Új privát üzeneted érkezett!

Dijcsi 39.000be kerül. Csak 6000al volt több,mint a sima pelenkázó lappal együtt. Ennyin meg nem sporólok. :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok! 7 hetes terhes vagyok :D , eddig minden rendben zajlott, de most egy kicsit megijedtem.

Tegnap este egy félkörömnyi kocsonyás nyálka jött ki. Oszlassátok el a félelmeimet: ez normális, ugye? Jövő héten mennék UH-ra, nem tudom, hogy emiatt előbbre hozassam-e a vizsgálatot? Előre is köszi a válaszokat!
nashua

:D Sziasztok.

Elizabeth.
Ki tartást, és gyógyulgassál!!!!!!!!!!! :( :cry:

Nashua.
Én a helyedben felhívnám a dokimat, biztosan behív meg vizsgálni biztos ami biztos én úgy lennék nyugodtan ha ő mondaná, hogy minden rendben, sok puszi, vigyázz magadra és ne idegeskedj feleslegesen inkább bizonyosodj meg!!!
Sok puszi mindenkinek!! :D :P :) :lol:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Nashua.
Különben ez normális szokott lenni, de azért jobb ha megnyugtat az orvos!!!

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!!!

Elizabeth!
Nem mész el házidokihoz??? Vannal homeopátiás bogyok, segitenek... És terhesen is lehet szedni... Azt tudom, hogy láz nem tesz jót a babának...
Kitartás!! Jobbulást!

Tényleg... használhatunk e naracsbőr elleni krémet??

Dijcsi!!!
Hát ez valami borzasztó volt!!!! Nagyon béna voltam... Alig tudtam 100nál többet guritani... Bagony viszont.. Nem tudom mit evett, ivott.. De ő volt a gyöztes!!! Ez a pasi mindenben jó... /De nemis tud vesziteni... Oroszlán!!!/ Amugy jó volt.. 3 játekot játszottunk.. Egyáltalán nem fáradtam el...

Kép

Kép
fenix

Sziasztok!

Azt hiszem engem is utolert a megfazas, vitaminok ide vagy oda :(
Faj a torkom, lehet, hogy inkabb a mandulam es folyik az orrom, meg persze az ezzel jaro levertseg. Lazam talan nincs, de hoemelkedes biztos. Szoval Elizabeth, most tenyleg aterzem a helyzeted. Jobbulast neked is.

Nincs is kedvem semmihez, irni sem, csak egy gyors segitsegkeresre: Irnatok mindenfele hazipraktikat, hogyan lehet kigyogyulni mindenfele gyogyszer nelkul ebbol?

Remelem, ti jol vagytok, pussz

Kép
Kép
-macsek-

Boszibaba: nagyon kis psraktikus a pelenkázó:)

Elizabeth: Jobbulást vigyázz magatokra
Fenix az én párom is oroszlán :)

Ma voltam uh-n még mindig nagy a bab de úgy néz ki a cukros témát kizástuk mert 4.9 volt az éhgyomri cukrom 3 hete.

Most a 33. héten már 2385g a pincurika de nem is baj egy fiú ne legyen nyiszlett :D :lol:
Még mindig fejvégű szóval szerintem ez már nem változik legalább nyugos lehetek hogy nem harántos vagy farfekvésű. :)

nika70
Salgótarján

macsek vírusra semmit nem tudsz szedni sok folyadék, pihenés, +c vitamin.

nika70
Salgótarján

Tinnyei
Köszi, aranyos vagy. :)
nashua

Betti! Mi is Korfun voltunk nászúton és mi is rettenetesen beleszerelmesedtünk a szigetbe. Paleokasztrica szerintem is a legszebb hely ott. Ha emlékeztek, szeptemberben is oda mentünk vissza - már babástul és most sem csalódtunk.

Mivel nekünk 5 év alatt jött össze a baba, nem tudok nyilatkozni róla, hogy lesz-e még. Reméljük, hogy még sikerülhet, bár egyre "idősebbülök".

Mivel a babánk még mindig faros és lent van a hasam, ennek az az előnye, hogy nem fulladok, meg gyomorégésem sincs. Viszont rengeteget rohangálok a WC-re és időnként szó szerint fájdalmas, ahogy a hólyagomat nyomja, rúgja... Az ülés is nehezen megy már hosszabb ideig, mert lenn van a "lábam között".

Rekanna! Remélem, megnyugtatnak, hogy nincs semmi gond.

Az alvás pedig katasztrófa már nekem, az utóbbi héten alig aludtam valamit, sehogy sem jó. Már előre félek a lefekvéstől.

Ráadásul mostanában sokszor nagyon rossz a kedvem, szinte "depis" vagyok. Lehet, hogy a szülés előtti állapotra jellemző ez? Vagy csak a tél miatt? Más is van így?

KépKép
nanett

Sziasztok!

Boszibaba! Tényleg nagyon jó a pelenkázó-fürdető, bár nem értem, hogy a kádat hogyan lehet feltölteni-leengedni... Egy vödör segítségével pl?

Elizabeth, Macsek! Nagyon sajnálom a megfázást! Méz,tea, C-vitamin, torma(kidugítja az orrot),hallottam olyat is, hogy vöröshagyma külső, száraz burokleveléből főtt tea helyrevág. Én biztos gargarizálnék(Amol nevű mentolos cucc,ami mindenre jó,recept nélkül), illetve van olyan orrcsepp is,szintén nem receptköteles,ami izotóniás sóoldat,vagy tengervíz,nekünk is szabad. Szerintem ezt mind kipróbálhatjátok,meg persze feküdjetek. Jobbulást nektek!!

Kilók-csíkok-narancsbőr: hízom én is, a dokim azt mondta,fogyjak...
Sok zöldség,gyümi,nulla nass, ezt nem szoktam tudni megállni...
Zebrásodás egyelőre nem indult be,bár kenem is magam szorgalmasan,minden fürdés után. Rohadt drága, Vichy csíkosodás elleni krémmel,azt hallottam,hogy ez a legjobb,kismamik mondták...
És miért ne használhatnánk anti-cellulit krémet???? Tegnap vettem észre,hogy sajnos nekem is kéne a hátsó combra...elkeserítő...
Ha rászánom magam, bniztos Vichyt veszek, nekem arckrémben is nagyon bejött.

Nashua! Üdv köztünk! Szerintem ne aggódj, de hívd fel a dokid,ha az megnyugtat.A hormondömping miatt felerősödnek ezek a nyákos dolgok....

Kép
babzsák

Sziasztok!

Ezer bocs,hogy belekotyogok!

Elizabeth,Macsek

2 dl forró vízbe 2 citrom leve,és 3-4 kanál méz.Forrón kell elkortyolni.Nagyon hatásos.
Hőemelkedés esetén pedig Tonicot igyatok.

Kép

málna2162

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen a rengeteg jobbulás hozzászólást és a tanácsokat, mindent kifogok próbálni. Most megyek le a szembe lévő boltba sok gyümit, meg valami gyümölcslevet venni......és tényleg fekszem állanódan, remélem minnél előbb rendbe jövök! :(

Örülök, hogy jól vagytok és a babák is! :)

Fenix, a háziorovosm egy hülye f.....sz, már bocsi, azért vagyok most beteg, mert két és fél órákat várat a sok nyavajás között a háziorvosi rendelőbe a táppénzes papírért, mert nem hajlandó kiadni! Itt a végeredménye! Egyszer már 1,5 hónappal ezelőtt ugyanezzel nyomtam az ágyat 1,5-ig, gondolom most is lesz annyi! :( Sajnos ez van!

Kép
elizabeth25

Nanett!
Hát nálam is még faros a baba, vagyis 2 hete még az volt. Azért néha ég a nyelőcsövem, de nem komoly. Remélem befordul, mert nem is a faros szüléstől félek, hanem, hogy állítólag a babának nem jó és sok faros babának kell kengyelt hordania. De ma majd rákérdezek a dokimnál, hogy hogy van ez tényleg.
Ja, és ne legyél depis, rossz az idő meg gondolom rossz egyedül lenni otthon, de ez az időszak is elmúlik. Nekem a férjem mostantól Karácsonyig minden nap reggeltől estig fog dologzni, képzelheted, hogy néha milyen rossz nélküle. Kihaszálom az időt: barátnőzök, tornára járok, régi hobbikat felelevenítek.

Nashua!
Üdv közöttünk! Szerintem a folyás semmi különös, én a 12. hétig végig vérezgettem, barnáztam és nálam az sem volt baj, mert "csak" a méhlepény feküdt rossz helyen. Ahogy babzsák is mondja, ilyenkor egyre több folyás lehet, ha nincs további mellékhatása (fájdalom, görcs, stb.), szreintem csak normális női baj. Viszont ha megnyugtat vagy megváltozik a helyzet (erősödik, véres, barnás lesz), akkor azért menj el dokihoz.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a bíztatást! Holnap 11-re megyek a Praxisba, remélem megnyugtatnak. Majd szorítsatok!
Betegeknek jobbulást, mindjárt osztódóknak kitartás 8)
Majd jelentkezem!
Puszi

Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Babzsák igen feltöltöd,aztán egy csövön keresztül leenged,amibe szeretnéd,de ez attól is függ,hogy hol tárolod. Ha pl: a fürdőben,akkor lehet a nagykádba,amúgy kis vödörbe szerintem. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok,
Nátha és influenza ellen: a szokásos forró citromos tea/víz mellé fokhagymás piritós. Brutál, de tuti, még a sárkányokat is elűzi :evil: :D Ja igen, influenzánál nem túl szerencsés plussz vitamint szedni, mert az a vírusokat is erősíti. Inkább utána kell.

Dius,
csak két nap van köztünk. Mi hétfőn megyünk 4D-re, ha tudsz tegyél majd fel képet, kíváncsi vagyok. Nekünk úgy van, hogy kiscsaj, de még eddig nem mondták biztosra.

Nanett, ne szomorkodj, bár az idő tényleg borongós. Mesélj, hogy telik egy napod, miket csinálsz? A babónak már minden készen áll?

Elizabeth, én időpontot kérek a dokitól + ha odaérek kintről felhívom, hogy most jövök be, és hívjon be azonnal. Eléggé nehezemre esik ez a stílus, (szerintem is pofátlan) de inkább bevállalom, minthogy valamit összeszedjek.

Én korfun még pont nem jártam, de nagyon vágyom. Mit gondoltok jövő nyáron kisbabával érdemes oda menni?

Lilo

Kép
Kép
34372

Fenix,
Majd legközelebb nyersz, az a lényleg, hogy jól érezted magad :D Én is úúúúúúúgy mennék, de most már nem merek.... Régebben sokat jártunk a Mammutba bowlingozni.

Dia 1,
Szia névrokon! :) :) Én is holnap megyek a Praxisba, és 10.40-re, pont előtted :) És ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz!!!! Az én ismerettségi körömben nagyon sokaknak volt ilyen, vagy még inkább magasabb értékű AFP, és mindenkinél mindent rendben találtak!! Nem is értem, hogy miért létezik ez a vizsgálat még mindig itt Magyarországon, amikor egymagában semmit nem ér, és nyugaton már rég nem alkalmazzák. Én nem is voltam magyar AFP-n, az integrált tesztnél viszont vizsgálták az AFP-t is, természetesen több adattal, vizsgálattal kombinálva... Az orvosom szerencsére elfogadta az integrált tesztet, és így nem kellett mennem itt AFP-re..

boszibaba:
Nem vészes az ára. Ráadásul ha már nincs kiskádban fürcsizés, meg pelenkázás, marad a kisszekrény...

Épp most gondolkodtam mellszivón... Ti milyet fogtok venni/vettetek? Lehet, hogy még korai megvenni, de később se fogom tudni, hogy melyik a jó... Kézi?!?!? Elektromos?!?!?! Gőzöm nincs.... És kell-e egyáltalán?!!? Azért jó, ha van, nem?

Minden megfázott kismamának jobbulást!!!!

Kép
dijcsi

Dijcsi, akkor lehet, hogy összefutunk :) :)
Sztem mi már 3/4 kor ott fogunk toporogni :oops:
Sötétvörös hajam van, és gondolom halálra rémült arcom lesz hozzá :roll:

[link=Kép

Kép
dia1

Rekanna! Köszi a jótanácsokat. Egyébként még dolgozok, tehát attól nem lehetek depis, hogy sokat vagyok egyedül otthon. De majd igyekszem "kigyógyítani" magam.

Hú, ezt a kengyel-dolgot még nem is hallottam.

KépKép
nanett

Szia Lilo,

tényleg, most nézem, hogy 2 nappal vagytok "öregebbek", mint mi :D :D Hol fogsz szülni? Én a Szt. Istvánban, ha minden igaz, ha esetleg bevezetik ezt a hülye törvényt, akkor átjelentkezem ide a 9. kerületbe.
Megpróbálok feltenni holnap képeket, bár elég béna vagyok e-téren, eddig többször is próbálkoztam, és nem sikerült, pedig elvileg a felbontás megfelelő volt 8) 8)

babzsák,
talán kipróbálom a vichy cellulit elleni krémet, mert eléggé siralmasan néz ki a popsi, meg a combi.... még sosem volt ilyenem :( :(

Kép
dijcsi

dia 1,
akkor holnap összfutunk a rendelőben :)

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Dijcsi
nekünk azt előkészítőn azt mondták, hogy már azzal menjünk be a kórházba, legyen benne a csomagban. Ha jön a tejed, akkor kelleni fog, amíg a melled hozzá nem szokik, hogy a baba teljesen kiszívja. A kézit ajánlották, az is épp elég, kb. 10.000 ft körül van az ára, ott az Aventet ajánlották, de más is jó. A Soroksári úton az Outletben néztem 10.000-ért.

Elizabeth
Jobbulást, tényleg elég f.. a dokid.

Kép
Kép
bbeti

Helló Mindenki!

nanett! Szerintem ebben a szürke-ködös-ronda időben mindenkinek rossz a kedve kicsit. Én alig várom, hogy kisüssön a nap, olyan jó volt, hogy eddig viszonylag jó idő volt.

bbetti! Nálunk 3,3 volt a nyaki redő, aztán még plexus-cisztát is találtak, ami szerencsére elmúlt. Ja, a nyaki redőt túl korán mérték: 10 és 11 hetesen volt magas, a 12. héten tök normális 1,7 volt. De addigra már elő voltam jegyezve biopsziára, úgyhogy gyorsan megcsináltattam. Nálunk tágulási értéket nem mértek, de nézték a fejét jó sokáig, főleg amikor a ciszta kiderült. De nem volt semmi baj. Bár majd kb. 18 éves korára fog ez végleg kiderülni. :)

elizabeth! Én a nyáron voltam nagyon beteg, nyomattam is a jó forró mézes-citromos teát (ami szörnyű volt a 40 fokban), de segített. Meg homeo-bogyókat szedtem. Annyira köhögtem, hogy attól féltem elmegy a Babó, de adott a doki Bioparox sprayt (azt lehet kismamiknak) és akkor nem köhögtem. De a lázra vigyázni kell, az nagyon nem jó. Nekünk mindíg "hűtőfürdőzni" kellett, nálam csak az használ általában.

Na, megint sokat írtam, még akartam másoknak is, de majd később újra jelentkezem!

Judit

sch.judit

Dica!
Írtam privit!

Málna! Nagyon aranyos az a kép, amit a betegeknek küldtél!

Azt nem is írtam, hogy természetesen jobbulást a betegeknek!

Judit

sch.judit

Dijcsi,
Igen, és a vonalzó szerinti hátralévő napokban az egyik nap már el is tűnt. Én Kistarcsán fogok szülni. A mellszívót nekem is javasolták, hogy minenképp legyen a biztonság kedvéért. Várom a fotókat, remélem, hogy sikerült feltenni.

Bowling! annyira szeretek, de már én sem mertem gurítani. Sőt nem lehetett termálban fürdeni, szaunázni stb. sem. Furi, hogy ami eddig természetes volt, az már nem megy. (no nem mintha bánnám, a babó fontosabb bárminél)

Lilo

Kép
Kép
34372

macsek (es mindenkinek akinek szuksege van ra odahaza)hazipatika megfazasra: 1000 mg C vitamin naponta, Kamilla tea (meleg) mezzel es sok alvas - 2 nap alatt jobban leszel (ja es attol, hogy ilyen sok C vitamint szedsz par napig, nem, nem lesz vesekoved es a babanak sem art, a felesleget egyszeruen ki fogod pisilni) Jobbulast most tenyleg pihizzel sokat!!!

Ja es a fokhagyma tenyleg mukodik csak a ferjed fog atkozodni :D

nanett - Depi ellen:
sztem a csak a nap hianya miatt lehetsz depis. Figyelj csak a babadra sztem o megprobal felviditani, nezd csak :)
Kép

KépKép
KépKép
pannica

Dijcsi én kézi mellszívót vettem(Chicco) :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Köszi a vígasztalásokat, aranyosak vagytok. Lehet, hogy csak már súlyos kétoldali munkaundoritiszem van.

Lilo! Még nincs kész a babónak a cucc és a kórházi csomaghoz sem kezdtem még hozzá. Jövő hét péntekig dolgozok, utána tervezem összeállítani őket. Te már foglalkoztál ezzel?

Pannica! Köszi, nagyon édes a kép!

Minden betegnek jobbulást kívánok. Plusz jó babamozizást azoknak, akik holnap mennek!

KépKép
nanett

Sziasztok!
Már rég voltam itt, még nem is tudtam mindent elolvasni, de igyekszem.
Mellszívó ügy: Én nem csináltam belőle nagy gondot. A gyógyszertárban vettem egyet 2000 Ft-ért. A többit túl drágának találtam. Szerintem a célnak ez is meg fog felelni, hisz nagyanyáink idejében sem volt ilyen szerkentyű, igaz?

kb. hányadik héten száll le a baba? Mert nekem nagyon fennt van, és minden lehetséges kellemetlen tünetem jelentkezik így. Pl: gyomorégés, légszomj, hányinger. És persze én sem tudok aludni, gyakran járok pisilni stb. Nem bánnám, ha már egy pár héttel idősebb lennék......
Bocsi, ha sokat panaszkodtam volna! Kép

Kép
mary79

mary 79,
és milyen típusut vették a gyógyzsrtárban? Mármint, hogy működik? Nagyon jól hangzik a 2000 ft!! Érdemes megnézni.
Néztem a brendonban a Canpol márkájú mellszívót, ami most kuponakcióval 5 000 vmennyibe kerül... ez is készi.

boszibaba,
A chicco az a pumpás, kézi, amit vettél?

Egyébként tény, hogy nagyon drágák :( :( és már ha ennyit kiadok érte, akkor jó lenne tudni, hogy milyen...

Még a légzésfigyelőn is vacilálok... Amilyen féltős vagyok mostanában, talán jó lenne venni. Bérelni nem akarom, mert ha a végösszeget nézzük, jobban járok, ha megveszem. Szerintetek érdemes venni?!?!

Ezeken kivül asszem már szinte minden nagyobb kaliberű dolog megvan. Persze még egy csomó apróságot be kell szerezni.

Kép
dijcsi

Dijcsi
A neve: R-med üveges mellszívópumpa. Ha tudok akkor rakok fel róla képet, ha érdekel. A légzésfigyelőn még én is vacilálok.

Kép
mary79

Sziasztok lányok,
rég nem írtam már, nincs is időm végigolvasni mindent. Azt szeretném kérdezni, valakinek közületek

VOLT-E MAGAS AFP-JE??

És ha igen, mi lett, mit tud, vagy valaki közeli ismerős? Nekem 133 lett, a MoM 3 fölött. Az Uh hiretelen nem látott semmit, de ez mint tudjuk nem 100%os garancia.
Segítsetek, írjatok,ha tudtok valamit, nagyon aggódunk!
Köszi!
Zsó

Kép
[/url]
gypsophila

Sziasztok!

Most jöttem meg a dokitól és még nincs vészhelyzet, de sajnos az eltérő értékek toxémiára is utalhatnak. Tehát magas vérnyomás, sűrú vér, a placenta nem látja el jól a babát és nem fejlődik rendesen. Most kéthetente vérvétel, ha rosszabbodnak az értékeim, akkor kapok gyógyszert. Addig sok folyadék, sport, fehérje.

Viszont a doki szerint megfordult a baba! Ez jó, mert tényleg lehet egy kis csípőproblémája miután megszületik (a testtartás miatt), viszont a doki már örült, hogy végre levezethet valami izgis szülést. Szerinte egyszerűbb megszülni farosan, mint rendesen, csak több figyelem meg összjáték az anyukával kell hozzá.

Téma mellszívó:
Én unokahúgomtól kaptam Avent kézit, valaki a kórházi gépire esküszik (kölcsönözni lehet), de szerintem először kipróbálom evvel, aztán meglátjuk, hogy mennyire fárasztó pumpálni. Viszont nekem úgy tűnik, mintha nem szívna. (csak a tenyeremen próbáltam ki) Valaki kipróbálta már?

Kép

Kép
rekanna

Szia mindenkinek!

Olyan gondom van, hogy a cégem egy undorító, szemét hely. Amióta babát várok, egyfolytában kóstolgatnak. A nagyfőnök valamelyik nap megkérdzte, hogy ugye csak februárig akarok dolgozni? Ma már egyszerűen közölte, hogy nem fog ez menni februárig. Pedig minden dolgom rendesen el van látva, nagyon sokat dolgozom, de aki terhes, az neki is teher...

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy volt/van-e valakinek hasonló godja, és mit léptetek?

Jobbulást minden betegeskedő kismamának!

Kép
fable

fable,
én a táppénzt javaslom. Táppénz alatt, ugyan úgy, mint t-gyás/gyed/gyes alatt védett vagy, nem rughatnak ki. A pénz egyébként abszolút nem rosszabb, mint amikor dolgozol (az átlag keresetednek a 70 %-a, de mivel hétvégére is jár, így talán ugyan annyi, mint amikor dolgoztál). Nyugisabb is leszel, nem fog csesztetni senki, és lesz időd törődni magaddal és a babóddal...
Nálam is voltak gondok a munkahelyen / szerződésem miatt/, és 18 hetesen eljöttem táppénzre... Nem bántam meg.

mary 79,
megköszönném, ha tennél fel képet a mellszívóról!

Kép
dijcsi

Hello Lányok!

Üdv a holnapi 4D-s mamáknak... Mi is a Prsxisba megyünk 9 órára. Úgyhogy lassan fórum találkozót is tarthatunk... :wink:

Nanett: ne keseredj el... a múltkor én is depisnek éreztem magamat. Meg is lepődtem, gondoltam ez nem normális dolog, hogy babát várok és depisnek érzem magamat... ilyenkor többet koncentrálok a babra és jobb lesz a kedvem, plusz egy jó kis zene meg egy kis nasi kényeztetés... nekem bevált, és gondolj arra, hogy mindjárt otthon lehetsz és nem kell dolgoznod csak magatokra kell koncentrálni!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Szia gypsophila

Na én ugyan így vagyok 2,6 lett. Megyek holnap a praxisba, mert csak jövő hétre kaptam időpontot a genetikára :(
adokid mit mondott?

Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Sziasztok!

Sch.Judit!
Köszi szépen,megkaptam a privit!

Megfázásra szerintem a langyos kamilla tea sok citrommal és mézzel.Nekem mindig ez jött be,meleg azért nem jó mert könnyebben belázasodunk tőle!
Minden betegeskedő kismaminak jobbulást kívánok!

Dica
Vendég

Rekanna
Sajnálom. Toxo vizsgálatod nem volt eddig? Úgy tudom az ödémásodás is jele az egész testen.
Valami komolyabb uh-ra nem mentek el? Pl. flow-ra, ott nézik a méhlepény véráramlását is, meg a babáét is.
Az mit takar, hogy nem fejlődik rendesen? :(

Zsó
Szerintem nektek is el kellene menni genetikai uh-ra egy komolyabb helyre, Praxis, Istenhegyi klinika. De biztosan nincsen semmi baj. :wink:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok

Még sajnos elég nyomin vagyok...de csak lesz jobb! :(

Feldobok egy pocis képet!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok,jó reggelt! :lol:

Dijcsi a Chicco mellszívó vákumos és kézi,nem egészen 5000 volt csak,ami nem drága szerintem érte.
Mi légzésfigyelőből Álomvirág típusút vettük meg, 22.000 volt.[/b]

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ezen az oldalon sok hasznos információt olvashat az, akit érdekel a mellszívó.
http://www.babazo.hu/bebi/20050730milyen.html
Kép
Hát nem tüneményesek?

Kép
mary79

Lányok! Fél füllel azt hallottam a rádióban, hogy mégsem vezetik be a három legközelebbi kórházas dolgot. Tényleg igaz? Mert akkor hatalmas kő esik le rólam. Mondjuk, ha már elindítottuk a lakhatásit, befejezzük, de legalább nem kell rohamtempóban, meg nem kell az ügyintézőket sem "noszogatnunk".

Légzésfigyelőt mi is venni fogunk, kiszámoltam, hogy így olcsóbb, mint bérelni (ez mondjuk tiszta röhej szerintem). Meg akkor időhöz sem vagyunk kötve.

KépKép
nanett

Szép reggelt mindenkinek!! :D

nanett,
én is hallottam tegnap a hiradóban azt hogy marad a korház, és az orvos szabad választása. Ez jó hír :D :D Nagyon remélem, hogy semmi nem fog változni, és tényleg így marad!!!

Na, már lassan indulok 4 D-s UH-ra :D Kicsit izgulok ..... Ilyenkor mindig... De nagyon várom már a találkozást a kismanóval, 2 hónappal ezelőtt láttunk, akkor még olyan picur volt, mára már tuti, hogy zsirpárnácskák is lesznek rajta :D

Pusz mindenkinek!!

Dius

Kép
dijcsi

Sziasztok!

Látom nagy téma a mellszívó!?
Szerintem ne kapkodjátok el a vásárlást.
Lehet ,hogy nem is lesz rá szükségetek.
Mindenképpen próbáljátok meg előszőr kézzel!
A kórházban megmutatják hogyan kell és a védönő is tud segíteni ha haza mentek és nem menne.
Rá értek utánna beszerezni ha mégis szükség lenne rá.
Nagyon sok fajta van és nem biztos hogy amit előszőr megvásároltok alkalmas lesz neketek.
üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok!

Remélem nem baj, hogy csatklakozom hozzátok! Már régóta olvasgatlak benneteket, de idáig babonából sem írtam. Még most is hihetlen, hogy terhes vagyok pedig ez már a 19. hét. Most még nem érzem, hogy mozogna a babó vagy ha érzek is néha valamit nem vagyok benne biztos, hogy ez már az. Ti mikor éreztétek meg?

Panna
pannabab

Sziasztok!

Pannabab! Üdv köztünk! A babamozgás szerintem a legjobban ahhoz hasonlít, legalábbis az elején,mintha buborékok szállnának fel,vagy mintha bélmozgás lenne. Nekem úgy volt, hogy éreztem egy nap egyszer-kétszer,aztán napokig semmi. De lassan egyértelművé válik neked is,mert itt az ideje!

A kórházkérdésről semmit nem hallottam...Ha van valami biztzos, írjátok le légyszi.A neten sem találtam egyelőre semmit,ami erről szólna.

Mellszívó...Nem is gondoltam eddig erre,de én még ráérek. Januártól fogunk majd beszerezni dolgokat. Illetve jó lenne, ehhez az is kéne,hogy megkapjam a táppénzem...Vajon meddig tart,mire folyósítják...

Valaki írta,hogy a főnöke cseszteti.Hát engem is csesztetett,szinte mindennel. Aztán betelt a pohár,megbeszéltem a dokimmal,és azóta táppénzen vagyok. Nem rossz,de arra tényleg lehet számítani,ha a munkahely nem táppénz-kifizető,akkor hónapokig tart,mire az OEP utalja a pénzt. Addig meg?????

Az UH-os képeket remélem felrakjátok,biztos mindenki kíváncsi...

Kép
babzsák

heló csajok!

bocsi, de most nem olvaslak vissza benneteket, csak benéztem, hogy elmeséljem,hogy jártam....
rámjár a rúd mostanában...szoval a tesóméktól sikerült összeszednem egy gigabrutál hányós.hasmenős virust... :( a tegnapi napomat az ellenségemnek sem kivánnám...ráadásul a kedves kis virus mellékhatása, a csontfájdalom, ami nálam annyira erős volt, hogy aludni sem tudtam tőle. Tegnap felhivtam dokimat,hogy nem lehet e baja a babának, de megynyugtaott(vagyis próbált).De érzem , hogy a kicsi is legyengült, tök gyengék a mozgásai :-( Aggódom!!!! Ma 2-re megyünk nőgyogyihoz, remélem mindent rendben talál!!! Utána jelentkezem.
Vendég

Sziasztok!

Elég régen írtam, de azért igyekszem mindig olvasni Titeket.
Kicsit rosszalkodott itthon a netünk, szerdán meg Anyukámat műtötték a hangszálával és szerdán is meg tegnap is egész nap bent voltam vele a kórházban.

Egyébként mi nagyon jól vagyunk. Remélem a megfázás elkerül, megérkezett a tanácsadóba az AFP-m, a védőnővel beszéltem telefonon és azt mondta, hogy tökéletes, az értéket csak hétfőn tudom meg mert akkor megyek.

Szerdán valószínüleg mennem kell ultrahangra és akkor talán megmutatja magát a picuri.

Ja és kedden voltam az orvosomnál és 2000 a méhszáj státusza, tudtok erről valamit, de egyébként azt mondta, hogy minden ok, figyelgessük a magzatmozgásokat.

Nansy!

Mondtam a dokinak a hasfeszülést is, és szt mondta, hogy teljesen normális, a pici növekszik, nem kell aggódni. Ha nagyon feszül akkor MAgne B6-ot javasolt.

Elizabeth!
Ha lázas vagy, mindenképpen menj el a dokihoz, mert az nem használ a babának.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?