Új privát üzeneted érkezett!

Csilla,
Na ugye, hogy sikerült a vonmalzód! :wink:
Nem tudod a dokid felhívni? Még 2 hét mire mész, és a szurkálásra, meg a fájásra biztosan jó lenne. Én nem várnék a helyedben!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,igen sikerült a ti segitségetekkel!!!!köszike.de holnap rendel és holnap felhivom ,nekem is csak az előbb jutott az eszembe :oops: asszem,te irtad,hogy patis lettél.na én is az vagyok,de én már 2 éve miota abbahagytam a fogigátlot.neked elmult?
s.csilla

Panni!

Nagyon szupi a kép!

Maminti szépek a csajok!

Judit

jucicuki

Óóóó, de szép babók! :D

Panni, Fanni már megelőzött, engem a karám érdekel...Apum csinál 150x150-es járókát, de később jobb lesz a karám...vagy elég csak az elemek mérete és darabszáma...mert akkor ezt is megcsináltatom majd vele...köszi! :D

Kép
babyteve2

Maminti Tomi 11 éves, és eddig egyetlen :D

Kép
babyteve2

Mindenkinek csodaszép gyerkőcei vannak!!!!!!

El sem hiszem , h hamarosan az enyémek is megszületnek! :D :lol:

Rakjatok pocis képet!!!!!!!
Itt az én 30 hetes pocim: :lol:
Kép

szanet

Ja, és légyszi nyugtasson meg vki, h neki is ekkora, v ekkora volt! :)
olyan nehéz.....

szanet

Hali lányok :) Köszönöm a kedves szavakat a hölgyek nevében is :) -a karámot az Ebay-on licitáltam roppant sikeresen 70 euróért - még régen Barbinak vettünk ugyanilyet a Kikában -sajna azóta nem lehet ott kapni.Ez a kettő a régi meg az új kompatibilis egymással így nagy területet lehet leválasztani...A szőnyeget meg a Pólusban vettük a Soft Toys-ban... saját termék így ott relatíve olcsóbb ..

Kép
Kép
panni7

KARÁM: a Vatera.hu-n ma hajnalban még megvolt egy ugyanilyen, lehet rá licitálni!!! Én normál nagyméreetű járókát szeretnék, abban altatni is lehet (főleg nagyszülőknél)

Kép
Kép
maminti81

Panni!
Édesek a csajok! Hogy tudod megkülönböztetni őket, ha még a ruhájuk is egyforma? :lol:

Szanet!
Csini nagy poci :wink:

Kép
Kép
maminti81

KARÁM:

a minimálára 17ezer. Járóka címszó alatt található (www.vatera.hu)

" Bieco gyártmányú műanyag, elemekből álló járóka (karám).1,15 * 1,15 méteres. Elemekre szedhető (egy mozdulattal), így könnyen tárolható.
"Beépített" játékokkal, kívülről zárható ajtóval.
Tökéletes megoldás, ha a babát biztonságban akarjuk tudni játék közben, a járókából kilépni, azt felborítani nem tudja.
Használt, de nagyon jó állapotban; két oldal és két sarokelem teljesen új, nem használt.
"

Utánanéztem :)

Kép
Kép
maminti81

sziasztok

3 kerekű ABC Design ikerbabakocsi eladó. kicsire összecsukható. háttámlái külön külön (is ) vízszintere dönthetők.
ára: 30 ezer FT

Kép
cintia2

Panni7!

Én is néztem az Ebayt, de nem igazán tudom , hogy kell rendelni. :oops:
Külföldről nem sok a postaköltség? Vagy attól is függ melyik országból rendeled?
tudnál nekem írni erről? köszi.

szanet

Sziasztok!

Bocsi, nagyon suru volt a program mostanaban. Holnap lesz Monserratenak jelmezbal, ordog lesz. :lol:

Csilla: Isten hozott koztunk! csinalj terhesvonalzot is hogy tudjuk hol tartasz! Tablaban bent szeretnel lenni? Ha igen add meg az adataidat legyszives!

Maminti: nagyon nehez lehet most Nektek! Nem is tudom mit tennek a helyedben, agyon aggodnam magam. :roll: Remelem ez a dieta nem megy az egeszseged rovasar!!! Tapszerrel probalkoztal mar? Hozzatapival? tudom az alma nem tetszett Nekik, de mas sem?
Edesek a gyerekek es Kinga hatalmasat nott!!! :shock:

Jadika: orulok hogy jelentkeztel! Hogy boldogultok? Milyen kicsik, de edesek! Hu, az enyemek is nemreg ekkorkak voltam, de furi, mintha ezer eve tortent volna. Mikor szulettek a babak? Nincs meg a datum a tablaban.

Szanet: nagyon szep pocid van, nem is nagy!!!!

Kata: ugy orulok hogy jol vannak a babak es szepen fejlodnek!!! Csak igy tovabb, jelentkezz majd a johirekkel!!! Olyan picurik a kepeken! :)

Panni: mindig elcsodalkozom milyen nagyok a Te Lanykaid! :D

Jucikuki: nekem egy kicsit furi (meg gondolom Neked is) hogy ezt a dongalabat eddig nem vettek eszre. Remelem csak tulaggodjak a dolgot es semmi komoly!

Nekem ez az egesz tornaoruloet egy kicsit furi ami otthon van. Itt nem ismerek senkit akinek gyogytornaztatni kellett volna vinnie a babajat es megis szepen fejlodnek a maguk tempojaban. Itt nincs Devenyezes es megis egeszsegesek a gyerkocok. Ez nekem egy kicsit buzlik (lehet nincs igazam), akarki viszi a gyereket oda mindig talalnak valamit, mennyit ernek ezert? :roll:

Tablicsku:
Kép
Kép

Jelentem harmadik napja este 8-9-tol reggel 7-8-ig alszanak a babak ugy hogy egyszer sem keltek fol az ejjel. :D Megoldodni latszanak a problemaink es a legjobb benne az hogy magatol, en nem tettem semmit.

KépKép
KépKép
tontica

Petricsekrol tud valaki valamit?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Én is pont arra gondoltam, h mi van Petricsekkel???? :D
remélem jól van és még bent vannak a babók! :lol:

szanet

Sziasztok!

Csatlakozhatnék Hozzátok?
Tegnap derült ki, hogy ikrek bújtak a pocakomba, ami közel a 40-hez rémülettel tölt el.
Még nagyon az elején vagyok.Tegnap reggel nagyon rosszul éreztem magam, bementünk a kórházba, mert attól féltem, hogy esetleg méhen kívüli, még nem volt előtte uh.
Aztán kiderült, hogy méhen belül van, kettő is. :lol:

Ti hogy éltétek meg, amikor megtudtátok?Ti is ennyire be voltatok tojva?

Van 2 nagy lányom, tehát nem első terhességem.
Vendég

Tontica!

Jó sokba kerül a torna, 8500 Ft/ alkalom (2*30 perc, mert ketten vannak, plusz a kiszállási díj), nekem is bűzlött, ezért hagytuk abba (akkor már heti 2* kellett volna vinnem, plusz egy másik tornára is (3500/ fő/alkalom)...

Üdv: Dóri
Vendég

Jo reggelt!

Tegnap sikerult elkiabalnom a dolgot :cry: este osszeraktuk Oket hatha szepen alszanak egyutt aztan Alex folkelt fel 3-kor, persze folsirta Annat is, aztan fel 4-kor megint keltek es mar nem akartak visszaaludni igy muszaly volt megetetnem Oket. Ennyi volt, nem probalkozok, ujra szetultetes van! :evil: :lol: Elrepul egy legy Anna felett es mar folkel :? Alex sirasara meg meg a holtak is. :lol: Eldontottuk, Anna kap utazosagyat es addig amig nem alszanak ugy mint a bunda nem rakjuk Oket ossze!

Szanet: konnyen lehet hogy Petricsek mar babazik! :D

Luca68: Udv korunkben! De jo hogy vannak uj kismamik! :D Idosebb korban nagyobb az esely az ikerterhessegre! :D En is ugy tudtam meg hogy vereztem, bementunk az ugyeletre es ott mondtak hogy nezze, kismama ketto van. Nem nagyon mertem neki orulni mert az egyik kissebb volt es mondta az orvos hogy sajnos az esetek tobbsegeben csak egy marad, de latod itt vannak mindketten epen es egeszsegesen! :D Nalad is minden rendben lesz!

Dori: hu, ez tenyleg nagyon sok! :shock: Milyen erdekes, torna nelkul is szepen fejlodnek a Lanyaid! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Luca68!

Persze, h csatlakozhatsz :lol: (gondolom ezt a többiek nevében is mondhatom :lol: :lol: )
Én nem rémültem meg, inkább megdöbbntem, mikor megtudtam, h ikrek.mert én pont a másik véglet vagyok. 25leszek és nincs még gyerekünk. és ugye(ezt olvastam) idősebb korban és többedik terhességre gyakoribb az ikerszülés. a családba sincsenek ikrek, pedig nem csak a szűk családi körről tudok. szóval én a mai napig elgondolkozom rajta, hogy csináltuk ezt...??? :shock: :lol: :D
Amúgy én örülök az ikreimnek! te is örülj, mert nem mindenkinek lehet egyszerre két kis aprósága! Nem hiszem , h bármi gond lesz a terhességeddel, hiszen azt szokták mondani, h a többedik terhességet könnyebben viseli már a szervezet, akárhány éves is. de persze ebben nem vagyok jártas.
És neked már van vmi tapasztalatod legalább a kisbabákról.
én attól félek kicsit, h így elsőre kettővel kell megbirkóznom egyszerre....De majd megoldjuk apával(legalábbis remélem) :roll:

szanet

Szia Tonti!

ha babázik, akkor sincs már gond.kb 36-37 hetes.az jó :D

szanet

Dóri!

És most nem jártok sehová tornázni? mégsincs semmi gond?fejlődnek szépen? mert, ha így van akkor ez nagyon gáz.....(mármint, h ennyit kérnek érte és lehet nincs is szükség rá)

szanet

Hali!

Luca! Üdv! Akkor gyanítom, ők spontán babák. :)
Nekünk lombik, úgyhogy nem volt akkora a meglepi, de nagyon örültünk.

Tontica! Gratula az éjszaka átalváshoz. Ha már idáig eljut az ember, minden sokkal könnyebb.

Kata! Örülök, hogy jól vannak a picurik. Sokat gondolok rátok. Most már minden rendben lesz.

Szanet. Szép a pocid. Nekem most kezd repedni, sajna, de még nem vészes. Mindjárt te jössz. :) Izgi, mi???

Én is kb. 35-36 hétig szeretném kihúzni.Szedem a méhlazítót ezerrel, meg fekszem. Remélem sikerül.

Petricsek! Hajrá!!!!

Jadika! Édesek a babók! :)

Lili! Hogy vagytok?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, azért egy kis rásegítés volt.Szedtem clostit, meg volt tüszőrepi szuri.
A clostitól mindkét oldalon lett domináns tüsző.Gondolom aztán egyszerre repedtek meg, így lett a két babó.Már tavaly áprilistól próbálkoztunk a babával, akkor azonnal össze is jött, de csak 8 hétig bírta.Műszeresen kellett befejezni.Utána meg nem akart összejönni, és türelmetlen voltam, ezért szedtem a clostit.És így jártam. :lol:

Azt hallottam, hogy elég gyakran ikerterhességnek indul, de az egyik felszívódik.Az kb hányadik hétig szokott megtörténni?Mert egészen beleéltem magam a dupla örömbe!

Nálatok voltak gondok a terhesség alatt?Sokat kellett pihenni?Mit kell máshogyan csinálni, mint egy babánál?
Gondolom, most inkább ne ássam fel a kertet. :lol:

Köszi, hogy segítetek, nagyon rendesek vagytok!
Vendég

sziasztok!!!!Tontica,köszi az üdvöt!!!igen szeretnék benne lenni a táblázatba,csak még megvárom a következő vizsgálatot(2hét)majd,akkor készitek vonalzot is. :oops:a te babáid nagyon aranyosak(megnéztem)Luca 68,én mensokára 27 éves leszek,van egy( nemsokára :D ) 6 éves kisfiam.mi 2 éve próbálkoztunk a baboval,annyira szerettük volna,de nem akart összejönni.mostanra már teljesen letettem rola(sőt teljesen más tervünk volt :oops: )és januárközepén egyszer egy este annyira görcsöltem.másnap dokinő,de nem látta csak a petezsákot?!akkor voltam5 hetes.3 hét mulva mentem újra és mikor azt mondta,hogy kettő van siró görcsöt kaptam :oops: akkor nem is kérdeztem semmit ,mert annyira ledöbbentem.DE annyira jo,hogy rátaláltam erre a topikra.most első oldalrol olvasom a csajokat ,könyv helyett :lol: ugyhogy fel a fejjel :!: na mondom ezt én,aki állandoan parázok,meg..........
s.csilla

Kamilla!

Hát izgi, de néha beparáztatom magom :shock:
szeretném is már a kezemben tartani őket, de néha megrettenek a szülés gondolatától.remélem nem lesz nehéz.

tegyél te is pocis képet!!!!!!

nekem a hasamon, mellemen nincs repedés(kopp-kopp)
azonban a combom oldalán és a fenekem egy kis részén előjöttek csúnya csíkok.
Amúgy avonos krémmel(terhességi csíkokra valóval) kenem(előtte is, csak elhanyagoltam sokszor) mióta kijött,ezerrel. és csodák-csodájára visszahúzódott!!!! :lol:
persze nem teljesen, mert picit még mindis pirosasak a csíkok, de nincsenek beméllyedve és szinte alig láthatók!!!
én előtte nem igazán hittem ezekben a krémekben, de nekem ez bevált.és nem is olyan drága.sztem(pl egy Vishyhez képest)
Amúgy sztem genetika is, m anyukám mondta(egy hónapja), h mikor neki akkora volt a hasa már össze-vissza repedt.én nem kenem a hasam minden nap.hát majd meglátjuk....még van 2 hónap(remélem :!: )

szanet

ja azt elfelejtettem hogy decemberbe én is szedtem egyszeri adag clostit,remélve hogy rendbejön a menszim :!: akkor ezek szerint nekem is az tette be az ajtot :wink:
s.csilla

Csilla, ultrahangon nem voltál? Ott látni lehet, hogy mi volt a helyzet a tüszőkkel.
Én is decemberben szedtem a clostit!
Vendég

Sziasztok!

Kata: nagyon édes a babócák. Nagyon drukkolok nektek és hidd el, hogy minden rendben lesz!!!

Jadika, maminti, panni: nagyon édesek a bébik :D :D

S.csilla: szerintem is a magnéziumot szedhetnéd, ártani biztos, hogy nem ártasz vele. Sajnos nekem mostanában elég híg az agyam, muszáj vagyok papírra jegyzetelni a kérdéseimet és azzal menni a dokihoz. :oops: Amikor ott vagy, biztos, hogy akkor felejted el, hogy mit is akartál kérdezni :D

luca: üdv körünkben :D

Tegnap voltunk 4d Uh-on. Minden a legnagyobb rendben. Nagyon szépen fejlődnek és méretük tökéletesen megfelel egy baba méretének. Szervek is rendben vannak. :D Bogi türelmesen végig üldögélte törökülésben az uh-ot és nagyon szégyelős volt :D Boti viszont ide-oda mozgott, állandóan menekült az uh elől :D Már szinte sajnáltam :?

Ő Bogikám:

Kép

Ő pedig Botikám:

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Luca!nem voltam ultrahangon,de nem is számolgattam hogy mikor kell együtt lennem a férjemmel.éppen decemberben alig voltunk együtt :oops: én csak abban reménykedtem ,hogy a closti rendbe hozza a ciklusaimat. mert két év alatt teljesen kikészültem a miatt.hogy hol 50 naponta,hol meg 3 hetente menstruálltam :? Szilvaqueen,nagyon nagyon édesek a babok :!: :!: örülök,hogy minden renben :!: :D ma d.u. felhivom a dokit magnézium ügyben :) én is olyan vagyok mint egy zombi.hugom megijedt a tegnap tőlem :? :roll: lefogytam, sápadt vagyok meg semmivel nem foglakozom csak megprobálom tulélni ezt az egészet :oops: remélem nemsokára elmulik ez a rosszullét :evil: :!:
s.csilla

Szilvaqueen! Cukik a babáid. :)

Luca! Nekem az elején csak azt mondta a doki, hogy amíg nincs semmi panasz, addig mindent lehet, ami jól esik, de azért pihenjek sokat.
Most sajna már ott tartok, hogy semmit se szabad, csak feküdni. De nem fáj semmim amúgy, jól vagyok.

Szanet! Majd rakok képet, csak most nincs friss.
Én Vichyt használok, meg Babylove-ot felváltva, de szerintem baromira mindegy. Tényleg genetika.

Kép

Kép
kamilla306

Én tök mezei Nivea testápolóval kenem magam, még egy csíkom sincsen...(Tomival viszont az első két hónap alatt nőtt 20 centit a cicim, na, az meg is látszott..viszont akkor nem kentem magam semmivel, máshol nem is lett csíkom...így ez inkább genetika...ártani nem árt, de szvsz tök mindegy, mivel kened...a legjobb a sima mandulaolaj...az aztán nem is drága).

Szilvi, akkor már tuti a nemük? Csodaszépek! :D

Luca, üdv errefelé! :D

Kép
babyteve2

Luca ,akkor nekünk majdnem egyidősek a babocáink :D milyen nagyok a babáid ?és a lányaid?
s.csilla

Csilla,
Á, nem múltak el a patik, bár most úgy veszem észre, hogy picit halványodnak! :oops:

Szanett,
Szép formás a pocód! :) Szerintem nem nagy! :wink:
Az én 20 hetes pocifotóm:
Kép

Tontica,
Azért kezd alakulni ez az alvás dolog! Már az a pár éjszaka is nagy eredmény!

Luca,
Üdv itt! Mi nagyon örültünk az ikreinknek, de mi tudtunk rá lélekben készülni, mivel lombikbabák, így benne volt a pakliban, hogy mindkét beültetett petesejt megmarad. :wink:
Az én dokim azt mondta, hogy a 10-12. hét előtt még felszívódhatnak, utána lehet fellélegezni! Nálam volt barnázgatás a 10-ik hétig, meg volt egy kisebb vérömlenyem. De egyébként idáig nagyon jól viselem. Nem dolgoztam a 10-ik hétig, 11-től már igen, és a 24-től már nem fogok.

Szilvaqueen,
Jók a képek! :wink: Hol voltatok 4D-n?

Mi is tegnap voltunk 4D-s uh-n. Hát nagyon-nagy élmény volt.
Tüzetesen átnézte az uh-s hölgy mindkét punást, és azt mondta minden rendben van. Azt mondja donga lábra utaló jel nincsen, ha lenne, akkor azt egyből ki lehetne szúrni, mert az annyira tipikus. Ha meg néha befelé is fordítják, az nem baj, mert ilyenkor a babák nagy része így csinálja!
Jaj, annyira aranyosak voltak, összedugták a fejüket, meg a lábukat is! :lol: Szokás szerint mint két sajtkukac úgy járt mindenük sokszor! Nőttek is egész szépen a másfél héttel ezelőtti uh-hoz képest, egy pár nappal nagyobbnak is mérte őket.

Teszek egy képet amin éppen összebújnak:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,nagyon csinos posid van!!!!ÉS A BABOCÁIDTOL ELOLVADTAM :D :D :D OLYAN DRÁGÁK AHOGY ÖSSZEBUJTAK!!!!!!!ELHISZEM,HOGY CSODÁLATOS VOLT ŐKET LÁTNI!!!!!!én is alig várom már :D :D :D
s.csilla

pocid,akart lenni :oops: :oops:
s.csilla

Rebe:nagyon arik, ahogy összebújnak.egy burokban vannak?egypetéjűek? én még csak azt láttam , ahogyan piszkálják és rugdossák egymást.... :shock: El is szoktam velük beszélgetni, h ilyet nem szabad csinálni :!: :evil:
De jó, h még csak ekkora a pocid! csini.
szilvaqueen:Édesek a babók!!!! :lol: nekem egyikőjük anynira mozgott, h nem tudtak róla jó képet csinálni :( na mindegy, majd élőben :)

szanet

Milyen az a donga láb?

Kép

Kép
kamilla306

Szilvi, nagyon szépek a gyerkőcök.
Rebe, nagyon helyes a kép, örülök, hogy tetszett a dolog és hogy nincsen semmi baj.
Nagyon csini vagy!

Luca, üdv közöttünk.
Én az elejétől otton voltam, mert a bejárás (Pesten dolgoztam) nem engedte a melót a doki, de itthon csináltam mindent, persze nem ástam fel a kertet :lol: és a vége felé már anyukám vasalt.
Úgy volt, hogy a 24. héten be kell feküdnöm, de mivel teljesen jól voltam, zárt volt a méhszáj, maradhattam itthon. Nekünk eddig engedélyezték a házaséletet is.
Nálunk is lombik, szóval benne volt a pakliban a dupla öröm és nekem nagy boldogság volt, hogy egyből ketten :wink:

Csilla, magnéziumot nyugodtan kezd el, azzal semmi bajt nem csinálsz, én terhesség előtt is szedtem, mert sportoltam és az izomgörcsöket is oldja, szóval a dokidnak sem lehet semmi kifogása és előbb-utóbb szerintem ő is javasolni fogja.

Uhh, Dóri, nem semmi árak, felénk azért olcsóbb :roll:

Tontica és meg úgy vagyok ezzel, hogy ha én nem viszem Dévényre magamtól, nekünk a kutya nem veszi észre, hogy baj van a lábával és inkább viszem adott esetben "feleslegesen" mint, hogy a suliban csúfolják, mert ügyetlen torna órán, v. esetleg komolyabb gondja legyen.

Lányok!

Ma voltunk először Ringatózni, szuper volt :lol: csajok nagyon élvezték, Dorka annyira édesen nézelődött, meg vigyorgott, Lilike a kis komoly felmérte rendesen a társaságot, de aztán azért megeresztett ő is egy mosolyt. Jó sok ismeretlen dal van, szóval nekem sem árt egy kis művelődés :oops: a lányok meg szokják a gyerekeket.

Puszi!

Judit

jucicuki

Lányok, köszi, aranyosak vagytok! :wink: Nem vagyok ám ilyen csini, csak előnyösen van fotózva a poci! :oops: :lol:

Szanett,
Külön burokban vannak, és két méhlepény van, szóval kétpetéjűeknek mondják őket. Pont középen van a hártya közöttük. Ja, a mieink is piszkálták, rugdosták egymást! :wink: Nehéz volt róluk képet csinálni, mert hol összebújtak, hol meg mozogtak mint a sajtkukac. De végülis sikerült egy közös, és két különálló képet csinálni.

Kamilla,
A donga láb az, amikor a "csecsemő lába bokaízületben fokozottan meghajlik, a sarok és a láb befelé fordul. Kezelés nélkül a gyermekek nem tudnak a talpukra lépni, lábuk külső élén járnak"
Itt van róla egy kis cikk, hogy mi is ez pontosan: http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=128

Juci,
Hol voltatok ringatón, Fehérváron? Én is tervezem majd! :wink:
Hát igen, ez a láb kérdés nehéz ügy! :oops: Az biztos, hogy én is elviszem majd őket megnézetni, főleg az előzmények tekintetében!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Panni :P Maminti :P
Köszönöm szépen!

Szilvi :P
Édesek a kicsik!

Szanet :P
Nekem is lesz akkora pocim! Szerintem Te is viszonylag alacsony vagy, nem?

Rebe :P
Nagyon jó a kép! És milyen kicsi a pocid :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mennyi szép babafotó!

Kata! Nagyon édesek a mini hajasbabák. Továbbra is mennek a drukkok, eddig nagyon ügyesek, remélem hamarosan mehet a tejci is.

Jadika! Aranyosak a pindurkák.

Fanni, Szilva, Kamilla! Jók a képek, nagyon szépen látszanak.

Panni! Hát ők már nagyon nagyok, helyesen pihiznek.

Tdanie! Igen erre gondoltam, de közben már megnéztem élőben. Sajnos ezen a szőnyeg része nem hajlott fel a műanyagnál oldalt, ahogy a te fotódon, ezért szerintem nem lenne kényelmes kettőjüknek. Szóval leszavaztam. Olyan szép kis husikásak a fiaid már a kórházi képen is. Meg is kerestem a táblázatot, hogy mennyivel kell születni, hogy ilyen szép nagy babácskáim legyenek :D

Lanyáné! Ha BMC, akkor már tudom ki volt az előző dokid. Amikor én először jártam ott, éppen a folyosón minden várakozó füle hallatára kiabált egy betegével. Borzasztó volt. Én szerencsére nem hozzá jártam és egyébként nagyon jó tapasztalataim voltak ott, de megértem, hogy mást választottál. Örülök, hogy az új doki bevált.

Rebe!
Köszi az érdeklődést cukortémában. Szerencsére a szükségesnél jobban megijesztettek. Kellett itthon néhány méregetős napot tartanom, és az eredmények alapján döntöttek a diétáról. Ez szerencsére csak azt jelenti, hogy jobban oda kell figyelnem, édesség, tészta, tej kerülendő, és hetente egy napon 5X mérni. Amíg nem lesznek kiugró értékeim, addig nem kell a nagyon szigorú, minden grammot méregető diétát tartanom. Nekem is kipattogott egy picit a hasam ott ahol írtad, pedig egyébként az arcomon szokott lenni, de az viszont teljesen rendbejött amióta kismama vagyok. Én nem aggódom rajta különösebben, az jobban zavar, hogy reped a pocim alul.

Csilla! Üdv. Ne keseredj el, én is ájulgatós, hányós kismami vagyok. Én a mai napig nem tudok de. 11 előtt semmi szilárdat enni, mert amit korábban fogyasztok el azt kíméletlenül visszaküldik. Az egyéb rosszullétek viszont az alacsony vérnyomásom miatt vannak, ezért nekem már rendszeresíteni kellett a reggeli kávét. (igaz csak 3in1 és az is 2 dl-re felhigítva, de anélkül szédülök). Próbáld meg esetleg ezt és pihenj sokat, főleg oldalfekvésben. (nem tudom ez mennyire tipikus, de én hanyattfekve is ájuldozom, UH-t is csak oldalfekvésben tud csinálni a dokim :D ) De hangsúlyozom, én a ritka kivétel vagyok, nálad valószínűleg a 12. hét környékén rendeződnek ezek a problémák.

Luca! Üdv. Én nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ikrek. Nálunk 1. inszem lett sikeres + a családban is több iker volt anyai ágon (állítólag ott öröklődik), úgyhogy nem tudom mi nyomott többet a latban. Pihenés: több kell az biztos, de szerintem teljesen változó, ki hogy viseli a terhességet. Valaki már írta előttem, hogy ha nincs gond nyugodtan lehet bármit ami jólesik, csak módjával. Nálam volt egy vérömleny az elején barnázgatással ezért akkor feküdnöm kellett, utána pedig már nem javasolta az orvosom, hogy visszamenjek dolgozni.

Szanet! Ha ez megnyugtat, enyém poci nagyobb :D (és nem is olyan szép csíkmentes mint neked, brühühü)

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok :)
Szanet- őszintén szólva nem mindíg éri meg az Ebay -a karámmal szerencsém volt mert 130 euró helyett sikerült 70 euróért elcsípnem és vadi új.(nekünk kint élnek ismerősök akikhez hébe hóba szoktunk rendelni -így lényegesen olcsóbb a postadíj-és amikor ők haza jönnek hozzák a cuccot is.Most pórul jártam mert ők nem jönnek és megkérték egy ismerősüket hogy hozza el nekünk -aki aztán szemrebbenés nélkül legombolt a fuvarért még 50 eurót.Mérgelődtem mert láthatólag egy komplett bútor áruházat hazahozott a mi csomagunk ehhez képest semmi volt ..de vót bőr a képén :evil: ) Ja és a postaköltségen kívül a pénz átutalásáért is fizetni kell kezelési költséget -szóval csak úgy éri meg ha nagyon jó áron sikerül valamit licitben megnyerni.
Luca gratulálok a babákhoz :) Én 71-es vagyok és egyszerre sírtam és nevettem amikor kiderült hogy ketten vannak -és mindent összevetve a kettes terhesség nekem összehasonlíthatatlanul könnyebb volt mint az egyes. Sőt a szülés is.Pedig most 8 hónaposan még lezavartam egy komplett költözködést - remek méhszáj nyitó gyakorlat volt a szülés előtt 2 nappal a nagyobbik lányzóm szobájának berendezése :)
Pocakok nagyon helyesek :) -nekem is ilyenforma volt ennyi idősen :) Rebe édes a két kis nyuszi ahogy össze vannak gömbölyödve :)
Nálunk Barbi itthon torokgyulával -sajna Berni is belázasodott tegnap ,Bello még tartja a frontot -ma megmérték őket a dokinál 6 hónapos súly Berni 7500 Annabell 7000 és hetven cm mindkettő.

Kép
Kép
panni7

...megkülönböztetés...Maminti képzeld el hogy két pár különböző fülbevalóval felszerelkezve mentem szülni -az volt a parám hogy összekeverem őket :shock: :shock: fülbevalót annak a rendje és módja szerint megkapták de közben nyilvánvaló lett a számomra hogy nagyon is különböznek sosem keverném össze őket :D

Kép
Kép
panni7

Hááát, nekem eddig a két terhességem ég és föld...és sajna, nem a mostani javára :( (Oké, Tomit 21 évesen szültem, szóval, a kor is belejátszik nálam...) Remélem, a szülésnél nem lesz különbség, mert nem mondhatnám, hogy nehéz lett volna...(vagy csak az idő elfeledtet minden rosszat? :D )

Kép
babyteve2

Rebe, Fehérváron ringatózunk :D

Judit

jucicuki

Kicsit visszaolvasgattam.

Jaj, csajok, annyira édesek a babák!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, úgy látom, Nektek még szorítani kell, én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, de biztosan nem lesz semmi gond!

Csilla, Te előrébb vagy, mint én, 2 héttel.Én ma vagyok 6+4-nél.
Te meg 8 hétnél, ugye?

Nálam még nem járt Vuk, csak émelygek, meg semmit nem kívánok.Lehet, hogy még később jön róka koma, vagy megúszom?
Bár a csajoknál sem hánytam egyszer sem.

Jaj, de régen volt amikor utoljára babás voltam!A lányaim 13 és 17 évesek. :lol:

Még nem vagyok ám teljesen képben mindenkivel kapcsolatban, próbállak jobban megismerni Benneteket.
Vendég

beszéltem a dokimmal!azt mondta , hogy még elfogadhato,ha fáj itt meg ott :roll: a magnéziumot szedhetem,ugyhogy holnaptol az lessz :) Juci még mindig olyan fini kajcsikat főzöl?van időd ?ahogy olvastam hogy miket főztél ,igencsak összefutott a nyál a számban :P :oops: Szofi,sajna nem tudom meginni a 3in1 ,pedig eddig csak azt ittam :? Luca,igen akkor van köztünk kb 2,5 hét ,mert elvileg 9 hetes vagyok :roll: nálam a 7.héttől jött rokakoma :evil: nemrég is itt járt :evil: de lehet,te a szerencsések közé tartozol,remélem :!:
s.csilla

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk, mert Kamilla kérdezett felőlünk. Jól vagyunk, Barni műtéti hege szépen begyógyult, épp ma voltunk kontrollon.
Mi továbbra is hullák vagyunk, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. Kéne egy bejárónő, aki ellátja a háztartást (csak vicc, nem is férne el).
Üdv. az újaknak. Nekem ennyire tellett most.
Dobok képet.
Kép Kép

KépKép
lili73

Lili: csodaszépek a babák!!!!!

Luca: de jó, akkor majd a lányaid is babázhatnak!!!! :lol:
Nehogy azt higgyék, h a nagyobbik lányodé! :lol: :D
Nekem anyukám 43 éve, de fiatalabbnak szokták nézni.sokszor azt hiszik, h a tesóm. szoktam neki mondani, majd azt hiszik ő az anyuka.hihih :D

Kata: Még mindig szorítok! remélem minden ok, babók jól vannak!

Panni: köszi az infót.amúgy én is vmi ilyesmit szűrtem le. megdöbbentő milyen szemét emberek vannak!!! :evil: soha nem jutna eszembe olyanért pénzt kérni, amit amúgy is meg kéne csinálnom!
Amúgy olyan elkeserítő, h manapság ennyire a pénz letta lényeg... :cry: Persze vannak jószándékú emberek, csak egyre ritkább

szanet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?