sziasztok!
Vanni én is úgy gondolom, hogy egy hónapig még simán belefér a csak tejcsi, ha már 5-öt kibírtunk
, de aztán hozzá akarom szoktatni a tápszerhez és a pépekhez meg gyümihez meg bébikajához, lehet ez egyszerre túl sok lesz neki, na majd meglátjuk
nálunk ma már karácsony volt
, Corában leértékelések vannak FP játékokból, a tanulókutyus 9990,- helyett 7215,-Ft, megvettem Édua meg annyira meggyőző volt és Lara szeme csillogása, hogy kibontottuk
, kapott még egy kis rágókát is ez is FP 1000,- helyett 750,-Ft volt
, pillangó, csorgőszárnyú
Édua most nem kapott semmit és nagyon jól viselte, ő csak kiválasztotta, hogy mit szeretne majd a Jézuskától kapni
panndi Zsófinak utólag is Boldog Születésnapot!
vanni neked is Boldog Szülinapot!
mozza nem semmi csaj vagy, én tutira nem szólnék semmiért
Anita sajnálom, hogy így álltok, legyetek optimisták, rossz után csak jobb jöhet
aerfen köszi a linket, megnézem
teszveszt egyfolytában bújjom, nézem a mellszívót, bár már csak jövő hónapban fér bele a keretbe
Böbi nagyon csini leszel
Egyébként én is nagyon sokat eszek, ma pl beréteseztem, vásár volt a corában
, vettem is mákosat, almásat túrósat, meggyesmákosat, ja és barackos túrósat
kutyafüle úgy tudsz spórolni, hogy elmész a rokonokhoz kajálni
, mi ma anyósnál voltunk, holnap meg csirkecombi lesz sütve zacsiban krumplipürével
zdori a gyerektől is függ, annyira nem lelkes már a tejcsiért, napközben nagyon keveset eszik, a legjobban pancsi után és éjszaka, vagy hajnalban eszik, reggel meg totál keveset és délelőtt
Szofi nem tudom mit rontottál már el, de ne add fel
Édua febr. 19-én volt 1 éves és márc 02-án már egyedül járt
zsüci Kamilla nagyon-nagyon ügyes, Lara meg visszafelé fejlődik
ha fogom a kezét és fekszik a hátán és húzom fel, nem akarja tartani a fejét, nem értem
, eddig tartotta, ja és tegnap pancsi előtt tornáztattam, ha már oldalra fordítom akkor egyből hasra vágja magát, amúgy meg elvan háton ha ébren van, ha meg lerakom hason aludni, be is alszik
Jó éjszakát mindenkinek!
Ildi