Új privát üzeneted érkezett!

Györesz!

Akciósak vannak még 1990Ft-ért, de korlátozott mennyiségben és fazonban, akció 29-éig tart.
Ami nem akciós az sem drága, én 6500Ft körül vettem hosszú szövetnacikat.
Farmer picit drágább, nyílván az anyag és a szabás miatt, azt magamnak 8900-ért tudtam volna venni, de végül megbeszéltem magammal, hogy 3 naci elég tavaszra, utána majd nyári ruhák kellenek :lol:

pöttömpanni

Köszi lányok a jótanácsokat fel is tárazom magam a kúráláshoz!
:? :(

Katica cuki a pocid, majd lesz ez még nagyobb is!!
a végén meg majd mi is csak nyöszörgünk a nagy melegbe :shock:

Szép napot mindenkinek lefekszem döglődni nehogy rosszabb legyen a helyzet.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Ma végre sikerült feltunningolni a receptes oldalunkat. Feltettem a pogit, a túrótortát és a mediterrán pulykamellet.
Ma paprikáscsirke lesz csipetkével és vegyessalival, utána répatorta. Hétvégére meg linzertortát szeretnék csinálni, az is olyan finom!

Én még mindig azon parázok, hogy miért nem érzem a bébi mozgását. Már kezdek nagyon ideges lenni, föleg mert a köv. uh március 26-án lesz. Rettenetesen sok idö még odáig!

Szép napot!

Barbi
Vendég

Rákerestem hol lehet kismamaruhákat elérhető áron kapni.

www.babyoutlet.hu (ezt az oldalt gondolom mindenki ismeri már)

www.armania.hu (ez egy használtbolt, de a kismamanadrágok újak!! Legalábbis a honlapon ezt írták)

http://www.golyakismama.hu/

http://www.kismamadivat.hu/index.php?me ... nunev=Kezdőlap&tipus=cikkek

http://www.mammamia.hu/main.html

http://www.kismamaruci.hu/ (itt a választék elég egyhangú szerintem)

Remélem tudtam segíteni annak, aki hasonló ruhagonddal küzd mint én. :)

k.a.t.i.c.a

Hú lányok megjöttem, sikerült jól bevásárolnom a christina moda-ban:)))) 6 felsőt és 3 nadrágot, darabját 1990-ért.

Györesz, nagyon jópofa nadrágok vannak, érdemes benézni, hosszú és 3/4-es fazon is van, szövet, pamut, farmerek

sniky

Barbi, egy percig se aggódj, én sem érzem még a baba mozgását, de ez nem jelenti azt, hogy vmi baj lenne, csak nyugi, rendben? :)

sniky

Sniky!
Nagyon köszi! Az az igazság, hogy a melóhelyemtől 5 percre is van ilyen bolt, úgyhogy haza felel be fogok szaladni! Drága nacit nem akarok, mert azért van nekem, de jó lenne egy-két új is!
Szóval köszike!

Barbi!
Én a kisfiamat 17 hetesen éreztem, de lehet akár a 20. héten is érezni az első babát, attól is függ, hogy milyen vastag a hasfal és hogy a méhlepény hol tapad!

Kép
Kép
györesz

Kép

Kép

Az elsőt alulról csinálta, a popsija és a két combja látszik, közöttük pedig a herezacskó :lol:

pöttömpanni

Pöttöm, nagyon édes Noel baba, szép formás, csudaszép:))

sniky

Sziasztok!

Rég voltam itt. Egész pontosan 20 napja. :oops:

Tőmondatokban, ami azóta velem történt:
Fogadtam orvost. Egy nagyon aranyos doki, aki nem is drága.
Túl vagyok az AFP-n, ma kaptam meg az eredményt.
Már kezd alakulni a pocak.Még nem olyan, ami nyilvánvaló, de az alap már megvan.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Pöttöm!

Az alsó kép akár az enyém is lehetne, mert pont így nézett ki az utolsó UH-n. Kis formás, gratula!

Györesz!

Aranyos vagy, méhlepény alul a méhszájnál tapad és 4. babám, tehát már illene éreznem. Ma is mintha, de még nem meggyözö az egész. De igyekszem nyugost maradni még 1-2 hétig...

Nicky!

Köszi a bíztatást! Jól bevásároltál! Meg is mutatod majd a zsákmányt?

Barbi
Vendég

Barbi, majd, megpróbálok képeket feltenni:)

Lányok, nyaralásban kellene egy kis segítség május elejére. Szerintetek hol érdemes érdeklődni repülős utakkal kapcsolatban, mert amit eddig találtam az mind júniustól van:((( tapasztalat?
Spanyolo., Portugália, Olaszo. vagy Görögo. lenne az uticél:)

sniky

Lányok,
Hol van ez a Christina Moda?

Katica,
Én holnap megyek afp-re, 15+4 napos leszek a centim szerint. A dokim számolta ki, hogy ma menjek, mert ha nagyobb 5 nappal (az előző uh szerint igen), akkor se töltsem be a 17. hetet.
Nem emlékszem már, éhgyomorra kell menni az afp-re?

Lanyine,
Ez annyira izgalmas, a végén biztos kiderül :D

Barbi, ne aggódj! Nemsokára úgyis biztos megérzed!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szia Rita!

Margit krt. 59. szám alatt a Széna tér és a Margit híd között félúton. Érdemes benézni, én megyek holnap is, mert eltett nekem még egy felsőt a hölgy, mert talált a raktárban:) nagyon kedves, segítőkész 63 éves néni volt ott, bár minden kereskedő ilyen lenne.

sniky

Sniky, mi is májusban szeretnénk menni valahova tengerpartra, de a neten tényleg szinte minden júniustól van csak. Valamelyik nap benézünk utazási irodába is, itt Pakson a tensinél épp valami előfoglalási akció van, megpróbálkozunk ott...

yuyu79

Sziasztok!

Nyaralás ügyben én ajánlanám tunéziát. Egy kedves ismerősöm kb. 3havonta kijár és már most kelleme idő van kint. Mi ott voltunk nászúton június elején és már akkor 30fok felett volt. Persze attól függ mászkálós nyaralást szeretnétek vagy pihenőset.
Görögországgal csak az a baj hogy akkor még elég szeles az idő.

Vettem ma a vaterán 2500ért egy szoptatóspárnát. Már el is mentünk érte. Tiszta , új állapotban van. Szerencsém volt.

Na jó pihit mindenkinek én még gyógyítgatom magam.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt lányok!

Én is nyavalygok, a torkom fáj és taknyos vagyok két napja. Nincs is sok kedvem semmihez. Még a vásárlás se izgat, pedig a rendes nacijaimat már nem tudom hordani, a meglevő terhasnadrágaim meg még leesnek rólam. :(

A kisfiammal voltam hat hónapos várandós amikor májusban Tenerifére utaztunk. Nagyon jó volt! Nem volt nagy tömeg, mert még szezon kezdete, de nagyon kellmes idő volt, mint fürdéshez, az mondjuk jobban esett a szálloda szuper medencéiben, mind kiránduláshoz. Van egy Lollo park nevű állatkert, ott egy egész napot töltöttünk el a delfin, fóka, és papagájshow-k nézegetésével, csodás volt a park is és rengeteg állat, jó kajálóhelyek voltak. Voltunk vulkánnézőben is, jó időben egészen fel lehet menni, amikor mi voltunk fújt a szél, de nem is vágytunk a tetejére, így is érdekes és szép volt az a nap. Lehet, hogy most is elmegyünk majd május végén vagy június elején.
Vendég

Sziasztok!

Sniky!
Én is abba a boltba voltam tegnap! Onnan kb. 5 percre dolgozom a Kapás utcába! Vettem 2 gatyót, de ma még meló után én is beszaladok, megnézem a farmerokat! :lol:

Kép
Kép
györesz

Rita!
Igen éhgyomorra menjél!

Kép
Kép
györesz

Jó reggelt Mindenkinek!! :)

Rita, lehet már későn mondom, de én éhgyomorra mentem AFP-re.

Niki, nézd meg a
www.medicitravel.hu-t vagy a
Tensi tours honlapját, vagy az OTP travelét. Ott mindig szoktak jó ajánlatok lenni. Tegnap én is nézelődtem, de ilyen korán javarészt az egzotikus utakra van még csak ajánlat, de azért próba szerencse. :)

Tegnap tornáztam Rubint Réka kismama dvd-jére. Nagyon klassz volt!! :) Ha szeretnétek tornázni és a dokitok is engedi, javaslom ezt a tornát, nagyon kellemesen elfáraszt, de egyáltalán nem megerőltető. Azokat az izmokat erősíti, amelyekre majd szükség lesz a szülésnél. Mindhárom trimeszternek külön tornája van, 20-20 perc. Nekem nagyon tetszett!! :) A pocaklakó véleményét még nem tudom, de gondolom ha nekem jól esett, akkor neki is. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok! Katinka, én már a terhesség elejétől arra a DVD-re tornázom. Nekem is nagyon bejött. Bevallom én még most is csinálom az első trimeszteres gyakorlatokat a másodikkal együtt, csak kihagyom belőle a kitöréses gyakorlatot, mert az már tényleg nem esik jól. Rékát nem nagyon szeretem, így le szoktam halkítani és beteszek valami jó kis zenét hozzá. Érdemes kipróbálni.

szuszu

Sziasztok!

Ugyan még csak a sógorommal beszéltem, a saját dokimmal még nem, de nagyon jó lett az AFP-m.
Ez most kellett mint jó hír!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka, ez tényleg jó hír. :) Mostmár megnyugodhatsz.

Mivel Ti már voltatok páran 4D-s ultrahangon, tudnátok segíteni abban, hogy melyik időszakban érdemes megcsináltatni, hová érdemes menni és mennyivel előtte jelentkezzek be vizsgálatra? Előre is köszi.

k.a.t.i.c.a

Jó reggelt!!

Bocsánat, hogy nem jöttem tegnap, de apum végre hazajött 2 hét után Zanzibárról, és élménybeszámolót tartott egész du. és este...hogy micsoda csodák vannak a világban :shock: ..... délelőtt meg megint küszködtünk a házzal...

Tunéziát, Egyiptomot, Jordániát csak azért nem ajánlanám Niki, mert ott teljesen más ugyi a baktériumflóra, és hiába vigyázol; ha nem töménnyel kelsz és fekszel, tuti hasmenés, és ez a kellemesebb és egyszerűbb eset. Egyébként Egyiptom májusban tökéletes, mi akkor voltunk ott nászúton..

Nekünk sajna idén is kimarad a tengerpart, majd itthon 3 napot elmegyünk valamikor áprilisban; az építkezés minden pénzt felemészt.. még jó, hogy Kornél kap üdülési csekket, mert különben még ennyi sem lenne.. :D

Bende- a számokat nem tudom, nincs nálam a papír, de telefonon bediktálták, hogy az alsó határérték alatt van az eredményem.

Nálam is az a "gond", mint Katicánál, hogy mivel a peteérés nem félidőben történt, nehéz meghatározni a megfelelő vérvételi napot...

DRÁGA Szuszu- ügyesen felvállaltam a táblicskut, erre most kénytelen vagyok visszapasszolni Neked... bocsi.... :oops: :oops: akik már válaszoltak, azokat beírtam....(egyenlőre úgytűnik a márc. 29 a nyerő) JA; 30.-án bababörze.. remélem ez sem gond így!!!

puszi Nektek

Judit

Kép

Kép
mákszem

Aprooka- legfeljebb, ha párod csak reggel vagy este ér rá, akkor elhozlak, és majd Érted jön; vagy behoz, én meg hazaviszlek. (Mindkettőt nem tudom bevállalni, Soma miatt..bocsi)

Pöttöm- Noel baba annyira Somára emlékeztet; ő is pont mindig így mutogatta magát; én már biztos, hogy imádni fogom... :lol:

Barbi- Köszi a recepteket!! Ne izgulj, a barátnőm a 3. babáját érezte meg a legkésőbb; a dokija azt mondta, mert ez a méhlepény helyzetétől is nagyban függ!

Kép

Kép
mákszem

Aprooka- ezt a talira írtam...

Kép

Kép
mákszem

Sziasztok!

Az este olyan furát éreztem! Mintha belülről a köldökömbe szúrtak volna egy hurkapálcát. :shock: Párom szerint az tuti a baba volt. Hát nem tudom, de nem volt jó érzés, nem akarom újra érezni!!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mákszem!

Leesett :lol:
Nagyon köszi, de csak megoldom valahogy remélhetőleg.
Van valami füstmentes, megközelíthető helyetek?
Buda, vagy Pest?

Na még negyed óra és rászabadulok a telefonra, mert a saját dokimtól is hallani akarom, hogy minden okés. Mondjuk a papírt is meg kéne kapjam valamikor.
Képzeljétek, tegnap este hívott a nővérem, hogy nem hiányzik valamim?
Kiderült, hogy 3 hete nincs nálam a tb kártyám, mert a 12 hetes UH-n ott maradt a kórházban. A nővérke nem adta vissza, én meg a tarkóredő eredményemmel voltam elfoglalva és nem is vettem észre.
:oops: :oops:
Még jó, hogy a klán mindenhol jelen van. (párom így hívja a családunkat, mert rengeteg a doki, meg a jogász, szóval kiterjedt a család)
Így nem kell mindent újra csináltatnom. A dúrva, hogy észre sem vettem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok:)

Köszönöm szépen Nektek az utazási tippeket, utána fogok nézni. Mindenképp május elején mennénk nyaralni, mert május végén már a 30. hetet töltöm, utána már nem mernék messzire menni, illetve repülőre ülni, ha egyáltalán felengednek. Gondolom légitársasága válogatja, hogy kérnek-e igazolást, hogy repülhetek?!

Ma megjött végre az AFP eredményem:

AFP-MOM: 0,9
B-hCG MOM: 1,5

semmi határérték nincs feltüntetve, de gondolom ez belefér, legalábbis az alapján amit a neten találtam?!

Györesz, örülök, hogy sikerült nacit venned és is megyek ma megint, mert a farmerokat meg sem néztem, illetve felhívott a néni, hogy a raktárban talált nekem méretben megfelelőt az egyik felsőből, ami nekem nagyon tetszett:) olyan aranyos tőle!

sniky

Egyik szeme sír, másik nevet: tényleg jó az AFP.
Csak sajnos, pont amikor mennem kéne a genetikai UH-ra, akkor megyünk el egy hosszú hétvégére. Az azt követő hétfő meg Húsvéthétfő.
Így kedden megyek csak 25.-én megnézni az én kis babómat. Az még 3 hét. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

pöttöm: nagyon édes a baba!!Jók a képek! :)

sniky: Jordánia és ilyesmi helyek tényleg nem annyira jók szerintem terhesen, mert nagyon könnyen lehet valami gyomorvírust elkapni. Akár a Pizza Hut-ban egy jégkocka elszopogatásával is megtörténhet a baj (párom tapasztalta, nem volt kellemes).

panna: képzeld, most derült ki, hogy anyukám ismeri Mustafa dokit. És csak most mondja nekem. Szóval ha esetleg a Dr. Rafttal lenne valami probléma, lehet, hogy felkeresem Mustafa dokit is. :P

Na, megyek fogdokihoz, befejezi a gyökérkezelésemet végre. :lol:

Nekem a március 29. sajnos nem jó, mert akkor még Ausztriűban leszek síelésen. De majd számoljatok be a taliról és fotózzatok sokat.

ma már nem jövök, meg a hétvégén sem leszek netközelben, szóval mindenkinek kellemes pihenést.
Lehet jövő héten én is megnézem ezt a Christina Mode-t itt a Bécsi úton. Már megőrülök, hogy nincsn mit felvegyek..... :cry:
lei

sziasztok!
ajánlom a C&A is, ott is ki lehet fogni egy két jó kismama cuccot.
én vettem ott kismama övet és tök jól tudom még hordani a régi gatyáimat, de a hasi is szépen gömbölyödik benne......:))
de jó kis találmány, mármint az öv.

Kép
winona

sajnos a hozzánk közel lévő két emeletes C&A kispórolta a cuccai közül a kismama dolgokat. :evil:
Így most mindig harci készültség és egyebek, ha akarok valamit venni. Mert be kell nyargalni a városba érte.
Így inkább maradok a tréningruháknál, ahol lehet. Munkahelyre meg vettem 2 nacit (+ még 2 sima nacim is jó rám egy darabig) és vettem 4 féle felsőt.
És várom a nyári kollekciót a C. Mda-ban, mert szeretnék sima egybe rucikat. Azok annyira cukik.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Lányok!

A találkozó felajánlott időpontjai közül nekem még bármelyik jó! Így rugalmas tudok lenni!

A héten voltunk UH-n, és büszkén jelentem, hogy kiscsajszi lakik a pocakomban. Az UH alapján már betöltöttük a 16. hetet is.A jó hírt tetőzte, hogy tegnap megkaptam a downszűrés eredményét, ami tökéletes lett, és ami még jobb, ma végre éreztem azt a sokat emlegetett simogató, buborékoló érzést a pocakomban, amit már sokan emlegettek első babamozgás érzéseként! :lol: Olyan nagyo jó! Hamarosan megpróbálok feltenni képeket Csengéről (ez a név tetszik nekünk a legjobban), és a pocak képpel is jövök, mert mi is kerekedünk rendesen!

Sniky: én sem ajánlom az Európán kívüli utazást! Tunéziában én összeszedtem egy csúnya gyomorfertőzést, és ez Egyiptomban sem került el!

Szilvi

rizsimami

Lányok!

Ruházkodással kapcsolatban kaptam még egy tippet, állítólag a Tesco-ban a Cherokee ruhák között is szoktak lenni nagyon csinos kismama cuccok. Én nem ismerem ezt a márkát, de egy megbízható ismerősöm ajánlotta, gondolom nem lehetnek túl rosszak. Azt sajnos nem tudom, vajon minden Tesco árulja e ezeket, vagy sem, de ha arra jártok, érdemes megnézni, szerintem.

k.a.t.i.c.a

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!! :)

k.a.t.i.c.a

Nekem is van Tesco-ból farmerom, nagyon kényelmes. A babaruhák között is édesek vannak...
Ma de. egyébként csak aludtam. Ki vagyok ütve teljesen, olyan dög álmos vagyok, hogy nem tudok semmivel se haladni, hát ledöltem. De nem javult a helyzet, inkább tovább romlott, mert éhes vagyok és mivel aludtam, nincs kész az ebéd! Mentsetek meg! :)

Barbi
Vendég

A Christina Moda-ban kismamaruhák vannak? Meg kellene néznem hol vany ilyen üzlet hozzánk közel, mert a Margit körút, meg a Bécsi út messze van. A C&A-ban én is találok néha jó kismamaholmit, de nem túl nagy a választék, igaz gyakran változik is a kínálat. Cherokee-ból gyerekholmikat vettem, egész jó minőség és nem túl drága. Kismamaruhát még nem láttam, igaz nem is kerestem. Szerintem a legtöbb Tesco-ban van.

Szilvi, gratula a kislányhoz!
Vendég

Szilvi!

Gratulálok a kiscsajszihoz!
Javul az arány...bár ahogy szegény Lanyané-val "szórakoznak" az UH-sok, nem is biztos, hogy a kispasik vannak többségben. :lol:

pöttömpanni

Csenge!

Christina moda Pesten csak ezen a két helyen van sajnos. És kismamarucikat árulnak.

pöttömpanni

Köszönjük Pöttöm!

Hát, ilyen kis Rizsszemek vagyunk! :lol:

Kép

Kép

Kép

rizsimami

Szilvi gratula a kiscsajszihoz:)

A Cherokee ruhái tényleg nagyon jópofák és árban is 3000,- körül mozognak. Katica a csepeli tesco-ban tuti van, mert én is ott vettem már egy jó pár darabot, meg a páromnak pólókat. Minőség és ár is jó.

Voltam a Christina Moda-ban megint:))) egy farmer és egy blúz, na meg két melltartó lett a vége, mindezt 6000-ért:)

melltartó: merevítő nélküli, tiszta pamut és szoptatós is egyben 1300,- darabja, aki ilyen gondokkal küzd megéri benézni!!!

sniky

még egy tipp:
vörösmarty téren nyílt egy H&M és ott a -1-en vannak kismama ruhák+irtó édi bébi cuccok is!annyira nem húzos áron.pár ezrek...2-5ig kb.

Kép
winona

Sziasztok kismamik!

látom mindenki szépen fejlődik, igazán édik a képek. Gratula a jó eredményekhez.
Én még mindig náthás dögrováson, már lámpázom a fejem is mert a homlokom szétmegy.:shock: :(
Találtam egy oldalt ahol sok cím van kismamaruhailag:
http://www.babaszoba.hu/services/kb?id= ... 0-8B3731D8

kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szia mecsi, jobbulást neked!!!! küldöm a sok pozitív energiát!!!

Hétvégén én sem leszek, mert pránanadi tanfolyamom lesz szombat-vasárnap egész nap.

Legyetek jók és pihenjetek minél többet, mára elköszönök, mert egy csomó munkát be kell még fejezzek:((

Szép hétvégét mindenkinek!!!

sniky

RIZSIMAMI!!!!!!Én vérbeli budakalászi vagyok :D :D :D
melyik utcában laksz?földemi :D :D :D
édi a kis rizsi :D

lanyané

Sziasztok, jó reggelt! Hozzájárultam a receptekhez egy kókuszos sütivel, érdemes kipróbálni, nagyon finom ;-)

yuyu79

Nikianyu :D ,
Köszi a segitséget, én is kaptam tegnap egy gatyót a christina moda-ban. Igaz Zalánnal tudtam csak menni, de jól elvolt, mert tényleg nagyon aranyos az eladó néni. A H&M-ben én is vásároltam már, farmert meg leárazott polót. De ott sem túl nagy a választék sajnos.

Az afp előtt végül nem ettem semmit, de egy kis vizet muszáj volt innom, mert különben nincs vérnyomásom :D

Képzeljétek tegnap megkaptam az első kis rugdosást :D Tuti, hogy az volt, mert olyan váratlanul és hirtelen jött, és nem is volt olyan gyenge :D

Kriszta,
Szerintem amikor nyillalt a hasad, az biztos, hogy a mocorgástól volt :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Na most sikerült a végére érnem a 3 napi terméseteknek. A 7második fele nekem durva volt, eddig ezért nem voltam.

Bende! Üdv közöttünk, örülök, hogy sikerült a babóca-még ha csak 3.-ra is! Szerintem se éld meg kudarcként, lehet, hogy most volt itt az ideje, hogy a pici lélek hozzátok kerüljön.

Csajok! Nagyon jók a pocakfotók, szépen kerekedik mindenki.

Végignéztem az UH képeket is. Édesek ezek a csöppségek! Tök furcsa, hogy így be tudunk kukkantani hozzájuk. Még egy pár hét, és tök jól fog látszani az arcuk is. A nemükről nem is beszélve :lol:

Lanyané! Hát nem csodálom, hogy most nem tudod hányadán is ál a dolog a nemeket illetően. Jól összezavartak. Vagy csak a gyerkőcök tréfálkoznak veled?! Szerintem a 2 kiscsaj is szuper, de érthető, ha fiú-lány párosra pályázol. Még simán összejöhet!

LEi! Tök jó lenne, ha neked is Mustafa lenne a dokid. Bár remélem, hogy Rafttal se lesz gondod. ELvileg ő is nagyon jó doki!

Yuyu! Ugye te írtad, hogy aggódsz, mert még nem érzed a picit. Hát nyugi, még én sem. Illetve fogalmam sincs, hogy a gyomrom- vagy a kaja vándorlása odabent vagy a babó az amit érzek. Szóval én is egyértelmű jelre várok.
Szerdán voltam a dokimnál, Mustafánál. Tényleg visszament a Margitba. Megvizsgált, súlyt mért. Nála sajnos nincs UH, de azzal a "walkmann"-os készülékkel hallgattunk babaszívhangot, és az rendben dobogott, így megnyugodtam. Bár ő is jó sokáig kergetőzött, hogy halljunk vmit. Megérkezett a kórházi AFP, wassermann, és cukorterhelés eredményem, mindegyik okés lett.

Szerdán voltam bőrgyógyásznál is, mert pár napja jöttek ki rajtam kis viszkető pros pöttyök, (mint egy kis pattanás). Először csak a hasamon-hátamon, aztán a lábamon is meg a karomon is. Csak úgy elszórtan. A védőnéni mondta, hogy ő csak egyszerű allergiás kiütésre gyanakszik, de irány a bőrgyógyász.
Na ott aztán jól felhúztam magam, mert hiába volt időpontom, 1órát várnom kellett, és a nő csiga lassúsággal rendelt, de még úgy is, mintha ott se lennék. Trécselt az asszisztensével, telefonálgatott meg ilyenek. Mellékesen megállapította, hogy biztos allergia, és mindenféle gyógyszertári kencét írt fel, ami illatanyag-színezék és tartósítószer mentes. Rákérdeztem, hogy nem lehet-e a kiütés a kalciumhiánytól, úgy értve, hogy az allergia könnyebben előtör, ha nincs elég kalcium, ezért is szoktak azt itatni allergia esetén. Kb a felénél belémfojtotta a szót, hogy a kalciumhiány nem okoz ilyen tüneteket. Szóval kb hülyének nézett. :evil: Na mindegy, letudtam, az a lényeg.

Csütörtökön egész nap PÉcsen voltunk, albit keresni, de nem jártunk nagy sikerrel. :( Nem egyszerű a dolog. Ami szép és jó helyen van az qrva drága, ami olcsóbb az meg olyan is. LEpukkant, ezeréves berendezésekkel. Van egy-kettő ami szóba jöhet, de még nem vagyunk meggyőzve, úgyhogy jövő 7en még keresgélés lesz. :?

Viszont olyan szinten elfáradtam (a pénteket is beleértve), hogy mindegyik nap azzal zárult, hogy itt a gépnél elaludtam a széken, munka közben. (mert ugye próbáltam a kimaradt csütörtököt pótolni)
Most 7végén is dolgozok, mert beindult a határidős rész, úgyhogy nem leszek a top-on egy ideig. Azért ma jól kialudtam magam :)

Találkozóra nekem még most minhárom időpont jó, de közben kiderülhet, hogy mégsem Bp-en töltjük vmelyik 7végét. Így én biztosat majd csak a kitűzött találkozó hetében ígérek.
Elég sok minden alakulóban van most körülöttünk...

Az viszont tuti, hogy kedden megyek UH-ra! Végre vmi jó :D !

Próbálok majd benézni azért sűrűn hozzátok! Na jó sokat írtam, bocsi érte.

Pusz Nektek! jó 7végét, pihenjetek nagyokat!
Panna

panna1

Hrk!

Nem gáz, hogy ittál az AFP előtt! Nekem azt mondték, hogy azt lehet. Ki se bírtam volna reggel f7-8-ig víz nélkül...

panna1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?