Új privát üzeneted érkezett!

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:59-kor.
pironya

Szia Piri, rég voltál!!! Aztán rögtön laptető????????

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:59-kor.
pironya

brigi:tök jó,hogy már darabosat esztek,bögréből isztok!!
és ez a te érdemed!!
nekem a 2 nagy iszonyat nehezen tanult meg darabodsat enni...dávid is messze van még tőle,és mivel kétlem hogy ennyire egyformák lennének,főleg hogy 3 apától vannak
ezért levontam a következtetést..az én bátortalanságom miatt van!
eggyet köhintettek azonnal megturmixoltam még a pépet is :lol:

na jól van piri ennyire ne legyél elfoglalt :lol:
barika2008

Köszi Piri a jó tanácsot, tudom, hogy mérgező, ezért is vigyázok vele.!!!

A darabos kajcsi nekünk sem megy mert egyből öklendezik tőle Marci. Talán majd idővel belejön.

Brigi: és mit mesélt a védőnő hogyan kell csinálni????????????

ancsika82

[quote="hékás"]A írta:hékásncsika, nekünk pont tegnap mesélte a védőnő, hogy hogy lehet leszoktatni az éjszakai kelésről. De én nem tudom megtenni :cry:

Brigi ez engem is érdekel, mit mondott? Hátha valami újat! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="vikianyuja"] írta:vikianyuja
[quote="hékás"]A írta:hékásncsika, nekünk pont tegnap mesélte a védőnő, hogy hogy lehet leszoktatni az éjszakai kelésről. De én nem tudom megtenni :cry:

Brigi ez engem is érdekel, mit mondott? Hátha valami újat! :wink: :wink:

engem is, engem is!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Semmi újat. 3-4 éjszakán hagyjuk sírni, és ne menjünk be hozzá. az 5. éjszakán már nem fog felébreszteni minket, mert már tudni fogja, hogy nem jövünk be úgysem hozzá... Hát én erre képtelen vagyok, inkább kelek hozzá :oops:

Piri, az nem baj, ha nem reagálsz le hozzászólásokat. De igenis tessék leírni, mi van veletek. Érdekel minket :wink: Hol tart Csongi? Méretek, mozgás, hozzátáplálás, játék Katicával stb :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="pironya"]
írta:
pironyaAncsika: a ficus-al nagyon vigyázzatok!!!! Iszonyat MÉRGEZŐ!!!!

A kedvenc cicámat hívták Ficusnak :lol: :lol: :lol: Eredetileg Ficánka volt, de Ficusnak hívtam :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

OOHHH de jót nevettem Brigi :lol: :lol:
Anna hallottál erről a dologról,a munkahelyeden???
www.sciennet.com/H172497

Kata&Milán

oszman777

Piri,gyeeeeerrrrreeeeeeeeeeeee,MESÉLJ!!!!!!!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

Kata, nem hallottam, mi ez?? Majd ha lesz kis időm elolvasom, most rohangálok a konyha és a nappali közt! :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="vikianyuja"] írta:vikianyujamost rohangálok a konyha és a nappali közt! :shock:

Anna, így tornázol? :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Tán csak nem unatkozol Anna???
Végül is jobb bent szaladgálni,mint kint az esőben :wink: :lol: :wink: :lol:

Kata&Milán

oszman777

[quote="hékás"] írta:hékás
[quote="pironya"]
írta:
pironyaAncsika: a ficus-al nagyon vigyázzatok!!!! Iszonyat MÉRGEZŐ!!!!

A kedvenc cicámat hívták Ficusnak :lol: :lol: :lol: Eredetileg Ficánka volt, de Ficusnak hívtam :lol: :lol: :lol:

Az én cicámat pedig Fincinek hívják, de Fincusnak is szoktuk! Hirtelen mikor olvastam Piri hsz-ét, azt hittem a macskámról ír! :roll: :roll: :lol: :shock:

ancsika82

Nahát ez az altatási módszer......hát nem tudom én is képes lennék-e rá!!! Nem tudom elhallgatni ha sír, és meg is sajnálom, a szívem szakadna meg ha nem mennék be hozzá! :roll: :roll: :roll:

Anna: hányadik kilóméteredet futod? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jut eszembe: ti adtatok már joghurtot a babátoknak? Nem konzervesre gondolok, hanem sima hagyományosra?

ancsika82

Én SEMMI tejterméket nem adtam még Mercinek, de engem is érdekelne, hogy ki mit ad a babának.......
bszilvi25

Sziasztok!

Vettem járókát meg etetőszéket. Tök jók.

Plusz egy tanulóteknőcöt, akciós volt a Brendonban.

Csőrös pohár Dorcinak nagyon bejön.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

bogi muti!!

én nem nagyon adtam eddig joghurtot és tejterméket,mert a felső léguti nyavajáktól és a krupptól(rémálom) nagyon tartok,jobban mint a többi tiltólistás kajától!!!
deee a mi védőnőnk szerint 8hós kortól el lehet kezdeni a joghurtot ,túrót(tejet nem),és én már el is kezdtem,de yogo-t ami 6-hós kortól való!!!legalábbis ez van ráírva az őszisre,a málnásra meg 8-hós,azt is adtam már.gondolom napok nem számítanak.
a dm-ben lehet venni a babakajáknál és ami érdekes nem kell hűteni és 9hónapig eláll :roll: :roll: :roll:
barika2008

És képeket nem kapunk????
bluebox

amúgy meggyőződésem hogy ettől egy kicsit sem lesz kevésbé hajlamos a felső léguti nyavajákra,de a lelkiismeretem maradjon tiszta!!

képzeljétek mekkora idióta vagyok!!régebben kidobtam egy csomó habtapit mert a kölkök szétdobálták a daradjait és idegesített...
most viszont arra jutottam,hogy holnap veszek...mivel mindenki azon gyakorolt,hátha ez a titok nyitja :roll: :roll:
barika2008

Bari !!!! nekünk nincs habtapink! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és szerintem nem ezen múlik!!!!!

De vegyél ha gondolod.

Én csak letettem Mercit , és látod. Még nem mászik, de a háton fekvésnél jóval előrébb van.
bszilvi25

Én adok neki joghurtot (bébit és nem bébit egyaránt), sajtot, sőt, már tejfölösen be is habarom a főzelékét. Nem mondom, hogy ez a követendő :wink: :lol:

Hát Bari, az tény, hogy sokunknál azon indult be a mozgás... A Cora-ban most akciós, 999 Ft/csomag

Bogi, kérünk képet. Kipróbáltátok már? Mit szólt hozzájuk Dorina?

Anna, hol vagy??? Nyújtasz? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

szilvi majd megnézem mennyibe kerül...had fogjam a fejem mennyit dobtam ki :lol: :x
gondoltam megtapad rajta a lába és hátha készteti valami mozgásra és nem kemény hogy beverje a fejét,és nem is puha mint az ágy hogy besüppedjen,és nem hideg....

de még alszok rá eggyet :lol:

hétfőn kéne mennünk 8 hós mérésre de föl fogom hívni a védőnőt hogy nem érünk rá,mivel hetente egyszer van igy egy hetet már nyerünk...nem akarok neurológushoz menni!!!!!!!!!
de ha beutalnak akkor kénytelen vagyok mert a dokinénivel sem akarok "szembe szállni".úgyhogy nincs más hátra mint elsumákolni az egészséges tanácsadást és megtanulni mászni :lol: :P
barika2008

és az hány négyzertméter?vagy darab?szóval hány csomag egy értelmes méretű szőnyeg???
barika2008

2-3 csomag
bszilvi25

Hát Bari, az nincs a katalógusban. Nem olyan régen Márti kiszámolta, hogy az mekkora is :) Nekünk mindenesetre 3 csomag van lerakva a szőnyegre. Nem fedi be teljesen... (kb 1.70x2.10 a szőnyegünk)

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Alvás helyett:
Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ühümmm könnyű viccelődni a szegény fogyni vágyókon! :) Bezzeg akire anyu vigyáz, és csak fekszik annak könnyű...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy nem tornáztam, ma sem, pedig szeretnék, de most úgy van, hogy Én főzőm a kajákat délutánonként, hogy tesóm tudja vinni magával holnap a melóba, mert igazából miatta csináljuk ezt, Nekem nem lenne sürgős ez a -10/hós. :shock:

Én adtam már Levinek krémtúrót, rendes túrót, túró rudit, danoninot, meg amit még kunyerál innen onnan! :wink: Előfordult hogy a kajájába egy csepp tejet is tettem. :oops: :oops: :oops: Tényleg csak egy picikét, mikor voltak nálunk és nem tudtam fejni, de nagyon kellett a kaja neki, és akkor még csak üvegből ette meg! :oops: :oops:

Bari 2 csomag tapi már jó!

Bogi: lássuk, lássuk!!

Közben megyek vacsoracsatát nézni, és vacsizni, de lehet fürdetni is mert Levim nagyon kész van! Nem nagyon aludt délután!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jééé Bogi ez milyet etetőszék, ilyet még nem is láttam! :shock: :shock: :shock: Nincs tálcája?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bogi! jó dolgokat vettél!!!! és édes a kép (alvás helyett)!!!!!

Bari: aludj rá egyet! én a 200*200-as takarónkat tettem le, és tök jól el van rajta....... nem kemény......
Azért sem aggódom, hogy megfázik. (nem is beteges :D )
bszilvi25

Nekem nagyon tetszik Dorina új szobája!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Helló!

Nos,a kajálás témához hozzászólva:én írtam a múlt héten,hogy mit mondott a doki a joghurtokról,bébi desszertekről:ne adjam,mert válogatós lesz a gyerek,még nem neki való,allergiára hajlamosít és a tápszeren és főzeléken kívül nincs másra szüksége.Egyetértek vele és egyelőre betartom.Nem látom értelmét sietni.De ez az ÉN álláspontom és nem utolsó,hogy nálunk Apa allergiás!

Brigi te nagyon bátor vagy,de a te dolgod.

Bogi:nagyon cuki Dorina!Nekem ő olyan pici. :lol:

Ancsi:Marci (is) tündér!És nagyon ügyes!

Piri:tényleg írj magatokról!

Kép
melike

Köszi a dícséreteket!

Tényleg kicsi Dorina. :)

A széknek van tálcája, de egyelőre nem kell és túl nagy is.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:00-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:00-kor.
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:01-kor.
pironya

Piri: dobjál már lécccccccccci képeket :wink:
bluebox

Beszéltem ma egy csajjal a kozmetikában,akinek másfél éves a fia és 80-as ruhákat hord! :shock:
Na,ekkor eldöntöttem,hogy nem veszek előre nyári ruhát.Nem tudom mekkora kell!

Kép
melike

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:01-kor.
pironya

Piri hozzátápijához!
Tegnap én is írtam, hogy Merci milyen sokat evett (1,5 üveg kaja uzsira = hússal) - ilyen még nem volt
De úgy látszik ezentúl így lesz. Ma megette a ságrarépát, igaz csirkehússal, de magában egyáltalán nem kellett neki.....................

Nekem a tej már így is csoda, hogy van! :cry: :cry: :cry:
Napi 3* sztem épphogy elég...... ma vettem is a gyógyszertárban 2 doboz teát, és 3 doboz homeós bogyót. Remélem segít valamit.
Elegem van a sok kajálásból.......már nem kívánok semmit........ pedig igyekszem , hogy Neki legyen teje........

Én már lassan annak is örülök, ha napi 1 kajára van elég tejem. Azt megtartom reggelre, és lesz ahogy lesz.... De még azért erőlködöm!!!!
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:02-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:02-kor.
pironya

Én adok neki Hippes teát,imádja.A gyümileveket nem annyira szereti.A vizet sem mindig issza meg.

Kép
melike

jó éjt!

Kép
melike

Kép

jó éjt :lol:
barika2008

.....
pironya

Kép

Én is lépek, mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok :P
bluebox

Melike, ezt írtad már a múltkor is, hogy a joghurttól válogatósak lesznek. De akkor sem értettem miért, mint ahogy most sem értem. Miért lesznek válogatósak? Mert többfélét esznek? Egyébként ha nálunk lenne allergiás a családban, én is jobban ügyelnék, megértelek.

Piri, én HIPP teát adok neki. De jól felhigítva. 160 ml vízhez 1 teáskanálnyi granulátum kerül csak.

Márti, ment pü :wink:

Jó éjt!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?