Új privát üzeneted érkezett!

Cukorpofa! :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Édi!!!
bszilvi25

Hééé Bari és hol a lekvár??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Megjöttem.Kikapták a bölcsesség fogamat. :cry:
Nem fájt,de nagyon rossz helyen volt és atomra kifeszítette a számat.Az volt a rosszabb.

Kép
melike

úúú Melike az azért nem lehetett jó...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hazaértünk. Marci a foga miatt köhécsel. Totál be van duzzadva a felső ínye, egyszerre jön a két felső. És emiatt nincs olyan étvágya, mint eddig. Nekem meg Achilles-ín gyulladásom van, feküdni kell egy hétig, aztán még 1-2 hét pihentetés, amíg el nem múlik...

Anna,nálunk most a tejpép nem megy. Lehet, hogy nem elég darabos neki? :wink: :lol:

Ancsika, jobbulást Nektek is!

Márti? Uzsoki? Szülészet? Ha kinézek az ablakon, azt látom :lol: :lol: Ennyi nem elég? :lol: :lol: :lol: :lol: Figyu, van pár ismerősöm, aki itt szült, küldd át a kérdéseket, én meg begyűjtöm a válaszokat, ha gondolod.

Bari, köszi a képet :lol: De nem látom a porcukrot Dávid szája szélén :wink: :lol: Meg is kóstolta, vagy csak fotózkodott?

Melike, hős vagy, minden elismerésem a Tiéd

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: azt az 1 hét fekvést könnyű lesz betartani!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, nem gond, jön anyu, majd ő Marcizik meg főz. Én meg pihenhetek. Ha meg kicsit eltúlzom neki a bajomat, még pisilni sem fog kiengedni, nemhogy szaladgálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Arik vagytok,de tényleg nem volt olyan gáz.Remélem,ha kimegy az érzéstelenítő sem fog fájni.

Máté vacsira brokkolit evett és visszaöklendezte egy részét,szegény.Ez nem jött be...

Kép
melike

ÁÁÁÁHHHH Csajok!!!!!
készen vagyok,vagy Milán van készen?? És én tőle????
Fene se tudja már. Kb.8 ota altatnám,azaz eddig magától aludt el. De miota fel áll a kiságyába másod percek alatt,azota nem lehet egy könnyen lerakni aludni, Már 600-szor leraktam,600-szor felállt.És már nem tudok vele mit csinálni. nagyon fel van pörögve. Ha kiveszem,akkor mászik át raktam,össze vissza. Kiságyba állandoan feláll. MIt csiiinnnnáááállllljjjjaaaakkkkkk :?: :?: :?: :?: :?:
Az Apját is kikészíti mindjárt.

Brigi! Neked nem csinálta ezt Marci???
Már mikor nagyon fáradt csak akkor rakom az ágyába.

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Melike: örülök, hogy nem fájt. Azért az nem kellemes. Én is túl vagyok egy bölcsesség fog kihúzáson. A mai napig őrzöm :lol: :lol:

Kata: nem lehet könnyű!

Én lekopogom, király éjszakánk volt. Este 9től reggel fél8ig aludt. Mondjuk jól kitornázta magát az apján elötte, meg megint az összes vizet kicsapkodta a kádjából :roll: 8) de aludt!
Szerintem az is számít, hogy du. mennyit alszanak a babák.
Tegnap Merci csak egy szűk órát aludt du, és így könnyebben el is aludt mint mondjuk vasárnap..... Akkor aludt, több mint 2 órát igy "este" és nem is aludt el 11-ig. Ott nézte velünk a tv-t a mi szobánkban és mosolygott.
bszilvi25

Jó reggelt!

Hát Kata nem irígyellek. Látod, sajnos egyszer minden jó gyerek el tud romlani :cry: :cry: Sajnos nem tudsz semmit sem tenni, csak tényleg azt, hogy totál lefárasztod, mielőtt az ágyába tennéd. Kristóf is alkotott éjszaka, felébredt hajnal 1 kor, majd evett és utána az istenért nem tudott elaludni........ Felűlt, bambult, elindult, majd meggondolta magát megint lecsücsült, majd megint elindult és lecsücsült, na ezt eljátszotta 4x 5x majd azt vettem észre, hogy mostmár letenné a fejét, hát segítettem neki, olyan boldog volt, hogy szinte 5 mp alatt elaludt, előtte meg vagy fél órát forgolódott, szenvedett......... Reggel 7:30 kor ébredt, aranyos volt, hagyott aludni :wink:

Bari: van még fánk?????

Ja, és jelentem, 100x jobban vagyunk, mint tegnap:):):):):)
Ez a léándzsásuti fű, csodákra képes, na meg a c vitamin :wink:
bluebox

Ja, és még 1 kérdés. Szerintetek ilyen pici gyereknél lehet infralámpát használni???? Gondoltam, ha elalszik, letakarom a szemét és pár percig infráznám, de nem tudom, hogy nem-e ártanék neki vele?
bluebox

Sziasztok!

Kép
melike

Egész jól aludtam (volna),ha Máténak nincs szófosása és nem kell a szájába adni a cumit 3szor,hogy ne dumáljon. :lol: Amúgy a fogam helye rendben csak a számnak van "izomláza".

Kata:hogy aludt el Milán?

Márti:infralámpát nem tudom,de örülök,hogy jobban vagytok!

Kép
melike

sziasztok.
márti nincs fánk :( de hétvégén lesz :lol: :lol: :lol:

kata nekem nincsenek ilyen gondjaim,nem tudok tanácsot adni...

márti szerintem 100%hogynem árt az infra lámpa...de ezt csak én gondolom
barika2008

Sziasztok!

Melike: örülök hogy nem fájt! :wink:

Brigi: örülök hogy Marcinak nincs nagyobb baja, Te meg tényleg pihenj!

Kata: semmit se csinálj vele, had ácsorogjon, előbb utóbb majd elfárad és lefekszik. Vikimnél legalábbis ez volt. Ácsorgott, játszott az ágyában, aztán ha megunta eldőlt és elaludt magától!

Szilvi: tök jó hogy jók az éjszakáitok! :wink: Levi délelőtt szokott nagyot aludni, van hogy 2 órát, délután csak picit egy órányit, mondjuk 8-nál nem is bírja tovább.

Márti: szerintem is lehet használni infralámpát, de mondjuk nem vagyok benne 1000%-ig biztos Én sem!

Ma 2-re megyünk be az OTP-be mert elkurtak valami papírunkat, ezért nem utalták eddig a szoc.polt, csak azért utálom Őket hogy miért nem tudtak felhívni miatta. Mindig ez van, de akkor minek kérik a telefonszámot?? Bezzeg a lakástörlesztőt nem felejtik el pontosan 1-én vonni! :evil: :evil: :evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Én szreintem sem árt, de nem találok semmi irományt a neten, hogy szabad, vagy nem szabad....... megkérdezem a védőnénit, az a legtutibb:)

Bogcsa: sikerűlt vásárolni?????, Mesélj, miket láttál?????

Más: gyerekcipők, még mindig :wink: Voltam kb 2 hete a Lurdy házban és bementünk a wink cipőboltba, hát tátva maradt a szám, mert iszonyat leárazás volt, persze kifutó márkák, de valami átkozott jók és 3000 Ft-ért. Most a wink oldalán néztem ismét cipőket, megmutizom melyik tetszik :wink:

Kép
bluebox

Sziasztok!

Bogi: tényleg mit vásároltál?

Márti jól néznek a cipők! És tök jó áruk van! Ez milyen minőség? Jó?

A cipővel kapcsolatban vagyok úgy, hogy abból nem adok rá használtat! Annyi rosszat hallottam, hogy eldeformithatja a gyerek lábát. Szóval még ha drága is, akkor is csak új és jó minőség!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

márti:tényleg jó cipők!!
én mondjuk ráadok használtat már csak azért is mert a nagyobb fiamról is tettem el egy nike-ot. :lol: meg mástól is kaptunk...
meg amúgy is a 100-as ruháihoz jobban megy a használt cipő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek mert így nem lesz rend soha :x
barika2008

Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! :)

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! :)
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!

http://www.next.co.uk
http://www.asda.com
http://www.adams.co.uk
http://www.mothercare.com
http://www.debenhams.com
http://www.mands.com
http://www.disney.co.uk
http://www.minimode.co.uk
http://www.bhs.co.uk
http://www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra

Andi: én régebben vettem wink cipőket, eddig nem csalódtam bennük :wink: Egyébként meg megtapogattam a talpát, belűlről, kívűlről, a vassár szép, nem dudorodik sehol, könnyű, nem merev....... én ezeket szoktam nézni, nekem tetszett.
bluebox

Márti:jók a cipők szerintem is.

Kép
melike

A kisfiam megint ordítva aludt el.Ez tetszik neki vagy mi van???
Folyamatosan esik,én meg 3ra be vagyok írva kozmetikába. :cry: Valószínű elmegyünk,mert boltba is kéne menni.

Megyek hajat szárítani.

Kép
melike

Még alszik. :wink:
Kicsit rendbe teszem a fürdőt.

Azt nem is írtam,hogy nem sikerült beszélnem még a "megcsalt" barátnőmmel,de kaptam a hírt,hogy idegösszeroppanással kórházba vitték a hétvégén. :cry: :cry:

Kép
melike

:? :? :?
bszilvi25

Sziasztok!

Na, ma pihenek tényleg :lol: Anyu itt van, főzőcskézik. Marci meg alszik. A lábam egy fokkal jobb, mint tegnap, de ez csak azt jelenti, hogy pihentetés közben nem fáj, csak ha ráállok...

Kata, Marci is szokta ezt csinálni. Én teljesen lefárasztom, utána rakom már csak be a kiságyba. Ha meg ott ácsorog, akkor odamegyek a kiságyhoz, letérdelek mellé, és ökörködünk. Abban elfárad, és egy idő múlva nem gond, ha lefektetem és bekerül a cumi a szájába. És Szilvi jól mondja, nem mindegy, hogy mennyit alszik napközben. Főleg, hogy mikor alszik. Ha túl későn alszik el, este lehetetlenség elaltatni.

Nálunk Marci ma 5-kor kelt... Apja szerencsére átvállalta, és kijött vele játszani hajnalban. És csak fél órája aludt vissza. Remélem alszik másfél órát.

Anna, a szocpollal nálunk is gond volt. Hetek teltek el, és semmi. Végül kiderítettem, hogy abban a fiókban van egy ismerősöm, és felhívtam őt. Végülis ő segített. De hónapokba telt, mire utalták :twisted:

Cipő: használtat én sem akarok adni a lábára. Lehet, hogy annyira ki van csámpázva, hogy tönkreteszi a lábát. Szóval az csak új. Ha meggyógyul a lábam, el is megyek neki venni először szandált, mert már nagyon rohangál...

Melike, nem lehet, hogy a foga zavarja? Esetleg dolgozik neki egy fog, azért nyűgös ilyenkor. Ha játszik, van, ami elvonja a figyelmét, de altatáskor tud csak erre koncentrálni :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi:én is a fogra gondolok.Bár látni,érezni nem lehet semmit.

Kép
melike

melike csóri barátnőd......nem tudtál vele beszélni múltkor??

nálunk is esik ez a rohadék eső...és egész hétre ezt írja.
akkor most mi van a macival?úgy halottam ellentmondásba keveredett a magyar meg a nem is tudom milyen maci :roll:

mit csináltatsz melike?
barika2008

melike nektek is csak alul van kettő??úgy mint nekünk?
és ti,hyogy álltok a kúszással mászással :?:
barika2008

Nem lehet, hogy a melegfront miatt esetleg?????

Itt is esik, megnéztem a 15 napos előrejelzést, és az szerint csütörtök-pénteken nem fog esni. Hát majd meglátjuk...
Ezeknek sem lehet elhinni semmit
bszilvi25

Cipő! osztom a véleményét Briginek! én sem adok rá használtat, (bokasüllyedés, csámpásság stb) nagyon oda kell figyelni ! De neki még nincs is olyan igazi cipője :roll:
Minek? ücsörögni??? :lol:
bszilvi25

Szóval az előző hsz-em elég értelmetlen lett, de értitek mit akartam!!!!
bszilvi25

Itt voltak anyósék.
Bari:mégsem tudott feljönni múlt héten a barátnőm.Most meg írtam neki sms-t,de nem válaszolt.
Kettő fogunk van alul meg kettő felül.
2-3 napja emelgeti a fenekét és hintázik.Annyira cuki!Sőt már egyszer-kétszer tette a lábát,de orra esett.

Kép
melike

ezt olvastam most!!
persze valószínűleg itt már senkit nem igazán érint a dolog,inkább csak magamat nyugtatom...de hátha mégis valakinek érdekes

"de az sem számít kirívónak, ha 7-8 hónapig egyáltalán nem csinál semmit a baba, még csak nem is forog, aztán pedig egyszercsak behozza a lemaradást, akár 1-2 hét alatt is. Vannak “lassan, de biztosan” típusú csecsemők is, akik lépésről lépésre haladnak, gyakran látszólag semmi nem történik velük, nem fejlődnek, aztán egyik napról a másikra előrukkolnak a következő nagymozgással, mégpedig rögtön biztonságos és kifinomult formában."
barika2008

Bari:ezt eddig is tudtuk. :lol: :wink:

Kép
melike

[quote="melike"]B írta:melikeari:ezt eddig is tudtuk. :lol: :wink:

jól van ...had tudálékoskodjak egy kicsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Andi: én régebben vettem wink cipőket, eddig nem csalódtam bennük :wink: Egyébként meg megtapogattam a talpát, belűlről, kívűlről, a vassár szép, nem dudorodik sehol, könnyű, nem merev....... én ezeket szoktam nézni, nekem tetszett.

Márti: azért kérdeztem, hogy milyen minőség, mert én nem ismerem. És tök jó, hogy leírtad, hogy mit kell nézni a cipőben, mert nekem még nincs tapasztalatom!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

NNNNNNa sziasztok!

Megfőztem félig :wink: Húslevest főztem, és túrógombócot fogok csinálni, mire a fiúk hazaérkeznek :wink:
Megkérdeztem az infralámpát, lehet használni naponta 3-4 alkalommal :wink: Azóta nem alszik Kristóf, hogy kipróbáljam :?
És akkor dobok egy mai képet :wink:

Kép

Természetesen ma is megkapta a kifliadagját :wink:
bluebox

itt olyan ocsmány idő van,hogy úrrá lett rajtam a letargia..sötét,nyirkos,hideg,szürke!! :x :x :x :x :x

mellé taknyos vagyok herpesz nőtt az orromba..

mikor fog sütni a nap?mikor sétálhatunk babakocsival kilómétereket?
vettem szolibérletet hátha a mesterséges fény meghozza a kedvemet

körkérdés:a csőrös pohárhoz szoktatás nálatok is félrenyeléssel fulldoklással köhécseléssel oltári nagy levegőnyelésekkel és büfögéssel kezdődött???
barika2008

de édi olyan kis fülcsi mint dávid :lol: :lol:
nálunk tradició...szerintem nálatok is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ránézésre inkább mondanám hogy kicsattan az egészségtől minthogy beteg :lol: :lol:

de azért a lámpa nem árthat sőőőt 8) 8)
barika2008

[quote="barika2008"]k írta:barika2008örkérdés:a csőrös pohárhoz szoktatás nálatok is félrenyeléssel fulldoklással köhécseléssel oltári nagy levegőnyelésekkel és büfögéssel kezdődött???

Nálunk is hasonló volt igen! Úgyhogy én abba is hagytam, nem az én lelkemnek való!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!!!!!!!

Milán tegnap ugy aludt el hogy az Apja átvitte másik szobába,és ott vele elaludt.
Aztán hozta a kiságyába.Egyébként 2.szer szokott aludni délelött,meg délután. Multkor aludt csak délelőtt,és majd csak este 11 kor volt hajlandó elaludni,de akkor is nagy duzzogva. És azért ugy gondolom,még 2 óra alvás nem elég nekik. :D :D
Teljesen fel van pörögve,nagyon felfedezte a világot. Nem rossz,nem eleven,hanem ez a felállás a gond hogy nem rakja le magát mint szokta.
Láttam Brigi mit írtál,tegnap pont ott űltem az ágya elött,és bohóckodtam neki.Teljes bepörgött,és kacagott nevetgélt,jah és már egy kézzel kapaszkodik. Másikkal incselkedett az orromat fogdosta. Kacagott nagyon. Nyelve kint,és mondja a magáét,és HAPPY az élet ha állhat. :lol:
Most ugy alszik hogy a kiságy rácsát fogja el nem engedi,ha még is ugrani kell fel. :lol: :wink: :wink:
Most is azt csinálta hogy állt,de a másik oldalt már. Figurázik. :wink: :wink:
Zenélő játéka alatt ácsorgott,le is kell vennem mos már mert abba kapaszkodott fel,és ki tudja milyen biztonságos-e.És huzta fel ahogy én. A játékok meg a nyakába lógtak.

Szeretnék ajánlani nektek ezt az oldalt. Nem tudom ismeritek????
De hamarosan a tévé is fogja reklámozni,olyan népszerű lesz,lett.

Kata&Milán

oszman777

Kata&Milán

oszman777

milyen oldalt???????
barika2008

Sziasztok!

Nos látom másnál is rosszalkodnak a manók :twisted: :twisted: :twisted: Marci sem különb, alvási nehézségeink már napok óta vannak, egyszerűen nem tudom mit csináljak már vele, ne kelljen fel annyiszor, bár igaz egyszer az orra dugul el, egyszer meg csak úgy, de már ki vagyok purcanva. Most jöhetne egy átaludt éjszaka. (hébe-hóba sikerülni szokott neki :? )

Csöröspohárból én is próbáltam itatni Marcit, de nem akarja szívni sose, inkább csak rágicsálja azt. Ha pedig megérzi, hogy van benne valami akkor fancsali képpel kihúzza a szájából. Szóval nem jön be neki :? :? :? :roll:

Tegnap ígértem videót, és sikerült is feltennem. Ha kíváncsiak vagytok rá nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=HHXjmWJL8wM

http://www.youtube.com/watch?v=Ycz3K6j_VL4

Márti: Kristóf nagyon tündi-bündi és látom ízlik neki a kifli.

Melike: nekem is kihúzták a bölcsességfogam pár éve, és én is úgy jártam, hogy nem fájt, csak napokig éreztem az állkapcsomban az izomlázat, vagy mit. Ügyes voltál és hős!!!

ancsika82

Kata: igen ismerős az oldal nekem, és tényleg nagyon fogják reklámozni. A mi üzletünk címe is rajta van, mert a reál üzletlánchoz tartozunk. Pont a minap beszélgettünk róla a férjemmel. :lol:

ancsika82

Jah,és köszönöm sok-sok tanácsot.
Csőrös pohár. Mi abból iszunk már vagy 4 hete,csak a kezdett nehéz. Aztán bele jönnek. Dehát a cumis fejből alig jött,és szívni kellett jól. Ezt meg kicsit is meg szívja sok jön. csak lényeg hogy szelepes legyen. :D

Kata&Milán

oszman777

igen Ancsika!!! A coop is benne van. Épp kérdezni akartam Annát ismeri-e,De biztosan :wink: :wink: ,mert ő meg ott dolgozik.

Kata&Milán

oszman777

A kifli nálunk is nagy sláger. Ma tápszeren kívül Marci csak azokat hajlandó megenni, amit haraphat. Szóval ma a tízórai alma volt kiflivel. Az ebéd meg kenyér volt kiflivel :? SEMMIT nem hajlandó megenni most kanállal. Márti, eszembe jutottatok ám :wink: Úgyhogy most tápszerezünk...

A csőrös pohár nálunk megy, de én nem szeretem... Szóval ha egyedül iszik, cumisüveg, ha én itatom, rendes bögre :lol:

Kata, nekünk a zenélő csigája már nem zenél. :twisted: De otthagytam neki, imádja tekergetni. :lol: :lol:

Ancsika, nekünk pont tegnap mesélte a védőnő, hogy hogy lehet leszoktatni az éjszakai kelésről. De én nem tudom megtenni :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?