Új privát üzeneted érkezett!

http://www.wek.hu/produkty.asp?nl_product_id=584

Itt azt írja, hogy napi adag 4 bogyó!
(durván hatott a 3 is. Délután vettem be és este már trónoltam)
és azt írja, hogy természetes anyagokból van, meg nem szívódik fel. Gondolom Te érted, hogy fizikai hatást gyakorol csak a szervezetben. Valami nyálka képződik a belekben és csúszik. De mivel semmi nem szívódik fel, szerintem nem is nagyon árthat!

De ha így is aggaszt, szedjél probiotikumot. Pl Lactiv. Egy hetes kúra és nálam csodákra volt képes az elején!
Vendég

Ma elég car napom van. Megint vádligörcsre ébredtem, de most a jobb lábam fájt. Rájöttem, hogy a nyújtózkodás váltja ki. Aztán pisitúra. Útban munkába nagyon megkívántam a szőlőt. Tudom hogy nem lehet, de a tízórait kb. 10 szem szőlővel tudtam le. Hát fel is ment a cukrom 9-re! Nekem olyan lelkiismeret-furdalásom lett. (Mérgezem a gyereket és hasonló gondolatok. :( ) Kis ebéd után már nem is ettem délután. Aztán persze hazafelé rosszul lettem és nem nagyon volt nálam keksz. 1 szőlőcukrot el kellett szopogatnom, hogy ne forduljak le a buszról. Azt hiszem amíg a dokinénénél nem voltam, addig a méricskélést befejeztem, mert szerintem többet ártok az éhezéssel a babának, mint amennyit használ, hogy tudom a cukorértékem. Remélem holnap már tudok beszélni a dokinővel és ha eljutok hozzá, akkor már tisztább lesz a dolog. És persze a fejem is megfájdult, gondolom az éhségtől. Még a munkahelyemen is felhúztam magam egy párszor, az is marhára hiányzott. És hogy el ne felejtsem: a munkahelyemen mindig elmegyek még egyet pisilni, mielőtt elindulunk. Hát félúton már fájt a hasam és onnan már csak cirka 45 perc volt haza az út. Gondolhatjátok, már minden bajom volt. Még a boltba is be kellett ugranom, mert a párom kiment a meccsre a sógorommal. Bocsi hogy ennyit panaszkodtam, de ilyen nehéz napom már rég volt.

ktc: Ha a Podmaniczky felől mész, akkor az épületben ki van táblázva, de a Hősök tere felől a legegyszerűbb. Utt lemész, be a recepción és én onnan jegyeztem meg, hogy a vitalitás központ tábláját követve megtaláltam a lifteket. Azzal már csak fel kell menned és egy kis kinti folyosón kell állni. A szobára az van kiírva, hogy raktár. Családnevet nálunk is csak a mi babánk viszi tovább, ha fiú lesz.

lucababám: Az én párom nem igazán kímél jobban, mint szokott. Eddig is elég sokat segített de pl. a szatyrokat nem engedi cipelni, ez régebben nem így volt. Minden kezünk megnyúlt, mire hazaértünk a boltból. Ma reggel pedig kapott a baba egy kis pocaksimit felkelés előtt. Olyan aranyos volt, mondta hogy ez most a babáé. :) Ő volt velem legutóbb az uh-n és nagyon tetszett neki. Azt mondta, hogy a képek alapján, amiket mutogattam neki, nem is tudta elképzelni a babát, de így már olyan valóságosnak tűnik. A hasamat már nekem is fogdossák, de engem nem igazán zavar.

bellerreni: Jó kis meglepetés lehetett az új ajtó. Nagyon jó lesz, mi is kicseeréltettük és sokkal melegebb volt az előszobában, mint előző télen. Én a 2. trimeszter óta vagyok nagyon bújós. Még a villamosról leszállni is nehezemre esik.

ananácska: Szerintem nekem még kamasz koromban sem volt ilyen jó alakom, mint neked. De a poci már látszik és aranyos. Jobbulást a családnak.

zsizell: Kombinált tesztet csak max. délig veszik le, mert mire én legutóbb visszamentem volna, már a futár elvitte a vért. Nekem legutóbb 10-re kellett mennem és 4-en voltak talán előttem.

kakti: Nálam minden köhögésnél nyilal a hasam aljába. Nem a legkellemesebb.
vicky79
Budapest III. kerület

Koszi! Mondjuk az enyemen nem is irja, hogy mi van benne, romaneknal nem szokas, sajnos meg az ilyen keszitmenyekre se ra irni semmit... :evil:
Azt is olvastam a multkor, hogy milyen sokat birtok tornazni meg most is. Eddig nekem is ment az esti kis tornazgatas nem tul magas hofokon, de mostmar meg munka alatt osszerandul az egesz hasam, olyan erzes, mintha hasizmot csinalnek, pedig csak ulok a kis szekemen. Ugyhogy estenkent mar nem merek tornazni- mondjuk altalaban este 8-9. dolgozom. Vagy ha nem faj- mert azt azert nem mondhatnam-, akkor lehet tornazni? Mert mondjuk ram nagyon ramferne a mozgas, mert a kilok csak ugy rohannak felfele... :cry:
Juci- speciel nekem nagyon tetszik a Koppany is es a Vajk is, de ezekrol lemaradtam, mert a kozeli szomszedsagban mar vannak...
geri79

Geri, érdekes, néha én is mintha hasizomlázat éreznék a nap végén.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sokkal energikusabb vagyok, ha tornázom. És olyan feszesnek érzem a seggem, meg a csípőm. (nem az) de valaminek biztos köszönhetem a fél kiló fogyást, pedig sokat eszem, keveset hányok. :lol: :lol:
Vendég

Geri!

Nem ismered véletlenül a Nagy Emese- Nagy Ildi ikreket Váradon? Már egyikük sem lakik otthon, de hasonló korúak lehettek. Vagy lehet, hogy ők idősebbek...
Na mindegy, annyit tudok, hogy a 17. sz. általánosba jártak és az Ady Endre Líceumba meg a Mihai Eminescu Líceumba.
De ez lehet, hogy olyan, mintha tőlem kérdeznék, hogy nem ismerek-e valakit, mert ő is pesti :oops: :roll:
Vendég

Uh, csajok, hosszú leszek, mert szép a mai termés, ennyit visszaolvasni:

Vicky: kösz az aggódást, meg a jó tanácsot, ezek után mindig lesz nálam friss gyümölcs, most már nem lehet csak úgy rohangálni a dolgom után, aztán este 10-kor jut eszembe, hogy aznap még nem ettem :?

HBarbi: látod, azért az anyós se egy házisárkány, csak van szíve, de a három lépés távolság célszerű vele

Annácska: hát nektek is balszerencsés a mai nap. De legalább holnap már az apa tudja vigasztalni Kristófot. Ez lehet, hogy pont így a jó.

Ktc: hát nálunk ez a vezetéknév továbbvitele érdekesen alakult. Mert az apunak 3 lánytesója van, és egy lánya (én). Tehát a Koós-ok ezen ága így kihal. Erre én életem párja, az esküvő előtt közölte, hogy ő szeretné felvenni a nevemet, adjuk közösbe amink van. Majd lehidaltam ettől a gesztustól, amit ő komolyan gondolt, így mindketten Monostori-Koós-ok vagyunk. (az anyakönyvvezető is nyelt amikor meghallotta ) és a jelen szabályozás szerint a gyermeknek kizárólag Monostori-Koós lehet a vezetékneve. Lehet, hogy mégse hal ki a Koós familía? Kár, hogy apám már nem élhette meg!

Óh, Lucababám, hát az apával iszonyú sokat morgok. Ő, otthon kényelmesen Kaposváron, én meg itt ingázok Pécs Komló közt. Persze, ha otthon vagyok, akkor ugorjak ki a konyhába, mert ő éhes. Az igaz, hogy mindig tiszta lakással és meleg vacsorával vár! De ha már otthon vagyok, akkor semmi. Állítólag azért, mert még nem tudja elhinni. Mert semmi nem látszik rajtam, és mert nem vagyok rosszul (szal egy pont a fajanszölelgető lányoknak) így semmi bajom. Én meg, mint egy kis hörcsög felfújom magam, és juszt se hagyom! Aztán csak magamban morgok… Olyan rosszul tud esni. Vazze arra nem képes, hogy a szabadnapján eljöjjön Komlóra velem Uh-ra, mert ő nem akar annyit utazgatni. Én meg mint a jó feleség, rohanok hozzá haza minden pénteken és hétfőnként hajnalban kelek, hogy időben visszaérjek Pécsre. Ja és nem akar bejönni a szülőszobába, mert attól fél(!!!!), hogy leüti a szülészt, mert nekem fájdalmat okoz. Mondtam neki, akkor inkább a fejed a falba verd, mert hogy el fogom mondani mindenféle állatnak, na az tuti! Hu, lehet, hogy jobb lenne, ha be se jönne, mert csak feleslegesen felhúzom magam rajta!

Juci!!!!! Irigyellek, én is el akarok járni kismama jógára. Én is akarom az izomlázat! De Pécsen 10-től van fél délig. Hrr, szerinted??? Hogy érek oda? Komlón ilyesmi nincs, de az aikidós edzőm felesége Kaposváron jógaoktató, ő már vár, lebeszéltem velük. Csak menjek már el táppénzre, én is fogok már oktató vezényletével jógázni.

Ágic: de jó, hogy végre hozzászóltál. Ez a lement rólam a kiló szülés után, ez kifejezetten jó hír! Erre fogok gyúrni!

Kakti: olyat én is írtam korábban, hogy az álmomban hason átfordulás milyen nyilalással jár, fel is ébredek a saját jajszavamra.

Lucababám: vonalzó téma: mikor megláttam a zöld ösvényt, beleszerettem, főleg a kedvenc margarétámmal, ez vagyok én.

Babatéma: hát én lányt álmodtam meg, lányt is szeretnék, lányra is gyúrok, apa is lányt szeretne, de egyre inkább úgy tűnik a jelek alapján hogy fiú lesz (gyümölcsöt és édeset eszek, nem vagyok rosszul, kerek a pocim(???), kínai naptár szerint is)Eddig azt mondtam, hogy nem bánnám, de most már IGEN, lányt akarok. Nem akarom, hogy a menyem a szülőágyon engem szidjon, mint kedvese anyját, szidja a fiamat, meg magát, hogy nem bírtak magukkal)

Ronci: ma a terhesgondozáson megirigyeltem a színes fényképes kiskönyvet, elhatároztam, tele fogom rajzolni vidám kislepkékkel, katicákkal, napocskákkal. Legalább mosolyogjon!

Nálunk Bulcsú lesz, csak hogy csatlakozzam az előttem szólókhoz.

Bújósság: én bújós lennék, de nagyon már, csak nincs kihez
:cry:

zarja

Zarja!

Valamit nem jól tudsz. A kerek poci és az édesség kislányra utal. A savanyú, hegyes pocakkal a kisfiú. :lol: :lol:
Én kinyomtattam Luca fotóit és azzal kötöttem be a kiskönyvem!
Vendég

És a mai nap termése:
A kolleganő véleménye szerint: Velem mindig történik valami (pedig a felét nem is tudják, mármint az Alapítványt).
Szal reggel irány a gondozó, 7.15-re van időpontom vérvételre. Ezerrel teperek, még jó, hogy jeleztek, mert a rendőrök már tárt karokkal vártak. A gondozóba háromnegyed 7-re értem, természetesen az ápolónő negyed 8-ra, akkor kijött és bájosan kérdezte, kinek van időpontja laborra. Mire kiadott minden papírt fél nyolc, 6 kémcsővel a kezemben baktattam át a laborba. Komlói kórház: megcsúsztam a lépcsőn, mák, hogy jöttek mellettem és elkaptam a karját. sokadik hónapban lévő kismama 8) de legalább megmentett. Laborban kiderült, a földszinten kell sorszámot húzni, újabb forduló: földszint emelet. Levették a vért, rongyolás vissza a gondozóba, ott kiderül, hogy egy fiolával több vért vettek le (a laborban szörnyülködtek, hogy ennyi vért egyszerre nem is lehet levenni kismamától) szal egy üveget előttem dobtak ki. Próbáltam velük egyezkedni, hogy a 18. héten nem jönnék Uh-ra, most csinálják meg. Nem lehet, akkor kell (akkor meg valszeg épp Bikalra kell kimennünk melóügyileg). De legalább kukkolhattam, és kaptam fotót :D az egyetlen jó dolog. Helyes a kis hernyó!

Aztán rohanás tovább mert a többiek már vártak, hogy megyünk tovább melózni. Kajára most már vigyáztam, két kiló gyümölcs a táskában. Két pofára tömtem magamba az autóban.

Zsolti hív: mosott, és a mosógép a földre ürített :D az egész lakásban áll a víz. A laminált parketták két éve raktuk le, most az egészet ki kell cserélni, mert felhólyagosodott, sőt megjelent a két alsó szomszéd, bejelentették a kárigényt. Szerelemem csak annyit mondott, hogy vasárnap jöjjenek fel, mert otthon leszek,és majd ÉNNNN! megoldom. De a biztosító vasárnap nem műkszik. Megőrülök! És én, liba e pasi mellé akarok magamnak még egy magatehetetlen embert???? Mondjátok normális vagyok?

Közben anyu hív, kiment a bokája, rosszul lépett, ugorjak már el érte kocsival.

Rájöttem, szegény Lucám tudja, anyának nincs energiája rosszul lenni, ezért nem ingerel ilyesmire. Tutti.

Íme a sztárfotó:
Kép A legifjabb
Most mondjátok azt, hogy nem vehető ki jól a baba! Elküldtem apának mms-ben, hátha meghatódik, és elhiszi végre, hogy apa lesz. MI volt a válasz? Ő ebből nem lát semmit, rossz a kép. Vége! Lehúztam a rolót! Már nem is reménykedem. Talán a 9. hónap táján feltűnik neki is végre.

zarja

Geri! Nálunk Előd a fiú befutó! És a névválasztás egyetlen szempontja: ne lehessen románra lefordítani - elvégre férjem nem csak a nevében székely, csíkszeredai legény. Így lett a lányunk Borbála.

Zarja, nagyon sajnálom, ez a távolság nem könnyíti meg a dolgotokat! Okosat nem tudok mondani, csak hogy próbálj megnyugodni, koncentrálj magatokra, tényleg csuda helyes a babád! Ha pedig bármi nyomja a szíved, gyere, és írd le nekünk! Nagy ölelést küldök!!!!!!!!!!!!

Annácska,
arra nem is reagáltam, hogy milyen szépen alakuló pocid van! E már bizony látszik! Család jobban van?

Vicky, köszi az irányítást, ezek után holnap tuti megtalálom. Kíváncsi vagyok, mit mond neked a dokid, jó lenne már, ha tudnád, mit, hogyan csinálj. Várjuk a híreket!

Torna: szeretnék kismamatornázni, de a helyi műv.központban még mindig pont akkor van, mint a kóruspróbánk. Megpróbálok majd egyezkedni a hölggyel, aki tartja, de félek, nem lesz eredményes. Annak meg nincs értelme, hogy egyik héten ide, másik héten oda. Annak idején Borival is ez volt a gondom, akkor a kórus mellett döntöttem, azt most sem szívesen hagynám - volt is hatása a kisasszonyra, imádja a zenét, énekléssel mindig meg lehet nyugtatni. Egy kis ízelítő (én csináltam, sajna nem volt több fényképem a kórusról): http://www.youtube.com/watch?v=4BAWdY65kCM (Ja, itt minket is megnézhettek...)
ktc

Zarja, nagyon szépen látszik a babád, a gerince is gyönyörű!
Ne keseredj el, az én párom is olyan, hogy majd anya megoldja. Én tárgyalok a festővel, kőművessel, intézem a hivatalos ügyeket és hasonlók. Futárnak viszont kiváló, de akkor is le kell beszélnem csontra mindent. Hova, hányra, kihez kell menni. De én már nem mérgelődöm ezen. Azon viszont igen, hogy ma kaptam a levelet, 4,65-ös átlaggal nem vettek át állami támogatásos képzésre a fősulin. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jó reggelt csajok!

Hát, hogy nálunk minden nap történik valami... :evil: Tökre örültem az ajtónak... Hazamegyek és mondja a férjem, hogy reggel 8 óta még mindig cserélnek valami csöveket az egész társasházban (szennyvíz is meg nyomócső is meg mindent) úgyhogy a konyha kataszrófaövezet lett... Erre kérdezem őket este 7kor, hogy sokára lesznek még kész... Mondják, hogy neeeem már csak rányitják a vizet és kész.. Uhhh mondom de jó, hozzákezdhetek takarítani. Ahogy rányitották a vizet a csövekre a nagy nyomás szétlökte az egyik csövet úgyhogy kb 2 percig ömlött a víz a konyhában. Beáztak alattunk is 2 emeleten, de még jó, hogy nem mi csináltattuk a csöveket hanem a társasház, így nem mi vagyunk a felelősek az ázásért. Úgyhogy felszedtük a vizet a földről majd újra elkezdték javítani a csöveket úgyhogy fél 9 volt mire annyira kitakarítottunk, hogy ne hordjuk szét. Jól elfáradtam és még a nyomrom is elkezdet fájni úgyhogy le kellett feküdnöm...
Reggel találkoztunk a lépcsőházban megint a szerelőkkel akik közölték, hogy még egy csövet le kell dugniuk fentről úgyhogy majd visszajönnének... Ááááá megint bontanak szét mindent...
Komolyan mondom, hogy megbolondulok... Bocsika a hisztiért, de ki kellett írnom magamból :cry: :cry:

Szép napot mindenkinek.

Reni

bellerreni
Eger

Hát csajok, látom senki nem volt toppon tegnap... :shock: :shock:
Nálam is, Babóca este 10-ig a hólyagomon tornázott....annyira fájt már... :shock:
De elaludni hagyott utána :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!
Ktc- az nalunk is komoly szempont volt, hogy ne lehessen leforditani romanra a nevet! Mondjuk ilyen meggondolasbol nalam a Zselyke is befuto volt, hadd pukkadozzanak kedves honfitarsaim, mivel keptelenek leirni.... :twisted:
Nori- en a 16-osba jartam meg az Adyba, 1998-ban erettsegiztem, de sajnos nem emlekszem semmilyen ikerparra. De ha jarok az Adyban ki van teve a falakra az osszes tablo a valaha ott vegzett diakokkal, majd szejjelnezek es szolok, ha beugrik valami. Varad azert sokkal kisebb, mint Pest, es az Ady az egyetlen teljesen magyar suli, ugyhogy az tenyleg olyan, mint egy nagy csalad! :P Kozben megkerdeztem a ferjem is- o is az Adyban vegzett, csak 4 evvel korabban- o sem ismeri a lanyokat.
geri79

Nálunk hétfőn kezdődik a festés. Eddig vártam, most már nem annyira. :(
Én éjjel mostanában kb. ötször megyek ki pisilni, reggel alig bírok felkelni. Az esti őszibarack okozhat ilyet? Eddig nem hallottam hogy vízhajtó lenne.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

A barack? Naná!!! Este én már semmi ilyesmit nem eszem, sőt inni is keveset iszok, mert olyan szar, amikor mindig felébredek éjszaka pisilni..
Csajok, annyira jó, jövőhéten nem dolgozoooooooom :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Geri!

Most néztem meg, 74 áprilisiak, szóval pont 4-évvel jártak fölötted. Egypetéjű ikrek, de gondolom nem ott érettségizett, ha két Líceumba is járt. Na mindegy, kicsi a világ!
Ha iwiw-en fent vagy, Naményi Emese néven találod. Nem akarok képet feltenni, mert személyiségi jogok és miegymás...
Vendég

Kakti, igen én már megjártam soxor, így ha tudom, hogy köhögni vagy tüsszenteni fogok, már automatikusan húzom is fel a térdem.

Ronci, én is ezt a semmilyen kiskönyvet kaptam. A védőnőm adott egy régi fajta színest is, arról levettem a borítót és áttettem erre az újra. Így van színes képes kiskönyvem. Legközelebb esetleg kérdezd meg, nem adna neked is egy régit ilyen célra!
lara

Edit, köszi az infót. De olyaaan finom, muszáj ennem belőle. :) Na, a dinnyével nem voltam ilyen bevállalós, pedig lehet hogy nem lett volna rosszabb a helyzet. Én sem szeretek már este inni, de van hogy rámjön a szomjúság és akkor muszáj.
De jó Neked, pihend ki jól Magad! :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nekem eddig ilyen belenyilallás hirtelen mozdulatnál volt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bea!
Köszönöm a GAP-es lehetőséget, de nagyon megtetszett egy kismama ruha is, meg közben lett raktáron Lucának a melegítőből, így mégis megrendeltem Amerikából a cuccot.

Egyébként meg ha jöttök jövő nyáron haza, megpróbálok szerezni gyerekágyakat. Nekünk van utazóágyunk, de minden ismerősömnek van, szóval annyi időre tudom nélkülözni. De ha ragaszkodsz a fa rácsos ágyhoz, szerintem az is megoldható. Nincs értelme szétszerelni az otthoni bútorokat ezért! Persze gondold át a dolgot!
Vendég

Mai napom is beindult, olyan alacsony lett a vérnyomásom, hogy majdnem elájultam munkába jövet. Még jó, hogy beállt a busz és le tudtam ülni. Még mindig szédül egy kicsi a fejem, de azért ma már jobban vagyok.

Zarja: Nem irigyellek, én biztos nem bírnék ennyit. Szerintem meg tök jó a fotó, bár az én párom is akkor tudta a régebbi fotókon is beazonosítani, hogy mi hol van a babának, mikor látta uh közben mozogni.

Ktc: Remélem megtalálod a vérvételt és nem kell túl sokáig várnod. Mit csináltál te 1 órakor a gép előtt? Nem tudsz aludni?

Csuppancs: Sajnálom, hogy nem vettek át, a húgom is fizetősön kezdi az egyetemet, de mi megpróbálunk szociális alapon intézni neki valamit. Állítólag akár a fele tandíjat is elengedhetik. Nekem sajnos nem volt ilyen, most ketyeg 18.000 Ft-tal a diákhitelem, pedig még le sem államvizsgáztam. Mondjuk ez csak az én hibám. Esti 5x-i pisilés?! Én csak hajnalban kelek fel és már ezt is sokallom, mert nem tudok visszaaludni.

Bellerreni: Téged sem irigyellek, nálunk ma 10 órára kikapcsolják az áramot. Nem is merek belegondolni, hogy mi fog megromlani a mélyhűtőmben. Egyébként nálunk 2 éve csinálták a panel-pluszt, akkor volt ekkora felfordulás a házban.

Ézsóné: Hogy irigyellek hogy már érzed a babát. Én megpróbálok rá koncentrálni, de olyan gyors a pulzusom, hogy csak azt érzem. Remélem nemsokára megmozdul a kis drágám.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, létezik olyan, hogy szociális alapon csökkentsék a tandíjat? Erről még nem hallottam. Nekem is van diákhitelem, nem akartam a családi kasszához hozzányúlni. De jövőre még az adókedvezményt is elveszik a tandíjból. Igazából az bosszant, hogy még csak fellebbezési lehetőség sincs, írtak egy tájékoztató levelet, "osztjóvan".
Szerencséd hogy beállt a busz. Mindig ilyen alacsony a vérnyomásod?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

A húgom is fizetősön volt, neki a súlyozott átlagszámítás miatt 5 egész fölött volt az átlaga. Köztársasági ösztöndíjat kapott, de így sem kerülhetett át állami helyre. Maradt az ösztöndíj, csakhogy az államiak 4,8-as átlaggal 80eFt-ot kaptak és tandíjat sem fizettek, míg ő 18e+12eFtot és évi 480e volt a tandíj. Mindezt pedig azért, mert az érettségi elnök szerint puskázott róla a mellette ülő matekon és lerontotta a 4-esét 2-esre! :evil: Két középfokú nyelvvizsgája volt, amikor érettségizett. Ez szemétség.

Meg az, amikor én már terhes voltam Lucával, akkor hozták a törvényt, hogy hiába vagyok GYED-en, nem lesz ingyen a suli. Holott ugye akkor már terhes voltam és úgy tudom, gyermekekkel kapcs. törvényeket csak úgy lehet hozni, hogy nem vonatkozhat a már megfogantakra. Igaz jár plusz pont a felvételin, de hagytam volna ott a sulit, hogy újra kezdjem 2év után???
Vendég

csuppancs: Anyuval néztek valami ilyen kérvényt és állítólag lehet szociális alapon kapni valamit. Nem tudom, hogy nem-e valami alapítványi dolog. Majd megkérdezem. Vérnyomásom: abszolút nem szokott alacsony lenni, az első két mérésnél még magas is volt. Nem tudom, hogy most mi lehet, talán a cukros diétával lehet összefüggésben.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ha hiszed ha nem, ma nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, ahogy felállok meg kell kapaszkodjak...inkább le sem ülök :)
lara

Nóri, van egy ismerősöm a tanulmányin, azt mondta, hogy először úgyis a csókosokat részesítik előnyben. No comment. Persze, minden létező kedvezményt eltörölnek, az ő zsebük legyen tömött, semmi más nem számít. Még szerencse, hogy nekem "csak" 250 az éves tandíjam.

Vicky, köszi előre is ha megkérdezed.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Cajok, haza akajok menni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
alig aludtam éjszaka, és most nagyon szenvedek...

Edit

Kép
ézsóné

Én hazaengedlek, bár gyanítom nem sokra mész vele.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit! Megint egy rúgóra jár az agyunk... Én is haz akarok menniiiiii... Nálam még előjött a jó öreg hányinger is úgyhogy azzal küszködök már vagy 2 órája, hogy rohanjak vagy ne rohanjak :cry: Van még másnak is hányigere vagy csak én vagyok ilyen penye?

Reni

bellerreni
Eger

Reni, nekem szerintem elmúlóban van, de eddig sem kellett egyszer sem rohannom szerencsére. Inkább amolyan émelygés volt, de az a nap bármely szakában.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni, íme itt a sorstársad :shock: :shock: :shock:
én még mindig hányok, igaz javarészt már csak reggel, de az émelygés, gyomorégés egész napos... :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, Reni, arra gondoljatok, hogy holnap péntek, utána jön a 7vége!!
lara

Csilla! Komolyan mondom, hogy irigyellek...Alig várom, hogy hátha a 12. hét után elmúlik, de anyukám megnyugtatott, hogy ne éljem bele magam, mert lehet, hogy majd csak akkor múlik el ha megmozdul a pici, de az is lehet, hogy végig kísér... :? Mindenki mondja, hogy ki kell élvezni a babavárás minden percét... Hát eddig én nem nagyon tudtam élvezkedni max a Wc karimáját ölelgetve, ha az valakinek élvezetet nyújt :lol: :lol: :lol: Úgy irigylem azokat a kismamákat akik az alejétől tudják élvezeni a boldog perceket. Nagyon örülünk a babának meg már vártuk is úgyhogy ha valamelyik doki azt meri nekem mondani, hogy a hányinger attól van, hogy tudat alatt nem várjuk a babát azt lehányom... :oops: :P

bellerreni
Eger

Lara! Mondasz valamit, főleg, hogy szabin leszek én is, mint Edit, de addig még nagyon sok idő van :cry: Azt még valahogy jó lett volna átvészelni úgy hogy nem vagyok rosszul... Ettől még az is jobb ha otthon jön rám, mert le tudok feküdni egy kicsit és otthon mégis másabb ölelgetni a Wc-t mint az irodában a főnök előtt :oops: :oops: Biztos, hogy munkaundoritiszem van, mert bezzeg otthon jól vagyok és ritka a rosszullét... De ha visszajöttünk a szabiról már csak 3 és fél hónap... Már alig várom...

bellerreni
Eger

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Reni!

Ha túl vagy a 12 hetes UH-on nyomatékosan hívd fel a figyelmem rá légyszíves! :lol: Utána nekiállok az új táblinak!
Vendég

Nóri! Megígérem, de a 12 hetes Uh az nekem 13+3 lesz :oops: Már alig várom... Doktorbácsinak mondani fogom, hogy adjon valamit amit lehet szedni a pocakfájásra, meg a savra... Hátha van valami okos ötelete, mert a tej és társai sajnos nálam nem váltak be...

bellerreni
Eger

Reni, én valószínűleg nem vagyok hányós, a fiammal is összesen csak 2szer hánytam. Mondjuk egyszer épp szilveszterkor. Na, az nem volt akkora élmény. Nála volt 2 ájulásközeli élményem is.
Mostanában viszont néha megszédülök, ha ülök, okés, de állva sokszor meg kell kapaszkodnom valamiben. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla! Hát az sem lehet túl jó érzés :? Szédülni sem szeretek meg hányni sem... Valószínűleg ezért nem szerettem sem régen, tinikoromban, sem most (már úgy értem, hogy a baba előtt) az alkoholos mámort sem :lol:

bellerreni
Eger

Képzeljétek, szidtam apa romantikus beütéseit, erre foglalt szobát Sopronba jövő hétre. Csütörtökön Märchenparkba megyünk Lucával, utána meg belevetjük magunkat az ünnepi hétvégébe. Biztos vannak jó programok ilyenkor!
Vendég

tartósan 85/52 a vérnyomim. És emellett ideges vagyok! :roll:
Aki szerint egészséges az alacsony vérnyomás, kívánom, hogy egy fél órát töltsön el benne! :twisted: :twisted:
Vendég

Reni, a homeos dolgokat nem próbáltad?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla! Kaptam az egyik ismerősömtől a hányingerre, de azt is kihánytam :oops: Úgyhogy nem nagyon bízom bennük...

bellerreni
Eger

Nóri, az én párom ilyet biztosan nem csinálna. Nem azért mert nem romantikus, hanem mert INTÉZKEDNI kéne. Na az nála mumus. :( Ha valamit akarok, lepjem meg magam. :evil:
Az a vérnyomás tényleg nagyon alacsony. Nekem olyanom szerintem még sosem volt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri nagyon jó lesz nektek. Élvezzétek ki minden percét...

Kíváncsi vagyok, hogy az én uram mit tervez a házassági évfordulónkra. Az is lehet, hogy csak én hiszem, hogy tervez valamit és közben meg nem is...

Nóri! Az a vérnyomás nagyon kemény... Te nem vagy rosszul?

Komolyan mondom csak én vagyok ilyen penye? Kezdem magam szégyellni... :oops:

bellerreni
Eger

Reni, ha vigasztal, még én is hányok rendszeresen, meg émelygek, meg öklendezem :shock: de mivel én Lilluval egész végig ezt csináltam, most is berendezkedtem erre a projektre :shock: amúgy nekem Lilluval azt mondták, hogy ha a 16. hétig nem múlik, nem is igen fog... én szülés alatt is hánytam :oops: bocsánat a témáért, de higyj nekem túl lehet élni :wink: másfelől utólag még nevetni is lehet rajta, milyen ciki helyzetekbe kerültem :lol:

Nekem a munkahelyemen volt a legrosszabb, jó hogy most itthon vagyok.

Én is szoktam fenyegetőzni a lehányással :wink:

Mi is túléltük a kombitesztet, elég volt mára :wink:

NA megyek, mert a kétévesem hányós produkciót ad elő, hogy figyeljek rá :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, ma voltál UH-n is, vagy csak vérvételen? Bocs ha már írtad és elkerülte a figyelmemet.

Reni, nem vagy penye, ne viccelj már. Egyszerűen nem viseljük egyformán.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni, hát az én soraimat figyelmen kívül hagyod????????

Edit

Kép
ézsóné

CSuppancs, nem ma csak vérvétel volt, az uhon már túl vagyunk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?