Uh, csajok, hosszú leszek, mert szép a mai termés, ennyit visszaolvasni:
Vicky: kösz az aggódást, meg a jó tanácsot, ezek után mindig lesz nálam friss gyümölcs, most már nem lehet csak úgy rohangálni a dolgom után, aztán este 10-kor jut eszembe, hogy aznap még nem ettem
HBarbi: látod, azért az anyós se egy házisárkány, csak van szíve, de a három lépés távolság célszerű vele
Annácska: hát nektek is balszerencsés a mai nap. De legalább holnap már az apa tudja vigasztalni Kristófot. Ez lehet, hogy pont így a jó.
Ktc: hát nálunk ez a vezetéknév továbbvitele érdekesen alakult. Mert az apunak 3 lánytesója van, és egy lánya (én). Tehát a Koós-ok ezen ága így kihal. Erre én életem párja, az esküvő előtt közölte, hogy ő szeretné felvenni a nevemet, adjuk közösbe amink van. Majd lehidaltam ettől a gesztustól, amit ő komolyan gondolt, így mindketten Monostori-Koós-ok vagyunk. (az anyakönyvvezető is nyelt amikor meghallotta ) és a jelen szabályozás szerint a gyermeknek kizárólag Monostori-Koós lehet a vezetékneve. Lehet, hogy mégse hal ki a Koós familía? Kár, hogy apám már nem élhette meg!
Óh, Lucababám, hát az apával iszonyú sokat morgok. Ő, otthon kényelmesen Kaposváron, én meg itt ingázok Pécs Komló közt. Persze, ha otthon vagyok, akkor ugorjak ki a konyhába, mert ő éhes. Az igaz, hogy mindig tiszta lakással és meleg vacsorával vár! De ha már otthon vagyok, akkor semmi. Állítólag azért, mert még nem tudja elhinni. Mert semmi nem látszik rajtam, és mert nem vagyok rosszul (szal egy pont a fajanszölelgető lányoknak) így semmi bajom. Én meg, mint egy kis hörcsög felfújom magam, és juszt se hagyom! Aztán csak magamban morgok… Olyan rosszul tud esni. Vazze arra nem képes, hogy a szabadnapján eljöjjön Komlóra velem Uh-ra, mert ő nem akar annyit utazgatni. Én meg mint a jó feleség, rohanok hozzá haza minden pénteken és hétfőnként hajnalban kelek, hogy időben visszaérjek Pécsre. Ja és nem akar bejönni a szülőszobába, mert attól fél(!!!!), hogy leüti a szülészt, mert nekem fájdalmat okoz. Mondtam neki, akkor inkább a fejed a falba verd, mert hogy el fogom mondani mindenféle állatnak, na az tuti! Hu, lehet, hogy jobb lenne, ha be se jönne, mert csak feleslegesen felhúzom magam rajta!
Juci!!!!! Irigyellek, én is el akarok járni kismama jógára. Én is akarom az izomlázat! De Pécsen 10-től van fél délig. Hrr, szerinted??? Hogy érek oda? Komlón ilyesmi nincs, de az aikidós edzőm felesége Kaposváron jógaoktató, ő már vár, lebeszéltem velük. Csak menjek már el táppénzre, én is fogok már oktató vezényletével jógázni.
Ágic: de jó, hogy végre hozzászóltál. Ez a lement rólam a kiló szülés után, ez kifejezetten jó hír! Erre fogok gyúrni!
Kakti: olyat én is írtam korábban, hogy az álmomban hason átfordulás milyen nyilalással jár, fel is ébredek a saját jajszavamra.
Lucababám: vonalzó téma: mikor megláttam a zöld ösvényt, beleszerettem, főleg a kedvenc margarétámmal, ez vagyok én.
Babatéma: hát én lányt álmodtam meg, lányt is szeretnék, lányra is gyúrok, apa is lányt szeretne, de egyre inkább úgy tűnik a jelek alapján hogy fiú lesz (gyümölcsöt és édeset eszek, nem vagyok rosszul, kerek a pocim(???), kínai naptár szerint is)Eddig azt mondtam, hogy nem bánnám, de most már IGEN, lányt akarok. Nem akarom, hogy a menyem a szülőágyon engem szidjon, mint kedvese anyját, szidja a fiamat, meg magát, hogy nem bírtak magukkal)
Ronci: ma a terhesgondozáson megirigyeltem a színes fényképes kiskönyvet, elhatároztam, tele fogom rajzolni vidám kislepkékkel, katicákkal, napocskákkal. Legalább mosolyogjon!
Nálunk Bulcsú lesz, csak hogy csatlakozzam az előttem szólókhoz.
Bújósság: én bújós lennék, de nagyon már, csak nincs kihez