Új privát üzeneted érkezett!

-5 kiló és 9 perc szoli után :lol: :lol: :lol:
nemsokára a régi(remélem :x )

Kép
barika2008

áááááááááááááááááááááááááááá
neeeeeeeeeeeeeee laptető
barika2008

LEPCSÁNKA (TÓCSNI)

Egy jó robot gép kell hozzá,ami olyan lyukú reszelő van,az a nagy lyukú.
kb.2kg krumpli,kisebb fej hagyma,lereszelve,nagyon pépesre.1 nagyobb fej fokhagyma,1 evőkanál tejföl,só,bors,delikát,1 egész tojás.Had engedjen levet,állni hagyni kb.10 percet,aztán annyi lisztet rakni hozzá,amennyit fel vesz. jól elkavarni. Forró olajba sütni.
Lehet még rakni nagyon pici,mustárt,teáskanálnyit.
Több ismerősöm barinőm,imádja a lepcsánkámat,és ők már nem is csinálnak,mindig azt várják én mikor csinálok. Mert olyan finomra csinálom.

Kata&Milán

oszman777

én ugyan így csinálom azzal a külömbséggel hogy a lereszelt krumplit sózom hagyom állni és kicsavarom a leve jó részét!
így szárazabb ropogósabb és jobban krumplis,kevesebb liszetet vesz föl.de ezt én találtam ki nagyon régen, mert mi így szeretjük
a mástól még nem halottam így....
barika2008

Bari: most egészen addig Téged fogunk nézni, amíg be nem telik az oldal.! :):):):):):):)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sőt Bari,még patiszonból is csináltam.Krumpli helyett,isteni..
Nah milyen lett az avokádó krém??? Nem írtad le.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Remélem a betegek mind jól meggyógyultak már :)
Boni jobban van, most én vagyok náthás meg fáj a torkom :evil:
Fánk, lángos, lepcsánka :evil: mi ezeket most csak a képen élvezzük :)
Nagyon cuki, és ügyes babókat raktatok fel! Bari, irigy irigy :) De majd egyszercsak.... mondjuk nekem nem 5 kg-ot kell leadnom. :) Ja, és gyönyörűek a nagyobb gyerekeid is!
Rakok már képeket én is, olyan régen raktam :)

Vagánykodós.
Kép
Rosszalkodós
Kép
Beteg
Kép
Pancsizós
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: nagyon édi Boni! Az jó, hogy már jobban vagytok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ajjjajjj stella megy a pakolás. Nagyon jó fotók. Édes pofika :lol: :lol:

Te Brigi!!! Ezt a lángost tényleg nem kell meg keleszteni???

Jaajjj én ma olyan jol éreztem magam,. Mentünk sétálni,és nah mondom fel veszem a farmer kantáros nadrágomat,és rám jött :lol: :lol: :lol: Kiss rövid dszekivel,ohhh de jó volt. Jön a tavasz,remélem :D :D .

Kata&Milán

oszman777

Márti, tök jó, hogy tudsz egy kicsit dolgozni, mármint a pénz miatt! És Kristóf sem szenvedi meg!
Én most max szja bevallásokat csinálok :( az meg csak egy kis konyhapénz.

Kép

Kép
[/url]
stella40

nagyon édi a kis boni...látom ő sem az az egyhelyben maradós fajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de fura lesz ha majd dávid is beindul.3-ból 1 igazán megmutathatná milyen egy kúszó mászó...mert még nem volt benne részem :P

kata:avokádó krémet a barátnőm még aznap megcsinálta ,hozott belőle, megettem,izlett ,finom volt de elég is egy időre...
és nem vagyok egy szarevő, de 260ért egy kis darab gumó nekem sok...

na jó mára megyek,rakjatok ti is képet vagytok-e olyan szépek mint én :lol: ezt viccnek szántam
barika2008

Rakok, de most csak azt amilyen szeretnék lenni :)
2006. Velence, 53 kg-os versenysúly.
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kata, tényleg nem kell keleszteni.
Bari, Stella, jól néztek ki :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó estét!

Stella:nagyon cuki Boni!!Oda állítottad vagy feláll?

Bari:jóóóvanmá.Sosem voltál kövér!A gyerekeid meg mindig is szépek voltak! :lol:

De ennék mackot.Holnap csinálok is.

Főztem ma Máténak megint egy csomó főzit a fagyóba.

Kép
melike

azt elfelejtettem mondani,hogy 2009-es képet kérek :lol: :lol:
na jó nem szemétkedek tovább :lol: :lol:

mit ennél melike?lapcsánka????

főzi a hűtőbe?nekünk ma megint return volt sajnos a főzelék :(
fölhívtam dokinénit mert már nem első alkalom...azt mondta csökkentsük az adagot!!egyharmad üvegnél hányt...hova csökkentsem na mind1 a kaja kérdést nem itt tártgyalom! :wink:
barika2008

Melike, ő áll fel :) Azért van ott a kezem, mert simán elindul felém, azt hiszi, mostmár egyedül is megy neki :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella:az igen,ügyi!

Bari:igen,azt ennék.
Basszus,miért jött vissza Dávidnak a kajcsi?Mindegy milyet eszik?

Kép
melike

melike! Írd meg milyen kajcsikat főztél be!!!
Apa eteti Milánt.Komolyan mondom olyan türelme van. Esküszöm el mehetne Óvóbácsinak.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

tegnap vajas-mézes kenyeret evett Milán. Nem gáz,ugye :?:
leheletnyi mézzel,

Kata&Milán

oszman777

Kata:répa-sütőtök,sütőtök-alma,alma-körte,körte-banán.Most husi nélkül,mert van egy csomó bolti babakajában.
Tudod én nem adtam volna neki vajat sem,kenyeret sem,de tuti nem gáz.

Kép
melike

Máté már egy órája alszik. :oops:

Kép
melike

Megyek fürcsizni.Jó éjt!

Kép
melike

Kata, elvileg kenyeret és vajat kaphat, mézet még nem. De ha ízlett neki, ki törődik ilyennel? :wink: Marcinak az egyik kedvenc vacsija a kenőmájasos kifli :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Lapcsánka hmhmhmhmhm :P :P Na annak nem tudom a receptjét :cry:

Boni nagyon kis vagány csávóóóóóóóóóóó, lazán nvyomja :wink: Gratula :lol:

Betegeknek jobbulást, én nagyon elfáradtam :? :? Jó dolog dolgozni, de baromira lefáraszt.............
Jaj nem is meséltem, kicsi Fiam úgy összetojta ma magát, hogy a hóna alatt is kakis volt :? :? :? Így még soha nem sikerűlt :wink: Persze, mert ma sikeresen megetettem végre 3 hét után, tökfőzelék+marhahusival, meg tápit evett, meg délután anyu adott neki pudingo, meg még egy pici táp is lecsússzant, estére meg tele lett a gatyóóóóóóóóóóóóó :wink: :lol: Szóval amikor hazajöttem úgy tipegett a kiságyban, mint a tojósgalamb, de nagyon örűlt nekem, mert hangosan kacagott amikor meglátott és táncolt is :P Majd megzabáltam :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:31-kor.
pironya

Jó reggelt Mindenkinek!!!!!
bluebox

Jó reggelt!

milyen szép idő van! :D
bszilvi25

Jó reggelt!

Kép

Kép
bettica

Na Bettica, ennél többet vártunk :lol: :lol: :lol: :lol:
bluebox

Sziasztok!

Nálunk nincs szép idő. :(

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Stella: nagyon jól nézel ki! :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Andóca, akkor gyere el hozzánk! Itt ragyogóan süt a nap :lol:
Végre alhattam!!! Apa kelt hozzá éjjel, és végig tudtam aludni az éjszakát! Annyira boldog vagyok :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gratula a jó éjszakához :wink:
Engem keltett a főnököm hajnali 4-kor :wink:
bluebox

Mit főzzek ma????? Ötletek???
bluebox

És nálunk is nagyon szépen süt a nap:)

Már úgy kertészkednék, be van sózva a ........... :lol: :lol:

Bari, ma mit fogsz sütni?
bluebox

Blue: Nálunk is sz.r az idő... :(
Így jobb? :lol:

Bari: Te hova fogyózol?

Egyenlőre semmi extra, de nem baba, ennyit elárulok ;)

Még pár nap és kiderül, hogy megy-e dolog, amihez drukkokat kértem ;) Ígérem akkor majd elmondom :)

Kép

Kép
bettica

Bettica, gondoltam hogy nálatok is szar az idő, ha Andócáéknál szar :lol:
bluebox

Ebéd: milánói és almaleves
tegnap karfiolleves volt, mákos gubával
előtte lévő nap pedig paprikáskrumpli és túrós rétes

Kép

Kép
bettica

Jó Reggelt Mindenkinek!

Neharagudj Bari, de nagyon szarul nézel ki, Én a helyedben heti 7x járnék tornázni, sőt naponta 2x inkább! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
És ne is egyél semmit, csak vizet igyál!!! (Na úgy is ezt akarod hallani, de Én rohadtul örülnék ha így néznék ki!!! :wink: :wink: ) Látom a körmeid is megvannak, jól boldogulsz vele?

Nem kerestél összefüggést a return főzelékek közt? Lehet valami olyasmi van benne amit nem bír?!

Márti: olyan nagyon jó mikor így örülnek nekünk igaz? Ma is melózol, vagy ma pihensz??

Piri: én is nagyon várom már a nyarat, talán ennyire még sosem vártam! Tele vagyok tervekkel a kertet illetően, meg a kis játszósarkkal a gyerkőcöknek!

Stella nagyon drága Boni és ügyes, és Te is jól néztél ki! :lol: Most milyen vagy? :lol: :lol: :lol: :lol:

Levinek kibújt a jobb felső 3.fogacska és szerintem holnap reggelre a bal felső 4. is meglesz! viszont az alsó kettő még mindig nem nőtt össze, még az egyik egy picit kisebb! :cry: :cry: Mondjuk láthatóan nő, de ilyen lassan??? :? :?

Szóval a tegnapi vasalásnak ma kell nekiállnom tényleg, és a kisfürdőt is ki kell takarítanom, csak mindig van valami más.

Tényleg szép idő van, nekünk is ki kéne menni sétálni, de inkább majd délután! Kint nem alszik olyan jót Levi, mint az ágyában! :cry:

Kata: mézet 1 éves kor alatt nem szabad a pollentartalom miatt! Szerintem károsabb lehet mint a komp! :wink: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikianyuja 2009.02.06 10:16-kor.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Tudom :) Azért írtam, hogy írjak még vmit, hamár többet vártál :lol:

Kép

Kép
bettica

Nálunk ma rakott kel lesz
tegnap rántott hortobágyi palacsinta volt rízzsel (a változatosság kedvéért) és kukorica sali

Egy jó pk-t én is csinálnék, de Apa nem eszi meg...... :? :?
Pedig csalamádéval olyan fincsi... :P :P :P
bszilvi25

Ja, Márti!
Tegnap Merci is egy csomót kakilt. Úgy kezdődött hogy du. 3-4ig 3 pelusban volt, de a java csak este érkezett. De legalább nem volt annyira kemény....
Már ne haragudjatok, hogy leírtam.
bszilvi25

Tudom Bettica, hogy azért írtad :wink:
Anna, nem megyek ma dolgozni, mert 12-től nem lesz rendszer az irodában :?
Ha minden igaz, ma megyek cipőt venni Kristófank, de ha nem ma, akkor holnap :wink:
bluebox

Hát, akkor valami a levegőben volt????????????????????????? :D :D Kakiügy miatt :lol: :lol:
Köszönöm a kajaötleteket :wink:
bluebox

Márti: majd muti ám meg a cipőt! Hova mész?

Nálunk zöldség leves, zöldbabfőzi, fasírt!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

-------------------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.03.24 11:48-kor.
bszilvi25

sziasztok!
giga mega szar éjszakánk volt :twisted: :twisted:
ezért ma nem sütk semmit,fáradt vagyok!

viki,esköszöm ha nagyobb lenne a gyerek többet tornáznék,még a heti 7 is előfordulna egyszerűen nem bírom alább adni a csípőfarmernél és a toppnál!!! :lol: :lol: :lol:
és névnapomra tetkó kell a csípőmre

kaja:nem találtam még meg az összefüggést...főzelék=kijön...de nem mindíg.olyankor tökre elszomorodok meg elkezdek parázni,hogy beteg...utánna összeszedem magam romjaimból és minden megy tovább.
barika2008

szilvi tényleg szépség :lol:
barika2008

Mercinek még a szeme is mosolyog, nagyon tündér! :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Merci gyönyörűséges kismanó :wink:

Andi: a wink cipőboltba megyek természetesen, és ha veszek, akkor természetes, hogy megmutizom nektek :wink: Jaj, annyira be vagyok sózva, az első cipőtől...... :lol: Hülye vagyok mi?????? De Tominál is úgy vártam, hogy megvehessem az első cipellőjét :wink: De neki bazi nagy lába volt, már akkor is :lol: Kristóf még törpeméret, tök jó olyan igazi kisbabás :lol: :lol:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?