Új privát üzeneted érkezett!

Bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez tök jó hír!!!!! Nagyon ügyes fiad van!!!!!! :wink:

Szilvi, mindig is azt mondták, hogy az nem árt nekik, amit már maguktól meg tudnak csinálni... Mert hogy érzi a szervezetük, hogy mikor érett meg arra, hogy próbálkozzanak a mutatványokkal. De az is tény, ha már megmutattad neki, milyen jó dolog is csücsülni, lesz ám hiszti, ha nem lehet :wink: :lol: :lol:

Én nem szoktam májas rizottót csinálni. Sőt, simát sem. Rizseshúst sem. Olyan pocsékul sikeredett, hogy azóta nem próbálkozom vele. Amúgy sem vagyok oda érte...

Anna, Márti, vagyok én. De szóltam, hogy csak délután jövök. De mire ide tudtam volna ülni, apa hazajött... Szóval semmi sértődés, csak idő-hiány. Én poénnak vettem, szerintem Te is annak szántad. Egyébként csak a kajás blogot nem írom most, a másikat írom. abba kicsit beleuntam. Meg semmi újdonságot nem kap mostanában, tök sablonos a kajája. Ma mondjuk pont nem, mert csak tápszert akar enni. Szóval hiába főztem neki paradicsomos krumplit... Csak tápika...

A lábam jobban van már. Egyik este összeszedtem minden bátorságom, fertőtlenítettem egy körömreszelőt és kifakasztottam... Kitisztult. Tegnap még irtóra fájt, ma már tudok cipőt is venni. Már nem is kenegetem, csak fújom aloe verával. És ma már tornázni is megyek szerintem :lol:

Ja, és apának mennie kell jövő héten Szerbiába. 3 napra :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: És mivel félős vagyok, anyu itt lesz velem 3 napig. Hogy fogom én azt kibírni??? Most nem teljesen felhőtlen a viszonyunk. Már készülök lelkileg...

Na most meg készülök ebédelni. Szilvalekváros derelye :wink: Imádom ezt a fogyókúrát :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én sárgabarackos gombócot fogok csinálni, vagyis azt hiszem azt Anyum fogja most csinálni. Én a rizottót csináltam :wink:
bluebox

Ja, nálam ez mirelit. Én ilyennek nem vacakolok :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mi tegnap lekváros gombócot ettünk uzsira. Após csinálta, és felszólt, hogy menjünk le érte ! :lol: 8)
Fincsi volt!!!!!!

Most meleg szendvicset ettünk! Pick szalámis krémmel imádjuk a legjobban. egyszer kostóljátok meg!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Yupppi! Esik a hó!
Vagy ahogy Viki mondja: havzik! :lol: :lol: :lol: Már menni akar szánkózni, és hóembert építeni! :shock:

Igen Brigi poénnak szántam, örülök hogy csak időhiány! :lol: :lol:

Hogy alszik mostanság Marci? Levi egyre rosszabb. Azt hiszem fel kel vennem a pléhpofát és nem kéne felugrálnom hozzá, mert ennek így sose lesz vége! Nem éhes, nem szomjas, és csak elcseszem azzal hogy egyet nyikkan, cici a szájába és alszik is tovább. Nem kéne ezt megszoknia, már ha nincs már így is késő! :oops: :oops: :oops: Csak azt sem akarom hogy Vikit felébressze! :roll: Bár tegnap éjjel egyszer sikerült teával visszaaltatni, egyet szívott az üvegből és aludt tovább. De ez sem jó megoldás. Jajj.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nálunk ma Norbi féle virslis karfiol leves, és gofri a menü! Levinek broccoli főzi pipimellel! Apa nincs itthon, Viki meg amennyit eszik mostanság. Örülök ha egy kis levest lenyel. :?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

az alvás nálunk szuper, de tényleg. Talán még emlékeztek rá, hogy ténylegesen óránként kelt fel, örültem, ha volt 2 óra, amit egyhuzamban aludtam. Most meg éjjel csak 2x kel fel. Én már nem ugrok rögtön, ha felsír. Megvárom, hogy tényleg akar-e valamit. Erre rászoktam az óránkénti kelésnél. Ráadásul elsőre cumit kap, ott maradok kb fél percig az ágya mellett, hogy elég-e. Ha nem ébred fel, megyek aludni.

Ja, de az esti elalvás... Fél 11... Tegnap megfürdettük már fél 7-kor, 7-kor el is aludt. Fél 9-kor megbeszéltük, hogy akkor megpróbáljuk visszaaltatni, ha ébredezik. 9-kor felébredt, tágra nyílt szemekkel megette a kajáját, aztán ácsorgott, sikongatott, röhögött... Negyed 11-kor már totál sötétet csináltunk, és átmentünk a hálóba, hátha elalszik, de még sötétben is produkálta magát 15 percig...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Imádom a karfiol-levest. De apa még a szagától is rosszul van...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Megtaláltam az idei nyaralásunk színhelyét. Ráadásul szabad :lol: :lol: :lol: :lol: Azért csak van valami jó is a mai napban :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát irigy vagyok érte, de lassan csak rendeződik nálunk is! Nappal olyan jó beállt az alvásritmus, csak beteszem az ágyba, otthagyom és alszik, minden nap kb ugyanabban az időben! Az esti altatással sincs gond, mi 8 körül fürcsizünk, cici és alszik is, legkésőbb 3/4 9-kor. De éjjel 1-2 óra felé ébredés van, aztán óránként....

Na és szabad tudni hova mentek? Nekünk is kellene valami tipp, bár apa nem akar menni még idén, Vikivel sem voltunk 1 évesen, csak 2 évesen. Nekem viszont nagyon be van sózva a sejhajom! :lol: :lol:

Na és hány kiló mínusznál tartasz Brigi?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Olaszország, Caorle. Homokos part, lassan mélyülő tenger, lagúnák, mint Velencében... Soroljam még? :wink: :lol: :lol: Mi is azért akarunk menni idén, mert remélem jövőre megint nem tudunk menni :wink:

Én most 2,3 kilónál tartok. De nekem nincs is ám 11 kiló előírva... Bár az is igaz, hogy épp arról beszéltünk, hogy én 58 kilósan voltam a legelégedettebb magammal. Most meg már a 64-nek is örülnék... Röhej, nem???? Na mindegy, Mincsi után cél a 65 :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jól hangzik, bár mi nem igen járunk vízpartra, legalábbis eddig nem jártunk! A gyerekek miatt majd menni kell, de mi aktív pihenők vagyunk, hegyek,várak,erdők, látványosságok ilyesmi! Külföldön együtt még nem is voltunk, viszont Magyarországot tetőtől talpig bejártuk már! PL. Aggteleki cseppkőbarlang, hát Nekem az megunhatatlan. Most majd jön a külföld!

Nekem is 64 a "versenysúlyom", Viki előtt is annyi voltam, Viki után egyből visszaálltam annyira, de most Levi után nem ment vissza. De 64 kilósan sem voltam elégedett magammal! :oops: Úgyhogy most Nekem 55 a cél, de lehet hogy 58 is jó lesz, majd meglátjuk. Nem kapkodom, májusra szeretném elérni! Neked viszont már csak 57 napod van! :lol: :lol: :lol:

Levim bevágott 200 ml húsos főzit. :lol: Yuppi! Most nézem mezítláb van, hova lett a zoknija, ennek a büdös kölyöknek?!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Brigi: én is azt akartam kérdezni, hogy hova mentek nyaralni, de Anna megelőzött.

Anna: adsz majd tippeket, hogy hova lehet elmenni akár kirándulni is egy ekkora gyerekkel és nem horror az ára. Itt Magyarországon!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Képzeljétek délben áthívtam a szomszéd lányt egy kicsit dumcsizni, és mondta, hogy itthon van táppénzen. Kérdeztem milyen aprópóból, erre azt mondta: azért mert babát várok! Hát én tökre örültem. Augusztustól lesz játszótársa Kittinek! :D Igaz majd. kb. 1 év múlva jön el az az idő, amikor már játszhatnak esetleg együtt!!! :wink:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

mi is szeretnénk nyaralni idén...ha nem jön közbe semmi. 8)
hova?azt nem tudom!

brigi neked tényleg tesó projekt következik?
és miért pont 50 nap múlva?? :roll:

én úgy szoktam,hogy kitalálom hó közepén és hóvégén már pozitívat tezstelek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

esik az ónos eső fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj
barika2008

Andi: 1 évesen mi is csak rokonoknál voltunk több napra, viszont kirándulgatni pl vadasparkba voltunk, igaz nem érdekelte még. Nézelődöm és ha találok valami jót szólók.
A babszobán pl szokott hirdetni egy csaj balatoni nyaralót full felszerelve babásoknak, kisággyal, kiskáddal, etetőszékkel stb. Ha jól emlékszem egész baráti árai is voltak. Ha akarod megnézem, hátha megtalálom, és még időben le is tudjátok foglalni. Persze ha ti szeretitek a Balatont. Tavaly állítólag már egészen baráti árak voltak, a víz is szép volt! Mi nemrég voltunk kompozni Tihanynál, a víz tényleg tiszta! Jah végülis ez is egy kirándulás volt!:
M7 le Szántódig, ott komp-al át Tihanyba (Szántódnál szopi a kocsiban egy kihalt részen az állomáson), és az északi oldalon jöttünk hazafelé. Útközben megálltunk kajálni, egy olyan étterem volt amiben volt pelenkázó is, aztán megálltunk egy szupi játszótéren Viki az apjával játszott, Én meg etettem Levit az itthonról vitt lefejt tejcsivel. Igaz akkor még nem volt hozzátápi, viszont hideg volt! :cry: Nyáron azért sokkal bővebb a kínálat!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

És ilyet szoktunk nyáron sokat sokat, mondjuk ez még csak májusi, még nincs nagyon meleg, de már kint a helyünk:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari, igen, tényleg kistesó-projekt indul. Azért ennyi, mert eddig szedem a tablettákat. Utána meg már amikor akar, akkor jön a kishölgy :wink: Én márciusra szeretném, ha megszületne...

Andi, szerintem Gyula is nagyon szép. tudod, én sokat járok arra :wink: Jó a strand, szép a város, jó árakon lehet kajálni... Ha érdekel, szólj majd, és a párommal kerestetek olcsó szállást :wink: :lol: :lol:

Anna, én is a városlátogatós túrákat szeretem, de ilyen picivel még csak vízpart jöhet szóba szerintem :cry: Szóval láblóbálós helyre megyünk. De azért ide, mert itt is olyan a város, hogy van mit nézelődni, meg ha olyan kedvünk van, átruccanhatunk Velencébe is. Bár az sem babakocsis hely... :cry:

Marci ma csak tápszert eszik... Nem tudom, mi van vele, de nem nagyon kell neki semmi. Én ma már nem is próbálkozom, majd az apja megeteti este, ha zavarja :lol: :lol: :lol:

Pocsék a kedvem, összeugrottunk anyuval... Kíváncsi vagyok, mi lesz így a jövő heti ittalvásával. Remélem addig lenyugszik :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

viki király a kép :lol:
dobhatnátok még sokat ami a jóidőre emlékeztet ok? :lol:

brigi csak nehogy pöcse legyen a kis királylánynak :lol: :lol: :lol:
barika2008

Marci is Zsófinak indult :lol: :lol: :lol: Úgy is hívtuk... Aztán mikor a füle már kifejlődött, de még nem tudtuk a nemét, leálltunk a Zsófizással :lol: :lol: :lol: És utána tök fura volt megszokni a Marcit :lol: :lol: :lol: :lol:

Én dobnék képeket, de azok mind DVD-n vannak :(

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: lehet megint egy fogacska készülődik, azért nem kíván enni! :cry:

És ha nem kishölgy lesz, hanem egy újabb úrfi, akkor jön a hármaska?
:lol: :lol:

Tavaly voltunk Gyulán, de Hajdúszoboszlón volt a szállásunk, és egy napi kirándulás volt Gyula! Nekem annyira nem jött be! :cry: :cry:
A vár már nagyon fel van újítva, ami szép szép, de már nem idézi vissza a hangulatot, a 100 éves cukiban pedig direkt nem kértem mazsolát a kelyhembe mert nem szeretem, mégis kaptam! :cry: :cry: :lol: :lol: De hogy Budapest miért nem tud feleennyire szép, tiszta, rendezett lenni mint ezek a városok??????

Hát Brigi küzd le a félelmed, és legyél egyedül 3 napig! Mi itt leszünk Veled! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Tessék Bari: Elég nyárias? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Brigi

Kép

Kép
hékás

Anna, hármaska nem lesz. Ha csak nem dobtok össze nekünk egy nagyobb lakásra pénzt :wink: :lol: :lol: :lol:

És igen, ez nagyon nyári!!!!! És nagyon jóóóóóóóóóóóóóó. Nagyon vagány kiscsaj :lol:

Sajnálom, hogy nincsenek kellemes élményeid Gyulával kapcsolatban. mondjuk nekem is elég vegyesek :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: ezek gyönyörűek. Főleg Athén. Hát Szántódón nem ilyen komp jár! :lol: :lol: :lol:

ÁÁá azért jól éreztem magam, Gyula is szép hely, csak mégis picit csalódás a vár miatt!
Tudod az ember nézi a váras csokin a képeket és elképzeli hogy milyen. Na ez ahhoz képest...... :oops: :oops: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hali---hóóóóó :lol:
Gyors kukkkk. Bari!!Grat nektek!!!
Milán sem tud még mászni.De állandóan járna,készen vagyok.
És rakja a lábát,mint a katonák,úgy.
Már elő vettem neki a 20-as siesta kis cipőjét mert az jó már rá.
Majd veszek bentre egy szandit.Hát úgy kb.15-20lépést meg tesz úgy hogy fogom a kezét,de játékért vagy bármiért érte nem mászna. :wink:
Lehet jövök még ma. Tudom Márti neked még tartozom. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

SZIASZTOK!
kata 20-as?jó nagy :lol: :lol: :lol:
dávidboynak 17 cipő is nagy :lol:

ma nagyon jó fejek vagytok :lol:
annyira jó képeket hoztatok,hogy kezd oldodni a téli depresszióm :lol:
iiiiiimááááádoooom a jóidőt 8) :lol: :P
brigi képei gyönyörűek
a kis viki meg pont azt a filinget(csak igy magyarosan)hozta mire most vágyok :lol:
barika2008

[quote="barika2008"]
írta:
barika2008ma nagyon jó fejek vagytok :lol:

Bari! Csak ma??? :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Visszaolvastam és nagyon jó a téma,de csak a szívemet fájdítom.Én is imádom a nyarat és nagyon várom!Mi is szeretnénk mindenképpen nyaralni menni,mert jövőre remélhetőleg nem tudunk! :lol:

Kérdés:aki főzeléket ad vacsira,hogyan csinálja???Fürdés után?És nem ad utána tápszert?Hogyan alszik el a babó?[/b]

Kép
melike

Melike: Csak neeeeeeeeeeeem????? :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy még csak terv?

Én nem tudok Neked sajnos segíteni, mi még vacsira csak szopizunk, de ha főzit adnék fürcsi után adnám! Utána nem adnék semmit, főleg hogy nálunk a fürcsi utáni kaja már alvásban végződik általában!

Nekem is van kérdésem, akik már rutinos főzi evők. Ugye mi 3 napja eszünk normál adag főzit ebédre, de rettenetesen kis szorulásos lett Levim, vagyis eléggé szenved vele, pedig nem golyókat kakkant, de nem is olyan mint az anyatejnél. Szóval azt olvastam hogy lehet ez csak pár napig tart, míg hozzászokik a kis gyomra az új kajákhoz. Nálatok is így volt? Pár nap múlva helyreállt? Nem merek neki már se almát, se banánt adni, sem krumplit a főzibe, és semmi székletfogót, de akkorákat nyög szegényem, majd kiguvad a szeme! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

na látom mára vége :?
jó volt egy kis nyár a télben...holnap folyt köv. 8) 8) 8)

melike:kaja ügyben nem tudok segíteni.nem értek hozzá :wink:

jóéjt
barika2008

Jó Éjt Bari! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

ja le se esett!!!!!
melike ez még csak terv???vagy tudsz már valamit :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

viki őszibarack,sárgabarack :?: u.e. lé formában
barika2008

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:41-kor.
pironya

,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:41-kor.
pironya

még mindíg itt vagyok...jobb mint tv-t nézni hang nélkül :lol:

piri:te meg ne sunnyogjál hanem írjál és dobáld ezerrel a nyári ,fotókat..meg a télieket :lol:
barika2008

Piri: Levimnek 3 napig nem volt, és rettentően sokat vonaglott szegénykém, aztán leálltam minden székletfogóval, így tegnap este volt neki, meg ma is de hallottam amikor betojt akkorát nyögött hozzá! :cry:
Vettem szilva kaját, de jó lenne ha nem ezen múlna! :cry:

Amúgy ne tessék sunyizni, tessék írni, hiányzol innen! :wink: :wink:

Szánkózni is tudtok? Én nem húzom, fel már a redőnyt, nem tudom mi van kint, félek! :oops: :(

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

,,,,
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:42-kor.
pironya

Jah Bari kösz a tippet!

Piri: uuuu de jó köszi a muffintot! :lol: Ez egy 12 db?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:42-kor.
pironya

....
pironya

De jóóó, de hol a pasi mellőled?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:43-kor.
pironya

Tyűűű az a háttér de gyönyörű!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jah világos, azért van csukva a szemed is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:43-kor.
pironya

...
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:44-kor.
pironya

Az jó, akkor lesz menőke!

Na Én is megyek, mert lemerült az egerem, meg lassan Én is! Bár Viki még nem alszik!
Jó Éjt mindenkinek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?