 3. ill. 21. napján? Hol lehetne ezt megnézni? Megvan a leletem és a progi fele a normálisnak, de a prolaktin is magas.

Zora
Kép
zora7

Én is jó leszek segítségnek?

Éva

Kép
balimama

[url]Infertility.hu - Lap a meddőségről és a kezelésről...[/url]

Éva

Kép
balimama

Szia, végre! Éva, csak kattog az agyam, már nem akartalak megint felhívni, mert olyan ciki.

Zora
Kép
zora7

Sajnos nem tudom belinkelni, de megtalálod.
Az Inferility.hu-t

Éva

Kép
balimama

Nem ciki, csak drága! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Ne kattogtasd az agyad, mert olyan egyértelműen látszik, hogy progi hiányod van!
A magas prolactin szint megakadályozhatja a teherbeesést, de nem biztos. Szoptató anyák simán kihordanak terheséget. Ráadásul a prolactint csak a 3. napon érdemes nézni!

Éva

Kép
balimama

Úgy érzem, itt a sorsom néhány laborértékben, és úgy szeretném tudni, mi lesz ezután. Ráadásul még mindig nem jött meg, lehet hogy el fog húzódni, mire megjön rendesen, de nem baj, legalább időt nyerek a Clostyhoz.

Zora
Kép
zora7

Nekem akkor 350 mU/l volt, most 665.

Zora
Kép
zora7

Zora,
kerestem de nem találtam ilyen táblázatot.
Vendég

Én sem találom ott ahol mondtad, Éva.

Zora
Kép
zora7

Itt van, de nem éppen táblázat formátumú! Úgy nem sikerült betennem.
1177163164.81.doc

Éva

Kép
balimama

Én is azt néztem meg még régen volt az oviklubbon is onnan is eltünt a táblázat nem értem de még keresek tovább
Vendég

Vendég

Egyébként a magas prolactin szint miatt lehet alacsonyabb a progesteron, de ez a probléma a világ legkönnyebben megoldható problémája!
Nekem kb 2 hét alatt sikerült normál szintre levinni a prolactinomat. Amikor novemberben orvoshoz mentem, nekem még tejem is volt.

Éva

Kép
balimama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?