Új privát üzeneted érkezett!

Húú nagyon durva kb 30 mspercenként villámlik.

Na most már tényleg eldugulok :)
Vendég

Sikerült addig irogatnom amig az enyém lett a LAPTETŐ :D :D :D
Vendég

Újra van net, így bemásolom amit eddig írtam:

Lányok!

Itt megint vihar van.
Gondoltam most hogy ismét Apa altatja Benit megnézem mi történik a Barátok köztben. Már minimum két hónapja nem láttam.
Erre elmegy az adás is.
Most pedig az internet is.
Úgyhogy megnyitottam Word-öt és ide pötyögök. Majd átmásolom, ha elment a vihar és újra lesz netem.

Közben lementem bezárni a földszinten az ablakokat. És ha már arra jártam megkerestem Apa könyvét is. Abban olvastam, hogy ha két gyereket vállal egy család, akkor 2-4 között kell lenni a szobaszámnak a lakásvásárláshoz.

Nemlajos!

Ezek szerint annyira nem is kicsi az a lakás! És a sajátotok lesz!
Melyik épületben van?
Csak azért, mert ha mi Pesten maradtunk volna, akkor mi is oda költöztünk volna.
Sőt, mi ki is néztünk egy lakást, csak akkor még nem tudtunk hitelt felvenni. Nem volt másik ingatlan fedezetnek, és jövedelem alapon nem adtak annyit amennyi kellett volna.

Most már azt mondom, hogy szerencsére, mert itt sokkal jobban érzem magam. Azért vidék és a kertes ház teljesen más.
De Apa sokáig nem akart kiköltözni, és akkor már az volt a legjobb hely amit találtam megfizethető áron.
Gratulálok Nektek! Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat.
Vendég

Picimami!

Gratulálok a 100%-hoz! Tudom milyen jó érzés, ha ilyen értékelést kapsz.
Nálunk is voltak rendszeresen teljesítményértékelések. Én jónak tartottam. Persze lehet, hogy azért is, mert szinte mindig a legjobbak között voltam, így pedig kaptam egy csomó plusz pénzt.

Apát sikerült elkapni?

A receptek nagyon jók! Lehet, hogy étvégén kipróbálom a túrós pogácsát.

Én sem rögtön érettségi után mentem fősulira, mert Anya csak egyikünknek tudta fizetni, és nálunk a húgom volt a kiválasztott.
Aztán elkezdtem járni az Ybl-re, de azt is félbehagytam. Először csak úgy volt, hogy halasztok, és közben dolgozom, de végül nem mentem vissza. Építőmérnöknek tanulni szinte lehetetlen levelezőn, ha az embernek semmi előképzettsége sincs. Nappali mellett pedig nem tudtam dolgozni.
Így pár évvel később elkezdtem inkább a Szent István Egyetemen a HR szakot levelezőn. Ez egyébként közelebb is áll hozzám. Már csak a szakdolgozatomat kellene befejezni és államvizsgázni, hogy meglegyen végre a diplomám. Már csak a következő félévben van rá lehetőségem, mert letelik a két év, ameddig ezeket halasztani lehet.

Érdekelt ez egyáltalán valakit? Már megint magamról írtam egy csomót. Lőjetek le, ha untatok valakit! Vagy csak ugorjátok át az írásaimat és ne reagáljatok rá!
Vendég

Ibici!

Én még mindig imádom az új könyv illatát! Szerintem gyerekkoromból maradt. Ha a lányod is megszereti, akkor sokat fog majd olvasni, és az jó.
Vendég

Sissi!

Gratlálok a laptetőhöz!

Én úgy hallottam, hogy holnap is esni fog. :(

De most már én is megyek. eggel jövök újra.

Addig is mindenkinek jó éjszakát!
Vendég

Most elment midenki én meg nem vagyok álmos. Nincs itthon a párom, pedig ma van a szülinapja és én egyedül vagyok és nem ölel át alvás közben, igy már az ágy sem olyan vonzó.

Cat! Mi az a HR szak??? Bocs, de nem vagyok egy műszaki beállítottságú egyén.

Én nem vacsiztam, nem szoktam. De megiszok egy kis narancslevet. Az finyi....

Kivi vagyok mi lesz holnapa hőmmel. Fogadok hétfőig fennt mard, mert akkor lesz a tényleges mensim első napja, addig marad a pecsét, majd csak hétfőn esik le. Holnap nem jövök, várom apátt, meg a hétvégén se, mert mennek a bútorok, meg mi is... Meg úr isten! Jövő héten se, mert nem lesz netünk, de azt nem is tudom, hogy meddig..... :shock:

No minden esetre mindenkinek kellemes babásodást, puszilok addig is mindenkit!

Kép
kislibus

Kislibus!

Jó költözést! És kitartást hozzá!

HR= human relations, magyarul az hiszem humánerőforrás manager a szak neve.
Vendég

sziszka: grat a laptetőhöz :):):):)

cat: engem érdekel mit írsz:):):)én is akartam menni fősulira csak anyagilag nem fért bele igy a postán elvégeztem mindent amit a fősuli nélkül ellehet:) vagyis felsőfokú postai végzettségem van csak diplomám nincs :):):) most meg már nem kezdek el tanulni vezsítem az agysejtjeimet :):):):):) sokkal nehezebben megy már :)max valami tanfolyamot bevállanék hátha közben leszek megint terhes. de amúgy a kereskedelmit megcsinálnám mert ha lejár a gyes akkor azzal könnyebben el tudnék itt a régióban helyezkedni :)

Libus: a hr az valami humán valami olyasmi lehetsz mint a mun kaügyes csak szebben hívják ugye? cat?

nika70
Salgótarján

na egyszerre írtunk :):)

nika70
Salgótarján

Kislibus: Jó költözést:)

Catherine: Én is imádom az új könyv illatát:):)

Kép
csucsu05

Nika!

Igen, sokan azt mondják rá, hogy munkaügyes, de nem egészen. Annál egy kicsit több.
Igaz, hogy az is van benne. Munkaerő szervezés. De van még felnőttképzés is, és mindenféle jogágat tanultunk, mert elméletileg belügyi szakirányra jártam.
Én nagyon szerettem. Egy csomó olyan dolgot tanultam ami érdekel: statisztika, közgáz, államjog, filozófia, számítástechnika, pszichológia, munkatudomány, vezetési és szervezési ismeretek, felnőttképzés, szociológia, emberi és állampolgári jog, vállalati gazdaságtan, közig jog, számvitel, munkapszichológia, PR (közkapcsolatok), stratégia és válallkozásmanagement, gazdasági jog, pénzügy, vidékfejlesztés szociológiája, szociálpolitika, munkaszervezés, munkaügyi kapcsolatok...
Azt hiszem ennyi.
Én ezt mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem igazán tudja eldönteni, hogy mit is szeretne tanulni. Vagy több dolog is érdekli egyszerre, mint mondjuk engem. :D
Vendég

Sziasztok!!!

Lányok!
Ti rosszabbak vagytok, mint a vénasszonyok!!! Azok nem pletyiznek ennyi, fél nap alatt, mint ti írtatok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap, mikor megjöttem a suliból már nem votl kedvem a gép elé ülni. Olyan rossz ilyenkor, mert ugye Danit elviszem reggel bölcsibe (csak eddig látom), aztán már csak suli után (este 7 után). Meg apával beszélgettünk, hogy hogy legyen a nyaralás. Előállt egy új ötlettel. Mégpedog, hogy nem menjünk el jövőhéten hétvégén a bátyámékkal és a baráti társasággal Szentendrére (gyerekek nélküli pihi), hanem azt a pénzt tegyük inkább hozzá a családi 5 napos Balcsis nyaraláshoz és akkor nem kell panzióba vagy apartmannba mennünk (és vagy nekem főzögetni, vagy mindig valamerre elmenni kajálni), hanme nézzünk egy jó kis baba barát szállodát, ahol "kinyalják a fenekünket", szóval félpanziós vagy teljaes ellátás van stb...
Nem tudom. Persze, szívesen mennék családilag is "igényesebb" helyre nyaralni, de a barátokkal való kiruccanásról sem szívesen mondok le. Hát, ezt még át kell rágni és át kell gondolni......

Csucsu!
Te nem ma reggelre ígértél nekünk egy tesztelést??

Nemlajos!
Már nagyon kíváncsi vagyok, mit mondott a dokid!! Voltál nála tegnap???

Kép
oriandy

Bocsi a sok írási hibáért!! Sajnos csak akkor szoktam visszaolvasni, mit írtam, amikor már elküldtem, így javítani nem tudom... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
oriandy

Jó reggelt!

a férjem alig tudott kirángatni az ágyból,annyira fáradt vagyok :?

hát mi tegnap este a nagy viharban nagyon beáztunk :cry:
a wc tetőszellőztetőjénél hibásodott meg valami,mert azon keresztül ugy ömlött be a víz minthaegy csap nyitva lenne. :( lavorral kellett felfogni.

Cat!
Akönnyv illata :roll: Sajnos a férjemnem szeret olvasni, csak amit muszáj,deén meg a családom nagyon. Nemérti mikotr mondom neki,hogy minden egyes könyv, egy új világ.Miondegyikben egy másikéletetlehet élni.de ezt csak azok értik akik szeretnek olvasni.
Én nem tanultam tovább! így hozta azn élet.

akartammég írni,demost hívott a férjem,hogy szeretné, jha este csak ketten mennénk az eskübvőre és hogy keressek valakit aki bevállalja a gyerekeket :roll: :roll:

majd jövök sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Megjöttem....
Hát a tegnap esténk nem úgy alakult, ahogy szerettem volna.... mire megfürödtem és kicsíptem magamat, apácska olyan mélyen bealudt, hogy nem tudtam felébreszteni.... délelőtt meg ugyan sikerült, de hát abból baba nem lesz.... szóval értitek.... nem ott ment el, ahol kellett volna :roll: :cry: :oops:
Szerintetek mikor lesznek újra életképesek a kiskatonák????
Vasárnap pé :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska!

vasárnap reggel,meg talán este egy menet! :wink:
nekem Alper egy ilyen reggel este egymenetből lett!ez tuti,mert ezen a két alkalmon kívűl védekeztünk az egész hónapban. csakl akkor nem volt óvszerünk :oops: visszaszámoltam mikor kiderült, hogy terhes vagyok,és akkor volt pont pé-m :)

Kép Kép Kép
asiye

Itt egész éjjel esett :roll: :cry: Csak úgy dörgött és villámlott nagyokat.... és persze megint esik :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Asiye!
MEgint esküvő :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vigyázz a lábadra, nehogy megerőltesd :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sissi!
Gratu laptetőhöz.... hozzon szerencsét :!: :!: :!: :!: :!:

Picimami!
Gratulálok a 100%-hoz, nem semmi..... biztosan jó sok melód van benne :shock: :lol: 8)

Kislibus!
Boldog szülinapot apának!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!
Köszi a tippet :wink:
Nagy lett a kár a beázásból??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát szerencsére az egészwc csempézve van, ésmire annyi víz lett volnahogy kifollyon a parkettáraaddigra ésszre vettük.
de ilyen retkes víz volt(gondolom átmosta a szellőzőt az eső),ésmost csempe pucera

Kép Kép Kép
asiye

Szép reggelt lányok.

Bocsi későn jöttem, fodrásznál voltam.

Ime a hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 39200_.png

Amit nem értek. De ez van. Majd elválik mi lesz.

Leszek még csak gyorsan visszaolvaslak titeket. :roll: :wink:
picimami

Pici!
MEgy ez még feljebb, ne aggódj!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!

Igen sikerült elkapni. Vagyis ő kapott el engem. :oops:

Érdekel amit írsz. És örülök, hogy kipróbálod a pogácsát. Hidd el nem bánod meg.
A káposztás kicsit macerás. De isteni finom.

Sajnálom, hogy nem bírtak téged sem finanszírozni.

Ez van. Úgy érzem még nincs veszve semmi. Nem adom fel. Csak védőnő nem lehetek.

A munkámmal évek óta elégedettek. És ennek örülök.

Küzdök egy közlekedésért való érdeméremért...
Egyszer talán sikerül.
picimami

Sziasztok!

Könyv:Igen benne van a nyelv könyv.Angolt fognak "tanulni"Ez még csak játékos,rajzolgatós angol.Ennek is örülök,mert az oviban már járt angolra és így legalább nem esik ki neki sok idő.Igérem ma megszagoltatom vele a könyvet.Igaz tegnap már a matek könyvből kellett példákat megcsinálni.Szerencsére nagyon érdekli,gyönyörűek a könyvek.Figyelem felkeltőek,színesek nem zsúfolt.Annak örülnék,ha szeretne olvasni,mert én még a kötelezőkkel is szenvedtem :( :(

tegnap este:Mi moziban voltunk a Kungfu pandát néztük meg.Nagyon aranyos volt.

Ma megyek LH-tesztet venni,mától tesztelek.
ebéd:maradék csirkemell ragu leves,tökfőzelék fasírttal.

csucsu!
Csináltál ma tesztet?

nemlajos!
Várunk a hírekkel megy a drukk++++++++++++++++++++Kérünk képeket!!!

Kép
Kép
a.ibici

Csajok!
Kaptunk csilis csokit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát csíp rendesen :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült az estéd.
Szerintem nem kell várnod vasárnapig.
Ma is és még holnap is lehet.
Az a lényeg, az én orvosom szerint, hogy egy nap egyszer, és ne nagy orgiákat rendezzünk.

Szorítok neked.

ja, a hőmet azért nem értem, mert akkor most mikor van pé?
picimami

Asiye!

Vigyázz magadra kérlek.
Jó mulatást az esküvőn.
Sajnálom, hogy beáztatok. :?

Puszi neked
picimami

Én is szeretem nagyon a könyveket. Újakat is, de a régieket is gyűjtöm.
Imádom a történelmet.
Rekordok könyvét, 1994-től minden évben megveszem.ja és Mostanában a babás könyveket is :roll:
picimami

Ibici!
Szorítok neked is.

Nekem olyan jó érzés, amikor látom az lh tesztet, ahogy erősödik.
Bárcsak pár hét múlva a hcg tesztem erősdne úgy :roll: :oops: :D
picimami

Nemlajos!
Várunk vissza az orvostól.
Úgy izgulok érted. Remélem minden rendben lesz.

Csucsu!
Merre vagy?
Teszteltél már??
picimami

Pici!
Tudod kinek a hőgörbéjére hasonlít a tied?? Nemlajoséra!!!
Lehet hogy már ott van a babácska???

Kép
oriandy

Pici!
NEm lehet, hogy ma van pé-d?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon szeretem a munkámat. És mindent megteszek hogy maximálisan teljesítsek.
Szerencsére olyan emberekkel dolgozom, akik elismerik a munkámat.
És lehet számítani rájuk.

Andy!
Ma is lesz suli??

Megértem, hogy este már nem jöttél.

Én semmit nem észleltem a viharból... Mással voltam elfoglalva. :oops: :oops:

Remélem eredményes lesz. (úgy érzem igen)
picimami

Asiye!

Sajnálom a beázást!
Tudom, hogy nem kellemes. Nekünk a garázsunk ázott be. Ez mondjuk nem újdonság, mert már 7 hónapja kérjük a kivitelezőt, hogy csinálja meg, hogy ne follyon be a víz, de eddig még nem sikerült kijavítania a hibát. Bár eddig csak a garázs feléig folyt be általában, így mindent a másik felébe pakoltunk. Gépek, ki nem csomagolt dobozok, üdítők, tejek, szerszámok... Tegnap este viszont az egész garázsban állt a víz. Minden elázott. :cry:

Az esküvőhöz jó szórakozást! Remélem sikerül találni vaéakit aki vigyáz a srácokra! Jó lesz egy kis kikapcsolódás Nektek. Csak a lábadra vigyázz!

Diploma? Szerintem nem fontos. Nem attól függ, hogy ki milyen inteligens, kedves, aranyos, vagy hogy milyen a családjával, barátaival...
Csak valamivel könnyebb munkát találni, ha van. Bár most már ez sem feltétlenül igaz.
Vendég

pici!
gratulálok én is a 100%hoz!
ügyes csaj vagy.
:lol:

csucsu
teszt az ablakban?? :lol: :lol:

nemlajos!
dokibácsimit szólt? vagy csak madélután mész?
jelentkezz utánna!

zsuzska!
csilis csoki! :roll: :shock:
én szeretek mindent amicsíp!
de a legjobb az amikor csípős a szájjalkapsz puszit :roll: :lol:
namegint mennem kell
anyu ma itt alszik vigyázz a pulyákra :lol:
nekem menni kellkajcsit csinálni,meg felmérni a koszt :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Csajok nem tudom!

Jónás nap az most van.

És lh teszt is két napja még negatív volt. Amikr a hőm lenn volt.
tegnap már magasabb volt, és ma is.
És erős pozitív lh teszt van.

Remélem itt van. és alakul szépen. :roll:
picimami

Picimami!

Szerintem várjuk ki a holnapot! Én ugyanis úgy látom, hogy már volt péd. Méghozzá a hetedik napon. 14-én.
Más nem látja így? Érdemes lenne még pár napot várni, aztán okosabbak leszünk.

Csak akkor tanulj, ha úgy érzed, hogy élvezni is fogod! Egyébként szerintem semmi értelme! Olyan munkád van amit szeretsz, elismernek... Ennél több szerintem nem kell hivatás terén.
Vendég

Naptár szerint 22-én kellene lenni pé-nek.
De most elkaptunk mindent, úgy érzem.
Doki bácsi rám néz majd kedden. és majd ő többet tud mondani.
Ha vékonyka a méhnyálkahártyám, akkor ő rásegít valahogy. Azt mondta.
:wink: :D :shock:

Szorítsatok nekem
picimami

Picimami!

Lehet, hogy két péd van/lesz ebben a hónapban. :D Abból akár ikrek is lehetnek, ha jól tudom.

Dokibácsihoz sok sikert!
Vendég

Cat!

Én is így látom, hő szerint.
De lh szerint meg nem.
Tojásfehérje is tegnap kezdődött.
Na majd elválik.

Szeretnék tanulni nagyon.

Nálam a nyelv a gyengém.

Nincs nyelvérzékem. :wink:
picimami

Zsuzska!

Ha ma délelőtt volt hancúr, akkor én azt mondom, hogy szombaton és vasárnap próbálkozzatok újra.
A húgom szerint délután 5-6 között a legeredményesebb. Én erről még nem hallottam, de neki bejött. Elsőre összehozták a babát. :)

Én nem szeretem a csípőset! Egyedül maradtam a faramuci ízléssemmel?
Vendég

Cat!
Erre én is gondoltam.
Lehet!

Van rá esély. :roll: :wink:
picimami

Én sem szeretem a csípőset.

Inkább a savanyút, és az édeset.

De azt nagyon. :lol:
picimami

Több pé.
Nagyobb esély.

:oops: :roll: :wink:

Úgy izgulok. Olyan szép érzések vannak most bennem.

kívánom ezt mindenkinek.
picimami

valaki nézne nekem több pé-s terhes görbéket??

Én is nézem. :roll: :shock: :shock:
picimami

Inkább, én sem vagyok a csípős híve.... de édeset sóssal és sósat édessel...... hát azt imádom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Szerintem is eldönti a következő pár nap :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Van itt is egy olyan topic, hogy Babás hőgörbék.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Zsuzska!

te szoktál lh tesztet?
picimami

Cat! A Tulipán házban veszünk, most épül, decemberre ígérik, és elvileg jó ütemben is haladnak.
Pici! na, most már mindenkinek ilyen görbéje van? Bakker, először Andy, most Te, azt hiszem, ez valami járvány lehet, de délután negyed négyre megyek orvoshoz, és majd jól elmondom, hogy mi ez.

Sajnos szerda és tegnap este is volt barnázgatás (tegnap véres is volt a wc-papír), úgyhogy minden rosszra fel vagyok készülve...

Csucsu most láttam csak, hogy mi már egyszer majdnem egyszerre babásodtunk, csak sajnos mindkettőnké rosszul végződött. Remélem, hogy most csak az eleje fog hasonlítani, de a vége végre hepiend lesz!!!
nemlajos

Pici!
Én szoktam LH-zni.... viszont a reggeli orákel lh-ban nem hiszek.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?