Új privát üzeneted érkezett!

Nem félt, szerinte kiváló gyógyszer kevés mellékhatással, egyszerűen szerinte nekem nincs peteérési problémám.

Zora
Kép
zora7

sziasztok.
Zora, te mint nagyon hozzáértő, te úgye megmondod, mi történik velem???? Örülök, hogy jókat mondott az orvos. Képzeljétek nekem most már az össszes tünet megvan, újra görcsölök is.

KépKép

KépKép
lnd

Értem Zora. Itt vagyok. Olvaslak, és ezerrel agyalok. Eszméletlen agyunk van. Képes mindent összekutyulni....... :lol: :lol: Jól működik minden, és közben semmi se úgy alakul, ahogyan azt szeretnénk..... kész. Feladom. Szerintem én is pszichésen alakítom a maratoni görbéket.... Csak, tudnám, hogy a francba csinálom. :?
Vendég

Valószínüleg Ind a második lesz az igazi. Volt már olyan, hogy nekem is kétszer beindult a folyamat, mire valóban felrepedt. De azt a hormont, ami a valódi pé-t megelőzi, csak az Lh teszt mutatja ki, a mikroszkópod csak azt jelzi, hogy magas az ösztrogénszinted, esetleg pé is lesz, de nem tuti.

Zora
Kép
zora7

Zora,
Akkor milyen progit kapsz majd? Utro vagy Duphaston?
Vendég

Ind! A vizsgák után az agyad mindenre képes.... :lol: :lol: :lol: :lol: Ne csodálkozz!!!! Én már nem lepődök meg magunkon. IRÁNY AZ ÁGY!!!!!!!
Vendég

Mo, a ciklusodat rendezni kell, nincs mese, és ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyire sürgős a baba, ill. a ház van-e előbb, vagy a bébi. Mert amikor majd nagyon akarod már, jobb lenne egy rendes ciklus és nem beleőrülni a várakozásba, meg a hormonkezelésbe. Éppen most kéne ezen túl lenned, amikor még türelmes vagy. De tudom, bla-bla-bla :lol: :lol: :lol: Csak szólok, szuper peteérés esetén is a Te korodban ciklusonként max. 20% az esély.

Zora
Kép
zora7

Ezt találtam az előbb. Mit szóltok?

Kép
Vendég

Nekem nincs kedvem még 5ezer ftot kiadni valami segédeszközért.

KépKép

KépKép
lnd

Panda! Provera. Sosem hallottam még róla. 2x1 a 14-24 napig. De én csak a tuti peteéréstől kezdem, ennyivel azért jobb vagyok ebben, mint a doki.

Zora
Kép
zora7

Oké, oké. Egy feltétellel elmegyek a dokihoz. Ha elmondja valaki végre, hogy miféle merényletre készültök. Lyukas az oldalam a kíváncsiságtól. Éva tud valamit, és szerintem te is Zora!!!! Úgyhogy ki vele!!!!!!
Vendég

Én nem tudom miről van szó Mo. Én mondjuk labor nélkül is Clostyt kevernék a reggeli teádba! Elég merénylet a természetes lekednek?

Zora
Kép
zora7

Zora,
olyan ismerős a neve de nem tudom mindjárt megnézem.
Vendég

Jó az idézet Mo, de ugye nem magadra gondoltál? :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Hatóanyag
100 mg, 200 mg, 500 mg medroxyprogesteronum aceticum /tabl.

Javallat
Hormondependens emlő-, endometrium-, vesecc.

Ellenjavallat
Túlérz.; Thromboemboliás betegségek. Májbetegség. Grav.IV. Szopt. 2.

Mellékhatás
Allergiás reakciók, thromboemboliás szövődmények, CNS tünetek, bőr és nyálkahártya tünetek, alopecia, hányinger, emlőérzékenység és galactorrhoea, hyperpyrexia, testtömegváltozás és holdvilágarc, folyadékretentio, glucose-intolerantia és vérnyomás-emelkedés.

Figyelmeztetés
Epilepsia, migrain, asthma, depressio, cukorbetegség, szív- vagy vesebetegség esetén obs. Hatás 8-10 hét után. Gyors tumorprogressio esetén a kezelést abba kell hagyni.

Adagolás
Emlőcc: 400-1200 mg/nap. Egyéb: 200-600 mg/nap.
Vendég

:shock: :shock: :shock: Még szerencse, hogy reggel nincs időm teázni. Innentől, azonban mindennel nagyon óvatos leszek. :wink:
Vendég

Azta!!!! Pandácska!!!! Melyik gyomirtóról szedted ezt a figyelmeztető tájékoztatást????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mo! Helyreállítani az emberi szervezet rendes működését nagyon is természetes dolog és cseppet sem túl erős küzdelem, hiszen ha fáj a torkod, elszopogatsz valamit ellene, mert a fránya bacik kinek jók, ha korog a gyomrod, eszel, ha kilukad a fogad, betömeted, ha pedig nem érik a petéd......

Zora
Kép
zora7

Hány mg-os? Mert több provera van...
Vendég

...és még csodálkoztok, hogy félek a dokitól, meg a csodaszerektől....
Vendég

Panda, ez 5mg-os tabletta, természetes progeszteron.

Zora
Kép
zora7

Panda! Zora! Ez csak egy kis rásegítés nektek, az amúgy is jól működő szervezetre.... nekem annyit adnának, mint egy hatalmas lónak, hogy érjen is valamit.... :lol: :?
Vendég

ok akkor ez az:
Provera 5 mg tabletta
Hatóanyag
5 mg, 10 mg medroxyprogesteroni acetas /tabl.

Javallat
Diagnosztika: elsődleges és másodlagos amenorrhoea elkülönítése. Terápia: Anovulatiós méhvérzés, endometriosis, menopausalis vasomotor tünetek (oestrogen terápia kiegészítéseként).

Továbbá
Ellenjavallat: Túlérz.
Figyelmeztetés: Depressio. Cukorbetegség esetén obs.

Adagolás
Egyszeri adagja max. 10 mg. Terápia: Dysfunctionalis (anovulatiós) méhvérzés: 5-10 mg/nap, 10 napon át; a kezelést meg lehet ismételni a ciklus 16. napján kezdve, 2-3 cikluson keresztül, majd félbeszakítani annak megállapítására, hogy a dysfunctio rendeződött-e. Endometriosis: 3x10 mg/nap 90 napig. Postmenopausa: 5-10 mg/nap min. 10 napon át a 25 napos oestrogen kezelés 16. napján kezdve. Menopausalis vasomotor tünetek kezelése: 10-20 mg folyamatosan.

Alkalmazás
Étkezések között, és lehetőleg este lefekvéskor bevenni.

Rendelhetőség - Kiszerelés - Ár:
PROVERA 10 MG TABLETTA: 30X: +, SZ, (T-F) 342-1369 Ft, KGY
PROVERA 5 MG TABLETTA: 30X: +, SZ, (T-F) 187-746 Ft, KGY
Vendég

Mo,
Nálam többet nem kaphatsz tudod hogy én hasba szúrtam magam naponta most lombiknál meg olyan adagokat fogok kapni hogy egy elefántnak is elég lenne de én nem ezt nézem hanem az eredményét.
Vendég

Köszi Panda, ez az. De ugye nem mondod, hogy ne szedjem? :lol:

Zora
Kép
zora7

Nem én azt mondom hogy progit szedjél már említettem neked hiszen neked vannak angyalkáid :(
Vendég

Jajj, mennem kell. Megjött a férjem.
Én a természetes rásegítést választom most... :oops: :oops:
Ennek talán nem lesz annyi mellékhatása. :wink: :D

Jó éjt Lányok! Sziasztok!
Vendég

Emlékszem, múlt hónapban volt neked ez, úgye Zora? Akkor végül mi lett az eredménye?

Az Lh teszt is tévedhet, nem? Mátmint úgy hogy már majdnem tüszőrepi van, aztán mégsem, de ezt ő előre nem tudhatja.

KépKép

KépKép
lnd

Én csak azt az efyet nem értem, hogy hogy lehet az, hogy senkinek nem lett szimpi az aviva torna, ami semmi term.elleneset nem tartalmaz. Nem hiszitek, hogy az segített?

KépKép

KépKép
lnd

Na lassan én is megyek, reggel még jövök. Cukik vagytok. Panda, már csak 3 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zora
Kép
zora7

Panda! Igen, tudom. Ne haragudj érte! Én egy csöppet bizonytalanabb vagyok még... talán az itthoni körülményeim miatt... vagy nem is tudom. :roll: :? Szeretném a babát, de ha a nyáron jön majd össze vagy ősszel, azt se bánom, csak jöjjön.
Vendég

Persze, nem garantálja a pé-t, de szinte 100 %, hogy van, ha jelzi. Nekem pontosan 14 napra a + Lh teszt után megjött. Pontosan jelzett.

Zora
Kép
zora7

Kép
Vendég

Na de ezzel az erővel, az előző hónapban a teljes páfrányosodás után pontosan 14 nappal jött meg nekem is. TEhát elvileg ugyanolyan jól mutatta. Ugyan ez csak 99%.

KépKép

KépKép
lnd

Már írtóra görcsölök, de szombaton is nagyon görcsöltem. Végülis a te ilyen előző hónapodban mi volt?

KépKép

KépKép
lnd

Nem tudnád felrakni azt a görbét?

KépKép

KépKép
lnd

De, ha ennyire tuti, akkor mi a kérdés?

Zora
Kép
zora7

Megpróbálom, várj!

Zora
Kép
zora7

nem olvastad, amit du írtam?

KépKép

KépKép
lnd

a 2 teljes páfrányosodás között van4 nap szünet. Mindkettőnél megv oltak vannak a tünetek, görcsölés, tojáfehérje, nyitott méhszáj, a 2 között ezek nem voltak.

KépKép

KépKép
lnd

arra vagyok kiváncsi, hogy neked is mindkétszer nyitva volt e a méhszáj pl?

KépKép

KépKép
lnd

Kép

Zora
Kép
zora7

Kép

KépKép

KépKép
lnd

És még mikor érezted úgy?

KépKép

KépKép
lnd

Most lesz pé szerintem. Ne hari, de mennem kell.

Zora
Kép
zora7

jó, én is megyek.
szép álmokat

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok, lányok!

Örülök, hogy egy kicsit felpörgött az élet nálunk!!! - mármint, a topikban :wink:

Zora, ez jó hir!!!! - most már csak türelmes kell legyél, és meglátod, egy-kettőre megtörténik a csoda!
Az egyik kolléganőm, amelyikről beszéltem, hogy terhes lett, tavaly augusztusban volt dokinál - valami bogyót kellett szedjen, majd 2 hónap szünet, és most van a 2-ik hónapban. A jövő hónapban én is kivizsgáltatom magam.... ha egyebet nem, legalább tudjam, hogy rendben van-e a szervezetem....

Éva, nagyon örülök, hogy te is jöttél - már nagyon hiányoztál. Szegény kisfiad! - nem csodálkozok, hogy félsz a beavatkozástól...... szerintem, ha tehetnéd a fájdalmát átvállalnád magadra, de nem teheted..... Reméljük nem fog nagyon megszenvendni :shock:

Kedves Mo, a merénylettel kapcsolatban - Éva csak megijesztett téged, és te bekaptad a horgot :lol: :lol: - ne félj, egyáltalán nem fájdalmas dologról van szó, és majd idejében megtudod, hogy mit kell tenned :wink: :lol:

Pandácska, már csak 3 nap!!!!! mennek a ++++++++++++ energiák!!!!

Krisz, remélem nem betegedtél le!!!! Pihend ki magad, és gyorsan-gyorsan kapd össze magad, mert hiányzol!!!!

Ind, a pé-idhez nem tudok hozzaszólni :shock:

Andi, tudom, hogy te nehezen tudsz irni, de szeretném, ha bővebben beszélnél magadról..... bármi ami eszedbe jut. :wink:

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Ildi, most írok privit neked. Figyeld.

Zora
Kép
zora7

Zora, 2 privit irtam...

KépKépKép
ildiko74

Zora, légyszi dobd fel a görbéd - kiváncsi vagyok
Ha nem megy a kicsinyités, akkor küld el nekem, és én felteszem :wink: