Új privát üzeneted érkezett!

Bejelentkeztem 4D-s uh-ra, hétfőn megyünk. Már nagyon várjuk, főleg azért, hogy biztosra tudjuk, hogy tényleg egy lány és egy fiú pocol-e bent :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ki is mondta, hogy kevés a fiú? :lol:
Íme 2 kiskukis.

Ő Milán ("A" baba)
Kép

Ő pedig Márk ("B" baba)
Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

szilva de jó neked én minden héten mennék.
GRATULÁLOK fanni a tökösökhöz :D alapítunk egy babanet focicsapatot :D :D
voltunk az új dokinál sokat kellett várni de megérte,nyugodt laza és mindenre kitér elmond felkészít szimpi,16hetesen vérvétel,afp stb,18 hetesen genetika a mávban aztán szerintem 20hetesen elmegyünk 4d-re megint :D

lanyané

fanni szépek a nevek nagyon :D

lanyané

Lanyané :P
Köszönjük!
Mi is fogunk menni még1x, állítólag a 22-23. héten a legjobb. Utána meg ikreknél már semmit sem látni!
Örülök, hogy jó dokit találtál!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Gratula a kukisokhoz! én is a 22. héten voltam 4d-sen.és valóban egymásba lógtak már akkor egy kicsit. de jó volt! :D

Tudna nekem segíteni valaki abban , h hogyan kicsinyítsem le a képeimet? mert ne tudok berakni képet a nevem mellé :cry:
Előre is köszi!

szanet

Szilvi!

Tdanie-nak fiai vannak :wink:

Lányok!

Tegnap frissítettük a honlapot, Lilinek az a legújabb szokása, hogy álmában bebarangolja az ágyat és érdekes helyeken ébred.

Judit

jucicuki

Fanni!

Mi a 21. héten voltunk és már elég nagy volt a káosz odabent :shock:
Volt olyan, hogy csak négy lábat láttunk kalimpálni, Hajdú doktornő meg csak kapkodta a fejét.

Mondjuk enyémek szívultrahangon is olyan virgoncak voltak, hogy fél órát nézte őket, már majd meghaltam a félelemtől, hogy valami baj van, mire kedvesen megsimogatta a karomat a doktornő, hogy nincs ám semmi baj anyuka, csak annyira mennek, hogy nem tudom, hogy ezt a gyereket már néztem-e vagy ez a másik :wink:

Judit

jucicuki

Az a baj, hogy szinte minden kukis fiatalabb nálunk, Amerika meg messze van :roll:

jucicuki

Judit :P
Azért 1 év jelentéktelen különbség ám a gyerekeknél :wink: Arról nem is beszélve, hogy most az a divat, hogy a nők fiatalabb pasikat választanak :shock: Na jó, talán nem ilyen korán :lol:

Judit :P Szanet :P
Akkor inkább korábban érdemes menni? 20-21. hét?
Köszönjük a gratut. Jól meglepődtünk ám 8)

Szanet :P
Ha van olyanod, hogy adobe photoshop, akkor nyisd ki ott a jpeg formátumú képedet (csak ebben a formátumban tudod feltenni a bnetre a képet) és van egy olyan parancs, hogy képméret. Ott tudod kicsinyíteni. Én így szoktam. Ha nincs ilyen programod, akkor a "paint" nevűben kell. Ilyened biztos van.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

lányok ez a genetikai vizsgálat a 18.héten ez ugye nem az amikor a magzatvízből vesznek mintát :(

lanyané

Sziasztok!

Jo sokat irtatok! :lol:
Szomoru vagyok mert tegnap megint kijott az allergiam es viszked, csip, eg es az a baj hogy nem tudom mire vagyok allergias :? ma 12-re megyek dokihoz. Biztos elkuld majd allergia vizsgalatra. A terhesseg alatt es utana szinte minden honapban kijon :cry: elotte meg csak evente parszor. Mi a fene lehet?

Babak olyan ugyik voltak ejjel, 8-tol reggel 5-ig aludt Anna es 6-ig Alex egy mukk nelkul, aztan visszaaludtak es meg mindig huzzak a lobort :D , persze en kismillioszor folkeltem igy is hogy sirast hallok pedig nem is. :lol:

Bogyotanya: gratulalok Adelnak a hasrol visszafordulasra!!! :D Hihetetlen gyorsan fejlodnek ezek a babak!!! :D Muti kepeket!
Tegnap setaltunk es talalkoztunk egy ismerossel, mondta hogy elvisz egy babat, melyikkel van tobb gondom azt viszi el, elgondolkoztam es rajottem hogy nincs is Veluk igazan gondom, olyan jo babak es mondtam Neki hogy a naggyal meg az Apjukkal tobb problema van, azokat vigye el! :lol:

Kamilla: nagyon edesek a babaid, nagyon szepen latszanak, kis turcsi orruk lesz! :D Akkor biztos a nemuk?
Melyik melyik? Szerintem a felso a kislany, az also kisfiusabb. Nem? :wink:

Panni: szoval Nalatok is koncerteznek ejszaka a gyerekek?! :lol: Alex tuti fogzik lassan mert az okle allandoan a szajaban van es ezerrel nyaladzik, tegnap mar eloket kellett ratennem mert az egesz ruhacskaja follul tiszta nedves volt a nyaltol. Nalatok kibujtak mar?
En nem felek tole, a nagyfiamnal sose volt gond hogy jott a fogacska, nem sirt tobbet, jol aludt, nem fajhatott Neki.

Fanni: de aranyos vagy! En is mindig elerzekenyultem terhesen amikor ikreket lattam es nem hittem a szerencsemnek! :D De itt vannak, egeszsegesek es szepek! Nemsokara Te is a kezedben tarthatod majd Oket! Gratula a kukisokhoz!!! Tenyleg kissebbsegben voltak eddig a topikban. :lol: Nagyon szep neveket valasztottatok! Szepek a babik!

Zsani: hu! Hatalmasak a babaid! Azta!!! Elhiszem hogy leszivnak! Hogy van ennyi tejed? :lol: Nem probaltad leszokttani Domikat az esti kajcsirol?
Mi lenne ha az esti kajcsira csak tapit kapna? Talan tovabb birna a kis gyomra kajcsi nelkul.

Szanet: egy fotoprogrammal kell lekicsinyiteni, van Neked olyan?

Na, folkelt Anna.

KépKép
KépKép
tontica

Lanyane: NEM!!! A 18. heti genetikai vizsgalat egy ultrahang ahol nagyon alaposan megnezik hogy minden rendben van-e a babakkal!

KépKép
KépKép
tontica

Hali!
Vagyok. Semmi extra. Csak fekszem mint egy zsák.

Fanni! Cukik a babák. Jók a nevek is. Az egyik nálunk is játszik. :)

Tonti! Pont fordítva van. A felső a fiú. Az tuti, az alsó állítólag lány, de nem 100% még mindig.
Az allergia rosssz lehet, főleg, hogy nem lehet tudni mitől van. :(
Nekem meg a kézfejemen jöttek ki ilyen nagyon apró piros pöttyök. Nem tudom mi az, nem tűnik allergiának, nem viszket, nem dudrodik ki, olyan mintha nagyon apró hajszálerek megpattantak volna. Az arcomon is van kettő, de már hónapok óta és nem múlik el. Az most már örökké ott fog maradni?

Kép

Kép
kamilla306

Fanni, Tonti!!!

Köszi a segítséget!!!juhú, végre tudok képet tenni! :lol:
Csak paint-em van, de sikerült azzal :D
KÖSZI

szanet

Sziasztok!

jucicuki: :oops: :oops: de ciki :oops: Bocsi, tdanie :oops: , de akkor is gyönyörűek :D

fanni: tegnap pont kérdeztem a 4d uh-os mikor bejelentkeztem, hogy ikreknél mikor érdemes menni. Azt mondta, hogy a legideálisabb a 20. hét, mert akkor még talán nem takarják annyira egymást.

tontica: sajnálom az allergiádat :(
Nekem a múltkor a nyakamon jött ki több olyan piros és száraz foltocska, vettem rá egy nagyon jó gyógykenőcsöt, az rendbe hozta.

lanyane: a 18. héten tényleg csak uh. van. Magzatvízvételt már csak nagyon indokolt esetben csinálnak. Pl. ha az AFP rossz és többszöri genetikai uh után sem egyértelmű, hogy van-e gond vagy sem.
Szóval nyugi! :wink:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Lányok :P
Kérdeznék!
Olyan érzésem van a hüvelyemben, minha lefelé húznák... vagy mintha 2 órát szerelmeskedtem volna. Napok óta tart.
Ez is normális? :shock:
Köszi... ha tudtok segíteni!

Tontica :P
Köszönöm!

Kamilla :P
Ha nem tudták 100%-ra, akkor tuti kislány :lol:
Melyik nevünk lesz egyforma? Bizti a Márk 8)

Szép, nyugodt arcod van! Ilyen egy ikres kismami :)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni: gratulálok a kukisokhoz :D Szép nevek! :D

Szilvi

szilvaqueen

fanni: erre én nem tudok válaszolni, nem éreztem még ilyet.

Szilvi

szilvaqueen

Szilvaqueen,
Mi is hétfőn megyünk 4D-re, és már borzasztóan várom! :wink: Majdnem egyidősek napra is a babóink!

Fanni,
Jók a képek! És a nevek is szépek! Hű, mi még nem tudjuk, vannak ötleteink, de még nem döntöttük el 100%-ra. Valószínűleg Réka és Zorka lesz a befutó! :wink:

Lanyané,
Örülök, hogy az új dokid rendes! Rengeteget számít szerintem! A 18. heti az egy alapos ultrahang, ahol mindenüket megmérik és átnézik tüzetesen. Magzatvízvétel csak akkor van, ha te arra külön el akarsz menni! Vagy valamelyik eredményed indokolja!

Juci,
Megkukkoltam az új képeket, hát egyre szebbek a csajok, de tényleg! Annyira drágák! :D

Tonica,
Sajnálom ezt az allergia dolgot, fogalmam sincs mi lehet.

Lányok, nekem meg a mellem alatti rész, inkább középtájon olyan pattanásos. Pici apró patik, amik nem akarnak elmúlni. Gondolom, hogy a hormonok okozzák, de nem lehet erre esetleg valamit használni? Szerintetek menjek el bőrgyógyászhoz, vagy majd a terhesség után úgyis elmúlik? Érdekes, mert csak itt vannak, az arcomon nincs.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni,
Nekem ilyen még nem volt, nem tudok segíteni. De nem fáj erősen, ugye? Mert ha szurkáló, erősebb fájdalmat érzel a hüvely környékén, az lehet húgyúti fertőzés is, de állítólag az elég rendesen fáj, és a terhesség alatt igen gyakori lehet.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nem akar venni valaki egy kantáros , farmer kismamanacit?
Egyszer sem volt rajtam.vadi új! 38-as,mindkét oldalán 3 gomb, így bővíthető.I.ár:3000Ft.
Kép [/img]

szanet

Fanni!
Köszi a bókot :oops: :lol:
nem tudom mi lehet a hüvelyedben ez az érzés.remélem elmúlik :!:

Pattanások: olvastam, h van olyan, h terhességi kiütés.pici piros,viszket.nekem volt néhány a hasamon.de azt írták hajlatokban gyakoribb. én is meg voltam ilyedve, h mi az :?

Amúgy nekem a hátam lett pattanásos, mióta babákat várok.soha nem vol pattanás a hátamon :(

4D: nekem nem takarták egymást a 22. héten. én nem akartam nagyon hamar menni, mert szerettem volna látni az arcocskájukat.és ugye minnél korábban mégy, annál kevésbé látszik.sztem.

szanet

Jaj, de hülye vagyok, most nézem, h ly-nal írtam, h ijedve :oops: :lol:

szanet

rebe: ha nagyon zavar a patti, elmehetsz vele bőrgyógyászhoz, ír fel rá valami szert. De biztos, hogy el fog majd múlni.

Szilvi

szilvaqueen

Nekem pont fordítva van, szerencsére. Amióta terhes vagyok elmúltak a pattanásaim. Csak ezek a pici piros pöttyök lettek helyette.

Fanni! Igen, a Márk. :)

Kép

Kép
kamilla306

Szilvi :P
Köszi!

Rebe :P
Nem vészes, csak furcsa :? Jövő héten úgyis megyek a nőgyógyászomhoz, ha nem múlik el, rákérdezek. Már az is eszembe jutott, hogy annyit ülök, hogy lehet, hogy valahogy elnyomtam vagy mi :oops:
Aranyosak a Ti neveitek is :D

Nekem van egy nagyon hasonló nacim. Amúgy imádom! Te miért nem hordtad? :shock:

Kamilla :P
Gondoltam :)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni:

Nekem van egy másik kantáros nacim, csak az kord. nem kell másik, m anyira nem szeretem a kantárosokat. ezt meg kaptam, pont mikor megvettem a másik kantárost :evil:

Nekem is van egy kérdésem:
kb 2 napja, ritkán kis fájást észlelek a hasam alján.mint amikor menstruációs görcsök kezdtek jelentkezni régen, csak persze attól sokkal, sokkal enyhébbek.
lehet, h a méhem tágul ? v mi????remélem nincs semmi gond!
kicsit megijedtem :roll:
Ti éreztetek ilyet?
jövőhéten csütörtökön megyek dokihoz, remélem addig nem lesz semmi komoly belőle!

szanet

Szanet -a menstruációs jellegű fájdalom ( még ha enyhébb is ) nem igazán jó -figyeld hogy nincs-e rendszer a megjelenésében -egyél sok magnéziumot pihenj -ha lehet dőlj le és ha tovább tart inkább menj dokihoz hamarabb. A szúrkálós fájdalom az ugye csak a méhtartó szallagok nyúlása és az is más jellegű ha az egyik baba mondjuk nyom egy ideget... de ha a menzeszhez hasonló akkor azért oda kell figyelni....(eszem ágában sincs ijesztegetni -csak vigyázzatok magatokra :!: )

Kép
Kép
panni7

Rebe, nagyon izgi, tegyél majd képeket ide is.
Szerintem bőrgyógyászhoz fölösleges menned, mert amit fel tudna írni, az úgyis csak hormontartalmú vacak, azt meg most ugye nem ajánlatos. Szerintem várj vele a terhesség/szoptatás végéig, esetleg ha legközelebb mész a dokidhoz, említsd meg...

Judit

jucicuki

Szanet: egyetertek Pannival, a menziszeru fajdalom a has aljan nem jo, azt is jeletheti hogy kezdesz kinyilni de ne ijedj meg lehet egesz masrol van szo. Ha folyamatosan jon az erzes es egyre erosebb akkor irany a korhaz!

Fanny: nem biztos hogy ugyanarrol beszelunk, de ilyesfajta erzesem nekem is sokszor volt, sot szinte vegig a terhessegem alatt, olyan erzes mintha le akarna szakadni az egesz cucc :? :lol: en rafogtam a verbosegre es szerintem ez az ok mert menzi elott es alatt is ilyen erzesem volt mindig. Az ajkak es egyaltalan ott minden meg van duzzadva ilyenkor es emiatt erzekenyebb, szerintem ez lehet az ok! De nem tom, na ezt jol megaszontam! :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ja, voltam dokinal, kaptam ket injekciot is es ha holnapig nem javul az allergiam mehetek vissza az ugyeletre. :?

KépKép
KépKép
tontica

Lányok!

Nálatok nem borulnak ki a gyerekek,ha hasra fordulnak?
Nálunk ez a történet:hasra fordulnak és utána megy a küzdés a mászás,visszafordulás,miegymás...egy idő után meg elkezdenek sírni,gondolom elfáradnak...jól gondolom?

Múlt hét szerdán voltunk oltáson,azóta olyan kis nyügisek...Adél tegnap fél négykor kelt!!! :( Frontok?Vagy mi lehet szerintetek?

Leila

Kép
bogyótanya

Tontica :P
Pontosan ezt érzem! Olyan jó, hogy mindig megnyugtat valaki :oops: :roll: Tényleg, a vérbőségre nem is gondoltam! Igen, tényleg mensikor is ilyesmit érez az ember! Milyen gyorsan felejtek, pedig még csak most fog a 4. kimaradni :lol:
Nagyon köszönöm!!!

Én sem vagyok kantáros párti, de Apának nagyon tetszem benne, ezért már imádom :lol: A gatyára értettem, de Apát is persze :lol:
Mi bevásároltunk terhes cuccokat 30 eFt-ért és 2 nap múlva kaptam egy nagyon kedves 3 kisgyermekes Anyucitól 2 óriási szatyor terhesruhát! Ráadásul épp a méretem! 8) Többet nem is kell vegyek, csak fehérneműket, mert azokat folyton kinövöm...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bogyótanya!
Küldtem privit. Remélem átment.

Kép

Kép
szofi74

Tontika - Berninek 3 Annabellnek 2 fog bújt már ki -sajna Barbinál is eléggé megszenvedtük de neki nem jött ki ilyen korán -1 évesen még csak 4 foga volt :oops:
Bogyó nekem szintén nagylány volt a hasalástól kiborulós -ez azért volt hasznos mert motiválta a mozgásra hogy testhelyzetet változtasson :) Ikerhölgyek momentán úgy kúsznak mint a vizisikló :-)

Kép
Kép
panni7

Bogyó, még mindig lógsz a tandemszopi leírásával.... khmkhm 8)

Kép
an°°di

Mindenki:

Köszönöm a tanácsokat!!! Olyan jó, h nektek mindig írhatok!! :D
Pihentem. nem fájt. vszleg nem komoly.persze ha erősödik, v rendszeres időnként jönne megyek a kórházba. de remélem erre nem kerül sor!

Bogyó:Engem is érdekelne a tandemszopi :lol: :D

szanet

sZIASZTOK! 8 HETES IKERBABOCÁIM VANNAK A POCIMBAN ÉÉS VESZÉLYEZTETETT TERHES VAGYOK.AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI TŐLETEK,HOGY TITEKET IS ELTILTOTT A DOKI AZ EGYÜTTLÉTEKTŐL EGÉSZEN A VÉGÉIG?JA ÉS MÉG1 MIKOR MEHETEK 4D-RE?VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.TOVÁBBI JO EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!!!ÉS BOCSI A ZAVARKODÁSÉRT
s.csilla

Szanet örülök hogy elmúlt... :)
Csilla -gratula a babákhoz! Az ikerterhesség általában automatice veszélyeztetett besorolást kap (meg a lombik is - így néha lehet válogatni ki miért szeretne veszélyeztetett lenni :? )
Egyébként nálad esetleg van valami plusz mondjuk kezdeti vérzés vagy ilyesmi...vagy tényleg csak a két pici miatt alakult így? Elvileg az ikerterhesség nem jár teljes együttlét eltíltással csak az első 12 hétben és az utolsó trimeszterben nem javalt, a kettő között elvileg szabad.(persze csak ha nincs méhnyak rövidülés, vérzés .... szal más komplikáció)Nálunk ez konkrétan úgy volt hogy én inkább kimaradtam a jóból mert féltettem a babákat de ha nincs komolyabb indok ennek nem kell így lennie :)
A 4D kb a 26. és 32.hét között a leg élvezhetőbb előtte még pici a baba később meg már túl nagy hogy jól látható legyen.Ikreknél meg pláne nagy a tumultus :)

Kép
Kép
panni7

SZIA PANNI7! KÖSZI A GYORS VÁLASZT!!!!! :lol: EGYENLŐRE NEM VÉRZEK CSAK NAGYON ROSSZUL VAGYOK ÚGYÉRTEM,TELTSÉGÉRZET MEG ÉMELYGÉS ,NÉHA ELKAP EGY ROKAKOMA,ÉTVÁGYTALANSÁG NA MEG A SZAKOKRA NAGYON NAGYON.EGÉSZ NAP SZINTE FEKSZEK.HU AZ OLYAN SOK IDŐ NEM TUDOM MEDDIG BÍROM HOGY NE LÁSSAM A CSÖPPSÉGEKET :oops: MI IS MINDENKÉPPEN A BABÁK SZEMPONTJAIT TARTJUK ELŐNYBEN ÉS INKÁBB MÁS MÓDSZERT ALKALMAZUNK :oops: :wink: gRATULA A BABÁIDHOZ ÉS A NAGY LÁNYODHOZ
s.csilla

Szívesen :) tulajdonképpen az hogy abban az időszakban a legjobban élvezhető a 4D az még nem zárja ki hogy máskor is (hamarabb)megkukkantsátok őket pláne ha a dokidnak is van olyan uh gépe amin kivitelezhető- de ha kifejezetten csak babamozizni szeretnétek akkor abban az időszakban látszanak a legszebben :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!
Végre újra itt :)
Csak pár napot hagytam ki, és már rengeteget írtatok...Csak ezt az oldalt tudtam elolvasni, bocsi!

Tontica!
Allergia :(
Gratu a gyerkőcöknek az alváshoz!
Nálunk Andris csinál ilyeneket, a hölgy 2-3x kel éjjel :?

Fanni!
Énn is ezt tudom mondani, mint Tontica. Nekem is volt szinte végig az egész terhesség alatt, azt mondta a doki, hogy nyugi, nincs semmi baj.

Panni!
Már kúsznak? :shock: Nagyon ügyik! Meg foguk is van...

Nálunk még csak Hanga fordult a hasáról a hátára 2x tök észrevétlenül...De nem izgatom magam (legalábbis megpróbálom :) ), mindenki máshogy fejlődik. Andris meg lehet, hogy az izom-letapadás miatt nem csinál ilyeneket. A nőci, akihez megyünk, szabin volt ezen a héten, úgyjhogy csak hétfőn tudjuk felvenni a kapcsolatot vele. Ja, Hangának is azt mondták, hogy baj van, nem jól tartja a lábait...De legalább észrevettük, most még lehet rajta segíteni.

Kép
Kép
maminti81

Szia Csilla!
Üdv itt!
Az én dokim extra laza volt, egyáltalán nem tiltotta a szexet. :) De a dokid tudja, ha megbízol benne, inkább hallgass rá, minthogy emiatt rtosszul éerzd magad!

Kép
Kép
maminti81

Csilla: üdv :D
Az tényleg úgy van, hogy az első és az utolsó trimeszterben nem ajánlatos a házasélet. Én konkrétan rákérdeztem a dokinál, hogy akkor most 9 hónapig semmi? :oops: Azt mondta, addig vagyok tiltva ettől amig azt nem látja, hogy a méhlepényem (nekem a méhszájhoz közeli volt) nem a megfelelő helyen tapad, addig ne is gondoljak rá. Most a 18. heti uh-on már minden a legnagyobb rendben volt ezért áldását adta a dologra :oops: :lol: :lol: :lol:
Csak még annyit kért, hogy ha lehet ne brutálisan :lol: :lol: :lol: Ha-ha-ha :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Engem végig letiltott a dokim a kekszről...meg a terhestornáról, meg mindenről..bár, én a beültetés napjától kezdve folyamatosan görcsölök, nemcsak a méhszalagok nyúlása-görcsök, hanem menstruációs görcs-szerű görcsök. Magnéziumot szedek, 3x1 Magnerotot, nekem a Magne B6 és Citirci semmit sem értek....(Bár így is vannak keményedéseim, de korántsem annyi, mint amikor nem ezt szedtem...akkor még klotyóra sem mertem elmenni, biztos voltam abban, hogy vetélek...de semmi gáz, nekem úgy látszik, ezzel jár. Nem mondom, hogy megszoktam, mert rettentően parás így, de már közel a cél :D )

Kép
babyteve2

sziasztok!hát akkor befogadtok :?: nem akartam zavarkodni ,de nemtaláltam sehol jobb topikot :oops: meg anyira kezdő vagyok az ikerterhességben :oops: ,főleg az zavar nagyon,hogy nembirok egyáltalán enni ,de még csak fölkelni is alig az ágyból :cry: ma felkelltem és kimentem a konyhába és mire meglekvároztam a kisfiamnak a kenyeret már elsötétült minden előttem.alig birtam bevánszorogni a háloba.lefeküdtem és utána jobb lett,de sirva kellett ennem(egy kis üres kenyér meg egy deci tej).mi lehetett ez :?: leesett a vérnyomásom vagy a gyengeség :?: a dokim nem adta oda nekem a mobil számát és csak kedden rendel.ati dokitok odaadta a privát számát :?: irjatok légyszi :!:
s.csilla

Lányok, köszi a pattanásos tanácsokat! Azt hiszem, egyenlőre akkor nem megyek sehova velük, mert annyira nem zavarnak, remélem a terhesség után elmúlnak! :wink:

Szanett,
Ha erősödik akkor azonnal menjél el szerintem a dokidhoz! Nekem azt mondta az enyém, hogy akkor hívjam rögtön ha görcsöket érzek!!!

S.csilla,
Szia, üdv itt! Miért ne fogadnánk be?
Hát a doki minket is letiltott, mert én a 10-ik hétig barnázgattam, meg utána is voltak kisebb hasfájásaim! És a méhlepénynél is volt valami. Most már egyébként semmi nincsen, most meg már nem merjük! :oops:
Mi hétfőn megyünk 4D-re, a 20. héten, majd beszámolok milyen! De szerintem jó lesz, mert már a 18-ik héten a genetikai uh-n is lehetett látni az arcocskájukat, igaz még nem olyan jól!
Hát a rossz közérzethez nem nagyon tudok szólni, mert nekem nem volt ilyen, én tudtam enni a legelején is. Lehetséges hogy a vérnyomásod túl alacsony! Az én dokim megadta a mobilját, nekem azon kell hívnom!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Maminti igazad van hogy nem kell izgulni :) -mindenki más ütemben nyomja :) -barinőm ikerfiai két hónappal idősebbek a lányoknál és még ők is csak éppen hogy forognak ...és az is teljesen ok :) (és a gyerkőceidet szakember is látja) -a csajaim meg sajtkukacok ez pl cseppet sem előnyös amikor etetni próbálom őket.. :)
Csilla valszeg alacsony a vérnyomásod(igazából ez a szédelgés is egy jellemző koraterhes tünet)- én az első 12 hétben rendszeresen majd elájultam. Ilyenkor sok folyadék (remélhetőleg megmarad benned) -és ha nagyon ájulás közeli a dolog akkor a legjobb lefeküdni lábakat pedig felemelve nekitámasztani a falnak így a vér a fejedbe áramlik.(feküdtem így fogmosás közben a fürdőben ágyazás közben a hálóban.... 8) )
Ne aggódj ez is elmúlik a 3 . hónap után. Az émelygés viszont picit tarthat tovább hiszen két baba az egyenlő több hormon -ahogy a méhlepény átveszi a babák táplálását az is jobb lesz. Kitartás :)

Kép
Kép
panni7

Én sajna, a mai napig szédelgek....(bár, inkább alacsony legyen a vérnyomásom, mint magas :D )
Rókákról meg aztán főleg nem mesélek... :oops: :(

Kép
babyteve2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?