Sziasztok!
Hát már jó rég voltam, de megvolt az okom rá, hogy nem tudtam jönni. A hétvégénk zsúfolt volt, szombaton anyumnál voltunk, vasárnap meg az anyóséknál, és estére meghívtuk a sógorékat vacsira.
Na aztán hétfőn jött a feketeleves. Marci lázasan ébredt, a reggelijét kihányta. Vártam vele egy kicsit ebédig, hogy jobban lesz-e de sajnos nem. Így irány a doki->aki azt mondta semmi komoly. Csillapítsam a lázát és diétás kaját kapjon. (Csak tudnám milyen egy ekkora gyereknek a diétás koszt???)
Ma már 4 nap telt el, de még mindig nagyon nyűgös, és jön a második foga is plussz. Jah és köhög meg szürcsög. Szóval minden összejött. Meg még én is szarul érzem magam a torkom nagyon fáj.
Már kb. a 3. napja velem alszik a Marci mert óránként kel éjjel, és köhög meg sír nagyon. Úgy sajnálom szegényt. Csak az a gáz az energiáim kezdenek kifogyni.
Basszus csajok, nem semmi súlyban vannak a babáitok csak lesek. Én nem is tudom mire érjük mi el majd a 8 kilót is. Talán 1 hónap múlva remélem. Hát az biztos, Marci a legkisebb
bár emiatt nem aggódom, mert kicsi a bors, de erős
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Szilvi remélem még nem késtem el:
Boldog Szülinapot!!!!!