Új privát üzeneted érkezett!

bebic. gabi. nagyon szepek a csokrok!

na megyek fejni.

KépKép
KépKép
mush589

Vera: pedig adtam neki. Igaz nem saját kútfőből, hanem felhívtam a védőnénit hogy mi a szitu és ő mondta hogy adjak neki, mert emelkedett szépen lassan!!! Na mindegy most már, baja csak nem lesz!!!!!
Örülök hogy szopi alakul. Mi volt a megoldás??

Gabi, Bébic: szépek a csokrok. Kála: szegény nagyim jut eszembe mindig róla, neki rengeteg volt!!!! Ja és egy ideig én is gondolkodtam a liliomon a csokromba, de lebeszéltem magam, meg hát nem is mutatott volna szépen olyanban amilyent akartam. Ja hát meg a virágpora is nagyon hullik... Pedig a név kötelez!!!! :wink: :wink:

Na jó éjt!!!!
Vendég

Mush: hátttöööö, akartam valami pár éves, szalonképesebb fotót tenni, dehát tény, hogy nem leszek a világörökség része, szóval nem is erőlködöm.
Kép

Kép

Kép
gabilany79

[quote="bocika1"] írta:bocika1Pedig a név kötelez!!!! :wink: :wink:

ezt nem ertem! :oops: :roll:

KépKép
KépKép
mush589

bocika baj nem lesz belőle
de előbb mindig másképp kell csillapítani nem rögvest kúppal főleg ha nincsen 38.2-nél magasabban azaz 38.7-nél popsiba mérve. Ha ennél kevesebb akkor előszőr borogatással pl. mert a láz nem mindig az ellenségünk ám. A láz egy bizonyos pontig gyógyító jellegű ami azt jelenti hogy a szervezet harcol a baci ellen. csak tapasztalat csere :wink: :wink: :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület

Mush: Ezt én is írtam, azért, mert a Zsuzsanna név liliomot jelent.
Engem azért beszéltek le a liliomos csokorról, mert ha megtörik a szirma, nagyon nem lesz szép. :(
bébic

Vera: mindig tanul valami újat az ember!!!! :lol: :lol: :lol: Csak ugye az oltás miatt paráztam!!!!

Mush: a Zsuzsanna név jelentése liliom!!!! :lol: :lol: :lol: Ezért írta Bébic is!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Na Bébic megelőzött!!! :lol: :lol: Nem ér!!!!

Most már tényleg lelépek!!!!
Vendég

Szép álmokat mindenkinek! (ne írjatok sokaaaaaaaat reggeliiiiiiiig)
bébic

Apát kizavarom a fürdiből, és én is lépek! Ma még a Királlyal is randim lesz. Kezdek a finisbe érni, és baromi izgi...

Kép

Kép
gabilany79

Mégis, mégis...............

Íme enyim csokor (kis picike volt, és még megvan)!! :lol:

Kép
Vendég

[quote]Z írta:öldi: Az egyik homeobogyeszből a nő 9 CH helyett 15 CH-t adott páromnak, ilyenkor mi a teendő? Ebből az adagolás 3-4x5 bogyó (mármint a 9 CH-ból), csökkentsem 1-2x5 bogyóra a 15 CH-t?

Bébic! Nem tudom. Kérdezz rá, mer lehet, hogy nem jó - mint ahogy az Urticaból is az egyik tejet csinál, a másik meg apaszt.

Kép
zölddisznó

Boci, persze, mondom majd a tapasztalaltot az utrol :D Igazából nagyon izgulok milyen lesz az út, hogy fogjuk birni... Éjjel indulunk bari társasággal, és reggelre elvileg ott vagyunk.. nna, meglátjuk :roll:

Aida, hol van ez a kecó pontosan zuglóban? Tárolóval kapcsiban: mi uj épitésűben lakunk, ahol van tárolonk lent. DE: sosem hagynám ott a babakocsit, mert feltörik. Sajnos a társasházak nagy részénél ez örök gond. Pedig nálunk is zárva a kapu.........
Hányadikon van ez a kellemes kis lakás? Árban egész jónak tűnik...

Bébic, Neked is akartam vmit irni, de elfelejtettem...nnna, majd ha eszembe jut... :D

Jujj, Sarmi klassz lehet nálatok, mi is szivesen meglátogatnánk :D

Kép
Kép
zsiraf8

nna, elteszem magamat, mert holnap hosszu éjszakánk lesz...

jajjj, és Suzy , WELCOME BACK!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
Kép
zsiraf8

jo reggelt! mar jo regen voltam elso...
bebi reggel 6 ota nyomja ebren! :cry: azt hittem kajal, es majd alszunk tovabb, de nem.
este 9-kor aludt el, felebredt 10-kor, apa visszaaltatta, majd ebredt ejfelkor, evett, en elaludtam vele a hintaszekben, hajnali 2-kor ebredtem, akkor betettem a kisagyba, es ugy aludt 6-ig. nem is tudom, hogy mikor aludtam 4 orat egyhuzamban.

KépKép
KépKép
mush589

Hali!

Gyors kérdés, aztán klónozom magam és pörgök, míg Kobi alszik...

Ti hogy csináltátok a Viburcollal? Csak úgy megvettétek, és adtátok, vagy doki javasolta? Merthogy felhívtam védőnénit, hogy érezze a törődést, és rákérdeztem fogzásos mindenfélére, köztük a Viburcolra. Olyan hirtelen határolódott el a vélemény-nyilvánítástól, hogy tök meglepődtem. Azt mondta, ezt dokinénivel beszéljem meg. Rákerestem a kúpra ,és látom, hogy homeós. Úgyhogy ezt most nem értem...
A Dentinox-ra is azt mondta, hogy óvatosan, csak ha már MI nem bírjuk, és csak éjjelre lefekvés előtt, ha nagyon muszáj :roll: Egyértelműen a homeós bogyókat mondta, amin szintén meglepődtem, mert eddig még semmivel kapcsolatban nem említette őket.
Mindegy, annyira még nem gáz a helyzet, de a Viburcolos véleményekre nagyon kíváncsi vagyok...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi, csak gyorsan! Nekünk az orvos ajánlotta!(mi még nem használtuk)

verzso

Sziasztok!

Teszek pár képet Milánról, mert már régen tettem.

Kép kúszás a játszószőnyegről Kép
Kép ágy alá

Kép Kép

bocsi, ha sok voltam

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

Gabi: nekünk is a doki javasolta a vibrucolt még hasfájás idején a camo... homeos bogyóval együtt. Bogyóból egyszer kapott, kúpból egyszer sem. (párom a kúpot nem szívleli, nem azért mert kúp, a másik meg nem hatott)

Mush: akkor lesz babakocsitok, tök jó! Amit belinkeltél oldalon nagyon tetszik a rózsaszín (persze hogy megtaláltam a legdrágábbat :lol: , mint mindig).
most ilyennel szemezek:http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=babakocsi&category=ernyokocsi&brandfilter=Cybex&empty=1&productid=199473&pageno=1&whid=43

Mi a véleményed? És a többieknek?

Köszönöm mindenkinek a válaszokat babakocsisúlyt illetően! Gondolom már mindenki jó erőben van! :lol:

Du-ra megjavult Vivi! Aludt, evett és lementünk a játszótérre (anyának társaságért :lol: ) végig csöndben elvolt a babakocsiban, úgy örülök!

KépKép
jurmine

Enikő: az az ágyalattis kép!!!! :lol: meg a szemeltakarós!!!! :lol: naggyon jóóóó!

KépKép
jurmine

Kihez is kellene mennem nagytakarítani? :lol:

KépKép
jurmine

Jurmine! Nem lehet megnyitni a linket

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jurmine! Hozzám is jöhetsz! Meg vasalni, pakolni is!
A szem eltakarós egy alvós kép. Hason szokott aludni, most elaludt így, de eltakarta a szemét

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Én is csak úgy tudtam megnyitni most, hogy kimásoltam és fentre meg be, de úgy megnyitja. Nem tudom mi lehet a gond.

KépKép
jurmine

KépKép
jurmine

na talán így

KépKép
jurmine

na! a vasalás még itthon is hátra van! :D :evil: én meg itt ülök....

KépKép
jurmine

felébredt a lelkem

KépKép
jurmine

Jurmine! Nagyon szép a kocsi, de szerintem ireálisan drága! Ilyen minőséget lehet sokkal olcsóbban is venni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]J írta:ujj, Sarmi klassz lehet nálatok, mi is szivesen meglátogatná
nk

Aki akar,azt szívesen látom,lányok!!! :lol:

Mush,erre gondolsz hogy ki ez:
Kép

Ha igen,ez én vok,a gyerekek előtt.Minden gyerekkel jött 10 kiló plussz!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kivasaltam, közben Csinibabát néztem :lol:
Gyerkőcöm már mocorog, lassan ebédelünk :)

Enikő: nagyon édes Milán baba. És mekkora már, hihetetlen! Ágy alá mászás nálunk is sűrűn előfordul :)

Jurmine: brutál drága ez a babakocsi :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabilany79

jurmine. ilyesmi babakocsikat itt 10 ezer korul lehet kapni.

milan nagyon cuki!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!

Bejelentjezek :lol:
Csak olvasni tudtalak eddig benneteket,mert ahogy hazajöttünk a rokonoktól neki is álltunk a házfelújításnak,majd rakok képeket.

Köszönjük a köszöntéseket,drágák vagytok.
voltunk féléves tanácsadáson 8800g és 67cm a lelkem,és van egyfogunk is :lol: :lol: elkezdtünk már étkezni mi is,de még csak a gyümiknék tartunk

Most bocsánat csak ennyit írok,mert ezer dolgom van,de megpróbálok jönni.

solya051020
Káld

Sziasztok!

Az idegösszeomlás szélén állok..., Dani ma egész nap csak vísitott..., most megtömtem, elaludt, remélem sikerül kialudni azt a nyűgösséget... :cry: :cry: :cry:

Kész az ebéd, én is döglök egyet!

Kép

Kép
dcili81

[quote="isarenikő"]M írta:isarenikőégpedig azért nem (nem tudom voltál-e ott személyesen), mert közvetlen a vasúti sinek mellett van, ha jól láto egy igen nagy forgalmú vasút mellett. Ott nemcsak hallani fogjátok éjjel nappal a vonatokat, de sajnos még érezni is. Nem lesz könnyű ott Nolit altatni és ha a zajokra érzékeny vagy, akkor te sem tudsz pihenni!

Honnan láttad ezt? :roll: Képeken látszik ilyesmi?? Akkor én vak vagyok. :shock:

[quote="zsiraf8"][ írta:zsiraf8b]Aida, hol van ez a kecó pontosan zuglóban? Tárolóval kapcsiban: mi uj épitésűben lakunk, ahol van tárolonk lent. DE: sosem hagynám ott a babakocsit, mert feltörik. Sajnos a társasházak nagy részénél ez örök gond. Pedig nálunk is zárva a kapu.........
Hányadikon van ez a kellemes kis lakás? Árban egész jónak tűnik...

Nem tudom pontosan hol van, úgy írta, hogy a Thökölynél 3 percre a Hungária krt.-tól. Amúgy azért sejtem abban az új építésűben van lift is, nem? Úgy azért egy fokkal kellemesebb a dolog. :) Ez a lakás az első emeleten van, lift nélküli, régi építésű házban (ezek ált. elég magasak -mármint magas az első emelet, sok lépcső).. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő, Milánod édes és mozgékony. :D

A tegnapi bandázás eredménye, a 13 hónapos Martinnal:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Helló Csajok!

Előkerültem! :-D Vissza nem olvasok! Ezer oldalt írtatok. Remélem mindenki jól van és élvezi a nyarat! :-D

Tegnap jöttünk haza Győrből, anyuméktól, vasárnap óta ott nyomultunk. Hááááááááát... elég kimerítőre sikerült a hét. Zsófi, aki eddig elég jól bírta az utazóágyas éjszakákat most kitett magáért, és kicsinált éjjelenként. Tőlem 1 méterre aludt, és minden nyikkanására ébren voltam. Egy csomószor kínlódott, nem találta a helyét, mászkáltam vele, hajnalban meg rendszeresen mellettem kötött ki, na attól sem tudtam nyugisan aludni. :evil: És az út... Horror volt! Ketten mentünk kocsival, Zsófi hátul, mert elől a légzsákot nem lehet kikapcsolni. Odafelé végigüvöltötte az utat, 2-szer álltunk ki az autópályán pihenőbe. Visszafelé már cseles voltam, jól kifárasztottam és úgy indultunk el. Na ekkor csak Győr-Bábolna távon üvöltött, aztán bealudt... Hát nem mostanában indulok vele kettesben hosszú útra!

És az első éjszakája itthon, na hát az is egy csőd volt! Fél 12-kor jött a szokásos forgolódás, sírás félálomba. De most annyira belelovalta magát, hogy kénytelen voltam felébreszteni. De ébren is sírt. Nálam is, apjánál is. Jött a Dentinox, kb. 2 percig csend, majd újra üvöltés. Bírtuk másfél óráig és végül megetettem, majd bedugtam az ágyába és elaludt...

Kép
Kép
lbernuska

És egy aktuális a kiscsajról:

Kép Győrben

Kép
Kép
lbernuska

Na, vettem Chamomillát, viszont a gyógyszerész nem adott 15-öset, csak 9-eset, mert fogzásra azt szokták adni, nagyobbat nem. Elég lesz a 9 CH?

Kép

Kép
gabilany79

Berni: szia!!!!! Utazóágyas sztori papapapapapa.... Nálunk a jövő héten lesz rá szükség, kíváncsi leszek... itthon elalszik benne...
Zsófi hihetetlenül gyönyörűséges még mindig :)

Kép

Kép
gabilany79

Aida! Édesek a fiuk! Noli nem is látszik olyan picinek a másik fiú mellett!
A teraszos képen látszik, hogy egy utcára néz és az utca mellett közvetlen ott a vasút, kb 50 m-re. Ráaadásul az, amelyik a nyugatiba megy. Én tudom hol van ez a ház, így a kép alapján. Minden esetre mielőtt döntesz menjél el a helyszínre. Én 500 m-re lakom a vasuttól, de az altatásba nekem még így is bezavart.
Nézd meg jól a teraszos képet. Így már értem az árát is!

Ibernuska! Sajnálom, hogy nem sikerült túl jól az utazás! :cry: Pedig de jó lett volna a pihenés, végre volt segítség is!
Nagyon szép zsófi! És az a sapi! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na mi van, behúzódott mindenki a pincébe a hőség elől, és leárnyékolja az internetet? :lol: :lol: :lol:
Én meg itt hegyelek, ahelyett, hogy pakolnék... :lol: :lol:
Na, megyek pizsis űrutazást lesni....

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
2008. április 16-án jelent meg a második csík a tesztemen, azóta vagyok lelkes, már-már függő zugolvasó. Fel sem tudom sorolni, hogy mennyi tanácsot, ötletet, biztatást "loptam" tőletek. Úgy gondolom itt az ideje, hogy megköszönjem és immáron nyíltan csatlakozzam hozzátok, ha befogadtok. :)

Üdv
Iokka

Kép
iokka

Kép

Aida! Ezt nézd meg jól! Az út mellett közvetlen a sínek vannak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szia Iokka! De jó, hogy jöttél! Mesélj magatokról és kérünk képeket is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hali!
Bence asszem fogzik, egész nap megy a sírás, éjjel is többször keltem hozzá, zombi vagyok....

Bocika:
Apánál elkallódott a nyaklánc, de, ha még kellene, akkor postázom hétfőn! Jó úgy? Ezer bocsi...

Aida:
Mi is vasút mellett lakunk. Gyerkőceimnek meg sem kottyan, mert beleszülettek. Nekem rettentő nehéz volt megszoknom... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na én is itt, csak kész vagyok!!

Jelentem ott tartok, hogy A. Márton kiskorú elkövetőt lassan elvitetem a rendőrökkel!!! :lol: :lol: Majdnem két órán keresztül altattam mire sikerült. Nem volt jó neki sehogy!!!! :twisted:

Iokka: szia!!! De jó hogy vannak még újabb bejelentkezők!!! Csak azt tudom mondani mint Enikő, hogy írj magadról és képeket is kérünk!!!

Enikő: édi Milánod!!!!

Gabi: nekem 5CH-t ajánlott a patikus!!!! :lol: :lol: Menjé má pakolni!!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy meg mi ez a baromság, hogy hogyan nézel ki??? Szerintem csini vagy!!!! :wink: :wink:

Bernuska: sajnálom hogy az út nem a legtutibb volt!!! Zsófi nagyon szép!!! Neki is lehet udvarolni??? :wink: :wink:

Megyek, lejárt a gép, kiteregetek!!!!
Vendég

Mági: semmi gond!! Küldj privit az összegről, meg hová utaljam!!!!
Vendég

Pakolás ott tart, hogy telepakoltam egy közepes méretű sporttáskát Koboldnak, és még csak a lista negyedénél járok. Szóval kipakoltam, és átpakoltam abba az utazótáskába,amibe az apa és én cuccaimat szántam. Kivi vagyok, elég lesz-e... :oops: :P :lol: asszem, túlspirázom... nem meglepő... de szeretek felkészülni minden eshetőségre...

Boci: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: jóvanna...
Elképzelhető, hogy A. Márton kiskorú fogzik? :lol: egyedi eset lenne körünkben... :lol: :P

Iokka: helllló! Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Enikő: de jó megfigyelő vagy :)

Kép

Kép
gabilany79

Helllabellla!

Megjött Anyum, Aptyuk meg elkotort haverokkal Prágába, már írt is, hogy ott 10-15 fokkal már hidegebb van, és esik az eső, úgyhogy hamarosan itt az égi megváltás, csajok!!! :lol:

Gabi, én esküszöm a pincében lennék már, ha lenne....dögmeleg vaaaaaaan.....
Ákosnál kivételesen jól jött ki a dolog, egész nap bágyadt szegénykém, már a második etapot alussza most délután. Ha felkelt, hami, aztán elizzadunk a gyógyitárig meg a DM-be.

Sziaszia Iokka, üdv itten, mesélj és hozz képekeeeeet! :D
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?