Új privát üzeneted érkezett!

Pannabab :üdv körünkben késöbb sokkal egyértelmübb lesz a babamozgása.

Bacilivi: Jobbulást vigyázz magatokra:9
Ancsa nekem is 2000 a méhszáj azt jelenti hogy zárt nyugi minden rendben lesz

nika70
Salgótarján

Bacilivi
Hát nagyon sajnálom, hogy így jártál. Remélem minnél hamarabb kigyógyulsz és se neked se a picurnak nem lesz semmi baja. Sajna ez az idő teszi. Nem elég, hogy rossz és depis lesz tőle az ember kedve, de még ilyen kórságokat is terjeszt.
Kép

Ancsa
Én úgy tudom, hogy az kissé nyitott méhszájat jelent, de ne ijedj meg, ha a doki nem mondott rá semmit. Nekem a tökéletesen zárt méhszájat mindig G3000-el jelölték a kiskönyvbe.

Kép
mary79

Bbetti:
Igen, ha 2 hét múlva is rosszabbodnak az értékeim, akkor jön az UH, ott, ahol eddig is csinálták (én privát uh-ra járok), ott van méhlepényvizsgáló funkció is. Tehát semmi vész, mindenre ügyelnek, a vérnyomásom meg eddig inkább túl alacsony (80/50) mint magas.

Pannabab:
Üdv! Hát igen, én nekem már nagyban szambázik a baba jó ideje és még mindig olyan furcsa, hogy benn van a hasamban és két hónap múlva megszületik a kislányom. Én a mocorgást a 19. hét körül éreztem először, de akkor még nem voltam benne biztos, hogy ez a baba. De valaki csak a 22. hét után érezte. Ne izgulj, utána beindul és nem is fog mindig aludni hagyni. De azért a mai napig imádom, hogy rugdos, mocorog, forog, csuklik és ha több óráig nem mozdul, már izgulok, hogy remélem jól érzi magát

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Üdv az újaknak és jobbulást a gyengélkedőknek!

Én is hallottam tegnap a kórházas hírt este, szóval egy időre megnyugodhatunk... Csak az a baj, hogy azt nem mondták, hogy csak elnapolják vagy végleg letettek a dologról...

Nanett:
fel a fejjel!!!! És ne depizz :) ja és senki!, nem tesz jót a babónak, ha nem vagy vidám, gondolj arra, mindjárt itt a Karácsony, ja és persze a kis babó!!!!

Rekanna:
nagyon megijesztettél, remélem minden OK lesz nektek az UH-n, én is kicsit félek, hogy a diétam miatt nem fejlődik rendesen a kicsi, mi másfél hét múlva megyünk UH-ra remélem minden OK lesz...

Bacilivi:
nem akarlak ijesztgetni, de tuti fertőzésed van? nem toxémia? Magas vérnyomásod nincs? A sógornőmnek volt toxémiája, és a finisben ő is elkezdett hányni, rosszul volt, majd a császár mellett döntöttek az orvosok, drukkolok, hogy egyszerű vírus legyen, majd adj hírt magadról a doki után!

Mi amúgy jól vagyunk, holnap kiruccanunk Ausztriába szétnézni Parndorfba, utána irány Bécs, bécsi adventi hangulatra vágyon:), úgyhogy császkálunk egy kicsit a belvárosban, majd irány haza, teljesen be vagyok sózva, már nagyon várom... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Sziasztok!

Ancsa
nekem is már a huszonvalahanyadik héttől kezdve 2000-es, akkor megijedtem, mert a doki azt mondta, hogy egy kicsit kinyílt pihenjek többet, azóta 2000 de baromi kemény a sok magnéziumtól. Pihengess többet, ne emelgess és ne aggódj. :)

Bacilivi
Jól benyelted már megint, sajnálom. nekem a nyáron volt ilyen, a kőrzeti szerint nem árt a babának, próbálj sok folyadékot inni, nekem a narancsos ásványvizet ajánlotta pici sóval. Kellett kakimintát is küldeni elemzésre. Ezek a fajta vírusok állítólag azért nem ártanak mert nem kerülnek be a baba keringésébe a doki szerint. nekem csak az volt a baj, hogy nem tudtam enni és egy héttel le volt maradva a korától, ez nálad is lehetséges, de ne aggódj ha megint eszel rendesen sok húst, be fogja hozni hamar. :idea:

Nanett
A takarítás szerintem jó depi ellen, állatod nincs otthon?
Vagy írogass ide sokat, mi válaszolunk rá és már nem is unatkozol. :wink: Egyél csokit, és sütit az is jobb kedvet csinál.
A párod hétvégén csak otthon lesz?

Pannabab
Üdv köztünk.

Luisa
Annyira irigyellek, hogy kimehetsz szét nézni ilyenkor karácsony előtt. Én még nem voltam, de azt mondják, Bécs gyönyörű annyira szépen ki van világítva.

A híradóban én is hallottam, hogy nem lesz ez a kórházválasztásos dolog, csak vizitdíjat kell majd fizetni a kismamáknak ezért a gyest megemelik 300 ft-al. Mintha havonta csak egyszer mennél dokihoz. A szülés után a kórházban viszont nem kell fizetni a fergeteges étkezésekért. A fizetett tb. pedig csak a sürgősségi ellátásra vonatkozik, viszont neked fizetni kell, de egy hajléktalannak nem. megszűnik a Szabolcs utcai és a Schöpf-Mérei kórház is.

Kép
Kép
bbeti

Már haza is jöttem a Praxisból. A babával minden rendben van. Kiderült, hogy már megint nagyobb a koránál, még pedig a mostani méretei alapján 28 hetes és 4 napos :D Egészen végig takargatta az arcát, a kezével, sőt, a lábai is az arcánál voltak :D Ja, és végig tök nyugodt volt, nem nagyon akart mozogni, pedig noszogattuk rendesen. Bezzeg, ahogy elhagytuk a rendelőt, rögtön feléledt a kis rafkos :D :D Minden esetre azt modta a doki, hogy a pofija nagyon kis párnácskás, olyan, mint egy kis gombóc :D

Most nem tudom feltenni a képeket, mert a Praxisban nem adnak CD-n képekkel, csak nyomtatottan, és DVD-t. Az asztali számítógépem nem játsza le a DVD-t, így nem tudom kimásolni, de este, ha a párom hazajön a melóból, akkor a notebookon megpróbálok képeket másolni....

Dia 1,
Láttalak titeket a Praxisban (legalább is úgy gondolom, hogy Te voltál az a pároddal) :D Én voltam az, aki kijött előtted, a párommal voltam:D Remélem minden rendben van!!!! Hát persze, hogy minden rendben van!!!!

Kép
dijcsi

Bbetti ez komoly? :?
Én azt hallottam,hogy egyik kórház sse szűnik meg,csak egyes részei máshova kerülnek? Az én dokim pont a Budai Honvéd átszervezése miatt jött a Schöpf Méreibe. Akkor nem ott fogok szülni? Na jövő héten rákérdezek nála,mert megyek! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ancsa,
Nekem is 2000 az értékem, és részletesen elmagyarázták mit is jelent: az első szám a méhnyak hossza, ami normál esetben 3mm, tehát a 2 azt jelenti, hogy kissé meg van rövidülve. Nálam már a 18 hét körül ez volt az érték, ami akkor még nem volt probléma, de most már emiatt rendeltek pihenőre, mert félő, hogy koraszülés lehet a vége. A második érték a külső méhszáj állapota, ha 0, akkor teljesen zárt. Az utolsó két érték a belső méhszájra vonatkozik. Szóval nincs gond, de több pihi, és vigyázz magatokra!

Nanett,
hát én sem rendeztem még össze mindent, sőt előbb gondolatban, és listán szeretném tisztázni mire lehet még szükség, aztán a hiányzó dolgokat még beszerezni, összerakni stb. :)

Luisa, Te aztán tudsz élni! Nagyon jól is teszed, hogy azt csinálod, amihez kedved van! Jó hétvégét nektek!

Rekanna, Hát ez elég ijesztően hangzik, de remélhetőleg nincs nagy baj.

Betti, toxémiára nem szűrnek ám automatikusan, pl nálam sem volt. (hiányoltam is)

Munkahellyel kapcs: felháborító ez a bánásmód, legszívesebben azt mondanám, hogy jól olvass be nekik, de valóban az a legmegnyugtatóbb, ha táppénzre mész.

A betegnek jobbulást kívánok!

Lilo

Kép
Kép
34372

Ancsa, Betti!
A c2000-es méhszáj nem jelent kinyílást! Az első szám (2) a méhnyak hossza cm-ben. Ez általában normál esetben 3, tehát a 2 már egy megrövidült érték, de nem jelent bajt, amíg a nullák ott vannak mögötte (=külső-belső méhszáj zárt). Amúgy a 8. hónaptól a 2000 már teljesen normális.

Kórháztéma: hurrá-hurrá! Én úgy hallottam a híradóban, hogy január 1-től nem vezetik be, tehát sajnos csak elnapolják (nagyokosok rájöttek, hogy 1 hónap alatt már csak technikailag sem lehet megvalósítani). Állítólag akkor vezetik majd be, ha már eldőlt, h melyik kórház marad, melyik nem, mekkora kapacitásokkal, finanszírozással stb.

Lilla

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

Dijcsi és a többi Kismama!

Azt hallottam, hogy a babák szeretik a csokit és arra beindulnak. Tehát az ultrahang előtt ajánlatos bekapni egy kis édességet, akkor talán nagyobb élmény lesz! (különben én is csak most hallottam ezt és nekem is a multkori uh-n aludt a baba)

Kép

Kép
rekanna

Boszibaba
A Hír tv-n halottam ma fél egykor, a riporter kérdezett rá, egy fideszes ősz hajú eü-s képviselő volt a vendég, ő mondta.Ott arról volt szó, lesznek átszervezések, de az sem lesz megoldás, mert meg kell szüntetni egy csomó ágyat, és lesz kórház amit bezárnak. A dokid biztosan fogja tudni, vagy még ő sem. Most állítólag nagy harc folyik a kórházak közt, mert a vidékiek harcolnak a pestiekkel, hogy melyik marad melyik nem.

34372
Tudom, hogy nem csak úgy megy, engem a nődokim már jó régen elküldött, igaz fizetősre, de erre mindenkinek el kell menni ez nagyon fontos. Ha még nem küldtek akkor reklamálnod kellene erősen a dokidnál.

Dijcsi
Ezek nagyon jó hírek. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Betti,
most már nem mernék elmenni :oops:

Kép
Kép
34372

rekanna,

igen, ezt én is hallottam, és ezért megettem egy fél tábla "milkát "valamivel vizsgálat előtt (pedig most kivételesen nem kívántam a csokit), de még így is túl nyugis volt a baba... Lehet, hogy rossz volt a csokievésnek az időzitése, mert ahogy kimentünk a rendelőből a baba elkezdett tombolni :D

Ezt a méhnyak értéket hol lehet megnézni, a nőgyógyásznál, vagy esetleg az UH-n mondják? Én még nem találkoztam ilyen adattal. És kíváncsi vagyok rá...

Most nézem a baba UH méreteit, amit megkaptunk papíron, és jóóóó hosszú combú fiúcska lesz :)

Kép
dijcsi

34372
Ha a toxémiára utalsz ("most már nem mernék elmenni"), akkor szerintem te kevered a toxoplasmával. A toxoplasmát az elején szűrik, mert azt a betegséget át tudod adni a babának (macskától és nyers hústól lehet megkapni).

A toxémia magas vérnyomással jár, fehérjével a vizeletben, vizesedéssel. Ez rád is meg a babára is rossz hatással lehet, de ha időben ezt észreveszik gyógyszerrel kezelhetik. Tehát azért érdemes nézni a vérképedet, vérnyomásodat. Azt meg kötelező a dokinak minden egyes vizsgáltanál.

Tehát én azt javaslom, hogy menj el a következő vizsgálatra a legújabb vérképeddel és kérdezz rá, hogy jók-e az értékeid. Abból baj nem lehet.

Kép

Kép
rekanna

Mary szerintem helye válogatja de nekem kezdetektől fogva azt mondta a doki hogy 2000 és zárt méhszáj.

Csajok én azt hallottam hogy eredendően a kismamáknak nem kell a terhesgondozáson nem kell fizetni vizitdíjat meg a szülés miatti kórházi ellátásért sem.
Utána kéne járni ennek szerintem ez szemétség lenn mert hát terhesgondira mindenkinek járnia kell nem azért megy a kismama mert szórakozik a tb-vel.Sőt az anyasági segélyt meg sem kapod ha nincs minimum 4 orvosi bejegyzés a könyvedben.

nika70
Salgótarján

Nika
Én már semmin sem csodálkozok lassan. Február 15-tel akarják bevezetni, addig még kifforja magát.

Dijcsi
nekem eleinte hüvelyi uh-val nézte a doki, de már jó ideje kézzel és úgy mondja az értéket.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!!

pannabab!
Üdv köztünk, a mozgásokat már nem sokára felismered, biztos, hogy már most is érzed csak nem tudod, hogy az-az!!!

rekanna!
A csoki jó dolog bár az én porontyom mindig az ultrahanra indul be a legjobban, csoki nélkül is.

A betegeknek:GYÓGYULÁST, pihenjetek sokat!!!!!!!!!!!!

benkoka!!
Még mindig nem kaptam az IWIW-re meghívót pedig minden nap megnézem!!!Nem felejtettem el,, kértem már csak még nem küldtek, ki tartás.

Puszi mindenkinek!!

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok :D

Dius! Te voltál a szőke magas? Mert asszem akkor én is láttalak, csak iszonyat paráztam, és attól féltem ha nézelődök akkor bőgni fogok :oops:
A lényeg, hogy makk egészséges, belül hordja a kis agyát, megnézte az összes csontját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép nagy, és tutira tökös!!!!

Mindenkinek köszönöm, hogy drukkolt és szorított! Jól esett nagyon!
Luisa mi is megyünk holnap Ausztriába :lol: Most már én is nagyon várom.
Az én értékem is 2000 :shock: De nekem is azt mondta a dokim, hogy oké.
Pussz
Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Sziasztok

Csak gondoltam bekukkantok! Orulok, hogy mindenki jol van, a teszteloknek hatalmas drukk!

Betegseg ugyben nalam semmi valtozas, remelem lurko nem szenvedi meg!

JA>

Voltam ma nogyogynal.....minden rendben talat...csinalt uh/ot, a baba tentizett, olyan fejlett, hogy azt mondta doki, hogy ez mar nalam a 15 het elejenek felel meg! :) Jo nagy lesz Domi baba! :)

Kép
elizabeth25

Ja es dia! Udv a tokos klubban! :lol: :D

Kép
elizabeth25

Helló Mindenkinek!

A kórházválasztást én is hallottam, ez jó hír nagyon. De én nem hallottam még fix időpontot, majd ha meglesznek a tutira súlyponti kórházak, akkor visszatérnek az ügyre. Legalábbis az előbb ezt olvastam az "Origo"-n. Remélem jó sokára sikerül nekik megoldani! :D
De az orvosválasztásról nem tudtok? Ha a saját dokimnál szülök, akkor kell fizetnem? Mert ez nem világos.

Pannabab! Én sem éreztem a mozgást, jó sokáig. Itt, a többiektől kértem tanácsot és megnyugtattak. Aztán nemsokára, egy jó nagy lépcsőháztakarítás után ültem itt a gép előtt, és a kisfiam a tudomásomra hozta jó nagy karate ütésekkel-rúgásokkal, hogy ez azért már túl sok volt. Na, azóta mocorog és imádom nagyon! Szerintem egy-két nap és megérzed Te is!

Judit

sch.judit

Hello Lányok!
A képek magukért beszélnek! Ezért a mosolyért már érdemes volt élni! Ezt kedves férjem mondta és igaza van!
A baba 2 kg, husi-musi, a gép szerint 2 héttel meghaladja a korát a méretei alapján, így 01.12-re hozza az érkezést, de szerintem, nem eszik olyan forrón a kását... :wink:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 290.29.jpg[/img] mosoly... [/img]

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Kép mosoly...

KépKép
Kép
r. zsana

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164995174.12.jpg[/img] Kép Kép igazi férfi tappancs [/img]

KépKép
Kép
r. zsana

Dia,

örülök, hogy nálatok rendben. ne haragudj, priviben is jó, de mi a praxis teliszáma és mennyibe kerül egy 4d? (Gondolom azon voltatok.) Én nagyon parázok, mert 3 fölött az nagyon sok.

Ja, és lányok, kiderült, hogy kisfiúnk növekszik, úgyhogy Rozita név ejtve , valamit'férfiasat' kell keresni. :(

Ja, és ma éreztem meg először, hoyg igen, ez az. És azóta néha elkezd mocorogni, egy-egy jelet ad, de nem erős, és csak ha figyelek veszem jól észre, és még elég ritka. De nagyon örülök, mert azt gondoltam majd még 2-3 hét. Apuci meg szontyi, mert most irigyel. :)

Dia, a dokim azt mondta nem lát semmit. Megnézett egy másik is, az sem látott semmit. De annyira jajveszékeltek, hogy Jézus, ez az afp miylen sok, hogy nem sikerült megnyugodnom. Nagyon elkenődtem, nem akarom elfogadni, hogy beteg legyen a kismanónk!

Dia lécci legalább a telószámot írd meg!
Köszi!!
Zsó

Kép
[/url]
gypsophila

Zsó!

Itt a Praxis telefonszáma: 06/30-414-8886

Remélem minden rendben lesz!

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Hat, en sem csak siman megfaztam... Ma mar el is mentem a dokimhoz, ugyis tudom, hogy minden evben bedurran a mandulam, es akkor a lazam se kicsi, es nem akartam hetvegere az ugyelet kezere kerulni. Sajna tenyleg nemcsak natha, kaptam antibiotikumot is, de nem tunik veszelyesnek, es a hazidoki is megnyugtatott. Vegulis jobb, ha szegeny kicsi baba kap egy kis gyogyszert, mint ha a baciktol egyre lazasabb lennek, nem? Most ezzel vigasztalom magam, de amugy elegge el vagyok kenodve, hogy bogyokat szedek. Raadasul hoemelkedesem is van es a fejem majd szetrobban, Algopirin is kell. Szurkoljatok, hogy javuljak hetvegen.

Aranyosak vagytok a sok tippel, sorban es felvaltva alkalmazom is oket. KOSZONOM!

Mar csak az vigasztal, hogy kedden UH, es latom a kicsit, es vegre talan megmutatja nem identitasat is.

Vigyazzatok magatokra, ugy hallom Pesten a hanyos-hasmenos tema a divat most.

Pussz, es jo 7veget mindenkinek!!!

Kép
Kép
-macsek-

gypsophila

A praxis számát Zsana írta :) Itt a babanet főlapján be tudsz hozzájuk regelni, és kedvezményt kapsz! Próbálj meg Győrfi Mátyáshoz időpontot kérni, és a sztem kérj a dokidtól időpontot genetikára a Schöfibe vagy a SOTE-ra!! Ott JOO dokit tudom ajánlani!

Ne izgulj!!

Zsana Tündéri a bébi!

[link=Kép

Kép
dia1

Sziasztok,csak benéztem..

Jobbulást kívánok a betegeknek,pihenjetek sokat!!!
Már alig várom a jövő hetet,végre megyünk a dokihoz,és láthatom a kismanót!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Lanyok a Praxisba mennyibe kerul egy vizsgalat es az az ar mit tartalmaz, szoval mit kaptok erte? Az csak maga a vizsgala es kulon kell fizetni a dvd/ert, ill. a kepekert????

Kép
elizabeth25

Hello Lányok!

Korenáról tud valaki valamit?

KépKép
Kép
r. zsana

Megjöttem a dokimtól, mindent rendben talált. Zárt méhszáj, vérnyomás, vérkép, baba OK... Továbbra is farfekvésű. Legközelebb már CTG-re megyek! Már nagyon várom.

Zsana! Hatalmas a kisfiad! Igazi nagyfiú. És nagyon édesek a képek. Megvan már a neve?

Bacilivi! Megkaptam a Te számodat is. Jobbulást! Remélem, mihamarabb jobban leszel. Egyszer én is átestem egy elég durva változatán.

Bbetti! Két kutyánk és két cicánk van. Inkább az a baj, hogy én még nem vagyok otthon. A csokievéses javaslatodat megfogadtam, nem kellett sokat bíztatni :oops:

Gratulálok az újabb kisfiúkhoz!

Elizabeth! Jobbulást kívánok, most már reméljük, nemsokára túlleszel rajta.

Zsó! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Tudod, hogy az AFP mennyire elavult vizsgálat, sokszor csak jól ráijesztenek a kismamákra vele.

KépKép
nanett

Zsana! Én sajnos semmit sem tudok Korenáról, de már én is hiányolom őt. Reméljük, semmi gond vele.
nanett

Hello Nanett!

Tényleg nagyon klassz ez a 4D! Szerintem ha még mindig rossz a kedved akkor nézd meg újra a képeket a babátokról.

Nevek már vannak, de nem biztos semmi még... nem döntöttünk.

Végül is meddig dolgozol? Nem úgy volt hogy dec elején abba hagyod?

Örülök, hogy rendben volt a dokinál minden! Azért bíztasd a babót, hogy forduljon meg! 8)

KépKép
Kép
r. zsana

Zsana! Köszi a jótanácsot, holnap előveszem a képeket. Tényleg nagyszerű dolog látni a bébit 4D-ben.

Jövőhét péntekig dolgozok, most már az "utolsókat rúgom" benn.

Beszélek én a babával, persze. Eddig úgy látszik, már most ellenkezik velem.

KépKép
nanett

Nanett: Úgy tűnik igazi akaratos kis csajszi a Tietek! A mi babónk már fejjel lefele nyomkodja a gyomromat a nagy tappancsával...

Kitartás, 1 hét múlva, csak magatokkal kell foglalkoznod!

KépKép
Kép
r. zsana

R.zsana:
Cuki a babó, tényleg mosolyog! Még hogy a kisbabák csak 6 hetes koruktól mosolyognak! :)
Korenára ráleltem egy másik topikban, de ott is azt hiszem már 2 hete nem volt. Vannak akik topikot váltanak, múltkor Benitát találtam meg máshol, ő volt aki az elején még nem is volt terhes, amikor mér írogatott.

Macsek:
Jobbulást, remélem az antibiotikum segít!

Elizabeth:
Nem tudom, mire gondolsz, hogy a praxisban mi mibe kerül, de én leírhatom, hogy én mennyit fizetek.
Sajnos sokat. :(
A dokim 10.000 Ft-ba kerül és nem ultrahangoz. Elküld privát ultrahangra havonta-kéthavonta, ott további 9.800 Ft a vizitdíj + 3.000 Ft a DVD, de ott mindig csinálnak 4D-t is. Tudom, ez nagyon drága, de jó a doki és jó az ultrahangos doki is. Különben a dokik 5.000 - 10.000 ft között szoktak kérni egy alkalommal, az ultrahang meg 7.000 és 12.000 Ft között szokott lenni.

Kép

Kép
rekanna

Macsek: A láz ezerszer többet árt a babaának mint az anitibiotikum.Én egy hétig szedtem a szemicillint mert volt egy fertőzésem.Semmi baja kicsit lasabb lesz a mozgása de ne aggódj miatta.Nem írnak fel olyat a dokik ami árt a babaádnak.

nika70
Salgótarján

Sziasztok lányok!

Köszönöm a babamozgással kapcsolatos infókat! Sch. Judit: Mi volt az a későn? Mindenestre már nagyon várom. Olyan jó lenne, ha már ilyen módon is jelet adna magáról. Egyébként én is a fiús tábort gyarapítom és az ultrahangon mindig azt mondják, hogy olyan mozgékony, hogy alig tudják követni.
Jobbulást a betegeskedőknek, remélem hamar kilábaltok belőle. Sajnos ilyenkor a karácsonyi nyüzsiben és mászkálásban is könnyen össze lehet szedni mindenféle nyavaját, úgyhogy lányok csak óvatosan.
Zsana: Nagyon édes a babó! Biztos nagyon vigyori lesz kinnt is! Ilyen széles mosolyt talán még nem is láttam Uh képen!

Üdv: Panna
pannabab

Sziasztok!!

Elizabeth,
a Praxisban egy vizságálat 12 000 ft-ba kerül, ha a 18-20 héten csinálják (ez a legfontosabb genetikai vizságlat, gondolom azért drágább). A többi 10 000 ft. Benne van egy DVD, és nyomtatott képek (kb 6 db). Ha még ezen kivül kérsz valamit (CD, VHS), akkor pluszban kell fizetni. Az nem tudom mennyi...

Nekem sajna nem sikerült kimásolni DVD-ről a babó képeket, pedig tegnap egész este azzal szenvedtem... Tudja valaki, hogy hogy kell?

Dia 1 ,
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! :D :D Baba - egy kis tökös!! :D :D Tök jó!! Hatalamas gratula a kis kukishoz! :D :D
Igen, én voltam a magas szőke :D

rzsana,
nagyon aranyos a babád!! És édi a mosolya :D :D

Én még mindig nem adtam fel, hogy felteszem a tegnapi UH-s képeket, még kisérletezek velük...
Egyébként tegnap voltunk anyóséknál, aki az UH képek alapján azt mondta, hogy a száját az apjától örökölte Márk :D :D Édes volt anyósom, ahogy fél órán kereszüsztül nézegette a képeket. Aztán amikor elinditottuk a DVD-t, hogy megnézzük a babós felvételt, kikapcsolta a zenét, azt mondta, hogy koncentrálnia kell :D :D
Már előre látom, hogy le sem lehet majd vakarni anyósomékat a babáról, úgy fogják imádni, hisz az első unoka :D :D

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Ma már jobban vagyok, de a házi-pihi még muszáj. Lassú lábadozásnak nézek elébe, de hát ez van. :(

Köszönöm a sok jobbulást-kívánságot, szerintem ez is sokat segített. Nika70, én most amoxicillint szedek, de sajna a babamozgáson még nem tudom ellenőrizni a hatását, mert én még nem tudom egyértelműen rámondani egyik benti zörejre sem, hogy ez tuti a baba, és nem csak a szokásos "egyéb" mocorgások. :?
De a legtöbbet azt hiszem az újonnan feltett mosolygós UH-kép segített.

Zsana, nagyon jó a paparazzitok! Annyira elkapta ezt a pillanatot, hogy még én kívülálló is sokáig le sem vettem róla a szemem, csak én is mosolyogtam.
Szóval Dijcsi, jó hogy még a nagyi is elmélyed egy ilyen képen, vagy filmen.

Nanett, jó, hogy már csak 1 hetet kell dolgoznod. Nekem még jó, hogy bejárhatok, de néha úgy érzem, az lenne a legjobb, ha pl. csak minden második nap kellene... ;)

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Munka témára visszatérve, Én már a 10. hét elejétől nem dolgozom, mert a munkahelyem elég stresszes, hiába ülő munka, de nem unatkozom azóta sem itthon.
Higyjétek el, mindenki tud majd otthon mit csinálni.
Mondjuk Én végig akartam dolgozni, ameddig csak lehet, de a főnökeim nem egy gyerekcentrikus emberek, így jobbnak láttam táppénzre jönni a baba miatt.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Köszi lányok,

még annyit, hogy ez a praxis hol van?

A SOTE I. Klinikára van időpontom, de nem dokihoz kértem magam, csak úgy.
Tudom, hogy hülyeség ez az afp, meg hopgy külföldön már pont ezért nincs is, de mivel ennyire magas, nehezen nyugszom meg.

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Zsó

Kép
[/url]
gypsophila

Köszi lányok az infót, akkor maradok ott, ahol voltam! Árban is jobb, illetve, a minőséggel nagyon megvoltam eléged és közel is van! :)

Remélem mindenki jól van! Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sziasztok.

Remélem mindenki jól van, a betegek pedig erőss gyógyulásnak indultak!!!!!!!!!!!!!
Puszi.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Macsek Bocsika nem is néztem hirtelen hogy hol tartasz.Mindenesetre ne aggódj. Minden rendben lesz és jobbulást :9

nika70
Salgótarján

Hellol Lányok!

A kisfiúnk nevében is köszi a mosolyos bókokat...

Azt nem tudom, hogy lehet a DVD-ről képet lementeni, de mi külön kértük, hogy a képeket írják ki CD-re, mert erről rá lehet írni a gépre, és azt csinálsz vele amit akarsz. Szerintem érdemes kérni, ha egyszer már az ember ennyi pénzt kiad, egy 1000-el több vagy kevesebb...

Jobbulást a betegeknek! Sok pihi és C vitamin, meg méz, hársfa és kamilla tea. Nekem ez bevált, persze csak akkor ha nincs láz.

KépKép
Kép
r. zsana

A mi számítógépünkön van egy program (ha jól látom, WinDVD a neve), az lejátsza a DVD-t és van fényképező funkciója is, amelyik képkockát akarom, azt lefényképezi. szerencsére telepítve volt a gépen ez a program, mert ennél többet nem értek hozzá.

KépKép
nanett

Sziasztok Kismamik! Én csütörtökön megyek az afp eredményért meg akkor csinálnak uh-t is.Remélem megmutatja a bébi ,hogy kisfiú vagy kislány.Bár anno a 11.hétnél azt mondták a nyaki uh-n hogy fiú,de a védőnő szerint akkor még nem látszik olyan pontosan.Valakinek volt már ilyen hogy korán megmondták a baba nemét és az is lett? Jobbulást minden beteg anyukának! Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Szia Mindenki!

Munkaügy:

Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Hétfőtől táppénzen leszek. Ebben az a szomorú, hogy nagyon nagy szükségünk lenne arra a pénzre, amit én keresek, és úgy kalkuláltunk, hogy szinte végig dolgozni fogok. Az én munkám is irodai, bírtam volna, de a stressz nagyon nagy volt, plussz elkezdtek piszkálni. Hát így, köszi...

Kórház:

Ma a rádióban azt mondták, hogy ideiglenes a döntés. Egyenlőre bármelyik kórházat választhatjuk, de (ha jól figyeltem) a dokinak kell fizetni, ha épp nem ügyeletes. Tud erről valaki pontosabbat?

Mellszívó:

Bár még nincs tapasztalatom, szerintem ráér akkor venni, ha tényleg szükség lesz rá.

Luisa:

Oltári az a mosoly! Lenyűgözött a kisfiad.

Puszi mindenkinek!

Kép
fable

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?