Új privát üzeneted érkezett!

nagyon ügyi Mercike!!
Mira most evett meg egy albert kekszet kb 3 perc alatt. úgy harapta, mintha lenne foga, pedig arany szivem még eggyel sem büszkélkedhet.aztán nyelte mint kacsa a nokedlit.tök figyeltem, nehogy megakadjon neki, de nagyon ügyi volt

Kép
Kép
eyi

turis képek helyett :lol:
a második képen dávidon nyálfogó van.nem láttatok valahol?
mert ez az egy van.ez is turis,sehol nem kapok.csak olyat láttam ami rugihoz van.na kössz azért nem veszek rugit.főleg,hogy csak aludni hordunk.olyan babás :lol:
barika2008

Bari:az egy sima előke,nem?Csak kisebb és nem vízhatlan.
Nekünk olyan van 3.Turis.

Kép
melike

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yupppi!!!! Kúszik Levi! :lol: :lol: :lol: :lol:
Alakul a lelkem! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari:

Gyros házilag:
kb 70 dkg csirkemellet felcsíkozok nagyon vékonyra, lelocsolom olivaolajjal, megszórom gyros fűszerkeverékkel, sóval, borssal, egy fél citrom levével, és kb fél óráig-óráig berakom a hűtőbe pácolódni. Majd kiveszem, és teflonos tepsibe fedő alatt kb. 20 perc alatt puhára párolom, majd leveszem a fedőt és kb 15 percig sütöm, hogy a lé lefőjjön róla :wink: Ami még kell hozzá, tzatziki saláta (uborka lereszel, lesóz, majd kinyomkod beleborítom natur joghurtba és só, bors, fokhagyma), kockára vágott paradicsom, és valamilyen hagyma. Raktam már bele póré hagymát, most lilahagymát raktam hozzá.
Ezeket belepakolod szépen egymásra a pitába. A pitát is én sütöm, nagyon egyszerű, ha gondolod, leírom :wink: Egy keverésből 8 db pita lesz. :wink:

Szilvi: gratula Mercinek :lol:

És gratula Levinek is :wink:
bluebox

ÓÓÓÓ és elfelejtettm, Eyi, a Kislányod nagyon rohamosan fejlődik :shock: Ügyi :wink:
bluebox

Márti: a pita tészta engem érdekelne, mert mi szoktunk gyrost csinálni, de előre csomagolt tésztával, és egyik-másiknak elég silány a minősége.
köszike

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és a gyroshoz mi szoktunk még lilakáposztát, lilahagymát, vékonyra szeletelt kígyó ubit hozzátenni. És ketchup-os-erős pistás szósz szoktunk hozzá csinálni hígitva paradicsomlével. És fokhagymás tejfölös szósz teszünk még hozzá egy kis tejjel hígitva. Nagyon isteni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszi csajok!!! :wink:
annyira-de annyira édi, hogy megzabálnám!!!!
És egyensúlyoz meg minden!!! HIHETETLEN! Ahhoz képest, hogy napközben még simán eldőlt 2-3-4 mp után most hosszú percekig úgy maradt, és egész este be nem állt a szája, és azt hangoztatta, hogy: ájjgájjgájj.

Jó éjt!
bszilvi25

melike nem tudom mi az de szerintem kisebb mint egy előke!

márti:köszi ,jól hangzik.meg fogom csinálni..még jó hogy fogyózok!

jó éjt 8)
barika2008

Bari : tálon edd, pita, sültkrumpli nélkül, úgy nem gáz! Igaz úgy nem is az igazi! De valamit valamiért! :wink: :wink: :wink:

Jó Éjt Mindenkinek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

REMÉLEM NEM HARAGSZOL MEG ILDI!
KICSINYÍTETTEM , ÉS MEGMUTATOM A CSAJOKNAK!

ÍME: EGY TÜNDÉR, AKIT MEGMUTATHATNÁL SŰRŰBBEN IS!!!!!
Kép Kép Kép Kép

MEGY PÜ!
bszilvi25

Ildi: nagyon édi Kíra baba! Köszi, hogy jöttél! :D (köszi Szilvi, hogy segítettél)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó éjszakát!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
gyros??
2 orája kb.azon tünödtem a fagyoba mit is vegyek ki holnapra,gyrosra gondoltam,és akkor a pulykát vettem volna ki. De nem tudom mért de a halat vettem ki,és paprikás lisztbe kisütöm.
De jobb is talán,mert Márti le is irta a receptett,bár kérni is akartam meg mondom őszintén.De látom melike is azt csinál a napokba,azt is várjuk szivesen.
És én is leirom az én receptemet,de csak holnap.
Igy lesz 3 féle gyros receptünk.
A pita meg nagyon is érdekel,FŐSZAKÁCSUNK :!: :!: :!:

B.szilvi Mercike nagyon sokat változott szerintem,gyönyörű.
Nem olyan kis babás már. Az elöző oldali Mercike,tudom hogy itt az nem ő. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kata&Milán

oszman777

Csongi baba is édi az ágyba kinyulva. :lol: :lol:
Dávidka is furi a nagy cipelőbe.

Körkérdés:
Mit szolnátok ahhoz ha lenne az oldalunkon olyan rész hogy elado.Baba cuccok.
Mindenki oda felrakhatná képpel ellátva eladó baba rucijait.Vagy bármit.

Ezt csak én kitaláltam,és Hékástol megkérdeztem meg is csinálná.
De azt beszéltük hogy egykoruak a gyermekeink és közel egy forma méretü ruháink is vannak,ami már közel kicsi a többi babára is.
DEEE!!!!
Én gondoltam olyanra,mint a multkor kaptunk olyan ruhát ujat amit én rá sem adnék Milánra mert nem tetszett,lehet másnak meg tetszene. Sipsup, el is adtam,500ft-ért.
Tápszert adtam el nem is olyan rég,ami másnak is lehet jo,nekünk nem izlett.
Meg ilyenekre gondoltam.
Vagy kisebb baba ruci is lehet mert lehet hogy valaki barinője épp szűlni fog és épp ezt vagy azt keres.

Szoval irjátok meg hogy akarjátok-e.
:D
Kép

Kata&Milán

oszman777

Szilvi, dehogy haragszom, sőt köszönöm szépen! :)
Mercinek nagy-nagy gratula.
Kíra még pár másodpercig sem marad meg, nem tudom mikor fog ülni.
Olyan vagány az a szürke kapucnis cucc. :)

Kata, nekem lenne pár eladó cuccom, de az tényleg kisebb babáknak való, itt nem hiszem, hogy érdekelne bárkit is.

Ti kiviszitek a babákat ilyen hidegben?

Kép
tamaraildi

Jó reggelt!

Megint én vagyok az első?
Merci már fél 7 elött kelt! és még nem alszik! :twisted: :twisted:

Mi ma megyünk a mamához, de ilyen hidegben fele annyit sétálunk mint normál időben. (most csak minden másnap)
Már előre félek az úttól, és vagy 2 óra lesz most, mert még talizok valakivel az Örsön is...... (tesz-vesz eladás :lol: :lol: )
Feltehetjük oda Kata, de szerintem sem lenne annyira nagy értelme. Pont azért amit írtál! De próbáljuk meg.

Az a felső is a tesz-veszről van, elvileg fiú, de apának is nagyon tetszik, és Next. Vettem vagy 100-200 forintért. :wink:
Felsőre ráadni tök jó ilyen hidegben!

Kata: mi is arról beszélünk apával egész héten, hogy Merci egyik napról a másikra nem kisbaba, hanem kislány lett! Annyit változott!!! :shock: :shock:

Na megyek, mert hiába van még 1,5 órám az indulásig, mindig kapkodnom kell!!!! Majd du. jövünk!

Sziasztok! (addig írjatok)
bszilvi25

Jó reggelt! :wink:

Tehát az én posztom lett a "Főszakács"???? Köszi Kata :wink: És majd írom a pita receptet :wink:
Én jó ötletnem tartom, hogy feltesszük a rucikat. Meg minden olyat gondolom, ami a babával kapcsolatos és meg szeretnénk szabadulni tőle :wink: Babát is fel lehet tenni???????? :lol: :lol: Esetleg cserélni??????????? :D :D 3-4 napja nagyon kiborítóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, persze sajnálom is, de a baaj az, hogy egyre jobban kicsinál engem, ezért egyre jobban nincs türelmem hozzá :cry:
bluebox

Képtelen vagyon visszaolvasni Benneteket, úgy pörög ez a topic..... :lol: :lol: :lol:
Na jó gondolom mindenki Apázik :wink:
bluebox

Sziasztok!

Gyors bekukk, de mi megyünk a mamákhoz látogatóba! Majd délután leszek!
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Pusza!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!
Márti, Főszakács, receptek jöhetnek :) Mindig bajban vagyok, hogy mit főzzek, gyros is jó ötlet, majd megcsinálom, de én csak salátával :)
Szilvi, Mercike tényleg olyan nagylányos mostmár :)
Brigi, nekem a héten 1,5 kg ment le, lehet, hogy ez csak a felesleges víz, de akkor is sikerélmény :) Én alapvetően a Norbi félét csinálom, de most beszigorítottam ezzel a délelőtt gyümölccsel és így lett egy kis eredmény.
Olyan jó olvasni, hogy mindennap valaki babája valami újat csinál :) Rohamosan fejlődnek, és nagyon ügyesek a babáink :)
Meg néha nyűgik is, Márti a fog Bonit is hetekig kínozta :(
Boni, legújabban, ha valaminek örül, akkor megtapsolja :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok Lányok!!!
Az este mikor lefeküdtem akkor jutott eszembe,ez volt 11 ora hogy a kis Kira bébit nem dicsértem meg,és egész éjszaka a kis maszatos arca volt elöttem,hogy milyen kis cuki azon a foton.
Ténleg jöhetnél sűrűbben Ildi,és rakhatná többször fotokat. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Igen Márti te vagy a topik főszakácsa :!: :!: :!: :!:
Vagy mester szakács, tőled tanulunk,tanulok. :wink: :wink: :wink:
Babát nem cserélek,mert nekem egy angyalkám van,jol alszik,nagyon jo az alvokája,nagyon nyugodt kiegyen sulyozott,gyerek. Egyedül el játszik akár 30 percet,is egy kis bilétával,vagy bármi kis játékkal,ugyhogy én cserébe rosszul járnék Márti. :lol: :lol: :lol: :lol: Tévézni is tud egyedül,akár 30 percet is,lába keresztbe rakva,tök vagi. :D :D
Sirni is akkor sirt nagyon azon percbe tudtam mi ujság,mikor át tört a kis innye.
Jahh,hát hajat mossni UTÁLUNK :!: :!: ordit mint akit nyuznak.
Ti hogy vagytok ezzel :?: :?:
Kérdés: Családit nem fogják emelni :?: :?:
És a gyedet?nem emelkedik ahogy a minimál bér is :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

B.szilvi!Muti meg mit vettél teszveszen. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Dorina is halad, állandóan térdel már és egyre inkább próbál belőle elindulni. Olyan édi!!

Babák gyönyörűek!

Kép Kis kutyamutya:)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kata, a gyed a fizetésed függvénye, csak a legmagasabb összeg van maximálva a minimálbér 1,5xesében így lehet, hogy magasabb lesz, ha az több.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kata: Kristóf is nagoyn jól elszórakoztatja magát, és eddig semmi baj nem volt Vele :cry: De ez a fogzás............................................................... :roll: :roll:
Mintha kicserélték volna az én kis Angyalkámat egy nagyon rossz kis ördögre :cry: Biztos beszólt a Fogtündérkének valamit, azért nem akarja azokat a fogacskákat hozni :wink:
bluebox

Márti!

Dorina detto. Kisördög lett, neki se jönnek azok a fránya fogak!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi, nagyon édi a kiskutyusod :D
Kata, én vágom Boni haját, már 3x vágtuk, nem nagyon mossuk samponnal :) De amikor tusfürdővel mosom akkor nagyon örül, szereti :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kicseréltem az avatárom, erre eltűnt az első vonalzóm. Érti ezt valaki????

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogcsa: kíváncsi lennék,ha a két kisördögöt összeeresztenénk, miket csinálnának :wink: Még a szemük sem áll jól :lol: :lol: Nézd csak, még egy picit hasonlítanak is egymásra :wink:

Kép
bluebox

Ó multkor én is megszenvedtem a rohadt vonalzókkal :roll:
bluebox

:D Azt hiszem lenne ott hancúr, meg rosszalkodás!!!

Édi pofi, tényleg ugyanolyan huncutságosan néznek. :)

Visszajött a vonalzóm, juppijé!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Márti, tényleg hasonlítanak :) A képen is látszik, hogy a fogával nyűglődik Kristóf.

Kép

Kép
[/url]
stella40

huuu,nem szeretném ha el mulna Milán nyugodsága.
Ha fel ébred, sokszor észre sem veszem,mert játszik csendben.
Volt hogy sokára vettem észre hogy fent van,mert kurva csendben volt.

stelle,ment pü.

Kata&Milán

oszman777

na jol el neveztem stellát. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Milán akkor kezdte ezt csinálni mint Kristof mikor jött a kuszi,mikor már duuzzadt,volt,aztán lyukas,és igy csinált.

Kata&Milán

oszman777

Többiektől bocsi az offért :oops: Nem megy a privi.
Kata, aTied akkor marad annyi amennyit most kapsz. A munkabér 70%-át adják, ha viszont ez több mint a minibálbér 2xese, ami tavaly volt 138000 Ft, akkor csak ennek a 138nak a 70 %-a jár ami 96600 Ft. Ebből vonnak járulékot meg adót.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Bogi: Dorina nagyon édi, tényleg kis kutyus a zoknijával. És szerintem nagyon hasonlít rád!

Márti: Kristóf nagyon cuki, ahogy néz!

Tőlem feltehetjük az eladni kívánt babacuccokat.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ja és igen. Én kiviszem minden nap sétálni Kittit (kivéve hétvégén, akkor mamázunk!)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ildi:gyönyörű kis tündér Kira baba!

Bogi:Dorina is édes!

Márti:Kristóf cuki nyálaska. :lol:

Én ugyanúgy csinálom a gyrost,mint Márti csak pitát nem tudok.

Máté napról-napra profibban kompozik és egyre jobban élvezi. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

Hát, nem írtatok sokat, de nem baj! :wink:

Kata: ha az a kérdésed nem lett megválaszolva, akkor én úgy tudom, hogy emelik a családit de csak szeptemberben vagy mikor! :?
Megmutatom majd holnap, most a mosógépben vannak! :wink:

Dorina, Kristóf
: tündériek! Látom Bogi nálatok is meleg van! :shock:

Brigi: hol vagy??? vagy figyelmetlen voltam?? írtad??

Merci ahogy írtam fél 7-kor már fent volt, és eddig nem aludt 1,5 órát sem!!! :twisted: :shock: :shock: :twisted:
bszilvi25

Hát Szilvi ezzel a bajoddal sajna nem vagy egyedűl :cry:
bluebox

Sziasztok!

Megjöttünk a csavargásból!

Nagyon édi minden kis pofi! :lol:

Felőlem is tehetjük a rucikat, bár Én inkább majd linket adok, fel szeretném tenni teszre, meg babaszobára, mert Nekem nagyon nagyon rengeteg van, Vikiről is amiket elraktam, meg Leviről is amit már kinőtt! Csak lenne időn fotózgatni meg mérni! Na de hamarosan már sort kerítek rá. 8)

Képzeljétek ma kerestünk valami iratot, és elővettem a dobozt amiben azokat a leveleket tarjuk amit akkor irtunk egymásnak mikor apa katona volt! Elolvasgattam párat, jókat nevettünk, aztán apa átölelt és megcsókoltuk egymást! Hát Én esküszöm visszamentem egy pillanatra az időben, de tényleg csak egy pillanatra mert Vikim ahogy meglátott felkiáltott: Ne csókoljatok! :lol: :lol: De annyira jó volt, tök furi! Az utolsó levele meg ilyen szabványos tök jó, ha összeolvasod a sorokat ez jön ki: hazatérek nemsokára! Ha kíváncsiak vagytok rá megmutatom! Na ez jól nem ide való mondjuk! :oops: :wink: :wink: Bár ha azt vesszük ide való, mert itt kezdődött minden, és innen erednek a manók! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: a gombás tokányra nem raksz pirospaprikát?
bluebox

Nem szoktam,mert akkor rózsaszín lesz a végén, és azt nem szeretem, csak ha fehér ez a kaja! :roll:
Picit lehet bele tenni, de annak meg nincs értelme! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szerintem ebbe nem kell!! Azt csinálsz?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Igen:) Mindjárt kész :wink:
bluebox

Hmmmmmmm.......fini! Remélem ízleni fog! Nokival?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?