Új privát üzeneted érkezett!

Jajj Vörösbegy,majd elfelejtettem:szép a pocid!Nekem is 106 cm :lol: Majd teszek fel képet :lol:

mazsolasyl

Jó reggelt!

Lorcsi: az én szülésznőmet Bolfán Évának hívják... megbeszéltük, hogy novemberben találkozunk. Remélem nem csalódok benne. Te? Tudod már?

Anyu témát folytatnám: képzeljétek, hogy a vasárnapi 4d-s uhról siettem még gyorsan vasárnap este másolatot készíteni, a képeket kinyomtattam, és írtam egy levelet is anyunak, ami úgy írtam meg, mintha Marcell írta volna (ekkora a lábam, ilyenek az ujjaim, ez történt velem... egy oldalra sikerült), majd ezt gyorsan hétfőn express postáztam anyunak. Gondoltam lesz nagy meglepetés, öröm... vártam is egész nap, hogy hívjon. Majd délután hívott, hogy megkapta és aranyos. Ennyit mondott, hogy aranyos. Áhh, a szívem tört össze. Nem erre számítottam. A saját anyám az első unokájának a képeire ennyit mond, hogy aranyos. Nem elemezte ki, hogy ilyen, olyan, kire hasonlít vagy valami... Aranyos, majd gyorsan lerázott... Hát ennél még tőletek, még a barátnőimtől is többet kaptam.
A legfájóbb, hogy kb. 26 évig az én anyámat nem ilyenek ismertem, nem ilyen volt, és lám mire képes a klimax... és nem ismeri be, hogy ő beteg. Ezek után még várjam azt tőle, hogy a szülés idején odaköltözik hozzánk... ??? Áhhh... Ez a telefon tegnap hazafele történt, egyedül mentem a vonatra, majd nem is kerestem ülő helyet, inkább kint megálltam és végig bőgtem az utat. Azt hiszem ez nem terhességi hiszti, hogy ennyire rosszul esett, hogy anyu nem úgy reagálta le a dolgokat, ahogy számítottam, de javítsatok ki, ha másként ítélitek meg... Egyébként én nem vagyok sírós így a terhesség során, sőt... van hogy nem is tudok sírni.

A szülés utáni bigyókról kérdeznék még, nem első gyerekes anyukák:
- a szoba témát már nagyjából kiveséztük, hogy ki hogy kéri majd, ki mit javasol.
- kórházi bébi kelengye? mit kell csomagolnom a babusnak? pelusok? mennyit, mekkorát? rucikat? Vagy adnak majd a koriban listát és a szerint pakoljak?
- mell, szoptatás... : valaki azt mondta, hogy szülés előtt masszírozni kell, igaz? mellszívó? ezt vinni kell a kórházba? ti milyet vesztek? anyunak sima kézi volt még annó.

Engem az ilyen részletek nyugtalanítanak, amik apróságnak tűnnek, bár kinek mi... az hogy hogyan fogom meg majd Marcellt vagy hogyan fürdünk ezektől cseppet se félek :) csináltam már ilyet. Persze az első napok biztos furák lesznek, de én igazán azt várom, hogy otthon legyünk ott biztonságban érzem magam majd etetés, fürdetés, öltöztetés terén. Azt hiszem, hogy anyósomra teljes mértékben számíthatok, az biztos, hogy főzni is fog ránk. Na ő majd kiugrott a bőréből mikor meglátta Marcellról a fotót, pedig már van két unokája :)
Viszont ahogy most így bele gondoltam, hogy januártól mi kemény rend alá leszünk véve, az apuk dolgoznak majd... hát most még inkább örülök annak, hogy mire bele rázódunk mindenbe és kellően erősek leszünk, addigra jön a jó idő. Új év, új élet!!! Ez nagyon jó! Ugye Vörösbegy?!

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Szép napot Pocakosok.:)
Mazsi
Nem is kell Neked már nagyobb fizikai munkát végezned!Pihenj többet és próbálj meg segítséget kérni! Nálam is sokszor előfordul a légszomj.Hamar kifáradok,dobog a szívem,le kell ülnöm.Anyumnak múltkor hajat festettem (tudom nem a legjobb dolog,de mindig én festem neki... :oops: ) és csak ülve tudtam.Nem bírtam állni.Általában egy ilyen rosszullét után meg futnom kell...hasmenés lesz a vége. :shock: :roll:

Pocakom most 93! :shock: Összement....1 hete nagyobb volt. :? Bár az se mindegy,hogy melyik napszakban mérem.
Vendég

Mazsy! Én is hasonlóan érzem magam, de a frontnak tudom be... Én azt szoktam mondani, hogy elég rozogának érzem magam... :) Fura. Sose tudtam átérezni a derékfájást, a mamák, papák panaszát az öregségre, de most már sejtem milyen lehet... Bocsi idős emberek! Már tudom, hogy szar lesz megöregedni! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri.:)
Először is egy mosolyt küldök,hogy jobb kedved legyen.:):):):):)
Sajnálom,hogy anyud ilyen merev volt.Épp kérdezni is akartam,hogy sikerült a meglepid.Hát nem erre számítottam. :shock: Egyáltalán nem reagáltad túl,természetes,hogy bánt a dolog.Én is haragszom néha,ha anyum nem érzi át ami velem történik.DE hidd el,amig nem születik meg a pici,addig Ő sem tudja felfogni,hogy Neked gyermeked lesz.Én nem ismerem anyudat,nem is akarok ellene,s ellened sem beszélni.De ez így nem volt szép dolog tőle.:( Talán ha mindezt személyesen adod át (tudom nehéz megoldani) másképp reagál.De ez csak feltételezés.Anyum pl nem is tudta mit nézzen a képeken. :roll: Én magyaráztam el,hogy mi hol van (igaz ez Dorkánál volt anno,Hédinél már kikupálódott.. :lol: ).
Nem gondoltál arra,hogy meghívd magadhoz,menjetek el együtt vásárolgatni,esetleg kérd meg segítsen,adjon ötleteket...stb...talán észreveszi,hogy NEKED ez mennyire fontos! :roll:

Nagyon jó egy ilyen fórum,ahol mindenkinek hasonló (sőt ugyanaz) a helyzete,problémái.Itt mindenki megérti a másikat és ahogy tud segít.:) Ezért vagyunk,ezért csatlakozunk,ez a természetes.

Kórházi csomag:ez változó,mert van ahol saját ruhát kell vinni a babáknak,van ahol adnak kórházit.Kérdezz rá. Ami tuti,hogy pelust (újszülött méret) vigyél,mert keveset kapsz,jó ha van textilpelus erre-arra.Egy puha takaró,kiskesztyű (ne karmolja le magát). Mellszívóm nekem kézi aventes volt,bevállt,de eladtam.Nem biztos,hogy veszek,mert nem mindig volt szükségem rá,Dorka kiűrítette a cickóim. A mellápolás fontos,nem kell erősen masszírozni,de ingerelni jó.
Vendég

Konkri, kérlek nyugodj meg, tudom, ill. sejtem, mert nem tudom, nehéz, hogy ilyen és nem így viselkedett eddig........számomra elképzelhetetlen és fura. De nagyjából átérzem, mit érezthetsz. Anyós pajtás le sem szar, nem is érdeklődik....uh-kat megnézi de azzal leráz, hogy hűt ő ebből semmit! sem lát!!!!!!!!!!Értetlen ez is. Első unoka. Anyuéknak nem , mégis mindent, mindent megvesznek, segítenek, még ilyen messziről is!!!!!!!!!!

Nuygodj meg és gondolj arra, hogy ott van a Fiad, Marcell-baba és egy édes párod, anyósod!!!!!!!!
Vendég

Konkri
Még valami...az esküvői előkészületek????Ebben se veszi ki a részét??? :?:

Lafi
Írtad,hogy Neked anyud segít majd a babaszobában.Mikor érkezik?
Vendég

Anyu vasárnap jön, pénteken megyünk Kecsóra (Vörösbegy, nem felejtetted el, ugye???) és onnan hozzuk fel vasárnap és 6 napos szabit vettem ki jövő hétre szombattal együtt és akkor hétfőtől járjuk a nagy fővárost, szegény anyu, kikészül a sok embertől az tutti, nincs hozzászokva....(még én sem...)
Vendég

Köszi Csajok, már tegnap az uram megnyugtatott... :)
Lego: hívtam anyut, erre-arra, de... na mindegy volt kifogás...
Hát sajnálom, hogy így alakult a családi életünk, de őt leszámítva minden frankó... :) igaz ez nem pótolja őt, de hát ez van, ezzel kell együtt élni...
A kisfiam pedig... hááát... ma még nem jelentkezett, ez egy picit aggaszt is, de naaaagyon imádom! Jó így együtt élni vele! :) Ő az én kis szerelmem! Gondolom ezzel a fiús anyukák így vannak. És a lányos apukák is biztos szerelmesek a kiscsajokba... :)

Én tök jót álmodtam: azt hogy az uram nagyon tetszett, de volt egy pasim (nem tom ki :) ) és már azon voltam, hogy az urammal megcsalom a pasim, mert nagyon vonzódtunk egymáshoz... :) és olyan jó volt felébredni és rájönni, hogy hát a valóság sokkal jobb!

Kép
Kép
Kép
konkri

Hűű Lafi,akkor nálatok is elkezdődik.:) Biztos élvezni fogja anyud,hisz az unokája minden fáradtságot megér. :wink:

Konkri
Ez a lányos anyukákra is igaz. :lol:
Dorka apának a szeme fénye és djágasága (Szméagol :lol: ),anyának meg az öjdögfiókája meg szejelme. Ezt Dorka minden nap elmondja és ha mi "rosszul" kérdezünk rá,ő kijavít.IMÁDOM.:):):)

Álom....ne is beszéljünk róla...nekem tönkreteszi az éjszakáimat...van egy visszatérő álmom és szinte minden éjjel jelentkezik...csak nézem a plafont,jobb ha nem alszok.Bár akkor is csak az álmon filózok. :roll: :roll: :roll: ÁÁÁÁÁÁÁÁ,bosszantó.
Vendég

De jó Neked Lafi!!! Ez már önmagában jó buli lesz!!! :)

Esküvő: de arra jön majd anyu és főz is- mert csak a szűk család lesz. Azt mondta, hogy ha olyat tervezünk, hogy a tesóját (ők a keresztszüleim) is meghívom, akkor nem jön...
Csak pici esküvőnk lesz, szülőkkel és testvérekkel. Ennyi. Aztán talán jövőre lesz lagzi... Én nem érzek ezzel kapcsolatban izgalmat, talán azért, mert nem az első :roll: Picit sajnálom is :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, ha mész a szülésznőhöz, vagy a szülőszobalátogatásra, ott elmondják, mit kell vinned a babának a kórházba. Nálunk pl ruhát adnak a babára, de mivel télen szülök, viszek be neki egy vékony sapkát is, nem tudom, mennyire lesz meleg a kórterembe. Pelenkát mindenképpen vigyél, és én szoktam vinni popsitörlőt is, azzal könnyebb a tisztábatevés, mint a csap alatt mosogatni a kis popsiját. A textilpelenka is jól jön, lehet, hogy sokat fog bukni az elején, és nem mindíg elég a kórházi. Azt a ruhát, amiben hazaviszed, ráér apa bevinni, amikor megy értetek.

Én a babaás szobába azt nem bírom, hogy ha ki kell menni WC-re, vagy zuhanyozni szeretnék, akkor hova tegyem a babát? Nálunk csak a kétágyas szobákban van zuhanyzó, és WC, a többi szoba 4, meg 6 ágyas, ott nincs külön mosdó, a folyosóra kell kimenni. Ez elég kényelmelen helyzet, mert és az első napokban pl. nem mertem WC papírt használni, a gátseb miatt, és pisilés után is inkább kimostam a ... A kétágyasban az a jó, hogy ott be tudtam tolni a babát magammal a zuhanyzóba.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Mi az Lego? Lehet ha elmondod jobb lesz!
Amúgy nem nézted még az álomfejtést? küldök majd egy linket.

Kép
Kép
Kép
konkri

Haló Lányok!

Hááát nem tudom... az én anyukám a Vininél is és most is majd kiugrott a bőréből amikor megtudta,hogy terhes vagyok. Állandóan körülöttem ugrál, főz rám, keresi a kedvemet, kényeztet :D
Ők 8-an vannak (ill.voltak :( ) testvérek, a nagymamámnak szebb dolog nem létezett ha csak rápillanthatott egy kisdedre, imádta a gyerekeket, valószínű,hogy ez ráragadt Anyumra is. Úgy örült a 4D-n ,mint 1 kisgyerek :lol:
Szóval ezért érdeksenek tartom amit Lego írt Konkrinak, hogy Konkri-Anyu nem érzi át,hogy uncsija lesz. Én úgy gondolom,hogyha meglesz a személyes találka az eskövői előkészületeknél, fordul a kocka, megszállják az emlékek...legalábbis nagyon ezt kívánom :D

Más: mellszívó én ugyan vettem egyet, egy pumpásat, de nem nagyon vált be. Inkább kézzel fejtem, de vannak akik esküsznek a mellszívókra.
Sajna kelengyéről nem tudok nyilatkozni, mert mi kórházban voltunk és oda nem lehetett bevinni rucit.
Vendég

Jaj köszi csajok!
Mellszívó: sztem nem veszek elektromosat...
Kelengye: gondoltam, hogy nem kell 4-5 napi felszerelést vinni a babusnak, de azt is, hogy majd a koriban megmondják...
Anyu: hát ebben a szembesülős-megváltozós dologban már nem nagyon hiszek... inkább próbálom elfogadni ami van... úgy se tudom megrázni anyut, hogy hahó, térj észre, miért nem számít jobban a családod? A karácsonyt már nem is tervezem így vele, én nem hiszem, hogy akkor leutaznék hozzá... majd kiderül, hogy jön e ő. Ja a karácsonyunk tök szar lesz, mert az uram 23. 24. nappalos, 25. 26. éjszakás (tehát ezeken a napokon alszik majd) amit együtt tudunk tölteni az a 24 este 7 után és a 25. délelőtt...

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja és az is tuti, hogy egy csomó törlőkendőt viszek magammal! babának is és magamnak is :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Vörösbegy: köszi a bíztatást, nagyon remélem igazad lesz és Kisbékának jó anyukája leszek :)

Konkri: az én szülésznőmet vmilyen (talán: Vajnarák) Ritának hívják, már ha elvállal, még nem kerestem meg, csak ajánlották.
Ja és anyukáddal kapcsolatban azért bízz ebben a szembesülős-megváltozós dologban, mert tényleg van ilyen!! Nagyon kívánom neked, hogy így legyen!!
Mellszívó dologban, azt hiszem én is a kézi mellszívónál maradok. Tatabányán meg úgy tudom, hogy minden szobához külön van fürdő, WC nem kell a folyosóra mennünk. Na de majd a szülésznő megmutat mindent, remélem :)

Szerintetek az normális, hogy a vérnyomásom az teljesen rendben van 119/68 de a pulzusom az meg ilyen 100 körüli... azért az sok nem????

KépKép
lorcsi

Lorcsi! Most hogy néztük Marci szívverését, azt mondta a dokinő, hogy mindenkinek más...
Már kiváncsi vagyok a szülőszobánkra! Meg arra is hogy miből választhatok. De így novemberig csak töprengek és tűkön ülök... de amint megtudok vmit tuti hogy össze is pakolok! Én ilyen vagyok! Nem szeretem a véletlenre bízni... :) felkészülök a rosszra és csak kellemes csalódás érhet... :) ez nem pozitív gondolkodás, de abban bízok, hgy így elriasztom a rosszat... :) tudom bolond vagyok :) nekem már így is van néhány cuccom összepakolva, de tényleg csak egy-két cucc... nem szeretném, ha valaki más turkálna a bugyijaim közt... :) max a két hugom, meg az uram, de azért én szeretném kiválasztani, hogy miben akarom a koriba tengetni napjaim... nehogy valami kényelmetlen vackot hozzanak majd be... :)
Na Marci felébredt a gesztenyés sütire... :) ezt nagyon szeretjük :)

Kép
Kép
Kép
konkri

C:\Documents and Settings\Operator\Dokumentumok\Hannára már az angyalok vigyáznak.doc[/url]
Vendég

Kép
Kép
sleepin

sziasztok csajok! olvastalak titeket! köszönöm hogy ennyire mellettem álltok! erőt adtatok ti is! nagyon szörnyű ami velünk történt! elviselhetetlen a fájdalom! de próbálunk erősek lenni! férjem nagyon sokat segít! hihetetlen erőt ad! túl leszünk rajta valahogy! csak előre nézünk! megpróbáljuk feltenni a vikivel a története! de csak az olvassa el, aki elég erős hozzá!
nem hiszem, hogy fogok jelentkezni! kívánok nektek jó babavárást! sok egészséget! vigyázzatok magatokra!
Vendég

Én elolvastam...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
konkri

Drága Baba!

megszólalni is alig tudok, jeges rémülettel olvastam végig Hanna történetét, a soraidon is átül a kegyetlen testi-lelki fájdalom...nem tudok mit mondani...a legkevesebb, hogy minél hamarabb kárpótlást kaptok mindezért és nagyon nagyon csodás férjed van, találjatok minél hamarabb megnyugvást, már amennyire lehet ebben a helyzetben!
azért magam részéről örülnék, ha adnál majd hírt magatokról, drukkolunk Nektek, de természetesen Te döntesz erről!
Részvétem!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Baba! Babácska! :cry: Elolvastam, és egyszerűen nem találok szavakat. Borzasztóan szomorú vagyok és mérges!
Drága Baba! Mi kívánunk Nektek a továbbiakban (is) nagyon sok erőt, mielőbbi felépülést. Mielőbbi gyermekáldást!! Nagyon sok egészséget és nagyon szeressétek egymást a pároddal!!!!
Sokszor csókolunk!!!
Vendég

Erre nincsen szó... :cry: :cry: :cry: :cry:
Vigyázzatok magatokra és egymásra... Lélekben gondolunk rátok:(
(((((ölelés)))))
Vendég

Mármint lélekben veletek vagyunk... de írni se tudok a döbbenettől:(
Vendég

Baba!
Istenem,borzasztó! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nehéz szavakat találni...részvétem Nektek! Légy erős!Sokszor puszillak,nagyon vigyázz Magadra!
Vendég

Én is elolvastam és végigbőgtem :cry: :cry: :cry: :cry:
tudom, mi nem isemrjük egymást, de retteneteses sajnálom.....

KépKép
lorcsi

Háát, tudjátok...ismerjük, vagy nem ismerjük egymást..
Amikor én bajban voltam,akkor Tőletek kaptam a legtöbbet. A barátnőmtől, akiről azt hittem, hogy ismerem,még csak egy érdeklődő emailt sem :cry:
Persze már így a neten "beszélgetni", de azért valamennyire már csak ismerjük egymást.., nem?
Vendég

Baba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Amit Baba írt szörnyű, de a legrosszab az benne, hogy durva is...
Én ott kezdtem el sírni, ahol írta, hogy érezte a baba mozgásait még... Ezt azért nem érti meg a barátnőd, ha volt is várandós, mert nem jelen időben érzi ezeket a dolgokat. Nekem pl senki nem beszél a bugyborékokról, a motoszkáról, még ha volt is valaha várandós... Ezt csak veletek lehet megbeszélni.
Babának kívánom, hogy a borzalmak ellenére sok erő legyen benne és a férjében mindahhoz, hogy ezt átvészeljék és fél-egy év múlva igazán boldogok lehessenek!!! Kitartást, erőt, bizakodást, egészséget, erős lelket!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Blongyi
Tényleg így van,itt több együttérzést kap az ember. De talán mert ugyanazok a gondjaink,örömeink. :roll:
Barátnőnek hitt "barátnőmben" csalódtam én is rettenetesen. :cry: :cry: Sajnálom...igazán szép kapcsolat VOLT a miénk,de FÉL éve 1x beszéltünk...mailt írtam neki,arra válaszolt.Ennyi... Messze költözött tőlem,de eddig jól működött.Sajna személyesen -bár lett volna rá mód- sem tudtam elmondani neki,hogy babát várok...az anyjától tudja...

Csajok szerintetek az a fránya kóla nagyon gáz a terhesség alatt????MEgveszek érte. :roll: :roll: :roll: :oops: :evil: :evil:
Vendég

Elszomorodva olvastam végig...megrázó sorok...több résznél ömlöttek a könnyeim.Baba!Elviselhetetlen fájdalom lehet amit érzel! :cry: :cry:
Vendég

Hááát, nem tudom Lego. Most az egy dolog, hogy tudsz light-ot inni, de a koffein??? :lol: Egyik kis "sorstársam" szokta inni, de csak akkor ha vendéglőben eszik... ebből nincsen koffeinmentes? :D
Vendég

Hát ezaz Blongyi. :lol: Valami gyerek kólát kell kutatnom avgy feltalálnom ha nem létezik. A kávét már megoldották.... :lol:

Képzeljétek...van ez a sport csokis játék...kódokat kell beküldeni...Elég sokat beküldtem neten még szeptemberben...mindegyikre érkezett a válasz,hogy sajnos most nem nyert....erre ma küldenek egy sms-t,hogy nyertem...pótnyertesként...ÉN bezzeg eldobtam a papírokat dühömben. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ciki...
Vendég

Baba! Én is elolvastam. Nagyon sajnálom és kívánok én is sok erőt és kitartást. :cry: :cry: :cry:
Ez olyan...most még magamhoz kell térnem és elhinnem ezt az egészet. :cry: :cry:

Kép
móni86

Nah megpróbálom összeszedni magam. az lilikémnek sem jó ha túl sokat rágódok. :oops: Csak nehéz ilyenkor másról írni.

Nah szóval: én is ollyan hihetetlenül gyorsan el bírok fáradni. És olyankor keményedik a pocim. Tegnapmeg is ilyedtem, úgy tűnik a délelőtti mászkálás meg a délutáni pizzasütés túl sok volt. Este elég durván keményedett. Kiscsirke rugdosott rendesen, de mindíg félek ezektől a keményedésektől. szerintetek ez normális? Már írtam hogy a doki No-spat írt fel...de nem akarom szedni. Vélemény? :? :?:
Egy helyben egyáltalán nem tudok állni. elkezd iszonyatosan verni a szivem meg fulladok. Olyankor vagy sétálnom kell vagy leülnöm. Meg a vérnyomim is túl alacsony néha. Főleg a perem. De védőnöm azt mondta nem baj csak vigyázzak nehogy elájuljak.

Nem is meséltem. tegnap vérvételen voltam és 11re értem oda. Elvileg 11ig van de hát én akkor végeztem a dokimnál. Még jó hogy a nőci tök rendes volt, azt mondta menjek én még beleférek. A védőnöm meg elfelejtett vércsoportvizsgálatot is kérni. Mivel én rh negatív vagyok nekem ilyenkor is ellenőrzik. De nő gyorsan megírta és még át is küldte a dokimhoz hogy írja alá. És még azt is megjegyezte hogy tőlem már vett vért, mert emlékszik az anyajegyemre. Olyan jó hogy néha ilyen kedves emberekkel is találkozni. :P Amikor az uccsó kémcsővel vette le, jött be egy nővér hogy várják a vért. Ő meg tök aranyosan, had várják, kismamával együtt vigyem? :lol: Mikor jöttem ki láttam hogy beengedett mégy egy kismamit pedig ő már jócskán megcsúszott. Ilyenkor olyan jó hazajönni. :P

Én nem fogadok szülésznőt. Itt nem nagyon szoktak...aki épp bent van az jön a szüléshez. :roll:

Anyu téma: Sajnálom Konkri. Nem tudom, ha eddíg nem volt ilyen anyuká most miért reagált így. :( De talán ha meglátja a pici unokáját majd rájön hogy tényleg nagyi lett és változik.
Az én anyum szerencsére imádnivaló. anyósommal meg nagyimmal együtt.

Lego: mit álmodsz? Próbáld megkeresni mit jelent. Bár én nem igazán hiszek ezekben, de lehet hogy van benne valami. A pszichológiai vonalat én is elhiszem hogy valami félelem vagy régi dolog áll a háttérben, de ezt a misztikus maszlagot nem. De van oka a visszatérő álmoknak az biztos. Nekem mostanában nincsenek viszont én is hülyeségeket álmodok. Ma pl azt, hogy kiderült még csak 18 hetes vagyok én meg tök kétségbe estem hogy nem lehetek, mert akkor még nagyon pici és akkor megiunt nagyon kell rá vigyazni (mintha egyébként nem kéne). és hogy én nem akatrok megint 6 hetet vátni mire 24 hetes leszek. Hülyeség, mi. :oops:

Juj pocakfotó: 24. hét (mai)
Kép
A másik kezem azért tűnt el mert én fényképeztem. :roll:

Kép
móni86

Móni, iszonyú csini vagy és jó alakod van!
De az esküvői fotód is tetszik, ami a profilodban van... :)
Hát bevallom tök kíváncsi lennék, hogy egyben hogy nézhetsz ki... :oops: egy 21 éves kismami... :)

Anyum: sztem/tünk klimax... no comment

Én hiszek abban ha így viselkedek az emberekkel, mint veled a laboros nőci, akkor ugyan erre számíthatok az élettől! A gáncsoskodók is visszakapják a gorombaságot...

A f@sz ki van, itt ülök a gép előtt, muszáj adatot rögzítenem, de alig bírok ülni úgy fáj a hátam, a bordáim, már fekvőre állítottam a széket... muszáj ma megcsinálnom :( ezért inkább sietek...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, köszi nagyon aranyos vagy! :lol: :oops:
Itt vannak fent esküvői képek..de ott még nem nagyon látni a pocim. Csak minket. http://s55.photobucket.com/albums/g139/Kumiko1986/Miiii/

Én anyum is most van a klimax korban, igaz csak az elején de szegényem még ráadásul depresziós is. De annyira aranyos, nekünk nem nagyon mutatja, velünk ugyanolyan, mint eddíg. Szerencsére. Néha vannak rosszabb napjai, de kinek nincsenek. Remélem majd te anyud is "lenyugszik" és Marcell babának jó nagyija lesz. :lol:

Szegény! Én nem tudom hogy bírnám a melót, így is kifáradok. De ezért néha hiányzik a suli vagy valami szellemi meló. :roll:

Találtam egy cikket a méhkeményedésekről. Engem kicsit megnyugtatott. Ha valakit érdekelne. http://www.babazo.hu/szakertok/20070831-mehkemenyedes-mehosszehuzodas-a-terhesseg-alatt.html?pIdx=1 :lol:

Kép
móni86

Sziasztok!

Én nálatok még új vagyok, remélem ez nem gond, igyekszem majd beleolvadni a környezetbe.

Jelenleg a 27 hétben vagyok és azt mondták kisfiút várunk. Január 12-re vagyok kiírva :D

Gondoltam ellátogatok ide hozzátok, mert néha olyan bugyuta kérdések merünlek fel bennem, és gondolom / remélem itt azért találok választ sokmindenre./

Nemsokára lejár a munkaidőm és a pocaklakóm már érzi, mert ezerrel nyomja magát a gyomrom felé, na meg mocorog a hasamba. Biztosan érzi hogy apucija nemsokára itt van értünk.

Néha nagyon sokat mocorog a hasamban, sőt van hogy olyan gyorsan mintha gyorsfutó lenne....a múltkor már ilyesztő volt számomra hogy most akkor mi van, miért ilyen gyorsan, mert már nem lehett követni. Nektek is van ilyesmi? Olyan mit amikor földönkívüli van a hasadba, ezt egy filmben adták egyszer, az volt ilyen gyors

sziasztok
denni

Szia denni!
Már be is olvadtál :D
A futás miatt ne aggódj, valamikor ki kell tombolni a magát, ki kell nyújtózni meg ilyenek. Milyen jó is lehet, nem csak mindig összegömbölyödve... :lol:
Vendég

Baba

Nem is tudom mit írjak....Kívánom,hogy túl tudjatok jutni ezen a szörnyűségen,tudjatok nagyon sok erőt meríteni egymásból a pároddal!Nagyon sajnálom,ami Veletek történt!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

mazsolasyl

Móni megnéztem. Csini voltál és szép! Olyan igazi királykisasszony.

Kép
Kép
Kép
konkri

Üdv Denni!

Móni
Szép poci!

Voltam a védőnőnél,vérnyomi 130/80 :?

mazsolasyl

Szia Denni! akkor mi pont egyidősek vagyunk (hasban) :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Szia blongyinka!

Látom veled majdnem egy időben vagyok. Neked nincsenek félelmeid hogy koraszülött lesz? A múlt héten minden éjjel felkeltem hogy nem e folyott el a magzatvíz, tiszta dili volt az egész. Talán mostanra már megnyugodtam. Néha nagyon feszít a kis pocaklakó a hasamban, meg kinyomja /szerintem / a popsiját. Olyan mintha le akarna szakadni a hasam, nagyon kemény és nehéz lesz, de miután megsimizem a kis pocaklakót, el is múlik.

Én még eléggé nagyon tapasztalatlan vagyok, mivel ő lesz az első babám. 26 éves vagyok. Lehet néha majd érdekes kérdéseim lesznek, de nézzétek el nekem.

köszike
denni

Denni!

Móni még fiatalabb nálad! Ő 21 éves! Amúgy nagy levegő szu-szá, szu-szá... nyugi :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Szia Denni!
Bizony én még csak 21 vagyok (vagyis leszek 1 hónap múlva). Én is nagyon tudok parázni, de most már egész nyugodt vagyok...hála nagyrészt itt a csajoknak.

Konkri, mazsi: kösziii :oops: :lol: :lol:

Kép
móni86

Szió Denni!
Üdv a 26os-ok közt. :lol: :lol: :lol: Bár én már inkább 27... :roll: Azért vagyunk itt,hogy amiben tanácstalanok vagyunk megosszuk rgymással.Mindenki elmondja a véleményét,tapasztalatát és sikerül hétről hétre előbbre jutnunk. :D Már csak 10-15 hét...azannnnnnnyát!

Móni
Nagyon csini vagy.:) Remélem nem gond,hogy meglestelek...tudod a kiváncsiság. :lol: :lol:
Vendég

Csajok én ma döbbentem rá, hogy fingom sincs semmiről... Vegyek-e légzésfigyelőt, hisz' egy szobában fogunk aludni, mekkora rugi kell, és mennyi. És melyikből mennyi és előre mekkorákat kell megvenni és mit és úristen!!!!!!!!!!!!! Nem tudok semmit!!!!!!!!!!! Ok, hogy 56-tól megy a számozás, de abból mennyit érdemes (ne legyen olyan hogy valamelyiket egyszer sem adtam rá)... (Ja és én is taknyos vagyok a magam -2 hét múlva- 24 évével)

Denni! Üdv. nálunk! :) Nekem is nagyon sűrűn van ilyen popsikinyomós mutatvány... Csatolok egy képet, is kb. 4-5 hete készült egyilen mozzanatról (telefonnal). Itt még kicsi a dudor, ez már sokkal durvábban néz ki! :lol: Megpróbálom azt is lekapni...

Kép

Ma a Kikában a bébiosztályon 14%os akció van... Ha valaki ráér... :) CSAK MA!

És pluszban megmutatom Nektek, hogy a kutyám beleszeretett a bababkocsi dobozába. Egyfolytában azon durmol! :lol:

Kép

Kép
Kép
sleepin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?