Jó Reggelt Mindenkinek!
Neharagudj Bari, de nagyon szarul nézel ki, Én a helyedben heti 7x járnék tornázni, sőt naponta 2x inkább!
És ne is egyél semmit, csak vizet igyál!!! (Na úgy is ezt akarod hallani, de Én rohadtul örülnék ha így néznék ki!!!
) Látom a körmeid is megvannak, jól boldogulsz vele?
Nem kerestél összefüggést a return főzelékek közt? Lehet valami olyasmi van benne amit nem bír?!
Márti: olyan nagyon jó mikor így örülnek nekünk igaz? Ma is melózol, vagy ma pihensz??
Piri: én is nagyon várom már a nyarat, talán ennyire még sosem vártam! Tele vagyok tervekkel a kertet illetően, meg a kis játszósarkkal a gyerkőcöknek!
Stella nagyon drága Boni és ügyes, és Te is jól néztél ki!
Most milyen vagy?
Levinek kibújt a jobb felső 3.fogacska és szerintem holnap reggelre a bal felső 4. is meglesz! viszont az alsó kettő még mindig nem nőtt össze, még az egyik egy picit kisebb!
Mondjuk láthatóan nő, de ilyen lassan???
Szóval a tegnapi vasalásnak ma kell nekiállnom tényleg, és a kisfürdőt is ki kell takarítanom, csak mindig van valami más.
Tényleg szép idő van, nekünk is ki kéne menni sétálni, de inkább majd délután! Kint nem alszik olyan jót Levi, mint az ágyában!
Kata: mézet 1 éves kor alatt nem szabad a pollentartalom miatt! Szerintem károsabb lehet mint a komp!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikianyuja 2009.02.06 10:16-kor.