Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: hát előfordul, csak már unom, főleg azt hogy a doki meg a védőnéni 3 hónapos kora óta azt mondja, hogy nagyon meg van duzzadva az ínye és jön a foga!!! Eredmény= egyenlőre 0 fog!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

A barátnőmék most vannak nyaralni 1,5 éves keresztlányunkkal és egyedül neki egy hatalmas sporttáskát megpakolt!!!! :lol: Ja és a játékainak még egy külön táska!!!! :lol: :lol:
Vendég

Bébic: gyere hozzánk! Nekünk van pincénk, jó hűvös!!! :lol: :lol: :lol: Az a baj, hogy sajna nincs laptopom és hát egy kicsit bonyolult lenne lehúzni a kábeleket, mert tuti leköltöznék. Igaz itt bent 23 fok van! Az még nem vészes!!!! :lol: 8)
Vendég

Boci: ja, hát az nálunk is úgy van, hogy kb. 3 hós kora óta hallgatom a dokinénitől, hogy nemsoká foga lesz a gyereknek. Már elengedem a fülem mellett :lol:
Pakoláshoz szép kilátások... szerintem nálunk is ez lesz... 8) :lol:
Nem csak hogy "B", de még "ZS" tervem is van :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Bocika: Megyekmegyek! :wink: :D Én viszek laptopot! :lol: :lol:
Bár Apa azt ígérte, küld egy kis hüsit Prágából. Most hívott, ott már csak 18 fok van.... 8)
bébic

Sziaszok!
Megjöttünk a Balcsiról! Mondanom sem kell, hogy nem bírtam visszaolvasni, de azt láttam, hogy Hancsi meg Dani milyen ügyik.
Meg hogy Zsófi milyen kis szép!

És így nyaralt a mi kis félévesünk:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na olvasgatok, hogy kivel mi van.

Kép
trombibébi

Köszönöm a welcome-okat!!!

Trombi!
Szupik a fotók. :D Látszik, milyen jól értezte magát!!!

Zöldi!
Nagyon ügyi Hanna!!! Rohamtempóban fejlödik! :lol: :lol: :wink:
susy75

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

Trombi! De édes Panka! Van már udvarlója?
Te is nagyon csini vagy!

Gabi! Nem vagyok olyan jó megfigyelő, csak zuglót eléggé ismerem, ott éltem vagy 10 évet és ezen a környéken sokat mozogtam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Reklámozók mondjanak le! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Trombi: nagyon szépek vagyok! Mesélj milyen volt!!!!

Ja és előre bocsi, de egy kép. Kiskorú elkövetőm ezt művelte ma. Egy percre hagytam magára, amíg a kétbetűsre mentem. Így jár aki nem ragassza össze a habtapit (apa most csinálja), ja és középre tettem le!!!! :lol: :lol:

Kép
Vendég

ÓÓÓÓ Boci hét én ezen már meg sem lepődöm, én csak aste szoktam összeszedni az elkallodott darabokat, nappal nem pakolok 5percenként...

Ma annyira kivoltam, felhívtam a védőnőt, hogy tud-e még valamit tanácsolni a felsorolt bogyók, kenőcsök és gyögyszereken kívül, amit még bevethetek a fiamnál. Nem igazán, de azt mondta pacsáljak vele egyet, hátha lehűl... Na kádba langyos víz, és a gyerekem hangosan kacagott!
Utána bevágott egy adag vegyigyümit (alk. mentes), ivott egy liter teát, aztán kidőlt... :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Berni, Zsófi egyszerűen gyönyörű! És ezt nem egyszerű buta bóknak szánom, tényleg meseszép ezen a fotón! ;)

Enikő, akkor az fura, mert az ára csak alkudás után lett 50ezer Ft/hó, egyáltalán nem volt olyan jó árban, ahhoz képest, ha tényleg ott a vasút. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, így semmiképp nem vállalom... Már csak magam miatt sem, mert én zajérzékeny vagyok. :)
Kép: Ugye hogy nem is olyan kicsi az én Nolikám? :D

Iokka, szia, üdv itten köztünk! Babócád csupán 1 nappal fiatalabb az én fiamnál. :)

Mági, sztem én is nehezen szoknám meg.. :roll: Reklámozók sztem is mondjanak le!!! :evil:

Trombi, szép képek, de jó nektek!! Irigy vagyok. Mesélj!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Köszönöm a szíves fogadtatást!
Annyit lehetne mesélni, hogy nem is tudom hol kezdjem. Talán elmondom az elejét és a végét :) Szóval jövő héten lesz 14 éve, hogy Apával szerelembe estünk. Együtt töltöttük a diákéveket, utaztunk, gyűjtögettünk, önállósodtunk és ennek koronájaként született meg 2008 december 21-én Péterünk. :D Azóta gondolkodom azon, hogy mivel is érdemeltem én ezt ki. Petivel ugyanis könnyű az élet, jól eszik, jól alszik születésétől kezdve. Most fél éves lesz, forog, négykézlábazik, profin kúszik....hátrafelé (én is húztam már ki ágy alól)és két napja egy fog megkönnyebbült tulajdonosa. :D
Elsőre talán ennyit magunkról

Kép
iokka

Bocika:
Ismerős a helyzet, Anna is rámolta a habtapit, Bence még nem érzett rá, de sztem idő kérdése az egész...
Egyforma szőnyegünk van! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Itt van pár kép is rólunk:
Kép rosszcsont Peti

Kép Mi

Kép A Krka Nemzeti Parkban

Kép És végül egy ifjú református atyafi (keresztelő után)

Kép
iokka

Megvan a hosszú alvás titka! Annám az öccse szobájában alszik, így Bencét letettem Anna szobájába, az ágyába aludni. Eredmény: Bence másfél órás alvás, Ana pedig eddig 2-nél tart,és még nincs vége! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok sokat író asszonyságok!

Hát ti aztán nem aprózzátok el,írtok annyit,hogy az ember csak győzze olvasni!

Holnapra vendégeket várok,jönnek Arnimat köszönteni.Már a trta lapot kisütöttem,vszínű estére be is töltöm.Ha sikerül majd dobok receptet a topicba :wink:

Gaby:Nagyon izgi,hogy milyen lesz a Balcsi!Jó lenne ha tudnál onnan is írni! :wink:

Boci:Olyan drága Marci!Ne vitesd el a rendőrökkel,inkább küldd el nekem fénypostán :lol:

Bébic:szépek a virágaid!Az élet apró örömei!Kicsi Ákos hogy van?

Aida:Hát a vonat tényleg zajos,de biztosan találsz majd jobb albit is!Noli tündér,tényleg nem látszik picinek!És a csajok is szépek! :wink:

Berni:Zsófi gyönyörű!

Suzy:De jóóó hogy újra itt vagy!Le a kalappal,hogy egyedül így megjártad az utat,és persze vini is tündér lehett hogy segített :wink:

KépKép
lyndee

zsiráf:Jó utat!Hozz majd nekünk sok fotót!!!!!! :lol:

mush:sajnálom Sophie-t,de hál istennek nem lett baja!Reméljük már nem lesz semmi baj veletek!

Iokka:üdv közöttünk!Édes Peti és Ügyes! :wink:

kubu:jelentkezz!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

ja:és amit írtam hogy kis fehér pötty van alul az ínyén,mára eltűnt :shock:

KépKép
lyndee

Félúton a gardrób felé... :lol:

Lyndee: remélem, fogok tudni :)

Iokka: nagyon szépek vagytok! Tényleg micsoda kis kópé arca van Petidnek, nagyon édes! Ránézek, és azonnal mosolyt csal az arcomra. :)

Kép

Kép
gabilany79

Boci!
A héten én is leraktam a habtapit, de még egyben van!!!! :lol: :lol: Kitudja meddig...

Lyndee!
Köszi! igen, kis Tünemény volt! :wink: Tudta, hogy anyának most ez fontos! :D

Ma voltunk dokkernél, 6 hós vizsin. Minden ok, 7220gr és 66 cm a Kiscsávó! :P :P
susy75

Aida! Azért biztos, ami biztos kérdezz rá, hogy vasút mellett van-e, vagy nézd meg! Nehogy én tévedjek!

Iokka! Szépek vagytok!
Hol laktok?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes!
De jó,hogy megint vagy! :lol: :lol:

Még azt elfelejtettem, hogy szuper volt az utazóágyban az Angelcare! vágattunk bele bútorlapot! :) :)
susy75

Boci! De ügyes Márton! Nagyon szép kis pasi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi megint a válaszokat!

Iokka: üdv! Nagyon ügyes a bébid!!!

Andy? Rég voltál!!!!

Lyndee: megijesztettétek? :lol:

KépKép
jurmine

Boci: Marci nagyon ügyes!

Trombi:jó lehetett a nyaralás, nagyon szépek vagytok, bébi pedig még aranyos is!

Zsófi is gyönyörű!

De már csak ismételni tudom magam, mivel itt vannak a legszebb babák!!!!!!! :lol:

KépKép
jurmine

Köszönjük a bókokat :oops:

A nyaralás egyébként jól sikerült, szerencsére nem zavarta meg a bébit az idegen hely, éjszaka ugyanúgy aludt mint máskor, nappal meg megint csak ugyanaz volt, azaz hol ilyen-hol olyan. Az első 1-2 nap azért fárasztó volt egyrészt az utazás miatt, mivelhogy utolsó 1 órában szinte végig üvöltött, hiába álltunk meg pihenni, enni stb, ahogy elindultunk kezdődött minden elölről. Aztán meg meg kellett szokni, mit-hogy-hol, utána már minden ok volt. Főleg pihengetősre fogtuk, de még kirándulgatni is tudtunk kicsit. És még egész jó időnk is volt, úgyhogy összességében tényleg jól éreztük magunkat.

Iokka - üdv! Aranyos a kis rosszcsontod. Ezek szerint már ti is túl vagytok egy nyaraláson.

Kép
trombibébi

Halihó!!!

Először is köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok! Én is sok boldogságot kívánok Arninak és Levinek, meg az új féléveseknek.

Szia Iokka! Üdv köztünk!!!

Zöldi! Hanna fantasztikus! Huni is próbálgatja ezt a hintázgatást, de még ennyire jól nem megy neki!

Berni! Zsófika gyönyörű!!!

Trombi! Jó nektek, hogy már nyaraltatok, Pankád nagyon édes!

Enikő! Nagyon tetszik a lakásotok, én is szeretem az élénk színeket! És a fotók is nagyon jók!!!

Hunor továbbra is felkel egyszer éjszaka, eszik. Viszont utána napközben van, hogy csak 4-szer. Biztos a foga is, meg a meleg. Evés után egyébként rögtön alszik, csak nekem nehéz egy kicsit a munka miatt, hogy nem alszom folyamatosan. Sebaj, majd elmúlik! Örülök, hogy még mindig van tejcsi, és Huni igényli is. Zöldi! Próbáljam meg a homeopátiát? Még soha nem használtam egyik gyereknél sem, de olyan jókat írtok róla!
Ma voltunk Debrecenben a Zalánkám lábával kontrollon. Azt mondta a professzor, hogy nagyon szép, egyelőre nem veszi még ki a csavart belőle. Megvizsgálta a Hunika csípőjét is, meg a lábacskáit is megnézte, semmi rendelleneset nem talált. :lol:

Ma délután volt Zalánnak az évzáró. Kiváló lett a bizonyítványa és általános dícséretet kapott, vagyis minden tárgyból kiemelkedő. Kapott könyvjutalmat is. Hát, potyogtak a könnyeim, amikor olvastam a szöveges értékelést. Nagyon büszke vagyok rá!

Holnap és holnapután én nyitom reggel az áruházat, estefelé megpróbálok benézni hozzátok. Ne haragudjatok, ha nem reagálok valamire, de olyan sokat kell pótolnom. Vissza tudtam mindent olvasni, de addigra az elejét már el is felejtettem. Időnként már jegyzetelek olvasás közben! :lol:

Ja, és Aida! Én is örülök, hogy kezdessz talpraállni. Noli nagyon ügyes és szép fiú, kezdjetek egy új életet ketten! Biztos vagyok benne, hogy újra rádtalál majd a boldogság! Olyan fiatal vagy még, kitartást!!!

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Laura:
nem próbáltad Hunorral az álometetést? Nekünk bevált, azóta nem ébred éjszaka (kivéve a tegnapit, remélen nem csinál belőle új szokást.. :? )

Holnap mi is utazunk Anyuékhoz egy hétre, már alig várom :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kobold szerintem érzi, hogy készülődés van, alig akart elaludni, még a kiságyban is percekig járt a szája (Dudunak mesélte a dolgokat), pedig a hamiba már bealudt :)

Kép

Kép
gabilany79

Laura! Minden elismerésem a tied! Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent meg tudsz csinálni!
A kisfiadnak meg gratuálok! Nagyon okos kissrác! Mi történt a lábával (bocsi ha már korábban írtad)?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

hahó

köszi jurmine a hiányolást. sajna csak egy oldalt tudtam visszaolvasni megyek inkább pihizni mert kész vagyok kivagyok:(

babóval amugy minden ok csak hát anyum:

meglett ma alabor eredmény ami eléxar:(
lényeg h magas egy csomó minden stb. vissza is ment a házidokihoz vele na meg azért is mert már több mint 3 hete rosszul van (most két napja alig bir talpon lenni olya elesett meg fáradt gyenge:( a hasa is fáj még.

lényeg h vsznű Crohn-betegsége van de még egy csomó vizsgálatra elküldték h biztos legyen:(

ez sajna gyógyithatatlan és ráadásul öröklődik ugyh remélem én v regi nem örököljük.

egyfajta autoimmun betegség ami a bélrendszert támadja gyakorlatilag krónikus bélgyulladást okoz de az egész emésztőszervben előjöhet a szájtóla végbélig és nagyon nehéz felismerni főleg h a tünetek nem egyértelműek hosszú évekig. tavaly is fájt pl neki epetájékon hát epehólyag-gyulladásra kezelték pedig már tuti akkor is ez lehetett. arrl nem beszélve h több tiz éve meglehet már ez mert ugye 1-1 hasfájára v hasmenésre nem feltétlenül gondoljuk h komoly oka lehet.
merth jellemző rá, h periódikus azaz fel-fellángol aztán tünetmentes hosszú ideig is. függ pl evéstől hangulattól bármitől.

jajj szoval most nagyon ideges vagyok (megint) ma már sirtam és tuti még fogok is, ja a tüdejében is hallott vmit a doki ugyh tüdőröntgen is kell meg szemészet mert a szemével is van vmi, meg mammográfia mert ugye évek óta cisztái vannak (azzal modnjuk nem vsznű h gond van), meg gyomor-bél passage röntgen (mert a tükrözést anyum nem vállalta) ami olyan h meg kell inni vmi löttyöt és egész nap óránként röntgennel nézik h mi van odabent. ráadásul minden vizsgálatra heteket meg hókat kell várni szemészet pl okt.re adott időpontot :shock: sztem abból megyünk is magánba.

most elment egyik bnőjéhez hétvégére h ne legyen egyedül szegény ezek szerint téleg nincs jól pedig előttem tartja magát csak hát ugye én nem alhatok nála a baba miatt ok ő jöhetne de itt van apa is meg minden..jajjjaj nem jó ez:(

vettem neki ma homeos bogyót két félét egyik elesettségre (amugy vérszegény is ja és a Crohn betegség lényege még a felszivódási zavar és nagy ofgyás-anyum 20 kilót fogoytt kb félév alatt most) másik meg étvágynövelésre való remélem vmit segitenek neki. meg normafloret.

ugy el vok keseredve meg ugy félek

lányok! aki nincs jóban az anyukájával én is azt tom tanácsolni h vhogy próbáljátok helyrehozni addig amig lehet! ilyenkor érzi az ember h milyen fontos is ez!

na bocsánat h sok voltam de muszáj volt (jó volt) kiirni kicsit magamból meg minden.

most megyek mert leszakad ahátam is remélem hamarosan tok jönni és olvasni is!

andy

ja trombi és iokka nagyon szépek a babók és ügyesek!

Kép
andy30

Andy! Sajnálom, ami anyukáddal történik. Ne keseredj el, ne lássa rajtad, hogy ennyire aggódsz! Ő belőled és Regiből tud erőt meríteni! Az én anyukámnak sok évvel ezelőtt pajzsmirigy-túltengése volt, szinte egy darab keksz nem maradt meg benne, mindent kihányt. Másfél hónap alatt 71 kilóról 56-ra fogyott. Mi is nagyon aggódtunk, de szerencsére meggyógyult! Ezt kívánom nektek is, nagyon szorítok!!!

Enikő! Igen írtam már, de olyan régen. Zalán elég későn, másfél évesen indult el és rögtön láttam, hogy valami nem jó. A bokacsontja szinte a talpánál volt, a teljes lábfeje ellapult, pedig mindig jó cipője volt. Nagyon hamar elfáradt, állandóan ölbe kéredszkedett. Elvittem egy miskolci jó nevű ortopédushoz, aki másfél méter távolságból ránézett, majd felírta az ortopéd cipőt, közölte hogy lúdtalp és majd kinövi a gyerek. 4 éves koráig hordtam hozzá a gyereket, állandóan új cipő, de nem javult. Nem csináltatott egy röntgent, nem küldött gyógytornára, én meg meguntam. Elvittük Debrecenbe a Klinikára egy miskolcról származó professzorhoz. Ő a röntgen és az alapos vizsgálat után közölte, hogy a gyereknek olyan súlyos lábdeformitása van - egyszerű lúdtalp, de annak extra durva változata -, hogy csak műtéttel korrigálható. Szóval 4 évesen volt az első műtét, amikor lágy részeket helyeztek át a lábfejben, majd 10 hét gipszben. Ekkor tanult meg teljesen egyedül olvasni a drágám. 5 évesen újabb műtét, akkor került be egy csaavar, ami összefogja a sarokcsontot a bokacsonttal. Ezt majd egyszer ki kell venni. Úgy volt, hogy a másik lábát is műtik, de az annyit javult, hogy professzor úr szerint nem kell műteni. Hát ennyi! Mindenkinek javaslom, hogy ha valami rendellenességet találnak a babáknál, mutassátok meg másik orvosnak is!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeles4 2009.06.19 20:52-kor.

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Na a nap hátralévő része szuper volt!
Danim másfél órát aludt, úgy keltegettem, hogy éjjel is szunyáljon. Aztán játszottunk, megjött apa, (még mindig kint van... :? ) megfürödtünk, majd ahelyett, hogy elaludt volna, őrjöngött!

Andy sajnálom anyukád, és remélem a körülményekhez képest azért jól van, és te is próbálj meg megnyugodni!

Laura nagyon ügyesek a fiaid!

Iokka szia! Látom te is egy kis huncut anyukája vagy...

Trombi Panka csodaszép!

És Zsófi is!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Laura még az a szerencse, hogy lehetett korrigálni!
Hát ennyit a jónevű dokikról... :? :?

Kép

Kép
dcili81

Itt jártam... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andy! Nagyon sok erőt neked, hogy anyukádat tudd támogatni és ne lássa rajtad az elkeseredést. Én nem vagyok szakember, de űgy tudom, hogy ezt elég jól tudják kezelni. Anyukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Laura! Szegény Zalán! Gondolom, ha akkor korrigélják, mikor először orvoshoz vitted műtét sem kellett volna! Olyan hihetetlen ez a felelőtlenség az orvosok részéről. Ráaadásul gyerekekkel szemben....

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

jöttem képekkel,ha nem baj,bocsi ha sok lesz

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

na hát ilyenek lettek a szobák :D ,és a hétvégéről pár kép,tényleg bocsi ha sok voltam :oops: :D

solya051020
Káld

lányok, köszi a biztatást.
próbálok erős lenni vagyis h muszáj. szerencsére regi sok erőt ad nekem is fantasztikus kislány! nagyon remélem h mi nem örököljük ezt a vmit. utána fogok járni h lehet kideriteni.

enikő: kezelés attól is függ milyen stádiumban veszik észre meg milyen sulyos stb. reélem jobban lesz hamar és téleg lesz jó gyógymód.

szeles: mondtak vmit h mitől lett ez a deformitás? születéskor v méhen belül?
reginek is a bal lábfeje másh áll sztem, de mikor csipőszürésen voltunk az ortopédus megnézte (akkor még nem tünt fel nekem és nem is kérdeztem rá) a lábát is és nem mondott semmit, igaz ő ugy kézbe vette kiegyenesitette és kész (ki lehet egyenesiteni csak ő maga tartja ferdén) kintebb tartja mint mikor csámpás egy felnőtt. dévényes néni is látta szte izommal függ az is össze (mi mással:) de mást nem mondott csak h ortopédussal még meg lehet nézetni amugy ennyi.
lehet el kéne nekem is vinni?
amugy arról vettem észre h azon a lábán mindig meg van fordulva a zokni, harisnya és a kiscipő is leesik róla soxor. de amugy regi elég balos mindent balra csinál ált.ban ezért gondoltam eddig h csak ugy tartja (azt jobban többzör mozgatja veszi szájba stb.)
na mind1, már ugyis vissza akarok menni dévényre (betegség óta nem voltunk az már 3 hó) majd rákérdezek. csak jussunk el, mert most anyagilag is szarul állunk meg anyum is itt van..

na nem panaszkodok igyexek jól lenni most megyek pihizni holnap rokonlátogatás apa nagyinál..

jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Kukucs!

Eltűntem, de most visszaolvastam.

Aida: Az biza nem úgy van, hogy házasság előtt nem keletkezhet közös vagyon!!!!! Én azonnal a bírósághoz fordulnék, vagy küldenék neki egy ügyvédi felszólító levelet, hátha beparázik.

Mush: MOST OLVASTAM, sajnálom!!!!

Zsiráf: Én 200ml vízhez szoktam rakni 4 evőkanállal, ezt cumisüvegből is megcumizza. Ez egy teljes étkezésnek felel meg természetesen. Ha pépet szeretnél, rakj hozzá többet, ha nem ivott eleget napközben csináld hígabbra.

És akkor valami, amit nem bírok ki: EGYELŐRE!!!!!!! ÉS nem egyellőre és egyenlőre, mert az hibás vagy mást jelent. Bocsi.

Velünk minden rendben, Domi tegnap este 9-tőlk reggel fél7-ig nyomta egyben, olyan furcsa volt felkelni... :D

Mindenkit puszilunk!

Holnap rakok fel képet.

Kép
mannababoca

Amdy:nagyon sajnálom hogy ez van anyuddal,kívánok hozzá sok erőt és kitartást,és persze jobbulást anyudnak
és azt nem lehet megtudni valahogyan hogy te nem örökölte e ezt?

Iokka:üdv itt!nagyon helyes kispasid van,nagyon elegáns a keresztelő ruhában.

Enikő:micsoda nagy baba Milán :lol: :lol:

Bocika:nálunk is ez a helyzet,épp ma akadtam rá én is hogy Oli előszeretettel csócsálja a szivacsot. :lol: :lol:

Laura:hú kemény lehetett ez nektek!!Szegény Zalán!!!

Trombi:nagyon jóók a képek,gyönyörű Panka!

Leírnátok nekem mi az az álometetés?tudom volt már róla szó,de elfelejtettem.Ugyanis Oli is sokszor kel éjjel,ezt először betudtam annak hogy fogzik,eddig oké is de a fog ki is jött,de azóta is kel,ami sztem már megszokás...

nem tudom még mit akartam írni,kicsit szét vagyok csúszva :roll:

solya051020
Káld

Ja és itt tartunk... :D :D :D :D :D Kép

Kép
mannababoca

Manna:nem irigyellek :lol:

solya051020
Káld

ez az egyelőre dolog tudom hogy nekem szólt.

Ne haragudj de én meg azt nem bírom ki ha kijavítanak hogy rosszul írok valamit. Nem helyesírási versenyen vagyunk és én itt csak gyorsan tudok írni és bizony elég sok hibát ejtek de le van szarva már megbocsáss. Én se figyelem a másét. Van helyesírási javítóm de ha pl sietek mert ugye nekem 5 gyerek nyüzsög rajtam és este meg örülök ha csak átolvasom a dolgokat reagálok rá és már sír is valamelyik így csak nyomok egy entert és ennyi. Nem nézem azt hogy hol írtam rosszul.
Szóval ha valakinek nem tetszik ahogy írok szóljatok és itt se vagyok.

pont a "legjobb" napomon hoztad ezt elő!!!!!!!!! Full mérges vagyok a férjem idióta bunkó szemét melóhelyére!!!!!!!!!és akkor most meg ez is!!!!
Na páááááááááááá
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára harivera 2009.06.19 22:22-kor.

harivera
Budapest XXI. kerület

solya: nagyon szépek vagytok!
édes a kétszinű szoba nagyon jó a festés:) ti csináltátok?

jóét

andy

Kép
andy30

Andy:köszi!igen apa csinálta :D

solya051020
Káld

[quote="mannababoca"]A írta:mannababocaida: Az biza nem úgy van, hogy házasság előtt nem keletkezhet közös vagyon!!!!! Én azonnal a bírósághoz fordulnék, vagy küldenék neki egy ügyvédi felszólító levelet, hátha beparázik.

Azt mondod? De egy autó ami az ő nevén van és ő a hitelfizető az azért mégis más, nem? Nem sokat tehetek, hiába mondanám, hogy pedig én beleadtam anno 400ezer Ft-ot a kezdőjébe!? Vagy igen?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na, lányok, akkor én elköszönök. Holnap délelőtt indulunk, és szerintem reggel már nem kapcsolom be a gépet, mert valószínűleg annak a népi játéknak fogok hódolni, hogy rohangálok a lakásban, mint a mérgezett egér és üvöltök, hogy "Úristen, mi marad itthon????" :twisted:
Aztán ha szerencsém van, holnap este benézek :)

Andy: remélem, hogy anyukádat minél előbb kivizsgálják, és sikeresen tudják majd kezelni a betegségét. Kitartást.

Solya: nálunk az volt az álometetés, hogy 11-éjfél körül felébresztettük Koboldot, és félálomban etettem meg, és így aludt reggelig. Szóval alényeg az, hogy úgy etetsz, hogy a bébi szinte ébren sincs.
Tetszik nagyon a festésetek :)
A gyerkőceid meg egyenesen csodaszépek. Milyen aranyos Oli, ahogy nézi a babát :)

Na, megyek, mert apa vádlón néz...
Legyetek jók, és ne írjatok sokat, plíííííííííííííz.....

Kép

Kép
gabilany79

Na, én ma csak olvastam...lusta vagyok írni.

Aki kérdezett homeót: én nem nagyon értek ám hozzá, mert itt a közeli patikában van 3 néni, akinek van ilyen szakvizsgája, és nagyon értenek hozzá. Ők szoktak ajánlani dolgokat, miközben a sorban mögöttem állók kezdenek lincselni megfele ;) :)

Manna! Odaért a csomag?

Mi holnap Lelle, este tán beugrom.

Kép
zölddisznó

Ééééééés ne felejtsétek el, hogy júni 3. vasárnapja APÁK NAPJA! :)

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?