Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a tippet. Ez is valami legalább, hogy olyan mintha.... hason aludna az ember. Nekem még simán megy, hisz lényegesen hátrébb vagyok, mint te, de folyton ezen agyalok.

KépKép
evica76

Sziasztok!

Hason alvás...az mi???Nekem már rég nem megy,még megfordulni sem tudok úgy,hogy a hasam felé kezdem...csak a hátamon. Az oldalamon alszom,de általában mindig ott rugdos Samuli,amelyik oldalamon éppen fekszem.
Luisa! tényleg nagyon csini vagy! És milyen szép az a kovácsolt vas kapu...

Elizabeth! Olyan nyákos izé nekem is szokott lenni,az normális. Illetve az átlátszó az az,de nekem még barnás sose volt. De ha nem ismétlődött meg,akkor szerintem ne foglalkozz vele.Nem volt előző este egy kis ez-az apával? attól lehet :D

Kép
babzsák

Azta babzsák! Már a 23. hetet is betöltötted? :shock:

KépKép
evica76

Dica! Nagyon gratula a kislányodhoz! Szerintem egész más érzés tudni a baba nemét,mint "nemtelenül", és névtelenül szeretgetni...

Kép
babzsák

Évica!
Be bizony! Tegnap anya meglátott egy szűk pólóban,előtte csak egy hete nem látott, és azt mondta,nagyon sokat nőtt a hasam is! Érzem is. Szinte napról napra. Szombaton még simán összehúztam a kabátomat, tegnap már szorított,és alig tudtam behúzni...És persze fáj a derekam is, erre pedig még ráérnék....

Kép
babzsák

Igen, én is ezért szeretném már nagyon tudni a baba nemét. Kisfiút szeretnék, ahogy mondtam is már párszor, de mindegy mi derül ki. És pont ezért is szeretném tudni a nemét már, mert másképp viszonyulok hozzá már biztos, hogyha tudom konkrétan, hogy Onurunk vagy Perihanunk lesz, mint csak úgy. :)

KépKép
evica76

Sziasztok Lányok!!!

MAcsek
végülis huzat nem probléma... Varhatok neki olyat amilyit szeretnék... Csak idegesitenek a macik... mintha nem lenne más álat a világon... Na még a kék szinű kisfiúruhák is kiabranditanak... brr))))

Rekanna
Mi is szoktunk menni biliardozni... De a Párom prifi szinten játszik.. Igy soha se nyerek!!! De nekem is kell sikerélmény.. ezért /is/ megyünk bowlingozni!! Mert abban én jó vagyok... Bagonyi viszont nem annyira :lol:

Evica
Nem tudom meddig tart a szavazás))) Most 12-10 a Maximilian javára... Amugy ki tudja hányan vagyunk??? 23-án biztosan :D

hmmmmm...egy kis ez-az apával? - nemis rossz ötlet!!! :D

Kép

Kép
fenix

Babzsák, de! :P De az nem történt meg, mert fájt a pocim....csak máshogy történt egymás örömhöz juttatása! :shock:

Huh de szépen fejeztem ki magamat! :roll:

Azt olvastam, hogy a méhösszehúzódás olyankor nagyon erőss, és lehet esetleg attól is! Na mindegy, remélem nem lesz többet ilyen barnás cucc! :(

Kép
elizabeth25

r.zsana, mit mondjak a mézes sztorid se semmi :D :D Ezek a dolgok mindig oolyan jókor történnek...

barbamami, örülök, hogy örülsz!!! szerintem ahol egy gyereket fel tudnak nevelni, ott 3at is... EGy barátunkéknak 5 gyerekük van és nem láttam még náluk boldogabb családot, kiegyensúlyozottabb gyerekeket, pedig nem veti fel őket a pénz.

luisa, nemtudom, hogy eltört e, ugyanis nem nézettem meg dokival. volt már hasonló eset(akkor eltört) régebben és akkor se tudtak mit kezdeni vele a dokik, csak azt mondták pihentessem és járjak klumpában.... Egyébként nagyon szép kismami vagy!!!!!!!A hizás miatt meg ne aggódj, de azért próbálj meg minél többet enni abból amit lehet!!!

elizabeth, olvastam valahol, hogy sex után előfordul az ilyesmi, de no para!!! :D

Őzi, jó emlékszem, hogy azt irtad, hogy leszállt a babád????Te már tényleg a célegyenesban vagy akkor (dec 20...!!!!) Nálunk sehol semmi....

bbeti, hogy vagytok? egyben vagy még? Kitől fogjuk megtudni, ha megszületett a babád?

E HETI KÖRKÉRDÉS: Hogy álltok a terhességi csíkokkal?????
Vendég

Évica nagyon csini vagy! :lol:
Hason aludni én sose tudtam,így azzal most nincs gondom. Vagy háton,vagy oldalt alszom,de a fordulást már nem megy olyan könnyen. :)
Mi 2 babát tervezzük,a párom többet is elviselne,de akkor egy nagy családi ház is kellene+ahhoz sok pénz,ami most nincs.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Bacivili nekem nincsenek csíkjaim szerencsére,és a börőm se reped. :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Bacilivi, akkor nem parázok! :)

Terhességi csíkok még hála sehol, de nagyon korán vagyok még szerintem! :(

Kép
elizabeth25

ja az elfelejtettem leiirni, hogy nálam mi a szitu. szoval én még kamaszkoromban szétrepedtem e combomon, mikor hirtelen nőttem, ezért tuti voltam benne, hogy akármit csinálok, terhességnél is hasonló sors fog rám várni... 4. hónaptól kezdve rendszeresen kenem a hasam minimum napi egyszer , de inkább 2x. És lássatok csodár, egy darab csik se jött a hasamra!!!!!!!!!! A cicivel már más a helyzet, az a1-2 hónapban(akkor persze még nem kentem magam) hirtelen "megugrott" és hagyott nekem emlékben egy csikot.. :? de az sem vészes.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Mindenkinek nagyon köszi a gratulációkat!
Egyébként tényleg más érzés hogy tudjuk hogy kislányunk lesz! :D
Mi is szeretnénk ott tartani hogy már meglenne a pici lánykánk!

A kislányunk neve: Vizi Boglárka Zoé

Dica
Vendég

Sziasztok,

Fenix,
Egyertelmuen Maximilian !!!!

Gyanixi,
Jo pihenest! Fo az ovatossag...

Ozi,
Akupunkturara 2 het mulva megyek, mert most hazaugrunk. Homeopatiat is alkalmaznak a korhazban, de attol kicsit jobban tartok...
Gatmasszazst ?X kell csinalni es ? ideig egy nap?
Jo, hogy lent van mar Levi kobakja, de atelem a dolgot, a mienknek is lenn van mar, bar az eleje ota ez a kedvenc pozicioja... persze Levi mar joval nehezebb, nem is tudom mi lesz nalunk kesobb...
Minden OK nalunk amugy, azt leszamitva, h. neha akkorat kapok a picitol, h. feljajdulok... tegnap is a villamoson... :oops:
Este olyan sorozatot nyomott, h. a ferjem megijedt, hogy milyen eros lesz... Kicsi Herkules...
De jobb igy, mintha nem mozogna es akkor paraznek.
Kitartas, mar nincs sok hatra!!!!!! Es irj neha, hogy tudjunk rolad!!!!

Betti,
Ez gyorsabban megvaltozhat, mint gondoljuk... es elindul a dolog. Kivancsi vagyok! Neked is kitartas!!!!!

Luisa,
Nagyon csini mami vagy!!!! :D Sajnalom, h. most nem talizunk! Majd legkozelebb!!!!!

Bacilivi,
Szegenykem, az a labujj...
Nincs csikom, remelem nem is lesz... :D

Evica,
Paros... Hmmm, odamentunk volna nyaralni... vegul nem jott ossze idoben, de a baba igen, igy bella italia lett. Azert sem vagyok irigy... :roll: 8)

KépKép
KépKép
vitte

Dicamama,

EZ GYONYORU IGY!!!! HUH, az a csaladnev is szuper !!! A z-betu a kedvencem. Kislanyunk nekunk is Zoe lett volna es a csaladnevunkben is van z.

KépKép
KépKép
vitte

Evica,
Bocsi, az irigyseg Pannicanak ment... :oops:

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok! :)

Elizabet:
A barnázás miatt ne parázzál,én is csak azt tudom írni,viszont a végefelé szerintem ne aktívkodjatok,úgy kb. a 35-36. héttől.. Úgy tudom,onnantól egyébként se lehet,de ha erre érzékeny vagy,jobban kell vigyázni. (Nekünk sikerült "kihorgászni" a Petit a 37. hét végén... Úgyhogy most jobban fogunk vigyázni).

Evica:
Nagyon (!) jól nézel ki!!! :D

Bacilivi:
Nekem a hasamon egy csík sincs,a mellemen annál inkább.. Hát,ez van..
Az az igazság,hogy én eddig ahány 3....v. több gyerekes családnál jártam,ott valami egészen fantasztikusan szerették egymást a gyerekek. Most ne nevessetek ki,de tényleg. Mi sajnos egyáltalán nem vagyunk jó viszonyban a nővéremmel, nem igazán tudta feldolgozni még azóta sem,hogy megszülettem,és már nem csak vele foglalkoztak anyuék. És én egyenesen rettegtem,nehogy az én gyerekeim is így legyenek. De hála Istennek nagyon szeretik egymást!!!!!! Persze biztosan sok múlik a szülőkön is.. Tudjátok,ha az ember tudná,mielőtt gyereket vállal,hogy mennyire NEHÉZ nevelni a gyereket,.........hát,jobb,hogy nem tudja.......... Én a "nagy" pedagógiai "tudományommal" csak állok sokszor,és nézek. Hogy MOST MIT CSINÁLJAK... Na mindegy,azért általában minden megoldódik. És az tényleg igaz,hogy több gyereknél többfelé megy a pénz,de az az érdekes,hogy valahogy mindig jut mindenre,csak legfeljebb kevesebb,vagy olcsóbb ajándékot veszünk nekik. De a légkör,az a legfontosabb.. AZt hiszem....

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Luisa:
Bocsi,neked ment a gratu a képre reagálva,de látszik,hogy rohanok... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Dicamama:

Nagyon-nagyon gratulálok!!!Ugye,ugye,a megérzéseim??!
Most irigykedem kicsit,de nagyon jó érzés látni,hogy Boglárka lesz,mi is így hívtuk volna.Még egyszer gratulálok!
Vendég

Sziasztok!
Még nincsenek csíkok,remélem nem is lesznek,bár ez inkább a vége felé derül majd ki szerintem!

KépKép
vicuska

Luisa! Nagyon csinos vagy. Rögtön felismertem a Barátok Templomát, az egyik kedvenc helyem Kecskeméten (a sok közül). Akkor még két kilót fogytál? Hú, hát ez nekem nem megy.

Bacilivi! Bettivel megadtuk egymásnak a telefonszámainkat, értesít, ha megvan a babája, én meg továbbítom az örömhírt a fórumra.

KépKép
nanett

Vitte!
Nagyon köszi a dicséretet! :D Már dagad a májam! :lol:

Benkoka!
Köszi szépen a gratulációt!Igen,jól bejött a megérzésed! :D
Ne irigykedj,majd a második babátok lány lesz!

Mi másodiknak pedig majd fiút szeretnénk!

Dica
Vendég

elizabeth25

...remélem már nem aktuális, de ha újra lenne, akkor igyál kaukázusi kefirt!!!
Egyébként lehet attól is, ha picit felfázol. Egy biztos a k.kefir nagyon jó rá!!!

Kép
moncsi75

Elizabeth:
Nekem is két hete, amikor pont a nőgyógyásznál voltam, volt egy kisebb vérzésem, barnázásom. Szerintem a vizsgálattól. Először megijedtem, de vártam 1-2 órát, elmúlt és ezért nem is paráztam tovább. Szerintem az a fontos, hogy meddig tart a vérzés, barnázás és kiséri-e fájdalom.

Vitte:
szerencsés vagy, hogy már befordult a baba, nekem még 2 hete az utolsó uh-nál fenn volt és azóta nem éreztem olyan óriási mozgást, mintha megfordult volna. De megnyugodtam, mert tegnap hallottam a kismamatornán, hogy egy lány 3,7 kilós babát szült farosan.

Lányok, Ti éreztétek, amikor megfordult a baba?

Kép

Kép
rekanna

Lányok köszi a sok "bókot", most "rohanunk" tornázni :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Körkérdésre: Nekem már alakulnak a csíkok pedig kenegetem olajjal :)Igaz még csak mostanában kezdődött de kenegetem hátha nem marad nagyon csúnya.

Képzeljétek ma voltam védőnőnél és +6.7 kg-nál tartok.Vérnyomás perfect.Baba egyenletesen fejlődig szívhang tökéletes.Csak egy gond van megint van minimális fehérje a vizeletemben.Én megőrülök mást se csináltam nyáron csak pisilni jártam az ántszbe.kigyógyitottak most meg megint valami gebasz van.Mindegy nem panaszkodom csak idegesít hogy eddig terhességem előtt soha semmiféle fertőzésem nem volt most meg folyamatosan :( Na de jövő héten megyek megint védőnőhöz megnézi megint gyorstesztetel aztán ha nincs már benne akkor jó ha meg igen mehetek abba k***a kémcsőbe pisilni.Bele se fogk találni eddig is nehezen ment most meg már a hasamtól semmit sem látok :D:D:D:D:D:D

Őrület szex ? Azt sem tudom már eszik vagy isszák :D:D:D:d :mrgreen:
De apa nagyon jól viseli:)

nika70
Salgótarján

Dica!
Először is nagy gratula a kislányhoz!!!
A férjed rendőr, ugye? A párom már akkor mondta, hogy ismeri, mielőtt leírtad volna a vezetékneveteket. Így viszont már 100%, hogy ő az. Ja, az én férjem is rendőr.
Szép napot!
Judit

sch.judit

Vicuska:

Az én babám nem régóta mocorog,de azóta nagyon aktív és bizony a hólyagomat támadja sorozatban.Ütemesen érzem,ahogy rugdossa,pillanatokra nagyon kell pisilni....Kicsit fura érzés.De nagyon örülök neki.
Vendég

Sziasztok,
Jó rég nem írtam már, de időről-időre végigolvasom amiket írtok. Így lehet, hogy már nem emlékeztek rám.

Úgy tűnik, hogy most már több időm lesz, mivel pihenőre vagyok rendelve, próbálom kétirányúvá tenni a kommunikációt.

Luisa, nagyon jól nézel ki, és ne aggódj, pont azért nem hízol, mert a szervezet elsősorban a babát támogatja.

Gyanixi, kitartás, nem lehet semmi gond. Nagyon is együttérzek veled, mert én is tartok tőle, hogy befektetnek. Nekem is hasonló tüneteim vannak, és még a munkámat sem tudtam eddig abbahagyni.

Dia, az AFP tényleg csak arra van, hogy akinek szélsőséges (az átlagtól eltérő érték jön ki) azt részletesebben is érdemes kivizsgálni. Ne izgulj! Most nem emlékszem az átlagos értékekre, de azt hiszem, hogy pont ezen a fórumon már írta valaki. (próbálj rákeresni)

Olyan erőteljesen mozog a babóm, mintha ki akarná rúgni a hasfalamat. Kívülről is látszik, ahogyan mozog. Nektek?

Most 'kezdetnek' ennyi, írjatok nekem, ha van kedvetek!
Lilo

Kép
Kép
34372

Sch.Judit!

Köszönöm a gratulációt!
Igen, rendőr a férjem. Vizi Robinak hívják!
Ha már itt tartunk a te férjedet hogy hívják,mert én még mindig nem tudom és akkor a Robinak tudnám mondani! :)

Dica
Vendég

Elizabet
Nekem is volt ilyes "barnazos" micsoda a terhessegem elejen egyszer ugyhogy figyelgettem egy darabig es mivel nem tortent meg ujra szerintem nem volt semmi jelentosege. Ne aggodj vszinuleg nalad sem fog ujra jelentkezni

Bacilivi
no csik eddig szerencsere pedig izgultam mert a combomon van egy par sajna.. De a terhesseg elejetol kenem magam kakaovajas kremmel ami allitolag csodakra kepes. Hat eddig bevalt :D (Bodyshop coconut butter moisturising stick, kifejezetten kismamaknak)

Dicamama
imadom a Boglarka nevet, orulok, hogy boldog vagy!

Vitte
Majd jottok a babaval Parosra! Szupi lenne :D

Lanyok en is parazok, hogy a babam meg nem fordult be, illetve egyszer ugy erzem mintha befordult volna aztan masnap meg sorozatos rugdosasok kozepette visszafordul (olyan aranyos nem banom, hogy rugdos :) Honnan lehet az ember biztos benne, hogy befordult? Megyek hetfon ultrahangra gondolom ott kiderul....

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok!

Evica
A görög rész gyönyörű mi Korfun voltunk nászúton 3 éve, és azóta megőrülök érte. Legjobban Paleokastrica tetszett, a bazárok és a kiülős éttermek.

Bacilivi
Köszi, még egyben vagyunk, semmi méhösszehózódás a ctg szerint, Nanettel majd üzenek és ő szintén velem.

Nika
nekem is szokott fehérje lenni benne, szinte minden pisiléskor, pedig én 3 hetente járok újabban 10 naponta, de fertőzésem nincs, nem tudom mitől függ. lehet egyszerűbb lenne, ha vinnél otthonról pisit, én is úgy szoktam, addig nem bírom visszatartani.

Luisa
nagyon csinos vagy! :lol:

Dia
ne izgulj az afp miatt, enünk 0.66 volt + 3.4-es redő, voltam amnion és genetikai meg szív uh-n+ 3 hetente a dokinál uh-n és úgy néz ki semmi baj.

Gyanixi
Sajnálom :cry:

34372
örülök, hogy írtál, már azt hittem nagy baj van. Remélem nem kell befeküdnöd és minden rendben lesz. :lol:

Mi majd 3 gyereket szeretnénk, de nem tudom, hogy mi lesz belőle, mert jövőre csak kettő lombikot fognak támogatni és mi már most tartunk a 3-nál. :cry:
Ma voltunk ctg-n, izgultam, mert a baba tegnap lustálkodott, de ma már eleget mozgott reggel az odafele úton. Pont kifogtam egy tanuló csajt, aki nem találta a szívhangot, a baba viszont rugdosott, úgy hogy kívülről is lehetett látni, különben megőrültem volna. Erre rájött, hogy a gépet hangosabbra kellene venni. Utánna hívogatta a tapasztaltabb nővért oda hozzám, hogy jó-e az ekg, mert szerinte lapos, a vérnyomás meg ment bennem feljebb. Végül minden oké volt. Utánna elmentem flow-ra ahol a doki megválasztotta a nap legtökéletesebb szívhangjának és keringésének. Akkor megnyugodtam. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Csíkok:
nekem még nincsenek, de lekopogom, minden nap kenem magam vagy Milupával vagy egy Rossmanos csodakrémmel :).

Befordulás:
szerintem úgy lehet érezni, hogy befordult-e, hogy a szeméremcsont fölött dübörög illetve a mell alatt közvetlenül, én megéreztem, hogy a hétvégén befordult, és a doki nyugtázta is hétfőn, csak attól félek nehogy visszaforogjon... :)

Betti:
látom a dokikkal a sikersztrorid folytatódik... :) de lényeg, hogy rájött mi a bibi mielőtt paráztatott volna

Vitte:
nekem is néha erőset rúg, és akkor odakapok, de még abszolute nem fáj, fog fájni szerintetek? Én i snagyon sajnálom, hogy nem talizunk szombaton... :(

Nanett:
ne irigykedj a kilók miatt :), a kezdeti öröm üröm lett... :( de emeltem a kajadagom, remélem azért a cukor OK marad

Lilo:
ugye nem kényszerpihenőn vagy,??? mi történt?

Kép

Kép

Kép
luisa

Csajok!
Holnap már nem lesz időm írni, mert pakolászok, úgyhogy legyetek jók és sokat pihizzetek! Szorítsatok és majd beszámolok a fejleményekről, remélem hamarosan!! :o

Kép
gyanixi

Sziasztok!

pannica!!
A sárga íírigységtől nem is látok :shock: , ilyen gyönyörű helyen lakni!!!!!Ehez képest Tinnye semmi!!!MÁZLISTA VAGY!!!!!!!!!!!

barbamami.
Mi itt a harmadik gyereknél megállunk, nekünk ennyi elég, így sem nagyon bírok a két fiammal, kicsit nagyon rosszak!!!!!!!

Terhességi csíkok??
:( Sajna azt hiszem 3-4 darab van a hasamon és kb ennyi a mellem alatt, és mindez a második fiamnál jelentkezet az elsővel nem volt!!!Remélem most nem jön új csík, kenegetem kamillás testápolóval, de nem tudom, hogy fog e használni. :cry: :)
Puszi mindenkinek.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Sziasztok!

Most hoztam el a tegnap készült vérképemet és több érték is magas volt illetve alacsony. Holnap megyek dokihoz, remélem minden rendben.
Nektek mértek ilyent, hogy D-Dimer érték? Ez nálam jóval magasabb volt (0,79), mint megengedett (max. 0,50). Még négy érték nem stimmelt, de az nem olyan durván. Viszont attól félek, hogy a vérem túl sűrű (hematokrit-érték: 0,40) és az nem jó a baba fejlődésének.
Van akinél ezt szintén nézte a doki?

Kép

Kép
rekanna

Gyanixi!
Megy a szorítás, de bizti gyorsan kiengednek majd!

Rekanna!
Nem értek a vérképekhez, de múltkor én is nagyon beparáztam. Mutattam a dokinak (Szegeden) és azt mondta, hogy nem is tudja minek néznek ennyi felesleges dolgot (itthon), mert csomó minden nem is kell egy kismamának, mert mivel babát várok, úgyis totál mások az eredmények. Viszont néhány dolgot nem néztek, ami meg kellett volna.

Csíkjaim még nincsenek, de ez azt hiszem alkati dolog. Mármint attól függ mit örököltél. Két-három nekem is van, még kamaszkorból, a combomon. A Hugom 1 héttel túlhordta a kislányát és az alatt az egy hét alatt lettek csak csíkjai.

bbetti!
Látom nálad is voltak komplikációk (nyaki redő) Én is hasonló cipőben jártam, de remélem nem lesz semmi baj. A kromoszóma alapján meg a szív UH alapján legalábbis oké minden. De majd akkor lesz tuti, ha megszületik.

Dica!
Juhász Tamásnak hívják és együtt végeztek a férjeddel Szegeden. Most meg együtt járkáltak fel Pestre az MTV székházat védeni, meg a tüntetőket őrizni. :)
Most pénteken meg szerintem együtt mennek Bajára kajára. Na ebből már biztos tudni fogja.

Judit

sch.judit

Sziasztok lányok, köszi a tanácsokat!

Tegnap óta nem is volt semmi, hála! :)

Kicsit szarul vagyok, val.szinű megfázás vagy ilyesmi, mert lázam is van, meg ilyenek. Néha nagyon ráz a hideg, aztán meg melegem van, mint aki klimaxol. A fejem iszonytatosan fáj, úgyhogy nem vagyok toppon, de azért tartom magamat!

Ti hogy vagytok? Remélem mindenkinél rendben minden, és a babák is jól vannak! :)

Kép
elizabeth25

Rekanna
A hematokrit nem vér oxigénszállító képessége? nem biztos.
Nekem a vérképen 0.47 van megadva felső határnak, a tied ettől még jó.

Sch.judit
Nálad mennyi volt az érték, hogy gond volt vele? Én is rettentően paráztam és egy kicsit még most is, hogy nem lesz teljesen egészséges, bár uh-k szerint az, erős és szépen fejlődik.
neked mértek a fejében oldalkamra táglás értéket? Mert az jó lett, gondolom akkor az agya is fejlődik.

Elizabeth
Javulást. :cry:

Kép
Kép
bbeti

Rekanna
Oldalkamra tágulás- helyesen

Kép
Kép
bbeti

Bocsi Rekanna Juditnak írtam, tiszta hülye vagyok. :?

Kép
Kép
bbeti

Judit!

Köszi,így már a Robi tudja hogy ki a te férjed!Küldtem privit!
Ez tök jó hogy ismerik egymást!

Dica
Vendég

Fable,
Azert annyira nem veszes az alvas, valojaban nalunk nincs meg hajnal amikor otthon mar az van. 6 oraval korabban vagyok...

Fenix,
Igen a ruhak olcsok nagyon, es boven van valasztek. A gyerek es babaruhakrol nem sokat tudok mondani, mert otthon sosem figyeltem oket, gyakorlatilag csak ezeket ismerem, de ezek mondjuk tetszenek. Ami barom jo itt az az, hogy olcsok a kismamaruhak is... Ja es Keleti-part, Virginia.

Bacilivi,
Hat... jobbulast a labadnak! Soha jobbkor... :(

Dia,
Ne parazz elore az AFP miatt, a genetikai uh-n majd minden kiderul, vszelg nincs nalatok semmi gond. Mikor mesz uh-ra?

Pannica,
Alomszep helyen elsz!

Dicamama,
Nagy gratula a kislanyhoz!

Luisa,
Vegre irsz magadrol! Szerintem a babad mindent elvesz toled amire szuksege van, ebben nem akadalyozhatod. De megertem az aggodalmadat, en is tartottam ettol mikor honapokig nem hiztam semmit... Nagyon csinos kismama vagy!

Bacilivi,
Igen leszallt. De nem nyiladozok, nem puhulok... varunk meg.

Vitte,
A gatmasszazsrol csak angol leirasom van, de ha jol emlekszem neked ez nem gond, ugyhogy ha akarod atkuldom. Szoval pufol a kis Herkules... :)

Lilo,
Hat elokerultel! Remelem az otthoni pihenesnek meglesz az eredmenye. Meselhetnel tobbet magadrol!

Rekanna,
Gyere ha vegztel a dokinal es meselj mi van a verkepeddel!

Kilok: Hat en eddig mindig csak stabil 6 kg-rol szamolhattam be, ma viszont megint mertem magam, es tobb az mar 7-nel is. Nem tudom meg igy az utolso honapban mennyi johet fel, de ketsegtelen, hogy megindult...
Csemetek: Mi is harmat tervezunk, de fenntartottuk magunknak a jogot egy nagy elbeszelgetesre a masodik utan :D . Persze ez attol is fugg, hogy sikerul-e egy kislany is, mert nagyon szeretnenk ha akarmilyen aranyban is, de fiunk es lanyunk is lenne...
Csikok: Kamaszkoromban jottek elo a fenekemen, gondolom mert hirtelen nyultam. Most a melleimen sok lett, de hasamon semmi. Remelem ez igy is marad. Egy baromi egyszeru kakaovajas kremmel kenem, itt mindenki erre eskuszik. Majd meglatjuk a vegen hogy mennyire volt hatasos.

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van, én nyomom az ágyat és dögrováson vagyok! :shock: :? :cry:

Tényleg lányok, nemsokára itt a Karácsony! :) Hogy elment ez az év is! Apa mondta, hogy tök furi, hogy már hárman ünnepeljük a karácsonyt, bár most a betegség miatt, nagyon megvagyok ijedve, hogy a babónak ne legyen semmi baja! :( Szorítsatok egy picit! :cry:

Kép
elizabeth25

Őzi a kakaóvajas krémnek lehet tudni a "receptjét", vagy hogy hol lehet olyat kapni?

Örülök, hogy jól vagytok! :)

Kép
elizabeth25

Jó reggelt lányok! :lol:

Tegnap is voltunk vásárolni,és kijelenthetem,hogy mindene megvan a babának! :lol: Kókuszmatrac 2 hét múlva lesz kész,mert egyedi méret kell,és a pelenkázót is csak megrendelni lehetett,de majd értesítenek.

A pelenkázónk egyben fürdető is,mert a kád bele van alakítva,és a vízet is le lehet engedni. Egyszóval nagyon praktikus szerintem. :D
Egy kép a pelenkázóról:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok,
Betti, Őzi, Luisa,
Köszi az aggódást. Szerencsére nincs nagy baj, meg van rövidülve a méhszáj, ami így önmagában nem jelent problémát, de 'vigyázni' kell, hogy nehogy nyíljon a méhszáj. Az egyetlen dolog amit tehetek, több pihenés. Utoljára egy hónapja látotott az orvos, és jövő héten megyek, ezért félek egy kicsit, hogy azóta változott-e a helyzet. Ezen kívül ismét ellenanyagot találtak a véremben, ami vércsoport összeférhetetlenségre utal, ezt is jövő héten beszéljük meg, hogy van-e valami teendő. Hát érthető az igzulás.

Betti, már nagyon izgulok olyan közel vagy a szüléshez. Sok mindenen mentél keresztül, most mégis olyan rövidnek tűnik az eltelt időszak.

Őzi, írok privit

Elizabeth, jobbulást kívánok, vigyázz magatokra. Kakaóvajas krémet kevernek neked a patikában, ha kéred.

Pannica, tényleg szuper a hely, én is imádom Görögországot! Ott most milyen idő van?

Csíkok? Szerencsére nincs, viszont a kilókat már nem is mérem. Utoljára +10 volt.

Nekünk ez az első babó, és majd meglátjuk, hogyan viszonyulunk egymáshoz, meg a körülményekhez. Aztán majd az élet hozza, hogy lesz(nek)-e kistersvér(ek).

Boszibaba, ez nagyon praktikus darab, én is ilyen szerettem volna, de a komód már megvan, így a kád mégis külön lesz.

Rekanna, kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki a vérképre, majd írjál!

Később még jövök,
Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Holnap megyünk 4d-s ultrahangra! Hurrá! :P :P Már úgy várom!!!! Eredetíleg jövő hét hétfőre jelentkeztem be, de tegnap felhívtam a rendelőt, és megkérdeztem, hogy van-e még időpont erre a hétre, és szerencsére volt. Nagyon türelmetlen vagyok, ezért nem bírom ki hétfőig :lol: Már nagyon látni akarom a kis tökösömet.

Egyelőre nincsenek még terhességi csikjaim, remélem ez így is marad. Viszont elég sokat hizott a fenekem :( és kezd megjelenni rajta a narancsbőr.... Nem tudom, hogy ilyenkor használhatok-e naracsbőr elleni krémet... Van még valakinek problémája ezzel? Ja, és egyre élesebb köldököm körül a kékes-barna folt.

bbetti, őzi,
Ti már lassan befuttok a finisbe :D :D Tök jó, én is ott akarok tartani :D :D

boszibaba,
Tök jó néz ki a pelenkázó-fürdető szekrényetek. És praktikus is. Mennyi pénzbe kerül?

luisa,
nagyon csinos kismama vagy!!!!

fenix,
milyen volt a bowling? Remélem nyertél! :D :D

Szép napot mindenkinek!

Üdv:
Dius

Kép
dijcsi

Jó reggelt!

Köszi a hozzászólásokat, majd du. jelentkezem dokis hírekkel.

Bbeti:
Igen, a felső határ 0,47-0,48, de azt mondta a dokim, hogy ez egy normál férfinek jó, nem egy terhes nőnek. Nekünk alacsonynak kell lennie, valószínűleg még a 0,40 is magas lesz.

Elizabeth:
Kitartás, én a terhesség alatt kétszer is voltam beteg, egyszer az első héten, egyszer meg 1 hónapja. Fontos, hogy sokat igyál, inhalálj, pihenjél, friss levegőre menjél vagy szellőztessél és vitaminokat szedjél (zöldség-gyümölcs). Gyógyszert én a második alkalommal szedtem csak, Sinupret-ot. De a legjobb, ha felhívod a nőgyógyászod, hogy mit szedhetsz.

Kép

Kép
rekanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?