Halihó!!!
Először is köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok! Én is sok boldogságot kívánok Arninak és Levinek, meg az új féléveseknek.
Szia Iokka! Üdv köztünk!!!
Zöldi! Hanna fantasztikus! Huni is próbálgatja ezt a hintázgatást, de még ennyire jól nem megy neki!
Berni! Zsófika gyönyörű!!!
Trombi! Jó nektek, hogy már nyaraltatok, Pankád nagyon édes!
Enikő! Nagyon tetszik a lakásotok, én is szeretem az élénk színeket! És a fotók is nagyon jók!!!
Hunor továbbra is felkel egyszer éjszaka, eszik. Viszont utána napközben van, hogy csak 4-szer. Biztos a foga is, meg a meleg. Evés után egyébként rögtön alszik, csak nekem nehéz egy kicsit a munka miatt, hogy nem alszom folyamatosan. Sebaj, majd elmúlik! Örülök, hogy még mindig van tejcsi, és Huni igényli is.
Zöldi! Próbáljam meg a homeopátiát? Még soha nem használtam egyik gyereknél sem, de olyan jókat írtok róla!
Ma voltunk Debrecenben a Zalánkám lábával kontrollon. Azt mondta a professzor, hogy nagyon szép, egyelőre nem veszi még ki a csavart belőle. Megvizsgálta a Hunika csípőjét is, meg a lábacskáit is megnézte, semmi rendelleneset nem talált.
Ma délután volt Zalánnak az évzáró. Kiváló lett a bizonyítványa és általános dícséretet kapott, vagyis minden tárgyból kiemelkedő. Kapott könyvjutalmat is. Hát, potyogtak a könnyeim, amikor olvastam a szöveges értékelést. Nagyon büszke vagyok rá!
Holnap és holnapután én nyitom reggel az áruházat, estefelé megpróbálok benézni hozzátok. Ne haragudjatok, ha nem reagálok valamire, de olyan sokat kell pótolnom. Vissza tudtam mindent olvasni, de addigra az elejét már el is felejtettem. Időnként már jegyzetelek olvasás közben!
Ja, és Aida! Én is örülök, hogy kezdessz talpraállni. Noli nagyon ügyes és szép fiú, kezdjetek egy új életet ketten! Biztos vagyok benne, hogy újra rádtalál majd a boldogság! Olyan fiatal vagy még, kitartást!!!
Szép estét mindenkinek! Laura