Új privát üzeneted érkezett!

Babusok,köszi.Csak az a baj,hogy 70x70-es kell,és a legtöbb helyen nincs ez a méret.Na,majd megnézem.Persze noném pelenkázólap lesz,valahogy sajnálok rá 8000 forintot,aztán ha az is bír 5 hónapot,akkor már biztos nem ott pelenkázunk,mint ahogy Törpi is írta.

Vanda,ja,ezt néztük a brendonban,erre írtam,hogy apa stabilabbnak látta a top ridert,amit a másik boltban néztünk.Jobbulást,ez a hülye taknyolás jó nehezen múlik.Jöhetne már a tavasz.

Zsófi,na látod,meg is lett a fordulás :D
Na de a 70 mili 4 óránként elég kevés :shock: Így se lett meg egész napra az 500 mili,nemhogy amennyi a súla alapján kellene :roll: Sőt,ha eszik 4 kanál főzeléket,arra már csak 30-at eszik a tápból.

Törpi,éljen az éjszakai alvás :D Vettetek fogkefét? :lol:
Majd gyere,mi volt a dokinál!

Mó,ja értem.Szóval dobozból ki,és jól megrángatni :D Nekem is jöhet a blogcím :D

na,mennem kell...
Vendég

Nyulasz: osanos tuti nem ez a méret, el se indulj ha csak ezért mennél :wink:
ez a típus akcijós amúgy
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babusok,köszi,akkor nem.Viszont ez talán akkora,bár nem értem miért nem tüntetnek fel méretet.
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz, Törpi: privi ment, bár Nyulasz már válaszolt is :)

Törpi, igen, van egy csomó hasonlóság, a kislányomat pl. dévényeztettük fejl. neur. javaslatára, merthogy 7,5 hónaposan még nem forgott, mászott, stb. De mire elkezdtük a tornát, már megfordult és kúszni is elkezdett :) Lassan le is mondjuk a nénit.

Alvás nálunk eléggé mumus téma, talán az éjszakák pár hete rendeződtek (Gergőt nagyon megviselte a fooogzás, volt 2 hónap, amikooor kb óránként keltünk hozzá), cserébe most nappal nem akarnak aludni. Illetve ha elalszanak, gyakran felébrednek fél óra múlva és nem hajlandók visszaaludni :shock:

Megyek, mielőtt szétszedik a szobát :)

Kép

Törpi: én semmit sem csinálok, alapból ilyenek. Meg én valahogy mindíg úgy gondoltam, hogy lerakom őket és ők alszanak szépen. Elképzelni sem tudtam sosem, hogy átvirrasztom az éjszakát, mert ők nyűgösek, üvöltősek. De majd, ha jönnek a fogak! Akkor biztos megkapom a magamét! :wink:
Nappal már elég sokat fent vannak, Alexa meg délután szinte semmit sem alszik 5 után egészen fél 10-ig.

Alexa két nappal ezelőtt elleste Hangától az alkaron támaszkodás technikáját, azóta szinte abba sem hagyja. :D

Tegnap vettem olcsón egy esernyőkocsit (Esprit) és most annyira örülök neki! Alig vártom, hogy azzal mehessünk sétálni! Legyen már tavasz!!!!!!

Mó: én is szívesen megnézegetnélek benneteket!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi76: gratu a kocsihoz :wink: ugye jól emlékszem Te kerestél ikresen? :wink:

babusok
Budapest

[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszabusok,köszi,akkor nem.Viszont ez talán akkora,bár nem értem miért nem tüntetnek fel méretet.

ez a fajta az outletben 3190 :wink: lehet megér egy telefont, mert persze itt sincs méret :evil:

babusok
Budapest

Babusok,brendon közelebb van hozzánk,és csak 100 ft a difi,de nagyon aranyos vagy,hogy segítesz :D

Timi,hurrá,új verda :D Milyen színű?Piros?Na,legalább leteszteled,aztán majd mi is beruházunk egyre tavasszal.Ja,lehetne már tavasz!
Vendég

Bár az outlet oldala nem jön be. :?
Vendég

Balu kivételével mindenki taknyol... :?

TAVASZT AKAROK!!!!!
vovanda

[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszabusok,brendon közelebb van hozzánk,és csak 100 ft a difi,de nagyon aranyos vagy,hogy segítesz :D

Timi,hurrá,új verda :D Milyen színű?Piros?Na,legalább leteszteled,aztán majd mi is beruházunk egyre tavasszal.Ja,lehetne már tavasz!

jaa ezt nem is néztem :lol: :lol: :oops: :oops:
én a brendonnak nem találok telefonszámot...vagy csak annyira keresem, h nem látom :lol: :lol:
Nekünk ilyen kocsink van, imádjuk :wink: most télre meg vettem hozzá lábzsákokat (na nem espritest mert az egy vagyon :lol: ), nagyon tuti :lol:

babusok
Budapest

Timi, én is minden nap úgy teszem le őket, hogy reggel találkozunk csak, aztán ők meg nem így gondolják :shock: :( Ma éjjel pl. 4-kor ébredt mindkettő, megették a kajájukat, és nem akartak visszaaludni. Fél óra szenvedés után magunk mellé kaptuk mindkettőt, így aludtunk 6-ig, amikoris visszacsempésztem őket a kiságyukba. Míra még egy, Emma meg másfelet aludt ott. Így jártunk :?
Amúgy próbáltam betenni őket félálomba a kiságyukba hajnalban, az eredménye egy torka szakadtából ordító Míra lett. A doki meg közli, hogy piros a torka. Nem tartom kizártnak, hogy a torokból való ordítás miatt, mert ő midig így csinálja, ha valami nem úgy van, ahogy akarja. Az egyéb cseppfolyós melléktermékekről nem is beszélek, vihetem arcot mosni, mert a törlés már nem teszi teljessé a rendet.

Emmának az arcocskáján meg szerencsére nem ekcéma van, hanem a drága ugyebár cumimániás. Ha valahol elhagyok egy cucut és ő azt megtalálja, azonnal a szájába tömi. Közben ugye fogzunk, folyik a nyálunk, ami kitüremkedik a cumi szélére, és kiszárítja az érzékeny bőrét. Néztem is, hogy a cumi körüli ívben vannak a sebek, de nem raktam össze :oops: Sebaj, kaptunk rá kenőcsöt.

Mó, nézlek titeket, ha a lányok engedik, köszi a címet!!! Bár nekem is úgy forgolászik már Emma, mint a motolla, de azért lehet, hogy egyszer-kétszer kihívom hozzá a gyógytornászt, megnyugszik a lelkiismeretem, a masszőr meg valószínű innentől hetente fog hozzájuk járni. És ő egy angyal, uhhogy ingyen.

Vanda, én is alig várom már, pedig mi nem is vagyunk olyan betegek, mint Ti. Jobbulást az egész családnak!

Nekem már van két babakocsim, de most ígért a főnököm egy ilyen Esprit-et. Lesz egy harmadik is. Dupla garázsunk van, egy autónk, legalább a csajoknak áll benne több verda :lol: Amúgy nagyon dicsérte ő is ezt az esernyőkocsit.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Timi, küldtem privit. Grat a kocsihoz :) Nekünk is biztos fog kelleni esernyőkocsi, ha el akarunk menni nyaralni, mert a mostanit nem tudnánk berakni az autóba. A tesztre én is kíváncsi vagyok :)

Törpi: nálunk a kutyázás kezdődött el a dévény-tornával egyidőben, utána abból ült fel, és a felállást is olyan mozdulatsorral csinálta, amit a torna alatt gyakoroltunk. Angyal masszőr nekem is jól jönne :wink:

Csatlakozom a tavasztvárókhoz :? szép a hó, meg minden, de elakadunk benne, mert ugye a takarítás az luxus :evil:

Kép

Babusok: igen, én kerestem az ikresen! :wink: Milyen lábzsákot lehet hozzá venni? Még ezügyben nem nézegettem körül.

Nyulasz: ma alaposan megnézegettem, nyitottam, csuktam és eddíg nagyon bejövős! És a kocsiba is befér lazán úgy, hogy még mást is be tudok mellé pakolni! :D És piros! :D

Törpi: sajnálom a rossz éjszakákat! Nálunk Alexa a torka szakadtából ordítós, volt, hogy be is rekedt rendesen, de már jó pár hete leszokott erről. Megkínlódtuk mi is, de nekünk bevált a "rácsukom az ajtót" módszer. Na, meg szerencsém is van, mert sokan mondják, hogy hihetetlenül nyugodt, jó lánykáim vannak. Mi is 4-kor ettünk éjjel, de ők utána szépen visszaalszanak a kiságyban még 7-8-ig.

Mó: köszi! Nagyon szépek, aranyosak, ügyesek a gyerekek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: ikresröl sikerült szerezni, jó meleg, ABC design a márkája, nem 100%-ban passzol (hiába univerzálisak ezek a zsákok, mégiscsak nem ikerbabakocsikra tervezték :? ), de mindenhol kijön az öv ahol kell és Csajok is szeretik :lol:
nem tudom láttad-e, van a cosatto (remélem így írják :oops: :lol: ) esernyös, az pl. lábzsákos és olyan jópofa van lányos meg vegyespáros dizájnnal, nekem nagyon tetszik :lol:

babusok
Budapest

jaj és ezer bocsi h "betolakodtam" Hozzátok, néha szoktam képeket lesni (itt is gyönyörü Mindegyik bébike :lol: ) meg zugolni :oops: :lol: , de Nyulaszt meg Ranát "ismerem" ja és persze Vandát és Editet :lol:

babusok
Budapest

Babusok: láttam a cosattot, nekem az túl rózsaszín, de egyébként tényleg nagyon jónak tűnik. Na, jövő télre én is majd keresek lábzsákot hozzá, ezt a telet meg kibírjuk már a nagyobb kocsival. Ja, és nem az ikresekről vettem, a babaszobán találtam és jóval olcsóbban, mint amennyiért láttam használtakat máshol. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babusok,már mér lenne baj,hogy jöttél :D Tessék csak írni nekünk!

Törpi,na ez azért jó hír,mert az ekcéma az makacs dolog.Látod,nekem sem jutott eszembe,pedig valahol hallottam,hogy a cumizósoknál figyelni kell télen erre,pont ezáért,amit írtál.

Timi,és csajokat beleraktad már?Mondjuk ti még nem ülhettek,mondjuk még mi sem :lol: ,de tavaszra már simán.
Vendég

Nyulasz: még nem raktam bele a csajokat, előbb jól meg akarom sikálni, ha kicsit jobb idő lesz kint, de egyébként majdnem vízszintig dönthető, úgyhogy már most is használhatnánk. :wink:

Az előbb beszéltem a gyerekorvossal, mert Hanga nagyon pöttyös, lassan egy pici ép felület sem lesz az arcán. Mondott egy homeós kencét rá, meg elküldtem neki e-mailben a képet róla. Náthásak is , jó, hogy most nem kell mennünk, épp elég lesz ma az ortopédia.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszabusok,már mér lenne baj,hogy jöttél :D Tessék csak írni nekünk!

kösziii :wink:

babusok
Budapest

Timi, mitől pöttyös Hanga? Lemaradtam valamiről? :oops: Amúgy nekünk is vissza szoktak aludni többnyire, főleg Mírával ritka az ilyen műsor, ezért vele elnézőbb vagyok egy-egy ilyen esetben, Emma kicsit nehezebb eset éjszakánként, többnyire miatta van, hogy néha egy órán át nem tudok visszafeküdni aludni, de nappal meg meg lehet zabálni, olyan mosolygós, nyugodt kis tündér :roll:
Mírára azonban hiába csukom rá az ajtót, ha ő egyszer belelovalja magát, akkor kitart, akár fél órán át is :shock: :?

Mó, Emma még nem mászik, csak négykézláb áll, de belém kapaszkodva már feltérdel, sőt, fel is áll. Ez a mászás nálunk elég mumus, Míra sem gyakorolja sűrűn, aztán ő már lépeget kapaszkodva. De hát ezt látta a kicsi a nagytól, min is csodálkozom.

Babusok, örülünk mindenkinek, annál többen tudjuk megosztani egymással a tapasztalatokat, annál többen tudunk segíteni egymásnak. Gyere csak!!!!

Nyulasz, mosunk már fogat, fogkefénk, meg ilyen műanyag sörtéjű rágókát már karira kaptak a csajok, csak fogkrémet még nem iktattunk be. De úgy döntöttem, ehhez a két foghoz még nem olyan sürgős, majd ha már szaporodik a számuk :lol:
Mindjárt küldök is néhány képet, csak még le kell töltenem a fényképezőről.

Ja, és Mó, megnéztem a blogotokat, hát ez valami csudajó! Ez sajna nekem kimaradt, pedig milyen jó is lesz mindig visszaolvasni ezeket a story-kat! Na meg a képek, videók! :P Zabálom a gyerekeidet!!!!

törpilla812

Törpi: valami nagyon kiütötte, szerintem a tej, a doki azt mondja, ha valamire érzékeny, akkor egy csepp is elég neki, hogy ilyen legyen, majd elmúlik.
Ilyen:
Kép

Jó is a blog! Nekem is kimaradt, pedig el akartam kezdeni, de aztán mindíg elmaradt. :( Viszont van egy füzetem, abba írom a súlyokat, beceneveket, meg hogy mikor mit csinálnak. Azt azért nem írom bele, hogy Alexa pl. ma is lefosott, plusz a szobában a padlót úgy 2 méter hosszan. Van erő a csajban, bennem kevésbé ilyenkor, mert a röhögéstől állni alig bírtam. :lol:
Elgondoltam, hogy ezt az ortopédussal játszotta volna el... na, az nagyon égő lett volna! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kép A szopipárna nem rendeltetésszerű használata

Kép

Kép Emma hajmosás után

Kép Míra lazázik

Kép Míra fogínyt sikál(tat)

Kép Emma fogat mos

törpilla812

[quote="törpilla812"]B írta:törpilla812abusok, örülünk mindenkinek, annál többen tudjuk megosztani egymással a tapasztalatokat, annál többen tudunk segíteni egymásnak. Gyere csak!!!!

Neked is kösziii :wink: Akkor majd gyakrabban Rátok nézek :wink:

babusok
Budapest

Timi, hát ez hihetetlen nagy lehetett! Bár ha jól visszagondolok, egyszer Emma is eljátszotta ezt velem, a csuklóm, a padló, sőt, Míra ágya is be lett terítve. Gondolom a takarítás is vidáman telt :lol: :lol: :lol:
És mit lehet addig Hanga kiütéseivel kezdeni? Elmúlik? Mitől? Hisz tejet kap még remélhetőleg jópár hónapig. És ez lehetséges, hogy más kajáknál is ki fog majd jönni? Nem viszket szegénykének?

törpilla812

Törpi: milyen nagyok már a lányaid! :shock: Nagyon szépek és ügyesek!
Hanga arcára van krémünk-Halicar. Ma kezdtük el kenni, kíváncsi vagyok, milyen lesz. Nem hiszem, hogy viszket neki, mert nem dörzsölgeti, nem nyafog. Tejem már nincs, ill. reggel Hanga még 40-et két ciciből kiszívott nagy keservek árán, de este már semmi sem jött, úgyhogy azt hiszem én most fejeztem be a szórakozást, mert ennek nincs értelme. :( És Alexa is egyre pöttyösebb.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Timi,pötyiket sajnálom,tejcsit is,hát sajna semmi sem tart örökké.Illetve remélhetőleg a pötyik hamar elmúlnak.Balázs is volt ilyen.Voltatok ortopédián?Mi volt?

Törpi,de édesek a csajok :D És tényleg nagyon ügyesek.Lassan nem lesz megállásod :lol: Asszem a körforgótok sem bírja már sokáig :lol: Emmának kék a szeme?Nagyon szép!

Noémi éjszaka felkelt 2 után,már majdnem 4 volt,mire visszaaludt.Jókedvű volt,evett is 70-et,és csak vigyorgott.Na én ne annyira.Aztán fél7-ig aludt.Szerencsére Balázs is.

Babusok,te is rakjál képet nekünk! :D
Vendég

Nyulasz: ortopédia is rendben, mehetnek balerinának a doki szerint. :) Meddíg tartottak a pöttyök Balázsnál?
Alexa éjjel 2.22-kor ébredezett, persze ahogy szokott-üvöltve, de gyorsan odaadtam neki a cumit, hátha visszaalszik. És visszaaludt fél 5-ig! :) Csak én nem, mert azt vártam mikor esik ki a cumi és jön az üvöltés. Hajnalban meg nagyon meglepődtem, Alexa csak 70-et, Hanga meg csak 40-et evett a 120 helyett, aztán aludtak fél 8-ig. Hanga most a 120 után nagyon reklamál, szerintem még adok neki, mert már a keze lassan könyékig lesz a szájában.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Na, 40 még lecsúszott. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Timi: sajnálom a tejet, de nyugi, ez is tök jó, hogy eddig volt :) nekem kezdetektől kellett pótolni, illetve lehet, hogy megúszhattuk volna gyakori szopival, de mivel az elején nem híztak eléggé a gyerekek (sőt, Gréti extra kis súllyal és gyengén született), nem mertem kockáztatni, inkább pótoltam.
Ha meg támasztanak a csajok, tedd őket egymással szembe és készíts a közelbe fotógépet :wink:

Törpi: nagyon szépek a lányaid :) Emma ügyes, nálunk valamikor január elején került le a körforgó, Gergő leszerelte :) Grétié még üzemel :) Nekünk is ilyen karámunk van, nekünk habtapi van benne, de Gergő kirágja :roll: most ötletem sincs, mit rakjak be, szerintem a sima polifoamot még könnyebben megeszi.
Nekem annyian mondták, hogy a mászás milyen fontos, hogy könnyebben rábólintottam a gyógytornászra.

Köszi a blogdicséreteket, igazából úgy indult, hogy nem kezdődött nálunk a közös időszak túl könnyen, és nem akartam az összes ismerősnek egyenként mesélni a fejleményeket, inkább itt megírtam (de itt se mindet :? ) Az más kérdés, hogy csomóan így is inkább telefonáltak :roll:
Beceneves bejegyzést már akartam én is, csak lehet, hogy az túl személyes, de már vannak alternatív ötleteim ezek megörökítésére
:lol:

Kép

Timi,kb 2 hét alatt tűnt el teljesen,mi semmit nem kaptunk rá,volt ami melegkiütés volt,és volt tejkiütés is.

Na,akkor neked is jó volt az éjszakád :roll: Telihold volt? :lol:
Vendég

Mó,na,most gyorsan meglestelek titeket :D Úgy irigykedem,hogy majd egyszer a gyerekeid elolvashatják ezeket.
Vendég

Mó: mi is az elejétől kezdve pótoltunk. Amíg 50-eket ettek, addíg volt elég a tejem, ez kb. az a két hét volt, amíg kórházban voltunk, aztán nem állt be a kereslet-kínálat, a mennyiség nálam ugyanannyi maradt a gyerekek étvágya meg rohamosan nőtt, úgyhogy amióta itthon vagyunk meg a tápszer is. Ma meg már csak az. Kicsit elszomorít, dehát ez van. Azért jók voltak azok az összebújós reggelek.

Nyulasz: az a gondom, hogy Hanga már több, mint 1 hete ilyen. Teliholdkor aludtunk nagyot, úgyhogy arra nem foghatom. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulsz: boldog névnapot a kisfiadnak! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,köszönöm :D
Vendég

Vanda,boldog névnapot Balunak! :D
Vendég

Sziasztok !
mó , babusok üdv ittt!
mó : nálad mi történt? miért volt ez a súlykülönbség? Én is szívesen benéznék a blogodba.
nyulasz, vanda : boldog névnapot a srácoknak.

vocsi73

Nyulasz, Vanda: boldg névnapot!

Vocsi: igazából nem derült ki. Terhességi cukrom is volt és toxémiagyanú is (azért gyanú, mert sehova se lett leírva, de szóban említették, volt magas vérnyomás, fehérje, vizesedés), az UH-s becsléseken nem látszott, hogy ekkora a különbség. Persze az uh-s becslésre nem szabad hagyatkozni, 1 babánál is simán tévednek fél kilót, kettőnél még nagyobb a rumli odabent. Nem is annyira a súlyon problémáztam, hanem láthatóan Gréti nem érezte jól magát bent, mindenesetre nem szokás egy 36 hétre született újszülöttnek 1 hétig infúziót kapnia, 3 hétig kórházban lennie, stb. És még mikor haza is jött, az esti kaját úgy kellett beleimádkozni. Azóta utánanéztem, ez toxémiafüggetlenül is benne van a pakliban, lehet, hogy időnként nyomva volt a köldökzsinór, nem kapott úgy tápanyagot, lehet, hgy rossz helyen tudott megtapadni, stb. Persze nyilván bánt (miért nem sírtam ki gyakrabban uhut, flowt), és most, hogy közeleg a szülinapjuk, jönnek az akkori emlékek :(
Na ezt most jól idezúdítottam...
Blogról írok privit.

Kép

Vanda, Nyuszi, boldog névnapot a srácoknak!!!!

Nyuszi, igen kék szeme van Emmának, a bogara körül egy világoskék karikával. Míra pont az ellentettje, kék szem, de neki a kerülete sötétkék. És a tőlem örökölt hosszú, visszapöndörödő szempillák. Ebben reménykedtem, hogy odaajándékozhatom nekik, de a footballista lábamról biztos lemondanának :lol: :lol: Amúgy a doki tegnap receptre akart apának felírni légpuskát, mikor meglátta Míra szemeit (már rég találkoztak) :lol:

Timi, csatlakozom a szörnyű éjszakások klubjához ma ismét én is. Milyen meglepő :? Emma fél kettőkor kelt, miután lefekvéskor majdnem 200-at betörölt. Fél 3-ig nem hittem el, hogy éhes. Aztán kapott kaját (150ml), de ő még egy órán keresztül úgy gondolta, nincs itt még az alvás ideje. Hatalmas ordítások közepette rákényszerítettem az álvásra, 1/4 5-kor csempésztem vissza az ágyába. Ez barátok közt is 2és fél óra virrasztás. De jól vagyok :D
Az igazi bibi, hogy Míra délelőttre belázasodott. Kapott kúpot, Panadolt, most megint alszik. De olyan kis bágyadt. Az én örökmozgóm. És bújik egyfolytában hozzám. Ma itt vannak anyum meg a nagyim, de állandóan hozzám kéreszkedik. Nincs étvágya sem. Úgy fáj a szívem :cry: Remélem hamar rendbejön. Mikor múltkor betegek voltak, nem viselte meg ennyire. Meg engem sem.

Mó, én láttam azt a csajszit, hát nyoma sincs az egy évvel ezelőtti problémáknak. Egy gyönyörű, mosolygós, huncut kiscsaj. Tudom, nehéz elfelejteni, bennem is bennem maradt az a két és fél hét a kórházban, de mikor rájuk nézek meg minden szomorúságom elmúlik. Most már jól vannak, ez a lényeg. A kukucs sztorid, az erkélyjelenet, a pápá, meg hirtelen nem is tudom mik még, de én akkorákat vigyorogtam rajtuk. Iszonyú jó fejek! Apa is jókat derült itt, pedig nem az a fajta.
Körforgó Emma ágya fölött van már nekünk is csupán, csak itt épp Míra lett berakva, mert nem bírtam vele, míg Emmát öltöztettem. Habtapi helyett valóban nem jó a polifoam sem, mert nekünk is rágcsálja Emma a két kis fogával már a szélét. Passz, mi legyen helyette. Majd gondolkodom, hátha... :wink:

törpilla812

[quote="vocsi73"]S írta:vocsi73ziasztok !
mó , babusok üdv ittt!

kösziii :wink:
Névnaposoknak Boldogat!
Betegeknek jobbulást!

babusok
Budapest

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem, de jól vagyunk, csak épp nem nagyon ültem le a géphez. A srácok napközben bár elég jók is tudnak lenni, esznek és alszanak, de azért van a napnak egy szakasza, amikor nagyon nincsenek el. Pl most Gergőnek nem jó semmi sem, hiába rázza a fenekét a férjem.

Szoptatás máig is változatos nálunk. Van hogy sikerül együtt tandemszopiztatnom, de van hogy külön, külön esznek egymás után. Volt hogy Gergő 2 óránként ébredt enni, míg Bálint 4 órát szunyált.

Hasfájásra reggelente lefőzök nekik egy kis kamilla-édeskömény teát, és infacolos szipkával adok nekik napi 1-2 alkalommal.

Ja és én hízásnak indultam :( de még mindig fáj a hasam erőltetésre, úh egyenlőre még nem próbálkozok a tornával. Várok még kicsit. Talán 2-3 hét múlva megint megpróbálom...

Tigriske: nagyon szépek a lányok :)

Törpi: mi most kezdtük a Nivea samponját használni. Nekem az jött be a legjobban. Fogkrém szerintem még nem kell, elég ha megdörzsölöd. Elvileg jó ha gézzel átdörzsized nekik, de én ezt se csináltam a lányoknál. Mikor hagyták, megmostam nekik, most meg már Vera egyedül mossa a fogát, Johi inkább csak a fogkrémet eszi le, de nem hagyja mosni :(

Móni: én csak 3 hósan viszem a srácokat csípőszűrésre. Bár Mávban 8 hetesen mondták hogy vigyük vissza, de a lányokat is ide vittem a helyi sztk-ba, ahová a Heim Pálból jár ki egy doki. Majd lassan kérek is időpontot.

TIMI_ én is örülnék ilyen napirendnek... Mozi... irigy-irigy!!!
Etetőszéket vettetek már??? Nekem tetszik a belinkelt 17-ért...

Nyulasz. Javaslom pelenkázót ne dobd ki, hanem vegyél rá vízálló mintás vagy nem mintás ragasztható tapétát, és akkor a gond megoldva!!!

Zsófi: gratula Málna átfordulásához :D

mó és babusok: üdv nektek!

Bálint:
Kép

Gergő:
Kép

Kata
labkat

Vanda: Balunak boldog névnapot! :)

Kata: édesek a srácok! Ezek a szép ívű ajkak! :lol: :lol: :lol: Én még csak nézegetem az etetőszékeket, még ráérek megvenni. Viszont járókát hamar kell vennem, mert szerintem nemsokára pörgés lesz, a kuszás már így is megy, mindíg máshonnan szedem össze őket a kiságyban.

Ma vettünk 1 doboz DM-es tápot, ha elfogy a bontott, akkor kipróbáljuk. Kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzá a lányok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: minden gyerek az én számat örökölte :D Legalább rám is hasonlítanak :D
Hú, ha ti már pörögtök, akkor lassan mi is fogunk :shock:

Kata
labkat

Törpi, tudom, tökhülye vagyok, csak azért azok az első hetek irtó nehezek voltak, ezek nincsenek ám részletezve, én meg mintha másik bolygón éltem volna akkoriban, mindig csak a köv. "feladatra" koncentráltam. ááá, mindegy, ez így ködös, nagyon meg nem akarom részletezni, persze, minden ok velük, örülünk és imádjuk őket :)

Timi, szerintem járóka nem nagyon van ikres méretben, ami mondjuk 2 hónapnál tovább lenne használható. Érdemesebb őket lepakolni a földre, alájuk pléd, játszószőnyeg, akármi.
Tápszerrel én tökhülye voltam, most írattam és váltottam ki egy nagy halom HA-st, miközben lassan kapják a tejtermékeket (mármint túró, sajt és társai :roll: )

Kata, szépek a babáid :) Nekem is Gergőm van és hihetetlen, mennyire nem hajlandó aludni időnként, tényleg éberen őrködő. Megfogadtam, hogy ha lesz még egy fiam, tuti Álmosnak fogom anyakönyveztetni :) Látom, nálatok is nomen est omen :)

Kép

mó : nagyon cukik!!!!
Olvastam a blogban mennyi mindenen mentetek keresztül. Az a lényeg, hogy egészségesek mind a ketten!!!

Nálam Réka született nagyon kicsi súllyal. 1700gr és 3 hétig volt kórházban.

Törpi! Nagyon szépek a csajok!

Én tatami szerű kemény szivacson gondolkodom, amivel kirakhatom majd a szobát, vagy egy részét / van itt egy cég ahol méretre vágják és behúzzák/....ha elkezdenek mászni.
:lol:

Kép

vocsi73

Sziasztok!
Köszi a köszöntést mindenkinek!

Már le sem merem írni,de megint elbizonytalanodtam :oops: Mivel mi úgy alszunk el,hogy a pihiszékben,és ha nehezen megy,akkor egy kis ringatással segítünk rajta,viszont a két pihiszék,meg a két etetőszék nem fér el nálunk,így a pihiszéket megszüntetnénk.Viszont most még azt sokat használjuk,és a hosszú etetések miatt meg az altatás miatt lehet még nem túl jó megoldás az etetőszék.
Lehet még várunk 2 hónapot,amíg nem tudnak rendesen ülni,és normálisan nem esznek,és akkor veszünk két székre tehetőt.Na,tudom bonyolult eset vagyok,de ezt eddig nem vettem számításba.
Most ünnepélyesen megígérem,hogy amíg nem vesszük meg az etetőszéket,nem beszélek róla :oops: :lol: :lol:

Törpi,jaj,kicsi lánynak jobbulást!Mi lehet?Megfázott?
Puska szerintem is kelleni fog! :lol:

Kata,édesek a fiúk nagyon :D
Ja,most tettünk a pelenkázóra leukoplasztot :lol:
Úgy hallottam a kamillával vigyázni kell,mert erősen allergén :roll: Szerintem nézz utána.

Vocsi,csajaid neked is édesek nagyon!Mi az a tatami?Engem is érdekelne ám!
Ti már fordultok rendesen?Most gondolkodom,hogy azért már fél évesek leszünk,és Noémi még hasról nem fordul vissza.Balázs igen,de elég ritkán.És mindketten egy irányba szoktak csak fordulni,a bal kezük felé :roll:

Timi,mi is lassan megszüntetjük a járókát,már elég szükös,egyfolytában azt kell nézni,nem fordul-e Balázs Noémire.
Mi nem mertünk váltani nem HA-s tápra,beszéltem unokatesómmal,ők csinálják a svábhegyi(mostmár óbudán)gyerekklinikát,allergológia és egyebek,és azt mondta nagyon sok a tejallergiás gyerek,tartsunk ki,mert jön a hozzátáplálás,akkor már nem fogy annyi táp.Persze lehet semmi gond nem lenne...

...na megyek etetni.

RANA!Jelentkezz!

Na,erre Noémi most fordult át hasról-hátra :lol: Csak panaszkodnom kellett :D
Vendég

Kata: jó, hogy hasonlítanak rád a srácok, mert a lányaim rám egyáltalán nem hasonlítanak, max. deréktól lefelé. :lol: Mindketten az apjuk, na meg párom családja. Nem pörögnek még, nagyon korai lenne, de Hanga nagyon próbálkozik már.

Vocsi: aranyosak a lányok!

Mó: 120x120-as járókát veszünk. A szobájuk túl kicsi, hogy ott ágyazzak meg nekik a földön, a nappaliba meg berakom a járókát, aztán, ha már nagyobbak úgyis kint lesznek, de a járóka kell, hogy bele tudjam őket rakni, ha nekem olyan dolgom van. Na, meg játéktartónak is jó lesz! Szóval én úgy gondolom ki fogom tudni használni.

Ma kardiológiára megyünk. Remélem ott is rendben találják őket!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hali!
Összes babafotó szuper....

Nyuszi!
A kanalazást nyugodtan kezdhetitek a pihiszékben, mi is ott kezdtünk, aztán amikor már normálisabb adagokat ettek, akkor helyeztük üzembe az etetőszéket.

Járóka: nekem nem volt egyikkel sem, nem is tudnám hova tenni. Ha extra gáz van, akkor kiságy, egyébként meg szabadrablás, ha valamit elöl hagytam és leszedik, úgy kell nekem. :D Konnektorok vakdugózva, szekrényzárak felszerelve. Amúgy meg általában ott vannak, ahol én, jönnek utánam, így nincs utánam visítás.

Vocsi!
Jól látom, hogy az ágyon vannak a bébik? Nem félsz, hogy lefordulnak? Az enyémek 2 hónapos koruk óta a padlón vannak....
vovanda

Timi,babakarámot nem néztél?Van a 8 méteres,először kissebbre is rakhatod,hogy kihagysz belőle elemet,de aztán bővítheted.Nekünk 1x1 méteres a járóka,de 20-20 centi sem segítene. :roll: Persue ez a karám nem olcsó :roll:
Mondjuk szeretik a járókát,van rajta játékhíd püfölhető játékokkal,meg zenélő körforgó,meg most vettem az ikeában fejvédőt ami körbeéri,és aranyos mintája van,meg tele játékokkal,csak szerintem egy gyerekre ideális.

Kardiológián minden rendben volt?

Vanda,ja,maradunk a pihiszéknél :roll: Arcüreggyuszid jobban van?
azt már meg sem kérdezem,hogy a gyerekek taknyolnak-e :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?