Szia Ági!
Lehet, hogy tökre unsz már és a Te problémád sokkal nagyobb, mint az enyém, de akkor sem hagy nyugodni egy-két dolog!
Elkezdtem a 9. napon Lh tesztet csinálni. Olyan negatív volt, hogy még az árnyéka sem látszott a csíknak, ma a 11. napon, már finoman előtűnik a csík. Tudom, hogy ez még messze van a pozitívtól, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy nincs peteérésem! Biztos vagyok abban, hogy az Utrogestannal szúrtam el! Eddig soha sem volt olyan, hogy ne lett volna tüszőrepedésem! Egyetlen hónapban sem, csak a szoptatás idején!
Olyan tojásfehérjém van, mint még soha és még csak kezdemények sincsenek a petefészkemben?
A hőm még lent van, mint ilyenkor normálisan.
Tudom, hogy kár ezen agyalni, de egyszerűen beleőrülök! Ja és görcsölget a hasam, mint máskor, amikor kezd nőni a tüsző!
Most várjak a HSG-re, amikor tudom, hogy nem ott lesz a baj? Nem hiszem el, hogy ez az orvosomnak nem tűnik fel! Nekem tiszta sor: nincs rendes peteérés, nincs elég progeszteron, serkenteni kell a peteérést!
Kíváncsi vagyok, hogy döntöttél a saját dolgodban! Helyes, hogy nem tetted közszemlére, mert kapnál annyi agyas ötletet, hogy csak na!
Ne haragudj, hogy csak így Rád borítottam a "bilit"!
Puszi!