Új privát üzeneted érkezett!

Kata:Nem nézted a híradót mostanában Zala megyében egy csomó fennakadás van az időjárás miatt. És hát ugye mi is itt lakunk, bár felénk nincs olyan nagy hó mint amiket mutattak, de ma is meg tegnap is egész nap esik, és úgy fúj a szél, hogy még ki sem dugtuk az orrunkat, mert a mi pillesúlyunkat felkapta volna a szélvihar :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi: köszi!

ancsika82

Váóóó ezer éve nem voltam laptetőn!

Képzeljétek most olvasom bizonytalan ideig szüneteltetik a babaúszást. Na tök jó! Pont most vettünk bérletet ami nem olcsó :evil: :evil: :evil: !

Kérdés: akik pesten járnak úszásra azoknak hogy hívják az oktatójukat? CSak azért kérdezem, mert az a csaj aki nekünk tartja ő jár fel Pestre is órákat tartani.

ancsika82

Ancsi: jobbulást nektek! És boldog hófordulót Marcinak!
A mi babaoktatónk Haenel Diána. De ő itt van a III. ker.-ben a saját magánházában tartja az órákat!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nem néztem mostanság tévét,ancsiak. :cry:

Kata&Milán

oszman777

Betegeknek jobbulást.
Csajok a müllerbe vettem tejpépet,és nagyon jók. Vettem,hippest is és nagyon szar íze van. Jobbak a bebiviták.
Hippes teák nagyobb kiszerelésekbe van és jó árban.

Kata&Milán

oszman777

kata már biztos későn írom,de mi4-es huggiest használunk,viszont dávid derekára nem valami jó...kezdek elégedetlen lenni az eddig oly annyira favorizált huggies pelussal...vagy dávidnak vastag a dereka :roll: :roll: pedig nem dagadt
na megyek oááááááááá van
barika2008

Mit csináljak a borsófőzelékhez?
bluebox

Fasirtott Márti.

Kata&Milán

oszman777

igen, bari nekünk is a pocak miatt nem jó a 4-es,ezért veszek nagyobbat,mert még 1 csomag huggies 4-esem van,de betankolok,5ösből.

Kata&Milán

oszman777

Szilvi:nekem nagyon tetszik az a csomag!Elgondolkodom rajta.
Azt írta 40-50 db. ruha van benne!

Kép
melike

schopin:clubdud!!

SZILVINEK BOLDOG SZÜLINAPOT :oops:

akkor megvetted a ruhacsomagot?ami a fényképen van az 5kiló?vagy nincs minden rajta?
barika2008

márti:bélszinroló?de már biztos túl vagy.....
barika2008

Sziasztok!

Dorinának sincs még foga, és ő a legkisebb, mert még nincs 7 kiló és 68 cm. De egy kislány lehet picur ;-)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Még nem csináltam meg a főzeléket sem :oops: :oops:
Lusta disznóóóóóóóóóóóóóóóóó vagyok ma :cry: De nagyon szépen köszönöm az ötleteket :wink: :wink:
bluebox

Csajok!!!
HUGGIES PELENKÁT 29ft-ért vettem,juniort.

Kata&Milán

oszman777

36db-os kifutó készlet,itt Debrecenbe meg vettem mindet,itt már nincs. :lol: :lol: :lol:
dm-be :!: :!: :!: :!: :!: :!
Amugy az 5-ös(junior) ára 61ft,már.Jah és új csomagolása lesz,akkor mennyibe fog kerülni :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

Roossmanba készültem mert hogy ott akcios most 55-ért,de beléptem a dm-be.
Megláttam a db árat,áh mondtam is áh ez 7 -es nem 2-es,és mondja az eladó de 29. Ugy meg örültem :lol: :lol: :lol:
Jah és mi a szemétség hogy nem írják az újságba,hanem csak a boltba van,a polcon,és még ott sincs kiírva.hogy akciós.
Szerintem nézzétek meg. :D

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Jajj ma megint szalma vagyok, és egész nap csavarogtam, és holnap is megyek be a gyerekekkel a melóhelyemre!

Szilvi: Nagyon Boldog Szülinapot Neked! :)
A teszveszes képen nagyon jó rucik vannak, majd ha megkaptad mutizd ám meg Őket!

Melike: miért gáz hogy Mary Zsuzsi faszija ott melózik? Vagy a pasi gáz? Vén kecske is megnyalja………
Hát a megcsalásos buli nem gyenge, de hát mindenkinek áll a zászló! Sógornőmet is most tette ki a pasija, 7 év után, mert "neki nem megy ez a családosdi"! Van egy 3 éves kisfiuk is! Persze ott is új buksza van a dologban. Nem voltunk nagyon jóban de most rohadtul sajnálom Őt!

Betti: Ez igen, Bence szép nagy lett!:)

Ancsi: Marcellnek jobbulást!

Apropó hó, uncsitesómék Vas megyében laknak Felsőjánosfán, Zalalövő mellett, akkora hó esett hogy leszaladtak a villanyvezetékek, 2 napja nincs náluk villany, és fűtés sem ez miatt. :( Mondtam azonnal pakoljanak és jöjjenek, de nem jönnek!

Andóca: Grat Kittinek a kúszáshoz!

Márti: borsófőzelék elkészült? Nálunk tükörtojással is menő!

Brigi hol vagy miért nem írsz nekünk??? Megbántottunk?

Na lehet még sasolok, de lehet kidőlök!

Jó Éjt Mindenkinek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

bogi:a lányom 6 hónaposan 6 kiló volt!!!
1évesen9... :lol: annyi hátránya van belőle mára,hogy:csinosabb és vékonyabb az összes osztálytársánál...qurva jó alakja lett és magas...pedig nem csak könnyűnek de törpének is indult!!
úgyhogy bár az anyák szíve(köztük az enyém is) azért drukkol,hogy jó duci babája legyen,de az évek alatt "sajnos" beigazolódni látszik...a háj semmikor nem előny,az élet semelyik szakaszában...
sőőőőt már azt is tudom,milyen szar a kilókkal küzdeni :lol:

ja bogi szintén neked:lányomnak 13 hónaposan bújt ki az első foga :lol: :lol: abból sem lett semmi hátránya :lol: de ti addig tuti nem húzzátok....az már azért marha ritka :lol:

kata:nálad nagyobb pelenkaszakértő nincs az tuti!!!nagyon naprakész vagy :lol:

brigit már én is hiányoltam! :roll:
barika2008

Sziasztok!

még nem ért ide a pizza!! :twisted: :twisted: :twisted:

Tényleg Brigi!!! miért nem írsz ide mostanában?????????????????????

Igen, 40-50 db ruha van benne, és megvettem!!! A csajszi hétvégén küld képeket! Megmutatom amint megkaptam! :wink: Remélem tényleg szépek! A képek alapján (amik ott vannak) biztos!!!!!
Azt írta, ha nem tetszik, nem kell kifizetni..... érdekes..... ilyennel még nem találkoztam..... De ő tudja.......
bszilvi25

megcsalás:na van valami amitől meg én nem parázom :lol:
ha megteszi megteszi ha nem nem...kit érdekel 3 gyerek melett.legyen jó apa ne veszekedjen itthon,hozza haza a pénzt...aztán ha ezek melett marad egy lyukas órája...ám had legyen...el nem kopik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de az én uram nem "olyan" :lol:
barika2008

És igen (bár tudom, hogy és-sel nem kezdük mondatot) nagyon szép a lányod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A fiaidra sem lehet panasz, de a lányod, már nem egyszer dícsértem meg.......
bszilvi25

de jó a pille súlyúaknak...este 9-kor pizzázhatnak :lol: :lol:
barika2008

csajok ha van valaki aki nagyon eligazodik itt a babaneten és megtalál minden topikot,írja meg mert attól priviben kérdeznék valamit.ami felcsigázta a kiváncsiságom!!
barika2008

[quote="barika2008"]m írta:barika2008egcsalás:na van valami amitől meg én nem parázom :lol:
ha megteszi megteszi ha nem nem...kit érdekel 3 gyerek melett.legyen jó apa ne veszekedjen itthon,hozza haza a pénzt...aztán ha ezek melett marad egy lyukas órája...ám had legyen...el nem kopik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de az én uram nem "olyan" :lol:

Na Én sem félek. Régen pedig nagyon féltékeny voltam, de ma már nem vagyok az! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

remélem a férjem nem olvassa..mert azért néha szoktam egy kis kamu féltékenységi jelenetet rendezni....színház...mert így szokás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Bari: megvan, ment PÜ!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!!

MIra is mászik :lol: :lol: :lol:
de lehet hogy kár volt ennyire várni??a virágaimat veszi célba,muszáj elraknom őket a szobákba.( van amelyik be sem fér az ajtón)
leszőnyegeztem a házat, mert tiszta hideg a kő.

még nem olvastam vissza, de gratula Kittikének a kúszáshoz és minden ügyesedő picurnak!!!

ancsika-hallom hogy Zalában elég cudar a helyzet(azért nem jön a fűtéses) nálunk elég istenes, csak a szél fúj.(Vasban)

JA ÉS KIBÚJT VÉGRE AZ ELSŐ FOGACSKA!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OLYAN édes már kocog a kanál de várom már a másikat is mellette.mennyi idő míg teljesen kibújik egy ha már áttörte az ínyt? gondolom hogy gyerekfüggő ez is, de kb??

nagyon tudja hogy kell játszani.tegnap fél órán keresztül annak örült, hogy leszedte a virágokat, micimackót, tigrist a falról(állva)
Előtte mindig megnézte hol vagyok, mikor ránéztem,kérdeztem mit csinál,toporgott, nevetett és gyorsan leszedte őket.áá ezt látni kellett volna. ahogy várta, hogy ránézzek és rászóljak...olyan édi volt.
olvastam is hogy szeretik a megszokott játékokat, ugyanazt többször csinálni.hát ez tényleg így van.
Kata-mindig írd csak mikor hol olcsó a pelus ebben tényleg te vagy a szakértő, és ez mindenkinek jó :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

Pironya Te hol vagy????

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Milyen ügyes Mira!

Bari? azt írod, pilla súlyúak! :roll: hát? Hárman vagyunk kb 200 kiló! szerinted?????????????????
De ma szülinapom van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Ja? és nem Merci miatt ennyi................... :? :? :? :?
bszilvi25

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25
Bari? azt írod, pilla súlyúak! :roll: hát? Hárman vagyunk kb 200 kiló! szerinted?????????????????
De ma szülinapom van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egészségedre Szilvi! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vagyok én is, nem bántottatok meg, de nem igazán volt olyan téma, amihez hozzászóltam volna, meg időm sincs... elég sokminden történik most velünk, lopom a perceket netezni...

Azt le sem írom, Marci miket csinál, nehogy Bari parázni kezdjen :wink: :lol: Akit érdekel, a blogban úgyis leírom :lol: :lol: :lol: :lol:

A lábamon a begyulladt köröm tökéletes, ma voltam megcsináltatni. És ma volt a mérlegelésem is, most újabb70 dekát fogytam, szóval már 4,1 kilónál tartok. És ebből 3,9 kiló zsír :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, még van egy halom zsír, de türelem. Ez még csak a 25. napom volt.

Ja, és Márti. A borsófőzeléket rántott hússal szeretem!!! Ha az nincs, akkor csakis a tükörtojás jöhet szóba nálam :wink: :lol: De csak ha letelt a diétám, mert addig egyiket sem ehetem hozzá...

Na jó éjt, holnap szerintem benézek :wink: Na jó, nem fenyegetlek Titeket, mert akkor nem jöttök :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, már csak 43 nap és elkezdhetitek :D :D :D :D :D
De jó Nektek, tiszta irígy vagyok :? :roll:
bluebox

tényleg már csak 43 nap Brigi!

lehet hogy nekem is megjön a kedvem???még azért egy kicsit lehet hogy várnék,persze nem visszük túlzásba a védekezést :lol:

Szilvi boldog szülinapot!hányadik?25?és gratula a 4. foghoz!

na miket is csinál Marci??csak nem elindult?mert nem igazán olvasom blogokat, nem is tudom a címet,nem teszitek ki a hozzászólásaitokhoz?akkor lehet néha belekukkantanék.Miáé mi?

Kép
Kép
eyi

Márti,pont erre gondoltam hogy Brigit meg láttam,nemsokára babaprojekt :lol: :lol:
Nah hajrá,nem sok van már hátra.
Brigi,a kajákkal is vigyázol? rizst eszel te is? Csirke mellel,párom mindig ilyeneket eszik ha edz. :D

eyi! Ez a pelus vásárlás teljes véletlen volt,mert a roossmanba vettem volna,valami azt sugalta be kell menjek a dm-be is.
Nahát így most 5670ft-ot spóroltam.
Szilvi!holnap dobsz fotókat a csaj rucikról???
Imádom őket,mindig állandóan lány cucc akad a kezembe ha turizok,és jobbnál,jobb.
Fiú,meg ritkább.
Jah eyi,vigyázz a virágokkal,mert van amelyik mérgező.Inkább rakd el őket.
Fogzás:Barinőm gyereke 13 hónapos,és még nincs egy foga sem. Ez nem gáz. Sogoromék fiának meg 14 hónaposan 13 foga van,és nagyon,de nagyon meg szenvedi a fogzást.

Kérdés: Ti ha főztök a babáknak,pürésítitek még??
Én már annyira nagyon nem. Had szokja,és ügyesen eszi.El nyomkodja a kis inyével. Eleinte öklendezett,de egyre ügyesebb és már nem.
De már a 8 hós bébi ételek is darabosak már.

Kaja tippek? mit főztetek mostanság? Én,
sajt leves,gyros,tejszines gomba leves,palacsinta,rántott husi,lecsó.

Hu Szilvi!!! Te is vízöntő vagy? párom is,ő holnap születik.
Jah és moni hol van?????

Kata&Milán

oszman777

Urr isten hékás,akkor várhatom már én is hogy meg áll Milán. Ma az utazó ágyába is felállt.

Kata&Milán

oszman777

Jó Reggelt!

Gyors beköszi aztán ezer a dolgom. Őszibarackos charlotte sütit csinálok update módon, és mielőtt indulok csavarogni a piskótáját meg akarom sütni! Kb. 11-ig vagyok, addig leske.......

Márti: ne irigykedj, indítsatok Ti is egy újabb projektet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Anna: de irígykedem, nincs hova, nincs miből........ :cry: :cry: :cry: Sajnos ez a nagy igazság :cry: :cry: :cry: Hidd el, egy percig sem gondolkoznék, ha lenne valami kiutunk ebből az anyagi válságból..... de a helyzet csak rosszabbodni látszik :cry: :cry: :cry: Már nem csak bejárok melózni, hanem hála itthonra is kaptunk, így itthon közösen nyomjuk apával.... na de nem panaszkodni jöttem, hanem elmondani a nagy hírt Nektk, hogy:

KB 2007 FEBRUÁR ÓTA EGYETLEN ÉJSZAKÁT SEM TUDTAM VÉGIG ALUDNI, UGYE AKKOR MÉG A POCAKOMBAN ADTA A MŰSORT, MÁRA MÁR PEDIG HÁT AZT TI IS TUDJÁTOK..... DE MA EGYETLEN EGYSZER SEM KELLET FELKELNEM HOZZÁ, ÍGY ELALUDTAM 23 ÓRAKKOR ÉS CSAK REGGEL 7-KOR NYITOTTAM KI A SZEMEM.

Azt hiszem ez lesz életem 2. szülinapja :D :D :D

Fogzás: azért jó lenne, ha nem 1 éves kora után jönne ki szegénykémnek a foga, a darabos kajáktól ugyanis öklendezik, és ki is köpi...... :cry: A nagyfiam most volt 16 éves, de a fogainak a 95 %-a még tejfog, és hála totál egészséges :P :P :P Ha ezért nem jön most Kristóf foga, akkor oké, szenvedünk tovább :P :P :P Szégyen, de nem emlékszem mikor bújt ki az első foga Tominak :oops:

Az ügyeskedő babáknak nagyon nagy gratula :P

Szilvi: milyen volt a pizza????? És milyenek a rucik??? Remélem nem csalódtál :wink:
bluebox

Jó reggelt!

Hát igen, márcsak 42 nap :wink: :lol: Azért gőzerővel gyakorolunk, hogy nehogy gond legyen a kivitelezéssel :wink: :lol:

Eyi, nekem ott van az aláírásomban. Ha a www-mre kattintasz, a blogom jelenik meg :wink:

Kata, figyelek a kajákra is, merthogy diétázom. És rizst nem igazán szoktam enni. Akkor szoktam fogyni, ha zöldség-napon sült krumplit eszem ebédre is és vacsira is :lol: Ki érti ezt??? Mindenesetre örülök neki :lol: :lol: :lol:

Kaja? Hát én most kicsit különc módon szoktam enni. Mondjuk tegnap rendes kaját ettem, resztelt májat csináltam. Ma ugyebár sült krumpli, holnap paradicsom-leves lesz, meg mákos guba. Vacsira meg az elhíresült kakaós-csiga lesz szombaton :lol:

Én már csak akkor pürésítek, ha husi vagy rizs van benne. A többit már csak összetöröm villával. Ha vacsira akenőmájasos kiflit el tudta nyammogni, akkor a krumplifőzelékkel sem lehet gond :lol:

Márti! Boldog szülinapot! Anna már süti is a süteményt rá :wink: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Anna!!!! Most látom!!!! HÁROM????????????? gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Vissza olvastam, és van két hibám! :oops: Bari? azt írod, pilla súlyúak!=Bari! azt írod, pille súlyúak!
Szóval én is tudok ám írni..... ha sietek.....

Ruci képek: még nem kaptam, de HÉTVÉGÉRE ígérte a csajszi.

Eyi: De jó is lenne, ha még csak a 25. szülinapom ünnepeltem volna... (29)

Tesó: én is pont leírhatnám azt, mint Márti.... :cry: :cry: Mercinek ezért nem lesz tesója :cry: :cry: Ehhez kellene egy lottó ötös, vagy hatos! :lol: (álmodik a nyomor)

Kata: akkor a párodnak Boldog szülinapot!!!
bszilvi25

ÓÓÓÓÓÓÓ köszönöm szépen :wink:
bluebox

LOttó 5-ös, 6-os. Mi gyúrunk rá Apával, már kb 4 éve folyamatosan vesszük minden hétvégén az 5-öst, a 6-ost, a luxort, a skandináv lottót..... általában az a pénz jön vissza, amit rááldozunk :wink: Sebaj, egyszer talán nekünk is lehet szerencsénk :wink: De ha bejönne, akkor minimum még két gyerkőc kellene :P
bluebox

kimaradt valami
Jó volt a pizza, ezektől tegnap rendeltünk először!
bszilvi25

Márti: sajnálom az anyagiakat, tényleg nagyon szar a helyzet az országban mindenhol, ez tény! :cry: :cry: :cry: És sokan nem gondolnak bele egy gyermek vállalásban, mert tényleg nem az a sok míg terhes vagy, és apró az a gyerek, hanem mikor már ovis, sulis, stb......

Akkor Én is irigy vagyok ám rád az alvás miatt! Gratulálok hozzá, és kívánom hogy maradjon is így!!!!! :wink: :wink: :wink:

Fogacska meg csak kibújik előbb utóbb! :lol:

Ha ma van a szülinapod akkor Én is kívánok Nagyon Boldogat!!! Tesóm holnap lesz 40! Neki készül a torta, de majd virtuálisan megkapod Márti! Elkezdett Velem fogyózni így lőttek a marcipános citromtortának! :)

Minden kaját sütit amit csinálunk lefényképezünk és írunk magunknak szakácskönyvet róla, mit hogyan hogy finom legyen és fogyis! Mondjuk eddig csak sütik készültek! :oops: :oops: :oops: :oops:

Brigi: 42 nap??? Vigyázz mert olvasgatlak ám másik topicocban is! :wink: :wink: :wink: :wink: Te kis hamis! 8) 8) :lol: :lol: Szurkolok!

Köszi a gratut, Én is gratulálok Neked! Ügyik vagyunk! Halad ez! :wink:
Asszem rájöttem mi volt a baj! Nem eszek napi 4-5x csak 2x, és a második evésem az mindig estére esett mondjuk a vacsoracsata közben, és egy jó tányér salit betömök hogy ne legyek éhes! Na ezt nem szabad, tegnap 3x sikerült ennem, és vacsira is csak 4 update túrógombócot ettem! Meg is lett az eredménye! Vagy lehet csak véletlen? Hmm nem baj a lényeg hogy megmozdult a mérlegem! De igazából nem panaszkodhatom mert havi -2 kg a limitem!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna nem ma van a szülinapom, csak mivel átaludtam az éjszakát ezért írtam, hogy ez a második szülinapom :lol:
bluebox

:oops: :lol: :lol: :lol: Jah akkor azért kapod!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="vikianyuja"]
írta:
vikianyujaBrigi: 42 nap??? Vigyázz mert olvasgatlak ám másik topicocban is! :wink: :wink: :wink: :wink: Te kis hamis! 8) 8) :lol: :lol: Szurkolok!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

SZIASZTOK!
köszi kata viki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemsokára ha lesz időm meg is keresem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brigi:én nem parázok :lol: és el is fogom olvasni amiket írsz...csak tudnám hol kell :oops:
és azért írd nyugodtan... :lol:
vagyis helyesbítek!!a betegségektől rettentően parázok...de a mozgásbeli lemaradásunktól nem!!!
mert dávid tökéletesen be fog hozni mindenkit mert semmi baja!
!!

voltam túrni,de már unom,hogy dávidnak 10 farmerja 5 farmerdzsekije...stb stb...kész elegem van(jövő hétig)
hoztam egy csajos farmerdzsekit kell?postaköltségért odaadom a 100-ast nem kérem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?