Tigriske, hát ez tényleg a dreamgirls!
Annyira szépek! A kis vöröskés a Lilla? Neki kell most szurkolni? Mennek a drukkok, hamarosan itthon lesztek! Addig is tök jó, hogy ilyen otthonosan vagytok a kórházban.
Nyulasz, látom nem egyszerű megszületnie ennek a széknek
De ezt a chicco-t én is elfogadnám. Már csak épp nem adagolja a kaját a gyerkőcöknek. Hajrá, remélem találsz kettőt jó áron.
Szegény Noncsi! Iszonyúan sajnálom!!!! De Nálad megvígasztalodott.
Timi, én is a nyári jó formámra gyúrok, csak nekem nagyobb ciki, ha nem jön össze, mert több, mint fél év van a szülésünk között
Bár tegnap este a csajok tettek róla, hogy ne vacsizzak.
Jobbulást Neked és apának, a csajaid meg remélem megússzák!
A vacsim meg azért maradt el, meg én is innen az ígéretem ellenére, mert váratlanul kitaláltuk, hogy elmegyünk a barátainkhoz. Ahol nem mellesleg finom gulyáslevessel vártak. Nem először voltak ott a lányok, és már máskor, máshol is találkoztak ezzel a csapattal (péntek esti női murik
), de ezúttal le nem másztak rólam. Mint az anyamajom úgy néztem ki. Az sem volt jó, ha csak láttak. Az én ölemben kellett lenni, de néha még úgy is tutultak
A jolly joker, a tv-reklám sem segített, így hazajöttünk
És az immár hagyományos éjszakai műsorbeszámolóm: hazafele a vendégségből elaludtak a kocsiban, és ez a 15 perc épp elég volt ahhoz, hogy iszonyú nehezen tegyük le őket, volt már 10 óra is. Míra reggel 6-kor ébredt (nem tudom, tudjátok-e követni, de neki ez már zsinórban a 3. átaludt éjszakája volt
), Emma valamikor 2 körül át lett hozva apa által hozzánk a nagyágyba, 5-ig békésen szunyált ott velem, amikor is éhes lett, megkajált, és egészen 6-ig küzdöttem vele a visszaaltatással. Amikor ugyebár ébredt Míra. De aztán ezután sikerült a családnak fél8-ig durmolnia. Volt már rosszabb is
És ami kérdéstömkeleggel most előállok
1. Milyen sampont használtok a babáknak. Most dicsekszem, kezdünk hajasodni, úgy vélem, jöhet a nagylányos samponozás. Na de melyik a jó?
2. Emma arca iszonyúan ki van pirosodva, szinte sebesedve. Szerintem a popsikenőcs csak jobban szárítja, csípi most neki. Mit érdemes venni rá? Erre is Bepanten vagy Sudocream? Avagy valaki a Nivea tégelyes krémjét is mondta már nekem
3. Mivel mostok fogat? Már ahol már van mit
Mi kemény két db foggal rendelkezünk már, amit mind Emma birtokol
Elég csak fogkefével megdörzsizni, vagy fogkrémet is kellene használni. Ha igen, akkor milyet?
Csak azért jöttem ennyi kérdéssel, mert délután megyünk apával bevásárlókörútra, és szeretnék mindent beszerezni. Remélem jár erre valaki addig