Fable,
Azert annyira nem veszes az alvas, valojaban nalunk nincs meg hajnal amikor otthon mar az van. 6 oraval korabban vagyok...
Fenix,
Igen a ruhak olcsok nagyon, es boven van valasztek. A gyerek es babaruhakrol nem sokat tudok mondani, mert otthon sosem figyeltem oket, gyakorlatilag csak ezeket ismerem, de ezek mondjuk tetszenek. Ami barom jo itt az az, hogy olcsok a kismamaruhak is... Ja es Keleti-part, Virginia.
Bacilivi,
Hat... jobbulast a labadnak! Soha jobbkor...
Dia,
Ne parazz elore az AFP miatt, a genetikai uh-n majd minden kiderul, vszelg nincs nalatok semmi gond. Mikor mesz uh-ra?
Pannica,
Alomszep helyen elsz!
Dicamama,
Nagy gratula a kislanyhoz!
Luisa,
Vegre irsz magadrol! Szerintem a babad mindent elvesz toled amire szuksege van, ebben nem akadalyozhatod. De megertem az aggodalmadat, en is tartottam ettol mikor honapokig nem hiztam semmit... Nagyon csinos kismama vagy!
Bacilivi,
Igen leszallt. De nem nyiladozok, nem puhulok... varunk meg.
Vitte,
A gatmasszazsrol csak angol leirasom van, de ha jol emlekszem neked ez nem gond, ugyhogy ha akarod atkuldom. Szoval pufol a kis Herkules...
Lilo,
Hat elokerultel! Remelem az otthoni pihenesnek meglesz az eredmenye. Meselhetnel tobbet magadrol!
Rekanna,
Gyere ha vegztel a dokinal es meselj mi van a verkepeddel!
Kilok: Hat en eddig mindig csak stabil 6 kg-rol szamolhattam be, ma viszont megint mertem magam, es tobb az mar 7-nel is. Nem tudom meg igy az utolso honapban mennyi johet fel, de ketsegtelen, hogy megindult...
Csemetek: Mi is harmat tervezunk, de fenntartottuk magunknak a jogot egy nagy elbeszelgetesre a masodik utan
. Persze ez attol is fugg, hogy sikerul-e egy kislany is, mert nagyon szeretnenk ha akarmilyen aranyban is, de fiunk es lanyunk is lenne...
Csikok: Kamaszkoromban jottek elo a fenekemen, gondolom mert hirtelen nyultam. Most a melleimen sok lett, de hasamon semmi. Remelem ez igy is marad. Egy baromi egyszeru kakaovajas kremmel kenem, itt mindenki erre eskuszik. Majd meglatjuk a vegen hogy mennyire volt hatasos.