Sziasztok!
Vagyok, csak itt volt anyu. Most indult haza. Most kicsit nehezebben viseltem őt, nem tudom miért
Eyi, Párizs??? Most kicsit irigy vagyok. Még akkor is, ha üzleti út, és akkor tényleg nem sokat lát a városból. Pont hétvégén tört rám, hogy úúúúúúúúgy utaznék. Akár vissza Párizsba, azt imádom. De még nem megyünk, mert az nem babakocsis város. Szóval várunk, mire mindkét gyerkőc akkora lesz, hogy tudnak sétálni... De visszatérve: kitartás erre a hétre!!! ÉS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Márti, jobbulást. Kúráld ki magad
Melike, apukádnak jobbulást. Kirázott a hideg, mikor olvastam. Gondolom Neked ezerszer rosszabb lehetett. Ha Máté szomjas, úgyis inni fog, nyugi. Tudják ők, hogy mikor mire van szükségük.
Anna, ugyanaz a fazon mindig?
Tőlem már agybajt kap a fodrászom szerintem. Mikor keni fel a festéket, elmondom neki, hogy nem vágunk sokat, mert össze kell fognom Marci miatt, és nem lehet túl rövid. Aztán amíg hat a festék, a katalógusból kiválasztok valami sokkal rövidebbet
Ő meg megpróbál olyan fazont, csak kicsit hosszabbra hagyva, hogy össze lehessen kötni
Én nem használok légzésfigyelőt. Apa akart, én nem, de aztán mégsem vettünk. Én nem is félek egyenlőre tőle... Egy ismerősöm családjában 8 hónaposan következett be a tragédia. Azóta ők esküsznek a légzésfigyelőre, amit meg is értek...
Kata, még mindig rettentő ronda. Én a múltkori körömvágásnál véletlenül megszúrtam, mert megijesztett Marci. Na most az gyulladt be szerintem. Egyenlőre aloe vera, gentamycin kenőcs, dunszt-kötés. És nyomkodom, hátha kidurran. De kb. a térdemig érzem a fájdalmat
A másik lábamon már megműttettem pár évvel ezelőtt. De elcseszték a műtétet, és most az egyik széle félig nincs körömágyban... Ott rettegek, nehogy beakadjon valamibe, mert én ugyan le nem vetetem, hogy rendesen nőjön... Szóval most húzom, ameddig lehet. Még megpróbálom lehúzni a gyulladást róla, mert irtóra fáj. Ráadásul a környékünkön nincs olyan pedikűrös, aki a gyulladt körmöt is vállalja. Cipőt meg csak nehezen tudok venni...
Piri, én ha üvegest adok, azt egy ici-picit meglangyítom mikróban. De ha én csinálom neki, akkor nem melegítgetem, úgy adom oda neki. Az meg, hogy szopó mozdulattal eszik, természetes. Fél évig csak azt gyakorolta, meg kell tanulnia kanállal enni. Türelem
Ancsika, jó a karácsonyfás sztori
Nálunk annyiban változott, hogy unokatesóm játszott tesómmal, én meg a járókában voltak. Rám borították a fát, a járóka kerete megfogta, csak a díszek lógtak be hozzám. És legalább volt mivel játszanom
Bari, én nem tudok újraéleszteni. Tény hogy tanultuk jogsinál, és valószínű, ha gond lenne, előjönnének a mozdulatok. De nem is gondolok arra, hogy valaha szükségem lenne rá
Ancsika, nagyon édi Marci. Nálunk vannak virágok, lent a földön. A családos pálma alsó "családja" már tönkrement. Azt éri el, azt cibálja. A cikász annyira szúr, hogy nem nagyon kezd ki vele. És elég nagy kaspóban van nekem ahhoz, hogy kapirgálja a földjét. Persze egy gyerek nem ismer lehetetlent