Sziasztok!
Jo sokat irtatok!
Szomoru vagyok mert tegnap megint kijott az allergiam es viszked, csip, eg es az a baj hogy nem tudom mire vagyok allergias
ma 12-re megyek dokihoz. Biztos elkuld majd allergia vizsgalatra. A terhesseg alatt es utana szinte minden honapban kijon
elotte meg csak evente parszor. Mi a fene lehet?
Babak olyan ugyik voltak ejjel, 8-tol reggel 5-ig aludt Anna es 6-ig Alex egy mukk nelkul, aztan visszaaludtak es meg mindig huzzak a lobort
, persze en kismillioszor folkeltem igy is hogy sirast hallok pedig nem is.
Bogyotanya: gratulalok Adelnak a hasrol visszafordulasra!!!
Hihetetlen gyorsan fejlodnek ezek a babak!!!
Muti kepeket!
Tegnap setaltunk es talalkoztunk egy ismerossel, mondta hogy elvisz egy babat, melyikkel van tobb gondom azt viszi el, elgondolkoztam es rajottem hogy nincs is Veluk igazan gondom, olyan jo babak es mondtam Neki hogy a naggyal meg az Apjukkal tobb problema van, azokat vigye el!
Kamilla: nagyon edesek a babaid, nagyon szepen latszanak, kis turcsi orruk lesz!
Akkor biztos a nemuk?
Melyik melyik? Szerintem a felso a kislany, az also kisfiusabb. Nem?
Panni: szoval Nalatok is koncerteznek ejszaka a gyerekek?!
Alex tuti fogzik lassan mert az okle allandoan a szajaban van es ezerrel nyaladzik, tegnap mar eloket kellett ratennem mert az egesz ruhacskaja follul tiszta nedves volt a nyaltol. Nalatok kibujtak mar?
En nem felek tole, a nagyfiamnal sose volt gond hogy jott a fogacska, nem sirt tobbet, jol aludt, nem fajhatott Neki.
Fanni: de aranyos vagy! En is mindig elerzekenyultem terhesen amikor ikreket lattam es nem hittem a szerencsemnek!
De itt vannak, egeszsegesek es szepek! Nemsokara Te is a kezedben tarthatod majd Oket! Gratula a kukisokhoz!!! Tenyleg kissebbsegben voltak eddig a topikban.
Nagyon szep neveket valasztottatok! Szepek a babik!
Zsani: hu! Hatalmasak a babaid! Azta!!! Elhiszem hogy leszivnak! Hogy van ennyi tejed?
Nem probaltad leszokttani Domikat az esti kajcsirol?
Mi lenne ha az esti kajcsira csak tapit kapna? Talan tovabb birna a kis gyomra kajcsi nelkul.
Szanet: egy fotoprogrammal kell lekicsinyiteni, van Neked olyan?
Na, folkelt Anna.