Sziasztok!
Én sem voltam 3 napig, most olvastam nagyjából vissza.
Luca!
Jaj, istenem, le sem tudom írni hogy most mit érzek. Nagyon nagyon sajnálom!
Borzalmas...
Hhhhh... pici szünet következik.
Bagzerka!
Köszi amit írtál.
Igen, tudom, a metszés nagy mértékben a kórházi szokásoktól függ. Baromira irigyellek egyébként a Szent Imre miatt, meg kell hogy mondjam.
A kórház, ahol elvileg a baba születni fog a pécsi Megyei Kórház. Van egy másik kórház itt Pécsen, ahol még lehet szülni, de az szerintem sokkal rosszabb állapotban van, mint a megyei. Tehát a két rossz közül a kevésbé rosszra van egyenlőre lehetőség. Jövő hónap elején kezdődik egy 4 hetes születésfelkészítő a kórházban, ahová el fogok menni az okos kérdéseimmel és ha nem kapok kielégítő választ, akkor kiengedem a ketrecből a kétségeimet és meg fogom keresni a lehetőségét hogy az én babám is Pesten az Szt. Imrében, vagy a Szt. Istvánban szülessen. Asszem írta itt már valaki hogy a vidéki ismerőse is Pesten tudott szülni.
Nekem fontos a szülés, fontos hogy jó élmény legyen és ha otthon nem lehet, akkor keresnem kell egy otthonos kórházat. Evvan.
Röné!
Én is vettem (Teszvesz) 56-os rucikákat. Használtan kb. 100 forint darabja. Én nem hiszem hogy a mi gyerekünk "ló" méretekkel fog világra jönni, uh. azon az ezer forinton már nem múlik semmi, legyenek inkább otthon méretben megfelelő bodyk. Jah és természetesen 62-est is fogok venni, mert nem tervezem hogy a gyermek első heteit a bababoltokban fogom tölteni, mert nincs mit ráadni.
Konan, Minyu!
Csatlakozok a klubhoz.
Bőgés, elérzékenyülés pl. a könyvesboltban, de ugyanúgy iszonyatos dühöngés ha valami nem úgy működik ahogy én gondolnám.
A.m.!
Láttam hogy Harivera újabban megint írogat ide, de nem is mertem remélni hogy azért mert megint babát vár. Ez tök jó!
Ági!
Én is azt hiszem 2 évig fogok otthon maradni, és szintén az anyagiak miatt. Ha utána nem lesz közvetlenül még egy babánk (én összesen 3-at szeretnék, de miután a Férjemnek már van egy lánya, így 4-en lennének a gyerekek), akkor vissza dolgozni. Kicsit rendbe vágjuk az anyagi helyzetünket, aztán jöhet a többi baba. Ilyen szempontból nagy kár hogy a Férjem jóval idősebb nálam, uh. annyira sok időnk sajna nincs.
Az mondjuk nálunk még tervben van, hogy a baba 1 éves kora körül (az ugye szeptember lesz
) elkezdek valami sulit, mert nekem csak egy érettségim van, azzal meg már nem megyek messzire a munkaerő piacon.
Sugi!
Engem ugyan még nem látott bőrgyógyász, de stabilan állíthatom, hogy szerintem nálam tök mindegy hogy melyik részén a testemnek, de van ez a keloid izé. Vannak sebek a mellkasomon, a hátamon, a lábamon és a térdemen is. Szóval fentről lefelé mindenhol. Miért pont OTT ne lenne így?!
Egyébként nálam május végéig volt tervben hogy dolgozni fogok, mert teljesen jól vagyok. DE! egyre erősebb kétségeim vannak afelől hogy ez menni fog. Nem érdekel a munkám, sokkal jobban izgat hogy a vasalt cuccok még mindig a nappaliban virítanak, mert nem tudtam elrakni. Meg hogy most is álmos vagyok, tegnap sem tudtam délután pihenni, mert nem voltunk otthon, este későn értünk, korán csörgött az óra, a baba mocorog, én meg nem tudok pihenni, vele foglalkozni, mert itt kell ülnöm. Szóval nekem nagyon erős most az otthonlét iránti vágyam és valszeg ez nem is fog elmúlni. És baromi irígy vagyok arra aki most otthon lehet.
Ennyit rólam.
A mai hangulatomra Luca és az idő is nagyon rányomta a bélyegét.
Luca! Gondolok Rád, sok erőt most Neked!
Monee