Új privát üzeneted érkezett!

Szanet, ha Anyukád 43 éves, Te is nagyon fiatal lehetsz!

Nagyon szép a pocakod! :lol:
Vendég

Luca:

Én 24 vagyok. 25 leszek idén.

szanet

hát nem vagyok idős. és rögtön kétgyerekes anyuka leszek :shock: :D
Erre nem számítottam... :lol:

szanet

Sziasztok!

Írtam az előbb egy regényt és eltűnt. :oops: :oops:

Amúgy nem tűntem el,csak olvasgattalak benneteket inkább és izgultam a genetiai uh miatt.Kár volt.3 perc alatt végeztek velünk,és minderre fél 11-től vártunk 4-ig. :oops:
Vendég

Lili :P
Tündéri 2 baba :D

Banika :P
Én meg a múltkor 2 órát vártam és jól beolvastam nekik, hogy akkor miért hívnak időpontra. Ezek szerint nem is vártam sokat :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

Az,hogy várnunk kellett.a kisebbik gáz.A doki meg se akarta nézni a Marci veséjét,amin múlt héten találtak vmi veseüregtágulatot,mert csak az afp-s beutaló érdekelte.
Nagy nehezen meggyőztük,erre közli,hogy az nem is biztos,hogy vese,lehet,hogy petefészek,Mondtam neki,hogy az elég ciki,mert mindkettő fiú :lol:
Erre ő:ja,akkor vese :?:
Vendég

Fanni

Az,hogy várnunk kellett.a kisebbik gáz.A doki meg se akarta nézni a Marci veséjét,amin múlt héten találtak vmi veseüregtágulatot,mert csak az afp-s beutaló érdekelte.
Nagy nehezen meggyőztük,erre közli,hogy az nem is biztos,hogy vese,lehet,hogy petefészek,Mondtam neki,hogy az elég ciki,mert mindkettő fiú :lol:
Vendég

Bocs,szórakozik a netünk
Vendég

A genetikus viszont tök normális volt.Elnézést kért a csúszás miatt és minden lehetőséget elmondott.Végülis megnyugodtam,hogy ez egy elég gyakori "rendellenesség"(utálom ezt a szót),amit viszonylag gyorsan elnőnek a babák.Az öcsémék kislányánál is volt,ma már semmi nyoma.
Vendég

Babások olyan szép mindegyik gyerkőc és úgy irigyellek benneteket,hogy ilyen hülye paráztatós vizsgálatokon már rég túl vagytok.
Vendég

Banika: a fiadnak petefeszke van? :lol: :lol: :lol: Ezen jot nevettem! Fel a fejjel, ne aggodj annyit (en is szetaggodtam a fejem :lol: ) nemsokara majd babazhatsz! :wink:

Lili: gyonyoruek a babak, olyan edes kis turcsi orruk van! Nyugi, mindjart konnyebb lesz!!! Megigerem!!! A harmadik honaptol sokat valtoznak a babak jo iranyba! :D

Sajna nem vagyok jol, holnap megyek vissza a borgyogyaszhoz, nem mullik az allergia, melle pikkelysomorom van, szoval szep vagyok. :cry: Faj, eg, viszket, csunya. :cry: Elegem van!

Rate kisordog volt ma a jelmezbalban, annyira elvezte, tok edi volt:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Csak olvasgatni jut idő ebben a viszonylag szép időben inkább kinnt tartózkodunk a gyerkőcökkel. Ilyenkorra meg már hulla vagyok és vmikor enni is kell nyugodtan, hát ennek most érkezett el az ideje.

Banika: igazad van, tuti jó, hogy már nincsenek ezek a fránya terhesség alatti paráztatós vizsgálatok, de vannak mások, kötelező injekciók, kaja kigondolás, mennyit eszik elég, nem; jó a szeme, hall rendesen, mi ez a folt a cicije alatt, és ez? Szóval van min gondolkodni minden nap.

Kata: nagy drukk még mindig

Lili: gyönyörűek és milyen nagyok!!!

Kismamák: no para, mert az nem használ a lurkóknak, és a paráztatások legalább 70 %-a kamu, szerintem a legtöbb orvos csak mondja a dolgokat, lehetőségeket, csakogy mondjon vmit.

Tontica: jó éjszakát Nektek, reméljük visszaáll a rend

snezsanett

Tontica

nagyon helyes kisfiad van, az én lányomék katicabogarak lesznek kollektíven

snezsanett

Sziasztok!

Tegnap húshagyókedd-vendégség volt (mi mentünk, nem nnálunk :) ), fél1kor, amikor lefeküdtem volna, Hanga baba már kelt is...Aztán 4kor...Andris fél6kor...Már vissza sem feküdtem :(

Tündériek a babák az UH-n! :)

Lili!
Édesek :)

Nekünk a torna 3000 ft/alkalom/baba. Még nem voltunk, remélem, meéri, főleg, mert Bpre kell érte menni...

Panni!
Biztos hogy csak fél évesek a lányok? :D Hatalmasak! Azt hittem, Andris óriásbébi az ő 7.68 kg-jával, de ő fiú...

Kép
Kép
maminti81

Maminti fránya genetika :) Sem az apja sem én nem vagyok valami apróka - nézhetek majd nekik kosár -csapatot :) -(jó hát nem egy egészet csak kettőt belőle :) )
Tontika sajnálom a viszketést -vacak lehet - nagyfiad aranyos ördögfióka :)
Banika az a :jó akkor vese- az durva :evil:
Szanet nahát milyen fiatal vagy :) -kicsit irígy- bár én is ennyi idős voltam amikor próbálkozni kezdtünk erre tessék vénségemre lettem 3 gyerekes :) (bár ma reggel ahogy összegyűlt a komplett alom az ágyamban ettől sírnom kellett :D )

Kép
Kép
panni7

szofi,nem semmi akkor az a doki alapból egy tuskó,örülök is hogy így alakult mert az új doki jónak tűnik,kop kop :oops:
fanni hátad szokott még fájni,keményedsz még?hogy szadted/szedes a magnéziumot :?: rendszeresen vagy ha csak keményedsz :?:
rebe igen is csini vagy!és édesen bújnak a manók :D
babyteve szerintem is genetika de azért elkezdtem kenni fürdés után nem törölközök meg a vizes testemet kenem be a niveának a babaolajával,jól bemaszírkázom és a felesleget leitatom,apa is megjegyezte milyen puha a bőröm,és abszolút nem maradok olajos,a sógórnőm meg ígért valami drága csodakrémet de szerintem azt majd ha már hatalmas a poci akkor használom :D
szilva édes bogi és boti,nekem még mindíg az az érzésem hogy a szégynlős baba az lány a pocimban :oops:
lili aliz és barnabás gyönyörűe :oops: k :D
szanet én 26 leszek és tényleg furi hogy 2gyerekes anyci leszek,de szupi szerintem :D
banika nem semmik ezek a dokik :evil:
tonti szép kis ördögöd van :D

lanyané

Jo reggelt!

Szuperul aludtunk, este 8-tol reggel 6-ig! :D Nem ertem miert alszanak ilyen jol szetvalasztva es miert kelnek tobbszor ha egyutt vannak?! :roll:

Zsani: rakjal majd kepeket a kis katicakrol! :wink: Itt is gyonyoru ido van! Vegre kozeledni latszik a tavasz!

Maminti: szegenyke, nem irigyellek! Kitartas! Hogy van Hanga? Eszik szepen? Cumisuvegbol elfogadja? Hozzatapi? Merted a sullyat multkor?

Panni: mi picik vagyunk, en is, Apa is. Sot, Apai nagymama extra pici volt, lehet Anna is olyan lesz de sebaj, egy kislany apron is szep! :wink:

En 28 evesen lettem 3 gyerekes anyuka! :shock: :D Sosem gondoltam volna!!! (mar csak azert sem mert csak kettot akartunk :lol: )

KépKép
KépKép
tontica

Hát akkor nem csak én leszek többgyerekes fiatal anyuka :D :lol:
Amúgy a kollegáimnak szoktam mondani, h ha elbírtam20 gyerekkel a suliban, akkor 2vel sem lesz gond!(remélem :!: :roll: )

Tonti:Kisfiad elbűvölő kisördög!
Örülök, h végre tudsz egy kicsit aludni!
Amúgy más zajra nem ébrednek föl? vagy csak egymást nem hagyják aludni a picurok?

Panni: ne mondj már ilyet! nem hiszem , h valóban vén lennél!! :)
Amúgy 3 kis tündéri gyerekkel tuti nem lehet megvénülni! :D

Snezsanett: én is voltam katicabogár az oviban!negyon imádtam azt a jelmezt!!! :lol:

szanet

Maminti: bogarat ultettel a fulembe, Anna is bokanal keresztezi a labait sokszor, ez most baj? :roll: Folvettem videora, Hanga is igy csinalja?
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0008.flv

Banika, latod allandoan aggodunk, nem csak a terhesseg alatt. :?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Nem akarlak ijesztgetni, de Lilóka is így tartja, de csak a balt.
Bár mi sima fekvésben is, és úgy látom Anna akkor egyenesen tartja, de lehet, hogy jobb, ha rákérdezel, védőnőnél, gyerekorvosnál, abból baj nem lehet.

Puszi!

Judit

jucicuki

Én 21 éves voltam Tominál és majdnem 33 leszek, mire megszületnek a babók...abszolút nem így terveztük, Tomi után már a következőt akartam, de ez van :D (Egyik barátnőm 40 évesen szülte az első babóját, és naggggyon megfiatalította...sosem volt öreges, de tényleg nem számít a kor...na jó, nem 60 év, bizonyos keretek között). :D

Lanyané kenegesd is, azzal rosszat nem teszel! :D

Tontica, komoly a jelmez... :D

Kép
babyteve2

Tontica :P
Mindenesetre én nagyon élveztem az újabb videot, köszi!

Utánaolvastam ennek a dongalábnak. Ahhoz képest, hogy az én korosztályomban egyetlen egyet sem ismertem, úgy látom, elég gyakori baba korban :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok :P
Ha már csináltam, dobok egy mai pocifotót. Most legalább mindenki megnyugszik, aki azt hitte eddig, hogy nagy a hasa :lol:
Kép
Fanni 16+2

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Csini vagy!

Tonti, doktornénink azt mondta, nem dongaláb :roll:

Judit

jucicuki

Fanni! Csini vagy! Jó ez a felső! Szerintem kb. nekem is ekkora volt akkoriban a hasam. Viszont most valahogy 2-3 hete nem nagyon nőtt. Remélem azért a gyerekek nőnek!

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok !
Ismét sikerült sokáig eltűűnnöm, igaz ebből a 3 htéből 1 az amniora ment el. Hát nem volt semmi az biztos....
Nekem ugye alapban arra volt beutalóm és időpontom, ehhez képest 3 órám ment el a genetikati uh-ra, majd közölték, hogy meg kéne csinálni az amniot. Igen azért vagyok itt fél napja, mire várunk? Menjek vissza valamelyik szerdán... hát képzelhetitek mennyire ideges voltam! Egész nap halálra izgultam magam a nagy semmiért. Másnap megcsinálták, borzasztó volt. Annyira fájt a hasam, aztán 1 hét fekvés, nehogy baj legyen. 12én lesz eredmény, amiért újra Bp-re kell utazni... Hogy úúúúútálom az I. sz. Klinikát!

Tök jó, hogy ennyi új kismami van! Tontica beírsz a táblába engem is légyszíves? Ha minden igaz vegyes páros :-) nevek nincsenek még (és nem is lesznek csak születéskor miután anyósom a múltkor nemtetszését fejezte ki az egyik lehetségesre), lombik babák, második sikeres akció és nincs tesójuk még. De remélem lesz. Ja és a lényeg hogy ma vagyok 21 hetes. Raknék fel képet, de éppen egyedül vagyok, nem tudok csinálni.

1-2 hozzászólás a sokhoz amit írtatok. Nagyon élveztem a visszaolvasást!

Tontica, remélem most már beállnak a babák erre az éjszakai alvásra! Allergia ügyben mizu?

Mindenki fantasztikus képeket rakott fel! szépek a babák!

Hajdú Krisztánál nekem jó tapasztalataim voltak, 3 hete voltunk nála.

Rebe pattik nekem is vannak háton és cici között, de érdekes módon néha eltűnnek, aztán újra jönnek.

A könyv ötleteket köszi, pénteken megyek vásárolni, megnézem amiket írtatok.

Én jól vagyok, egyre többet kell ennem, mert a babák kifocizzák maguknak :-) MÁr az ivással sincs gondom, napi 2 léter simán lecsúszik. A pocakom most keményedik, pénteken majd iratok fel olyan magne cici valamit amit írtatok :-) sajna hülye vagyok gyógyszernvekből.

Kata és Péter, nagyon szorítok értetek és a szép hajas babákért!!! KITARTÁS!

Navia
navia

Fanni:

Nagyon csini vagy!Most még kis aranyos a hasad! :) de néhány hét.... :lol: hihi

Navia:

Szegénykém!Biztos jók lesznek az eredmények!
Név: nekünk is volt vkinek mindig problémája vmelyik névvel :evil:
Anyukámnak mindkettővel baja volt, mire én mondtam neki, h majd ha szül ő is mégegy gyereket, annak olyan nevet ad amilyet akar :twisted: :oops:
én már nagyon unom, h mindenki megmondaná, mi legyen a gyerekeink neve. de lehet, h csak engem borít ez ki, de akkor is.....

szanet

Nálunk senki sem szólt bele a nevekbe...szép is lett volna...igen, Szanet, ha más nevet akar, szüljön! :D

Kép
babyteve2

Navia: Miert kellett amnio? Nem lehetett kellemes, remelem minden rendben lesz!!! A tablaba a szuletes varhato idopontja is kellene. Az anyosok mar csak ilyenek, meg szerencse hogy nekem nincs :oops: :roll: :lol:
Nem hagyni Magatokat!!!!

Nekunk is nehez volt mert minden nevet ami nekem tetszett Apa lehurrogta, az Alexben viszonylag hamar megeggyeztunk de a lanyneveken sokat vitatkoztunk. En Szofiat, Szilviat vagy Blancat szerettem volna, O meg Viktoriat az Anyukaja emlekere es mivel en Anita vagyok es az itt az Anna becezese igy lett Anna Viktoria. Kicsit nehez mert ha magyarul beszelunk akkor Annat mondunk, ha spanyolul beszelunk akkor pedig Anat. Az Alex az Alex mindket nyelven. :D A nagy fiamrol, Monserraterol nem is beszelve, otthon a gyerekek nem tudjak kiejteni a nevet. :lol:

Jucicuki: akkor most baj van vagy nincs Lili labaval? Remelem nincs!!! Ahany doki annyi felet mondanak! Az enyemeket ahanyszor latta a doktorno mindig azt mondta hogy jol vannak, semmi bajuk! Hiszek Neki! Legkozelebb csak 6 honapos kontroll lesz.

Fanni: de jol nezel ki! En most se vagyok ilyen csini! :roll: :lol:

Szanet: Mi a foglalkozasod? Tanitono? Ha igen, kerdeznek egy-ket dolgot!

KépKép
KépKép
tontica

Vettem baba almalevet a gyerekeknek, kivancsi vagyok a hatasra.

KépKép
KépKép
tontica

Judit :P Kamilla :P Szanet :P
Köszönöm!

Tontica :P
Köszönöm! 3 gyerek után bizti nehezebb a visszaállás, de nyárra már nagyon csini leszel, ne aggódj :wink:

Az én Anyumnak sem tetszett az egyik név, a Milán, mert neki VV Milo jut róla eszébe. Mondtam neki, hogy majd ha meglesz az unokája, onnantól meg minden Milán etalonja az ő uncsija Milán lesz :roll: De különben eddig még megúsztam nagyobb kritikák nélkül 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nekem is nagyon tetszik a Milán név, viszont nálunk azért esett ki hamar, mert én Juventus-drukker vagyok... :D :oops:

Kép
babyteve2

Annyit írtok egy nap alatt, hogy még olvasni sem könnyű utánatok.

Fanny: gyönyörű vagy, csak így tovább! Lesz még jóval nagyobb is. Még egy focidrukker, én is szeretem a focit, de én a spanyol foci és angol foci pártján vagyok!

Navia: szurkolunk az amnio eredményhez.

Szanet: mi közösen a férjemmel döntöttünk. Külön-külön felírtuk azokat a neveket lány és fiú is amelyek tetszettek, majd összehasonlítottuk és azok közül választottun, amelyk közösek voltak. Nagyon tetszett a férjemnek is a móka. Olyan volt mint egy kis ovis, úgy bújta a neveket. Ne engedd, hogy más beleszóljon.

snezsanett

Tontica

mi 3 napja próbálkozunk az almával. Ízlelgetik. A bébi ételes nem ízlett nekik, de amit én reszelek az igen.

snezsanett

Babyteve:
ezen a drukkerségen nagyon jót nevettem :lol: :D :)

Tontica:
a felhasználónevedből arra következtettem, h Ica a neved :oops:
hát nem találtam el :roll:

igen, tanító néni vagyok(most lebuktam :roll: ) :lol:
Kérdezz bátran, aztán majd meglátjuk,tudok-e segíteni :roll:

Azon gondolkoztam, h reggelente milyen sokan szoktunk itt lenni, aztán ilyenkor esete már csak egy-két hozzászólás.
Ilyenkor még fent vannak a gyerekek? v mi az oka?

szanet

Snezsanett:

Nekem a párom mondta még az elején, h legyen Janka, ha lány.Nekem meg tetszett. Én meg kerestem fiú nevet(Zsombor),ami neki is jó lett volna.akkor még nem tudtuk, h ketten vannak :)
Aztán sokáig nem tudtuk mi legyen a másik kislányunk neve. Végül karácsonykor az anyóssal való beszélgetés során jött szóba az Anna. és mindkettőnknek megtetszett.
Amúgy én már az elején tudtam, h nem fogom kikérni csak a párom véleményét, hiszen a mi gyerekeink!
És nehogymár a nagyszülők, rokonok a neveik miatt szeressék vagy ne a picurokat.
Amúgy meg nem is kacifántos v fura nevek.

szanet

Szanett!

A mienink akkor már ágyban vannak és én is oda vágyom, de még fejnem kell olyankor, aztán örülök, ha eltalálok az ágyig :lol: majd megtapasztalod Te is :wink:

Judit

jucicuki

Én mindig kicsit le vagyok maradva... :oops: :cry:

Névválasztás
Nálunk én dömtöttem... Eric rámhagyta...
:wink:

Gyermekeim egyre elevenebbek
:lol:
Vendég

Csajok, szerintetek a születendő babák neme, és a fogamzás módja között van összefüggés?Úgy értem, hogy spontán lettek, vagy mesterségesen.Mert én azt gondoltam, hogy ha pld. mesterségesen repesztik a tüszőt,és az ember utána van együtt a párjával,akkor a petekiszabaduláshoz nagyon közel van az együttlét, így nagyobb az esélye a fiúnak, nem?
De nézegettem a táblátokat, ott nem ilyen egyértelmű, hogy lombiknál vagy inszemnél több a fiú...

Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, csak ezen gondolkodtam.Én nem vagyok még annyira otthon ebben a témában. :oops:
Vendég

Luca :P
Állítólag nincs erre szabály :wink: Én inkább azt figyeltem meg, hogy az olyan lombinál, amit icsi-vel csinálnak (csak 1 spermiumot juttatnak a petesejtbe, vagyis a biológus választ!) nagyobb az esélye a fiúknak. De ez csak egy 3 éves "topik tapasztalat".

Szanet :P
Én rendszeresen elalszom az esti filmen. Igazából már 7-kor álmos vagyok, onnantól húzom az időt 8)

Babyteve :P
Na ezen én is nagyon jót nevettem! Még jó, hogy mi nem vagyunk elkötelezett foci drukkerek! De az egyik csemeténket máris azzá tettük :lol:

Zsenett :P
Köszönöm szépen.

Az én pocim már 94 cm. Nem tudom, jó helyen mérem-e, én ott mérem, ahol a legnagyobb. De a "sima" lombikos topikomon nagyjából ennyivel már szülnek :shock: Tegnap azt hittem, máris megrepedtem, de nem, csak valami ruha furán gyűrődhetett, mert ma már szép, egyenes a hasam. Megyek is kenni :roll:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ez azt olvastam hogy ikreknel altalaban nagyobb szazalekban szuletnek lanyok, de nem sokkal!
Amugy elmeletben igen, ha kozvetlen tuszorepedeskor vagy utan vagytok egyutt abbol allitolag nagyobb szazalekban fiu szuletik de en nem nagyon hiszek ebben.

Tdanie: hat igen, emlekszem en is visszasirtam a fiammal azokat az idoket amig meg nem fordott, maszott, jart hanem csendben fekudt egyhelyben. Hamarosan mi is megtapasztaljuk milyen amikor ket gyerek haromfele szalad! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szanet: nem Ica vagyok hanem Anita, a tontica (k-val ejtve) egy spanyol szo ami azt jelenti hogy butacska. :lol: Mindig igy becezett az uram, edes, mi?! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

[quote="luca68"]C írta:luca68sajok, szerintetek a születendő babák neme, és a fogamzás módja között van összefüggés?Úgy értem, hogy spontán lettek, vagy mesterségesen.Mert én azt gondoltam, hogy ha pld. mesterségesen repesztik a tüszőt,és az ember utána van együtt a párjával,akkor a petekiszabaduláshoz nagyon közel van az együttlét, így nagyobb az esélye a fiúnak, nem?
De nézegettem a táblátokat, ott nem ilyen egyértelmű, hogy lombiknál vagy inszemnél több a fiú...

Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, csak ezen gondolkodtam.Én nem vagyok még annyira otthon ebben a témában. :oops:

Én otthon vagyok ebben a témában :wink:
DE... az teljesen esetleges, hogy IVF-nél kisfiúk, vagy kislányok lesznek-e... a mikroszkóp alatt egyformák a fiú és a lány spermiumok (A spermiumokban levő nemi kromoszóma határozza meg a nemet)...

Egyébként a nagy átlagokat tekintve, mindig valamivel több fiú születik, mint lány... a fiúk esendőbbek...
Csak meg kell nézni... mennyi özvegyasszony van és mennyi özvegyember... :wink:
Vendég

Az én fiaim teljesen spontán, otthon gyártódtak :wink:
És külön apától van a nagyfiam... még azt sem mondhatom, hogy "egy apától, csak egyfajta gyerek lehet..." :lol: :wink:

(lehet, hogy a tudatalattim volt ikrekre-kondicionálva... annyi ikrecske "létrejöttén" dolgoztam)
Vendég

Tontica:
Kedves becézés :D Engem is szokott ilyenekkel becézgetni a párom :lol:

Fanni:
Én is mindig aludtam az elején :) este már nem láttam a barátok köztöt soha :D
Azóta ez elmúlt....Este fenn vagyok éjfélig, vagy egyig, reggel legkésőbb 8kor kelek.de inkébb hamarabb.és mindeközben felkelek3-4szer pisilni :twisted:

Sztem ez a sok pisilés azért van mert így már most megtudja az ember, milyen lesz, ha megszületnek a babák és fel kell kelni 3 óránként :D :lol:

szanet

Szanet: a 3 orankent sokszor csak alom marad az elso par honapban! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hello! Ne nevessetek ki, de kérdeznem kell valamit.

Az a nagy félelmem van folyamatosan, hogy ha oldalt fekszem, akkor az egyik gyerek - aki alul van - összenyomódik. Nagyjából egymás mellett van a két gyerek és medence fekvésűek, szóval, ha jobb oldalon fekszek az A van alul, ha bal oldalon fekszek, akkor a B. És ezt a két pozíciót váltogatom úgy fél óránként, mert többet nem bírok ki egy helyben. Háton meg még kevesebbet, mert akkor nem kapok levegőt.
Nyugtassatok meg, hogy senki nem nyomódik össze a hasamban fekvés közben.
Tiszta hülye vagyok, de reggelente addig nem nyugszom, míg mindkét oldalt nem érzem mozogni.

Nektek nem voltak ilyen kényszerképzeteitek?

Kép

Kép
kamilla306

Fanni!

A BMC-ben a Szűcs doki "csak" lányokat tud :lol: :lol: :lol:

Kamilla!

Nyugi, ha valami nem tetszik nekik, úgyis "reklamálnak"
Például ugye a bal oldalon kellene feküdni többet, mert az a jó az anyának és a babának is, de nekem ott Lilike volt és utálta, ha oldalt feküdtem és addig rugdosott, amíg hátra nem fordultam, mondjuk nekem nem volt gondom a hátonfekvéssel, bár a vége felé meg kellett emelnem a párnákat rendesen

Judit

jucicuki

Fanni,
Szerintem ne izgulj, egyáltalán nem nagy a pocid! Csini vagy! :D
Á, meg nehogy azt gondold hogy az enyém kicsi! Most néztem vissza, és ez a kép kb. másfél hete készült, szóval igazából a 19. hét legelején! Azóta már megint nőtt! :wink:

Szofi,
Örülök, hogy elég csak a diéta!

Panni,
Jobbulást a gyerkőceidnek!

Lili,
Nagyon szépek a babák! :wink:

Banika,
Hát nem semmi volt veletek a doki! Biztos én is kész lettem volna! :evil:

Tontica,
De aranyos volt a nagyfiad ebben az ördög jelmezben! :D Sajnálom ezt a hülye allergiát, remélem a bőrgyógyász már tényleg tud adni valami jót rá!

Szanett,
Én 30 vagyok, és nem gondoltam volna, hogy első gyermekes anyukaként egyből két kis picurunk lesz. Kicsit megijeszt a feladat, nem tudom hogyan fogok velük boldogulni, de azért remélem menni fog! :oops:

Navia,
Megy a drukk az amnio eredményhez!

Kamilla,
Én azt olvastam, hogy a legjobb a jobb oldalon alvás! Néha nekem is eszembe jut, hogy remélem nem nyomom egyik babát sem, na de hát más is ugyanígy alszik, és nincs baja a babóknak. Én is váltogatom a két oldalon való alvást, és mivel nekem még megy háton is, így ott is alszom, mert néha az oldalam annyira fáj!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Mármint a bal oldalon való alvás! :oops:
Jaj olyan szórakozott vagyok! Mindent elfelejtek, és minden kiesik a kezemből! :lol:

Juci,
Igen, Szűcs doki profin tudja a csajszikat gyártani! :lol:
Nekem is ICSI-m volt, és 2 kislány az eredmény!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?