Új privát üzeneted érkezett!

Kép
bluebox

Szilvi: nagyon drága! Olyan édesek! Szép kis pofija van, rád hasonlít jobban ugye?

Márti: szerintem Kristófnak sincs sok hátra, csak úgy világít az ínye a képen! Jól be van neki duzzadva! Vikinek is ilyen volt mikor kezdődött! Aztán szinte kettesével jöttek neki, és nagyon hamar egymás után! Nem 4 hetente meg ilyenek! Tuti utoléri már fogas kortársait! :lol:
Jah és örülök hogy jobban vagy!

Bari: na látod menni fog ez a mászás! Nálunk Levi kúszik, meg gurul ha valamit el akar érni, de hamar belefárad és olyankor könyörög a kompért! Pedig szeretném ha minél többet lenne a földön, és tanulna mászni, de úgy sír ha nincs kedve! :cry:
Nálunk is sík jég minden. Mentem a boltba, nagy slunggal kiléptem az ajtón, és majdnem dobtam is egy hátast! Nah onnantól úgy mentem mint aki be van sz@rva. Még jó hogy a szomszédba van a bolt! Végig kerítésbe kapaszkodtam! Pedig ma el akartam menni postára is, meg a tescoba egy kis vásárlásra, jah és gyógyszertárba is kéne mennem, kiváltani Levi popsikenőcsét! Hát nem tudom elinduljak-e! Hátha délutánra felenged.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

igen márti erre a parira emlékszem...sőt arra is,hogy már sehol nem termett csak nálad...imádom az ilyen képeket..mindent ami a jóidőre emlékeztet!!!
sötét bőrű déli fajta nem bírja a hideget :lol:
nekem valami forró tengerparon lenne a helyem 8) 8)
barika2008

nyugi viki én is úgy mentem mint valami 90éves aki be van sz@rva.
és a kocsiról olyan szintű jégpáncélt kapartam le,hogy lilára aszódtak a kezeim
barika2008

Ma zöldborsófőzeléket +csirkemell volt az ebédje Kristófnak, én főztem, és MEGETTE :lol: :lol: :lol: :P :P Nagyon boldog voltam :wink: Már próbálkoztam egy jó ideje, de valahogy sosem csúszott rendesen neki a kaja, hát persze, a foga miatt :cry: Utál kanalazni, inkább mindent kézből szájba vesz, úgy csúszna minden, dehát a főzeléket így nem lehet :? Tegnap, merg paradicsom+krumpli+csirkemell, ezt főztem, és azt is mind megette. Nagyon büszke voltam magamra. Most erőt merítettem a pozitív történtekből és nekiállok főzöcskézni :wink: :wink: Aztán remélem, ha belejön a kajálásba, akkor már nem fogok neki külön főzöcskézni, majd a mienkből szedek ki :wink: De most még mindent 100 %-osan pürésíteni kell, mert ha véletlen egy darabka a szájába kerűl, nekiáll fuldokollni :shock: :shock: Na érdekes, mert a paradicsomot meg nyelte, mint kacsa a nokedlit. Ki érti ezt :shock:
bluebox

Levim "befalt" 150 ml sütötököt, igaz nem kevertem semmivel mert szorulása van, de nagyon örülök hogy végre aránylag normál mennyiségű főzit eszik! Most már csak azt szeretném hogy aludjon éjszaka!

A két rosszcsont:

Kép

Majdnem olyan szépek mint azok a paradicsomok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

De nagyon édesek :lol: :wink:
bluebox

Anna: tényleg olyan szépek a gyerekeid mint a paradicsomok! :lol: :lol: :lol: :lol: viccet félre téve: hát még a szemük sem áll jól! Egyik huncutabb mint a másik!

Márti: hm hm imádom a paradicsomot!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi : köszi, még jó hogy nem annyi van belőlük mint a paradicsomokból! :lol: :lol: :lol:
Bár még van egy rosszcsont, az apjuk, Levit Ő ültette a kosárba! :oops: :lol:
Mint ahogy annak idején Vikit is:

Kép

Na bocsi, több képet nem teszek! :oops: :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

:lol: :lol: :lol: ez ugyanaz a kosár!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

én is ilyen kosárban tartom Kitti játékait! :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!
Áh Márti!!!! Mire kell jönnöm,hogy a képernyőn egy nagy fürt paradicsom vár,de ténleg az jött be elém egyből.
:shock: :lol: :shock: :lol:
Imádom. Voltam ma a piacon és láttam szépeket,de baromi drága. :twisted: Nagyon édesek a babák,B.szilvi ugyan ilyen nekünk is alul a kis fogacska,de ténleg. :D
Paris kép is tetszik,ahogy Kristóf ehette? Édes pofika.

Én a napokba gondolkodtam veszek fogkefét, MIlánnak,le is van értékelve a rossmanba. Pont tegnap szerettem volna rá kérdezni hogy valaki vett-e már. Én azért szeretném ha minden fürcsinél már egy kicsitt gyakorolnánk ezt a mozdulatott,mert 1 éves korára már magától tudni fogja.

Bari!!! 3 éves kortól??? nem késő az? Milán unoka testvére 15 hónapos,és már mossa a fogát,és sok-sok édességet eszik nap közben,jahhhh és 13 foga van.
HUUU,de valamit kérdezni szerettem volna,de ki ment a fejemből. Jah meg gyorsan írnék,de HÁÁÁÁTTT, arra fránya helyesírásra is kell figyelni. :twisted: :twisted: :shock: :shock:
Na mentem,szaladok a konyhába kelbimbó levest főzni. :wink:
Jah Márti egyik legjobb krumplis pogink lett, este 11 kor ettem a forró pogit. Isteni volt.

Kata&Milán

oszman777

részemről imádom a képeket...még rakjatok sokat
barika2008

Anna! Édesek a gyerekek. De látszik azért hogy a kicsi sokat tanulhat a nagytól,sok-sok csintalanságot is. Egészen másak azok a gyerekek akiknek nagyobb testvérük van.
Bátrabbak,be vállalósabbak.
Mint az egykék. Nahát ezért lesz testvére Milánnak. Nem lesz egyke.

Kata&Milán

oszman777

kata:nem tudom hogy késő-e,de nem volt lukas foguk soha,és tökéletesen tudnak fogatmosni...akkor? :lol: :lol: :lol:
jó az hozzá tartozik,hogy édességet teát nem fogyasztottak soha semennyit.
én tuti nem fogom mosogatni azt a két semmi fogacskát...úgy mint majd a 4-et 6-ot 8-at sem :wink:

elég nekem a hengeren huzogatás mint plusz program...azt is csak azért mert nem akarok februárban neurologus nénihez menni :?
mert ha egyszer egy neurológus beindul.... :lol:
akkor aztán mehetünk minden féle torna,meg dévény módszer(így hívják),és egyéb hülyeségek :? :?

kelbimbó:biztos finom,nekem már minden finom lenne olyan éhes vagyok.ma megszegtem a fogyókúrát megettem 10 HT kekeszet.az sok? :oops:
barika2008

kata nekem 3 egykém van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

ez jó Bari! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép
nekünk is ilyen van :wink:
bluebox

Kata: átküldöd a krumplispogi receptet?
bluebox

Brigi: most nézegettem a topicunkat, és észrevettem, hogy minden anyuka idősebb lett 1 évvel :lol: :lol: Bár a táblázat szerint mindenki maradt annyi, amennyi :wink: Nem is rossz :lol: Ja, még1: a pita receptet bepötyögtem ide a babanetre, bemásolod majd a receptek közé???? Hálás köszönetem.
bluebox

Én még nem vagyok idősebb! 8) 8) 8)
de csak napok kérdése! :wink:
bszilvi25

még én sem vagyok idősebb :lol: De gondoltam átlehetne írni majd egyszerre a korokat :wink:
bluebox

Sziasztok!

Gyorsban visszaolvastam,de inkább a képeket néztem.
Gyönyörűek!És nagyok!Paradicsom,fogacskák,gyerekek a kosárban...

Fárasztó napunk volt:délelőtt főztem ezerrel meg hajat mostam,mert du. mentünk apumhoz a kórházba.Busszal mentünk föl (gyalog kb. 35 perc lett volna) és gyalog jöttünk haza és még bementem a DM-be bevásárolni -15%ra.
Jó szar idő volt hazafelé,de túléltük.
Apum elég jól van!Gyógytornász jár hozzá és azt mondja kitartással helyrejöhet a keze!A kedve is jobb már és egy szál cigit sem szívott el!Ez nagyon nagy dolog nála!Azt hiszem(és remélem),hogy átértékelte az életét.Azt mondta neki a doki,hogy a hétfői nap lehet az élete fordulópontja és ha ő is úgy akarja és változtat az életmódján még sokáig élhet... :lol: :cry:

Kép
melike

Melike: nagyon örülök hogy jobban van apukád!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hihi csináltam fogyókúrás vonalzót! Nagyon gáz? Ha zavar titeket leveszem!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna:miért zavarna?
Hol vannak a többiek?

Kép
melike

Anna: nem gáz, de én nem értem! 55 a cél??? :oops: :oops:
és nem válaszoltam! bocsi
sokan azt mondják, hogy inkább apja. Nézz meg iwiw-en, és döntsd el
Buzásné (Baka) Szilvia néven vagyok ott.

Melike: én is örülök, hogy apud jól van! A cigivel csak így tovább!!!!
:wink:
bszilvi25

Köszi csajok!

Igen 55 a cél! De 58-al is beérem! Vagy meglátom hogy nézek ki! 168 magas vagyok! Nem drasztikusan csinálom, május végéig szeretném elérni ezt a súlyt, amikor már rövid gatyát kell húzni! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Okés Szilvi megnézem, be is jelölhetlek?? :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

szrintem tök jó a vopnalzó
bluebox

:lol: :lol: :oops: :oops: Kérdezhetek valamit? Az a "KINCSEM NAGYBAN" képen is a párod van? Ő többet hízott a terhesség alatt mint Te? :lol: :lol: :lol: Vagy az nem Ő?
Amúgy nagyon szépek vagytok!!! És nagyon jók a képek!!

Márti köszi! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

:lol: :lol: Apa az, azon a képen is! :lol: :lol: csak az "régi" kép!
Persze, hogy bejelölhetsz! 8)

Na léptem , jó éjt!!!

ja? képzeljétek ma az összes pelusban volt kaki! :shock: :shock: :shock:
ilyen nem volt már vagy 6 hónapja! :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

ma este dávid 20cm-t megtett kúszva...igazi kúszással ,magasra emelt fenékkel!!!

jó éjt mindenkinek!!!
barika2008

Jó reggelt!

Gratula Dávidnak :lol: :D
bluebox

sziasztok!

Bari: nagyon ügyi Dávid!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó Reggelt!

De jóóóó, ügyes Dávid! Vajon tényleg a labda hatása?? Vagy amúgy is elkezdte volna?! Kúszásból lesz a mászás.....

Köszi Szilvi bejelöltelek. Hát nem is tudom tényleg kire hasonlít Merci, főleg hogy mindketten kék szeműek vagytok, de talán szerintem rád, lehet azért mert kislány és a lányos vonások miatt!

Mit evett, ivott Merci tegnap? Lehet attól van sok kaki.

Annak idején Vikire is mondták hogy tiszta apja, de ahogy nő egyre jobban Én vagyok! Bár a gyerekkori képeink alapján Apával akár tesók is lehettünk volna! Nagy barna szem, tejföl szőke haj, egészen 13-14 éves korunkig! :lol: :lol:

Jajj ma egyedül leszek a törpékkel. :cry: :cry: :cry: :cry: Legyen már holnap!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nem is mondtam, de tegnap voltunk a gyerekorvosnál. Azt mondták, hogy 1 éves koráig szeretnék havonta látni a gyereket.
ÉS: megkapta tegnap újra a BCG-t! :cry: :cry: :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: miért voltatok, csak nincs valami baj? Nem fakadt meg neki a BCG? Ez legyen a legnagyobb gondotok! :wink: :wink:

Az meg hogy szeretnék látni természetes, nálunk is kell vinni minden hónapban. Én is viszem a 15 hónaposig minden hónapban, aztán szépen majd elmaradozok! :lol: :lol:
Vikit se vittem, meg is szóltak érte, hogy legalább az éves státuszokra vigyem! Na jó, arra talán majd viszem Őket! :roll: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!
andóca:ez nálunk is így van...vavonta doki!!

viki:szerintem a henger hatása..eddig nem kúszott miért pont most kúszna..3 napja csináljuk.napi 2x-3x.
és eddig homorított a hengeren..védőnő és a doki is mondta,hogy kötöttek az izmai.
de mostmár szépen ráfekszik a hengerre nem olyan merev..és elől leteszi a kezét, hátul a lábát.

na majd még jövök...de ma még semmit nem csináltam :oops:
barika2008

Anna: igen, nem fakadt ki neki a BCG. AZért kellett újra oltani. :( De tényleg ez legyen a legnagyobb baj! Nem bánom, hogy vinni kell, sőt örülök neki!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dorina meg megpróbál kiülni oldalra hasalásból. Tegnap a kádban sikerült is neki, de ülni még nem tud egyedül.

Gratula Dávidnak!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Na megyek, leviszem sétálni a kis rettentőt, csak írtam gyorsan. Szép napot Nektek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Megjöttünk a gyerekorvostól, meg voltunk a tescóba vásárolni, és a dm-ben is.
A dm-ben a kasszás csajt azt hittem kirántom a pult mögül, olyan bunkó volt!!! :twisted: :twisted: :twisted:

A gyerek 7430 gr és 70,5 cm! (3 hét alatt hízott 28 dekát, és nőt fél!!! centit :lol: :lol: :lol: )
Megkapta a prevenar másodikat!
És mától nem ültetem, :roll: :cry: :roll: :twisted: majd ha magától ül!!! áll. nem tesz jót! Mondtam is neki, amikor kijöttünk a gyerekorvostól, hogy mától lányom akkor ülsz, ha magadtól teszed!!!

Tegnap volt 3* cicizés, egy almapüré-burgonyával 10 órakor és uzsira pedig tejbedarapépet kapott. Szóval semmi extra! Ma még nem kakilt!

Ügyi Dávid! Látod Bari, mondtuk hogy ne aggódj!!!

Andóca: :cry: De tényleg ez legyen a legnagyobb baj!!!
bszilvi25

Ma adtam neki először spenótos kajcsit, hát? megette mondjuk a 2/3-át! nem vitte túlzásba!
bszilvi25

Bogi: ügyi Dorina. Nálatok nincs most jég? Én ki sem dugom az orrom ma, csak addig míg felsózóm az udvart, meg a kapu előtt! :oops: :oops:

Feriék mohácsra mentek, ott jégeső esett reggel mikor beszéltünk! Azt mondja álló helyzetben el lehet tolni a kocsit a Tesco parkolóba! :lol:

Szilvi: szépen fejlődik Merci! Ebben a korban a 28 dkg tökéletes! :lol:
A spenót pedig nagyon jó, sok benne a vas, de csak egy héten egyszer ajánlott adni!
Ültetés: hmmmm nem tudom, nálunk Vikit is így ültettem, és semmi baja. Kérdés most hogy Merci rájött milyen jó is az, mennyire fogja elviselni hogy nem ülhet! :lol: Mi van akkor ha esze ágában sem lesz felülni magától??? :shock: :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!!!!

Brigi: miért nem jössz felénk????? :cry:

Szilvi: Annának sajnos igaza van az ültetéssel kapcsolatban :? Nagy hisztik lesznek mostanság nálatok.....ha egyszer megízlelte a jót..........

Bogi: majd írsz nekem?? :wink:
bluebox

Kérdés: szoktatok májas rizottót csinálni??? És ha igen, akkor Ti hogy szoktátok csinálni??? Én most csináltam előszőr, de magamtól. Nem néztem receptet, kíváncsi vagyok mennyire tér el a normálistól :D
bluebox

Szia Márti!

Én csirkemájból szoktam, hagymás alapon sóval, borssal megsütöm a májat, jó szaftosra, és külön főzőm ki a rizst mert főzőtasakost használok, és összekeverem, néha konzerv borsót is rakok hozzá!
Mondjuk ezt Én is magamtól csináltam, nem tudom "hivatalosan" hogy kell! :lol: :lol: :lol:

Igen Brigi miért nem írsz nekünk? Látlak ám hogy msn-en vagy! 8) 8) 8) De azt is látom hogy a blogod sem úgy halad mint eddig! 9.-e óta nem evett Marci! :lol: :lol: :lol:
Hogy van a körmöd/lábad? Jársz újra tornázni?? Remélem jól vagytok, és minden oké!!!!
Remélem hogy tényleg nem a fogselymes dumám miatt megharagudtál, tényleg csak viccnek szántam, neharagudj ha bunkó voltam! :oops: :oops:

Pironya: ?? Veletek mizujs??

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

köszi a gartulációkat :oops: :oops:

ma is megvolt a 20cm!! :lol: és ami változott hogy hasalásból nem úgy fordul hátra mint amikor pici volt,hogy a fejét billenti...hanem a fenekét emeli és dől oldalra!ez érthető volt?

márti:én csak gombásat szoktam,de azt imádom(most one rizs a fogyi miatt)

szilvi:jó a 28 dg!!ilyenkor úgy tudom még 4 hétre is elég!!

séta:nálunk ma nem lesz(ma sem) minden jeges és esik valami jégféleség... :? :? :? :?
barika2008

Akkor rizottó űgyben megnyugodtam :wink: Úgy csináltam mint Anna, csak én a rizsbe beleraktam zöldséget is (zöldborsó, kukorica, borsó) fini lett :wink:

Bari: ha így halad Dávid, holnapután már sétálni fog :lol: De most viccen kívűl, tényleg ügyes, és fejlődik sokat :wink: Csak ne add fel a tornáztatást, akkor sem, ha már sokkal ügyesebbnek látod Dávidboyt :wink:
bluebox

Bari: látod, még a végén lehagy Dávid itt mindenkit és Ő fog először járni! :lol: :lol: :lol: Mit járni, szaladni! :lol:

Bocsi ha ma egy kicsit sok leszek, de szalma vagyok! :oops: :oops: :cry: :cry: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?