Új privát üzeneted érkezett!

[quote]B írta:ÁRHOGY TÁMASZTVA szabad, és kell is ültetni,

Na, emmámost nekem is új... :?
Eddig azt hittem, hogy csak úgy lehet, ha hónaljban megtartjuk... mindig tanul az ember...

Kép

Kép
gabilany79

Na itt is nyonyó van rendesen, nem akar aludni. Most éppen ezerrel dumál a kiságyában!!!!! :lol: :lol: :lol:

Orsi: hát ez már tényleg egy szappanopera!!!! :lol: :lol: :lol: Márton elsődleges kiszemeltje Sina Mesikéje (volt), de úgy látszik a gaz csaj lelépett valami másik fickóval, mert életjelet sem ad magáról!!!! :lol: :lol: Aztán elkezdtük csapni a szelet Andy Regijének, de mostanában minden bókunk lepörög róla!!!!! :lol: :lol: :lol: Szóval a fiam most éppen facér!!!! Ha gondolod udvarolhat Rékának!!!!! :lol: :lol:

Lyndee: ma Márton krumplival keverve megevett jó pár kanál sárgarépát!!!! :lol: :lol:

Andy: nálunk délután uzsira egy üveg v. üvegnyi (kb. 160gramm) gyümi elfogy. Főzit épp most kezdjük, ott még pár kanálnál tartunk!!!! (Amúgy nagyon kis husi Regi)!!!!! :lol: 8)

DÓRINAK BOLDOG FÉLÉVET!!!

Most már sikítozik!!! :lol: :lol: :lol: Megzabálom!!!!
Vendég

Alvás fronton most mi is kakául állunk. Fáradt, nyekereg, dumál... :roll: na, csend lett... kivi vagyok, meddig... eddig... dumál...

BOLDOG FELEDIKET DÓRINAK! :D

Mush: a videót ide direktbe feltenni nem lehet, valamiért nem jó a fájltípus :? Esleg youtubre- és a linket :roll: ?

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket! :D

Zöldi: nagyon édes Hanna ahogy elpilledt. :)

orsimorsi: gratula a hasraforduláshoz. Ügyi Réka baba!

gaby: jó magyar munkatempó. :? Nagyon ügyi és aranyos Kobold.
Kád nekem is tetszik. Linket mentettem is. :roll:

Andy: háááát Regi tényleg olyan mint aki nem kap enni! :D :D :D

galzsuzsa: a tortából kapott az ünnepelt! én jól megettem és ő meg jól kiszopizta egy kicsivel később és egy kicsit átalakulva.
A folt a melegtől van neki. (mára elmúlt)sőt ha nagyon beizzad a drágám akkor az egész nyaka tiszta kiütés. Akár az apjának. :? Aztán szépen magától elmúlik.
Nagyon édi Dórid. Gyönyörű a kacagós fotón.

mush: mostanában Odett is így alszik. :)
Vendég

boci:ügyes Marci!A krumplit megette magában?mert Arni azt sem kérte magában...megpróbáljam keverni?de ha külön külön nem eszi meg akkor egyben sem vszínű!Mi lesz így velünk? :cry:

olyan isteni MADÁRTEJET csináltam :lol: :lol: 8)

Hétvégére pedig vendégeket várok,Arnikám névnapját jönnek köszönteni,éppen a menüsoron gondolkodom.
Leves ,két féle második és torta.Tippek?

Kis fehér pöttyöt látok a bal alsó egyesnél...sztetek az fog?vagy az nem pötty formájában látszik először? :roll:

KépKép
lyndee

Boldog félévet Dórinak!
Vendég

Sarmi! Maradjon is még sokáig függő a bébid! Tök jó!

[quote]m írta:anna azért mert,ha nem leszek itthon,hogy fogja más elaltatni....???? ha nincs itthon a cici...

Én azt mondom, ráérsz egy héttel előtte "szoktatni" erre.

Kép
zölddisznó

Lyndee: hát menüsort nem tudok ajánlani, viszont ilyen melegben é friss gyümivel én tuti joghurttortát készítenék!!!! :lol: :lol: :lol: Krumplit külön nem kapott csak így keverve!!!!! 8) 8)
Szerintem fog, bár nem értek hozzá, Márton szájacskában még nincs!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bébic! Üdv a nyonyó-klubban! :)

Musi! Szerintem ha 4-5 napig ette már a nektarint, jöhet az új íz. Sárgabarit én majd csak később adok, mert Hanna fogzás miatt most fisi-fosós, de szerintem Kincsednek mehet.
Meggy, cseri kimagozva. Én zacsikban egészben fagyasztanám, annyit, amennyit a bébi és a család egyszerre megeszik, ha kiolvasztod.
De édeees!

Sarmi! Minden elismerésem, ha nagyzabáló család mellett be tudod tartani a diétát! Szurkolok!!!
[quote]
írta:
Na, emmámost nekem is új...
Eddig azt hittem, hogy csak úgy lehet, ha hónaljban megtartjuk... mindig tanul az ember...

Gabi! Most elképzeltem, ahogy hármasban sétáltok, te tolod, apa meg fogja hónalban, hogy meg legyen támasztva a babakocsiban.
Vicc huss!: az a lényeg, hogy ne függőlegesen ültesd, hanem mondjuk olyan 45 fokban (autósülés, babakocsi, etetőszék, öled...) és ne ültesd egyedül - támasztás nélkül - függőlegesen.

[quote] írta:s lehet együtt szedni az utricát és a ricinust?

A hasonló higításúakat lehet, pl. 5 és 15 CH, 15 és 30 CH...

Lyndee! Kis fehér pötty bingó!

Smarnit fogok gyártani estére apának az új meggydzsememhez. Isteni lett fele cukor, fele mézzel.

Kép
zölddisznó

Fagyasztás: már én is ráizzítottam anyámat a dologra, végül is nekik van hely a 250 l-es fagyiládában :lol: meg az összes gyümi ott van, és addig se nekem kell pucolni :oops: :twisted: :P

Zöldi: :lol: :lol: :lol:
Na, így már értem!

Vera: kádügyben nem ránk gondoltál? :roll: :? :D
Egyébként ezt pont erre találták ki, Kobold már több, mint 8 kiló, és még csak meg se hajlik a kád alatta fürdéskor.

Mush: ha jól látom, az alvósuk ugyanonnan van a drágáknak, csak Koboldnak békája van :)

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: Kösziiiiiii.... :twisted: :twisted: Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kemééééény menet lesz.....k...ra el voltam eddig kényeztetve, úgy érzem.... :P :oops:

Ja, egy kérdésem van is hozzád: arra gondoltam, hogy este adok Ákosnak olyan jóéjszakát tápit (asszem a Milupának van olyanja), vagy 2-t, hátha azért kel ilyen korán, mert az 1-es tápit hamarabb feldolgozza és hamarabb éhes lesz....
Vagy ez nagyon nagy hülyeség? :roll: :oops:

Most végre alszik, eszek.....
bébic

Kép
zölddisznó

bébic,azt írod, éjjel csak nymmog, nem eszik. szerintem akkor nem az éhség ébszerti.de próbáldki, baja nem lesz tőle.
ölemben elaludt.
most ki...ok magammal lehet, de leteszem rácsok közé ...

Kép
zölddisznó

Zöldi: Köszikösziiiiiii!
Akkor kipróbálom.
Éjjel amúgy van, hogy végig csend van, van, hogy 1-max. 2-szer pici mocorgás-nyüssznyüssz (olyan tipikus vagy fog-, pocak vagy rossz álom-nyüssznyüssz)van, de fel sosem ébred(t eddig).

Ákos meg felébredt, de....tádádádááááám, sikerült visszaaltatnom....ilyen még sosem volt.... :roll: (lehet, hogy nem kéne rögtön kikapnom a kiságyból ilyenkor? hmmmmm..... :roll: :roll: )
bébic

Dóri, boldog feledik évet!!!

Ma én is csak olvasgattalak Titeket, fiúk nagyon nyűgik.. sőt rettentően..., de nemsokára megyünk sétálni, vacsizni, kávézni, fagyizni remélem akkor már "jobban viselkednek".

Zöldi, én a pépet a tápszer helyett adom, ez olyan HA-s(nekem eszembe sem jutott, csak a doki felírta), néztem a kettő közötti különbséget, szinte csak az, hogy a pépben van +rizsliszt. Ha nem a pép( pedig nagyon imádják, lehet azért ilyen nyűgik, mert érzik, hogy lehet nem kaptam többet :lol: :lol: ) akkor csak gyümi, illetve főzelék legyen a pótlás, vagy még tápi is?

verzso

kisfiam délután nem akaródzik aludni,már kétszer próbáltam....azért a fürdit sikerült kisvikszolnom :lol:
szerintem ez a meleg is bekavar a bébiknek!

ha pici fehér pötty fogacska,megvan az éjjeli kelések oka! :wink:

KépKép
lyndee

azért nem véletlen ez a sok nyonyós baba egyrakáson és így hirtelen :?

KépKép
lyndee

Az én kis üvöltő dervisem most 1,5 órája nyomja, de előtte hihetetlen volt :shock: Szerintem kezdünk belelépni a hiszti korszakba is, mert brutál hangokat képes az utóbbi időben kiadni magából, amik ölbe vételre varázsütés-szerűen elmúlnak :lol:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]a írta:zért nem véletlen ez a sok nyonyós baba egyrakáson és így hirtelen

Egyetértek. :?

[quote]S írta:zerintem kezdünk belelépni a hiszti korszakba is, mert brutál hangokat képes az utóbbi időben kiadni magából, amik ölbe vételre varázsütés-szerűen elmúlnak

Dettó. :D

Mondjuk most kussolhatok, mert először aludt 3/4 órát, aztán visszaaltattam, és már bő fél órája megint nyomja....ez nálunk rekord!!!
bébic

Szerintem meg van a nyonyosság egyik oka! Itt olyan szél kezdett el fújni, meg durván sötét esőfelhők jönnek. Szerintem hamarosan nagy zuhi lesz!!!!! :lol: :lol: :cry:

Bébic: mi is azt beszéltük apával, hogy talán azt rontottuk el, hogy nem próbáltuk meg visszaaltatni!!!! Azóta viszont jól nyomja. Igaz az előbb is bent voltam nála és sikerült visszaaltatni, így 1,5 órája durmol!!!! :lol:
Vendég

Üdv mindenkinek a nyonyó klubba:)))

elaludt és jött a "szólj anyádnak hozzon pénzt autó" és már fent is van :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

zöldi: értem mit akartok mondani, megbeszéltem magammal,hogy, ha csak cicin megy az elalvás akkor csak cicin,nem fogom hagyni,hogy sírjon majd tépje a pólóm és végül kétségbeesett üvöltési fajuljon a dolog és végül ugyis cici lesz és beájul.tegnap csak a cici volt az elaltató
ma reggel meg csak simán letettem és cumival elaludt, de pl.most du-án cicizett és úgy aludt el.
meglátjuk
igen belátom igazad van,küzdök a cici ellen, mert, hogy mi lesz majd szeptemberbe...pedig egy hónap alatt úgymond leszokott a cicin elalvásról aztán egy nap alatt borult minden, valószínűleg most is küzdök talán sikerül is, aztán szeptemberbe borulhat az egész és majd megint csak magamat vádolom, hogy vmit rosszul csináltam.

boci: Rékának még soha senki nem csapta a szelet max az apjával kokettált eddig hisz ő az isten, (anya csak egy rabszolga:)
de ha minden igaz teszek fel hamarosan képet, hogy Márton fiad el dönthesse akarja -e csapni a szelet errefelé..

manna: ha nem jön be sem a ricinus se az urtica és lehet együtt a kettőt akár kúraszerűen is egyik nap az egyikből 2X5 golyó aztán másnap a másikból 2X5 golyó egy héten át.
pl nekm amikor már nem hatott jött a acidum phoshoricum 9ch ez főleg akkor jó a tejnek ah fáradtság kimerültség áll a háttérbe.1X5golyó én ebéd után szedtem mert, du-ánra lett kevesebb a tej.

én eddig tudtam,hogy mikor kakil a lányom,mert eddig úgy zajlott, hogy heeezés altból szopránba, majd erősen koncentrál, nyögés, nyomás, pukizás és fröccsenés, majd heeezés vissza szopránból altba és egy elégedett hööözés.
ilyenkor már tudtam, hogy body levesz. csapba betesz, domestos elővesz.
de pár napja csak azt veszem észre, hogy kakis a pelus széle.
semmi hanghatás ill.szaghatás nincs.:D :D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

Bocika: Szél itt is van, egy kis esőt küldhetnél! :lol:
Igen, ez nekem is eszembe jutott. Bár én általában megpróbálkozom vele, sikertelenül. Most viszont azt csináltam, hogy miután hallottam, hogy felébredt, nem rohantam be, gondoltam, majd ha sír. (csak a takarójával birkózott :lol: ) Kb. 10 perc után reklamálni kezdett, akkor bementem, cumi be, simi, puszi oszt szunya. :lol:
bébic

Orsi: Márton várja a képeket, bár még alszik!!!! Amúgy egy időben nálunk is csak cicin ment az elalvás aztán egyszer csak leszokott róla!!!!! :lol: Ja és Márton rendszeresen nyög kakizáskor!!!!

Bébic: még nem esik, de majd arra fújom az esőfelhőket!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintetek? Még a levegőt is lábujjhegyen veszem...
Bár nem tudom, mit parázok, mert a ház előtt ássák a csatornát markolóval, oszt meg se mozdul rá...

Kép

Kép
gabilany79

Verzsó! Nézem, nézegetem a pépeket... (tesóm a pépellenes, nem én) és most ott tartok, hogy a HIPP-nek vannak olyan pépei, ami bio, és nincs benne hozzáadott cukor.
Lehet, hogy én is elcsébulok, és adni fogom...mert ma megkostoltattam bébivel - mindent kitalálok, hoigy rájöjjek, mivel vígasztalhatom - éééééééééééés nagggggyon ízlett neki.
De ha valaki lebuktat tesóm előtt, azt puszta kézzel mártogatom a Balaton fenekére! :) ;)

Kép
zölddisznó

körkérdés:
ti hallgatok vmilyen gyereklemezt a babákkal?
nekem bnőm a Gryllus Vilmost ajánlotta.

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote]a írta:mik ölbe vételre varázsütés-szerűen elmúlnak

Gabi! Nem tudtad, hogy a dolgok csak vízszintesen fájnak? :):):)

Na, séta kettő indul. Cső!

Kép
zölddisznó

Orsi! Grillus Vilmos nálunk nagy kedvenc! mp3-ban töltöttem le.

Tejpép: én naponta egyszer adok Szabinak, azzal sűrítem a gyümölcsöt. HA-s.

zsebi_baba

bébic

Kép

Kép

sikerült elaltatni és sikerült pár kanál répát enni,igaz kicsi trükkel.mert kevertem hozzá pici almát :wink:

KépKép
lyndee

bébic:iszonyat jó receptek vannak ezen az oldalon,csorog a nyálam :P

KépKép
lyndee

Ööööööööööö, izé ezt kreáltam!

http://www.youtube.com/watch?v=NlkXCBVHxo4
Vendég

Lyndee: Édi Manód!!!! MIlyen ügyesen iszik! :lol: :lol:
És tuti a szék! Hmm, milyen ismerős.... :wink: :lol:

Jaja, én is most néztem (anyós már vagy 1 hónapja küldte a linket :oops: ), ezt a bögrés cuccot ki is fogom próbálni hamarosan! :lol:
bébic

Boci: Megnéztem, nagyon ügyes vagy! És hát ez a Marci fiú!!! Tündéri!! :lol: :lol: :lol: Az Apapuszis kép külön jó!! :D
bébic

Bébic: köszi!!!! Amúgy ha lett volna időm, energiám és türelmem még lehetett volna cifrázni!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja kb. 10 csepp eső esett!!!!!! :cry: 8)
Vendég

boci! nagyon jo lett!! ugyes vagy! en is szeretnek ilyet. mivel csinaltad? tudom mar volt errol szo... :oops: :oops:

zoldi. sargadinnye is mehet, ugye?
es akkor keverjem ossze a 2 izt vagy csak adjam oket egymas utan?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: köszi! Nekem Canon gépem van és ahhoz van egy progi amivel ilyent lehet csinálni!!! (ZoomBrowser)
Szerintem keverd össze, én úgy szoktam!!!
Vendég

Azt hiszem el kell mesélnem ami az elöbb történt velünk!

Négy sávos, elég forgalmas út van itt a közelünkben közepén jó széles zöldsávval. Itt mindig nagyon óvatosan tolom le a babakocsit mert elég nagy sebességel repesztenek az autók hiába van zebra.
Most is így történt. Elértem a zöldsávig vagyis az út közepéig megáltam jött egy rendőrautó a belső sávban. úgy ahogy kell megállt. Elindultam a babkocsival, honan honan nem fogalmam sincs de a rendőr autó mellett elhúzott ezerrel egy másik autó.
Nem akarok hazudni de 1-2 cm -n múlt hogy nem vitte el a babakocsit.
Rendőrök utána aztán láttam megállitották.
Akkor még fel sem fogtam gyorsan átsiettem az úton.
Mikor felértem a járdára jutott el a tudatomig hogy mi is történhetett volna.

Nem is íjedt vagyok inkáb borzasztóan dühös, hogy vannak akik még a babkocsit sem nézik. Legszivesebben nem is tudom mit tennék az ilyennel. Nem ideillő szavakat mondogatok most.
Vendég

Szorsi: hát ez nem semmi lehetett!!! Annyi ilyen balesetről lehet mostanában hallani!!! :cry: :cry: Remélem megnyugodtál!!!!
Vendég

lyndee: nagyon édi Arni haverunk!!!! :lol: :lol:
Vendég

íjajj Boci,én még el is pityeredtem a videódon!Nagyon jó lett!

Zöldi:
[quote]S írta:armi! Minden elismerésem, ha nagyzabáló család mellett be tudod tartani a diétát! Szurkolok!!!

Ettem pár falat kacsát,de szigorúan a melléből,és kenyér nélkül!!! :oops: :oops: :oops:
Én sütöttem,hogy bírtam volna nem-megkóstolni??? :roll:
De jópár napja elhagytam a kenyeret,és már most kevesebb vagyok kilóra!!!Ja és 4kor mikor apa megjön akkor eszem utoljára!
Te hogy állsz,hogy bírod?Sűrűn bűnözöl?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

na megvolt az elso "kimenos" estem! :lol: :lol: usztam 45 percet majd szauna es jacuzzi! jo volt! :lol: :wink: mennem kell altatni! majd jovok!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Csak gyors életjel. Ma Kecskemétre kellett mennem értekezletre. Mivel kicsi fiam rendesen igényli még a cicit, a nagynak meg vége a sulinak, pereputtyostól mentünk. Hát mit ne mondjak, le a kalappal a gyerekeim és a párom előtt! :lol: Amíg én értekeztem, ők nagyokat sétáltak, telefonáltak, ha jelenésem volt. Hunika nagyokat aludt, Zalánnak meg nagyon tetszett a város. Hulla vagyok, holnap délutános leszek, csütörtökön szabadnapos, remélem, akkor tudok visszaolvasni és reagálni is nektek. Most csak ezt az oldalt tudtam elolvasni.

Bocika! A Marci videót megnéztem, potyogtak a könnyeim. :cry:

Szorsolya! Borzasztó, mi van az utakon. Kecskemétről hazafelé én vezettm, mert a párom ment éjszakára dolgozni, gondoltam, ennyit pihenjen. Becsületesen, kereken 130-cal mentem az autópályán, nem túlzok, 20 másodpercenként suhant el mellettem valaki. :evil: :evil: :? Szerencse, hogy az ijedtségen kívül nem lett más bajotok!

Sarmi! Hajrá!

Boldog féléves fordulót Dórikának!!!

Zöldi! Smarni? Utána meg smárni? :wink:

Na megyek, már hülyülök a fáradtságtól. jó éjt!

Kép
Kép
szeles4

Boldog féléves szülinapot Dórinak!

Mindegyik babó olyan szép!!!!

Boci: ügyi vagy!

Aida: jól látom, hogy Noli szőkül nagyon?

Ma nagy takarítottunk és még holnap jön a folytatás :( jó fáradt vagyok. És végre megvettük a keresztelős ruhát! Sőt már kettő is van :oops: Meg megtaláltam álmaim fülbevalóját is Vivinek.

Szerencsére Vivi mostanában jó kislány. Kitartást a nyűgös babákhoz!!!!! Kezd négykézlábra állni :D

KépKép
jurmine

Bocsi a csapongásért! :oops:

Inkább megyek fürcsizni, meg aludani.

Nyugodalmas jó éjszakát!

KépKép
jurmine

Csajok! Köszi a videó dicséretét!! Készítés közben egy csomószor elbőgtem magam!!! :cry: :cry: :cry: :lol: :lol:

Szeles: mivel nem tudom holnap hogy leszek itten ezért előre is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Jurmine: ha végeztél, jöhetsz hozzánk is!!!!! :wink: :wink:
Vendég

na a jutalmam egy uvolto bebi. evett, de bealudni nem akart a cicin. letettem elkezdett torkaszakadtabol uvolteni. felvettem, setaltam vele, enekeltem neki, de csak uvolt es fesziti magat, cumit kikopi, tomi az oklet a szajaba. camomilla be (a por, amit itt lehet kapni). es csak uvolt es uvolt. nagy agyba be cici a szajaba, nem kell es csak uvolt. adtunk neki paracetamolt most mar, es most apa ringatja, mert nekem mar leszakad a hatam a 7.5kg-tol. szegenykem.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="jurmine"] írta:jurmineÉs végre megvettük a keresztelős ruhát! Sőt már kettő is van :oops: Meg megtaláltam álmaim fülbevalóját is Vivinek.

kerunk szepen kepet!

szorsi. meg jo hogy nem lett semmi baj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.16 21:08-kor.

KépKép
KépKép
mush589

boci:nagyon jó a videó,ügyi vagy nagyon!De ugye megint összebeszéltünk?én is pont egy ugyan ilyen videót csináltam Arniról,csak vmiért nem tudom a youtubra feltenni :evil:
már szegény Gabyt zaklatom ezerrel emiatt :cry:

gaby:jelentem reménytelen,újra lezongoráztam,mindent úgy csináltam ahogy írtad és nem játsza le.de még nekem sem,nem még hogy másnak!Feladom! :(

szeles:le a kalappal előtettek és a gyerekek előtt hogy ennyire együttműködőek.csütörtökön pihizz sokat! :wink:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?