Új privát üzeneted érkezett!

beleolvastam a topikba a mit viki jóvoltából megtaláltam....hát szerintem annyira nem felháboritó...vagy mondjuk úgy...nem tudom mire vélni :shock:
barika2008

Szió!

Nálunk nagyon szép idő van!

Bari:melyik is az a topic??

Brigi:végre,hogy jöttél. :lol:

Kép
melike

Na,jó,ha sehol senki,akkor én mentem.

Kép
melike

Bari, én sem értem, milyen topicba olvastál bele :oops: Betegség nincs nálunk szerencsére, azzal nem riogatlak. Csak annyi történt, hogy Marci elkezdett egyedül ácsorogni...

Melike, itt is ragyogó idő volt. Ki is mentünk végre a piacra, Marci végigaludta az egészet. A lift előtt ébredt már csak fel :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:05-kor.
pironya

én is hozok pár képet

Kép
Kép Kép (azóta már a fürdőben fürdünk)

szánkózás-nagyon élvezte

Kép

kajcsi után
Kép

Kép
Kép
eyi

Én csak linket hoztam a képekről :lol: Csináltam egy kis összeállítást Marci hetéből. Ha gondoljátok, kukkantsatok rá :lol:

http://ungvariek.freeblog.hu/archives/2009/01/30/Videos_hirportal_-_A_het_esemenyei/

Brigi

Kép

Kép
hékás

nagyon jól néznek a ki asexi bébik!!!

és milyen jól megül már mira!!!

a védőnő mindíg azt erölteti,hogy tegyem dávidboyt a földre mert hogy kemény és nagy a tér blablabla...és hogy így beindulhat....deeee ha leteszem és előreejti a fejét akkor szétveri a száját!!ha meg oldalra dől el akkor szétveri a fejét!!!de ha éppen nem veri szét akkor meg sír ezerrel és meg sem mozdul... :twisted: :twisted: :twisted:
akkor most kemény vagy puha ???ez itt a kérdés??
barika2008

brigi!!!
csúcs ez a kiscsávó ritka édes !!!!!és ritka jó sármos pasi!!!
és az a banánevés nem semmi...!!!!!!!!!!
nagyon ügyesen eszi+nagyon bátor vagy!!!!! :lol:
barika2008

Márti: Ez tök jó! Kívánom, hogy maradjon így :)

2. gyerek: ha azon gondolkodunk, hogy anyagilag mikor engedhetnénk meg magunknak egy gyereket, akkor Bence most nem lenne. Tesó egyenlőre csak tervben van, ha lesz saját ház, akkor jöhet, anyagilag meg majd megoldjuk vhogy ;)

Anna: Gratu ahhoz a sokadik fogacskához :) Irigykedem ;)

Hékás: Ennyi gyakorlás után, akkor a második bébi is tökéletes lesz :) Drukk, ha itt az idő :)

Eyi: Nektek is gratula! Most már biztosan szépen sorban fognak jönni a további fogacskák :)

Kómás vagyok :roll: Remélem nem írtam el senkinek semmijét most ebben a hosszú a hszben :twisted:

Lépek is, mert még apának ajcsit kell vadásznom. Ötlet van, már csak az anyagiakkal kellene összhangba hozni :)

Kép

Kép
bettica

No, csak néhány hsz-t nem tudtam elolvasni, mert olyan sokáig készült a fenti regényem :lol:

A képek naggggyon jók!!!

Bari: Bence is akkor kezdte el igazán gyakorolgatni a kúszást mászást, amikor letettem a szőnyegre. Nem kell sok időre, napi 2-3x 15 perc. Ne hagyd magára, ülj oda mellé és ha rossz felé billen, akkor odanyúlsz ;) Nekünk kicsi a szoba, ahol a szőnyegre tudom tenni Bencét, így ez volt a legjobb megoldás. Hidd el, annyira nem vészes. Ő sem szerette eleinte, de aztán ráérzett az ízére és kb 1 hét után megmutatta, hogy megfelelő felületen megy neki a dolog :) Labdáztok még?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Köszi bari a megnyugatást, de nem voltam nyugtalan, nyolc hónaposan teljesen normális, ha 7 kilós egy gyerek. A fogak meg majd jönnek...

KÉPZELJÉTEK, DORINA MA EGYEDÜL FELÜLT. APA KIABÁLT EGYSZERCSAK, A KONYHÁBAN VOLTAM. BEMEGYEK ÉS OTT ÜL A SZŐNYEG KÖZEPÉN, CSAK NEM LÁTTUK, HOGY ÜLT FEL!!!

Olyan büszke vagyok!

Márti, gratula az átaludt éjszakához! nekem még nem volt ilyen :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

bettica igen labdázunk...vagyis hengerezünk :lol:
ha egészen pontosak akarunk lenni akkor apjával csinálják leginkább..de most semmisejó nyűg napjaink vannak...úgyhogy nem sokat kínlasztjuk...
barika2008

Sziasztok!

Nagyon jó képeket raktatok!
Mirabell milyen szépen ül!

Bogi:Dorina is ügyi!

Brigi:csúcs ez a gyerek!

Kép
melike

Sziasztok!

Megjöttem!

Betti: nem fogacskánk van harmadik, ha arra gondolsz és ahhoz gratulálsz?!! :lol: :lol: 3 kilót fogytam! :lol: :lol: :wink: :wink:

Bari keresett egy topicot, márciusi hízók címmel! ahogy kivettem sovány lányok asszonyok gyülekezete, akik hízni szeretnének, és icipicit sározzák a fogyisokat! Én sem találok benne semmi felháborítót!
Állítólag a nyáriaknak nem tetszik! Gondolom félreértették a címet, nem hízók mint disznók vagy ilyesmi, hanem hízni akarók! :lol: :lol:

Piri: Csongi nagyon édes, helyes kis pofa, és tessék írni is! Mi van veletek, eszik már rendesen ez a legény??

Eyi: Mira is nagyon édes főleg a szánkós kép tetszik! :lol: :lol:

Brigi: hát Marcin csak ámulok bámulok. Nagyon jó kis pasi, és nagyon ügyes, hogy járkál... :shock: :lol: :lol:

Bogi: grat Dorinának is az üléshez! :lol:

Most mondják a híradóban hogy egy 10 és egy 12 éves kislány wc-pumpával fajtalankodott a suli wc-jében. Szegény lánynak 8 napon túl gyógyuló sérülései vannak. Áhh nem is tudom mit tennék ha az Én gyerekem lenne, szerintem úgy megverném Őket hogy beszarnának! Mi van ha annak a szerencsétlennek soha nem lehet majd emiatt gyereke! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ajjaj átszállt rám az átok! Megjelentem erre mindenki eltűnt! :cry:

Jó Éjt, és Kellemes hétvégét kívánok Nektek! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó Reggelt!

Ma engem ért az a meglepetés, mint valamelyik nap Mártit. Kitti 9 kor szokott aludni, igaz, hogy most egy kicsit később aludt el, 3/4 10-kor, de reggel fél 7-ig :!: :!: :!: :!: :!: aludt! Igaz, azóta fent vagyunk... :(

Csongi, és Mira is nagyon szép!

Bari: egyetértek Bettivel, szép apránként tedd le Dávidot a földre! Kitti nem nagyon szeretett hason lenni egy ideig, aztán le sem lehetett lőni, mióta lent van a habtapin, egész álló napon hason nyomja!!!

Dorinának gratula a felüléshez!

Anna: gratulálok a minuszhoz! :lol:

Brigi: nagyon ügyi Marci, jó kis hetetek volt!!! :wink:

Ja és úgy kúszunk előrefele mint egy hadirokkant a harcmezőn! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt

A baj csak az, hogy eyszer történt meg eddig ez a csoda velünk :? Remélem, azért lesz majd folytatás :wink:

Andi: ugye milyen jó volt???????? :wink: :P
bluebox

Jó Reggelt!

Nekem is jó lehetne már! :? :shock: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nagyon jó volt, bár én fent voltam azért többször is... Igen ez a baj a 'jó' dolgokkal, hogy mindig azt mondom, hogy ezt a szokását megtarthatná, de minden 'csoda' csak egyszer történik meg!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Apa elment focizni :twisted: A gyerek meg totál nyűgös, nem eszik, semmi nem jó neki. Rászóltam, most meg bőg. :? A talpam-sarkam meg úgy fáj, hogy alig bírok lábraállni :cry: Király ez a nap :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Brigi!

Sajnálom :cry: :cry:

Nekem meg 1 hete fáj a fejem :shock: :shock:
bluebox

Most már vége lehetne a télnek, talán nem lenne ennyi bajunk! Úúúgy várom már a tavaszt!!!!!!!!!!!

Csajok fel a fejjel!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Merci reggel 8-ig aludt, viszont cserébe éjjel kétszer kelt! :shock: Egyszer evett, aztán elég volt csak a cumi..... különben az esti elalvás sem volt egyszerű! A mamához menést nem elég a kajához kötnöm, még arra is figyelnem kell, hogy a gyerek napi alvás ritmusa se boruljon fel.... és ugye 'idegen' helyen nem alszik el olyan hamar mint itthon. (kivétel a multkori baba bulis nap..) Na mindegy....

most nem is tudok mindenre reagálni,

Dorinának Grat! a felüléshez.
Pancsis képek jók!!
Én Marciról a videókat még nem néztem meg... (csak a képeket) :wink:
bszilvi25

Márti! 1 hete???? Hogy bírod????

Marci elkezdett csúnyán köhögni. Gondolom ezért nem eszik :cry:

Andi, én már tegnap vettem tulipánt is az asztalra, hogy még jobban tavasz legyen, és lecseréltem a téli asztalterítőt is világosabbra :lol: De a tavasz csak nem akar jönni, egyenlőre nálunk elkezdett esni a hó...

Brigi

Kép

Kép
hékás

jó reggelt!!!!!!!!!!

én is gyűűűűűűűűűűlölöm a telet!!!
én mindenkinél jobban!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na majd jövök ...kupi van!!

valami tejszines gombás tésztás valamit akarok...lécci küldjetek 1 tuti receptet ami könnyű és nem kell hozzás sok minden...
barika2008

nálunk is szállingózott a hó! :( nem baj már talán csak 1 hónap lesz a hidegből...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hello!

Dorci ma is felült, persze megint lemaradtam róla. Egyszer evett éjjel fél 4!-kor!! Reggelizni viszont nem volt hajlandó, a cicim meg majd sétdurrant. 200-at lefejtem, ebből a felét megitta pohárból, ez is valalmi. Most meg több, mint egy órája alszik.

Nekem is nehéz összehangolni az evés-alvást. Most változik az alvás. 3-ról kettőre. Ma megyünk anyuékhoz ebédre.

Kérdés: ti már ültetitek a gyerkőcöket a babakocsiban?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

BAri: Annától kaptam egy nagyon nagyon tuti gombás tokány receptet, átkozott fincsi, de nem tejszínes, hanem tejfölös :wink: Szólj ha érdekel, és már küldöm is. Nálunk is nagy kedvenc lett.

Brigi: amiíg az algophyryn készletem bírja, addig én is :wink:
bluebox

Bogi: én már igen, mert nagyon régóta stabilan űl Kristóf. Ést mostmár egyedűl is fel tud űlni, nem kell felűltetnem :lol: :wink:
bluebox

Sziasztok!

Nézem a babavilágot.

Bogi:én is ültetem már rég Mátét,de nem teljesen csak az első fokozatban,de így tud nézelődni.

Kép
melike

A fogyis torta amit tesómnak csináltam, de virtuálisan Nektek is: Ja és mellé egy kis virág is::wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Legyen szép napotok! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ez pedig egy rögtönzött járóka Levimnek tegnap a melóhelyen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Briginek, Marcinak, Mártinak jobbulást!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

:oops: :oops: :oops: :oops: Nem vagyok gyagya, a rózsaszín pohár miatt elnézést, de Én ezt a fajtát szeretem és amikor vettük nem volt csak ez az egy! Majd veszek neki egy kéket is! :lol: :lol: :lol:
Ja és ma megtanult Levi szívószállal inni dobozos üdítőt! :lol: :lol: :lol: Hamár éjjel nem alszik, valamit csak tud! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: na ezt meséld el nekem, hogy hogy tudod megcsinálni a piskótatekercset, mert én múltkor próbáltam, de reménytelen volt :cry:
bluebox

Sziasztok!
Márti, Brigi, Marci jobbulást Nektek!
Brigi, mindig a lábaddal van a baj :( Marci, nagyon tud már :) Jók a képek meg a videók!
Gratula, Dorinának a felüléshez, Marcinak az ácsorgáshoz, Kittinek a kúszáshoz, Mirának a fogacskához!
Remélem senkit nem hagytam ki :)
A telet én is nagyon utálom :( Legyen már vége! Azt hittem már a tavasz jön, de még mindig a hideg :( Meg újabb és újabb betegségek! Már rettegek :(
Boni meggyógyult azt hiszem. Ő most agyra gyúr :) :) Tudja mondani, hogy " cica"meg "apa" :D Nagyon édi :) Imádom :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hogy hogy hogy? :lol:

Mi nem megy vele? Eltörik mikor tekered?
Egy konyharuhára borítom, és nem tűz forrón de még melegen feltekerem és úgy hagyom kihűlni. Ha kihűlt kitekerem megkenem amivel akarom, és úgy vissza. :lol: :lol:

Nálad mi a bibi?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna, a torta receptet felrakod? Nagyon jól néz ki!
Ja, és 1 hónap alatt nekem is lement 3 kg :) Én is a Norbi-féle diétát próbálom tartani. :oops: Hellyel közzel.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: persze majd begépelem. Ez a torta Update 1-es! :lol: :lol: Norbi liszttel készült a piskóta, belül joghurtos sárgabarackos túrókrém van, minden cukor mentes,és nagyon finom!!!!!! Majd csinálok képet belülről is ha tesóm felvágta! Ja és 40 gyertyát még rápakolok valahogy! :lol: :lol: :lol:
Grat a -3 kg-hoz! Égjen a zsír! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Biztos a piskóta recepttel volt valami baj. Totál szétszakadt amikor tekerni kezdtem. Ugyanúgy konyharuhával, mint Te. Szóval érdekelne a recept engem is :P
bluebox

Oké leírom teljesen egészben most csak gyorsan az alapja ennek:

16 dkg Norbi sütiliszt
16 dkg fruktóz
8 tojás
késhegynyi sütőpor

A sárgáját a fruktóz 1/3-ával habosra, a fehérjét a fruktóz 2/3-ával fényesre, keményre. Idáig géppel, aztán a kettőt összeönteni és kézzel keverni, a végén bele a liszttel elkevert sütőport!

De ha nem Norbisat csinálok, akkor rendesen a piskótával is sikerül Nekem feltekerni.

az meg a piskóta alap reci:
8 tojás
8 evőkanál kristálycukor
8 evőkanál liszt
1 sütőpor

A folytatás hasonló. Sárgáját cukorral habosra, fehérjét keményre, aztán összekeverni, itt még ezt is géppel szoktam, csak a sütőporos lisztet kézzel hozzá.

Most készülünk és lassan indulunk, este jövök! Szép délutánt Nektek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

hú de jó piskóta!!na piskóta még csak csak...de tekercs??áááááááááááááááááááá kizárt...az nem megy!!!
lehetetlenség elvágni!!nem hogy föltekerni!!!
vikinek nobel díj!!!!
15éves korom óta próbálkozom a piskótatekercsel

mi fekve utazunk a babakocsiban...már amennyit megyunk ebben az ocsmágy, taknyos ,nyálkás ,influenzás téli időben(kicsit sok a jelző)

fogyás:én minusz 5-nél vagyok ...és elkezdtem a régi énemre hasonlítani...de még csak hasonlítani :?
barika2008

vicces :lol: szóval vikianyunak azaz annának a nóbel :lol:
mert gondolom nem viki tekerte föl ugye?? :lol:
barika2008

Hali---ho :!: :!:
Vissza olvastam,de Milán már lassan ébredezik,aztán Anyósék megyünk. Apa szülinapja tegnap volt,és nem sütöttem neki tortát. :wink: :cry: :cry: Nahát nem volt kedvem. :lol:
E helyett kapott ránctalanitó,és hidratálo loreál krémet. Nagyon jó képeket raktatok fel,sokat is rakjatok még. :!: :!: :!:
Hát Anna az a kosaras kép,nagyon bejött nekem.
Te hol dolgoztál???
Mennem is kell,mert sok a meg rendelésem,beindult a mandula. :wink:
Tegnap is rohangáltam.

Jah és nem lehet lelőni Milánt a kiságyba egy picit nem nézek oda már áll,és el sem esik. Csak este nehéz,mikor már hulla,és állandóan fel akar állni,fel is áll. Alvás helyett. Akinek van gyereke,Bari,Márti Anna,Piri és a többiek. Ezt hogy csináltátok ANNO. :?: :?: :?:
Hogy ne álljon fel. Reggel már hallom a nyögdécselést,erölködést,már tudom,készül fel állni.
Mennem kell :shock:

Kata&Milán

oszman777

kata a lányom 6hónaposan állt 7 hónaposan stabilan ment...nem emlékszem esős kelős időszakra...
a nagy fiam 10hós koráig semmi...de aztán stabil állás...szóval vele sem volt gond!! :lol:
mászni eggyik sem mászott 1 métert sem soha!!!
áálítólag ezért tanultak meg nehezen beszélni,vagyis helyesen beszélni.logopédushoz haza jártak!!

piskóta:ráragad a konyharuhára...elszakad....vagy még a szétvágásnál elb....om :twisted:
barika2008

Bari: mit vágsz szét????? Ezt nem szokták, mert annyira lapos piskótát kell sütni, hogy csak fel kell tekerni, de nekem szét szokott törni :cry: Szerintem vastag lett a piskótaám :cry:

Én sem emlékszem igazán Tomira, hogy hány hónaposan mit csinált. Arra emlékszem, hogy 8 hónaposan felállt a kiságyban, minden előzetes erőlködés nélkűl, majd 10 hónaposan már szaladgált....... Másfél évesen annyira szobatiszta lett, hogy csak alvásnál kellett ráadni a pelust, de azt is talán még 3 hónapig :wink: Ja, és másfél évesen gyönyörűen evett egyedűl, aminek a bölcsiben nagyon-nagyon örűltek. Gyerekkorában semmi problémám nem volt vele :? Nem úgy mint most :?
bluebox

Anna: a Norbi liszt helyett lehet teljes kiőrlésű liszttel is???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari, Márti, lehet, hogy én értettem félre Katát, de én úgy értelmeztem a kérdését, hogy mit csináltatok vele, amikor aludnia kellett volna, de nem volt hajlandó feküdni, csak állni akart? :lol:

Én simán odamegyek, és visszafektetem. Van, hogy egy elalvás előtt kb 25x. Türelem... Meg ha fekszik, kicsit simizem, és akkor esze ágában nincs felállni :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

márti:olyan laposat?nem kell szétvágni?erre nem gondoltam!!

brigi:lehet,hogy félreértettük...de erre az alvós részére nem emlékszem :oops: 95-ben és 2001-ben volt :lol: :lol:
elhalványultak az emlékek..... 8)
barika2008

Nekem azért derengenek az emlékek......
Tomi mikor ezeket a mutatványokat már csinálta, tombolt a nyár, ezért én ha tehettem, szinte minden altatásnál sétáltattam, ezért nagyon nem volt kiságyban, szinte csak este......... Akkor pedig már olyan fáradt volt, hogy szinte eldőlt. Mennyit számít, hogy ki mikor szűl........ Ha most jó idő lenne, ugye nem bent lennénk a házban, hanem a kertben, és szerintem a járóka lenne kint neki, gondolom abban erőlködne, mielőtt elaludna Kristóf :? Szóval igazán nem tudom mit csináltam, mert mire bekényszerűltünk a lakásba, addigra már október, november volt és már máshogy működött a Tomi, mint most a Kristóf :P Na most nagyon értelmesre sikerűlt a hsz-em :wink: Bocsi :wink:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?