Sziasztok!
Na most sikerült a végére érnem a 3 napi terméseteknek. A 7második fele nekem durva volt, eddig ezért nem voltam.
Bende! Üdv közöttünk, örülök, hogy sikerült a babóca-még ha csak 3.-ra is! Szerintem se éld meg kudarcként, lehet, hogy most volt itt az ideje, hogy a pici lélek hozzátok kerüljön.
Csajok! Nagyon jók a pocakfotók, szépen kerekedik mindenki.
Végignéztem az UH képeket is. Édesek ezek a csöppségek! Tök furcsa, hogy így be tudunk kukkantani hozzájuk. Még egy pár hét, és tök jól fog látszani az arcuk is. A nemükről nem is beszélve
Lanyané! Hát nem csodálom, hogy most nem tudod hányadán is ál a dolog a nemeket illetően. Jól összezavartak. Vagy csak a gyerkőcök tréfálkoznak veled?! Szerintem a 2 kiscsaj is szuper, de érthető, ha fiú-lány párosra pályázol. Még simán összejöhet!
LEi! Tök jó lenne, ha neked is Mustafa lenne a dokid. Bár remélem, hogy Rafttal se lesz gondod. ELvileg ő is nagyon jó doki!
Yuyu! Ugye te írtad, hogy aggódsz, mert még nem érzed a picit. Hát nyugi, még én sem. Illetve fogalmam sincs, hogy a gyomrom- vagy a kaja vándorlása odabent vagy a babó az amit érzek. Szóval én is egyértelmű jelre várok.
Szerdán voltam a dokimnál, Mustafánál. Tényleg visszament a Margitba. Megvizsgált, súlyt mért. Nála sajnos nincs UH, de azzal a "walkmann"-os készülékkel hallgattunk babaszívhangot, és az rendben dobogott, így megnyugodtam. Bár ő is jó sokáig kergetőzött, hogy halljunk vmit. Megérkezett a kórházi AFP, wassermann, és cukorterhelés eredményem, mindegyik okés lett.
Szerdán voltam bőrgyógyásznál is, mert pár napja jöttek ki rajtam kis viszkető pros pöttyök, (mint egy kis pattanás). Először csak a hasamon-hátamon, aztán a lábamon is meg a karomon is. Csak úgy elszórtan. A védőnéni mondta, hogy ő csak egyszerű allergiás kiütésre gyanakszik, de irány a bőrgyógyász.
Na ott aztán jól felhúztam magam, mert hiába volt időpontom, 1órát várnom kellett, és a nő csiga lassúsággal rendelt, de még úgy is, mintha ott se lennék. Trécselt az asszisztensével, telefonálgatott meg ilyenek. Mellékesen megállapította, hogy biztos allergia, és mindenféle gyógyszertári kencét írt fel, ami illatanyag-színezék és tartósítószer mentes. Rákérdeztem, hogy nem lehet-e a kiütés a kalciumhiánytól, úgy értve, hogy az allergia könnyebben előtör, ha nincs elég kalcium, ezért is szoktak azt itatni allergia esetén. Kb a felénél belémfojtotta a szót, hogy a kalciumhiány nem okoz ilyen tüneteket. Szóval kb hülyének nézett.
Na mindegy, letudtam, az a lényeg.
Csütörtökön egész nap PÉcsen voltunk, albit keresni, de nem jártunk nagy sikerrel.
Nem egyszerű a dolog. Ami szép és jó helyen van az qrva drága, ami olcsóbb az meg olyan is. LEpukkant, ezeréves berendezésekkel. Van egy-kettő ami szóba jöhet, de még nem vagyunk meggyőzve, úgyhogy jövő 7en még keresgélés lesz.
Viszont olyan szinten elfáradtam (a pénteket is beleértve), hogy mindegyik nap azzal zárult, hogy itt a gépnél elaludtam a széken, munka közben. (mert ugye próbáltam a kimaradt csütörtököt pótolni)
Most 7végén is dolgozok, mert beindult a határidős rész, úgyhogy nem leszek a top-on egy ideig. Azért ma jól kialudtam magam
Találkozóra nekem még most minhárom időpont jó, de közben kiderülhet, hogy mégsem Bp-en töltjük vmelyik 7végét. Így én biztosat majd csak a kitűzött találkozó hetében ígérek.
Elég sok minden alakulóban van most körülöttünk...
Az viszont tuti, hogy kedden megyek UH-ra! Végre vmi jó
!
Próbálok majd benézni azért sűrűn hozzátok! Na jó sokat írtam, bocsi érte.
Pusz Nektek! jó 7végét, pihenjetek nagyokat!
Panna