Sziasztok!
Jol el vagyok tunve, ez a betegapolosdi egesz napos program, foleg, hogy abban nyilvanul meg, hogy fozok, sutok finomakat, vagy doglunk az agyban es filmezunk, illetve egyutt Kristofozunk. Szoval tetszik.
Mondjuk tetszen is, mert a heten meg biztosan ez lesz, valamit javult Feri laba, de nem sokat sajnos.
Kristof szaja viszont rendben van, a foga meg mindig nem bujt ki, pedig szinte mar latom az egeszet.
Tegnap rohogogorcsot kapott a fiam, ilyet meg nem lattam. Nem tudtam, hogy nyolc honaposan is van mar rohogogorcs. Szorakoztattam, az agyon ultunk egymassal szemben es tiz percen at egyre jobban kacagott, a vegen mar annyira, hogy tutira telerakta kozben a pelust pisivel, mar visitott, mint egy kismalac, vegul annyira rohogott, hogy hatraborult, kiterult az agyon. Felkaszalodott, de ugyanugy rohogott es megint elborult. Eljatszotta meg nehanyszor, de akkor mar nekunk is folyt a konnyunk es nem birtam tovabb nevettetni. Persze ilyenkor a videokamera megis hol van? Jo messze a lakas masik vegeben.
Lanyok, nagyon szepen koszonom a dicsereteket, de asszem hogy a kepek csalhatnak, mert szerintem mar nem vagyok en olyan formas, mint voltam mondjuk harom honappal ezelott. Ez nem erzeki csalodas, hiaba tornazom, es hiaba vagyok a regi sulyban, latom, hogy parnasodom.
De azert koszi, legalabb itt a regi lehetek.
Nori: akkor a GAP latogatast lefujom. Az utazoagy szerintem jo lenne, koszonom szepen a lehetoseget, majd visszaterunk ra. Nem tudom, hogy miert, de az elmult egy hetben az osszes tervezes elmult nalam, egyaltalan nem erzek kesztetest, azt sem tudom mar, hogy mit akarok, vagy mi lenne jo.
Ujabb hir az elveszett felsomrol: tovabbra sincs meg. A szivhanghallgato persze ket nap alatt ideert, de ma ismet voltam a postan es nem tudtak segiteni.
Tovabb iranyitottak az ugyfelszolgalatra, telefonaltam, de karigenyt en nem tudok egyedul beadni, mert nem tudom a felado teljes cimet es nincs is masolatom a feladasi blokkrol.
Persze ez is gaz, de az meg idegesitobb, hogy az elado negy napja b.szik valaszolni a leveleimre. Meg kap ket napot, azutan ebay support lesz belole, hatha az o megkeresesukre reagal.
Persze az is lehet, hogy aranyosan nyaral valahol, azert nem ir, de ez mar nem az en dolgom.