Új privát üzeneted érkezett!

Humanka, Anyoooka: üdv itt :)

Lanta: remélem jó hírekkel jössz!

Petra: nagyon tündériek a berni babák :) Én mindig bernáthegyit akartam, de a "fogyasztása" miatt valószínűleg nem lesz.

Winona: én nem csináltatok.

Luca: sokat gondoltam ma rátok, várunk a hírekkel.

Kép
kistiggrincs

Winona!

Nyugi ez normális. Szedjél MagneB6-ot akár 3*2-t és enyhülnek a panaszok! Én is azt szedek ha kemény a pocim. :D

Én nem csináltattam egyéb szűrést a kötelezőn kívül,nem éreztem szükségét. Talán ha 30-on felül lennék pár évvel akkor csináltatnék.

Kép
Kép
a.m.

Üdv Anyooka!

Van egy hasonló nevű babás társunk Asszonkának hívják. Egy idős babásak vagyunk,bár mostanában nagyon régen nem volt felénk. Azért remélem jól van!

Kíváncsi vagyok szeptemberig mennyien gyűlünk össze. Már érg 30 felett vagyunk,lehet, hogy leszünk 50-en is...HIHIHI :lol:

Kép
Kép
a.m.

Köszönöm a kedves fogadtatást! :)

Bagzerka, naggggyon ismerős amit Simiről írtál! :lol: Mintha Dorkáról írtad volna! Hihetetlenül erősen tud hisztizni mostanában - volt régebben is ilyen időszaka, de az kutya füle volt ehhez képes és már régóta nem is csinálta - hányásig képes hergelni magát, tök artikulátlanul üvölt hozzá, bármit csinálok, semmi nem jó. Próbáltam már szemen önteni vízzel, egy-két alkalommal hatott is, de most már az sem...
Mi sem igazán tudjuk, hogy mit kéne vele csinálni :cry: szerintem ez simán életkori sajátosság! Múltkor egy bev. központban egy hasonló korú kisfiú is kegyetlen hisztit levágott.

Pocakképem csak egy kb. két hetes van, azt mindjárt előkeresem, azóta már nagyobb és van Maszatkáról is egy képem múlt péntekről, őt is.

Winona, mi megcsináltattuk most 12 hetesen a kombinált szűrést. Egy értékben volt kis eltérés, így a négyes tesztet is javasolták, annak a vérvételére majd április 8-án megyünk az AFP-vel együtt.

És a képek!
Maszatka: Kép

pocak 2 hete: Kép

Kép

Kép
anyoooka

Anyooka! Jó ez az UH kép, mintha a saját képemet látnám...
Szinte ugyanez az enyém is, a 12. héten készült. mindjárt feltöltöm
Vendég

Kép

Ilyen volt a picuri 12 hetesen
Vendég

wiona,

én csináltatok kombinált tesztet. Attól függetlenül, hogy még csak idén leszek 30. Ne azon a 30 ezer Ft-on múljon már... Ráadásul nekem a dokim javasolta, hogy nagyon hasznos, mert a downkóron kívül nagyon sok más genetikai betegséget is ki tudnak szűrni.
Az ügyfelem, akiről írtam, hogy nem okés a babája, a 12. héten tökéletes uh eredményeket produkált.... és most mégis kiderült hogy baj van.

Ami a keményedés illeti, nekem is van, kb 2-3 hete viszonylag rendszeresen, szintén hajnalban. Nálam összefüggésben van azzal is, hogy kell e pisilnem. Tegnap kérdeztem a dokimat, hogy ez baj -e. Ő azt mondta, hogy ameddig nincs görcs csak feszülés, addig no para. De szedjem a magne B6-ot. A méh a terhesség végére az eredeti állapotának 500x-osára nő!! ( igen, ötszáz, nem elírtam ) így teljesen természetes, ha ez a változás némi feszkót okoz.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Eszike, tényleg nagyon hasonlít! :lol: :lol: de nem egy az apjuk... :P :wink: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

tegnap újra láttam babócát a dokimnál! :D
Most megint hüvelyi csinált...így felülről láttam. Nagyon vicces volt! teljesen szabályosan kivehető volt a 2 agyféltekéje és a szeme, meg az 5 ujjacskája!! :D :D
Kaptam fotot is, de sajna nem olyan jó... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Anyooka! Nálad már lehet tudni, hogy fiú v. lány? fogtok menni 4d-re?
Vendég

sziasztok
Üdv az újaknak! :)

Luca, nagyon izgulok értetek! várunk!

am
hogy érted, hogy 10 nap múlva leszel 4 hónapos, most vagy 16 hetes, ami négy hónap. nem? :roll:

Jók az uh képek:)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Először is üdvözlök minden újonan csatlakozó kismamit, már elég számban vagyunk.

Sziasztok!

Ma voltunk 12 hetes UH-n, hát mit mondjak egész éjjel és amíg be nem hívtak izgultam, mint isis koromban a felelés előtt, de amint beléptem a vizsgálóba és a monitoron megláttam a babánkat teljesen megnyugodtam Én is és a papája is. Igazi élmény volt láttni, ahogy a kezeivel kalimpál, de egy kicsit szégyelős a drágám mert elég nehezen akarta mutatni magát. A papája és Én is végig mosolyogtunk és repdestünk a föld felett, mert ilyr,en élményben eddig nem volt részünk. Már az ülő magassága 78 mm, a tarkoredő 1,8 mm. A doki azt mondta, hogy a babónk már 13 hetes és elég nagy baba. :lol:

Holka!

Holnap dumcsi, ha tudlak teleizek :D
sugi78

[quote="humanka"]S írta:humankaziasztok lanyok!

Hosszas lapulas utan en is ugy dontottem, hogy a szinre lepek. :oops:

Kezdettol fogva olvasom a topikot, csak sajnos az elozetes rossz tapasztalatok miatt (en is elveszitettem egy babot tavaly oktoberben :( ) nem akartam csatlakozni a "biztonsagos" 12. het betoltese elott. De vegre megvan :lol:

Magamrol annyit, hogy majdnem rangidos vagyok (talan Luca elottem van, de neki mar vannak gyerkocei, szoval elso babaval mindenkeppen vezetek korban), az iden juniusban toltom be a 36-ot. Sok oka volt annak, hogy miert vartunk ennyit a baboval, de nem akarok belemenni. A lenyeg, hogy most mar erkezik vegre, es mi nagyon varjuk. A hivatalos datum szept. 27, szoval itt viszont sereghajtok kozott vagyok.

Es nem Magyarorszagon elek, igy eppen ellentetes idozonaban vagyok veletek, de azert probalok akkor jonni, mikor van vki mas is. Szerintem, ahogy szuletnek a babocak, egyre tobben leszunk ugyis ejszaka, hajnalban, illetve egyeb lehetetlen idopontokban, amikor nem hagynak minket aludni :)

Luca: nagyon sajnalom az egyik babat, es szurkolok a mai vizsgalatra, hatha kiderul, hogy teves volt az elozo.

Szia Drága!!!!

No végre!!!! :) Örülök neked, legalább felváltasz!!!! :) Hogyan vagytok?????? Majd írj még!

Ui.: Elnézést a belepoffért................ :oops: :oops: :oops:
Vendég

Judit!

Úgy értem, hogy november 26-án volt az utolsó mensim és ahoz képest márc. 26-án leszek pont 4 hónapos babás. Mivel a hónapok nem pont 28 naposak (4*7) ezért így jön ki. :wink: :D

Kép
Kép
a.m.

Mohácska!

Van egy kedves ismerősöm aki szintén 1 hét múlva van kiírva!
Problémamentes szülést kívánok!

Kép
Kép
a.m.

Eszike, Anyooka!

Nagyon aranyosak a képek, a pocakos is. NAgyon jól látszik már, hogy lakik benne valaki!!! :lol: :D

Kép
Kép
a.m.

Csak Luca miatt kukkantottam be, de látom még nem járt erre... :(
Luca, hol vagy???? Mit mondtak????

Kép
Kép
netti77

Másik topicban olvastam, hogy Lucának majd be kell feküdnie 2 napra, a beteg babát megszurják :( de az egészséges nagyon jo esélyekkel élhet! :)
Sztem este majd (ha nem tul fáradt még) biztos leirja a részleteket.

Kép
Kép
Kép
minyu

Mindenkinek szép napot!
Jó rég voltam, mert rossz volt a gépünk, és egy hétig nem jutottam net közelbe.

Luca! Azt hiszem mindannyian Veled vagyunk lélekben! Szeretettel várunk vissza!

Üdv az újaknak! Minden hírt szívesen olvasunk Rólatok.

Én május elejéig dolgozhatok. Őszintén szólva egy picit sem bánom, sőt, várom, hogy vége legyen a munkának. És nagyon remélem, hogy utána legalább 6 évig itthon leszek, és láncban jönnek a bébik :D

Kép
blúmi

Sziasztok!

Du írtam egy levélkét, de elment a net :?

Gratula az új kismamiknak, a többiekkel együtt örülök, hogy ismét többen lettünk!

Luca, sokat gondolunk rád mindannyian!!!!

Engem elkapott valami nyavalya. Nagyon kutyául éreztem ma magam.. A melóhelyen kint az építkezésen hajszál híjja volt, hogy össze nem estem. Ha fél pillanattal később ülök be a kocsiba, akkor kifekszem az ügyfelek előtt.. Nem tudom mi ez, de fáj a fejem, manduláim...De mindent kibírok, csak a babámmal legyen minden rendben. Holnap megyek a házidokimhoz ha nem leszek jobban..Ma pl. az volt bennem egész nap, hogy de jó lenne ha nem kéne dolgoznom... Csakhát a körülmények az új melóhely miatt nem olyan egyszerűek..

Rönééé

Kép
röné

luca!!!
mi újság???

monee!
ment a privi!! :)

winona!
én nem, de ha indokolt lenne, akkor elgondolkodnék, de így magamtól nem fogok!

anyooka!!!!
jajj dejó hoyg ezt írod, mármint persze nem jó h ezt csinálják,de akkor normális!! :) és különben meg több embertôl is azt hallottam h szülés után el fog múlni, hát nagyon jó lenne!!!
és tökjóók a képek!!! :) szép a pocak!

óó röné!!!
jobbulást!!!!!!!!! remélem hamar rendbejössz! és sztem inkább vegyél ki pár napot és maradj ágyban, az talán a legjobb gyógyszer ilyenkor!!!! -én tudom, decemberben nekem 3 hetesre nyúlt egy kis megfázásom.... szóval nem játék, tessék komolyan venni, irgumburgum! :)

luca!!!!!!!
írj, ha tudsz! nagyon veled vagyunk!!!

na jóócak, holnap meg gondoljatok rám az uh miatt!!! :)
remélem küldök majd valami szép képet!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Minyu: hat igen, megtalaltalak benneteket, de a parodnak is irtam, hogy nem veletlenul. :wink:
Lanta: igen, lattam en is, hogy egyidosek vagyunk. Akkor verseny? Ki szallitja hamarabb a babot :mrgreen: ? Mi volt tegnap a dokinal?
Holka: koszi neked is az udvozlest. Tenyleg fura ez az idoeltolodas, de a tavaszi oraallitassal majd egy kicsit kozelebb leszunk egymashoz, igy nekem is konnyebb lesz itt jelen lennem, mert ellentetes iranyban allitjuk az orakat. A noverem azt szokta mondani erre, hogy mi itt mar tudjuk azt, hogy mi fog toertenni holnap. :lol:
Petra: gyonyoruek a “babacskaid”. En mindig is szerettem volna egy berni pasztort, de vhogy sose volt lehetosegem ra, mindig panelban vagy emeletes hazban laktam…. :cry:
a.m.: koszi, es gratula a halacskahoz, mar en is nagyon szeretnem erezni, persze ahhoz meg el kell telnie nehany hetnek.
Konan: koszi, aranyos vagy. Probalok madj minel tobbet mondani nektek az itteni viszonyokrol, csak allando idohiannyal kuldok, raadasul most az othhoni laptopunk sem uzemel vmi jol (a ferjem megcsinalta), ugyhogy estenkent a maradek 1-en kell megosztoznunk.
Marta: nem kotekedni akarok, es egyenlore gyerekem sincs, igy szemelyes tapasztalataim sem. De rengeteg jo tapasztatot hallottam anyukaktol, akik szerint hasznos a konyv (a Suttogorol beszelek), en is olvastam, es el is fogom meg egyszer, mielott megszuletik a baba, mert iszonyu jo dolgok vannak benne. Olyat pedig sehol nem ir, hogy sirni kell hagyni a gyereket!
Anyooka: szia, mi akkor most egyutt vagyunk “ujak” a topikon
Eszike: a zsir nem befolyasol semmit sem a mozgas erzekeleseben, mert az kivul van, mig a baba belul. De en is nagon varom mar, hogy erezzem a mocorgast, pedig meg olyan messze vagyok tole.
Bagzerka, kistiggrincs, Judit,: koszi nektek is az udvozlest
Sugi: gratula a 12. hethez, meg a szep uh-s elmenyekhez.
Rone: szurkolok, hogy ne legyen semmi bajod, de ha nehany nap pihenot javasol a doki, akkor szerintem maradj otthon es fekudj.

En egeszen augusztus vegeig akarok dolgozni, persze nalunk is a penz az oka. Ugyanis itt 1 ev a szulesi szabadsag, de bbol 6 het (!!!) fizetett, a tobbire nem jar semi. Mivel en allami vallalatnal doglozom, ezert nekem a duplaja 12 het fizetett jar, de ez meg mindig nagyon keves. Vettunk itt hazat, kocsit, berendeztuk, szoval eleg nagy adossagok nyomjak a vallunkat, ugyhogy en amig tudok, addig melozok. Adminisztrativ munkat vegzek, ami nem stresszes, szoval ha nem lesz semmi gond, akkor miert ne?! A korom miatt pedig nem nagyon varhatunk a kovetkeoz babaval sem, szoval majd mglatjuk, hogy alakul az eletunk, de az biztos, hogy sok valtozas lesz az elkovetkezo 1-2 evben.

Es azt is megbeszeltuk a ferjemmel, hogy nem vallaljuk be az amnio kockazatat, hiaba javasolna a doki (ezt meg nem tudom, hogy javasolja-e), akkor sem fogjuk megcsinaltatni. Ez a mi babonk itt a pocakban, es mi azt akarjuk, hogy o szulessen meg, akarmilyen is lesz. Nem jott am ossze nehezen, tavaly kezdtuk el a probalkozoas, fel ev mulva mentunk el kivizsgalasokra, es akkor talaltak a mehemben polipokat, ezek akadalyoztak a babasodast. Szeptemberben volt a mutet, ahol eltavolitottak oket, es oktoberben azonnal babas lettem, de ot elveszitettuk Majd 2 honappal utana sikerult ez a babo, aki most itt lapul a pocakban. Szoval a mutet utan igazabol nagyon konnyen osszejott, nem leheto okunk panaszra.

Es nekem meg pocakom nincs, de egy babos kepet tudok en is produkalni.

KépKép
Kép
humanka

Akkor itt a kep, az elozobe mar nem fert bele Kép Palcikaemberke

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Köszi az aggódást! Ma mintha picit jobban lennék, a tegnapi ébredéshez képest. A nátha megvan, viszont a torkom és a fejem nem fáj annyira. Azért ma délután bemegyek a dokimhoz. Sajnos a melóhelyen nem tudok most elmenni szabira vagy táppénzre, mert nagyon bolondokháza van, beindult az értékesítés. Ezért is fáztam meg, mert az építkezésen nagyon hideg van, és elég sokat kint vagyok a vevőjelöltekkel.

Persze ha a doki egyértelműen azt mondja hogy pihenni kell, akkor nem akadékoskodok.

Én még sajnos nem tudtam bescannelni a képeimet. Kettőt közelről csinált a doki a fejéről, egyet pedig telibe szemből. Azért majd egyszer csak fel tudom tenni őket.

Humanka, nem semmi, hogy ilyen rövid ideig tudsz otthon lenni. Sok más országban működik ez így, mi meg itt nyivákolunk Magyarországon minden miatt.... (Én is) De amikor szembesülök hogy hol milyen rendeletek vannak kisbabásoknak, akkor én örülök, hogy itthon élek (bár volt nekem is jó néhány éves kilengésem).

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok újak!

Szia Anyooka! :lol:

Holnap vissza kell mennem a SOTE-re, 2 napra.Pénteken hazajöhetek.
Szelektív terhességmegszakítást csinálnak.Vagyis nem veszik ki, csak szívbénítót kap szegénykém.
Úgyhogy lesz még egy angyalkánk a tavalyi mellé. :cry:

Így a másik babánál 6 % lesz a vetélés esélye.
Én nem abba fogok tartozni, hanem a másik 94 %-be!

Nem vagyok elkeseredve.Örülök, hogy kiderült.Hogy most derült ki, és nem 9 hónap múlva.

Ennyi idősen ez bent volt a pakliban.

Ezután már csak jó dolgok fognak jönni.
Vendég

Luca, örülök hogy a helyzethez képest jól vagy! Vigyázz magadra nagyon! És természetesen a babára is! Nagyon jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá! Minden tiszteletem a tiéd!

Szorítunk neked holnap nagyon!

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Luca!

Nagyon örülök hogy jelentkeztél!
Sajnálom a beteg babót, gondolom Te mégjobban, de tényleg jobb így hogy most derült ki.

Sikerült elintézni a betegszabit?
Drukk Neked holnapra!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Luca,
borzasztóan sajnálom ami történt, nagyon sok erőt Nektek és semmi baj nem lesz a másik picurral!!! ++++++++++++++

KépKép
dreika

Bagzerka!

Válaszoltam a privire! :wink:

Jaj, Anyoooo!

Még nem is köszöntöttelek itt! :D
Te figyu, most kicsit össze vagyok megint zagyválódva. Nekem is megvolt a kombinált teszt, tehát vettek vért a 14. héten (ez az amit a 12.-en szoktak venni) és volt UH is. Ennek ugye lesz egy eredménye. A kombinált teszt tulajdonképpen ennyi, vagy hogy korrekt legyen, kell hozzá az AFP-vel együtt levett vér eredménye is?
Ez nekem azért nagyon fontos, mert más kórházban vették a vért a kombinált teszthez és más kórházban fogják venni az AFPhez...

Monee

Monee

monee85

Szia Luca!

Nagyon szorítok értetek holnap. Sajnálom a beteg babát,de tényleg jobb, hogy még most derült ki....
Kitartást és sok-sok erőt kívánok!
Vigyázz magatokra!

Pussz

Kép
Kép
a.m.

Luca!

Jó, hogy itt vagy! Minden drukkom a Tiéd holnapra! Nagyon nehéz, amin át kell menned,de a másik picivel minden rendben lesz!!! Nem tudok mást írni, gondolok Rád!

Humánka!

Nem vettem kötekedésnek, írtam is, hogy ez az én véleményem a könyvről, én sem csak kívülről nézegettem! :shock: Egyébként vártam ilyen reakciót, mert a könyvet általában kétféleképp ítélik meg a kisgyermekes szülők. Az egyik tábor isteníti, a másik meg a szemétbe hajítaná, de nem gondolom, hogy ettől az egyik tábor jobb vagy rosszabb lenne a másiknál vagy kevésbé szeretné a gyermekét stb.
Az én tapasztalatom szerint nem úgy működnek a gyerekek (legalábbis az enyémek, meg azok sem, akiknek éveken keresztül az óvónőjük voltam), ahogy a könyv írója leírja, elvárja tőlük. Nem lehet szem elöl téveszteni azt sem, hogy más kultúra és más nevelési elvek köszönnek vissza a könyv lapjairól mint a miénk. De tényleg sokan szeretik, sokan meg utálják. Ez így lesz, akármennyit is beszélünk róla. Mi sem vagyunk egyformák, természetes, hogy különbözőképpen nevelünk,szeretünk és mindenki maga tudja a legjobban, mi a legjobb a saját gyerekének!
Teljesen egyetértek Veled amnio-ügyben! Amúgy sem lehet biztosra menni, hisz annyi rendellenesség, betegség van, ami semmilyen vérvizsgálattal, uh-gal nem szűrhető. És talán nem is kell előre tudnunk mindent! És rendben lesz Veletek minden!

Valaki kérdezte, milyen könyvet jó elolvasni. Hát én nem vagyok az a könyvből szülünk, könyvből nevelünk típus, de nekem is van néhány kedvencem:
Kismamák és kisbabák új egészségkönyve
A bába válaszol (előszőr szülőknek különösen ajánlom)
Ina May Gaskin: Útmutató szüléshez

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!

Luca drukkolok holnapra! Sajnálom, hogy így alakult, de jobb tényleg, hogy most derült ki! Pozitivitásodért le a kalappal!! Csak így tovább! Várunk!!!!

Üdv. az újaknak!! Gratula a babókhoz!!

Röné remélem tényleg jobban vagy és ez így is marad! Vigyázz Magadra!

Sugi gartula a jó eredményekhez!!! :lol: :lol:

Bagzerka amint tudsz jelentkezz, hogy mi volt uh-n!! :lol:

Rólunk!! Tegnap ugye egész nap oda voltunk! Védőnőnél minden rendben, vérvétel is ok-s! Uh-n szuper volt! Szintén minden rendben! Tarkóredő 2 mm CRL hát ezt sajna nem sikerült megjegyeznem azt hiszem 80 mm, de nem biztos annyira a tarkóredőre koncentráltam! De majd szombaton 4D-n úgyis papírra kerül :) De azt tudom, hogy megjegyezte a doki, hogy nagy ez a baba! De Kornéliánál is így kezdtük aztán mégsem lett óriásbébike :lol: :lol: És a képek:
Kép babóca lak

Kép babóca (nem a legjobb kép de azért látszik egy picit) :lol:

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!
Luca, örülök, hogy pozitívan állsz a dologhoz!!! Nagyon szorítunk neked mindannyian!!! :)
Az egyik ismerősömnél is csináltak ilyen beavatkozást, csak neki a 3 babából azért kellett egyet "elvenni", mert nem bírta volna kihordani őket..... a másik kettő egészségesen megszületett!

Humanka, nagyon jó a sztárfotó a bébiről! :D Bocsi, ha figyelmetlen voltam, de a világ mely részén éltek???

Bagzerka, ha végeztél gyere a beszámolóval! Bár én csak este leszek, mert megyek a melóhelyemre ma....

Nekem megvan a Suttogó (barátnőmmel együtt mind a 3 része), van ami használható belőle, van ami nem.... összességében szerintem nem rossz. Egyébként a legtöbb hasznos info számomra a Kismama magazinban volt...

Kép
Kép
netti77

Lanta, most látom te is bejelentkeztél a vizsgálatok után....
Babóca lak nagyon formás, és a baba is kivehető az UH képen!

Kép
Kép
netti77

Márti!

Aki elolvassa a két Ina May Gaskin könyvet majd jól úgy jár mint én, hogy nem lesz neki egyik környékbeli kórház sem elég jó. :lol:
De komolyra fordítva a szót, én csak az Útmutató a szüléshezt olvastam (Alexandrában lehet kapni) és szuper volt. Este asszem megint előveszem és elkezdem előről. :D

Lanta!

Nagyon szép a pocak! A babus ugyan annyira nem látszik, de azért kivehető hogy mi hol van. :D

Humanka!

A Te kis pálcikaemberkédet még meg sem dícsértem! :lol:
Lehet hogy már írtad korábban, csak én nem láttam, melyik országban laktok?

Csajok!

Főleg az első babások, érzitek már a baba mozgást?!
Én érzem néha hogy kidugja ezét-azát, tök jó... :lol:

Monee

Monee

monee85

köszi csajok a válaszokat!
ma megyünk 4D-re:)))már alig várom.
csajok!
az szerintetek milyen h. a 18 heti uh-ra engem a doki később küldd, olyan 20 hétben leszek!ez oké????

Kép
winona

Sziasztok!

Luca! szorítunk érted!!!!!!

Lanta! Gratulálok a jó eredményekhez, nálunk is 2mm-es a tarkóredő. :) Neked a vérvizygálati eredményeknél nem volt eltérés?

Kép
Kép
petra1980

Humanka,Lanta!

Aranyosak a képek! NAgyjából lehet látni, hogy mi hol van
:D

Lanta!

Te már tudod, hogy fiú vagy lány lesz? CSak azért kérdezem,mert az mondják ha a pocak inkább felül van akkor fiú lesz és szerintem a tied felül van. Bocsi nem vagyok boszi. :wink:

Kép
Kép
a.m.

Köszi lányok a dicsiket!! :)

Jaj Én sem dícsétem meg a többi fotót :oops:
Humanka és Anyooka nagyon jók az uh-s képek a Anyooka pocifotód is nagyon aranyos!!!

Winona majd jelentkezz mi volt 4D után!!

Perta Nekem semmi éltérés nincs a vérvételi eredménynél! Minden az értékhatárokon belül van!

Monne tök jó, hogy Te már érzel valamit! Már Én is alig várom azt az érzést!!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Wiona, a második genetikai UH-ot a 18-20. hét között kell elvégzni. Dokija válogatja, hogy mikor küld el. Balunál én pont a 19. héten voltam. Sopronban a barátnőmet a 20. héten vizsgálták. Úgyhogy ne aggódj!

Monee, egyébként én is sok könyvet kaptam kölcsön az előző terhességem alatt. Volt időm olvasni is. :wink: Hát, a gyereknevelés (és a szülés is) teljesen már, mint ahogy azt leírják! De gondolom ezt mindenki tapasztalta....

Kép
Kép
netti77

A.m. még nem tudom mi lesz! Szombaton megyünk 4D-re talán ott már megtudjuk, de örülnék ha igazad lenne :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
lanta

bocs, nem ide tartozom :lol:
DE: LUCA!! nagyon nagy drukkok. és a 94be tartozol. naná!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Luca drukkolok én is nagyon!
Könyvek: én eddig egyet vettem és lapozgattam, az a címe, hogy terhesség félelmek nélkül. Sokat segített eddig :)

Kép
kistiggrincs

Lányok, én sem ide tartozom, de mint Dimet, én is Luca miatt írok ide:
Luca, nagyon-nagyon veled érzek, és kérlek, erősítsd meg magad amennyire tudod, a másik kisbaba érdekében. Egy ilyen tragédiától teljesen jogos lenne, ha összezuhannál, de ott van a másik baba, aki miatt túl kell élned, tovább kell lépned. Minden együttérzésem a tiéd, tudom, min mész most keresztül. :cry:
zsizsik

Monee!

Igazad van! Ugye Te akarsz a Szent Istvánban vagy a Szent Imrében szülni? Az előbbi a bababarátabb, a Szent Imréről új, hogy a népszerűsége és a kórházösszevonások miatt kicsit futószalagszerű lett az ellátás, nem biztos, hogy a megfigyelési időt együtt töltheted a babával, mert nem mindig tudják helyhiány miatt megoldani, ugyanígy van, hogy a kismamák pl. a szemészetre kerülnek, ahol ugye nem lehet velük a baba... És ez abszolút nem a kórház hibája! az szuper!
De az Istvánban jobban odafigyelnek a szoptatásra, ami 1. gyerkőcnél nagy előny lehet!

Márti
borossné becz márta

Sajnos azáltal, hogy bezárták a MÁVot, az István is sokkkal zsúfoltabb lett. Állítólag ott is előfordul, hogy valakit a nőgyógyászati osztályra fektetnek, mert nincs hely. :?

Kép
kistiggrincs

Köszi csajok!Megható, hogy ennyien mellettem álltok.

Nem zuhanok össze.A meglevő gyerekeimre és a születendő babára koncentrálok.
Pesten lesz idő megsiratni a picikét, aztán elengedem a másik angyalkához.

És csak előre nézek.
De nem könnyű...

Arra kérlek Benneteket, ne árnyékolja be ez a dolog a hangulatotokat, várjátok boldogan a babákat, örüljetek annak, hogy Nálatok minden oké!!

Ez az én problémám, Ti ne izgassátok ezen magatokat!Aki 40 évesen vállal terhességet, tudnia kell, hogy kockázatot is vállal.Én is tudtam.Vállalom a következményeket.

Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok!
Vendég

Lányok!

Ti hol csináltattátok a genetikai vérvizsgálatot? És mennyibe került?
Azért kérdezem, mert engem a SOTE I-re küldtek genetikai vizsgálatra, és ott nem vérvételből csinálják, hanem amino-val, amit én nem szeretnék, ha nem muszáj. Persze az első alkalom az csak egy megbeszélés és közel sem biztos, hogy meg kell csinálni az amnio-t, mert végül is a nyakiredős vizsgálat az jó lett, és a családban más jellegű genetikai eltérésre sem volt még példa

Kép
Kép
csibe21

Luca!
Borzasztóan sokat gondolok rád! Továbbra is csak nagyon nagyon sok erőt tudok kívánni neked!

Kép
Kép
konan

Márti!

Igen, én tervezem.
Az imént végigolvastam az Szt. Imre weblapját ami a szülészettel kapcsolatos. Nagyon szimpatikus volt!
Bevallom a Szt. István honlapján semmi normálisat nem találtam, csak egy ezer éves fórumot, amibe csak belekukkantottam, de az pl. nem tetszett, hogy a gyerekágyra a szobákba bejöhetnek a rokonok is.
Mindegy, még kell infot gyűjtenem sok helyről. Az viszont már előre nagyon pozitív hogy az a lakás, amit meg tudnék ingyen szerezni Pesten, mind a Szt. Istvánhoz, mind a Szt. Imréhez nagyon közel van. :D
A Férjem annyira nem örül hogy nem szeretnék Pécsen szülni, szeretném Őt is bevonni, de nagyon nem tudom hogy hogy kéne, hogy megértse, hogy nekem ez tényleg nagyon fontos.

Luca drága!

Kitartást Neked. Utána olvastam hogy miről szól ez az eljárás. Sajnálom hogy így alakult! Az A babának biztosan nem lesz semmi károsodása és gyönyörű gyerkőcként fog megszületni a mi babáinkal együtt!
Puszi Neked!

Monee

Monee

monee85

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?