Új privát üzeneted érkezett!

Akkor nem figyeltem, bocsi. Mikor lesz eredményed? Mondták?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit! Dehogy hagyom figyelmen kívül sorstárs :lol: Csak te nem nyávogsz mint én...

bellerreni
Eger

Nyávogok én... a magam módján...

Edit

Kép
ézsóné

Reni, ha vigasztal, az Uram már Lucánál megmondta, hogy nem lesz több gyerekünk! Nálam szarabbul senki nem viseli az első 13 hetet. Minden szar, mindenért hisztizek. Ha nem szédülök, akkor öklendezem. Vagy elalszom. Vagy egyszerűen lusta vagyok. És türelmetlen is. Pedig próbálom tartani magam és alapból erős nőnek tartom magam, nem vagyok nyámnyila.
Nekem tök szarul esett, amikor a Laci üzlettársával egyszerre lettünk terhesek, ő kisfiút várt, én kislányt. Okádtam, szarul voltam, mindenem fájt. A csaj meg pörgött, jól volt és még be is szólt, hogy nem igaz, hogy ilyen szarul viselem!
Bezzeg másodikra, amikor kislányt vártak! Hú, na megtudta mi a magyarok Istene! Mondta is, hogy nem értette, miről beszélek, bezzeg most! :lol: :lol:
Vendég

Nóri, nekem is ilyen vérnyomást mért a védőnő…tényleg gáz…
Tök jó lesz nektek a kirándulás! Milyen rendes a férjed, biztos olvasta, amiket irtál róla :D :D
lara

Nóri! Én ugyanígy érzek, pedig eddig én is azt hittem, hogy erős vagyok. De ha most ilyen sz.ul vagyok akkor hogy fogom bírni a szülést? :?

bellerreni
Eger

Csajok, ötletek hétvégén milyen sütit süssek?? :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

recepteket is küldjetek 8)

Edit

Kép
ézsóné

Hát Renim! Simán! Én már túl vagyok az elején. Csak a rohadt szédülés ne lenne. De ezt ráfogom az időre meg a vérnyomásra!

Az előbb ledőltem 2 percre, erre nagyanyám sírva hozza Lucát. Megcsípte az arcát egy rohadt méhecske! Tettem rá esetet. Meg hagymát. Meg paradicsomot. De van itthon paradicsom saláta, az kellett volna rá, mert abban van mind a három! :lol:
Vendég

Edit!

A múltkor említettem, hogy csináltam rizskochot. És nem lekvárt adtam hozzá, hanem simán félbevágtam szilvát és némi cukorral meg fahéjjal összeforraltam. Nagy sikere volt és mindenki olyan kencével eheti, amivel akarja!

Ha valami bonyolultra vágysz:
http://macikonyha.blogspot.com/
http://www.limarapeksege.blogspot.com/
http://mennyeimanna.blogspot.com/
Vendég

Edit, gyümölcstorta? Nekem azt biztosan megint kell sütnöm, most az a nyerő. Ráadásul apának vasárnap van a szülinapja. Egyben az őszi fociidény nyitómeccse is, vagyis délután egyedül leszek. Tiszta öröm. :evil:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vagy van egy tök jó tupperes narancsos, babapiskótás receptem. Ha gondolod, leírom.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csak egy egy gyors bekukkantás!

Látom, még sokan szenvedtek a hányás, émelygés és társai témával. Kívánom, hogy mihamarabb szabaduljatok meg tőle! :!: :!:
Lekopogom, én most már jól vagyok, úgy néz ki megszabadultam ezektől a szörnyektől, de elég is volt belőlük az első 11-12 hétben, brrr! :evil:

Legyetek jók, még lehet visszanézek ide...

Edit! Sütirecept ráér később is? Mert nekem is van egy-kettő...

Csilla! Azt a narancsos-babapiskótás recit elkérhetem?

Kép
Kép
molmar

Reni, hogy hogy bírod a szülést az nincs összefüggésben a hányással :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok

ma reggel éhgyomorra kezdtem vérvételen, és volt vagy fél 10 mire a reggeli életmentő kávéhoz és a reggelihez jutottam, de sajnos már késő volt... a kávé nem hatott, egész nap szédelegtem, majd lefordultam a székről, olyan álmos voltam... és még vagyok is. Amúgy nekem is 80/50 az átlagos vérnyomásom, úgyhogy szívrohamot, és agyvérzés nem valószínű, hogy kapok...
Szóval odajött a főnököm (pont a hátam mögött ül), és megkérdezte, hogy haza vigyen-e, mert látja, hogy "használhatatlan vagyok"... Először tiltakoztam, és az egyik üres tárgyalóba lefeküdtem a füldre, a lábamat meg felraktam egy dobozra, úgy feküdtem egy 10-15 percet, de semmi, majd bejött utánam, és mondta, hogy nem akar vitát hallani, hazahoz.
Úgyhogy aludta egy hatalmasat 3-6-ig... Nagyon jól esett, bár szerintem mindjárt folytatom.
Nem tudom, hogy az elkésett kávétól, vagy a vérvételtől, vagy az időtől volt, de ez a nap nem ment nekem... :(

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Csuppancs: micsodaaa? 4,65-ös átlaggal nem vettek át térítésmentesre? Akkor térítésmentes ágon mindenki köztársasági ösztöndíjas (ha még jól emlékszem ez a tartósan 4,8 felett átlag esetén járt) Csajok: ezek szerint piszok rég jártam suliba. Ennyire felmentek az árak? Mikor jön ez vissza nyomorult hallgatónak?

Ktc: kösz a támogatást, tegnap a nőgyógyász, ma a fogorvos kérdezte: maga még bejár dolgozni Komlóról Pécsre? Mikor megy már táppénzre? (ezek szerint jól ismerik a helyi közlekedést :D)

Belle Reni: nem hiszem el, kezdte Annácska a beázással, folytatta az én férjem a mosással (úgy néz ki egyenlőre, hogy csak 3 lakót áztattunk el) és most ti. Ez a magas belvíz remélem másnál nem jelentkezik már!

Edit: Boruska is szabin, te is. De jó nektek. Bár már megérdemled az utóbbi idők hajtása után.

Reni, Edit: a szívem veletek van, de örülök, hogy a testem azért nem tart veletek.

Lucababám: azért mégiscsak tündér a férjed, hogy elvisz kirándulni. Csuppancs: az én férjem is csak tervezget, na valahol a megvalósítás előtt elfogy a lendület.

Edit: joghurttortát! Nálunk nyáron az az ász (a rétes mellett, de a réteshez nem recept kell, hanem betanítást) Írjam a receptjét?

Kiakasztanak a kollegák! Mondtam, hogy még egy hónapot vagyok addig rakjanak be helyszíni ellenőrzést, mert utánna már bajban lesznek. Erre ma törölték a jövő hetit meg a szeptember elsejeit. Normálisak. Én nem szólok már, ha magukat szívatják, az ő dolguk, ha ez jó nekik. Én tuti távozom szeptember 11 után.

Még egy jó hír, aláírták a pályázatot az Alapítványnál, így a köv másfél évben meglesz a másodmeló. Munkából se esek ki, bevétel is lesz. Így szivesen maradok itthon. Ja és a felelősségi határokat is tisztáztuk. Ez is jól alakult.

zarja

Napokig nem jutottam nethez. Igen termékenyen írtatok! :D

Zarja: köszi a gerinctornás tippet, kipróbálom!
Gyönyörű az UH-od! Szépen látszik a buksija és a gerince meg a lába :D Az én Uram se látta a mi képünkön a babát, amíg el nem kezdtem neki körberajzolgatni, hogy "Na, ez a feje... ez a hasa..." stb. De utána, már ő mutogatta másoknak, és nevetett hogy nem látják :lol:

férjek: Mikor kiderült, hogy sikerült összehozni Paszulyt, feltűnően kedveskedő lett, mindig odabújt, puszilgatott, még a kertkaput se
engedte kinyitnom, mert alul szorul és nehogy megemeljem magam :) Aztán ez szép lassan lecsillapodott, sőt már időnként mondogatja, ha kérek valamit, hogy "csak" terhes vagyok nem halálos beteg :lol: Viszont mindig ő cipekedik és soha nem felejti el a reggeli és esti pocakpuszit :) (Jó látni, hogy nem csak engem zavar a túlzott bújkálás. Már azt hittem baj van velem. Ilyenkor émelygésre hivatkozva le tudom szerelni, anélkül hogy megsértődne :oops: :))

beázás: Nagyon kellemetlen mikor elázik az alattad lakó :( Mi már kétszer áztattuk el őket 2 év alatt, de szerencsére még komoly gond nem volt belőle, megértőek voltak :)
Reni: próbálj nem foglalkozni a felfordulással (tudom mondani könnyű) Egyszer csak befejezik!

Barbi: tök rendes a főnököd. Engem még elengedni se nagyon akarnak, nemhogy hazavinni :( :lol:

Ma felhívtam végre a védőnőt, mert azt mondták csak ilyenkor érem el. Erre közölte, hogy ő csak csütörtökönként van a védőnői szolgálatnál és mivel jövőhét ünnep, legközelebb 27-én mehetek :( De addigra 13 hetes leszek :( Azt mondta, hogy nem baj, azzal még nem csúszok ki nagyon, csak csináltassam meg addig a 12 hetes UH-ot. (Ezt még szép menet lesz elintézni munka mellett :() Viszont nagyon kedves szimpatikus hangja volt a nőnek, remélem személyesen sem csalódok :)
zuzmooo

Sziasztok!

Úgy látszik nem igen megy nekem a rendszeres fórumozás. Képtelen vagyok lépést tartani veletek.
Annak meg nem látom értelmét, hogy ókor-ókor benézek, adok magamról jelet és kész.
Inkább kilépek, esetleg, ha persze titeket is érdekel, adok hírt magunkról, hogyan is fejlődik kistesó, meg a pocak, de ha nem, akkor nem írok.
NE haragudjatok rám, nem vagyok megsértődve, de így, hogy nem vagyok képbe, nincs értelme írnom, visszaolvasni meg nem tudok sajna. Apa 3 műszakba nyomja, épp éjszakás a héten, így sokat nem vagyunk itthon, hogy tudjon aludni.
Mégegyszer bocsánat, jó egészséget mindenkinek és rosszullétek nélküli boldog babavárást kívánunk mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!
Reni- en egyaltalan nem voltam eddig rosszul. Se hanyinger, se gyomoreges, se szedules, se semmi. Baromira boldog voltam magamtol mindaddig, mig nem mondta anyukam, hogy o is csak a 20 hettol volt velem rosszul, de az kitartott a vegeig! :lol: Ugyhogy ha ez segit, meg mi is vegigjarhatjuk a te utad, es akkor majd te vigasztalsz bennunket!
Nori- Latod, "elkiabaltad", hogy mennyire antiromantikus a ferjede! Hamarabb kellett volna! :wink: Jo szorakozast nektek!
Csilla- amiota babas vagyok, teljesen "beleszerettem" a konyhaba, nagyon feszekrakok ilyen szinten, pedig eddig nem tul gyakran tettem be oda a labam- nalunk a szuleim foznek, de mar nem sokaig, nyarra biztos keszen lesz a hazunk! :D :D :D Szoval en is kivancsi vagyok a receptre!
geri79

bellerreni: Nekem is van egy pár napja megint hányingerem. Lehet hogy ez összefügg a többi bajommal. Remélem azért elmúlik.

csuppancs: Gyerek papírjait pedig apának kell majd intézni. Gyümölcstorta se rossz. De kár hogy nem ehetek, most megkívántam.

ézsóné: Reszelt túróst szivesen ennék. Ha neked nincs meg, akkor megkeresem, ha tetszik az ötlet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés, azt megyek visszaolvasni :wink:
Ma voltam dokinál. A babo : jó szívmük., telítdő holyag és gyomor, BDP 33mm, TAD 31mm, Femurhossz 16mm. Kersztben fekszik és álmosan kalimpált. :D :D Képet sajna nem kaptam :( . Ja a C:3000.
Kedden AFP + négyesteszt.

Na megyek olvasni :D :D

Kép
csipike09

chrissyy
nem vagy egyedül ezzel a "nem tudok fórumozni" dologgal, sajnos én sem tudok itt lenni annyit, amennyit szeretnék, úgyhogy szerintem, ha néha-néha beugrasz, és életjeletsz adsz magatokról, már az is jó nekünk... úgyhogy azért még jelentkezz.

Ja párok...
az enyémmel nagyon jól kiegészítjük egymást simi téren, mert én nem szeretem, ha simiznek (sosem szerettem), viszont imádok simogatni, matatni a kezemmel egyszerűen muszáj, Feri meg ezt imádja... úgyhogy ő odabújik hozzám, én meg baszkurálom a hátát, haját vagy éppen ami a kezem ügyébe akad...
Egyébként amióta tudja, hogy hamarosan apuka lesz, iszonyat büszke magára, és hogy apa lesz, és nagyon segítőkész, ami eddig nem volt jellemző, inkább a Nóri férjére emlékeztet, ahogy leírta... No segítség, legyen kaja, tiszta ruha, rend a lakásban és kész...
Persze azért most sem viszi túlzásba, de azért sokat segít... :)

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Csipike...
ugyan a felét nem tudom, hogy mi micsoda, de azért tök jó!!! :)

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nem akarom elkiabálni, de mintha javulna a helyzet. 4 napja nem hánytam!! :D Ráadásul ma teljesen beindultam a boltban a csokipult előtt, holott az elmúlt három hónapban egy pillantásra sem méltattam. Még azt is kitaláltam, hogy sütök francia csokitortát, ami szinte csak csoki, tészta nélkül. Emlékezetből összevásároltam egy csomó mindent, mire hazaértem, kiderült, hogy tejszín nem kell bele, tojás viszont nem ártott volna... :lol: Most csokit majszolok kárpótlásként.
Geri, állítólag a fészekrakó ösztön beindul így babásan. Az enyém, mint a fentiek mutatják, még kicsit csökött, de újabban én is szívesen pepecselek apróbb dolgokkal. Lányok, áruljátok már el, mi az a reszelt túrós, életemben nem hallottam még ilyen nevű sütiről.

A magyar egészségügyi újabb oldalát ismertem meg. Az endokrinológus kötelezett egy vérvételre, hogy megnézzük, két hét alatt hatott-e a gyógyszer a pajzsmirigyemre. (mert ugye ez a probléma vetélést okozhat. Fúj, még leírni is rossz) Először egy hetet mondott, de megbeszéltük, hadd ne kelljen hazajönni Horvátországból, így lett végül két hét. Hajnalban elblattyogtam éhgyomorra a város másik felébe, majd délután ért a meglepi. Visszajött az eredmény azzal, hogy nincs eredmény, mivel ezt a vizsgálatot 31 napon belül nem végzik el újra. A tb nem ad rá lóvét a labornak. Aztán nagy kegyesen közölték, hogy 1800 Ft-ért megcsináljék, ha hajlandó vagyok kifizetni. Persze új beutalót kellett szereznem. Komolyan, az eszem megáll. Ha valaki drogozik, nehát masszív alkoholista, vagy 30 évig napi három doboz Sophit szív, magyarán saját döntése alapján csinál emberi rocsot magából, azt minden további nélkül meggyógyítják az adófizetők pénzén, egy kismamától meg sajnálnak qva 1800 Ft-ot :twisted:

De nem hagyom letörni magam, elvégre egy kis csöpp fejlődik bennem :D Akiben remélem nem tettem ma kárt. Nóri példáján felbuzdulva elmentünk sushit ennni, én főtt rákosat kértem. Mikor fizettünk, kiderült, hogy végül nyers lazacosan kaptam. (isten bizony, nem nem tűnt fel) Hááát...

Nóri, jó mulatást, Sopron nagyon jó hely, Luca meg tuti imádni fogja a meseparkot!

Zuzmoo: szerintem a védő miatt ne aggódj, semmiről nem maradsz le.

Barbi: jó fej a főnököd, becsüld meg :)
juci-77

Mivel a férjem még bőven alszik, mikor én elhagyom a lakást, kis cetliken szoktam neki üziket írni. Ma reggel hagytam neki a konyhaasztalon egy kis meglepit is: kiírtam CD-re "Frank Mungeam-Terheskönyv_kispapáknak" című hangoskönyvét, azzal a felszólítással, hogy kezdje el szorgalmasan hallgatni a kocsiban!
Délután kijött elém a vasútállomásra és nevetve elkezdte sorolni, miket is tanult a mai napon. Pl: a kismamát gyakran dícsérni kell, mindenben segíteni neki és türelmesen elviselni a hormonok okozta "kilengéseit" ! :lol: :lol: :lol: Hazafelé be is kapcsolta és én olyan jóízűeket kacagtam azon, ahogy egy pasi előadja a többinek, hogyan is kell bánni a terhes feleségével! :lol: :lol: :lol: (ha nem is tanul belőle, de legalább jól szórakozunk)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.09 20:48-kor.
zuzmooo

juci:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Én barack befőttel szoktam feldobni a reszeltet, de amúgy is finom! :lol: :lol:
Vendég

Vicky, köszi az útmutatást, egyből megtaláltam. Fél 11-re értem oda és kicsivel dél után végeztem. Ma is sokan voltunk, s ráadásul a szülésznő szabin van, csak a mi kedvünkért jött be! Ott beszélgettem egy másik kismamával, ő már a 3. babát várja, s az előzőekkel terhességi diabétesze volt, így most is számít rá. Ő azt mondta, a 20. hét körül szűrik, előtte nincs értelme a diétának, mert akkor a szűrés hamis eredményt fog mutatni. Mindenképp konzultálj orvossal, azt mondta, az nagyon fontos! Ne csak úgy magadtól csináld.

Szédülés nekem is van, nagyon nem szeretem, de nálam az is lehet ok, hogy amióta várandós vagyok, igen gyakran éberen alszom, nem pihenem ki magam. Mintha nem kapcsolna ki az agyam, ébren álmodom, forgolódok, kitakarózok, erre tüsszögni kezdek, akkor jön az orrvérzés, aztán pisilnem kell majd szomjas leszek.... szóval elfoglalom magam éjjel, csak nem azzal, amivel kellene. Tegnap azért voltam olyan későn fenn, mert 9-kor elaludtam Borival, s éjfélkor jöttem ki. Férjem fél 1 után ért haza a hokizásból, kicsit még beszélgettünk, végre volt időm írogatni nyugodtan a fórumra is. Most viszont mindjárt dőlök az ágyba, remélem, legalább kétszer 3 órát sikerül aludnom is az éjjel... (Bár az előbb ettem dinnyét, szőlőt, barackot, körtét...) Jó éjt nektek is!
ktc

Sziasztok!

Hát az én párocskám minden alkalommal, mikor dolgozni megy (ezen a héten éjszaka) vagy amikor hazaér, mindig ad puszit nekem is, meg a kis Porontynak is. :) Én kicsit sem bánom! Nálunk én vagyok a bújósabb, de azért nem panaszkodhatom Apára sem. Ha megadatik, hogy együtt aludjunk (mert nem éjszakás vagy délelőttös), akkor rendszerint nagykifli-kiskifli helyzet van (Sőt van még kisebb kifli és mini kifli is, mert soxor Konyak és Zserbó is hozzánk bújik egy rövid időre - aztán maguktól mennek a helyükre aludni.) :)
Most megyek aludni, mert határidős melóm van, és szeretnék fél 8-ra már bent lenni (amúgy 9-re járok)!
Majd holnap jelentkezem! :)

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hű, ez a reszelt túrós baromi jól néz ki. Lehet hogy hétvégén én is megcsinálom. Holnap bepötyögöm Nektek a narancsos, babapiskótás receptet, bocsi, de ma lecsóelrakás volt. Nagyfiamnak be kell spájzolni ebből is meg sárgabaracklekvárból is. Még jó hogy anyukám partner az ilyenekben.
Barbi, tényleg jó fej a főnököd.
Ma este zuhanyzás közben bejött a párom, oldalról látott és mondta hogy "most már aztán gömbölyödsz cicus". Olyan kis büszke volt. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Na, sikerült visszaolvasni, csak az a baj, mire a végére értem az elejét már el is felejtettem :wink:

Ananácsak, édi a pocit és nagyon irigyellek az alakod miat!!!! :oops:

Zarja, cuki babád van!

Hbabrbi, Juci, sajnálom, h miket kellett átélnetek az eü miatt :?

Nevek, nálunk a Zsolt és a Vivien név vezet eddig...kérdés, h meddig

Apa, nem olvassa a forumokatés teljesen hülyeségnek tartja :? romantika? na erről elég érdekes felfogása van...

Nagyon sajnálom azokat akiknek gondjaik vannak a lakással. Nem lehet leányálom pocakosan, kismama idegekkel elviselni a melosókat :?

Wc ölelösök kitartás!!! Ha minden jól megy már nem sok van hátra!

Süti: sajtos keksz? Van egy jó receptem és gyorsan elkészül.

Chrissy, szívesen vesszük azt is ha csak bejelentkezel és életjelt adsz magadról v csak elpanaszkodod aktuális problémádad. Hiszen ezért van ez a fórum...szerintem.

BPD kicsi koponyájának keresztirányú átmérője, a 2 halánték közötti távolság
TAD mellkas átmérő
Femurhossz pici combcsontjának hossza
C3000 méhszály zártsága- zárt

Ha vki írására nem reagáltam volna, bocsi :oops: Sajna a terhességgel csökkent a memoria kapacitásom.....

Kép
csipike09

Sziasztok!
Jol el vagyok tunve, ez a betegapolosdi egesz napos program, foleg, hogy abban nyilvanul meg, hogy fozok, sutok finomakat, vagy doglunk az agyban es filmezunk, illetve egyutt Kristofozunk. Szoval tetszik. :D
Mondjuk tetszen is, mert a heten meg biztosan ez lesz, valamit javult Feri laba, de nem sokat sajnos. :(
Kristof szaja viszont rendben van, a foga meg mindig nem bujt ki, pedig szinte mar latom az egeszet.
Tegnap rohogogorcsot kapott a fiam, ilyet meg nem lattam. Nem tudtam, hogy nyolc honaposan is van mar rohogogorcs. Szorakoztattam, az agyon ultunk egymassal szemben es tiz percen at egyre jobban kacagott, a vegen mar annyira, hogy tutira telerakta kozben a pelust pisivel, mar visitott, mint egy kismalac, vegul annyira rohogott, hogy hatraborult, kiterult az agyon. Felkaszalodott, de ugyanugy rohogott es megint elborult. Eljatszotta meg nehanyszor, de akkor mar nekunk is folyt a konnyunk es nem birtam tovabb nevettetni. Persze ilyenkor a videokamera megis hol van? Jo messze a lakas masik vegeben. :evil:
:lol: :lol:

Lanyok, nagyon szepen koszonom a dicsereteket, de asszem hogy a kepek csalhatnak, mert szerintem mar nem vagyok en olyan formas, mint voltam mondjuk harom honappal ezelott. Ez nem erzeki csalodas, hiaba tornazom, es hiaba vagyok a regi sulyban, latom, hogy parnasodom.
De azert koszi, legalabb itt a regi lehetek. :D

Nori: akkor a GAP latogatast lefujom. Az utazoagy szerintem jo lenne, koszonom szepen a lehetoseget, majd visszaterunk ra. Nem tudom, hogy miert, de az elmult egy hetben az osszes tervezes elmult nalam, egyaltalan nem erzek kesztetest, azt sem tudom mar, hogy mit akarok, vagy mi lenne jo. :roll:

Ujabb hir az elveszett felsomrol: tovabbra sincs meg. A szivhanghallgato persze ket nap alatt ideert, de ma ismet voltam a postan es nem tudtak segiteni.
Tovabb iranyitottak az ugyfelszolgalatra, telefonaltam, de karigenyt en nem tudok egyedul beadni, mert nem tudom a felado teljes cimet es nincs is masolatom a feladasi blokkrol.
Persze ez is gaz, de az meg idegesitobb, hogy az elado negy napja b.szik valaszolni a leveleimre. Meg kap ket napot, azutan ebay support lesz belole, hatha az o megkeresesukre reagal.
Persze az is lehet, hogy aranyosan nyaral valahol, azert nem ir, de ez mar nem az en dolgom. :evil: :evil:
Vendég

Ma nem mentem be dolgozni, mert egész éjszaka ment a hasam. Már nagyon unom magam, remélem a babának nincs baja és nem is lesz ettől a hasmarsosditól. Széntabletta semmit nem használt. :(

ktc: Mennék én, de most is csak azt az infót kaaptam, hogy majd hétfőn hívjam. Nem jutok el hozzá. Nekem azért csináltatta meg a doki a terheléses cukrot, mert a pcos egyik tünete, hogy hiába sok az ember inzulinja, a sejtek nem tudják hasznosítani. Erre én cukros gyógyszert szedek. Na itt kezdődnek a gondok a diétával, hogy ez bekavar. Nem azt a 160 gr-ot tartom, mint amit a védőnő kiadott, de legalább egy csomó mindenről le van írva, hogy mennyi ch. van benne.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt Csajok!

Köszönöm szépen a biztatást, nagyon jól esik, hogy mellettem álltok és elnézitek a nyávogásomat... :lol:

Sajnos mennem kell takarítani az irodát. Semmi kedvem meg erőm meg ilyesmi... :cry:

Süti: Én mindig a neten szoktam keresgetni általában az egyszerű vagy gyors vezényszavakkal :oops: :P

Később próbálok jönni.

Szép napot mindenkinek.

Reni

bellerreni
Eger

Kriszti: ismerem a szitut, az Nlc-s lányokkal én se bírtam tartani a tempót, és így érdektelenné váltam. Keress egy olyan csapatot, akik a te tempódban írnak. Biztos van, csak körbe kell nézni.

Zuzmoo: már küldöm is apának e-mailen a hangoskönyvet. Miután lefektette a kamaszfiait, éjszakás műszakban nevelődjön kicsit a fiatalabb korosztályhoz.

Tegnap akkorát nevettem. Felhívott életem párja, hogy én miket irogatok ide róla. Hazugság, hogy nem ismerte fel a babát, az volt az igazi baj, hogy elforgatva küldtem el neki (!), és így nem tudta kivenni. DE persze amikor felrakta a számítógépre és álló helyzetbe forgatta egyből látta :D Rákérdeztem, hogy ezt meg honnan tudja, és kiderült, hogy esténként a babanetes fórumot szokta olvasgatni :lol: és fontolgatja, hogy ő is hozzászól a témához, megmenteni a férfi társadalom jóhírét :lol:

zarja

Vicky, nekem az egyik nagyon jó barátnőm PCOS-s, fantasztikus dokija van, így lett teljesen egészséges a második baba (akkor jött elő) és már tervezik a harmadikat. Szigorú kontroll alatt van, de nagyon jól halad. Ha érdekel a doki elérhetősége, szívesen megkérdezem neked.
ktc

Sziasztok,
Tegnap a párom elment bringázni a haverjával, hívtak, de nem mentem, inkább pihiztem a tegnapi rosszullét után. Egyszercsak felhív hogy hallod ezt??? és a háttérben millió gyerek hangját lehetett hallani. Kérdeztem, hogy hol van, és mondta, hogy a dunaparton valami kiülős részen, és tele van gyerekkel, van ott csúszda, homokozó stb... úgyhogy ezekután közölte, hogy mostantól mindig odajárnak majd sörözni a haverjával (a mindig az kb hetente-kéthetente egy alkalmat jelent), mert így legalább szokja a gyerekzsivajt... mondtam, hogy csak egy gyerekünk lesz, zsivajra azért ne számítson, de hajthatatlan... :) Amikor hazajött este, már auldtam, de arra "ébredtem", hogy kitakar oldalról hátra fordít, és hatalmas puszikat nyom a pocakomra... majd amikor erre felijedtem lebaszott, hogy ne ilyesztgessem a gyereket, mert alszik... :)
Úgyhogy Zuzmooo jöhet az a kispapa CD nekünk is... :)

Szép napot mindenkinek
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Hát csajok, nekem nincs több erőm... 1 óra alatt úgy kifáradtam, hogy csuda, pedig fele annyira sem pörgök már mint régen... Éppen csak nagyjából lett kitarítva, de egyszerűen nem bírok többet... :cry: Ha hazamegyek ott is várna rám a takarítás, meg sütni is akarok mert holnap tesókám megfőzi nekem bográcsban a már 3 hete vágyott körömpörköltet a 32. születésnapjára úgyhogy megyünk köszönteni és gondotam meglepem egy kis sütikével. Nem tudom még hogy fogom véghez vinni mindezt,de megpróbálkozom a lehetetlennel is... :roll:

Edit sorstárs, hogy érzed magad? Nem akarom elkiabálni, de ma mintha nem lenne annyira rossz a gyomrom... Le is kopogom. Kopp-kopp-kopp :wink:

Ananácska élvezzétek ki az együtt töltött időt... Jó is az,ha csak egész nap egymással kell foglalkoznotok :lol:

Zarja látod milyen kis sunyik a pasik :lol: :lol: :lol:

A reszelt túrós volt kiskoromban a kedvenc sütim. Anyucikám úgy hívja, hogy túrórudi :lol: Nem tudom ebben a receptben úgy van-e,de anyukám úgy csinálta, hogy a barna tésztát berakta a fagyasztóba és ha megfagyott akkor reszelte le és mindig úgy csinálta, hogy kicsit több maradjon abból a fagyott tésztából, mert én azt imádtam... Mondom is madj neki, hogy csináljon nekem legközelebbre, de hagyjon a fagyott tésztából is :roll:

Reni

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Vicky, háztartási kekszet fekete teával próbáltad?

Bellerin, együttérzek veled, ma nagymosás és vasalás lesz nálam :roll:

Kép
csipike09

Barbi! Hát nagyon édes kis párod van.

Ja képzeljétek. Tegnap mintha éreztem volna ahogy mocorog a bébikém (olyan volt mintha korogna a gyomrom, de sokáig úgyhogy nem hiszem, hogy gyomorkorgás lett volna) és a párom rátette a kezét a hasamra, persze ő nem érezte és azt mondta hogy képzelődök :lol: Lehet az, hogy mocorgott vagy tényleg képzelődök?

Reni

bellerreni
Eger

Reni,

ilyeneket én is szoktam érezni, de nem vagyok benne biztos, hogy ez már az... persze lehet, de nagyon-nagyon konventrálnom kell, hogy érezzem azt a "lüktetést", persze lehet, hogy csak a saját véráramlásomat érzem... :) Nem tudom...
Nekem is holnap takarítanom kellene, mert már szalad a lakás, de szülinapom lesz, és sütni-főzni is kéne valamit... persze még fogalmam sincs, hogy mit. Valszeg sültcsirke lesz valami krumplival meg salátával, esetleg még csinálok egy zellerkrémlevest. Párom azt imádja... Ja meg csinálok egy joghurtos sütit, az pikk-pakk megvan, és mindig sikere van.
Na mindegy, majd kitalálom, hogy mi legyen az "ünnepi menü"... :)

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi, aranyos sztori. :D
Reni, asszem korai volt tegnap elkiabálnom hogy múlik a rosszullét. Ma megint émelygős napom van.
Én hétvégén mindenképpen megcsinálom ezt a reszelt túróst, süti jöhet a fiúknak, minden mennyiségben.

Csajok, Nektek kényelmes a hanyatt fekvés? Nekem nem mindig esik jól. Olyankor muszáj oldalra fordulnom, akkor jobb lesz.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Barbi, akkor majdnem egy napon van a szülinapod a párommal. :D
Érdekes amúgy, mert nagyon szereti Elvist és a király pont a 10. születésnapján ment el. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Úgy látszik engem is utolér a feledékenység. Szóval találtam egy linket ahonnan elvileg letölthető a hangoskönyv, otthon megnézem hogy működik-e és ha igen, közkinccsé teszem.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

ktc: Endokrinológusom nekem is nagyon jó van. Az a dokinő, akihez meg mennem kéne, a nőgyógyászom kolléganője, ő ajánlotta. De azért köszi, ha nem leszek megelégedve valamelyikkel, akkor majd írok. A pcos-sel terhesség alatt nincs igazán gond, csak a teherbe esés ment nehezen. Most a cukor maradt.

csipike: Most diétás kekszet eszekés majd teát is főzök. A doki csak délután lesz, de vettem normaflore-t. Hátha segít addig.
vicky79
Budapest III. kerület

csuppancs: Aludni már én sem tudok egy ideje a hátamon.
vicky79
Budapest III. kerület

Barbi! akkor előre is boldog szülinapot! :lol:

Csilla! Azt hiszem én is elkiabáltam egy kicsit. Érzem ahogy termelődik a savam és egyre rosszabb lesz a pocakom... :cry: A háton fekvés nekem sem tartozik a kedvenceim közé bár eddig sem szerettem úgy feküdni. A hasonalvással vannak problémáim, mert már nem nagyon megy, pedig csak úgy tudok pihenni rendesen. Úgy próbálok aludni, hogy mindenhonnan ki vagyok párnázva, cici, pocak... :roll:

Vicky79! Én nagyon szeretem a normaflore-t. A múltkor még a gyomorfájásomat is elmulasztotta... Szedjed csak bátran, ártani nem árt... :wink:

Reni

bellerreni
Eger

Barbi, tök rendi főnököd van. Te meddig akarsz dolgozni?

Lehet, hogy én is rápróbálok erre a reszelt túrósra..
lara

Lara, még idén szerintem dolgozni fogok, jövőre januártól kiveszem az éves szabimat, aztán már itt is a február.
Persze, ha nem megy, nem fogom erőltetni, de jó lenne végig dolgozni. Anyagilag sem mindegy sajnos.

Barbi

KépKép
hbarbi80

barbi: Én is így tervezem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?