Mennyi szép babafotó!
Kata! Nagyon édesek a mini hajasbabák. Továbbra is mennek a drukkok, eddig nagyon ügyesek, remélem hamarosan mehet a tejci is.
Jadika! Aranyosak a pindurkák.
Fanni, Szilva, Kamilla! Jók a képek, nagyon szépen látszanak.
Panni! Hát ők már nagyon nagyok, helyesen pihiznek.
Tdanie! Igen erre gondoltam, de közben már megnéztem élőben. Sajnos ezen a szőnyeg része nem hajlott fel a műanyagnál oldalt, ahogy a te fotódon, ezért szerintem nem lenne kényelmes kettőjüknek. Szóval leszavaztam. Olyan szép kis husikásak a fiaid már a kórházi képen is. Meg is kerestem a táblázatot, hogy mennyivel kell születni, hogy ilyen szép nagy babácskáim legyenek
Lanyáné! Ha BMC, akkor már tudom ki volt az előző dokid. Amikor én először jártam ott, éppen a folyosón minden várakozó füle hallatára kiabált egy betegével. Borzasztó volt. Én szerencsére nem hozzá jártam és egyébként nagyon jó tapasztalataim voltak ott, de megértem, hogy mást választottál. Örülök, hogy az új doki bevált.
Rebe! Köszi az érdeklődést cukortémában. Szerencsére a szükségesnél jobban megijesztettek. Kellett itthon néhány méregetős napot tartanom, és az eredmények alapján döntöttek a diétáról. Ez szerencsére csak azt jelenti, hogy jobban oda kell figyelnem, édesség, tészta, tej kerülendő, és hetente egy napon 5X mérni. Amíg nem lesznek kiugró értékeim, addig nem kell a nagyon szigorú, minden grammot méregető diétát tartanom. Nekem is kipattogott egy picit a hasam ott ahol írtad, pedig egyébként az arcomon szokott lenni, de az viszont teljesen rendbejött amióta kismama vagyok. Én nem aggódom rajta különösebben, az jobban zavar, hogy reped a pocim alul.
Csilla! Üdv. Ne keseredj el, én is ájulgatós, hányós kismami vagyok. Én a mai napig nem tudok de. 11 előtt semmi szilárdat enni, mert amit korábban fogyasztok el azt kíméletlenül visszaküldik. Az egyéb rosszullétek viszont az alacsony vérnyomásom miatt vannak, ezért nekem már rendszeresíteni kellett a reggeli kávét. (igaz csak 3in1 és az is 2 dl-re felhigítva, de anélkül szédülök). Próbáld meg esetleg ezt és pihenj sokat, főleg oldalfekvésben. (nem tudom ez mennyire tipikus, de én hanyattfekve is ájuldozom, UH-t is csak oldalfekvésben tud csinálni a dokim
) De hangsúlyozom, én a ritka kivétel vagyok, nálad valószínűleg a 12. hét környékén rendeződnek ezek a problémák.
Luca! Üdv. Én nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ikrek. Nálunk 1. inszem lett sikeres + a családban is több iker volt anyai ágon (állítólag ott öröklődik), úgyhogy nem tudom mi nyomott többet a latban. Pihenés: több kell az biztos, de szerintem teljesen változó, ki hogy viseli a terhességet. Valaki már írta előttem, hogy ha nincs gond nyugodtan lehet bármit ami jólesik, csak módjával. Nálam volt egy vérömleny az elején barnázgatással ezért akkor feküdnöm kellett, utána pedig már nem javasolta az orvosom, hogy visszamenjek dolgozni.
Szanet! Ha ez megnyugtat, enyém poci nagyobb
(és nem is olyan szép csíkmentes mint neked, brühühü)