Jó Reggelt Csajok!
Ez igen belehúztatok!
Márti ez igen, este 10-kor még pogit sütni! Nagyon jól néz ki. Nem a Bence kedvence a neve?
Kukitéma: megnyugodtam hogy nem csak az enyém csinálja!
Csak nem tépik maguknak ha már fáj, nem?
De már dolgoznak a hormonok, úgy áll neki sokszor hogy kikandikál a fürdővízből, tehát megnyugodtam, lesznek unokáim.
Babycomp: Levim is nyargal benne rendesen, és már irányítani is ügyesen tudja, bár általában Ő is oldalazva közlekedik. Egyik szobából ki, másikba be. Konyha, ott a sütőajtóba elnézegeti magát egy ideig, leszedi a székről a párnákat, aztán nappali, ott simogatja a virágokat, és rágcsálja a dohányzóasztal szélét!
Nekünk sincs teljesen felhúzva még, rogyasztva ül benne, és sokszor fel is áll benne. Ott tud gyakorolni!
Levi is kétoldalt megszokta fogni és emel rajta, de elvileg akkora a kitámasztása hogy nem tudnak vele felborulni!
Kata: Milán nagyon kis ügyi! Előbb utóbb felhúzza magát, lassan lejjebb tehetjük az ágyakat legalulra!
Mi az a Spártákusz Páncélja??
Szilvi: Merci is hason pancsizik? Nagyon tündeéri!
Bari: nem kell a feszkó!
Hány kiló vagy 55? Amiket régen tettél fel képet, azokon nagyon jól néztél ki, nem hiszem hogy azóta híztál. Szerintem nagyon örülnék ha úgy néznék ki mint Te! Na, dobj csak egy képet, majd megmondjuk! A legjobb kritikusok úgyis a nők!