Új privát üzeneted érkezett!

csak nem sikerült betelíteni ezt a lapot!

én is mentem aludni! Jó éjszakát!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

mégis sikerült betelíteni az előző lapot! :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ÁÁÁhhh ilyen nincs. :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :shock: :shock: :shock:
Milán fekszik a kiságyába,és azt hallom hogy felhuzta a zenélő forgo játékot,én meg itt ülök.És eléggé nyujtozkodni kell ahoz hogy fel is tudja huzni.

Kata&Milán

oszman777

Kép

Kata&Milán

oszman777

Hát ilyen sincs,most meg a popsi törlő dobozát találta meg,a kiságy leg végébe,püföli.

Kata&Milán

oszman777

Ez a zenélő játékos rgebbi kpé,már feljebb raktam koppra,és ugy huzta fel.

Kata&Milán

oszman777

Ne nézzetek nagyon hülyének, de nézzétek csak, mielőtt betettem a sütőbe, ez most volt, lefotóztam :wink:

Kép

Nagyon-nagyon jó képeket raktatok fel :wink: Holnap én is rakosgatok az Urasűgról.

Kukivakargatás: én eddig nem is mertem írni, de úgy húzgálja, hogy majd letépi..... én nem vagyok fiú, de néha felszisszenek amit csinál :?
bluebox

Ismét sütök :wink: :wink: Igen Kata, 4-en ettük meg a pogit :wink: És ezt is 4-en fogjuk :wink:

Bari: Dávid száguldozik már a babycompal???? Kristóf ahogy beletettük rá 2-3 napra már rohangált, most meg már azt csinálja, hogy páros lábbal ugrál benne. Nem akartam hinni a szememnek :shock: :shock: Ami a keze ügyébe akad, lehúzza, és szó szerint fut utánunk, ameddig csak bír, aztán ha nem tud továbbmenni, ordít :lol: Nagyon aranyos, csak a legmagasabbra is állítva, már azt látom, hogy szinte kicsi neki :cry: Előbb-utóbb fel fogja emelni a compot és átrakja a küszöbön :cry: Már félig sikerűl is neki :cry: Csak mindig visszapattan :wink:
bluebox

huuuuuuuu,Márti ne tedd ezt velem, :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

De ez nem 96??!!!

Kata&Milán

oszman777

Receptett hékásnak,repitsd el!!!!!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

Márti a comp ugy érdekes ha jol,meg rogyva van a lába lent,hogy még tudjon rugaszkodni.Lökni magát.
Jah,és hátra indulnak el elöször. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sogoromék fiát ha láttad volna kint a kertbe a térkövön csak ugy oldalazva tépet,komolyan,ugy kellett sokszor elé ugranom hogy az autom lökháritoját el ne kapja. Nagyon komolyan ment,kurva gyorsan. :D :D

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]D írta:oszman777e ez nem 96??!!!

lehet, hogy csak a tepszire fért ennyi?? :lol:
bszilvi25

persze,
holnap azt hiszem jöhet hékás!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Valaki segítsen!
piros szem eltüntető progi?? letöltöttem 1-2-t, de én nem akarok regisztrálni angol oldalon......... így ki is töröltem.

valamint! Kata amikor azt írod, hogy teszel valamibe kakaót, akkor az milyen kakaó? lehet én is megpróbálnám egyszer, hogy a tejpépbe teszek....
bszilvi25

Itt vagy Szilvi?

Kata&Milán

oszman777

Na az első adag kész van :wink:

Kép
bluebox

Mikor irtaM,?
Akkor raktam bele,mikor a tápszert nem akarta inni,hu nyuszis kakao,nesquik.

Kata&Milán

oszman777

Ma csak 84 lett :wink: Amit láttál Kata, az most 48 db, mert ennyi fér egyszerre a tepsire :wink: De rohadt fini :wink:
Mindjárt megmutatom, hogy mekorra most a komp Kristófnak :wink:
bluebox

jaj Márti ne tedd,ezt,
Egyszer azt látom a képernyőn hogy a sütőbe a sok,most meg majdnem az ölembe hullik itt.
Ügyi vagy. :lol: :lol: :lol:
Recept hékásnak.
Burgonyás? sima,sajtos?

Kata&Milán

oszman777

ok,várom.

Kata&Milán

oszman777

Sima sajtos, de küldöm majd a receptet Hékásnak :wink:
bluebox

Kűldjed,mert megyek enni, SPÁRTÁKUSZ PÁNCÉLJÁT fogok enni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

itt vagyok
bszilvi25

vaniliás cukrot,és kakaot raktam bele.
de esténként mosmár nem tömény tejpépet kap,mert be van pocakosodva.
Hanem higitottat,ami át jön a 3-mas cumi fejen,kb180-at csinálok neki.
Ma is meg látta a cumis üveget a kezembe,huzta a kezem a szájához. nagyon durván kellett neki.
Reggel kp csak tejpépet.

Kata&Milán

oszman777

Mentem.

Kata&Milán

oszman777

Édi lehet!
Én néha adok Mercinek uzsira ilyet, és ma filóztam közben, hogy vajon mit csinálna, ha egy kicsit megbolondítanám kakaóval, de én ilyen téren azért bátortalan vagyok.....
Viszont láttam valami kakaós tejbegríz féleséget (üvegeset) - valami jó éjt cucc... persze nem egy 6 hónaposnak! 8)
bszilvi25

Szilvi: pirosszem ügyben én nem tudok sajna segíteni, nekünk sem magyar a progi, és apa szokta ezeket csinálni :cry:
bluebox

Köszi Márti.
Közben már találtam valamit.
FotoFlexer a neve.
bszilvi25

na és akkor 2 kép a pancsiról!

jóéjt!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.03.24 10:46-kor.
bszilvi25

szilvi,én vettem csokis tejpépet,müllerest,fini nagyon. Tejbe grizes ize van,kekszes is fini.

Kata&Milán

oszman777

Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

[size=24]MÉG VALAMIT,már alig látok. DEEEEEEEEEEEEE
HOLNAP BRIGI VÁRUNK :!: :!: :!: :!: [/size][color=red]
[/color]

Kata&Milán

oszman777

jó reggelt!
márti őszintén szólva dávidnak nem megy a holdkompozás,nem jött rá mit kéne vele csinálni úgyhogy egy időre félre tettem... :lol:
ül benne elölrehajolva és rágja a játékokat amik elötte vannak...mondtam neki,hogy ezt megteheted a hintában is ezért nem kell komp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnal 3kor ráálltam a mérlegre...5ig nem tudtam aludmni...sokkoltak a látottak :twisted:
mától fogyózok...de komolyan.pedig a pogi jól néz ki,meg is csinálnám de NEM.
barika2008

Jó reggelt!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Na Márti most indulok hozzátok!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvi: nagyon édi Mercike ahogy pancsizik.

Kata: nagyon ügyi Milán.

Nálunk még a legmagasabban van a kiságy

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó Reggelt Csajok!

Ez igen belehúztatok! :lol: Márti ez igen, este 10-kor még pogit sütni! Nagyon jól néz ki. Nem a Bence kedvence a neve?
Kukitéma: megnyugodtam hogy nem csak az enyém csinálja! :) Csak nem tépik maguknak ha már fáj, nem? :lol: De már dolgoznak a hormonok, úgy áll neki sokszor hogy kikandikál a fürdővízből, tehát megnyugodtam, lesznek unokáim. :)

Babycomp: Levim is nyargal benne rendesen, és már irányítani is ügyesen tudja, bár általában Ő is oldalazva közlekedik. Egyik szobából ki, másikba be. Konyha, ott a sütőajtóba elnézegeti magát egy ideig, leszedi a székről a párnákat, aztán nappali, ott simogatja a virágokat, és rágcsálja a dohányzóasztal szélét! :lol:
Nekünk sincs teljesen felhúzva még, rogyasztva ül benne, és sokszor fel is áll benne. Ott tud gyakorolni!
Levi is kétoldalt megszokta fogni és emel rajta, de elvileg akkora a kitámasztása hogy nem tudnak vele felborulni!

Kata: Milán nagyon kis ügyi! Előbb utóbb felhúzza magát, lassan lejjebb tehetjük az ágyakat legalulra! :lol:
Mi az a Spártákusz Páncélja??

Szilvi: Merci is hason pancsizik? Nagyon tündeéri!
:shock: :shock:

Bari: nem kell a feszkó! :lol: :lol: Hány kiló vagy 55? Amiket régen tettél fel képet, azokon nagyon jól néztél ki, nem hiszem hogy azóta híztál. Szerintem nagyon örülnék ha úgy néznék ki mint Te! Na, dobj csak egy képet, majd megmondjuk! A legjobb kritikusok úgyis a nők! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Márti: Nem ér :lol: Nagyon jól néznek ki azok a pogik. Idevélük! :) Na jó, recept elég lesz ;)

Bari: Dávid nagyon édes!!!! Hihetetlen nagyot nőtt!

Szilvi: Mercike is édipofa. Látom ő is szeret pancsizni :) Egyem a mosolygós kis pofiját :)

Márti: Mekkora is az a komp? Én eddig úgy voltam vele, hogy kicsi a lakás nem lesz bébikomp, de ahogy olvasom az írásaitokat, hát egyre inkább látni szeretném benne Bencét :) És az is igencsak csábító, hogy így tudja követni az embert ;) Most még megy a hiszti, hogy ha letesszük vhova, mert mindig mindenről tudni akart :lol: És ez komolyan hiszti. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar elkezdi. Nagyon rafkós a fiam :lol:

Andóca: Megelőzésképp mi már lejjebb tettük az ágyat. Nem teljesen még, de azért a középső fokozaton van. Így még kényelmesen elérem, ha altatni kell és nem kell nagyon behajolni hozzá ;)

Mentem, mert gyerekem igen csak felébredt és már unja magát a kiságyában...

Kép

Kép
bettica

Comp-os:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!!!

Anna: de igen, ez az a pogi :wink: Mindig a netről keresek valamit, kipróbálom, és ha jó, akkor megmutatom Nektek :wink: Mármint a sütik vannak a netről, a husos kaják nem :wink: De örűlök, hogy bejött :wink:

Andóca: én szívesen látlak, de ha csak a pogiért jössz, akkor tegyél le róla :? maradt vagy kb. 10 db :cry:

Bari: Kristóf, amikor beleraktuk előszőr a compba, sírógörcsöt kapott :cry: Elraktam 2 hétig, elővettem, és úgy használta, mint aki világéletében compozott volna :wink:

Bettica: Szerintem mire megveszitek a compot, Bence kinövi :lol: :lol: :lol: :lol: a kis oriásbaby :wink: Ezt nem rosszindulatból írtam :wink: Ezek a szélesebb fajta babycompok biztonságosabbak, mint azok a nagyon egyszerű karika compok.

Szilvi: tök ari Merci, ahogy fürcsizik :wink: A Hippnek van olyan tejbegríz papija, jó éjt papi, 6 hónapos kortól. Van csokis, vaníiliás, gyümölcsös.... Kristóf imádja mindegyiket :wink: És végre valami, amitől nem kap kiütést :wink:
bluebox

Anna: most látom, hogy milyen cipőtök van :wink: Hányas, hol vetted, és mennyiért?????? Én sehol nem kapok Kristóf lábára rendes cipőt :cry: :cry: :cry: Eddig csak 6-8 ezerért láttam, na annyiért nem veszek :?
bluebox

sziasztok!
viki:55 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most hogy ennyire távol állsz az igazságtól főleg nem mondom meg a valóságot :lol: :lol: :lol: :lol:

kiságy:nekem még legmagasabb fokozaton van...úgy gondolom,hogy majd észreveszm ha esélyes lesz egy felállás vagy egy felülés!
vagy nem veszem észre?az baj lenne...nem szeretném ha fejre esne :lol:

kuki:dettó

cipő:dávidnak van a világon a legbaróbb 18-as kiscipője!!
piros velúr tépőzáras...turiban vettem 100ftvolt :lol: :lol:
barika2008

Kép
barika2008

azt hittem itt látszik a cipő...hát marhára nem :?
barika2008

Márti ez még Vikimé volt, 18,5-es, még nagy is, de jobban szeretem mint a kocsicipőket!
Ezt az egyet vettem neki boltba, amúgy csomó Nike-ja volt, mind a babaszobán vettem használtan. Nézz körül szerintem ki lehet fogni szinte ujjakat olcsón. Főleg ilyen piciket.

Meg nem tudom arra felétek van-e Outlet bolt, itt Törökbálinton vagyis már Biatorbágy a 100-as út mellett van egy nagy Outlet Center abban van Nike, ott talán olcsóbban lehet kapni, de mostanában nem voltam. Vikinek akartam ősszel venni, de nem volt az Ő méretében :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

De látszik, tök jó :wink: Én is vettem 18-as cipőt, de szerintem rohadtul nem 18-as :cry: Azonkívűl kb 2 percig van a lábán, mert nekünk is tépőzáras és leveszi. Azért kellene nekem nagyon kötős :lol: :lol:
Vagy rosszúl látom, nem tépőzáras????
bluebox

Imádom Dávidot hogy milyen kis barna bőre van! :lol: Ahhoz képest hogy nem akart enni, jó kis pufi a pofija! :lol:

Na jó mennyi 58? :lol:

Mamut mama most 64-66 közt ingázik, képet láttatok! Mondjuk Ahogy kivettem Te magasabb vagy mint Én.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Köszi :wink: honnan tudtad, hogy azt a pogácsát sütöttem????
bluebox

Nekem is megvan a reci, Én is imádom! :) Így szokott kinézni az is! :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Tesz-veszen van 4500 + postáért Nike Play, én imádtam azokat, belebújós!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?