Új privát üzeneted érkezett!

Jurmine: dögnehéz...

Kép

Kép
dcili81

Aida: Nagyon sokáig azt írta ki, hogy "Betöltés folyamatban"....de nekifutottam mégeccer, akkor meg pikkpakk behozta....Sztem jó kis kéró, a képek alapján nagyon hangulatosnak néz ki!
bébic

Zöldi: részemről okkkkkés! Mondjuk vasárnap? Csak mert szombaton megyünk, és még nem tudom, mikortól lehet elfoglalni a házat, de általában délutántól.
Csak hétvégén lesztek lent vagy pölö jövő hét elején is? Vasárnapra ölég f*s időt mond...

Kép

Kép
gabilany79

körkérdés:

1,
kinek van olyan járókája ami,olyan mint egy több darabból álló kerítés?
lehet körbe is rakni, meg "elszigetleni" vele pl. ajtókat.
ha van vkinek, hol vette és mennyiért?
szeretnék ide a telekre olyat,ha elkezd kúszni mászni, ne a betonon csinálja.

2,
ki használ ambre solaire50+naptejet?
Rékát eddig akár hányszor bekentem fura száraz piros körülhatárolt hámlás jellegű kiütés lett a karján és most már a combján is először ráfogtam a melegre de sztem a kémiai anyagra allergiás
tapasztalat?
vehetek mást,a patikába ajánlottak egyet ami nem kémiai napvédős, hanem fizikai, úgy magyarázta a nő,mintha bekennéd tükörrel a gyereket visszaveri a napsugarakat.

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!
Na itten vagyok én is! :P
Kedden este jöttünk vissza. Hát az én kicsi fiam egy Angyal! :lol: :lol: Ezt eddig is sejtettem, de most már tuti. Mindkét repülö utat szó nélkül türte. Induláskor és landoláskor szopi volt, igy nem is foglalkozott mással, nem sírt. Közben kicsit nézelödött, játszottunk. Nem volt könnyü egyedül cipekedni,de szerencsér csak kis idö volt míg nem volt segítség. Szóval jól sikerült a nagy utazás!!!! :P :P

Otthon szuper volt, családdal másfél hét, Vinzent mellett mindig volt valaki. El tudtam menni kicsit barinözni, fodrászhoz ilyesmi! :wink: :wink: Nagyon imádták reggeltöl-estig ment tutujgatás!!! 8)
Azért itt már nem olyan jó,megint egyedül,csak a férjcském tartja bennem a lelket... :cry: :)

Pürével jól állunk,tegnaptól bevezettük a második kajcsit,ami gyümi. egyenlöre még csak kis adagban,de amilyen kajás hamarosan megint kiváltunk egy szopit.

rengeteget írtatok, lehet pár oldalt visszaolvasok ha tudok!
Majd igyekszem visszarázódni! :P :P

Ja pár napja megjelent alul két fogacska!!!!!!!!!! :P :P Szinte még nem is látni,csak érztem, hogy valami karcolja a kanalat kaja közben!Vettem ma neki homeos golyót fogzásra, valami komplex szer, nem csak chaomilla van benne. Fogzás óta ö is néha felébred éjjel, olyankor szopi és alszik megint!

Sajna otthon megfázott, már 4-5 napja tiszta takony. Láza szerencsére nincs, csak iszonyat tele van az orra,nem gyözöm orrszívózni!
:cry: :cry:
susy75

gabi, hétfőn már más programunk van, este pedig visszajövök pöstra, aztán csütörtökön megint lelle.
vasárnap kiváló lenne délután.

üdv újra otthon susy!

Kép
zölddisznó

Bébic, én is így gondolom, hogy hangulatos. :roll: Ma írtam a tulajnak, hogy zavar, hogy nincs tároló, amiatt inkább visszamondanám, erre ezt írta :lol:
"Amennyire én szeretem a gyerekeket ( sajnos a sajátjaim már nagyok, 13 és 19 évesek...) , még azt is megtenném, hogy le-fel vinném a babakocsit....de tényleg...." Hihi. Kicsit furcsán hangzik. :)

Ma megyek délután kicsit bandázni, itt egy orosházi lánnyal, aki egyedül neveli a 1,5 éves kisfiát. :) Már régebben leveleztünk, aztán most jutottunk el oda, hogy össze is fussunk. :) Szeretek találkozni más gyerekesekkel. Biztos jó lesz, Noel is hagy szokja!

Amúgy hamarosan jönnek haza Svájcból nővéremék, ott van 3 kislány (5 éves a nagyobb és 2 évesek az ikrek) és alig várom, tavaly alig találkoztam velük a h.lyén kijött terhességem miatt. :evil: :( Nem baj, most bepótoljuk.

Utólagos engedelmetekkel, pár fotó az unokahugicámról :D

Kép Megyünk sétizni

Kép Testvérek

Kép Szeretjük egymást

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Orsi: Hajrá Réka! :)
Kérdéseidre:
1. Mienk nem olyan, meg amúgy is össze van kalapálva teljesen.
2. Passz. Én Niveát vettem, de eddig még nem használtuk.

Cili: Szuper, hogy nektek is jobb napotok van!
Dentinox: Lehet, hogy nem olvastad, néhány oldallal korábban én kérdeztem Zölditől, hogy igaz-e, hogy a lidokain méreg. (TV dokik c. műsorban (Viasat3 hétköznap dél körül) mondta a gyerekorvos muki, mikor a babák fogzási fájdalmainak enyhítéséről volt szó)
És a Dentonoxban lidokain van....
Na, szóval innen jött a téma....

Gabi: Téééévedééééés, lefordíttattam Ákossal, amit Kobold írt babanyelven, azt írta, hogy ő szívesen elkísér akár netkávézóba is! :wink: :lol: :lol: :lol:

Jurmine: :( :( :( Szegénykém!
Babakocsisúly: passz.... :roll:
bébic

Sziiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa Susy, üdv újra itt, éppen ma gondoltam rátok! :lol: :lol:
Jobbulást Vinzentnek! :(

Aida: És hogy kóstál ez a kéró?
bébic

[quote="bébic"][ írta:bébicb]Aida: És hogy kóstál ez a kéró?

54ezer Ft/hó (ebben benne a közös költség és vízhasználat) ezen felül rezsi (villany, gáz).
Ebből engedne 50ezer Ft/hó-ra. Elég jó ár pesti viszonylathoz képest (így hogy a közös költség és víz benne van) de a tároló hiány zavar meg anyum azt mondta legyek óvatos túlságosan nekem akarja kiadni a lakást a tulaj :) - már múltkor írta, hogy előnyt élvezek a többi érdeklődővel szemben :) Amúgy maga a lakás nekem is bejön, szép, hangulatos, kellemes, egész jó helyen és nem is olyan drága.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ma visszakaptam az én angyal kisfiam! (akit meg sem érdemlek... :oops: ) Egész nap úgy viselkedett, mint szokott (mármint nem úgy, mint az elmúlt 3 napban), most meg bevittem a szobájába, be a kiságyba és egy nyikkanás nélkül elaludt! :lol: :lol:
Nemtom mitől van ma ez, de akarok ilyet mégmégmég!!! :lol: :lol: :lol:
bébic

Bébic: bakker, mindig elfelejtem ,hogy van egy saját szinkrontolmácsod :lol:

Zöldi: vasárnap délután egyelőre király, apával megbeszélem.
Ha mégsem, akkor jövő hét péntek pölö?

Kép

Kép
gabilany79

Susy: sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D

Kép

Kép
gabilany79

Aida:
[quote]E írta:lég jó ár pesti viszonylathoz képest

És a te pénztárcádhoz képest, hosszú távon? Mert ha belefér, sztem okés a kuckó. :)
bébic

Sziasztok! Köszönömmindenkinek a szín dicséreteket és a Levente köszöntéseket!

Aida!Te még fiatal vagy(bárcsak annyi lehetnék :lol: ), mire megöregszel,mint én még ennél is sokkal szebb házikód lesz meglátod!
Én a képeket nem látom! Megnyitom és egy tök üres oldalt látok!
Viszont ha nincs tároló, illetve semmi, ahová betehesd a kocsit nem lesz jó, dög nehezek ezek a kocsik és a lakásban tárolás sem a legjobb megoldás (gondold el, ha esik és sár van, vagy télen, amikor latyak van), egyfolytában takaríthatsz.

Zöldi meg akit még érdekel, ha valamelyik szín bejön és a színkod érdekel megadom szivesen. Amúgy a Kőházi honlapján választottam ki ezeket a szineket, a háló viszont nagyon sötét lett, még átfestés után is, a többi stimmelt az ottaniakkal.

Cili! Danid lenyűgöz! Hihetetlen egy pasi, egy percre meg nem áll!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Sirály!

Kép
zölddisznó

Enikő, a fenti menüben van egy Képtár azon belül lakás ott vannak a képek. Amúgy valóban ettől is félek én, hogy a lakásba behordom a sarat meg ilyesmi. Meg azért csak cipekedés.

Bébic, muszáj lesz, hogy "beleférjen a pénztárcámba" :lol: mert közös költséggel és vízzel együtt ennél olcsóbban úgysem találok. Amúgy meg ha kapok majd gyerektartást is akkor picit könnyebb lesz, mint most a havi 40ezer Ft-ból. Ha pedig minden kötél szakad a végső megoldásnak a diákhitel ugrott be. :) Minden megoldható. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Őszintén örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!!! Mintha nem is az a lány lennél, aki régen! És ez jó, nagyon jó, csak így tovább! :lol: :lol: :lol:
És ha segítség kell, bármikor!
bébic

Bébic, igyekszik az ember, de azért hidd el vannak még most is nagyon rossz napok! :roll: Azért remélem rendben leszünk. Lelkileg már jobban vagyok egy kicsit, Noel pedig annyira jó kedélyű, hogy az a véleményem, hogy semmit nem érzett meg a dolgokból. :lol:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Unokahugicáid tündériek!

Bébic! De jó, hogy minden a régi!

Susy! Üdv újra itt! Örülök, hogy jól érezted magad otthon! Elhiszem, hogy rossz most, hogy visszamentél!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida! Én is nagyon örülök, hogy egyre jobb lesz minden! Azért azt, hogy a tulaj a segítségét felajánlja kezeld fentartásokkal. Nem lesz ott mindig, hogy segítsen, szóval csak akkor vállald be, ha te úgy érzed képes leszel cipekedni (mert csak ez a biztos). Most megpróbálom újra meglesni a képeket!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, na igen.. Meg amúgy is kicsit túúl segítőkész... :roll: Főleg anyum szerint.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Sikerült megnéznem! Tényleg szuper hangulatos lakás, de én tuti nem költöznék oda! Mégpedig azért nem (nem tudom voltál-e ott személyesen), mert közvetlen a vasúti sinek mellett van, ha jól láto egy igen nagy forgalmú vasút mellett. Ott nemcsak hallani fogjátok éjjel nappal a vonatokat, de sajnos még érezni is. Nem lesz könnyű ott Nolit altatni és ha a zajokra érzékeny vagy, akkor te sem tudsz pihenni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

aida fogadd el ezt a lakást mert nagyon jónak tűnik.

babakocsi az ABC desingem nekem kb 15 kiló gyerekmentesen:)))
a BBConfortom az kb 7-8 kiló és az Inglensinám is 7-8 kiló körüli:))))

szopii: ma már 3x szopizott:))) juhhéééj:)))

csak gyes alatt jár a gyerek bérlet.

nahh én rám sztem nem vár senki sem hogy meghívjanak. 5 gyerek plusz 2 felnőtt:))))

egyellőre ennyi voltam. megyünk évzáróra. kezd beborulni :evil: :evil: :evil: a suli romokban belsőileg mert tetőtől talpig felujjítják és ha esni fog hol a görcsben tartják az évzárót?? Mert jóidőben adott hogy kinnt. Nahh mindegy majd kiderül. este jövök.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Bakker nem vagyok 1/2 napot és ennyit írni!!! Itten nem volt áram (állítólag értesítettek mindenkit, mi nem kaptunk papírt) 3-ig!!! Majd egy órán keresztül csak olvastam!!!!! :x :x :x
Rékának BOLDOG FÉLÉVEST!!!! (várjuk a képeket)

Arni barátunknak BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép

Irigylem a nyaralni indulókat!!!

Zsiráf: mindenképpen részletes beszámolót kérek az útról!!!! Mikor indultok? Hányszor álltok meg?....... Kéne a tapasztalat!!! Ősz elején mi is megyünk!!!

Susy: üdv itten!!!

Amúgy mint írtam este kapott Márton kúpot. Reggel tök jól volt, 11-kor letettem aludni, de mikor felkelt és megfogtam a homlokát meleg volt. 38,2 volt fenékben, adtam neki még egy kúpot. Remélem jobban lesz. Most apával szundiznak kettesben a nagyágyban!!!
Vendég

Jurmine: hát nem tudom milyen nehéz a kocsi!! Úgy tudom mózesestől volt kb. 16 kg. Egy biztos a sportváltozat hozzá képest nagyon könnyű. Szerintem kb. 10kg.!!!!! :lol:
Vendég

Enikő: nagyon jók a színek. Gratulálok!!!!! Szerintem nem olyan sötét az a háló. Látnád a miénket!!! Ráadásul az kicsi is, mert feláldoztam nagy részét egy járható gardróbra!!!! :lol: :lol:
Vendég

Orsi: szerintem az naptej allergia! Egyszer írtam már hogy nekem is volt ilyen. Mondta a bőrgyógyász, hogy a tejben lévő kémiai anyag lép hatásba a nappal és ezért lesz ilyen a bőr. Dettó olyan volt az enyim ahogy te leírtad. Másik naptejet kéne használni!! Nekem (saját bőrre) sima Fabulon naptej jött be, attól nem voltak kiütések!!!!! Mártonnak meg anyum vett patikában ettől a gyártótól. http://www.larocheposay.hu/termekeink_fenyvedelem.html Nem olcsó, viszont annál olcsóbb hogy esetleg Mártonnak is bőrgyógyászhoz kelljen járni, mint nekem!!!
Vendég

Bébic én akkor csak azt nem értem, hogyha tegnap is meg előtte is olyan rossz volt, hogy Ákos annyira nyűgös volt, miért nem vetetted be mégis a Dentinoxot legvégső esteben? Nyilván nem egy egész tubust fogsz a szájába nyomni, hanem egy kisköröm nagyságú adagot, az szerintem nem vészes. Az is van ráírva a papírra, hogy naponta 3x szabad használni a lidokain miatt...

Kép

Kép
dcili81

Jurmine: papíron enyém babakocsi is nyolcfél

Kép

Kép
gabilany79

boci: vmi hasonlót ajánlott a patikus is.
apa ekcémás én is allergiás vagyok valszeg Réka génjeibe örökölte, szóval venni kell másikat.
elfelejtettem kihozni a hidrofil fürdetőjét és most csak pár csepp babaolajat teszek bele meg neogranormonos testápolót a vízbe, lehet ez a baj.

este 7-re hivatalosak vagyunk a szomszédba sütögetésre, kíváncsi vagyok Réka hogy viseli, nem aludt sokat du-án.

beszéltem egy ismerősömmel most másfél éves a kisfia egész nap ez megy Nimi ne vedd le,ne szed szét,ne edd meg,ne rohanj el, gyere vissza.....
megissza a kutya vizét, majd kiönti és a tállal fejbe vágja a kutyát.

ez vár ránk is?

KépKép

Kép
orsimorsi

Cili: Tubus? Kiskörömnyi? De ez folyik, mint a víz.... :shock: :shock:
Olyasmi üvegben van, mint a Vigantol.

Használni meg azért nem használtam, mert egyrészt most belém bújt a kisördög ezzel a lidokainos izével, másrészt meg kapta már a Viburcolt, Chamomillát....harmadrészt meg mindig el is felejtettem. :roll:...negyedrészt rajta van a borostyánlánc. :D
bébic

Akkor fogj egy fülpucolós pálcár itasd át a löttyel, és jó alaposan dörzsöld be vele az ínyét. Szerintem még hálás is lesz a masszírozásért... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaa, mert most látom, hogy a kedves gyógyitáros nyanyinger OLDATOT adott és nem GÉLT. Vagyis meg sem kérdezte, mit kérek (én csak Dentinoxot mondtam), én meg nem tudtam, hogy ebből van gél meg oldat is.... :oops: :oops:
bébic

:evil: :evil: :evil:

Zöldi: Az egyik homeobogyeszből a nő 9 CH helyett 15 CH-t adott páromnak, ilyenkor mi a teendő? Ebből az adagolás 3-4x5 bogyó (mármint a 9 CH-ból), csökkentsem 1-2x5 bogyóra a 15 CH-t? (azon kívül, hogy holnap, ha megyek a többiért, szóvá teszem...pedig öles betűkkel megírtam emailben, férjem kinyomtatva vitte oda... :evil: grrrr)
bébic

Kiskertem legújabb büszkesége :lol: :lol: :lol: , már nagyon régóta várok rá:

Kép Kép Kép
bébic

Kála!!!!!! A kedvenc virágom! Az esküvői csokrom bordóból volt :D

Megyek vissza helyszínelni, aztán megmutizom... :oops: :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Én is nagyon szeretem.
Nemrég kaptam 3 hagymát, azzal az infóval, hogy el lehet ültetni cserépben is meg kint is. A legnagyobb ment cserépbe, a két kicsi meg ki. Öcsémnek adtam a cserepest, ő lakásban tartotta, már rég megnőtt vagy 1 méteresre a szára, mire ezek nekem kint elkezdtek egyáltalán kibújni a földből. :D
De most végre nekem is van, úúúgy örülök neki, olyan cééép...majd jól el is dicsekedek neki, ha jön 7végén! :lol:

Jut eszembe, enyimcsokromban is volt kála:
Kép
Én mondjuk lilomot szerettem volna nagyon (ugye a név kötelez :lol: ), de lebeszéltek róla. :(
bébic

Az én esküvői csokrom is fehér Kála volt és piros flamingó!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

na itt vagyok en is.
reggel n7-kor ebresztot fujt a bebi. nem volt anyabarat, aztan hn9-kor sikerult egyutt visszaaludnunk n11-ig. na ez nagyon jo volt. majd egesz nap 2x fel orat aludt. delutan egy angyal volt a nyuszikam. estere nagyon hisztis lett, mar nagyon latszik a foga. megerkezett a lanc(koszi magnes es anyu!), rogton ra is tettem keso delutan. majd meglatjuk. cicin beajult es most alszik. :lol:
viszont bakker ma en estem egy hatalmasat! megbotlottam a pihenoszekben, egy kajaval teli tanyer volt a kezemben, elvesztettem az egyensulyom, lefejeltem a falat, majd osszeestem. minden csupa paradicsomos bab meg sajt lett.
az ilyen dolgok harmasaval jonnek, szoval kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo. :?

jurmine. igen jarokank mar van, de 1. meg nincs osszeszerelve, 2. az a konyhaban lesz, a baleset meg az emeleten a mi halonkban volt.

Boldog 6. hot Rekanak!

gabi. meglett a csomagod? elmentek mar a vakondok? kesz vagy a pakolassal?

cili. eszmeletlen Danid! tegyel meg videoket nyugodtan!

sarmi. probalok majd iden is menni, ha talalok vkit, aki levisz! :wink: bebistul mar nem olyan egyszeru!
tenyleg kesz van mar a masodik szoba is? es a konyhad? teszel majd kepeket? nagyon szepek a gyermekeid, tovabbra is! ki az a szoszi a kozepso kepen?
a medenceteket meg nagyon irigylem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.18 21:10-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Na, itten van az esküvői csokrom:

Kép

Kép

Kép
gabilany79

bebic. szuper, hogy ma jo napja volt Akosnak!

zoldi. hat nem fogom elfelejteni az biztos! ma mar levittem a nagy szopi parnamat a konyhaba is nehogy a lepcson zakozzon le nekem kovetkezonek. remelem hetvegen ossze tudjuk szerelni a jarokat!

orsimorsi. gratula a krumplizashoz!

nalunk ma nectarin es sargabarack volt a menu.

KépKép
KépKép
mush589

Csak jó éjszakát kívánni jöttem, előkészültem a holnapi ebédre..., csülkös bableves, gyümölcsleves és almás palacsinta... nyami, bár a babot nem szeretem...

Mush vigyázz magadra!!!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
dcili81

Mush: ne is mondd, ma sem érkezett meg, viszont a csaj elküldte az ajánlott szelvényt e-mail-en, basszus 12-én adta fel! Kíváncsi leszek...
Vakondékat szerencsére már csak hallom, 3 házzal arrébb járnak, de azt a szart, amit a gödörbe tesznek le, hogy ne omoljon be a fala, azt még mindig a mi házunk előtt tárolják :evil:
Pakolásból annyi lett, hogy kimostam egy rakás ruhát, meg összeírtam egy kilóméter hosszú listát, hogy mit kell vinni Koboldnak. Esküszöm, rövidebb lett volna, ha azt írom le, mi marad itthon :lol:

Viszont ma voltunk bevásárolni, és vettünk Auchanban egy zsiráfos pancsoló medencét Koboldnak :)

Kép

Kép
gabilany79

Arnold és Levente boldog névnapot nektek!

Kép

Kép
dcili81

Bébic: hazudtam... :oops: a gyöngyvirág a kedvencem, a kála csak a második... :oops: :P

Kép

Kép
gabilany79

Szép estét!

sajnos nem értem a végére amit írtatok,de hulla vagyok és majd holnap folyt!

Köszönjük a köszöntéseket! :wink:

Levinek Boldog Névnapot!

Rékának boldog Fél évet!

KépKép
lyndee

vegulis ezt a babakocsit nyertuk meg, es nem veszunk ujat. mielott licitaltunk ra elmentunk megnezni, mert 15 percre laknak tolunk gyalog. szep, tiszta es amennyire le tudtuk szurni, jo allapotban is van. szerintetek is jo?:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0211124019

jurmine. a mienk is nehez (a masik)
hogy van Vivi?

orsimorsi. nekunk van olyan jarokank. majd hetvegen, ha osszeszereljuk hozok neked rola kepeket. ok?

Suzy. vitted magaddal a babakocsit meg az autosulest? vagy adott vki kolcson?
orulok, hogy jol telt a nyaralas otthon!
jobbulast Vinzentnek!

KépKép
KépKép
mush589

eniko. nekem is nagyon bejonnek a szinek. szuper lett a haziko.

gabi. teszel fel egy kepet magadrol? nem emlekszem, hogy hogy nezel ki. :oops: :oops: tudom mi meg nem taliztunk es csak kepet lattam rolad, es azt is regen! :oops:

vera. szuper. hajra szopi!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?