Bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ez tök jó hír!!!!! Nagyon ügyes fiad van!!!!!!
Szilvi, mindig is azt mondták, hogy az nem árt nekik, amit már maguktól meg tudnak csinálni... Mert hogy érzi a szervezetük, hogy mikor érett meg arra, hogy próbálkozzanak a mutatványokkal. De az is tény, ha már megmutattad neki, milyen jó dolog is csücsülni, lesz ám hiszti, ha nem lehet
Én nem szoktam májas rizottót csinálni. Sőt, simát sem. Rizseshúst sem. Olyan pocsékul sikeredett, hogy azóta nem próbálkozom vele. Amúgy sem vagyok oda érte...
Anna, Márti, vagyok én. De szóltam, hogy csak délután jövök. De mire ide tudtam volna ülni, apa hazajött... Szóval semmi sértődés, csak idő-hiány. Én poénnak vettem, szerintem Te is annak szántad. Egyébként csak a kajás blogot nem írom most, a másikat írom. abba kicsit beleuntam. Meg semmi újdonságot nem kap mostanában, tök sablonos a kajája. Ma mondjuk pont nem, mert csak tápszert akar enni. Szóval hiába főztem neki paradicsomos krumplit... Csak tápika...
A lábam jobban van már. Egyik este összeszedtem minden bátorságom, fertőtlenítettem egy körömreszelőt és kifakasztottam... Kitisztult. Tegnap még irtóra fájt, ma már tudok cipőt is venni. Már nem is kenegetem, csak fújom aloe verával. És ma már tornázni is megyek szerintem
Ja, és apának mennie kell jövő héten Szerbiába. 3 napra
És mivel félős vagyok, anyu itt lesz velem 3 napig. Hogy fogom én azt kibírni??? Most nem teljesen felhőtlen a viszonyunk. Már készülök lelkileg...
Na most meg készülök ebédelni. Szilvalekváros derelye
Imádom ezt a fogyókúrát