Új privát üzeneted érkezett!

Igen pici kazi. SONY

Kata&Milán

oszman777

Köszi Anna:)
bluebox

márti én ezeket az "esek kelek" ütöm vágom" magam dolgokat annyira nem éltem át a két másik gyerekkel,mert ők hiper passzívak,és extra óvatosak voltak :lol: :lol:

majd meglátjuk milyen lesz dávidboy...egyenlőre még csak én voltam figyelmetlen! :oops: öregszem :lol:
barika2008

sok leszek :oops: Kép Kép Kép
barika2008

Na itt tuti nem töri össze magát :D
bluebox

Bari: ez a gyerek mindig csak mosolyog!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bari: Nagyon édesen mosolyog Dávidboy! :) (Ilyen lasztija van Bencének is, ezzel szoktak Apával "focizni")

Andóca: Meggyógyultál?

Most kaptam egy linket bébicipőkről:
http://stores.shop.ebay.com/The-Baby-Fo ... m14&_pgn=2

és egyet bébikajákról:
http://www.ritakonyhaja.eoldal.hu/cikke ... bebietelek

Kép

Kép
bettica

Ja és ha már cipőkről írtam... a liftben láttam egy szentendrei cipő készítő cég reklámját... Megnéztem a honlapukat és dobtam egy hátast az áraiktól. Nem akarok Bence első igazi-járni tanulós cipőjén majd spórolni, de 20e Ft egy olyan cipőre, amiben a gyerek jó ha 3 hónapot fog tudni közlekedni :roll: Vmi arany középutat kellene találni... :roll:

Kép

Kép
bettica

Nnna,vége a csavargásnak. :lol:
Sétáltunk is a barátnőmmel.

Bari:olyan édes Dávid!És a kis foga hogy látszik.

Kata:gratula Milánnak!

Bettica:20 ezret azért én sem adnék egy cipőért!

Kép
melike

Áh de furi,Dávid. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

kata a te egy gyereket ha furcsának találsz azon pontosan mit értessz?mert 2x nevezted már így dávidot... :roll:

20ezer cipőért?az durva.a nike szerintem nagyon jó és nekem nagyon tetszik 8ezertől már van...de azért megnézem a linket!
barika2008

vaaaagy a "furi" nálatok nem a furcsa szó rövidítése??
már bocsi a szőrszálhasogatásért...de én tényleg nem értem,számomra furcsa valaki ha olyan szintű rendellenességet látok rajta,ami eltér minden megszokottól,de akkor sem szoktam kimondani...legfeljebb gondolni...
barika2008

képzeljétek a suliban már tombol az influenza..és azt mondják nagyon erős fulladós köhögéssel jár az idei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
barika2008

Betti: köszi már jobban vagyok, már 'csak' náthás vagyok... :cry: Sajna Kitti köhög, felhívtam a dokinőt, nem volt kedvem levinni a betegrendelésre, hogy esetleg elkapjon valamit, hogy mit adjak neki, és adott köptetőt! Ha esetleg belázasodik, vagy folyni fog az orra, akkor kell levinnem!

Az ismerősöm most vett a 14 hónapos lányának cipőt, kb. 8000 Ft volt. Itt a kerületben nemrég nyilt egy cipőbolt kimondottan gyerekeknek, majd megnézem az árait.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="barika2008"]k írta:barika2008épzeljétek a suliban már tombol az influenza..és azt mondják nagyon erős fulladós köhögéssel jár az idei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kitti pont ezt csinálja! :shock: :shock: :( :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

BARI :twisted: :roll: áhhhhhhhhhh
Nálunk a furi=aranyos,édes.
fura=érdekes.

Kata&Milán

oszman777

Sajnos, ez így van Bari :cry: :cry: :cry: Mi már 4-en ugatunk nagyon szépen itthon, Kristóf csak köhécsel :?
bluebox

ja kata akkor ok...gondoltam,hogy nem egyre gondolunk :lol:

influenza:pedig reméltem,hogy el van túlozva a doloG!!!
de akkor igaz!!! :twisted: :twisted: ne máááár!!!

márti akkor neked szerencséd van,hogy kristófon nem annyira jött ki!

andóca mi az,hogy kitti így csinálaja??fullad?akkor csak el kéne vinni...
barika2008

Nem kéne egy influenza!!! :evil: Máté is köhécsel.Remélem nem...

Kép
melike

Hali!

Elszaladtam vásárolni! A Tescoban tök jó bodykat vettem, megmutizom hátha érdekel Titeket is:

Kép 5 db 1500-ért

Kép 3 db Disney's 1300-ért

Kép 3 db fehér h.ujjú 1000-ért, és 3 szines 1300-ért

Kép műanyag patent

Az összes 100% pamutos szerintem tök jó!

És lefényképeztem a műanyag patentost is, Kata azt mondtad ilyet még nem láttál. Hát ez is olcsó volt anno a Tescoban még Vikinek vettem, akkor működtek is, most meg nem lehet bepatentolni Őket! Kukkkkkka mind!

Bari: Dávidot lesittelted? :lol: :lol: Nagyon cukil! Hogy bírja a bezártságot? :lol: :lol:

Andóca, Márti: jobbulást mindenkinek! Vigyázzatok ám magatokra! És mindenki!

Brigi: hol vagy, ma nem is voltál??????

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna!
ugyan ilyeneket vettem.
:lol: :lol: :lol: :lol:
fel is raktam már.
De én mindet 300 -ért vettem disneyst is. :D :lol: :wink:
Nézd csak.
Kép

Tényleg nem láttam még müanyag patentost,soha.

Kata&Milán

oszman777

Van valakinek freemailje???????????
hu de ideg vagyok,már vagy 3 órája nem tudok belépni,RENDSZER hiba. :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

kata nekem van de én csak hetente egyszer lépek be!! :oops:

jók a badyk bár én ezt a fajtát ismerem de dávidnak nem annyira jó mert ezek keskenyek neki meg széles felső teste van...kigyúrt :lol:

melike csak nem....bár nehéz elkerülni de nektek talán könyebb...csak a férjed van aki hazahozhatja....

na megyek fürdetek pápá
barika2008

Én utálom a freemail-t mert sokszor volt szar, ezért nem is használom már vagy 3 hónapja:(
bluebox

fontos kérdés!!!!!!!!!!!!!
Kinek van a babájának ADÓ KÁRTYÁJA :?: :?: :?:
Nekünk nincs,és kellene lennie :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Milán is badys felül,mint az Apukája :lol: :wink:
De jók ezek a badyk rá. :D
Te Bari!!! Nálatok a turiba lehet kapni munkás ruhát :?: :?: :?: Fehéret.
Páromat elkűldtem itt egy pár turiba,és sehol sem lehetett kapni. :? :shock:
Ilyen,nincs. :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

Bari: Bencének is széles a felső teste :) A fehér, hosszúujjú Tescos tök jó! Nagyon jó anyagból van és nem szűk, nyugodtan vegyél belőle, ha akarsz ;) Én akartam venni még pár csomaggal nagyobb méreteket, mert annyira bejött ez a fehér, de nem volt a Bécsi útiban csak 1 csomag 18-24hós, az meg ismerősnek kellett... A többi kisebb méret volt, mint ami nekünk kellene... Én 12-18 hóst akarok még venni, azzal már csak kihúzzuk a tavaszt. A mostani 9-12 hós és már kezd rövid lenni ;)

Betegeknek jobbulást!

Jó éjszakát, én ledőlök, egész nap nem voltam túl jól :(

Kép

Kép
bettica

[quote="oszman777"]f írta:oszman777ontos kérdés!!!!!!!!!!!!!
Kinek van a babájának ADÓ KÁRTYÁJA :?: :?: :?:
Nekünk nincs,és kellene lennie :?: :?:

Kata: nem kell lennie, csak ha valamihez szükséges. Az APEH-be tudsz bármikor csináltatni. Vikimnek van, neki azért csináltattam mert mikor Ő született még lehetett igényleni üdülési csekket a gyerekeseknek, és ahhoz kellett!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szilvi Veletek mizu, Te sem voltál ma??!! Remélem jól vagytok!
BEtti: Jó Éjt!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

ka itt van munkás ruha használt...ott van kimondottan fehér.de az nem olyan olcsó én drágának találom.barátnőm férje pék...és olyan 3000 körül vettünk neki egy teljes szerkót nem olyan régen...kb1hónapja...és nem is nagy szám.
amúgy ahol én túrok ott nem igen van.

adókártya:szerintem eggyik gyerekemnek sincs...adó?egy gyereknek?esetleg lakcímkártyájukvan szerintem

köszi lányok a tippeket de én egy pár évig új ruhát nem veszek dávidnak,csak ha valami végképp nincs a turiban,akkor sem ha hetekig vadászom...
mert az én szememben ennyi túrás után értékét vesztették a gyerekruhák,már rendes üzletben is az kérdezem magamban:van aki pénzt ad ilyen kis rongyokért a turiban meg tele a kosár??
megőrültem...ennyi
barika2008

ka ez te vagy...nem is értem miért maradt le a "ta"áááá kész vagyok
barika2008

Bari tök jó hogy a közeledben van ilyen turi! Irigyellek érte, tényleg! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

viki ilyen turi mindenki közelében van ...a város meg minden tele van angol turikkal.csak meg kell látni az ocsmányságok között a jót.
10éve egy ilyen helyről seggel mentem volna ki...mostmeg ..
barika2008

Sziasztok!

Anna: köszi, hogy eszedbe jutottunk. Jól vagyunk, köszi!!!!
Vagyunk mi is. Ma nem voltunk itthon. "Bababuli" volt egy barátnőmnél :wink: :wink: .
Merci is nagyon élvezte, látnotok kellett volna. Simán elaludt ott egy utazóágyban, egy hangja sem volt...
6-7 körül értünk haza, akkor be is kapcsoltam a gépet, de mennem kellett. Aztán apa is hazaért.... vacsi, minden...
most vagyok egy kicsit! (de már megyek is)

Jók a bodyk!!!!!!
Betegeknek jobbulást!
bszilvi25

Bari!
a párom 6000 helyett,leértékelve vett 3600-ért kantáros nacit. :shock: :shock:
És ebből kellene még vagy 5 db. :twisted:

Kata&Milán

oszman777

Adókártya nincs, de adóazonosítója van :) A babakötvényes papíron rajta van. Szerintem mindenki megkapta :wink:

Szia Szilvi :wink: Képek nincsenek???? A babataliról?
bluebox

Bari! nálunk is van ilyen olcsó turi,minden nap megy lejjebb az ár péntek,900,szomb,750,péntek 600,
Minden csütörtökön 70ft,minden :!: :!:
csak ritkán jutok el.

Kata&Milán

oszman777

ááááááááááááááááááhhhhhhhhhhh :twisted: :twisted:
Így nem lesz alvás.
Milánt ahogy lerakom,áll fel.
Hasról,térdel,fel,kapaszkodik a rácsba és huzza felfelé magát.
Most is készül,mentem. :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

Volt egy turi a közelemben, ott voltam párszor, mondjuk nem fogtam ki hűde jó cuccokat, pedig volt mikor a frissen hozott zsákokban túrtam, és megszűnt, újat még nem látok! :wink: De nyitott szemmel fogok járni ígérem! :lol: :lol: :lol:

Örülök Szilvi, ha vannak képek muti meg!!

Én is megyek hunyni!

Jó éjt!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó Reggelt! :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll: :shock: :shock: :idea: :idea:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Tök jó cuccokat vásároltatok!

Nem is dicsekedtem még el mi történt velünk az elmúlt 1 hétben: már pár percig ül Kitti és könyöklőtámaszban már négykézlábazik és hintázik! :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval egyszerre mutat be több új mutatványt! :D :D :D :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Bari: Tök igazad van, de én úgy voltam vele, hogy 330-ért egy tök új body igencsak megéri ;) Turi van itt is, de semmi jó cucc nem volt.

Andóca: Nagyon ügyi Kitti!!!

Bence is szinte egyszerre kezdte el bemutatni a tudományát. Mostanában tuti nem lesz új mutatvány :( Amint elkezdett mászni, 2-3 napra rá, reggel ülve fogadott :D Most már húzza fel magát térdelésbe és ha nem vagyok elég szemfüles, akkor állásba is... A kompban meg tök jól elvan, de csak ideig-óráig. Napi max 2x teszem bele, 15 percnél tovább nem akar benne lenni... :roll:

Adókártyája Bencének sincs, de az adószámát megkaptunk a Babakötvényes papírban...

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt!

Jó szar idő van!Nálunk esik és sötét van.
Ma megyünk 3/4 2-re tanácsadásra és remélem megkapja az utolsó prevenart.

Megjött az etetőszék!

Kép
melike

Andi: de ügyi Kitti! :lol: :lol: Az Én kis bohócom nem igen fejlődik, sprintelve kúszik már, de mászni esze ágában sincs! :cry: :cry:
A felállást meg gondolom azért nem gyakorolja, mert keveset van kiságyban, de ma szépen berakom, hátha alkot valamit! Viki is a kiságyban tanult meg először felülni, hogy felhúzta magát a rácsba kapaszkodva.

Igen adószám van a babakötvényen, a kártyát meg ki lehet kérni hozzá az Apehnál, azt hiszem postai úton is. Lehet ki is kérem, legyen meg.

Meli: és életben is olyan jó a szék? Kipróbálta már Máté? :lol:

Nálunk is szar az idő, szintén borult, és esik is! :cry: :cry:

Ajjaj Levi itt teper alattam és érdekes szagok jönnek belőle! Azt hiszem megvolt a reggeli nagy dolog!

ÁÁÁÁÁáááááááááááááá felborította a cd tartót.................

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna:olyan,mint a képen csak ráfér egy takarítás.Dehogy próbálta!Még össze se bírom állítani. :oops:

Kép
melike

jó reggelt!
is itt ocsmány az idő,utálom!
hát új mutatványokkal mi nem dicsekedhetünk,mert nincsenek :?

viszont ma gombakrémleves lesz meg palcsinta!
természetesen én nem eszek palacsintát :twisted:

na menetm majd írjatok sokat...és dobjatok képeket(mostanában igen fukarul bántok a képekkel)
barika2008

Jobb reggelt :twisted: :twisted: :twisted: ,mint az enyém.

Kata&Milán

oszman777

freemailembe be tudok lépni,de amiért kurva mérges vagyok, a lap alján van az összes levél,és csak a fejléc látható. ILYEN NINCS :!: :!: :!: :!: meg sem tudom nyitni.
Most írtam nekik.

Kata&Milán

oszman777

melike,már tegnap kérdezni akartam az etetőszéket. :lol:
Mi a neve,mert én rosszul láttam.

Mára várok 2 csomagot, 1 elefanten cipőt,és 1 asso szandált. :lol: :lol:

Milán reggel felébredt már 7-kor,magamhoz vettem,és azota alszik a nagy ágyba,én meg már itt vagyok,pedig szoktam vele lustizni. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Kata:L. rossi az etetőszék
Kérdés:akinek állítható magasságú széke van segítsen,hogy kell felemelni?Nem akarok eltörni semmit rajta.Már megtöröltem,beállítottam,de nem tudom felemelni.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?