Új privát üzeneted érkezett!

Jajj istenem mindenki beteges? :cry: Kristófnak is jobbulást!

Na ja, ha a haja is így nőne ahogy a súlya akkor már fonni kéne! :lol: Akkora nem kell, de lehetne nagyobb, igaz Vikinek sem volt több! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

De édes Kristóf, nagyon ügyes, és az a kiflis.........

Levi még nem áll, és ma lesz a napja hogy felállítom a nappaliba az utazóágyat, hátha abban majd próbálkozik! A szobájába egyedül nincs el! :cry: Frankó ez lesz a 3. kiságy a házba! :lol: :lol: :lol: LAssan már csak abból állunk! Nyithatnék egy gyerekmegőrzőt is! :? :shock: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást!

Anna: ültetem :oops: de csak vissza fogottan.Tegnap nem tudtam videót feltölteni, majd ma is megpróbálom...... Azon látszik, hogy már csak egy milliméter választja el attól, hogy felüljön egyedül! :D
bszilvi25

[quote="bszilvi25"]A írta:bszilvi25zon látszik, hogy már csak egy milliméter választja el attól, hogy felüljön egyedül! :D

De jóóó! Ügyik ezek a skacok, csak az enyém nem! :evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: Merci szerdán még ezt sem csinálta. Pénteken meg már olyan ügyi volt, hogy csak lestem.....
Egyszer csak Levi is gondol egyet, és majd jön-megy a lakásban!!
bszilvi25

Csajok!Tényleg nagyon ügyesek a babók!
Ha ez így megy hipp-hopp,akkor nekünk sem sok van (talán).

Kép
melike

Anyós legújabb alkotása.
Aranyos,de nem tudom rá fogom-e adni...
Ti ráadnátok? Kép Kép Kép

Kép
melike

Melike: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aranyos, bár kicsit szellősnek néz ki!
Hát akkor add rá ha hozzájuk mentek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="bluebox"] írta:blueboxs mi történt Veled???????????????????????????????????

Márti, egyszerűen csak így ébredtem szombaton. Aztán percről percre rosszabb... nem tudom, mi lehet, de már baromira unom :twisted: Annyi jó van benne, hogy ma itthon maradt apa :wink:

Melike, tényleg aranyos, de jó pár évtizeddel korábbi divat. Ilyeneket mi hordtunk :wink: :lol: :lol: :lol: Ráadásul nem is tudom, mennyire praktikus, mert annyira ritka kötés, hogy átlátszik benne Máté füle... Szóval szélben nem tudom, mennyire védene :wink: :lol: Meg azok a fodrocskák inkább lányosak nekem. Máté meg olyan igazi pasi :wink: Bocsi, nem megbántani akarlak, csak kérdezted a véleményünket :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Semmi baj.Én pont így gondolom. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

Látom, nem csak mi nyűglődünk, sajnálom a betegeket, jobbulást :(
Boni is ismét köhög, ma már voltunk doktornéninél, lándzsás útifűt javasolt, meg Fenistil cseppet, nincs még gyulladásban a torka, remélem nem is lesz. Szegény éjszaka is köhögött, nem tudott aludni, aztán hajnaltól köztünk elaludt.
Most már értem, Bari miért gyűlölöd a telet! Én is utáltam eddig is, de nem gondoltam volna, hogy ennyire durva, valaki mindig hazahoz valami sz.rt, aztán Boni biztos benyalja :evil:

Kép

Kép
[/url]
stella40

igen stella én csak ezért utálom a telet!!amúgy szép és a karácsonyt is szeretem..

melike:én kinézetre ráadnám dávidra,szerintem retró :lol:
de melegben sok hidegben kevés...úgyhogy nem tudom mikor adnám rá!!

ma szalagosfánkot csinálok!!csak sikerüljön :?

mindenkinek jobbulást...kicsiknek és nagyoknak eggyaránt
barika2008

Én is utálom a telet!!!
Nem gondoltam volna,hogy Máté elkap bármit,mert olyan sokat vagyunk levegőn,mindig felöltöztetem rendesen stb.
Nagggyon várom a jó időt!!!

Kép
melike

Szilvi:megjött a ruhacsomag?
És képzeld ma megyek a fogorvoshoz,de egy hete nem fájt a fogam! :lol:

Kép
melike

Ajjaj nálunk süt a nap, ami jó, de ha kijön az a rohadt medve még 40 napig tél lesz..... :evil: :evil: :evil: :evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hát akkor betámadjuk azt a szemét medvét jól fejbevágjuk, és máris itt a tavasz :D :lol: :lol:

Bari: mi ez a nagy sütési láz???????????????? Megfertőztelek :lol: :D
bluebox

Oké Márti, megsüssük? Vagy legyen inkább medvebecsinált? :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Tényleg, Szilvi én is akartam kérdezni, hogy megérkeztek-e a rucik?
Anna, tőled meg azt, hogy Te csináltad a 90 naposat is? Melyik a hatékonyabb szted?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: igen csináltam régebben azt is, Nekem a Norbi jobban bevált! De lehet hogy csak azért mert ott nem kell éhezni.

Tudom hogy nem lehet 2 embert összehasonlítani, de Brigivel majdnem egyszerre kezdtük, talán Ő picit előbb, és Ő 4,6-ot adott le eddig heti 4x 1 óra tornával, és meg 4 kilót, úgy hogy az egész kb egy hónap alatt tornáztam eddig 6-7x fél órát! A lényeg hogy talán fogyás szempontjából hasonlóak az értékek, de talán a Norbi kényelmesebb, abból a szempontból hogy ehetsz bármit, csak tudd mikor! De ez csak az Én véleményem!

A mai ebédem pedig karfiol leves (persze tészta nélkül), sült csirke, párolt körettel, ami vajbab és répa! Ha akarjátok megmutizom. Levesből 3-3,5 dl egy adag, húsiból 10 dkg, köretből 30 dkg. Szerintem bőven elég.
A legjobb benne hogy a család is ezt eszi, nekik a leves tésztával van, a húsihoz és a zöldkörethez jár nekik krumpli is! :wink:

Tényleg Szilvi Én is kíváncsi vagyok a rucikra! Ha jók Én is megkockáztatok egy nyári csomagot!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

igen márti megfertőztél
Kép Kép
barika2008

Uuuuuuuuu Bari nagyon jól néz ki! Persze Dávid is! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Én január 5-én kezdtem, azóta 4,6 ment le. Mivel a lábammal folyton gondok vannak, összesen 9x voltam tornázni. Én nem szoktam éhezni, tök jókat szoktam enni :lol: na jó,a szénhidrát nappal küzdök, de csak azért, mert már unalmas a szilvásgombóc meg a lekváros derelye :lol:
az én mai ebédem egyébként csirkeleves, magyaróvári szelet joghurtos salátával volt. Még mindig dugig vagyok. És már várom a vacsit, amikor is kolbászos tojásrántottát fogok enni sok csípős csalamádéval :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és a 4,6-ból 4,4 kg zsír :lol: :lol: :lol:

Bari, hiányolom Dávid kezéből a fánkot :wink: De látom, nem változol. Azért az a zokni :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vagyok!
csak hajat mostam, most meg ebédelek (szokás szerint itt a gépnél! ) :oops:

Ruhák: küldött a csaj 4-5 képet, de még nincs meg az 5 kiló ruha. állítólag hétvégére lesz...... (addig vesz valahol.....) Én meg szépen megnéztem a képeket, és megírtam neki, hogy annyira NEM tetszenek...
Ha akarjátok feltehetem, de nem ezeket fogom kapni.....

http://www.youtube.com/watch?v=qYc-hHTozHo
(itt csak a gyerek a lényeg) - így gyakorol...
Ma már kétszer felült, de el is dölt, mert a bal keze nincs hozzá elég közel (mint a videón is látszik)
bszilvi25

Akkor lehet hogy Én nem ezt a fajta 90 napost csináltam mint Te Brigi?? :shock: :shock:

Nálam így néz ki a protein nap:

1. nap: PROTEIN NAP

EBÉD: főtt vagy sült hús – 3 szelet (20 dkg)
Hús helyett lehet 3 tojást sülve vagy főve elfogyasztani, vagy esetleg sajtot.
1 szelet kenyér, saláta korlátlan mennyiségben, olaj nélkül.
Ebéd után 2 dl tészta nélküli leves kötelezően meg kell inni!
Tejet, sajtot csak ezen a napon lehet enni.
VACSORA: ugyanaz, mint az ebéd volt, csak leves nélkül. Ügyeljünk arra, hogy ugyanazt együk vacsorára is, amit ebédre ettünk.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jaj,Szilvi,annyira édes!!!Meg tudnám zabálni!Nagyon próbálkozik. :lol: Már egyszer azt hittem fel is áll! :lol: Tündér.
Úgy szeretném egyszer élőben is látni. :wink:

Muti a ruci képeket is.

Kép
melike

Melike! 8) köszi!!!
mutatom
bszilvi25

Azért nem ennyire vészes, csak egy mintaétrend volt, amit megcsináltál. Azért nem csak ezt lehet enni.

Protein nap: lehet enni húsféleségeket, húskészítményeket, tojást, tejterméket, gombát. Bármilyen variációban elkészíthető. Lehet hozzá enni egy szelet kenyeret, korlátlan savanyúságot, korlátlan nyers zöldséget saláta formában.

Keményítő nap: mindenféle zöldség sütve-főve-párolva-grillezve. Savanyúság és kenyér szintén lehetséges

Szénhidrát nap: minden, ami hízlal. :lol: tészták (édes és sós egyaránt), sütik, torták, csokik, zöldséges pizza stb.

Gyümölcs-nap: na ez csak gyümölcs, de bármilyen lehet

Én levest nem nagyon szoktam enni. És nem mindig ugyanaz a vacsorám, mint az ebédem. Sőt, most is megszegtem, de ennek ellenére megint ment le a 4 nap alatt. Azért azt nem tudtam volna csinálni, amit ezek szerint Te csináltál a 90 napos alatt. Az kemény lehetett...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Diétázó csajsziknak megemelem a kalapom :wink: És nem tudnék ennyire kitartó lenni.

Bari: a framcba, rohadt jol néz ki........ :cry: És Dávidboy is csaudakispasi :wink:
bluebox

Kép Kép Kép Kép Kép

és ezt írta arra amikor megírtam ,hogy nem tetsznek nagyon.
"Tényleg nem a legjobbak vannak most, pici rucikban szebbek vannak.
Akkor böngésszek még, ha megyek pénteken ruhákért, vagy inkább nem kérsz most semmit?"
bszilvi25

szilvi szerintem egész jók a ruhák...

brigi:csak a zokni...semmi más...esküszöm :lol: :lol: :lol:
na jó még 1-2 bady...alvósnak

márti:már kezdem magam cukrásznak és szakácsnak érezni :lol:
vagy ez még nem az a szint??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mind1 fő az önbizalom...

jók ezek a fogyis kaják csak még jobb lenne ha valaki külön megcsinálná nekem...na erre már lusta vagyok.inkább eszek "normál"kaját keveset.és torna.nem számoltam hányszor voltam de szeptemberben kezdtem...a decembert végig lógtam januárban heti 3-4 megvolt
barika2008

bakker... :roll: nem semmi ez a mercike videó!!!nagyon tud!!!
remélem azért még 2009-ben én is tudok majd felrakni hasonlót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Szilvi:nem rosszak,szerintem sem.

Bari nem is dicsértem meg a gyönyörű fánkjaidat!

Képzeljétek Máté rettenetesen nyűgös volt már kb. 11-től.Alig birtam megetetni,orított közben és utána is.Remélem csak a foga!
Letettem aludni fél 2 körül és azóta alszik!!!Ilyet már hónapok óta nem csinált.Ő fél órát szokott aludni. :shock:

Kép
melike

Melike, ma is már 2x1,5 óránál tartunk alvásügyileg... biztos Máté is kifáradt a hisztijében :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem bánom.Inkább aludjon,mint ordítson!

Igy nagy ráérésemben olvasok a régi HSZ.ek között.DE JÓ VOLT! Sok UH.os kép meg pocak fotó. :roll:

Kép
melike

Ma Merci is sokat aludt (fél 12-fél 2ig)
bszilvi25

Szilvi szerintem is tök jó rucik ezek!!

Merci nagyon édes! És nagyon ügyes!!

Nem tudom mi van, de 2 napja Levi is rettenetesen nyügi, és nem akar főzeléket enni! Gyümölcs, tejtermék, tejpép jöhet bármennyi, de főzi nem! :shock:

Nah azért mi is tudunk ilyet! Igaz Én állítottam oda:

Kép

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Felébredt.És jó kedve van.Kopp,kopp

Kép
melike

Sziasztok!

Nos még mi sem gyógyultunk meg, folyik az orra Marcinak, meg még mindig köhög. Plusz extra ráadásként most bújik ki a 2. fogunk. Épp ma van áttörőfélben, így a mai napunkra a nyűgösség nem is kifejezés. Persze éjszaka sem aludtunk :evil:
Gondolhatjátok én is mennyire várom már a jó időt!!!

Ne haragudjatok, de másra most nincs alkalmam reagálni, meg visszaolvasni!

ancsika82

Csajok, tud valaki valamit mesélni nekem az Uzsoki korházról? Hgy hogy működnek ott a dolgok? Priviben. Köszi
bluebox

Na jó mégis sikerült ezt az oldalt visszaolvasni.

Bari: jól néznek ki a fánkjaid! És Dávid nagyon cuki a zoknijában :wink:

Úgy látom nem csak mi vagyunk nyűgösek ma, ennek "örülök"!

Szilvi: Mercike nagyon ügyi. Hamarosan spárgázni is megtanul ahogy néztem. Olyan kis hajlékonyak ilyenkor még. Szerintem tök jók a rucik. És fiúsak is vannak, vagy csak csajosak?

Én is csináltam ma videót, de nem tudom szerintem ma feltölteni, majd talán holnap jobb napunk lesz és akkor menni fog.

Anna: aranyos Levi így ácsorogva!!!Milyen nagy fiú, Marci nem éri így fel az utazóágyat, ha fel is áll benn, lábújhegyre kell állnia hogy kilásson :lol:

ancsika82

Sziasztok!

Letettem aludni a nagylányt.

Levi nagyon ügyesen ácsorog. Bari és Melike is tettek már ilyesmi képeket, és biztos még sokan mások is, de most csak ők ugrottak be....
Merci még nem áll meg, én meg nem erőltetem. Max. talán 2 mp, de azt ki tudja lefotózni? én biztos nem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mérlegeltem. Gyerek nélkül, és gyerekkel, a különbség= 8,2 kg!! :P
Persze ruhában, meg minden, de sztem jó! Ma ötóraira annyit evett mint még soha. :shock:

Ancsi: van fiú ruci is. Jobbulást Marcinak!!!!!!!
bszilvi25

sziasztok!

Ancsi, Brigi, Stella, Márti: jobbulást!

Bari: nagyon ügyi vagy! Mennyi mindent sütsz, te leszel az új főszakácsunk???????? Édi Dávid!

Melike: sapi ügyben egyetértek Brigivel!

Szilvi: nagyon ügyi Mercike!

Anna: nagyon édes Levi!

Mi még nem tudunk sem négykézlábazni, sem állni. De nem vagyok elkeseredve. Majd ha úgy érzi, hogy elég erős, akkor csinálja!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari: Téged kicseréltek amíg nem írtál??? Visszajöttél sütsz-főzől! (ami nem baj, ne értsd félre)

Melike: remélem a fogászaton minden ok! és tök jó, hogy az elmúlt héten nem fájt!!!
megy pü!

Márti: az uzsoki milyen szempontból érdekes számodra? csak azért kérdem, mert a mami oda jár.....
bszilvi25

Ja, bocsi, tényleg nem írtam hogy mi érdekel.
A szülészet érdekelne, nem engem igazából, hanem egy szerencsétlen barátnőmet, most derűlt ki, hogy az Uzsokiba fog szűlni, ráadásul császárral :cry: Ahova eddig járt, benyögte a dokija, hogy 80 :? Hát lóvé meg nincs......
bluebox

Brigi: ha Apa hazaérkezett Marcival a dokitól, azért írsz pár szót hogy mizu?????
bluebox

kössz a dicséreteket :lol:
kár,hogy a tegnapi túrós meggyest nem fotóztam le....
amúgy annyira kezd megtetszeni a dolog ,hogy már a gyerekek szülinapi tortáján gondolkodok(6,9,12.-hó) elég soká lesz :lol:
eddig rendeltem,de úgyérzem már alkalmas vagyok rá.piskóta menni fog ti meg majd küldötök egy jól bevált főzött krém receptet. :lol:

amúgy nagyon szar a netünk csak a firefox-on keresztül jön be órák alatt.
és amin meglepődtem,hogy ha itt a babaneten beírom a felhasználónevem,legördül és ott van bszilvi,és bluebox is :shock:
én ezt nem értem,hogy kerülnek oda?
barika2008

[quote="barika2008"] írta:barika2008s amin meglepődtem,hogy ha itt a babaneten beírom a felhasználónevem,legördül és ott van bszilvi,és bluebox is :shock:
én ezt nem értem,hogy kerülnek oda?

lehet, hogy titokban tőled neteznek a csajok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hupsz, lebuktunk :wink:
bluebox

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

akartam írni vikinek hogy nagyon jól néz ki levi a képen...és egyben az is eszembe jutott,hogy sokan nagyon rég nem raktak képet!!
AKINEK INGE VEGYE MAGÁRA!!

éééés briginek:
Kép
barika2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?