Új privát üzeneted érkezett!

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:12-kor.
pironya

Szép jó reggelt Lányok - Asszonyok :D

Húúúúúúú termeltetek tegnap, már el is felejtettem miket olvastam.........

Bari: igen dolgozom, bár elég apró betűvel írtam itt a neten, talán múlt héten :wink:

Anna: bocsánat, de fogalmam sincs a tortabevonóval kapcsolatosan :cry: Nem csináltam még meg a tortát, vasárnap lesz a buli, dupla szülinap :wink:

Szilvi: mint írtam, mi is rendesen ráb......tunk a faca ...-s kölcsönünkkel :cry: Nem véletlen mentem vissza (feketén) dolgozni, de én megtehetem, mert anyum velünk lakik, tud vigyázni Kristófra, bár ne kellene bejárnom. El sem hiszitek, milyen rohadt nehéz itthagynom Őt :cry: Eddig kétszer mentem csak el, de tegnap este, már megsértődött :shock: :shock: Nem akart rólam tudomást venni, hogy hazajöttem :shock:

Stella: jobbulást Boninak...... :cry: A többivel kapcsolatban pedig kitartás, bár tudom hogy ez rohadt karcsú vígasz, hisz ezt már kitárgyaltuk :cry: A mi kocsink is halódik :cry:

Kata: Milán annyira gyönyörű, hogy beszarás.... :roll: :D Azok a hatalmas igéző kék szemei....... :roll: :roll: Hát, azt hiszem nagykorára lesz majd miből - kikből válogatnia :D :D

Ancsika: jó beindult a kicsifiad :D :D Pedig sokat aggódtál, hogy a Te Kisfiad a legkisebb, biztos majd mindent később csinál, erre tessék, totál befutóóóóóóóóó :lol: :lol:

Nálunk kedden volt a védőnő :lol: :lol:

Bogi: sajnálom a lábad :cry:

Hát, most ennyi jutott eszembe.....
bluebox

Jó reggelt!!

Piri: nem csináltál forradalmat szerintem .
Senki nem írta le, és lehet, hogy még el sincs döntve, hogy milyen keresetig adják!
Lehet, hogy csak aggódunk, és nincs is miért!! :wink:

Márti: sajnálom, hogy Kristóf megsértődött! :cry: biztos kiengesztelhető! :wink: :wink:
bszilvi25

Ha minden igaz, 5 millió feletti kereset mellett nem adnak csp-t.
bluebox

Na. Szerintem nem sokan keresnek itt a babaneten 5 millió felett...
bszilvi25

Jó Reggelt! :)

Piri: tényleg nem csináltál forradalmat, szerintem akik itt maradtunk már nem kapunk össze semmin! :lol: :lol: :lol: Ugye csajék?
Ha tényleg 5 millió a határ akkor jó! :wink: De ennyi bevallott jövedelme kinek van????? 8) 8) Csak a politikusoknak de nekik ez havi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti: köszi, azt hittem hogy használtál már máshoz talán ilyen masszát!
Szegény Kristóf, hogy ki tudják már mutatni ha valami nem tetszik nekik, mi? Kis drága.

Kata: Milán fantasztikus!
Az ország elhagyása meg hát........ akármilyen sz@r is, csak ez az Én hazám! :lol:

Mi a kölcsönnel elővigyázatosak voltunk, semmi deviza, és az első 5 év államilag garantált kamatozás, tehát nem változhat!
Csajok lehet váltani forint alapúra, miért nem néztek körül? Szerintem megérné váltani! Vagy nem?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Basszus ma rántott sajtot csinálok, megint nem fog mozdulni a mérlegem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szerintem már nagyon kevés bank vállalja be a forintalapu kölcsönt :? De persze ez az én véleményem.
bluebox

Ja és vettem Vikinek overállt, Dunaújvárosi az emberke, lassan ideér vele, mert jön el Pestre és el is hozza! 3000 volt, de olyan szín hogy jó lesz Levire is, ha éppen a méret jó lesz majd! Majd megmutizom! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: majd muti meg!!!!

Tegnap este én is vettem egy pár dolgot Mercinek a neten!
bszilvi25

[quote="bluebox"]S írta:blueboxzerintem már nagyon kevés bank vállalja be a forintalapu kölcsönt :? De persze ez az én véleményem.

Nem tudom miért! Miért jó nekik ha egy csomó ember nem tudja fizetni a megemelkedett részletet?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Piri: Boldog Hófordulót Csonginak!!!
bszilvi25

szerintem a forint alapu hiteleknek meg a kamatait/kezelési költségeit emelik. Olyan nincs hogy a bank ne járjon jól!!! SAJNA
bszilvi25

Megérkezett! Tök jó Vikire, alá is tud öltözni még, és még picit nagy is rá, ha mákom van még jövőre is jó lesz neki! Meg aztán ha mákom van Levire is jó lesz majd:

Íme:

Kép

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Én is Kívánok Csonginak Boldogat!

És a legjobb hírt nem is mondtam. Levi fél 2 után már csak 7-kor kelt, aztán negyed 9-kor én ébresztettem fel a zörgéssel.
Úgy látszik a fél 2-es kajálás még kell neki, de ez már semmiség! :lol: :lol: :lol: Most már csak ki kéne toloncolnom az ágyába! :lol: :lol: Aztán a szobájába! :lol: :lol: :lol: De úgy imádom hogy ott alszik Velem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Voltunk doktornéninél, kaptunk Zinnatot, mert piros a torka. Azt mondta, a fogzás miatt ilyenkor legyengül az immunrendszere és könnyebben megbetegszik :( Nem kaphat 1 éves koráig semmi tejeset, sajtot vagy kefírt, joghurtot sem, mert az is csak fokozná az ilyen köhögéses, hörghurutos megbetegedések esélyét :( Szerencse, hogy még csak most akartam neki adni,eddig nem adtam, bár ennél gyakrabban már hova lett volna beteg?
Anna, a tietek támogatott lakáshitel, azért nem változik a kamata, ha nem az lenne a forintalapúnak is emelnék a kamatát. Most ez miatt a válság miatt minden hitel érintve van, csak amíg fix kamat van, addig ahhoz nem nyúlhatnak. A deviza alapúak meg többszörösen is, mert a kamatot is emelik, meg az árfolyam is változik.

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!
van köztünk aki esetleg nagyon penge tb dolgokban?
betegállomány,gyes ilyesmi?
ha igen akkor írnék privit!

stella igen ez tényleg így van a fogzás alatt legyengül az immunrenszer.
és a mi dokink is összefüggésbe hozza a tejtermékekkel...de nálunk joghurt,8hós kortól adható...tej az viszont 1,5év!!
ahoz képest 4hónaposan ő maga adott joghurtot dávidnak a saját otthoni rendelőjében a saját hűtőjéből...
na mind1 azóta sem kap.
barika2008

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:13-kor.
pironya

Dehogynem Piri, a járdaszigetekre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy maradra! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Nemrég ment el a kolleganőm.

Képzeljétek Máté este 8-tól reggel 7-ig aludt!!! :lol: Csak tudnám,hogy most miért?!Mindent ugyanúgy csináltunk.

Kép
melike

Most így játszik.Ez a biztos... :lol: Kép

Kép
melike

Kicsit esik,de lemegyünk.2 napja nem voltunk.

Miával mi van???

Kép
melike

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hmmm? Itt meg mi volt minitali? Marci, Kristóf és Kitti?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Aha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így megismerted őket???

Brigi

Kép

Kép
hékás

De cukik így együtt! :lol: Már meg lehet Őket ismerni könnyen, már nem olyan egyformák! :)
Marcinak nem volt jó kedve?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nem volt nehéz :) Mindegyikük egy kis egyéniség már. Na és meséljetek. Jól elvoltak együtt? Marci nem volt olyan tartózkodó mint a legutóbbi talin?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jól elvannak már. A két fiú most is alszik ,csak Kitti játszik ezerrel. Ő nem alszik. Ja, és eleinte is csak a két fiú sírt, Kitti nem :lol: :lol: Marci jobban viseli a társaságot, csak amikor jöttek, még álmos volt

Brigi

Kép

Kép
hékás

De jó nektek! Nagyon cukik mind! Azért Kitti csak nő, jobban bírja a kiképzést :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:13-kor.
pironya

Én meg nekiálltam fotózni és hirdetni Levi kinőtt ruháit! A szívem szakad meg, de hát mit csináljak, nem tarthatom meg! :cry: :cry:
Jajj olyan pici rucik! :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

de izék vagytok...engem nem is hívtatok 8)
barika2008

Szia Bari

Voltam a Dunakeszi auchanban, ott is van nyálkendő, ha még aktuális.

Kép
Kép
schopin

Megjöttünk.De jó idő volt!Nem esett az eső!

Brigi:de jó kép!Én nem ismertem volna fel a vendégeket. :oops: De így már simán. :lol:

Kép
melike

Szilvi muti már te miket vettél!

Anna:jó a ruci!

Kép
melike

schopin én is ma voltam de meg sem néztem...kár,hogy nem találkoztunk.
mondjuk mi csak a kávézóban voltunk a barátnőmmel,koccintani egy narancslével a csíkos tesztjére!!!!
igen aktuális a nyálkendő...olyan szinten fogzunk és nyálzunk,hogy nagyon.
de én ott olyat láttam ami 1000 valamennyi volt darabja
barika2008

tényleg ha jó idő lesz nem futunk össze gyalog babakocsival?
mondjuk féluton?
bár nem tudom melyik részen laksz
barika2008

Köszi Meli Nekem is tetszik! És tök jó bundis! Idáig sétáltatok?????
Itt egész nap esik! :cry: :cry:

Tényleg Szilvi Én is akartam írni hogy muti mit vettél. Meg előszedem Vikim rucijait és majd megmutizom hátha érdekel valami Mercinek, meg persze a csajos anyukáknak!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Most vagyok egy kicsit, aztán jönnek a munkatársaim.
Eddig rendet tettem, takarítottam, Merciztem stb.stb...

Babatali: :shock: de jó!!!!
majd meséljetek!

Anna: jó az overáll.

Ruhák amiket vettem
Kép Kép Kép Kép

meg is jöttek!

majd jövök még este! sziasztok
bszilvi25

Nagyon kis csinik! Látom Te is készülsz már a nyárra! :wink: :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szilvi jók a rucik!De már nyári?!Én még azt sem tudom milyen méret kell akkor neki?!

Nem Anna,már fél 4kor itthon voltunk.Csak öltöztünk meg ettünk.

Kép
melike

Bocsi, Bari, de hirtelen ötlettől vezérelt tali volt. Este beszéltük meg msn-n :lol: :lol: :lol: De egyszer szervezhetnénk megint egy olyan jó nagyot, csak ahhoz kell nagy lakás/ház is. az meg nekünk nincs...

Tök jó volt, Marci csak addig sírdogált, amíg ki nem aludta magát. Utána már nem lehetett olyan könnyen kihozni a sodrából :wink: Na jó, nem olyan erős lelkileg, mint Kitti, kicsit anyámasszonykatonája. Andival jól összebarátkozott, meg volt sértődve, hogy nem mehetett vele. nyújtotta Andi felé a kezét, hogy mehessen ő is :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én is itthon vagyok már :D Tényleg jó volt "összefutni" :lol: Remélem legközelebb Kristóf nem lesz ilyen kis gyámoltalan :?
bluebox

Hello!

Túléltem a sebészetet, de nem volt egy leányálom, leginkább az injekció fájt, de az nagyon. Holnap kell mennem kötéscserére.

Dorina is fél 4!!!-kor evett először.

Védőnő azt mondta, már kétszer adjak neki főzit, ebéd mellett vacsira is, de a vacsorát nem akarom még kiváltani, mert esti szopi közben alszik el és tuti felébred, ha ehelyett nekiállok kanállal főzeléket etetni vele.

Tegnap az uzsi helyett próbáltam főzit adni, de ez meg nekem fura, az uzsi az kisétkezés, arra nekem furcsa a főzelék.

Most megpróbálom kitolni a fürdést, és 7 körül adni neki főzit, aztán fél 8 után fürcsi, és elalváshoz plusz szopi. Olyan nehéz ez a kiváltás dolog.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Találtam egy olyan jó oldalt!Kombidresszre vadászok,mert alig van Máténak normális 74-es bodyja.A Scamp-os oldalon 850-1200 ft.ért olyan jók vannak!

Kép
melike

Hol vagytok?

Kép
melike

Én itt vagyok, megnézegettem tényleg tök szupik!

Én nem tudom mi kell Levinek annyi de annyi kapott ruha van bedobozolva hogy csak na. Mindig ha kinő egy adagot akkor turizok itthon! Tényleg Nekem saját turkálóm van. :lol:
Persze ha valahol meglátok egy két szupi cuccot nem tudok Én sem ellenállni! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szólok pár babás barinőmnek,hogy rendeljünk együtt! :lol:

Kép
melike

én itt vagyok :lol:
kombidresszért én 100 forintnál többet nem adok!!
dávid a turkáló király :lol: :lol: :lol:
éééés ha lány lenne!!
olyan kisruhákkal dugig vana turi,amit szilvi kirakott.majd egyszer 100forintos napon veszek is eggyet kettőt kedvtelésből,lefényképezem és elküldöm a topikcsajok valamelyikének :wink:
barika2008

Sziasztok!

Itt vagyok én is! Csak mostanában olvasó üzemmódban vagyok! Teszek én is egy képet a mai rögtönzött találkáról!

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?