Sziasztok, lányok!
Örülök, hogy egy kicsit felpörgött az élet nálunk!!! - mármint, a topikban
Zora, ez jó hir!!!! - most már csak türelmes kell legyél, és meglátod, egy-kettőre megtörténik a csoda!
Az egyik kolléganőm, amelyikről beszéltem, hogy terhes lett, tavaly augusztusban volt dokinál - valami bogyót kellett szedjen, majd 2 hónap szünet, és most van a 2-ik hónapban. A jövő hónapban én is kivizsgáltatom magam.... ha egyebet nem, legalább tudjam, hogy rendben van-e a szervezetem....
Éva, nagyon örülök, hogy te is jöttél - már nagyon hiányoztál. Szegény kisfiad! - nem csodálkozok, hogy félsz a beavatkozástól...... szerintem, ha tehetnéd a fájdalmát átvállalnád magadra, de nem teheted..... Reméljük nem fog nagyon megszenvendni
Kedves Mo, a merénylettel kapcsolatban - Éva csak megijesztett téged, és te bekaptad a horgot
- ne félj, egyáltalán nem fájdalmas dologról van szó, és majd idejében megtudod, hogy mit kell tenned
Pandácska, már csak 3 nap!!!!! mennek a ++++++++++++ energiák!!!!
Krisz, remélem nem betegedtél le!!!! Pihend ki magad, és gyorsan-gyorsan kapd össze magad, mert hiányzol!!!!
Ind, a pé-idhez nem tudok hozzaszólni
Andi, tudom, hogy te nehezen tudsz irni, de szeretném, ha bővebben beszélnél magadról..... bármi ami eszedbe jut.
puszi mindenkinek