Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Újra-újra és újra beteg leszek már tele vana a .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon idegesítő :twisted: :twisted: A torkom majd szétrobban :? :cry:

Brigi: köszönöm az infót :wink:
bluebox

8 ezer Ft-al emelkedett a devizahitelünk :cry:
bluebox

Jó reggelt!
bszilvi25

Jó reggelt4

Ezt a szar időt már megint! :evil:

Annyira ügyesek ezek a babák!
Dávid egy kis tündér és Kristóf meg nagyon ügyesen áll!

Brigi:azért lesz válogatós,mert a joghurt,tejbegríz fincsi,édes és sanszos,hogy jobban fog kelleni neki,mint a főzelék.

Kép
melike

MELIKE! rÉSZEMRŐL EZ HÜLYESÉG H.VÁLOGATOS LESZ. mERT mILÁN MINDEN EVŐ,ÉS NEM VÁLOGATOS.
DE AHÁNY VÉDŐNŐ ANNYI SZLOGEN. :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Jó Reggelt!

Van oltás, úgyhogy ma megyünk tanácsadásra! Kíváncsi vagyok a súlyára, ez az első hónap hogy rendesen evett főzit ebédre! Most tuti nem csak 20-30 dekát hízott! Bár nem igen kéne többet, már így is mamutbébi! :? :lol:

Márti:sajnálom hogy beteg vagy, szedsz valamit? Neo Citran nekünk be szokott válni, nem próbáltad?
Kristóf milyen kis vigyori mindig! Nagyon édi!

Na elvileg ma utalják a szoc.polt bár el is felejtettem hogy azt sem mindet mert abból is visszatartanak a lakhatásiig! :shock: Most már csak a jó idő kell, és nekiállhatunk kívülről is a háznak végre! Utálom hogy akkora ganyé van kint, sár meg minden!! :oops: :oops: :oops:

Én nem értek egyet azzal hogy a tejtermékkel válogatós lesz a a gyerek, hiszen ahhoz van szokva hogy ebédre főzi van, ha törik ha szakad. Legalábbis nálunk nem okoz gondot, csak tízóraira vagy uzsira van ilyesmi. Az meg hogyha a főziben van, attól megintcsak nem lehet válogatós, ha megeszi egészségére. Attól még a zöldség és a husi is benne van! Szerintem.... :lol:

Bari: Dávid nagyon vagány!

Szerintem azért azt lehet látni hogy kb mekkora ruha kell pár hónap múlva. Mi már most 80-ast hordunk, az a másfél éves ilyen korban gondolom még csak 62-68-ast hordhatott! :wink:

Jajj megyek rohanás van, még nem is reggeliztem és délre megyünk a szurira! Azért lesek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kata:orvos mondta,nem védőnő.
Persze csajok vannak kivételek is.Máté is mindent megeszik,amit elé teszek,de lássátok be,hogy ténylegesen nincs rá szüksége még és egészségesebb a főzelék.

A ruhával kapcsolatban:többgyerekes anyukák már biztos bátrabbak,de én egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy 3-4 hónap múlva jó lesz-e a 80-as méret.

Kép
melike

Igen, azt akartam én is írni, hogy Dávid nagyon kis életvidám!! és mindig mosolyog, mint Kristóf is!!!! :D

Ti milyen időközönként adtok olyan kajcsit a babáknak amiben hús is van???
és mennyit esznek a babák egyre??? (itt nem a szopira gondolok) és naponta hány alkalommal??
bszilvi25

Szilvi:én egyszer-max. kétszer naponta.
Máté másfél üveggel (vagy kb. ennek megfelelő adagot) megeszik minden evésnél és 4szer eszik ilyet meg hajnalban tápszert.

Kép
melike

Jajjj nagyon cukik ezek a fél pucér pasik itt, Milánnak is mutattam. :D :lol: :D :lol: ezt csinálta.
Márti jobbulást nektek.

Húst majdnem minden nap,de egy héten max egyszer nem kap. De ezt a hús adagot most mihez is hasinlítsam :?:
-fél gyufás doboznyi cs.mellett rakok,vagy ha
-máj akkor, egy gyufás doboz nagyságnyit,ha
-hal dupla gyufás doboz. :lol: :lol:
most paprikás krumplit fogunk enni,3 karika füsli virslit daraboltam a krumpliba neki.
4-szer eszünk,de mosmár ha jön a kuki,baba piskota,nasi akkor sűrübben.

Kata&Milán

oszman777

Egy körkérdés:
Ha van olyan barinőtök,akinek nincs gyereke,Nem vettétek észre hogy eltávolodott tőletek :?: :?: :?: Mert nektek meg van,és más az érdeklődés köre.

Kata&Milán

oszman777

Köszi a válaszokat. (Melike, Kata)
Én is már majdnem minden nap adok neki húsos kaját. Mi még 5* eszünk + ha éjjel felkel mint ma is

Eltávolodás: Talán kicsit van benne valami. Nekem egy ilyen barátnőm van (munkatársam) , akinek még nincs babája. De azért így is beszélünk hetente 1-2 alkalommal.....
bszilvi25

Kata:igazából nem,mert mindegyik a baba vállalás előtt van és igenis érdekli minden,ami velünk történik.
Nekem így van.

Kép
melike

[quote="bszilvi25"]T írta:bszilvi25i milyen időközönként adtok olyan kajcsit a babáknak amiben hús is van???
és mennyit esznek a babák egyre??? (itt nem a szopira gondolok) és naponta hány alkalommal??

Levi egy nap egyszer eszik húsos kaját, az a délben a főzelék. Főztem ki husikát leturmixoltam és jégkockatartóban lefagyasztottam. Aztán kiborítottam zacsiba, úgyhogy délben csak előkapok kettőt a fagyóból, és beledobom a zöldségek közé, így nem kell olyan sokáig főzni, mert már az is meg van főve.

A főzi talán egy bébiételes üvegnyi lehet, a tejpépből, gyümiből csak felet, 3/4-et kb.

Általában Levi ha megébred reggel 5-6 körül, szopival viszaalszik. 10-kor tízórai ami szinte mindig gyümölcs, délben a főzi, 3-4 fele, és 6-7 fele is tejpép vagy tejtermék, 8-9 fele szopi és alvás. Sajnos éjjel is van szopi, de ezt Én nagyon elszúrtam, mert ez nem nevezhető evésnek, hanem csak anyahiány. :? :? Erről kellene leszoktatnom valahogy. :oops: :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="oszman777"][ írta:oszman777color=brown]Egy körkérdés:
Ha van olyan barinőtök,akinek nincs gyereke,Nem vettétek észre hogy eltávolodott tőletek :?: :?: :?: Mert nektek meg van,és más az érdeklődés köre.[/color]

Hát Én nem vagyok nagyon barátnőzős, akik meg vannak kb ugyanannyit találkozunk mint eddig. De különben ez tuti így van, nem lehet ugyanaz az érdeklődési kőr egy kisgyerekes anyának. Persze az a helyzet más amikor érdekli is Őket mert tanulni akarnak belőle, de akinek még esze ágában sincs gyereket vállalni, az tuti eltávolodik picit! Szerintem!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Brigi hogy vagytok??? Javul a lábikód?? És Marci??

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia oszman777!

Nekem van olyan barátnőm nem is egy akinek nincsen gyereke.
De nem vettem észre, hogy eltávolodtak volna tőlem azért mert nekem van.
Sokat szoktam velük beszélgetni erről is, de vagy még nem akarnak saját babát vagy sajnos nem lehet nekik valamilyen egészségügyi probléma miatt.
Baráti üdvözlettel manocskak.
manocskak

Jééé egy Manocskak, szia Te ki vagy és mit lehet rólad tudni?? :lol: :roll: :idea: :?:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia vikianyuja!

Mire vagy kíváncsi?
Van 3 gyönyörű fiam (13,5 éves, 11 éves és most lesz 10.-én 1 hónapos a kisebbik fiam).

Móni
manocskak

Márti! Jobbulást! Most már tessék meggyógyulni :wink: :lol:

Melike, én is hülyeségnek tartom ezt az indokot, de minden doki más. És mindenki másnak hisz :wink: Végülis ha belegondolunk, mi is sokkal szívesebben megeszünk egy jó kis steaket, mint egy borsófőzeléket, mégis megesszük a borsófőzeléket is, nem? :wink:
És ha ahhoz van szoktatva, hogy joghurt reggeli, ebédre azt nem kap, akkor ebédkor szerintem nem fogja hiányolni. Persze minden gyerkőc más... És oké, lehet, hogy egészségesebb a főzelék, de tízóraira azért nem kell neki főzeléket enni. Komoly kaja ebédre és vacsira kellhet, tízórai és uzsi könnyebb kaja.

Én nem adok neki mindennap husit. Van, hogy 2-3 nap is eltelik úgy, hogy nem kap. És akkor is csak gyufásdoboznyi mennyiséget adok neki max. Ne legyen olyan húsfüggő, mint az apja :wink: :lol:

Kata, nekem nem távolodtak el a gyermektelen barátnőim. Aki eltávolodott, az még akkor, amikor pocakos voltam. viszont azt vallom, ha valaki eltávolodik egy gyerek miatt, az nem is igazi barátnő, nem?

A lábam egy fokkal jobb, már leszaladtam a boltba cukkiniért. De még pihentetem. Muszáj picit terhelnem, mert holnap nem tud jönni anyu, kettesben leszünk Marcival. Marci még mindig köhög, nem kicsit, de szakadozik fel neki. Reménykedek, hogy meggyógyul hétvégéig, és nem kell visszavinnem, hogy újabb 40 percet várakozzunk a beteg gyerekek között :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia hékás!

Adhatok egy tanácsot a köhögésre?
Csinálj hagyma teát neki az fölszakítja azt a rengeteg váladékot ami a torkában van.
A vöröshagyma héját (amit kidobnál) mosd meg forralj vizet és tedd bele. Olyan színe lesz mint a rendes teának, ízesítheted úgy ahogy akarod.
Nekem többször bevált a fiaimnál. Jobb mint az orvosság.
manocskak

Köszi, Manocskak, már mondta anyu is a hagyma teát. Az igazság az, hogy már gyönyörűen szakadozik fel neki, csak rossz hallani, ahogy köhög egy ilyen minimanó :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="manocskak"]S írta:manocskakzia vikianyuja!

Mire vagy kíváncsi?
Van 3 gyönyörű fiam (13,5 éves, 11 éves és most lesz 10.-én 1 hónapos a kisebbik fiam).

Móni

Igazából nem vagyok kíváncsi, csak úgy betoppantál ide mint valami villámcsapás! Ha új helyre kezdünk írogatni általában elmondjuk kik vagyunk. Vagy Te nem Új vagy, csak Új néven regeltél? Grat a gyerekeidért. 3 fiú, nem semmi! :lol: :shock:

Brigi: Hát csak pihentesd még amikor csak tudod, Marcinak meg jobbulást! De szerintem ha ennyire köhög nem csak a fogacskától van nem? Tök rossz, hogy nem gyógyulnak meg hamar, Levi is mikor megfázott legalább másfél hét volt mire kikászálódott belőle. Viki mondjuk már gyorsabban, de neki is kellett 4-5 nap! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia!

Azért ártani nem fogsz neki, sőt pár nap alatt jobban helyre hozza.
Volt már olyan, hogy én a doktornéninek is megmondtam, hogy ne írjon föl szirupot nekik, mert ezt itatom velük.
Nekem a fiamat 3 nap alatt olyan szépen helyre hozta mintha nem is köhögött volna.
manocskak

[quote="vikianyuja"]J írta:vikianyujaééé egy Manocskak, szia Te ki vagy és mit lehet rólad tudni?? :lol: :roll: :idea: :?:

Szia.!!!

Kata&Milán

oszman777

[quote="vikianyuja"]I írta:vikianyujagazából nem vagyok kíváncsi, csak úgy betoppantál ide mint valami villámcsapás! Ha új helyre kezdünk írogatni általában elmondjuk kik vagyunk. Vagy Te nem Új vagy, csak Új néven regeltél?

hát igen, ez jogos :!:
bszilvi25

Szia vikianyuja!

Bocsi igazad van.
Nem akartam neveletlen lenni csak még nem igazán tudom, hogy itt hogy mennek a dolgok.
Mint írtam az előbb van 3 fiam, (32 éves vagyok, férjezett) Zala megyében lakom egy nagyon kedves kis faluba.
Ja és rengeteg állatot tartunk szabad tartásban ami a falu szélén van egy kis farmunk.
Ha valamit kérdeznél nyugodtan kérdezz.
manocskak

Én kérdeznék.

Kata&Milán

oszman777

én is kérdeznék!
bszilvi25

Szilvi akkor én kérdeznék,ok???

Kata&Milán

oszman777

Mért pont ez a topik volt szimpatikusabb,a több 100 közül :?: :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Te jössz Szilvi. :D

Kata&Milán

oszman777

Na ne oltsátok le szegényt így, szerintem nem tudja hogy hogy működik itt ez a fórum.

Manócskak ebbe a topicba, (meg mindegyikbe általában) nem csak napi felhasználók írogatnak, hanem egy jól összeszokott mondhatni baráti kőr! Kis túlzással szinte már család!
Ide a csajok terhességük kezdetétől írnak egymásnak, végigkísérték egymás szülését, és azóta is megbeszélnek mindent a gyerekekkel kapcsolatban, és néha mással is.

Szóval így már értheted hogy miért csodálkozunk a betoppanásodon.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

:cry: :cry: El kell kezdenem zörögni hogy Levim magától felébredjen mert mennünk kéne lassan! Szólók Vikinek hogy játszon hangosabban, nem ügy neki! :lol: :lol: :lol: :lol:
De úúúúúgy utálom felébreszteni!!!!!!!!!!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia oszman777!

Nem csak azért írtam ide, mert ez a legszimpatikusabb.
Hanem azért mert nem csak itt, de más oldalakon is nagyon érdekes dolgokat találtam. (esetleg hasznos tanácsokat).
És remélem azért itt (nem csak itt) hasonló korú illetve érdeklődéssel esetleg barátokat is lehet szerezni.
És egymásnak hasznos tanácsokkal is tudjuk egymást ellátni.

Szia bszilvi25!

Persze nyugodtan kérdezhetsz.
manocskak

Kata! megelőztél! :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Én is pont ezt kérdeztem volna, hogy miért épp a 2008. juniusi topic az amit olvas? Ha januári a pici fia, akkor inkább érdekes lehet számára a 2009. januári topic. De ez az én véleményem. Én sem olvasok 2007-es topicokba. (de ez én vagyok)
bszilvi25

sziasztok!
rövid leszek mert lángost sütök,és fáradt vagyok,az éjszakánk közép szar volt!
a habtapit megvettem de egyenlőre nincs sikere!!
na ennyit rólunk,és most válaszolok amire emlékszem!!

hús:minden nap kb egy gyufás doboznyi,a többi alufóliába kis darabokban eggyenkét csomagolva a fagyasztóba...

inni:hipp tea,őszis.

barátnő:nekem sok barátnőm van de nem mindenkivel vagyok napi(heti,havi) kapcsolatban!napi kapcsolatban 4-el vagyok.ebből egynek6éves gyereke van,1-nek 4éves és egy 6hónapos,egynek 12,6,éves és egy 6 hónapos,egynek 7éves és most kis terhes...szóval mindenkit érdekel a baba téma!!!
na ez gondolom mennyire érdekel mindenkit! :oops:
barika2008

Hopi felébredt! :lol: :lol:
Lépek, majd jövök nemsokára az aktuális adatokkal! :lol: :lol:

Jók legyetek! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari,én is alufóliába csomagolva fagyasztottam pici kockákat.

Kata&Milán

oszman777

Meg is néztem,
létezik és működik is 2009 januári kis mamik topik.

Kata&Milán

oszman777

Kép Kép

suncika és a habtapi :lol:
barika2008

én is megnéztem! :lol: :lol:

Nagyon édi a kis Dávidboy!!!!! Az első képen hogy szerel! imádni való
bszilvi25

Kép

jó jó ez a valami de azonnal vegyetek föl innen!!!!
barika2008

na még két dolog és tényleg takarodok:
1 nagyon büdös gumicsizma szaga van a habtapinak
2nem lett nagyobb a lángos tészta pedig 40perce kel :twisted:
barika2008

Tudom hogy nagyon büdi a tapi.
Szegény gyereket le is vettem rola azonnal.
Egy éjszaka az erkélyen volt,szatyorba.
Lángos tészta passssszzzzzzz,melegbe kelt??? Azaz szoba hőn.

Kata&Milán

oszman777

Az uotlsó képen mondja a magáét mert arrébb raktad a játékát :?: :?:

jol látom???

Kata&Milán

oszman777

na, tegnap elfelejtettem! :oops: :oops:
Kép
bszilvi25

Ez nagyon jó dolog.
Járás segitő :lol: :lol: +kis autó.
mennyi volt??

Kata&Milán

oszman777

és még egy
Kép

nem a mienk (egyenlőre!), a barátnőmé! Az ő lánya már megy, Merci még egyenlőre nem. De látnotok kellett volna, hogy tetszett neki! :P
bszilvi25

Bari, már megint sütögetsz? :lol: :lol: :lol: Téged tényleg kicseréltek :wink: :lol: Nekem olyan lángos-receptem van, hogy nem kell keleszteni. Összekevered, be a hűtőbe és mindig csak annyit veszel ki, amennyit sütni akarsz. Napokig állhat bent. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?