Új privát üzeneted érkezett!

Boci:értem :lol: :lol:
ja és köszönöm a válaszod,Olinak sincs még foga... :wink: :lol:

solya051020
Káld

Apa horgászni van, úgyhogy ma megint Stephennel bújok ágyba a King családból :oops: :lol: :lol:

Ja, azt el is felejtettem elmesélni, hogy a héten apa fogott egy 4,7 kilós süllőt, és ez szerencsére az általa felállított 5 kilós "visszadobandó" határ alatt van (bár aszonta, hogy azért agyalt rajta kicsit), szóval feje-farka (a süllőé!!!) fincsi lesz az augusztusi alaplében, többi megy bele a hasamba vajasan megsütve :lol:

Végigalvós, kevesetfelsírós, pihentető éjszakát mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.07 21:49-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Kubu! :shock: :roll: :?: vazze!!!!!!

[quote] írta:s kicsit irigy is vagyok, mi sose megyünk vacsizni, meg sehova kettesben, max. bevásárolni.

Zsörmi! Miért?

[quote]Z írta:öldi! Nem ekkorák potsogtak gondolom... ezt összegyúrtad?

Enikő!
Nem Pesten, de ekkorák potyogtak biza!!! Én is csak néztem!
http://www.idokep.hu/?oldal=live

[quote]m írta:a megint Stephennel bújok ágyba a King családból

Gabi! Ez Király! ;) :)

Kép
zölddisznó

Én meg a Federerrel bújnék, hogy ünnepeljünk.... :D

Kép
mannababoca

Én meg még nem bújok!

Kép
zölddisznó

olyan régen raktam fel képet,most amúgy sem tudok aludni gondoltam dobok fel párat

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

bocsi ha sok lettem :oops: :oops:

solya051020
Káld

[quote="dcili81"]K írta:dcili81ubu jó nektek, én azt hiszem most fogom anyámmal a beszélgetést befejezni....

miert? most mi tortent?

kubu. orulok a pozitiv fejlemenyeknek. remelem igy marad!

gabi. mi ma elvittuk Kincsot egy uszodaba. felhivtam oket elotte van gyerek medence, melegebb vizzel. na erre 29 fokos volt es csak a labat tettuk bele, es mar uvoltott. 10 percet voltunk a vizben, 4000ftert. :evil:

jurmine. te apa mit csinal? miert nincs soha otthon? miert nem segit?
jobbulast neked.

az este nalunk is huzosra sikeredett. furdes elott mar eleg nyugos volt. mar mikor levetkoztettuk pityergett, de maskor ha betettuk a kadba, akkor feloldodott es elkezdett pancsolni. ma este meg uvolteni kezdett el. azt hittuk forro a viz, de nem. es onnantol kezdve majd 60 percen at ugy uvoltott, mint akit nyuznak. borzaszto volt. cici sem segitett. adtam neki homeos port. talan az hatott, vegre lenyugodott, majd valahogy belengyomoszolte a cumi buanyag veget a szajaba es nem birta kiszedni, nekem se ment egyszeruen. ujra kezdodott az uvoltes. szegenyt annyira sajnaltam, es kozben tehetetlennek ereztem magam. azert f10-re sikerult elaltatni.

KépKép
KépKép
mush589

gabi. halaszle lesz, nem bogracs gulyas?

KépKép
KépKép
mush589

Don't disturb, please!
Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Köszönöm az együttérzést!!!!

Zöldi: nem tudom, mindig csak rohanunk.

Mush: a látszattal ellentétben apa rengeteget segít, ha itthon van! Még el is vagyok kényeztetve! Pelenkáz, együtt fürdetünk, a tápot Ő adja, főz, mindig Ő sterilizál... De dolgozik a munkahelyén, meg mellette, meg ez, meg az.... Most így jött ki, csak kikészített nagyon. Ma jön anyum, mert vásárolnom kell menni, meg bankba, meg szülinapi tortát kell sütnöm, meg hozzák apa ajándékát, szóval ma sem fogok pihizni. Nem beszélve a takarításról, vasalásról. Vivi pedig úgy látom ma is nyügi, nem kicsit. Lehet elkapja tőlem a betegséget :(

KépKép
jurmine

Zöldi: nagyon jó a kép!!!!

Solya: én ezeket már láttam :lol: , tegnap megnéztem a honlapotokat, édesek a gyerkőcök!

KépKép
jurmine

Sziasztok!

Ismét egy jó mozgalmas hétvégén vagyunk túl!

Szombaton gyereknap volt itt a közösségi házban, Gergőék fölléptek a néptánccal, aztán ott is maradtunk, volt még bábszínház, egy férfi és egy nő gyerekdalokat énekelt (Halász Judit, stb.) karate bemutató, és játszóház. Szabi annyira jól érezte magát, hogy még az evésről is megfeledtezett Ahogy jöttünk haza, el is aludt, és így másfél órával később evett, mint ahogy szokott. De még ez sem zavarta.

Kép nézzük a bábszínházat

Tegnap pedig a Bogi szülinapi bulija volt. 10 gyerek volt meghívva, nagyon izgultunk, hogy jó idő legyen, és szerencsére itt az volt. Felhők jöttek-mentek, de itt csak este 9 körül kezdett esni az eső, addig jó idő volt, így tudtak az udvaron lenni. Először fürödtek, aztán jött a kaja (apa grillezett), aztán volt egy kis verseny, táncszőnyeg, aztán megint kimentek, és miután az egyik fiút ruhástól beledobták a vízbe, mondtam, hogy inkább öltözzenek vissza, mert nem tudok mindenkinek csereruhát adni, úgyhogy még volt egy nagy vizicsata. A végén alig akartak elmenni. :)
A torta is egész jól sikerült, elfogyott az utolsó morzsáig. Néhány fénykép, bocsi, ha sok leszek!

Kép a torta Kép az ünnepelt 13 éves
Kép kicsi a rakás:)
Kép Szabi érdeklődve figyeli a nagyokat:)
Kép kaja!!!
Kép Kép játék közben
Kép csata

zsebi_baba

Ja, még annyit, hogy Szabi annyira fel volt pörögve tegnap, már délelőtt is érezte a készülődést, aztán amikor meg itt voltak a gyerekek, az istennek sem akart elaludni! Félt, hogy kimarad valamiből! Fél 7-kor dőlt ki. :)

zsebi_baba

Solya! Édesek a gyerekeid!

Zöldi! Jó kép! :)

zsebi_baba

Na rávettem magam vettem egy nyakpárnát!
Kép Remélem jó lesz és hasznát veszem,mert a törölközős módszer nekünk nem jött be,lehúzkodta a feje köröl,aztán szétetekeredett...

Zsebi jó nagy lányod van már!Boldog szülinapot neki.Frankó a medencétek is.És a torta is tök jól sikerült,ügyes vagy! :wink:

Solya nagyon aranyosak a gyerkőcök.

Hanna meg édes vagány kiscsaj!!! :lol:

Hú hát a házunkkal terveim azok aztán nekem is lennének még bőven,de nagyon lassan megy lóvé hiányában.Most ha marad egy kis pénzünk,is inkább állatkertezni akarunk a gyerekekkel.De én nem vagyok elkeseredve,sok ennyi idősnek még háza sincs,anyu legalábbis mindig ezzel biztat... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zoldi. nagyon szupi a kep!

zsebi. nagyon jo lett a torta es a bulis kepek is halaliak! bogi mennyivel magasabb mint a tobbi lany! na es szabi eszmeletlenul hasonlit az apukajara!

KépKép
KépKép
mush589

halihó!

nem voltam hétvégén,összesen 6 oldalt kell bepótolnom.... :shock:
máskor alig írtok hétvégén!Na mindegy!

Nálunk a helyzet nem éppen csodás éjjeli ebredés terén.Van hogy egyszer de van hogy kétszer is ébred és én ettől már kikészülök.
Annyira fáradt vagyok,majd összeesek.
Nem értem hogy eddig miért aludt elegész éjszaka egyetlen ébredés nélkül most pedig miért nem.
Tegnap éjjel pl. játszani akart,kiabált,sikított....
nem hinném hogy éhes lenne,mert amikor hányt,mert bekajált akkor is felébredt....és most is 200at hízott kereken egy hét alatt.
Fogacskát nem látok hogy készülődne :roll:
Ötletek?Esetleg vmi megoldás hogy leszoktassam róla?
Nehogy már félévesen kezdjen el éjjel felébredni.

vettünk mi is habtapit a tescoban,de nagyon csúszik a teteje,így megfordítottam és a hátulján szokott lenni.
Ti mivel barikádozzátok körbe?

megyek visszaolvasni

folyt...

KépKép
lyndee

Helló Csajok!

Hát a tegnapi nap nálunk is húzós volt! Zsófi szokásos hajnali 5-ös kelése után reggel 9-re már kitakarítottam az egész házat. :-D Aztán szavazás, séta, ebéd. Délután uncsitesók jöttek, majd még este átugrott apósom. Este fél 10-kor már én is aludtam. :-D És volt olyan rendes Zsófi, hogy hajnal 5-ig egyszer sem keltett fel. Most meg már másfél órája húzza a lóbőrt. Egy angyal ez a csaj! :-D

Zsebi!
Boldog szülinapot Bogidnak! Én is akarok a kertbe egy ilyen medencét!!!!

Jurmine! Andy!
Jobbulást nektek!

Solya!
Szépek vagytok! Utcsó kép a befutó! Mindkét csimid a te szemedet örökölte!

Kubu!
Örülök, hogy oldódni látszik a családi helyzet!!! Ma vizsgázok? Kéz és lábtörést!!!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Ezt ma kaptam a babakocsis sráctól:
Remélem most boldogság önti el szívedet,hogy negatívot írtál rólam !!Nem takartam el a lyukakat mi is így használtuk azzal a " szép" huzattal!! :) hozzá kaptuk,amikor 24000ft-ért vettük egy használtboltban!És mondtam,hogy sajnálom,de már visszacsinálni nem tudtam!és ne válaszolj a levelemre...nem azért irtam! autómatikusan törlöm!!
nem lenne jó ha fel...nám az idegeimet senkinek.. :)

Kép
Kép
Kép
erika26

Zsebi! Nagyon jó lett a torta, ügyi vagy! A medencétek meg szupi!

Zöldi! Hanna haláli!

Kubu! Hát anyud érdekes, mindenesetre remélem ilyen marad. Nem hiszem, hogy nem érzi így jobban magát.

Ma kezdem a fogyót drukkoljatok!

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jó éjszakája volt!

Dani tegnap délután olyan nyűgös volt, hogy semmi mást nem csinált, csak vísított, az idegeim a pattanásig feszültek!
Aztán 8-kor elaludt, néztünk is apával, hogy biztos kelünk 5-kor, de fél 8-ig szunyált mindenki! Tök jó volt! 3-4x keltünk, szóval nem volt gáz!

Gaby nem sértettél meg egyáltalán, elfelejtettem a mosolygós smájlit kirakni!
Eddig nem szóltam, de mi is mennénk az augusztusi talira, remélem apa akkor nem fog dolgozni! :D :D

Erika: hát nem normális a faszi, az biztos, szerintem hagyd a p....ába az egészet!

Mush, hosszú az egész, de anyámék ég mindig azt hiszik, hogy ez egy rossz álom nekik, felébrednek, és én otthon vagyok minden klassz és idilli...

Kép

Kép
dcili81

Kép

Kép

ezt kreatívkodtam most

Kép

Kép
dcili81

Pajzsmirigy dokinál voltunk, és hurrá!, úgy néz ki, sikerült beállítani a bogyeszt, mert csak fél év múlva kell mennem :)

Kobold kereken 3 dekát hízott múlt héten :shock: Baromi kevés, de amennyit pörög... És mindig kínálom, de nem eszik többet, vagy ha igen, akkor kibukja :roll: Talán az is számít most már, hogy még a Start aktív tápit kapja, és az már édeskevés, de holnaptól átállunk a 2-esre.
Mindegy, kivi leszek a havi hízására...

Berni: tápiról jut eszembe, neked milyen 2-es táp van? Reggel váltottam ki a Beba HA 2 Aktívot, és azon nincs rajta, hogy csak 2-3x lehetne adni, sőt, az adagolásnál az van, hogy 6 hós kortól átlagban napi 5x 210 ml, 7 hóstól meg 3-4x, de ott már 1-2x egyéb kaja is. :? :roll:

Cili: megnyugodtam... :oops: :)
Persze, gyertek, tök jó!!!!
majd úgyis írok júli eleje táján, hogy ki jön még, és akkor dobok egy körlevelet, amiben jól megbeszéljük a részleteket.

Mush: 29 fok szerintem kicsit hideg, bár attól is függ, hogy otthon milyen meleg vízhez van szokva Kincső. Az is lehet, hogy csak megijedt, nem?
Hát, a halászlé volt az alapötlet, meg leginkább az apa specialitása, de aki nem szereti, annak is kitalálunk valamit... Faszénen sült husi, ilyenek :wink: :D

Solya: nagyon szépek a gyerkőcök. Olinak annyira aranyos kis manóarca van, zabálnivaló :)

Zsebi: szuper lett a torta! Remélem, hogy majd én is tudok ilyen bulikat szervezni a gyerkőceimnek. Ez biztosan hatalmas élmény nekik :)

Zöldi: Művésznő hihetetlen :D

Kép

Kép
gabilany79

Akartam már kérdezni, hogy aki tápot ad a babának...

A faluban van egy csaj, 2,5 hónapos a fia, állítása szerint a 180 ml táp neki nem elég és ezért már ad neki teába áztatott kekszet, meg almát. A gyerek eszik, alszik üzemmódban van, semmi mást nem csinál, ez normális? Nekem kicsit furcsa, hogy ennyit eszik. Egy másik kismama volt nála látogatni, jó másfél hónapja, azt mondta a másfél óra alatt, amíg ott voltak 2x evett 120 ml tápot, és amint megnyekkent nyomták a szájába a vizet, meg a teát.... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Basszus, dehogy normális! Gyakorlatilag ezzel szedálja le a gyereket, hogy csendben legyen :evil: :evil: :evil:
Persze, hogy nem elég neki a tápi, mert gondolom addig adják neki, míg nyeli (cumisüvegből meg addig nyeli, míg jön), és így folyamatosan tágul a gyomra a normál ütemnél kicsit gyorsabban, ezért többet tud befogadni.

Nekem van egy haverom, aki mikor babalátogatóban volt, elmesélte, hogy még megvannak az anyukája feljegyzései és 2 hósan 950-960 körül evett naponta :shock: :shock:
Azt viszont nem tudom, hogy tápit vagy tejet...

Kép

Kép
gabilany79

Zsörmi! Akkor azért nem olyan siralmas a helyzet, hál' istennek.

Solya! Irtó édesek!

Zsebi! Gondolom, jól elfáradtál a csipet csapat ölég "vidámnak" tűnik a képeken. :) Romeltakarítás?
Szabigombócnak cupp!

[quote]D írta:e én nem vagyok elkeseredve,sok ennyi idősnek még háza sincs,anyu legalábbis mindig ezzel biztat...

Sarmi! Én vagyok az élő példa... de már nincs sok hátra, hogy legyen!

Közben: islányom négykézláb maga alá hózta a térdeit, és röhög, hogy "akkor most mi van? Olyet még nem csináltam...előre kéne elindulni, de hogy emeljem fel a kezeimet, ha egyszer arra támaszkodom?"
Produkció vége: kiterült, mint egy béka.

[quote]F írta:ogacskát nem látok hogy készülődne

Lyndee! Amikor a csontot töri át, az még nem is látszik, viszont jobban fáj, mint az ínyből való előbújás.
Aztán meg a mozgási "kényszer" is ébresztheti a bébit. Ha. pl hasra szeretne fordulni álmávan (vagy vissza).
[quote]N írta:ehogy már félévesen kezdjen el éjjel felébredni.

Pedig ez ablszolut természetes, normális életkori sajátosság.

[quote]T írta:i mivel barikádozzátok körbe?

Nekem egy L alakú kanapé a ké t oldal, egy másik a szopipárna, a negyedik meg a kanapé háttámlái. ...de nekem könnyű, mert egy nagy járóka az egész lakás :)

Erika! Én ezt továbbküldeném a vaterának!

[quote]M írta:a kezdem a fogyót drukkoljatok!

Drukk!

[quote]D írta:ani tegnap délután olyan nyűgös volt, hogy semmi mást nem csinált, csak vísított, az idegeim a pattanásig feszültek!

Cili! Az a baj, hogy ha felidegesíted magad a kis nyonyó visításán, akkor mégjobban visítani fog, mert megérzi rajtad.

Gabi! Éljen a mirigyed!

[quote]H írta:át, a halászlé volt az alapötlet, meg leginkább az apa specialitása, de aki nem szereti, annak is kitalálunk valamit... Faszénen sült husi, ilyenek

Nem lehetne egy kicsit ebből, egy kicsit abból? ...aztán újra kezdeni az egészet előről? :)

Cili! Falubélihez: nem a gyerek nem normális, hanem az anyja! Basszus! :twisted:

Kép
zölddisznó

Zsebi, nagyon kúúl a kecótok :D A pasiszakasz meg künönösen :D

Ja, és ha jol látom az egy hatalmas leander a medence mellett ugye? Jajj, de szép nagy, az enyém sosem lesz ekkora :D

Gabi, én sem látom a BEBA 2 dobozán hogy csak 2x lehetne. Mi mult héten kezdtük, Mini imádja, falja mint kacsa a nokit, persze csak módjával.

Erika, ez a babakocsis egy f.sz. Hagy a fenébe legyen boldog. Ez nem is inkorrekt hanem alapbol ilyen hülye. Szegény gyereke.. :evil:

Kubu, nem semmi anyudék produkcioja, de hátha mostmár igy is marad minden, és rendeződik a viszony.

Zöldi drága, dehogy estél ki a pixisből, nagyon szivesen bármikor randizunk Veletek, viszem Minit csajozni..már ha Hanna anyukája engedi :D

Habtapi: hogy takaritjátok? Én a szőnyegre teszem, de ha alatta porszivozok, és arréb huzom onnan, széthullik az egész.. :evil:

Kép
Kép
zsiraf8

Zöldi igyekszem, csak tegnp minent kipróbáltunk már és semmi nem volt jó!

Ma meg belébújt a kisördög, és hihetetlen aktív..., nem tudom hányszor szedtem már össze a szobában, egyfolytában mászik, olyan aranyos! :D :D :D

Mindjárt kap egy kis húslevest, aztán alszik, reggel nem aludt sokat a doki felcsöngette, azt histtem kinyírom az öreget!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
dcili81

Zsiráf én szétszedem, aztán összerakom...., Danim mrg közben nagyokat kacag, hogy anya is játszik...

Kép

Kép
dcili81

A gyerekem 1,5 órája alszik. És hason!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :D

Zsiráf: én is szétszedem. Nem teljesen, csak nagyobb darabokra. Széthullás ellen hátuljára ragasztócsík (már ha ez alatt azt érted, hogy az apró bizbaszok kiesnek belőle). Idea from Zöldi, és így a manó se eszegeti ki belőle később :)

Kép

Kép
gabilany79

Zsiráf! Na azé'!

Valaki találja már fel a zoknihózentrógert!

Habtapit én parkettára teszem, minden nap áttörlöm egy popsitörlővel, és ha olyanom van felszedem, és alatta is. - ott gyaktilag nem tud koszolódni.

Cili! Kitartrás!

Orsimorsi! hétvégén vissza kell adnom a cuccokat, nem jársz Westend felé, vagy már nem aktuális?

Kép
zölddisznó

No menünk sétányi!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Csak egy gyors, majd később jövök!!!

Szerintetek ez milyen?: http://lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20 ... k_utazoagy
Vendég

Köszi mindenkinek a dícséretet és a köszöntést Bogi nevében!

Gabi! Valóban nagy élmény a gyerekeknek a szülinapi buli, és megmondom őszintén nekem is. Mindíg nagy izgalommal készül az egész család, és nagy büszkeségem, hogy már híre van, hogy nálunk jó bulik szoktak lenni, mert mindíg jó kis programokkal készülünk. A medence csak hab a tortán, azt tavaly csináltattuk, és Bogi a szerencsés, akinek nyáron van a szülinapja.

Zöldi! Igen, tényleg jól elfáradtam :? . Szerencsére, ha az udvaron vannak, kevesebb romeltakarítással jár, képzeld el ugyanezt bent a lakásban! :shock:
Szabigombóc köszöni a puszit! :)

A párom ma megjegyezte, hogy Szabi nem egy ingerszegény környezetben nő föl! Hát, nem! :wink:

Zsiráf! Leandert jól látod, kettő ilyen van, de nem is tudom, hány évesek! Amióta visszaemlékszem, megvannak. Még szerencse, hogy a párom barlangász, mert a téli helyük a pincében van, és oda levinni őket komoly kötéltechnikás feladat! :)
Habitapi: szerencsére a miénk egészben mozdítható.

zsebi_baba

Sziasztok!!

Köszönjük a dícséreteket :D :D

Gabi:nagyon jól néz ki a kajád,azt hiszem megvan a héten egyik napra a kajánk :wink: :lol:

Zöldi:haláli ez a kép,nagyon cuki :D :D

Jurmine:köszi :lol: :lol:

Zsebi:nagyon jó lett a torta,gondolom jó kisbuli volt.
Boldog Szülinapot Boginak!!!!!

Sarmon:teljesen egyetértek veled...én anyu is mindig ezt mondja nekem :lol:

Lyndee:sajnálom a rossz éjszakákat,remélem hamar megoldódik.
Én nem barikádozom körbe semmivel,hagyom had menjen ahova akar,mostmár nincs olyan hideg hogy felfázna,sztem.

Berni:köszi szépen,de a kép csalóka Oli apa szemét örökölte,kék szeme van.nézd csak
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Erika:ááááááááá ez nem normális,de most küldte?hogy hogy ennyi idő után?
Drukkok elküldve :wink: :D

Cili:mi az amit kreatívkodtál??????
Hát szerintem sem normális a falubelid.Szegény gyerek...

Gabi:juhhhhhéééééééé pajzsmirigy,tök jóóóóó :lol: :lol: :lol:

Zsiráf:habtapit én is húzogat ide oda,sajna nálam is széthullik,de érdekes módon csak a vékonyabbik...más választásom nincs összerakom :lol: :lol:

Ma nem kell főznöm semmit,tegnap elég sokat főztem,így ma nem igazán csinálok semmit.
Töpszlim ma olyan kis buta,nem tudom mi van vele,nem jó neki sehogy :roll:

solya051020
Káld

Solya citrormos túrókrmtorta, nem kell sütni, kb 10 perc alatt megvan!

Zöldi nektek nem csúszik a parketta? Mert nálunk nagyon...

Kép

Kép
dcili81

Cili:receptet kérhetném?

solya051020
Káld

Solya mindjárt megy a helyére!

Kép

Kép
dcili81

Solya! Azért most küldte, mert csak múlt héten írtam meg az értékelést.
Oli szeme tényleg milyen kék! Az eddigi képeken én nem is láttam.

Építkeznek a szomszédba és valamit vésnek, pont Gergő szobája alatt. :twisted:
Pedig szegénykém már álmos.

Éhes vagyok!

Kép
Kép
Kép
erika26

Kész fent van 3 tortarecept is!

Erika: áááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!! Szegény kicsi fiú!

Kép

Kép
dcili81

[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznó
[quote]F írta:ogacskát nem látok hogy készülődne

Lyndee! Amikor a csontot töri át, az még nem is látszik, viszont jobban fáj, mint az ínyből való előbújás.
Aztán meg a mozgási "kényszer" is ébresztheti a bébit. Ha. pl hasra szeretne fordulni álmávan (vagy vissza).
[quote]N írta:ehogy már félévesen kezdjen el éjjel felébredni.

Pedig ez ablszolut természetes, normális életkori sajátosság.
:

mivel nalunk miota megszuletetett ennyit kell, mi ehhez szoktunk hozza. persze faradt vagyok neha, de azert 2x-4x keles meg nem is olyan gaz, de a 8x :shock: na az mar gonosz. egyszer erot kene vennem magamon es nem elaludni a hintaszekben, majd pedig nem atvinni az agyunkba. de hat igy lelabb alszunk! :wink:
szoval lyndee fel a fejjel, rosszabb is lehetne!

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zsiraf8
Habtapi: hogy takaritjátok? Én a szőnyegre teszem, de ha alatta porszivozok, és arréb huzom onnan, széthullik az egész.. :evil:[/quote]

en 9 kockankent osszeragasztom a hatuljat, ugy sokkal konnyebb mozgatni. es magi javaslatara popsitorlovel takaritom, alatta meg ahogy amugy is szoktam

KépKép
KépKép
mush589

erika. szegeny gergo, remelem azert tud majd aludni.
Kincso kepes volt ugy aludni, hogy a falrol vertek le a vakolatot kivulrol.

gabi. nem hiszem, hogy megijedt, mert nezelodott, hogy mi az a rengeteg ember, es csak akkor sirt, amikor beleert a vizbe, ha kivettuk abbahagyta. arra vagyok merges, aki azt mondta, hogy futott a medence! :evil:

Kincso ma aldut 2 es fel orat!!! kivasaltam a maradekot, elmosogattam, es elkezdtem osszeragasztani a reggel kiszallitott habtapikat (36dbos). mindjart elmegyunk elelem es pelenka beszerzo korutra! aztan meg setalni. a kovetkezo 3 napra borzalmas idot josolnak. remelem nem jon be nekik!

KépKép
KépKép
mush589

cili. en nem ideges, hanem szomoru lettem tegnap este. rossz volt, hogy nem tudtam rajta segiteni. a vegen mar en is pityeregtem. :oops:

orsimorsi. hivd fel anyukamat legyszi!koszi

KépKép
KépKép
mush589

Kibújt az első fogacskánk! Ahogy délben etettem, a kanállal valami furcsát éreztem a szájában, és igen, egy fog! Remélem, ilyen észrevétlenül jön a többi is!

zsebi_baba

Na itt vagyok! Most nehezen ment az elalvás, megjött apa és segített. Remélem most is sokat alszik!!!

Mi van veletek csajok??? :lol: :lol:

Manna: Federer??? Nem rossz pasi! Én azt bírom benne, hogy mindig megkönnyezi a győzelmeit!!! Persze a mostani extra volt, mert hát a Roland Garrost még nem nyerte meg soha!!! Bár én azért jobban örültem volna ha Nadallal játsza a döntőt!!!!!

Gabi: te meg Stephen King-el???!!!! Ejnye-bejnye!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy én szeretem a hallevet de a sült húsit is!!!!

Erika: remélem már abbahagyták a vésést!!!!

Mush: lehet Kincsőd is megtanul aludni???!!!!

Haptapi tisztítás: én a DM-ben vettem saját márkás nedves tisztítókendőt és azzal törlöm át!!!!

Gergő és Regina BOLDOG FÉLÉVEST!

Bencének meg BOLDOG 5 HÓST!!!
Vendég

Zsebi: hajrá fogacskák!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zöldi: zoknihózentrogert feltalálták már!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

bocika:
köszönjük szépen :)

Gergőnek és Reginának én is boldog fél évest kívánok!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gergonek es Reginek boldog felevest es Beninek boldog 5 hot!

boci. majd meglatjuk! avak is azt mondta :wink:

zsebi. gratula a fogacskahoz.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?