Új privát üzeneted érkezett!

[quote="andóca"]A írta:andócanna: a Norbi liszt helyett lehet teljes kiőrlésű liszttel is???

Andi: Én régen próbáltam a Norbi lisztet, és mivel nagyon drága és úgy írja lehet keverni teljes kiőrlésűvel, kevertem. A sütit ami készült belőle, egy az egyben kidobtam olyan keserű volt! Aztán a lisztet is kidobtam. Nem tudom hogy mi változott, a Norbi liszt, vagy az akkor is jó lett volna, csak a teljes kiőrlésű volt keserű?! Ez rejtély marad. Most ez a Norbis bevált, úgyhogy nem variálok! Rohadt drága mert a fél kiló majdnem egy ezres, dehát nem minden nap süt az ember, főleg ha fogyózik.
Ma kipróbáltuk a nokedlis lisztet is, az is tök jó lett, a nokedlinek is csak icipicit van más színe és íze mint a hagyományosnak, ja és azt búzakorpával kevertük, tehát még kiadósabb! Pörivel, ubisalival teljesen tök jó volt! :lol: :roll:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Itt a süti belseje:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jaj, Anna, nokedli???? Úgy ennék már egy jó kis pörköltet nokedlivel... De nekem még 2 hónap :cry: A tortával nem fájdítottad a szívemet, az nem vonz. De a nokedli :wink: Még tojásos nokedli sem lehet. Max káposztás... Az meg ugyebár nem annyira finom :cry:

Megint meccs van, most ráérek, de ilyenkor sosincs itt senki... Marci meg nem akar aludni. Délután elaludt olyan 5 körül, 6-kor félálomban benyakalt 1 cumisüvegnyi (280ml) tápot, és aludt tovább. Este 8-kor már ébresztettük, hát persze, hogy most nem akar aludni

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="oszman777"]H írta:oszman777át Anna az a kosaras kép,nagyon bejött nekem.
Te hol dolgoztál???

Egy CBA üzletben vagyok vezető-helyettes!

[quote="oszman777"]A írta:oszman777kinek van gyereke,Bari,Márti Anna,Piri és a többiek. Ezt hogy csináltátok ANNO. :?: :?: :?:

Én sem emlékszem kínlódásra ez ügyben, valahogy nálunk ez nem volt gond! Mikor ágyba került alvás volt, nem próbált meg ácsorogni, talán egyszer kétszer de akkor lefektettem újból és újból, mint ahogy Brigi írta!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna, Te nagyon profi vagy a konyhában :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Titokban cukrász vagy??? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, miért nem ehetsz nokedlit??????

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nokedlit ehetek, csak nem mindegy, mivel. Nálam a szétválasztáson van a lényeg. Húst és tésztát nem ehetek együtt. Meg tésztát és tojást. Meg tésztát és sajtot. UTÁLOM A SZÉNHIDRÁT-NAPOKAT :twisted: Ma is az van :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]A írta:hékásnna, Te nagyon profi vagy a konyhában :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Titokban cukrász vagy??? :lol:

:lol: :lol: Neeem, egyszerűen csak az a fajta vagyok aki mindent megcsinál amihez kedvet érez. Ha olyanom van sütök, megfőzők bármit, varrok, falazok, bútort szerelek...ilyesmi. :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jaaah tényleg, ez kiment a fejemből! A 90 napos így működik! :cry:
Azzal Nekem nem volt gondom, a gyüminapokat viszont utáltam. Te azt hogy bírod??

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

De jó olvasni amit írtok, már én is várom, hogy fogyózzak!!! rámfér!!! de a kicsiért, amíg cicizik, mindent!!! :P

Én a szétválasztóban a fehérje napot szerettem!
bszilvi25

Sokkal jobban, mint a szénhidrátot :lol: Az a lényeg, hogy ne csak banán meg alma legyen itthon, és akkor nincs semmi gondom. Én a tésztákat nem igazán szeretem, max valami tejszínes-zöldséges vagy tejszínes-húsos mártással. :cry: És az édességért sem vagyok oda, szóval ez a nap szenvedés. Ma bűnöztem is, sonkás kiflit vacsoráztam. :oops: Majd kedden kiderül, mennyit számított az egy vékony szeletke pulykasonka :lol:
Ja, és holnap gyümölcs-nap. Mondtam a páromnak, hogy max tésztát kap kész tésztaszósszal. Ha ez nem jó neki, mehet a kínaiba kajáért :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igazad van Szilvi, mindkettőben. A cicizés az első, én sem adnám fel egy fogyókúra kedvéért. És hát tényleg a fehérje a legjobb. Annyi minden finomat lehet aznap enni :lol: :lol: Nekem a kedvenc-sorrend: fehérje-keményítő-gyümölcs-szénhidrát :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Levi is cicizik még, Én nem vettem észre semmi apadást, igaz a Norbiban lehet mindent enni. Meg aztán karban is tartja Levi éjjelenként, hogy folyamatos legyen a termelés! :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy Ő már csak reggel és este cicizik. Reggel 7 fele ha megébred kap cicit és még visszaalszik, aztán tízórai, alvás, 1-fél2 körül ebédel,4 fele alvás, 5 fele tejpép, 7 fele megint valami ez változó hol valami tejtermék, hol főzi, hol ez hol az, 8 fele locsi és cicin elalvás. Merci mennyit cicizik még?

Hát igen nyáron könnyebb lenne a gyüminap! :lol: ÚÚúúúú jó kis finom görögdinnye, hmmmmmm. Őszibarack, eper! Jajjjjjj mikor lesz már? :lol:

Brigi Te mit eszel, se tészta, se édesség? :lol: :lol: :lol: Húst hússal mi? :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Húst hússal, meg zöldséget zöldséggel. :lol: :lol: :lol: Vagy húst zöldséggel :lol: vagy a kedvencem: hús gyümölccsel :lol: :lol: :lol:
egy jó kis főtt marha meggymártással :wink: vagy egy dubarry szelet :wink: vagy mondjuk egy rántott cukkini??? esetleg egy rakott babos tök? :lol: :lol: :lol: csak tészta ne legyen... max juhtúrós sztrapacska paradicsom-salátával :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na de jó hogy mondod főtt marha meggymártással. Hétfőtől belekezdünk tesómmal a villám Norbiba, és van egy olyan nap mikor ez a kaja, de van hozzá pirított dara! Az minek??? Te szoktál hozzá csinálni?? Tudod mint a gombócon a morzsa, olyat, mert zsemlemorzsából kel csinálni.

Pedig ha nem nagyon eszel tésztát, csak húst zöldséggel akkor nem is kéne tornáznod, az úgy nem hizlaló nem?!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nem tudom, én max krumplit szoktam hozzá főzni. És mit kell csinálni a darával???? el nem tudom képzelni, nekem nem passzol sehova :lol:

Az a baj, hogy muszáj a diéta, meg a torna, mert én a húst krumplival szeretem. Max rizzsel, de azt inkább a zöldségekhez eszem. De nem szenvedés, tényleg jobb kajákat találok a neten mostanra, mint amilyet ezelőtt ettem :lol: csak egy-két kaja hiányzik egyenlőre :lol: De van jópár kiló feleslegem még mindig. Az 55 kiló nálam még csak az elérendő célok között sincs :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Meg kell pirítani, én is furcsállom, lehet nem is csinálom meg hozzá! Szerintem is hülyén néz ki! Marad a hús a mártással, mert krumpli kilőve! :shock: Pedig imádom a krumplit! Főleg sütve, de bárhogy, pürének, pirítva, hagymásan, na jó abbahagyom! Ez már Nekem is sok! Picit éhes vagyok, de ma Én sem eszem többet, mert bevallom én is bűnöztem, ettem a tesóm másik tortájából is, mert a marcipánt is imádom! :oops: :lol:

Na búcsúzom, még csak most megyek fürdeni is, és apa kérdezi ki az az elvetemült anyuka aki még itt van ilyenkor! :lol: :lol: :lol:
Remélem Marci is alszik már!

Jó Éjt Nektek, holnap jövök!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikianyuja 2009.02.01 08:17-kor.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Én is megyek már aludni, lassan vége a meccsnek :wink: Jó éjt!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó Reggelt!

Anna, Brigi: Ti hogy bírjátok az éjszakázást???

Lenne egy kérdésem: vettem sárgahüvelyű zöldbabot. Ti már adtatok a gyerkőcnek? Hogy csináljam meg neki? Át kell passzírozni?

Ja és Anna én is csináltam teljeskiőrlésű lisztbből gyümölcstortrát... hát mit ne mondjak a gyümit megettük a tetejéről, az alja meg ment a kukába :cry: Csak azért kérdeztem én is mert olyan k. drága a Norbi cucc. Én régen csináltam a Norbi féle fogyit, de azért néha egy kis turó rudi stb. becsúszott. :lol: De én úgy voltam vele, hogy tök jó a fogyókúrája, de pénzileg nem támogatom, szóval a termékeit nem vettem meg!!!! Na nem tudom mennyire voltam érthető!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ja és már február van! Hogy rohan az idő!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó Reggelt!

ÉÉÉÉÉéééééééééééééééés igeeen, beindult a szekér! :lol: :lol: :lol: :lol: -4 kg! Épp jókor, mert már kezdtem elveszíteni a hitem, 2 hét stagnálás után!

És éjjel Levi is csak kétszer ébredt, ja és Viki lányomnál újra próbálkozunk az éjjeli szobatisztasággal is, és nem csurizottt be! Éjjel kimegy egyedül a w.c.-re, már ha felébred rá, de remélem mostmár igen, mert eléggé el van késve szerintem ezzel a dologgal! Ő azon gyerekek közé tartozik akit azzal lehet zsarolni hogy nem mehet oviba ha még bepisil éjjel! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Tényleg Február az utolsó téli hónap!!!!!!!!!!!! Yeeeeeeeeeeeeeeee! Ennek örömére ha kinézek az ablakon nagyobb hó van mint a télen bármikor! :evil: :evil: :evil: :evil:

Andi:akkor tényleg a teljes kiőrlésűvel van a baj! Hát a lisztje nem olcsó, sőt nagyon drága, Én ugyan megvettem és nagyon spórolósan bánok vele, nem heti tétel a bevásárló listán az tuti! Viszont sok dolgát megveszem pl mustár, ketchup, nem drágább mint a normál és nem is más ízű! De most amit vettem menüs könyvet, nagyon jó, semmi extra kaja nincs benne, és csupa 1-es ételek. Simán kivitelezhető minden úgy is ha nem költesz a termékeire!

Babot Én sem főztem még, de már gondolkodtam rajta. Én ugyanúgy megfőzném mint a többi zöldséget is botmixerrel törném össze, még nem nagyon megy a darabos nálunk.

Az éjszakázást sajnos elég jól bírom, immár 8 hónapja nem aludtam át éjszakát, hozzászoktam! De szeretnék nagyon leszokni róla! :cry: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Gratula Vikinek a pelusmentes és 'balesetmentes' éjszakáért! Ja és Anna neked is a 4. kilóhoz!
Az éjszakázást azért kérdeztem, mert én kb. 10-ig tudok fent maradni, utána csicsika!
Mi a Norbi könyv címe?

A hó nálunk csak a füvön maradt meg!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép

Ez a könyv!
Köszi a gratukat!
A hó hál istennek nálunk is olvad már!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szép napot!

Hááát,ez az éjszaka! :shock: :lol: Este 8-tól reggel fél 8-ig aludt Máté,úgy,hogy egyszer SEM kellett felkelni hozzá,még cumiért sem!!!
Annyira kipihentem magam!!!
Pedig tegnap du.-tól annyira nyűgös volt,hogy már azt hittem beteg lesz.Semmi nem volt jó neki.
Aztán este a nagy kádban fürdött Apával.Hát,furi volt neki,nem volt elájulva tőle.De úgy befűtöttünk neki,hogy tiszta piros volt a pofija a melegtől.
Szóval nem tudom mitől,de rettenetesen jól aludt.

Tegnap milyen jól elbeszélgettetek a fogyókúráról. :lol:

Én is várom nagyon a tavaszt!!!
Nálunk nincs hó és süt a nap,bár hideg van.

Pár kép a fürcsi előttről. Kép Kép

Kép
melike

jó reggelt!!
melike nem semmi hurkák!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon aranyos!!

brigi:280gr???én megfogadtam,hogy semmilyen csecsemőtáplálással kapcsolatos dolog nem érdekel és le se reagálom...de ez megütötte a tekintetem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ha ez a normális vagy átlagos kérek mindenkit ne írjátok le :lol: :lol:
had maradjak meg a hitemben..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek márti receptet megcsinálom :lol: és bezabálok...mert ha jól sikerül akkor ezt nem lehet megállni :oops:
barika2008

Sziasztok!

Én sem bírom az éjszakázást, én is 10-kor ki szoktam dőlni. De fél 5-6-ig aludtam délután, szóval nem voltam álmos estére :lol: :lol:

Anna, ennyi sikerélményt!!! gratu a 4. kilóhoz és Viki éjszakájához is :lol:

Andi, én adtam már zöldbabot neki. Semmi extra. Magamnak is csináltam zöldbab-főzeléket, és kicsivel több krumplit raktam bele, hogy több jusson belőle neki. És mielőtt berántottam volna, leszedtem neki. Nem passzíroztam, csak turmixoltam. Mondjuk én már a zöldborsót sem passzírozom :?

Melike, ez az éjszaka... Irigyellek érte :wink: Máté nagyon édi, milyen szép egyenes háttal ücsörög!!!

Marci viszont egyre jobban köhög. Ha így folytatja, holnap doki. Már adtam neki Rhinatiolt is, hátha attól elmúlik... :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bari, szerintem baromi sok ennyi tápszer. Marci sosem szokott ennyit megenni egyszerre, alaposan meg is lepődtem rajta...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Bari!

Tényleg miket eszik már Dávid? Ha ez megnyugtat Levente tuti nem szopik 280 ml tejet! Mondjuk szépen kajálja a főziket, meg ezt azt! :wink: :wink:

Melike: nagyon cuki Máté! :lol: És nagyon irigy vagyok az éjszaka miatt! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Mi még 3* cicizünk egy nap.. (vagy 4*)
Általában reggeli, ebéd, vacsora cici. Tízórai és ötórai más.....
4. alkalommal akkor van cici ha megébred éjjel (mint ma is :roll: )

Király, hogy megyünk kifelé a télből! 8)

Inni változatlanul nem akar a lelkem..... örülök, ha sikerül 50ml-t! megitatnom vele egész nap!
bszilvi25

sziasztok!
fő a finom kaja...ha így folytatom mindjárt odaég :lol: :lol:

megyk is majd jövök még...írjatok addig és rakjatok rengeteg képet!!!!!!!!!!!
barika2008

Szia Szilvi!

Nem próbáltál meg neki csőrős poharat adni? Hátha ha magának adagolja jobban tetszik neki és iszik. Levi sem akart inni az elején, talán emlékeztek is rá hogy írtam, de mióta van a pohara egyedül iszik, napi legalább 4 dl teát vagy gyümilét!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: vettem ilyet, ebből erőlködünk
Kép

de majd veszek hozzá csepp mentes fejet. (auchanban áll. van)

de amúgy ilyen édesen gyakorolja
Kép
bszilvi25

Na akkor jó lesz ez! Még jobb a cseppmentes, mert akkor nála maradhat és akkor veszi elő mikor Ő akarja! Hamar megtanulják! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Az ivás nálunk is egyre jobban megy! Bár lehet, hogy most szárazabb a levegő! Vagy ugye a cici kevesebb egy kicsit és több folyadékot igényel! A fene tudja!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mi is 4* cicizünk, reggeli, tízórai, vacsora és éjjel cici. Ebéd főzi, uzsonna pedig gyümölcs kölespéppel. Tízóraira cici után kap még gyümölcsöt is.

Holnap akarok menni venbni járókát meg etetőszéket. Van valami tippetek, mikre figyeljek? Mindkettőből összecsukható kell, mert anyóshoz és Balcsira is utazunk majd.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szia Bogi!
Etetőszékben, hiába van összecsukhatónk, nincs tippem!
Utazóágyunk meg nincs is.......
Gondolom most nagy segítség voltam! De tényleg nem tudok mit írni..........

Merci Most így iszik :lol: :lol: (jó mi???) - de ott látszanak a felső fogai! :P :P
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.02.01 20:47-kor.
bszilvi25

Bogi: a legjobb segítséged Kata lenne, mindenre tudja a választ :P

A tesz-veszen multkor pelenkázós utazóágyat láttam, rohadt jól nézett ki :P És valami 8 ezer volt csak. De tény, hogy összecsukható legyen, mert akkor kevés helyet foglal :wink:
bluebox

itt se lesz ma már olvasni való :? képet sem raktatok...
bocs szilvi rakott...
tényleg.... nem zavarja mercit a műszempilla?? :lol: :lol: :lol: :lol:

jó éjt!!!!!!!
barika2008

Szia Bari!

Kép
melike

Én is megyek aludni,majd holnap.

Kép
melike

sziasztok!!

MIra kezdi felfedezni a lakást,ha megindul olyan aranyos, kinéz magának valamit és elkezd lihegve mászni, már nagyon ügyesen megy neki, feláll már egypár helyen, nem csak a kiságyban.a kiságyban már lépeget, ha valamit odateszünk neki és el akarja érni.
Jön a második fog!!
és mi is szoktunk szívószállal inni, ügyesen megy neki.(pl ma is mert lennt maradt a kocsiban a teás :roll: )

Szilvi aranyosak azok a fogacskák!!
szépen gyarapodnak a gyerkőcök!
gratu a fogyósoknak a fogyáshoz!!

mi is 3-4szer cicizünk, plusz éjjel(mostanában többször, mert elaludni csak azon hajlandó)
szerintetek lesz mostanában olyan hogy visszaszokik az éjszaka végalvásához?már vagy 4 hónapja nem gyakorolja :roll:

nem gondoltam volna, azt hittem hogy olyan angyalka marad és megkímél engem :roll: de nem :(
mondták is sokan,hogy majd elromlik.nem hittem nekik.

Kép
Kép
eyi

Jó Reggelt!

Bari: milyen lett a gombás tokány? Vagy nem azt csináltál??

Szilvi: drága Merci, édik a kis kuszik! Még mindig nem ülteted? Ő próbálkozik?

Eyi: nézd a jó oldalát, Te legalább aludhattál pár hónapot, Én még 8 hónapja egy éjszakát sem aludtam át! :wink:

Brigi: hogy van a lábad?

Na akkor két kép, Bari kedvéért (is):

Kép Pihi a rattan fotelba kerinél

Kép Mi minden jó cuminak :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

jó reggelt!
viki:naggyon finom lett!!mindenkinek izlett...és csináltam túrós meggyes sütit is...de egy nagyon egyszerű összeöntögetős fajtát.azért az is jó volt.

jók a képek dávidról is van ilyen rattan fotelos kép.szerintem még fogok is csinálni olyan jó háttérnek! :lol:
barika2008

Jó reggelt!
Ma végülis itthon maradt apa. Nem bírok lábra állni, 4-re megyek ortopédiára :cry: Ma apa vigyáz ránk, holnaptól meg anyu. Ja, és este viszem (azaz apa viszi) Marcit is dokihoz, mert nem múlik a köhögése... Mikor lesz már mindenki egészséges???????? :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Anna:nagyon aranyos Levi!Ő sem vékony... :lol:

Máté is köhög egyre jobban.Hívom majd a dokit telefonon.

Brigi:sajnálom!Jobbulást!

Kép
melike

Brigi: jobbulást Neked is és Marcinak is! Tényleg gyógyuljatok meg hamar! MAjd írd meg mit mondott a doki mindkettőtöknek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Brigi: SOKÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
És mi történt Veled???????????????????????????????????

Kristóf is nagyon elkezdett köhögni, de még mindig nem lázasodott be........ Tiszta nyűűűűűűűűűűűűűűűűg :cry:

Anna: ééééééééééééédes a kopasz Kiccccccccccccccsávóóóó :P
bluebox

[quote="melike"]A írta:melikenna:nagyon aranyos Levi!Ő sem vékony... :lol:

:lol: Köszi, hát nem vékony, ha van oltóanyag akkor szerdán megyünk tanácsadásra! Tíz kiló körül vagyunk! :lol: :lol:

Máténak is jobbulást!

Előre félek ha megyünk szerdán vajon összeszedünk-e valamit! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Na a képekhez én is hozzájárulok :wink:

Kép

Imád körbe-körbe mászkálni :wink:

Kép

És imádja a kiflit is :wink:
bluebox